search
top

“Pedon” vaistot (osa 4)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (97 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Onni palasi kotiin kylpylä reissultaan. Jouduin irtautumaan Lunasta koska riski siitä että onni möläyttäisi äitillensä tai tädillensä mun ja Lunan kiehnaamisesta oli liian suuri. Katselimme kuitenkin jatkuvasti toisiamme ja huomasin että Lunaa vaivasi Onnin läsnäolo yhtä paljon kun muakin.

Istuskelimme taas illan olohuoneessa katselemassa elokuvaa, nousin sohvalta ja kävelin kulman taakse keittiöön ja valutin lasiini vettä hanasta. Luna ilmestyi viereeni ja kuiskasi “tuuksä viereen sit mun sänkyyn ku toi kakara menee nukkuun?” -“mielelläni” vastasin ja kun tyttö kääntyi ja oli lähdössä takaisin olohuoneeseen, en malttanut olla puristamatta nopeasti tuota pientä pakaraa. Tyttö hypähti hieman ilmaan sekä vilkaisi olan yli naurahtaen poistuessaan, nyrpisti nenäänsä söpösti ja kuiskasi, “pervo”. Likka saattoi olla oikeassa.

Istuskelin omissa ajatuksissani nojatuolissa, tuntui jotenkin kurjalta että Saara Ja Sari tulisi jo huomenna päivällä reissustaan ja joutuisin palaamaan takaisin karuun todellisuuteen miettimään että koska tarjoutuu seuraava mahdollisuus päästä Lunan kanssa tilanteeseen jossa voisimme olla kahdestaan niin että kellään ei heräisi mitään epäilyksiä. Leffan jälkeen onni paineli nukkumaan. Istuin vielä hetken nojatuolissa. Saaralta oli tullut whatsapp viesti “Moikka kulta, kova ikävä jo. Huomenna nähdään. Sielä kaikki hyvin?”. -kaikki hyvin, niin mullaki sua. Öitä.” Näpyttelin takaisin. Suoraan sanottuna meidän suhde oli ollut perseestä jo pitkän aikaa enkä ollut aivan varma miksi edes pitkitin sitä. Tunteet oli kuolleet molemmin puolin ja jos seksiä joskus oli, oli se tylsää ja kaavoihinsa kangistunutta.

Nousin sohvalta ja kurkkasin onnin huoneen oven raosta. Jätkä oli nukahtanut ja tuhisi tyytyväisenä tyynyynsä, suljin oven ja jatkoin matkaani Lunan huoneen ovelle. Enkelini makasi sängyllä vatsallaan, luki kirjaa ja heilutteli jalkojaan. Huoneessa oli päällä vain himmeähkö lukuvalo sängyn päädyssä. Uskoakseni melko tyypillinen tuon ikäisen nuoren naisen huone. Muutama bändi ja leffa juliste, yhdessä julisteessa oli joku latino adonis ilman paitaa sixpäkkinsä kanssa, meikkipöytä oli erittäin siistissä järjestyksessä. Paljon vaaleanpunaista ja turkoosia väriä. Tytöllä oli päällään rennon ja pehmeän näköinen pyjama jossa oli pieniä nallekarhuja jotka pitelivät sylissään kukkia tai sydämiä. Luna nosti katseensa kirjasta muhun ja kysyi “Nukahtiks Onni jo?” Nyökkäsin ja siirryin ovelta sisään huoneeseen, istahdin sängyn reunalle ja laskin käteni Lunan alaselälle. “Kuule, meidän pitäis varmaan vähä jutella” Luna kääntyi selälleen ja veti kätensä pään taakse tyynyn alle “äitis ja saara tulee huomenna kotiin, niin me ei varmaan enää voida oikeen jatkaa tätä sitte” jatkoin, -“niin mä tiiän, mut tänään voidaan vielä niin kai sä tuut mun viereen nukkuun?” Luna kysyi. “juu totta kai, mut sun pitää oikeesti luvata et sä et ikinä kerro meistä kenellekkään. Koska mä saatan joutua vankilaan jos joku kuulee tästä. Ymmärräthän?” – “mä lupaan etten kerro. Mut mä en kyllä kestä jos mä joudun olla erossa susta ku sä oot niin ihana” luna katsoi mua ja otti mun kädestä kiinni. ” sä varmaan pidät mua ihan hölmönä kakarana mut musta oikeesti tuntuu niinku oisin rakastunu suhun” Luna jatkoi.
“tiedätkös, en mä pidä sua hölmönä kakarana. Sä oot kaunein ja ihanin tyttö jonka kans mä oon ikinä saanu viettää aikaa, lisäksi sä oot vielä tosi fiksu ja kypsä ikäsekses ja seurustelisin paljo mielummin sun kun Saaran kanssa mut se ei vaan oo mahdollista.” – ” joo mä tiiän”
Luna nousi ylös sängystä ja käveli meikkipöydällensä, avasi piene lokerikon peilin vierestä ja kollasi laatikkoa hetken. Jouduin hetken hämmästellä mitä se pengastaa kunnes Tyttö tuli takaisin sängylle viereeni, otti kädestäni kiinni ja antoi minulle nyrkissään jotain. Tunsin terävän muovisen reunan pistävän kämmenpohjaani ja oletin tietävän mitä sain käteeni. Avasin nyrkkini ja katsoin tytön sinne sulkemaa kondomipakkausta. Käänsin katseeni lunaan joka kumartui lähemäs ja kuiskasi korvaani “mä haluun et sä oot mun eka, käviskö?” Aloin Suudella Lunaa ja työnsin hellästi samalla tytön makaamaan sängylle, asetin kortsun sängylle tyynyn viereen ja ja jatkoin suutelua, tyttö tuoksui hennosti jollekkin hedelmäiselle shamppoolle ja hieman miedolle hajuvedelle, nuoren tytön tuoksu oli kerrassaan päätä huumaava, huulet maistui aavistuksen kirsikalle, kielemme pyörivät aikansa toistensa ympärillä kunnes lähdin hitaasti hivuttautumaan alas päin ja suutelin ohutta siroa kaulaa, laskeuduin edelleen alas päin ja avasin pyjaman paidasta ylimmän napin, joka paljasti tuon pienen enkelin kaulakuopan. Vaikeaa ymmärtää miten jonkun kaulakuoppa voi näyttää noin seksikkäältä, painoin sinnekkin pienen suudelman. Avasin nappeja yksi toisensa jälkeen koko ajan suudellen paljastuvaa ihoa. Litteän vatsan kohdalla annoin myös suudelman pieneen suloiseen napaan ja siitä vielä hieman alemmas kunnes viimeinenkin nappi oli auki. Tyttö nautiskeli silmät kiinni kosketuksestani ja hengitys tuntui käyvän koko ajan raskaammaksi. Avasin paitaa ja paljastin sen alta ehkä maailman suloisimmat pienet turkoosit rintaliivit. Luna katsoi taas mua suoraan silmiin ja tuon järjettömän kauniin otuksen hymyillessä ehkä hieman ujosti musta tuntui kun mun sydän olisi pakahtunut jostain käsittämättömästä rakkauden tunteesta. Lisäksi siittimeeni pakkautuva veri alkoi kovettaa vehjettäni niin että se painautui lähes kipeästi vasten housujani. Tartuin varovasti pyjaman housujen kuminauhasta ja aloin vetämään niitä alas päin. Luna nosti nätisti hieman jalkojaan kun kiskoin nuo pöksyt nilkkojen yli ja heitin lattialle. Pikkuhousut olivat myös turkoosit ja nähtävästi samaa sarjaa liivejen kanssa. Katsoin tuota nuorta hoikkaa runkoa joka makasi alusvaatteisillaan sängyllä. Tyttö ei meinannut löytää käsilleen paikkaa ja oli ehkä hieman jännittyneen oloinen. Nousin välillä sängyn viereen seisomaan ja vedin oman t-paitani pääni yli pois. Olin nuorempana ollut kovinkin urheilullinen ja vartaloni oli mielestäni edelleen aika hyvässä kunnossa, tyttö mittaili uteliaasti katseellan mua ja vaikuttikin olevan tyytyväinen näkemäänsä Avasin vyöni soljen ja jätin farkut lattialle hypätessäni takaisin sänkyyn Lunan päälle, tyttö silitteli hetken käsivarsiani ja liikutti siroja sormia vatsallani. “Kivat lihakset” tyttö tuumasi ja naurahti hieman ujostellen. Ujutin käteni Lunan selän taakse ja napsautin rintsikat auki. Tyttö auttoi nostamalla käsiään ja pujahti ulos rintsikoistaan. Kumarrun välittömästi suutelemaan noita maailman kauneimpia pikkutisuja, pyörittelin hetken kieltäni nännin ympärillä js juuri kun ehdin saada pienen selvästi kovettuneen nännin huulieni väliin kun Luna tarttui mua päästä kiinni ja kuiskasi melkeen ehkä hieman turhautuneena, ” lopeta jo se kiusaaminen ja mee asiaan.” – pelkäsin edelleen hieman uneni toteutumista ja päätin antaa tytölle vielä reilun mahdollisuuden perääntyä, joten silitin hennosti paljasta kylkeä ja kysyin “ooksä nyt aivan varma tästä” tämä osoittautui kuitenkin virheeksi. Luna nousi hieman istualleen potkaisi itse omat pikkuhousunsa jalastaan ja otti vielä munkin boksereiden saumasta kiinni ja veti ne alas, kellahti takaisi selälleen ja sihahti kuiskaten ” no en kyl tiiä. Mee sherlock kattomaan onko siellä nyt vaan tulva tai jotai.. ” . Munani oli seissyt valmiina jo pitkän aikaa, poimin kortsun tyynyn vierestä ja repäisin paketin auki. En edes muista koska viimeksi olisin käyttänyt kumia mutta yllättävän helposti se rullautui kivikovan mulkun päälle. Renkaan saapuessa munan juureen asti kondomin pää petti ja terskan nuppi pullotti revenneestä kortsusta ulkona. Hetken mietin että sanonko mitään ja tuikkaan kammen sisälle mutta taas takaraivoa muistutti näkemäni uni. “Eh tota.. meil on pieni ongelma, tää kortsu on rikki”- ” nyt oikeesti. nakkaa se sit menee ja tuu mun sisälle jo tai mä tuun hulluks” sihahdus oli jo lähes kärsimätön. Asetuin tuon odottamattoman kiimaiseksi muuttuneen pikkuneidin jalkojen väliin, Saman tien Luna kietoi jalat ympärilleni ja veti mua itseensä päin. Kaluni varsi painautui vasten pillua jolloin huomasin että se tosiaan oli aivan läpi märkä. Tuo kiimainen pikkupimppi tuntui suorastaan uivan omissa mehuissaan. Aloin työntämään kulliani sisään. Terskan kärki upposi sisään pieneen pimppiin melko helposti mutta ei vähääkään syvemmälle. Olin juuri aikeissa kuiskata tytön korvaan että en haluaisi satuttaa tätä, kun Luna nosti päätään ja suuteli mua ja kuiskas “nyt oikeesti työnnät sisälle sen, mä haluun sua”
No hitto, ei kai se auta. Tarpeeksi lujaa painaessani huomasin että kaluni alkoi hiljaa uppoamaan syvemmälle. Lunan ilme oli ehkä hieman jopa pelokas ja tyttö tuijotti mua silmät suurena ja suusta pääsi hiljaa “omg,omg” Luna puri huultaan ja sai kuiskattua ” jatka vaan mut hitaasti, pliis .” Olin jotenkin suunnattoman ylpeä tuosta pikkuneidistä. pimppi puristi vehjettäni niinkuin ruuvipenkki halpaa lautaa. Puoleen väliin päästyäni aloin hiljaa liikuttaa munaani edes taas tytön sisällä aluksi vaan nytkyttäen, mutta liike kasvoi pikkuhiljaa isommaksi ja isommaksi. Luna voihki nyt jo ääneen, mutta naamassa ei näkynyt enää samanlaista kärsimyksen ilmettä kuin aloittaessa joten päättelin likan pikkuhiljaa tottuvan kulliin sisällään. Suutelin tytön pieniä rintoja ja kiihdytin koko ajan vauhtiani. Vein peukaloni klitorikselle ja pyöritin tuota pientä nyppylää samalla nussiessani tuota teinipimppiä jo melko rajustikkin. Tiesin etten enää kauan kestäisi tuota ihanaa märkää mutta erittäin kireää tavaraa munani ympärillä, kun huomasin yllättäen pillun supistuvan voimakkaasti, tyttö taipui kaarelle kuin jännitetty jousi ja voihkaisi lujaa ääneen. Äkillinen lisä puristus sai lastini lähtemään liikkeelle. Pieni pillu supisteli orgasmin kourissa sykkivän kaluni ympärillä ja lypsi siemennestettä sisäänsä. Luna vapisi ja värähteli allani. Vagina oli puristunut munani ympärille aivan kuin se olisi lukossa. Maattuamme päällekkäin sängyssä aikamme, vedin kaluni ulos, ja jäin vielä hetkeksi katsomaan rietasta näkyä kun pienen pimpin sisältä valui pieni noro spermaani lakanalle. “Kaikki hyvin” kysyin Lunalta joka alkoi hiljalleen toipumaan melko rajun näköisestä orgasmistaan. “Vähä sattu aluksi mut ei paljoo. Melkeen ehkä pyörryin, muuten kaikki paremmin kuin hyvin”

Nousimme ylös ja menimme alakertaan suihkuun. Kumpikin pysyi hiljaa pitkän tovin kunnes Luna halasi mua lämpöisen suihkun alla ja kysy hiljaa “olinks mä yhtä hyvä ku Saara?” – “parempi, paljon parempi” Luna katsoi mua hymyillen ja painautui tiukemmin mua vasten ja vastasi “Hyvä sitte mul on varmaan jotain saumoja suhun. Meidän pitää kyllä keksiä jotain et voidaan nähdä viel myöhemminki. Mä haluun koittaa tota uudestaan.”

3 kommenttia viestissä: ““Pedon” vaistot (osa 4)”

 1. Karhuvaari says:

  On kyllä hyvä! Vielä kun kappalejakoja lisäisi tekstiin niin saisi siten luettavuuden paremmaksi.

 2. A says:

  Juu, hyvä tarina. Miinusta siitä, että voisin vähän tavuttaa tuota tekstiä.

  Tuo on nimittäin raskan lukuista, kun kokoajan teksti jatkuu ja jatkuu.

 3. Juupsss says:

  Tää on aivan paras sarja! Todella hyvä tarina ja kuinka tunteet käy kuumina hahmoilla. Tässä neljännessä varsinkin parani vaan koko tarina. Jatka ihmeessä vaikka kymmenenteen osaan. Jossain vaiheessa olis kiva lukea peppukohtausta sillä se aiempi oli vähän ikävä.

Kommentoi

top