search
top

Niina maksaa pissalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 2.33 out of 5)
Loading...

Jatkotarina novelleihin ‘Pissaleikkejä Niinan kanssa’ sekä ‘Niina ja leikkien loppu’. Tässä vaiheessa tarinassa ei ole tositapahtumia kuin vain alkuasetelmana. Varsinaiset tapahtumat ovat mielikuvituksen tuotetta ja monesti olen pohtinut olisiko pitänyt ainakin yrittää viedä asioita tuohon suuntaan..

Siitä kerrasta, kun Niina tuli tuomaan avaimet luokseni ja antoi viimeisen kultasuihkun oli kulunut jo useita viikkoja. Nain pissatyttöni Saran kanssa säännöllisesti ja lisäksi olin tavannut myös uuden ihanan tytön, Julian. Molemmat tytöt olivat olleet mukana kuvioissa jo Niinan aikana ja olinkin pahimmillaan tai parhaimmillaan nainut jokaisen kanssa saman päivän aikana. Tämä toki oma tarinansa.. Julia oli usein luonani ja pääosin Niinan kamat oli muutettu pois ja kämppä oli aika tyhjän oloinen. Joitain pikku romuja Niinalta oli vielä jäänyt ja Julia painosti hankkiutumaan noista eroon pikimiten, mikäli ryhdyttäisiin vakavampaan suhteeseen. Aikataulut eivät ikinä oikein onnistuneet Niinalle, joten yhtenä iltana päätin lyödä rojut omaan autooni ja ajaa ne hänen asunnolleen. Samalla mietin pyytäisinkö häntä maksamaan velkojaan vai antaisinko asian olla ja pääsisin eroon koko ihmisestä. Olin vuosien aikana auttanut Niinaa tämän rahavaikeuksissa ja hoitanut hänen typerät pikavipit ynnä muut sillä lopputulemalla, että hän oli nyt pari tonnia minulle auki. Tavarat autossa lähdin kurvailemaan hänen luokseen ja laitoin tekstarin: “Tuon kamat nyt, tuu kantamaan 10min päästä”

Pääsin pian Niinan asunnolle ja äkkiäkös saatiin henkilöautollinen tavaraa kannettua ylös. Ei taidettu juurikaan puhua toisillemme tuona aikana. Homman jälkeen Niina aloitti:

– Mä juttelin tänään yhen mun vanhan tutun kanssa..mun teini-ihastus.

“Ahaa, pitäskö tän mua koskettaa jotenkin?”

– No ei kai, mut aattelin et kun säkin panet muita ni mäki voisin haluta miestä.

“Ihan kuule vapaasti. Tulikin muuten mieleen. Mites sä meinasit hoitaa sun velkas mulle?”

– Öööh, paljon se nyt sit on?

“No jotain pari tonnia jäljellä, en oo nyt laskenu. Jos maksat jonku pari sataa kuussa ni pääset siitäki eroon sit nopeesti.”

– Ei vittu ei mul oo tollasii rahoja. Nyt ku asun yksin ni tähä kämppään menee vitusti. Ei mul oo kuukaudes ylimäärästä.

“No en mä jaksa vuosikausia venata et sä maksat jotain pennosia. Vittu, maksa vaikka pillulla.”

– En mä mikään vitun huora ole!

“Mut raha silti kelpaa? No anna sit vaik kusta. Tuun aina välillä maistelemaan ja sä kuittaat velat. Ei tarvii ku levittää pillus mun naaman päälle.

– No kui monta kertaa?

“No noi maksulliset pyytää netissä jotain viidestkympist sataseen per suihku.”

– Siis tarjooks jotku huorat netissä kusta rahasta? Ooksä ostanu joltain kusta? Ei vittu emmä tiiä nyt.

“No en oo ostanu. Ilmota kun tiiät miten meinaat maksaa..”

Painelin Niinan luota pihalle. Olin yllättynyt itsekin, että ehdotin tuollaista. Vaikka Julian kanssa oli upeaa seksiä hänen uskomattoman tiukan pimppinsä kanssa ja Sara oli mitä mielettömin pikkuinen teinihuora pissaleikkiensä kanssa, tuntui etten silti saanut tarpeeksi.

Seuraavana päivänä koko ehdotus oli jo painunut unholaan. En uskonut kuulevani Niinasta vaan oletin, että häneltä pitäisi tivata joku maksusuunnitelma. Kesken työpäivän Niina kuitenkin soitti.

– No moi. Mul ei oikeesti riitä rahat jos sä haluut et maksan sen velan sulle. Onks mun ihan pakko maksaa?

“No kyllä joo. Vittu mä olen auttanu sua niin helvetisti.”

– Millon sä sit haluisit niitä suihkuja?

“Millon vaan. Vaikka tänään?

– Tuuksä sit vaik neljältä?

“Voin mä tulla. Sun pitää sit juoda kunnolla. Vähintään pari litraa. Mä en haluu mitään pikkulirausta vaan ihan kunnon suihkun.”

– Okei, nähää sitte..

Suljin puhelimen ja jäin ihmeissäni odottamaan työpöydän ääreen. Nyt viimeistään alkoi panettaa kahta kauheammin, kun Niinan kanssa oli sessio sovittu näinkin virallisesti. Monesti olin nettisivuilta seurannut paikkakunnan seksityöläisten tarjontaa ja sitä ketkä heistä tarjosivat kultaisia suihkuja. Hyvin lähellä oli ollut etten heidän ilmoituksiin tarttunut.

Kello läheni puolta neljää ja singahdin työpaikalta ulos. Starttasin auton ja lähdin huristamaan kohti Niinaa ja kultaista suihkua. Hermostuneena painelin summeria ja kesti hetki että Niina vastasi. Rynnistin neljänteen kerrokseen ja Niina avasi oven aamutakissa. Niinakin oli tullut vasta töistä, mutta siiderin oli kerinnyt kuitenkin jo avaamaan. Pitkä blondi tukka oli ponnarilla takana ja silikonitissit tursotti aamutakin alta.

– Noh, hoidetaan tää nyt heti pois alta. Mua kusettaa ihan vitusti, ku käskit juomaan niin paljon.

Niina tiputti aamutakin kylppärin eteen ja asteli sisään alastomana. Itse riisuin vaatteeni pikaisesti samaan kasaan ja kyrpä pongahti housuistani pystyyn. Siihen sattui ja terska oli tulipunainen. Asetuin lattialle makaamaan ja aloin hiljalleen vetelemään esinahkaani edestakaisin. Niina tuli päälleni kyykkyyn, ensin pyllyreikä nenälleni, mutta pyysin häntä kääntymään toisinpäin, jotta näkisin hänen pillunsa kunnolla, sekä nuo uhkeat ja pallomaiset tissinsä roikkumassa ylläni.

– Vittu mä en käsitä mikä täs on niin ihanaa. Juoda nyt toisen virtsaa. Onneks et oo pyytäny mua paskantamaan.

“Sun pissa on niin hyvää. Ja pillu on kaunis. Nainen pissaamassa on kauneinta mitä mä tiiän.”

– No nyt sitä ihanaa rupee tulee…

Niina oli trimmannut karvoitustaan hieman, mutta ihanalta karvamättäältä se edelleen näytti. Tuoksu oli hurmaava. Huomasi, ettei pillua oltu pesty tänään ja aamupissan pisarat olivat muhineet pikkareissa koko työpäivän. Ummehtunut vähän kirpsakka haju työntyi nenääni samalla kun näin miten karvoituksen keskeltä aukesi vaaleanpunainen reikä. Niinan pienet häpyhuulet aukesivat itsestään hänen pinnistäessä pissaa ulos, eikä tarvinnut sormilla raottaa pimppiä. Pissareikä aukesi ja muutama pisara lorahti ulos. Nappasin pisarat kielelläni ja jäin odottamaan lisää. Niinan pissa maistui taivaalliselle kuten ennenkin. Voimakas kusisuihku ruiskahti reijästä ja aloin nielemään samalla kun runkkasin kulliani hurjasti. Pissa oli vaaleankeltaista, ummehtunutta ja suolaista. Niinan juoma siideri ei ollut ehtinyt makeuttaa virtsaa. Nielin lähes kaiken mitä Niina antoi. Pissa suihkusi tasaisena virtana ulos hänen kauniista pillustaan suoraan suuhuni. Suihku ei ollut vielä laantunut, kun lantioni nousi ja jalat jännittyivät. Spermalasti roiskahti kyrvästäni ja lensi osittain Niinan alaselälle.

“Ai vittu miten hyvää. Anna kaikki pissi.”

Painoin suuni Niinan pillua vasten ja nuolin ja imin viimeisetkin kusisuihkaukset häneltä.

– Kiva, sotkit sitte mutkin samalla. Noh, oliko taas hyvää kusta?

“Mmmh, oli hyvää, niinkuin aina”, vastasin noustessani lattialta.

Vedin vaatteet päälleni vaikka osa pissasta olikin valunut kaulalleni. Halusin viedä tuon nektarin tuoksun mukanani.

“Nähdään taas ens viikolla..” huikkasin poistuessani Niinan asunnosta ja hän jäi peseytymään ja miettimään kuinka paljon hän joutuisikaan vielä pissaamaan, että velat on kuitattu..

Yksi kommentti viestissä: “Niina maksaa pissalla”

  1. Lasu says:

    Olen monesti tavannut nuoria tyttöjä, jotka haluavat leikkiä pissaleikkejä. Nautin suuresti, kerran eräs puolituttu seisoi oveni takana ja puristeli reisiään yhteen, kyykisteli. Tiesin, että nyt on pissahätä. Posket punoittivat. Pyysin sisään. Hän ei ihan ehtinyt ottaa housujaan jalasta, kun jo roiskahteli. Käskin: anna tulla suuhuni, saatanan pissahuora.Menimme lattialle. Hän asettui hajareisin suulleni ja antoi tulla kunnolla! Otin housuni pois ja pyysin kusemaan kullini päälle. Silloin hän alkoi puhua rivoja ja kiroilla: voi VITTU, KYRPÄ, SAATANAN PERKELEEN HUORAVITTU, PUKKIKYRPÄ! Kuului varmaan naapuriin. Hänellä oli ihana taito kusta samalla rytmikkäästi nussimisen tahtiin.

    Saimme pian orgasmin molemmat, tähtiä näkyi silmissäni. Hän makasi päälleni ja ehdotti: ja pian uudestaan. Olen nymfomaani, VITTU.

    Puolen tunnin päästä taas kykenin, oli taas ihanaa!

Kommentoi

top