search
top

Hyvän tytön peppukoulun loppu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Pari viikkoa meni Ellin peppukoulua seuraillessa.

Illalla ennen panoa Elli esitteli, miten koulutusdildo vedettiin pepusta. Aina parin päivän välein isompi.

Kiva oli myös kokeilla, esimerkiksi aamuimun aikana, miten Ellin peppuun meni kivasti ensin etusormi, sitten peukalo, ihan vaan sillä liukastuksella, minkä Elli itse sormiin nuoli.

Mahtavaa oli myös tunnustella, miten Elliä nuollessa se joskus sai orkun, niin silloin oli kiva pistää etusormi sisään tiukkaan suoleen ja tunnustella, kun sulkijalihas supisteli sormen ympärillä.
Sitten olikin kiva nautiskella kyrvällä nuoresta orkkupillusta ja laueta sinne.

Kun Elli oli pari päivää pitänyt suurinta treenidildoa, hän yhtenä iltana tulikin Empun ohjeistamana treenidildo kädessä alasti makuuhuoneeseen.

Elli piteli dildoa, kun vaimoni pursotti siihen liukastetta. Elli hieroi liukkarin dildoon, pitkin sen vartta, kyykistyi,laittoi sen pystyyn maahan ja pyllisti meihin päin. Menin lähemmäs katsomaan oikein vierestä, kuinka tyttäreni asetteli kumikalun pään anukselleen ja alkoi nojautua taaksepäin. Näennäisen vaivatta koko iso kumikyrpä liukui Ellin tiukkaan suoleen. Elli pysähtyi vasta, kun dildon pohjassa oleva toppari otti kiini pieniin pakaroihin.
Sitten Elli nousi hitaasti ylös, dildon jäädessä anaaliin, kiipesi sängylle, asettui peppu pystyssä nelinkontin keskelle patjaa ja Emppu asettui hänen päälleen.
Vaimoni tarttui dildoon ja sanoi: “Nyt Ellin peppu on valmis sulle. Sun tyttären kaikki reiät on nyt sun käytössä, ihan niin kuin sä haluat.”
Emppu veti dildon ulos ja näin, kuinka ammolleen jäänyt anus vähän sykähdellen puristui kiinni. Elli sanoi: “Nussi mua peppuun isi.”

Otin kapeilta lanteilta kiini ja asetuin polvilleni hänen taakseen. Ellin pää oli vaimoni haaroissa ja hän näytti hengittävän vähän kiihtyneesti, kun Emppu liukasti kyrpääni huolella mansikkkaliukkarilla.

Kunhan Emppu oli voidellut minut, hän ohjasi terskani tyttäreni peräaukolle, joka tuntui olevan ihan kiinni, kun painoin itseäni solakkaa takapuolta vasten.
“Elli taitaa jännittää.” Sanoin ja peräännyin vähän.
Emppu paineli sormella Ellin anaalia. Sitten sormi sujahti sisään, ja minä tulin lähemmäs.

Emppu otti sormen pois, ja sain terskaa vähän sisään.

“Paina vaan, se on nyt sun anaali.” Emppu rohkaisi ja minä painoin kyrpääni Ellin suoleen. Ihanaan tiukkaan suoleen, joka tuntui sykkivän kun hilasin sentti sentiltä peppua lähemmäs lantiotani.

Viimein sain mulkkuni kahvaa myöden kiivasti hengittävän neidon anaaliin. Emppu silitteli ja rauhoitteli Elliä, että jännitys ei aiheuttaisi kipua kun ensi kerran käytän tyttäreni suolta omaan nautintooni.

Tunne oli mahtava, ja kun vedin kyrpääni ulos jonkin verran, Ellikin rauhoittui vähän, kun paine helpotti.

“Oletpa hyvä tyttö!, Sulla on ihan mahtavan nusittava peppu!” Sain huokailultani sanottua, kun kiihtyvällä vauhdilla vetelin penistäni edestakaisin.

Tunsin kuinka sperma lähti liikkeelle, tungin itseni mahdollisimman syvälle ja laukesin ekstaasissa. Jäin koululaiseni suoleen koko pitkän orgasmin ajaksi ja ajatelin, kuinka nyt omistin hänet kokonaan.

Kun sitten hitaasti vetäydyin suolesta, Elli lysähti mahalleen sängylle ja käskin Empun siivota kyrpäni.
Emppu imi ja nuoli salkoni puhtaaksi ja sitten Ellin perästä valuneen spermani.

Kävin tyytyväisenä pitkäkseni ja kysyin, miten Elli voi.
“Ihan okei.” Elli vastasi.
“Tekikö kipeää?”
“Aluks vähä, mut sitte kohta ei enää yhtää.”
“Kestätkö, jos isi huomenna taas leikkii sun pepulla?”
“Joo kestän.”
“Hyvä tyttö olet!”

10 kommenttia viestissä: “Hyvän tytön peppukoulun loppu”

 1. Justus says:

  Aivan upeata,laukean kokoajan lukiessani näitä sinun tarinoita.

 2. Pervo pena says:

  Kiihottava tarina.. Pikku siskoki mukaan leikkeihin.. Mahtavia runkku sessioita näitten tarinoiden kans on.

 3. Justus says:

  Hitto miten kiihottava tarina,laukesin useasti housuihin.

 4. Justus says:

  Voi hitto miten kiihottava tarina,laukesin useasti.

 5. Pena says:

  Hyi vittu ootte sairaita. Hankkiutukaa hoitoon oikeesti

  • PeräErkki says:

   Mutta luit tarinan kumminkin.
   Se jos mikä on tekopyhää sitten kitistä tänne.

 6. iltakaste says:

  Kyllä on kivasti ajatuksia kutkuttava…ja vähän muutakin 😉

 7. Jesse says:

  Hyvin kirjoitettuja. Juoneltaan selväkulkuisia tarinoita. Ehkä liian lyhyitä. Lisää uskottavuutta voisi tulla vaikkapa muutamilla ei-seksistä kertovilla perheen elämää kuvaavilla lauseilla.

  Ja miten tarinaan liittyy Empun vanhemmat? Jossain tarinassa (korkkaus) Ritvan kanssa keskusteltiin siitä, kuinka Elli oli jo hyvä suihinottaja ja valmis jo muuhunkin. Jääkö tarina siis perheen sisäiseksi vai tulevatko isovanhemmat mukaan…

  Joka tapauksessa tähänastiset tarinat ovat olleet juoneltaan sujuvia ja kirjoituksina hyvin selkeitä. Ähellys ja ontuva “Äh puh Pentti, työnnä vielä sentti”-dialogi ovat mukavasti poissa. Jatkamalla tätä sarjaa tästä saisi kyllä jo melkein omakustanteisen menestyvän pornokirjan. Ehkäpä se jo onkin…

 8. Lukija says:

  Uhhuh taas mahtava, lisää näitä

Kommentoi

top