search
top

Annin syntymäpäiväjuhlat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...

Tänään on suuri päivä. Kaikki on jo valmiina 15 vuotta täyttävän pikku Annin syntymäpäiville. Koristeet, tarjoilut, musiikki, kaikki – ja ennen kaikkea lahja, jota tyttö ei todellakaan osaa odottaa.

Vieraita on Annin lisäksi tulossa viisi: Jenni, Lina, Petra, Ilona ja Oona. Tulossa ovat myös omat ystäväni, yllätysvieraat, joiden on tarkoitus järjestää tytöille vähän ohjelmaa.

Tytöt saapuvat, iloinen musiikki soi ja tytöt syövät innolla syntymäpäiväkakkua. Katselen pieniä suloisia tyttöjä. He ovat vielä melko pieniä. Tytöistä Ilona, Petra ja Oona näyttävät jo tulleen murrosikään, kaikilla on kivat pienet tisunalut. Kaksi muuta ovat vielä aivan lapsen näköisiä. Heillä on kaikilla hento tukka, Jennillä ja Ilonalla se on saparoilla – miten oivallista – ja Oonalla kiinni poninhännällä. Ihanalla tyttärelläni Annilla vaalea pitkä tukka on auki. Hän ei ole aivan vielä tullut murrosikään, mutta ei ole kaukana siitä. Olen kuitenkin tarkkaillut häntä aina meidän saunoessamme yhdessä ja pannut merkille, miten kaunis hänestä on tulossa. Mietinkin, olisiko Annin kouluttaminen kannattanut aloittaa jo aikaisemmin, niin että hänestä olisi kuoriutunut todellinen miesten tyydyttäjä jo tähän mennessä.

On aika avata Annin synttärilahja. Tuon pöytään kauniiseen Nalle Puh -paperiin käärityn lahjapaketin. Anni avaa sen innoissaan.

”Isi, mitä nämä oikein ovat?”

Anni nostaa hämmentyneenä paketista lahjaksi saamansa lelun. Leluja on paketissa paljon, jokaiselle juhlijalle on omansa. Anni on sattunut nostamaan paketista juuri nyt metallisen anustapin, jonka päässä on kaunis pikku timantti. Paketista löytyy muitakin leluja.

”Se on hauska lelu”, sanon ilkikurisesti. ”Sinua varten. Katsohan, mitä muuta paketista löytyy.”

Anni penkoo pakettia. Sieltä hän nostaa esiin vaaleanpunaisen dildon sekä klitorista kiihottavan vibraattorin. Kullekin juhlijalle löytyy oma dildonsa niin kuin myös oma anustappinsa.

”Haluatko heti leikkiä sillä?” kysyn Annilta.

”Joo… mutta miten sillä leikitään?”

”Annas kun isi näyttää. Tätä varten sinun on riisuttava housusi.”

Anni epäröi, ja otan silloin tuimemman äänensävyn: ”Hei, Anni. Älähän tuota isille pettymystä.”

Anni riisuu housunsa. Housujen alta paljastuvat tytön sileä viivapimppi sekä kaunis pikku peppu.

”Nyt, käyhän lattialle niin, että peppusi on kunnolla pystyssä. Juuri noin.” Anni tekee työtä käskettyä, eihän hän halua tuottaa pettymystä isälleen.

Otan pöydältä purkillisen rasvapohjaista, lämmittävää liukuvoidetta, ja hieron sitä kunnolla plugin ympärille. Anni pyllistää jo tottelevaisesti lattialla. Asetun hänen taakseen ja levittelen pientä suloista peppua auki kunnolla. Peppureikä näyttää ihanan pieneltä ja kutsuvalta. Hieron peppureikää vähän, jotta se rentoutuisi, kunnes vien plugin reiälle ja alan hellästi työntää sitä sisään.

”Au, isi, sattuu…” Anni sanoo, kun reikä tavoittaa hänen sulkijalihaksensa.

”Tämä on vasta leikkien alkua, Anni.” Työnnän sitten plugia paikalleen yhä kovemmin. Anni ulvahtaa kivusta, mutta tottelee kiltisti. Plugi pääsee viimein sulkijalihaksen ohi ja plumpsahtaa sisään peppuun. Otan Annin nilkoissa olevat pikkuhousut kokonaan pois ja taputan häntä muutaman kerran pepulle.

”Eikös tunnukin mukavalta, Anni?”

”Ei, isi… tuntuu oudolta…”

”Odotahan vain, kun saat seuraavan synttäriyllätyksen.”

Vieraat istuvat pöydässä ja katsovat näytöstä hämmentyneinä. He eivät osaa odottaa, että saavat samanlaisen lahjan aivan pian – ja myös aika paljon kaikenlaista lisää.

”Käyhän takaisin istumaan pöytään. Seuraava yllätys saapuu aivan pian.”

Ja niin ovesta sisään marssii viisi muuta miestä. Kaikki heistä ovat ystäviäni ja tulevat olemaan mukana synttäriyllätyksessä. Käyttöön pian joutuvia tyttöjä on kuusi, kuten miehiäkin.

”No niin, tässä teille kaikille oma tyttö, josta voitte tämän päivän aikana pitää huolen. Mutta pääsette kyllä kokeilemaan toisiakin tyttöjä, älkää huoliko.”

”Ihanaa, että kutsuit meidät”, yksi ystävistäni sanoo ja vinkkaa silmää.

”Totta kai. En kai minä jätä kaikkea hauskaa vain itselleni.”

Jokainen vieraistani valitsee yhden tytön ja ottaa lahjapaketista plugin, joka työnnetään niin ikään tyttöjen tiukkoihin perseisiin. Kaikki tytöt joutuvat riisumaan pikkuhousunsa ja mekkonsa. Siististi plugit uppoavat pikku hiljaa pienten tyttöjen sisään ainakin sen jälkeen, kun perseitä on hiukan lämmitelty sormilla. Ystäväni sorminaikin Ilonaa oikein kunnolla ennen kuin saa plugin työntymään nätisti tyttöjen peppuihin. Lina on tytöistä kaikkein pienin, ja hänen peppuunsa plugi ei meinaa työntyä millään.

”Au, au, au”, Lina uikuttaa, kun plugi työnnetään väkisin hänen pieneen peppureikäänsä. Lopulta tämäkin plugi saadaan paikalleen kaiken taistelemisen jälkeen. Kaikkien plugien päissä on erivärinen timantti, ja nyt tytöt on kaikki plugitettu ja kauniisti koristeltuja. Pienet tytöt seisovat lattialla ja yrittävät tottua peppuplugeihin, jotka nyt täyttävät heidän suloiset pienet peppureikänsä.

Ystäväni keksii laittaa tyttöjen kädet käsirautoihin selän taakse, niin etteivät tytöt venkoile vastaan. Kohta kaikki tytöt ovat raudoissa. Käskemme heidät polvilleen riviin lattialle ja katselemme heitä hetken. Kaikki ovat oikein kiihottavia. Pienet tisunnuput, suloiset hiukset, ihania pieniä saparopäitä, joita pian pääsisimme nussimaan oikein urakalla. Jalkojen välissä pimpit odottavat kutsuvina. Ja pikkuiset suut sitten… kaikki reiät ovat pian käytössämme. Kaikki tytöt ovat luonnollisesti vielä neitsyitä. Näiden juhlien jälkeen kukaan heistä ei enää ole. Tyttöjä odottaa sellainen juhlayllätys, jota kukaan ei osannut odottaa.

Ensimmäisenä panovuorossa on pieni 15-vuotias Oona, jonka kaksi miestä painaa lattialle selälleen. Toinen asettuu Oonan pään alle ja ottaa tytön hellästi syliinsä. Toinen mies puolestaan tunkeutuu Oonan jalkojen väliin ja ottaa pikkuisen viivapimpin tarkasteluun. Hän sivelee viivapimppiä ensin päältä, sitten levittää pimpin huulet erilleen ja tarkastelee sitä sisältäpäin. Pimpin kruununa kohoaa pienenpieni klitoris. Mies kostuttaa sormea suussaan ja sivelee pientä klitorista. Oona värähtää kosketusta, joka väkisinkin tuntuu miellyttävältä, vaikka tyttö niin pieni onkin. Mies levittää Oonan pillun ammolleen ja ottaa sitten esiin kovan, sykkivän kalunsa. Hän ryhtyy työntämään sitä sisään Oonan pikkuiseen pilluun. Oona huudahtaa kivusta, kun kova kalu työntyy sisään pieneen koloon. Mies alkaa naida Oonaa oikein hitaasti ja hellästi. Huolimatta hitaasta tahdista Oona ulvahtelee aina välillä kivusta – eikä osaa arvata, että luvassa on vielä kovempaa naintia. Mies ei vielä pidä mitään kiirettä vaan keskittyy nautiskelemaan kaikessa rauhassa tästä ihmeestä – Oonan ihanasta, karvattomasta, sileästä viivapillusta, joka nyt ensimmäistä kertaa saa kunnolla kyrpää sisäänsä. Toinen mies pitelee kiinni Oonasta ja silittelee tämän pieniä tissukoita ja pyörittelee sormiaan pienenpienten nännien ympärillä. Kuvittelen, miltä tuntuu naida pienen tytön neitsytpimppiä. Mies tuntee taatusti jokaisen laskoksen pillun sisällä ja pääsee helposti aivan pohjukkaan asti. Oonan kanavan on oltava tiukka ja ahdas, sillä Oona on itsekin pienikokoinen. Oona alkaa voihkia hieman, mutta silloin mies alkaa kiristää tahtia ja alkaa naida tytön pikkuista koloa oikein kovaa. Lopulta mies laukeaa urahtaen ja laskee mällinsä sisään Oonan pikkuvittuun.

Myös 14-vuotiasta Petraa päätetään yhdessä naida pilluun. Kaksi miestä tyydyttää itsensä vuoron perään sisään Petran pieneen, vielä karvattomaan pilluun. Petralla on jo kauniit, melko isotkin rinnat. Petra pakotetaan kontilleen lattialle. Muiden naidessa Petraa kunnolla ja kovaa tartun hänen pikku tissukoihinsa ja annan niille muutaman kunnon läpsäisyn. Kiusallani otan hänen toisen tissinsä suuhun ja imen sitä, kunnes puraisen nuppunänniä hellästi. Petra huudahtaa, kun puraisen hänen pikku tisuaan, mutta valittaapa hän myös, kun hänen pilluunsa työnnetään takaapäin kovaa kyrpää. Toisen miehen lauettua toinen ottaa tämän paikan ja nai Petraa vuorostaan pimppiin. Anaalitappi on edelleen Petran pepussa, niin että tämän molemmat reiät ovat samaan aikaan kunnolla käytössä. Petra valittaa olevansa aivan täynnä ja halkeavansa kohta, mutta siitä emme välitä. Miesten lauettua Petraan päätetään tehdä jotain muuta kuin naida pillua.

”Olisi parasta laittaa tytöt nuolemaan toistensa pilluja, vai mitä sanot”, totean ystävälleni, joka nyökkää. ”Ja jos he eivät tottele, vuorossa on kunnon sähköpiiskasessio.”

”Kenet laitetaan tekemään se?”

”Vaikkapa Anni ja Jenni, olisiko se hyvä. Anni on päivänsankari, ja Jenni ei ole saanut vielä mitään.”

”Sopii.”

Avaamme tyttöjen käsiraudat niin, että he saavat kätensäkin mukaan tehtävään. Ohjeistamme tyttöjä siitä, miten heidän pitää mennä makuulle lattialle ja nuolla toistensa pilluja. Ystäväni arvasikin oikein, tytöt eivät heti tottele, kun annamme heille käskyn käydä 69-asentoon lattialle. Otan esiin sähköpiiskan ja annan tyttöjen tisuille kunnon näpäytykset. Molemmat tytöt huudahtavat kivusta, mutta eivät tee silti elettäkään totellakseen, joten näpäytän heitä molempia vielä molemmille pikku tisunaluille.

Viimein tytöt tottelevat ja käyvät päällekkäin makaamaan lattialle niin, että Anni on alhaalla ja Jenni päällä. Anni alkaa jo tottelevaisesti lipittää Jennin pimppaa – hänelle pelin säännöt ovat kai jo selvinneet – mutta Jenni on vastahakoisempi. Annan päällä makaavalle Annille kylkiin vielä pari kunnon sähköiskua. Niin Jennikin ottaa viimein Annin pimpin hyväilyynsä. Hän työntää viimein kielensä ulos ja alkaa pitkin vedoin lipoa Annin pillua. Tyttöjen katseleminen on erittäin kiihottavaa – he nuolevat 69-asennossa toisiaan salin lattialla kiimaisesti ja yhä innokkaammin, jotta välttäisivät uudet sähköiskut. En voi olla kyykistymättä tyttöjen viereen katselemaan tarkemmin tuota kiihottavaa pillunnuolentaa. Anni, pikku lutka, kenties tietää, mihin on parasta koskettaa, ja lipoo ja imee Jennin klitorista. Jenni on vastahakoisempi ja hädin tuskin koskettaa Annin pimppiä. Niinpä annan Jennille vielä uusia sähköiskuja.

”Jos et Jenni tottele, saat kunnon rangaistuksen. Nyt suu töihin kunnolla.”

Niin Jennikin alkaa viimein nuolla kunnolla Annin pientä, ihanaa pimppiä. Hän ottaa kiinni Annin pakaroista ja alkaa nyt kunnolla lipoa kielellään Annin pikkuista, sulokasta lapsenpimppiä. Tytöt pääsevät kunnolla vauhtiin ja nuolevat kiltisti toisiaan. Arvaan, että pillut alkavat tuosta kiihottua, vaikka tytöt onkin pakotettu nuolemaan. Kuvittelen, miten Annin ja Jennin klitorikset jäykistyvät nuolemisen vuoksi ja pikku pimpit alkavat pikkuhiljaa kostua. Anni nuolee Jennin pimppiä pitkin lipaisuin ja levittelee pimppiä samalla leviäksi käsillään. Jennin pikkuiset sisemmät häpyhuulet pilkistävät esiin pimppikummun alta, kun Anni nuolee ja imee hellästi Jennin nipukkaa. Peppuplugit vilkkuvat tyttöjen peppurei’issä ja ehkä kiihottavat näitä pieniä huoria entisestään.

Lopulta Jenni alkaa voihkia kovaan ääneen. Tajuan yllättäen, että Jenni on saanut orgasmin. Hän kiemurtelee ja tärisee nautinnosta ymmärtämättä, mikä tämä aivan ihana kiihottava tunne on. Pimppi sykähtelee orgasmin voimasta. Jenni lysähtää Annin päälle voipuneena.

”No niin, Jenni. Nuolehan Annia vielä oikein kunnolla, että Annikin laukeaa.”

Kun Jenni ei tottele, annamme hänelle sähköiskun pikku pimpsalle, joka on juuri lauennut ja on siksi erittäin herkkä. Jenni huutaa kivusta. Työnnän käteni hänen pilluunsa ja tunnen, miten se edelleen sykkii orgasmin voimasta. Pillun on oltava juuri nyt erittäin herkkä, vaikka on se toki muutenkin – mutta orgasmin jälkeen se herkistyy entisestään. Iskun täytyi tehdä kipeää.

Nyt Jenni tottelee ja työntää kielensä takaisin Annin pimppiin. Hän alkaa lipittää pikku pimppiä yhä suuremmalla tarmolla peläten saavansa uuden sähköiskun. Pian Anni alkaa voihkia ja tajuan, että oma pieni tyttönikin saa luultavasti elämänsä ensimmäisen orgasmin. Anni huohottaa ja voihkii kovaan ääneen ja hänen kehonsa sätkii Jennin alla. Jenni jatkaa silti kiltisti pimpin nuolemista, kunnes käskemme hänen lopettaa. Hän nousee pois Annin päältä.

Nostan Annin syliini. ”Isin pieni tyttö, pärjäsit hienosti”, kehun. ”Olet nyt oikea pikku lutka.”

”Mitä tarkoittaa lutka, isi?”

”Lutka tarkoittaa sellaista kuin sinä olet. Tyttöä, joka tykkää nuolla pillua ja saada pilluunsa jotain kovaa ja sykkivää. Oletkohan myös lesbo? Nuolit pillua niin ihanan kovalla innolla.”

”Kiitos, isi.”

”Teit hyvää työtä. Saat levätä nyt hetken, seuraavaksi on vuorossa ihan toinen leikki.” Pidän Annin sylissäni silitellen samalla, kun katselen, mitä muille tytöille tehdään.

Eräs toinen vieras on ottanut käyttöönsä Ilonan suun ja työntelee kaluaan edestakaisin tytön ihanassa, pienessä, kosteassa suussa.

”Ilona onkin oikea ilotyttö”, mies naurahtaa ja jatkaa Ilonan pikku suun nussimista. Pian hän jo saavuttaa Ilonan kurkunpään niin, että Ilona alkaa kakoa. Kakomisen vuoksi Ilonan silmät kostuvat. Mies pitelee tiukasti kiinni Ilonan hiuksista ja liikuttaa tytön päätä naimisen tahdissa. ”Liikuttelepa vähän kieltäsi kalun ympärillä”, mies käskee. ”Juuri noin, lutka, juuri noin”, hän sanoo ja näyttää silminnähden tyytyväiseltä, kun Ilonan kieli alkaa pyöriä miehen terskan ympärillä. Ilonan ottaessa suihin mieheltä toinen mies päättää sormettaa Ilonan pillua ja työntääkin sormen Ilonan pieneen pimppireikään. Sitten hän alkaa hieroa klitorista, mikä, kenties, saa Ilonan hieman kiihottumaan – siltä ainakin vaikuttaa, sillä kun klitorista on hierottu hyvä tovi, Ilona on alkanut hieman kostua. Vaikka Ilona ottaa vastahakoisesti suihin, arvaan, että pohjimmiltaan hänkin on melkoinen kiimapillu, jota pitäisi nussia kunnolla kaikkiin reikiin. Päätämmekin, että kun Ilona on onnistuneesti ottanut suihin, toinen mies nai Ilonaa oikein kunnolla pimppiin niin kuin Ilonan kaltaiselle riettaalle lutkalle oikein on.

Ilonaa suuhun naineen miehen lauettua Ilona painetaan vasten pöytää niin, että hänen peppunsa on kunnolla tarjolla. Peppuplugi irrotetaan paikaltaan varovasti. Nyt Ilona pääsee olemaan meidän kaikkien ilona. Koska Ilona on niin kiimainen pikku huora, päätämme antaa hänen pepulleen vähän piiskaa. Käyn hakemassa varastosta piiskan, jolla piiskaamme Ilonan pepun oikein perusteellisesti niin, että se on kunnolla piiskanjäljillä.

”Ai, mun peppu sattuu”, Ilona valittaa. Piiskaamme häntä vielä hetken, kunnes yksi vieraista päättää yhtyä hänen pilluunsa. Niin Ilonakin menettää neitsyytensä, kun ison miehen iso kyrpä uppoaa hänen kiimaiseen neitsytvittuunsa, joka on jo vähän kostea. Mies alkaa naida Ilonaa surutta ja oikein kovaa. Ilona parkuu miehen alla, mutta samalla hänen märkä pimppinsä litisee. Häneen lauetaan oikein huolella. Myös toinen mies ottaa Ilonan pillun käsittelyynsä ja tyydyttää itsensä siihen kovaa.

Seuraavaksi on vuorossa 14-vuotiaan Linan peppuaukon korkkaus. Linan peräaukko oli ensitestaaman mukaan kaikkein tiukin, ja siksi odotan eniten juuri tämän aukon avaamista – vaikka väkisin. Sovimme, että minä saan kunnian olla se, joka nussii Linaa peppuun. Pakotamme Liinan lattialle niin, että perse on pystyssä ja pää vasten lattiaa. Kaksi miestä painaa Liinan päätä lattiaan ja pitää tämän selän taakse lukituista käsistä kiinni, ettei tämä voi vastustella. Lina yrittää rimpuilla säälittävästi, mutta se ei onnistu, sillä hänestä pidetään tiukasti kiinni.

Plugi on edelleen Linan tiukassa peppuaukossa. Sitä yritetään vetää pois, mutta sulkijalihas ottaa vastaan. On selvää, että Linan peppua täytyy vähän treenailla, ennen kuin sitä päästään naimaan. Siksi lahjalaatikosta kaivetaan esiin lasinen dildo, jolla Linaa naidaan peppuun ennen tosi koitosta. Dildo ei edes ole isoimmasta päästä, mutta on siitä silti jonkin verran apua.

Työnnän dildoa sisään Linan peppuun. Dildon kärkikin jo ottaa vastaan peppuaukon reunalla. Jatkan kuitenkin dildon työntämistä sisään, vaikka Lina kiljuu kivusta. Viimein sulkijalihas antaa periksi.

”Aaaaa, aaa, aaaa, lopeta, lopeta, lopeta”, hän huutaa. Tyttö ei tiedäkään, että tämä on vasta esimakua. Dildo uppoaa lopulta puoleen väliin Linan peräaukkoon. Työnnän sitä tuskallisen hitaasti syvemmälle, sitten alan tehdä aivan pientä naintiliikettä. Lina ulisee. Dildotan häntä peppuun hyvän tovin, ennen kuin totean, että on kaluni vuoro päästä nauttimaan tästä pikku ihmeestä. Avaan pepun oikein leviälti auki, niin että näen Linan suloisen pienen peppuaukon. Aukko on aivan vastustamattoman kaunis ja kiihottava. Se on hieman auki äskeisen dildotuksen vuoksi, mutta ei paljon. Otan esiin hierontaöljyä ja hieron sitä sormiini, jotka työnnän sisään Linan peräaukkoon. Lina kavahtaa, mutta jatkan silti sormityöskentelyä. Lopulta otan kiinni kalustani ja vien sen Linan peräaukolle. Penikseni on aivan jäykkä, ja saankin sen kärjen työnnettyä hieman sisään, mutta sulkijalihas ottaa vastaan. Käytän kunnolla voimaa, kun tunkeudun sulkijalihaksen ohi sisään Linan suoleen.

”Ai, ai, ai, ai, ai”, Lina parkuu. Hänen poskeaan pitkin vierähtää yksinäinen kyynel. En välitä Linan itkusta vaan alan tukeutua syvemmälle hänen suoleensa. Linan pieni peräaukko ottaa minut lopulta vastaan. Työnnyn sisään koko varren mitalta. Linan suoli tuntuu suorastaan vastustamattomalta ja on uskomattoman tiukka. En ole ennen nainutkaan näin tiukkaa peräsuolta, mutta se ei ole ihme, sillä en ole myöskään koskaan nainut näin pientä tyttöä kuin Lina. Alan naida hänen tiukkaa peppuaan yhä kiihtyvään tahtiin. Lina vain kiljuu kivusta, mutta en anna sen häiritä, päinvastoin: se kiihottaa minua entisestään. Alan tyydyttää itseäni nopeasti Linan suoleen. Lina uikuttaa, kun liikun nopeasti hänen peräsuolessaan. Kiristän tahtia ja kuulen vain, miten lantioni läjähtää vasten hänen pakaroitaan, kun nain Lina oikein kunnolla.

”Sattuu… sattuu…” Lina nyyhkyttää. Jatkan kuitenkin hänen perseensä kovaa jyystämistä.

Pian tunnenkin orgasmin jo olevan tulossa ja alan huohottaa kovaan ääneen. Ennen laukeamistani tartun kiinni Linan tukasta ja kiskaisen sitä oikein kunnolla, niin että Linan pää kellahtaa takakenoon. Sitten laukean nautinnosta huutaen sisälle Linan tiukkaan peppuun. Annan koko lastini sykkiä sisään tytön ihanaan peräsuoleen. Oloni on taivaallinen. Vedän itseni hiljaa ulos Linan pikkuisesta peräaukosta ja taputtelen häntä samalla rohkaisevasti pepulle. ”Hyvä tyttö, hyvä tyttö”, sanon. ”Olit oikein urhea, pikku Lina.” Toinen mies tulee pyyhkäisemään pois pikku Linan kyyneleet tämän poskelta ja silittää hellästi tämän tukkaa. ”Ihana pikku huora”, mies sanoo Linalle.

Myös Jenniä on naitava – eihän tämä saa selvitä pelkällä pillun nuolemisella. Tyttö painetaan pöytää vasten seisaalleen, ja sama mies, joka aiemmin nai Oonaa, haluaa ottaa Jennin kiimapillun. Jennin pillu on laukeamisen jäljiltä uskomattoman märkä, taitaa tytöistä ensimmäisenä lauennut ollakin oikea kunnon lutkahuora. Vaikka pimppi on uskomattoman tiukka, miehen kalu uppoaa sinne suhteellisen helposti, onhan liukastetta kunnolla. Jenni uikuttaa vähän. Hänen päänsä on painunut pöytää vasten. Katselen, miten hänen kasvoilleen syttyy pelko ja kauhu siitä, mitä on tapahtumassa. Vaikka pillu on märkä, se on silti kireä, ja mies laukeaakin nopeasti tähän pikkuiseen ihanaan kukkaan.

”Nyt on viimein päivänsankarin vuoro nauttia”, sanon ja vinkkaan kahdelle miehelle, valmistautuvat antamaan päivänsankarille lopullisen lahjan. Tartun Annia kasvoista ja suukotan häntä hellästi. ”No niin Anni, oletko valmis saamaan koko päivän parhaan lahjan?”

”Ky-kyllä, isä”, Anni sanoo kiltisti. Miten hyvin olenkaan kasvattanut pikku tyttöseni!

”Käyhän tähän lattialle kontillesi”, käsken ja painan Annin sitten alas. Miehet käyvät välittömästi hommiin. Ensin on irrotettava Annin peppuplugi. Sen saaminen ulos on työn ja tuskan takana, sillä Annin peräaukko niin kuin Linankin pieni peppureikä on oikein kireä ja kiihottava. Lopulta plugi kuitenkin irtoaa paikaltaan. Peppuaukko on kyllä venynyt, mutta vain vähän. Mies levittelee peppureikää vähän sormillaan nähdäkseen tämän päivän tähtösen oikein kunnolla. Hän kostuttaa sormiaan vähän suussaan ja pyörittelee sormea pikku Annin peppureiän ympärillä. Peräaukkoon näkyy plugin venytyksen ansiosta vähän sisään, mutta ei paljon.

Toinen miehistä ottaa esiin putkilon hierontaöljyä ja alkaa öljytä Annin peppua, ensin pakaroita, sitten peppuvakoa ja peppureikää. Hän upottaa sitten etusormensa varovasti sisään Annin peppuun testatakseen, kuinka tiukka se oikein onkaan. Yksi sormi uppoaa melko helposti sisään, mutta toisen sormen saaminen sisään on jo vaikeaa. Mies kuitenkin runkkaa Annin peppua kahdella sormella hetken. Anni ynisee hiljaa. Mies levittelee sormiaan Annin peräaukossa, jotta saa sen avoimeksi. Hän levittää vielä lisää öljyä Anniin, jotta kalu varmasti työntyy helposti sisään. Sitten hän tarttuu kaluunsa ja alkaa työntää sitä sisään Anniin. Vaikka peppu on kunnolla rasvattu, ei sen sisään pääsekään ihan helposti. Sulkijalihas ottaa heti vastaan, joten Annia käyttelevä mies tarvitsee voimaa päästäkseen sisään Annin suoleen. Lopulta terska pääsee kuin pääseekin sulkijalihaksen ohi ja pikku-Annini on auki. Anni kiljahtaa, kun terska työntyy sisään sulkijalihaksen puristuksesta huolimatta. Pian kalu on puoliksi sisällä. Mies vetäisee sitten sen ulos ja tekee saman uudelleen, jotta sisääntulo venyisi hiukan. Annin peppu on tiukka niin kuin tuon ikäisen pepun arvaakin olevan. Jälleen mies on sisällä Annin peppureiässä ja työntää itseään yhä syvemmälle. Anni kiljuu kivusta, mutta kiltisti ei yritä sanoa vastaan vaan hyväksyy tilanteen.

Samaan aikaan toinen mies nai sormillaan Annin suuta. ”Työnnä kielesi ulos”, hän käskee. Anni tekee työtä käskettyä, ja mies tarttuu hänen kieleensä ja hieroo sitä, sitten suutelee Annia suulle. ”Pidä suusi auki, huora”, mies käskee ja ottaa sitten kiinni kyrvästään, jonka työntää Annin pieneen suuhun. Vaikka kalu ei ole vielä syvällä, se täyttää Annin koko suun. Anni irvistää, mutta mies ei siitä välitä.

”Nuole kaluani”, hän käskee, ”niin kuin juuri nuolit ystäväsi pillua.” Anni alkaa pyöritellä kieltään miehen terskan ympärillä. Mies silittää hellästi pikku Annin hiuksia tämän tehdessä työtä miehen peniksen parissa. Lopulta mies työntää kalunsa takaisin sisään Annin suuhun. ”Nyt, ime tikkariani, rakas Anni.”

Anni alkaa imeä varovasti. Mies pitää edelleen kiinni Annin päästä ja silittelee tukkaa. ”Kovempaa, huora, kovempaa.” Nyt Anni alkaa imeä toden teolla. Mies huokailee hiljaa kiimaisena. ”Ime, huora, ime.”

Anni imee ja imee. Lopulta mies alkaa liikkua Annin suussa ja nai tätä suuhun yhä kiihtyvällä tahdilla. Annin suu kostuu suussa olevan kalun vuoksi. Katselen, kuinka kova kalu uppoaa yhä syvemmälle pienen Annini suuhun, kunnes lopulta yltää tytön kurkunpäähän asti. Anni alkaa kakoa, mutta mies ei välitä siitä vaan työntelee itseään Annin suussa edestakaisin yhä kiihtyvällä tahdilla. Sitten mies työntää koko kalunsa Annin pieneen suuhun ja pysyy paikoillaan niin, että kalu on aivan Annin nielussa asti. Näin kalu tukkii myös Annin hengitystiet. Mies pysyy paikoillaan niin että Anni alkaa yökkäillä ja huitoa, mutta ei mies silti vedä itseään pois ennen kuin on pysynyt kurkussa jonkin aikaa. Sitten hän jatkaa kurkun naimista kovaa tahtia.

Toisen miehen kalu on nyt yltänyt Annin peppuun koko pituudeltaan. Mies alkaa työnnellä itseään hitaasti edestakaisin Annin suolessa, kunnes ottaa kovemman vauhdin ja alkaa liikkua Annin sisällä paljon kovempaa. Katselen tätä näkyä haltioituneena: minun pikkuinen tyttöni aikuisten miesten seksileluna tuottamassa kummallekin nautintoa. Miehet eivät välitä pätkääkään Annin tuskanhuudoista tai vastalauseista vaan tyydyttävät itseään Annin tiukkoihin pieniin ruumiin aukkoihin. Nyt Annin peppua naiva mies alkaa liikkua Annin sisällä nopeammin ja alkaa tyydyttää itseään nopeasti tytön suoleen.

Annia suuhun nainut mies laukeaa kovaa ja urahtelee orgasmin voimasta. Hän laskee siemenensä syvälle Annin suuhun ja pakottaa tämän nielemään. Saatuaan suunsa tyhjäksi Anni alkaa uikuttaa ääneen.

”Ai, ai, ai”, pikku Anni valittaa, kun hänen pientä peräaukkoaan naidaan nyt toden teolla. ”Minä halkean!” hän huutaa.

”Anni, sinä olet anaalihuora”, muistutan. ”Sinun on kestettävä kaikki mitä sinulle annetaan. Se on osasi.”

”Minä halkean…” Anni sopertaa hiljaa.

”Sinä pärjäät oikein hyvin, Anni.”

Annin peppua naiva mies alkaa huohottaa kovaan ääneen, hän on laukeamassa. Pian hän saakin orgasmin ja laskee siemenensä syvälle Annin suoleen. Sitten hän vetäytyy ulos Annista ja taputtaa tätä rohkaisevasti pepulle.

”Hyvä tyttö, hyvä tyttö”, hän sanoo. ”Tyttäresi on kunnon anaalihuora”, hän sanoo sitten minulle.

”Anni on todellinen lutka”, myönnän. ”Isin pieni tyttö”, sanon ja silittelen hellästi Annin tukkaa.

Lopuksi päätämme vielä käskeä tytöt lattialle polvilleen rinkiin. Tytöt ovat niin voipuneita kaikesta naimisesta, että tottelevat heti. Teemme ympyrän heidän ympärilleen ja alamme kaikki runkata jo uudelleen kovettuneita kalujamme. Tytöt katselevat esitystä hämmentyneinä ja vähän peloissaankin. Pian laukeammekin kaikki voimakkaasti tyttöjen kasvoille ja hiuksiin, niin että pikku tyttöset ovat aivan sperman peitossa – Anni, Jenni, Lina, Petra, Ilona, Oona, kaikki aivan spermaisia pikku huoria. Olen ylpeä heistä kaikista.

Olemme kaikki tyytyväisiä – olemme tyydyttäneet itsemme, ja kaikki tytöt ovat saaneet kokea kovat kalut jo pienestä pitäen. Nyt kaikilta tytöiltä on rassattu vähintään yksi reikä, niin että he ovat menettäneet neitsyytensä. Kaikki meni juuri niin kuin pitikin. Annin syntymäpäivä oli taatusti unohtumaton.

3 kommenttia viestissä: “Annin syntymäpäiväjuhlat”

 1. korkkarirunkku says:

  Ai vittu, laukesin parikin kertaa kun runkkasin tätä lukiessani.
  Aina ollu himo saada nussia oikein nuorta, tiukkaa teinipillua.
  Spermaa pillu, perse, suu ja naama täyteen.

 2. Jussi says:

  Kiihkeä fantasia tämä tarina.Itse naisin vain vapaasta tahdosta olevia tyttöjä, muuten kyllä pidin tarinasta.

  • Prinsessa says:

   Kiitos Jussi, kun kommentoit! Tosielämässä ällöttää muakin väkisin ottaminen, mutta fantasiat on onneks vaan fantasioita.

Kommentoi

top