search
top

Minni, osa 11: Minnillä on oikea huorapillu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...

Novellini löytyvät jatkossa myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

 

Minni on kiinnitetty kattoon niin, että hänen kätensä ovat kohti kattoa ja köysi, jolla kädet on sidottu, kiinni katossa. Olen työntänyt hänen peppuunsa koukun, jonka pepussa olevassa päässä on pallo. Koukun toiseen puoleen puolestaan on kiinnitetty köysi, jonka olen sitonut hänen hiuksiinsa niin, että niska on hivenen takakenossa. Hän istuu lattialla polvillaan. Tässä asennossa pystyn hyvin piiskaamaan häntä.

Piiska läjähtää vasten hänen vatsaansa. Minni huojuu vähän, mutta pysyy kuitenkin pystyssä, tietysti, olihan hänet köytetty kunnolla.

Aiemmin tänään hän on käyttäytynyt kurittomasti. Aamulenkillemme hän ei olisi jaksanut ollenkaan lähteä, vaan yritti pysytellä paikallaan, kun lähdin taluttamaan häntä. Jalkojaan hän piti viimeiseen asti kiinni, kun aioin tyydyttää itseni häneen orjakammarissa. Ja kaiken kukkuraksi hän sitten kippasi koirankuppinsa nurin keittiössä ja kieltäytyi paitsi syömästä, myös siivoamasta – hän protestoi, ettei ole mikään koira. Huusi minulle melkein kurkku suorana! Uskomatonta.

Ja nyt hän saa rangaistuksensa.

Piiskaan Minniä oikein kunnolla niin, että hänen peppunsa on täynnä raitoja. Hän heiluu piiskan iskujen voimasta huterassa asennossaan ja kiljahtelee piiskan osuessa hänen ihoonsa. En silti lopeta vaan isken häntä edelleen voimakkaasti useita kertoja, sillä sen hän ansaitsee.

”Olet yksi vitun huora, Minni”, minä sanon painokkaasti katsoen häntä samalla tiukasti silmiin.

”Minä en ole mikään huora”, Minni sopertaa. Sen ansiosta päähäni pälkähtää ajatus, ja käyn hakemassa nopeasti suuren mustan huopakynän, jolla kirjoitan Minnin rintakehän päälle suurin kirjaimin HUORA. Lantiolle kirjoitan ”reiät” ja vedän nuolen kohti Minnin pillua ja peppuaukkoa.

”Mitäs arvelet, Minni, mitä kirjoitin sinuun?”

”Huo-huora”, Minni vastaa hiljaa.

”Entä alas?”

”Lutka…”

”Lutka?”

”Lutka…”

”Oletko mielestäsi lutka, Minni?”

Minni puistaa päätään.

”Kuitenkin arvelit, että siellä lukee ’lutka’. Alla lukee ’reiät’, jotta käyttäjä varmasti löytää perille”, vitsailen.

”Käyttäjä?”

”Niin. Minä tai omistajasi, tai joku muu, joka sinua vielä käyttää.”

”Minä en suostu.”

Piiskaan Minniä taas. ”Sinä taidat olla tänään kurittomalla päällä. Mutta ei hätää, kyllä se sinusta pois saadaan hakattua.” Piiskaan Minniä uudelleen kunnolla, niin että hänen peppunsa on ihan punainen ja piiskanjäljillä. Jatkan hetkisen, kunnes Minni anelee minua lopettamaan.

Sitten kaivan esiin pallopäävibraattorin.

”Nyt tehdään niin, että sinä sanot minulle välittömästi, kun olet laukeamassa ja pyydät, että lopetan. Äläkä kuvittelekaan laukeavasi, ennen kuin annan luvan – tai saat tuntea sen nahoissasi oikein kunnolla. Onko tämä selvä?”

Minni nyökkää vaisusti.

”Onko, Minni?”

”On, sir.”

”Hyvä.”

Sitten siirrän vibraattorin köytetyn Minnin pillulle. Hän alkaa välittömästi vääntelehtiä, kun vibraattori tekee työtään hänen herkässä pillussaan.

”Sir… taidan olla laukeamassa…”

”Niin? Mitä sitten sanot?”

”Lopettakaa, ennen kuin laukean.”

Vedän vibraattorin pois Minnin pillusta, ja orgasmi väistyy. Tartun keppiin ja alan taputella sillä Minnin pimppaa, joka on herkistynyt kiihottumisesta.

”Aih, aih, aih”, Minni voihkii. Taputtelen pimppiä vielä vähän, kunnes siirrän vibraattorin takaisin paikalleen. Painan sen tällä kertaa vähän kovemmalle. Minni painautuu vibraattoria vasten saadakseen siitä kaiken ilon irti, mikä ei ehkä ole ihan järkevää.

”Samat säännöt pätevät edelleen, Minni”, muistutan. Minni voihkii jo kuuluvasti, ja tunnen, miten pimppi sykähtelee vibraattoria vasten.

Vibraattori surisee Minnin pillussa vain hetken, kunnes hän sanoo taas:

”Lopettakaa, ennen kuin laukean.”

”Hyvä tyttö”, kehun Minniä, joka olisi yhtä hyvin voinut laueta ilman lupaa – tosin siitä olisi seurannut kova rangaistus, jokin häkkiäkin pahempi – keksisin jotain kyllä. Sitominen yöksi, sähkö, nänninnipistimet, kova anaalipano… mitä vain keksisin. Anaalipanoja toki olisi vuorossa myöhemminkin, itse asiassa ensimmäinen jo hyvinkin pian…

Naputtelen taas hänen pimppiään kepillä, tällä kertaa en niin paljon. Minni valittaa kivusta.

”Minni, orgasmin pidätteleminen on tärkeä oppia. Ennen et ole kunnon lutka.”

Toistan saman vielä joitakin kertoja – annan Minnin melkein laueta, mutta en aivan, vaan vetäisen vibraattorin viime hetkellä pois.

”Lopettakaa, ennen kuin laukean!” Minni kiljaisee – hän on selvästi lähellä orgasmia.

”Varokin laukeamasta ennenaikaisesti”, huomautan vetäessäni vibraattorin vielä kerran pois Minnin pillusta.

Asetan taas vibraattorin Minnin pillulle ja annan hänen käskeä minua ottamaan sen pois. Sitten päätän, että seuraava kerta on viimeinen.

”Lopettakaa, ennen kuin –” Minni aloittaa, mutta vedän vibraattorin pois ja ja totean:

”Minua ei nyt huvita antaa sinun laueta.” Laitan vibraattorin syrjään.

Minni lysähtää alas käsikahleidensa varaan. Poistun jo vinssille laskeakseni hänet alas epämukavasta asennosta, mutta sitten hän sanookin varovasti:

”Sir…” Häntä näyttää nolottavan.

”Niin, lutka?”

”Saisinko minä… saisinko minä sittenkin laueta?” Minni esittää kysymyksen hyvin nöyränä.

Naurahdan. Orjan koulutus alkaa purra – hänestä on tulossa oikea lutka.

Laskeudun Minnin tasolle ja silittelen hänen poskiaan. ”Ymmärrän, että sinun tekee mieli laueta. Nyt ei kuitenkaan ole sen aika. Olet varmasti äskeisen leikin jälkeen melkoisessa kiimassa, mutta se menee ohi.”

”Mutta… miksen…”

”Minun ei nyt huvita antaa sinun laueta. Et ole ensinnäkään ansainnut sitä, ja toisekseen minä en ole vielä itse lauennut.”

Minni nöyrtyy.

”Sinä olet kyllä varsinainen huora, Minni. Aina vain laukeamassa.”

”Minä en ole huora.”

”Pah. Katso nyt, mitä rinnassasikin lukee. Lisäksi sinulla on kyllä melkoinen huorapillu, kun kiihotut niin nopeasti. Koulutus alkaa selvästi tehdä tehtävänsä.”

”Mutta vibraattori vain tuntuu niin hyvältä.”

”Niin, tiedän. Se saa monet orjat niin sekopäisiksi. No, siitä huolimatta sinä et tänään laukea. Et ole millään muotoa ansainnut sitä. Katsotaan muutaman päivän päästä uudestaan.”

Lopulta lasken Minnin vinssillä alas niin, että hän saa kätensä lattialle. Sitten tönäisen hänet alas konttausasentoon. Koukku on edelleen hänen peppuaukossaan ja köydellä kiinni hänen hiuksissaan niin, että hän joutuu pitämään päänsä ylhäällä. Kiristän köyttä vähän, jotta hän joutuu vetämään päänsä hetkeksi takakenoon. Sitten taputtelen häntä vähän pepulle ennen kuin tungen jäykistyneen kaluni sisään Minnin edessäni ammottavaan pikku pimppireikään ja alan naida Minniä kovaa niin, että hän tuntee koukun painavan peppuaan liikkeen tahdissa. Pitelen kiinni hänen lantiostaan työstäessäni hänen ihanaa tiukkaa pimppiään, joka on minun käytössäni nyt yksinoikeudella. Pimppiä naidessani näen, miten koukku liikkuu hiukan hänen pepussaan saaden hänet uikuttamaan vähän. Minäkin voin tuntea koukun, joka painaa Minnin pimpin seinämää. Tartun hetkeksi köyteen ja vedän Minnin päätä takakenoon.

Lopulta lähellä laukeamistani tartun kiinni hänen tukkaansa ja vedän hänen päätään takakenoon niin, että käteni vetää samalla silmät muljuun. Nain häntä edelleen rajusti, kunnes orgasmi saapuu voimakkaana ja räjäytän lastini syvälle Minnin tiukkaan teinipilluun.

On jo myöhä. Pohdin, veisinkö Minnin nyt häkkiin nukkumaan rangaistukseksi, mutta päätän, että hän saa nukkua orjakammarissa – kunhan kädet on kahlittu niin, ettei hän pysty masturboimaan itselleen orgasmia, joka nyt jäi saamatta. Ehkä myöhemmin annan hänen laueta oikein kunnolla, mutta tänään ei kerta kaikkiaan ole se päivä – hän ei ole mitenkään ansainnut tulla. Sen verran hellämielinen kuitenkin olen, että hän välttää häkin.

Huomenna olisi vuorossa koko orjakoulutuksen tärkein päivä – tai ainakin se päivä, jota olen odottanut eniten: veisin viimein Minnin anaalineitsyyden.

Yksi kommentti viestissä: “Minni, osa 11: Minnillä on oikea huorapillu”

  1. Jussi says:

    Kiimainen tarina tämä alkoi panettaa vimmatusti.

Kommentoi

top