search
top

Minni, osa 10: Minni kohtaa valtiattaren oman orjan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 2.61 out of 5)
Loading...

Novellini löytyvät jatkossa myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

 

Valtiatar jatkoi kertomustaan siitä, miten he olivat leikkineet Minnin kanssa seuraavana päivänä.

Valtiatar kiinnitti Minnin kädet käsiraudoilla selän taakse.

”Minni, juttelin kouluttajasi kanssa. Hän sanoi, että sinulle saa antaa orgasmin, mutta vain, jos pepussasi on jotain. Joten tulehan tänne plugitettavaksi.”

Minni epäröi. ”Mieluummin jätän orgasmin saamatta.”

”Sinä et nyt valitse sitä etkä mitään muutakaan. Tänne sieltä.”

Minni kävi valtiattaren viereen sängylle makaamaan mahalleen. Valtiatar kaivoi yöpöydän laatikosta metallisen plugin. Valtiatar asettui Minnin päälle hajareisin ja hyväili käsillään Minnin peppua.

”Oletko valmis?” valtiatar kysyi sitten.

”E-ei…”

”Kyllä, valtiatar. Sinun pitää vastata: kyllä, valtiatar.”

”Kyllä, valtiatar, olen valmis.”

”Hyvä, täältä tulee”, valtiatar sanoi ja liu’utti plugia kiusoittelevan hitaasti pitkin Minnin peppua ennen kuin vei sen Minnin peppureiälle. Hän paineli plugilla peppureikää varoen ennen kuin lähti työntämään plugia sisään.

”Oi, miten suloinen peräaukko sinulla on, prinsessa”, hän huokaili. Hän pyöritteli plugia hitaasti Minnin pepussa ennen kuin työnsi sen sisään peppuaukkoon. ”Pikku prinsessani”, hän sanoi sitten ja suuteli Minnin peppua, ja plugiakin hän suukotti tarkistaen samalla, että se on kunnolla paikallaan – ja olihan se.

”Käännyhän ympäri”, valtiatar kehotti sitten. ”Haluan vähän tutkailla pilluasi vielä uudelleen.”

Minni kääntyi makaamaan selälleen. Varoittamatta valtiatar nousi ja painoi pillunsa Minnin suuta vasten.

”Minun tekee nyt mieli kunnon suuseksiä. Toimihan kuten eilenkin, olit oikein taitava.”

Minni yritti sanoa jotain vastaan, muttei luonnollisesti kyennyt siihen, sillä hänen suunsa peittona oli valtiattaren pillu. Niin Minni sitten alkoi lipsutella kieltään valtiattaren klitoriksella. Samalla valtiatar tutkiskeli Minnin pillua ja hieroikin sitä vähän, niin että pillu alkoi hiukan jopa kostua. Sitten valtiatar laukesi täristen Minnin suuta vasten.

Sitten he siirtyivät syömään aamupalaa. Minni pääsi jälleen pöytään istumaan, ja valtiatar syötti häntä lusikalla, sillä hänen kätensä olivat edelleen sidottuina selän taakse. Aamiaisen jälkeen oli jälleen aika ryhtyä hommiin. Sitten valtiatar siirsi Minnin olohuoneeseen ja kiinnitti tämän hetkeksi jalkakahleisiin ennen kuin lähti hakemaan jotakin toisesta huoneesta.

Valtiatar talutti olohuoneeseen talutushihnassa konttaavan nuoren tytön, jonka silmät oli peitetty mustalla kankaalla. Tyttö oli Minnin lailla hoikka, ja hänellä oli ohuet vaaleat hiukset ja melko pienet rinnat. Minni arvioi tytön noin samanikäiseksi, 16-vuotiaaksi tai jopa vähän vielä nuoremmaksi. Tytön pepussa oli raitoja – ehkä hän oli vastikään saanut selkäänsä, niin tuoreilta jäljet näyttivät.

Valtiatar kumartui silittelemään tytön hiuksia ja selkää.

”Tässä on orjani, Oona. Sano hei Minnille, Oona!”

”Hei, Minni”, orja sanoi, mutta ei tiennyt, minne katseensa kohdistaisi, kun silmät oli peitetty.

”Hei, Oona”, Minni vastasi tervehdykseen epäröiden ja heilautti jostain syystä kättään – täysin tarpeeton ele.

”Teistä tulee varmasti tämän päivän aikana oikein läheisiä”, valtiatar sanoi ja talutti orjan Minnin luokse. ”Pääsette tutustumaan toisiinne kohta tarkemmin.”

Valtiatar talutti Oonan aivan lähelle Minniä ja painoi sitten tämän päätä kohti Minnin jalkoväliä. Samalla valtiatar irrotti Minnin jalkakahleet, jota Minni saisi jalkansa auki. Minni ei kuitenkaan avannut jalkojaan.

”Oona, nuolehan Minnille orgasmi.”

”Entä jos hän ei tahdo?” Minni kysyi epävarmana.

”Kyllä hän tahtoo, hän on orja.”

”Mutta…”

”Taidat epäillä kouluttajantaitojani. Minni, jalat auki, ja Oona, suu töihin.”

Minni ei edelleenkään avannut jalkojaan vaan piti ne kiinni, vaikka Oona jo hamusi suullaan hänen jalkoväliään.

”Minni, mistä kiikastaa?”

”Minä en ole mikään lesbo.”

”Minni, en minäkään ole mikään lesbo, vaikka pillua jumaloinkin. Eikä kukaan nainen voi kieltäytyä pikku suuhoidosta, antoipa sitä sitten mies tai nainen. Nyt jalat auki tai avaan ne väkisin, ja kulta pieni, minulla on siihen kyllä keinot.”

Nyt Minni avasi jalkansa, edelleen kuitenkin epäröiden. Oona hakeutui kohti Minnin jalkoväliä ja alkoi välittömästi lipittää tämän pimppiä kuin pieni kissanpentu maitoa.

Valtiatar istuutui matolle katsomaan esitystä.

”Eikö Oona olekin taitava nuolemaan pillua?” hän kysyi Minniltä, joka taisteli nautintoa vastaan, muttei voinut itselleen mitään vaan alkoi huokailla hiljaa, kun Oonan kieli teki töitä hänen herkässä pikku pillussaan. Oonan pehmeä kieli kävi lipsuttelemaan Minnin klitorista, joka alkoi jäykistyä kiihottumisen vuoksi.

”Hän on nuollut minut orgasmiin kymmeniä kertoja, hän osaa tehdä sen kelle tahansa, etkä sinäkään taida olla mikään poikkeus…” valtiatar povasi.

Minni huohotti jo kuuluvasti.

”Valtiatar… saanko laueta?”

”Saat, Minni, saat.”

Niin Minni sitten laukesi vasten orja-Oonan kasvoja. Hänen jalkansa alkoivat tutista voimakkaasti orgasmin voimasta, ja hän vaikeroi kovaan ääneen. Valtiatar hymyili katsellessaan tätä näytöstä. Lopulta Minnin lauettua loppuun valtiatar totesi: ”Minni, eikö olisikin sinusta kohteliasta, että nuolisit myös Oonalle orgasmin, tekihän Oona sen sinulle?”

”Minä… en tahdo…” Minni sopersi.

”Saat luvan tahtoa. Oona, olisiko sinusta kiva saada Minniltä orgasmi?” valtiatar kysyi. Edelleen silmät peitossa oleva orja nyökkäsi. ”Kyllä, valtiatar.”

”Siinäs kuulit, Minni. Siispä samaan aikaan kun nain sinua, Oona istukoon sinun naamallesi.”

”Kuinka sinä oikein… aiot naida minua?” Minni kysyi ihmeissään. Valtiatar vain nauroi.

”Minulla on keinoni”, valtiatar sanoi. ”Ota Minni hyvä asento ja valmistaudu elämäsi panoon – ja samoin nuolemaan pillua.” Sitten valtiatar katosi huoneesta jonnekin.

Minni vilkaisi Oonaa.

”Sinäkö kuulut hänelle?” Minni kysyi, koska koki, että hänen tulisi aloittaa keskustelu.

”Kyllä. Olen ollut nyt vuoden orjana. Kenelle sinä kuulut?”

”En tiedä hänen nimeään, mutta hän on mies. Nyt olen koulutuksessa.”

”Ahaa, olet siis uusi tulokas. Joko olet alistunut?”

”En, enkä aio alistua. Minä haluan vapaaksi.”

”Mikset aio alistua? Alistuminen on ihanaa.”

”Miten voit sanoa tätä ihanaksi?”

”Onhan se nyt ihanaa. Saat tuottaa toiselle nautintoa, ja kun olet kunnolla, saat jotain herkkua itsekin. Minä olen tyytyväisempi elämääni nyt kuin ennen.”

Minni puisteli päätään. ”Olet sekaisin.”

”Ei, Minni, minä olen orja. Ja sinäkin taidat olla. Olisi helpompaa sinullekin, jos alistuisit suosiolla.”

”Jos sinä olet noin alistuva, miksi sinulla on nuo?” Minni osoitti Oonan pepussa olevia raipanjälkiä.

”Ai mitkä?” Oona ei edelleenkään nähnyt mitään.

”Nuo… jäljet.”

”Ah. Valtiatar vain halusi varmistaa, että olen kunnolla. Suuret orjabileet ovat tulossa, ja hän haluaa valmentaa minua niihin.

”Ai mitkä?”

Silloin valtiatar kuitenkin palasi olohuoneeseen. Hän oli pukenut seksikkään bodynsa päälle strap-onin, jonka dildo-osa oli kauniin vaaleanpunainen ja melko kookas. Valtiatar runkkaili sitä parhaillaan, tai tarkemmin ottaen hieroi siihen liukuvoidetta.

”Minni, et totellut taaskaan. Käskin sinun käydä selällesi makaamaan. Taidat olla parin raipaniskun tarpeessa.”

Nopeasti valtiatar haki lipastonlaatikosta mustan raipan, jolla napautti Minniä kovaa rinnoille muutaman kerran. Edelleen käsiraudoissa oleva Minni yritti pyristellä vastaan, mutta ei kyennyt siihen, vaan joutui ottamaan iskut vastaan yksi kerrallaan. Jokaisella iskulla hän vingahti vähän.

”Annapas tisusi kunnolla tarjolle, että pystyn antamaan niille kunnon rangaistuksen”, valtiatar käski. ”Nousehan istumaan.”

Minni nousi matolta istuma-asentoon.

”Nyt, nosta rintakehääsi, että pääsen kätevästi tissiesi kimppuun.” Niin Minni teki, ja valtiatar läimi häntä raipalla kivuliaasti herkille nänneille. Minni uikutti. Pian valtiatar oli valmis.

”Seuraavan kerran kun et tottele, pepustasi tulee samannäköinen kuin Oonan pepusta.” Valtiatar oli siis nähnyt, miten Minni oli katsellut Oonan raipanjäljille mäiskittyä peppua.

”No niin, selällesi siitä.” Minni teki työtä käskettyä ja kävi makaamaan olohuoneen tummanpunaiselle, pehmoiselle matolle. ”Levitä jalkasi”, valtiatar käski – ja niin Minni levitti, niin että valtiatar pääsi hänen jalkojensa väliin. Valtiatar tarttui strap-onissa roikkuvaan dildoon ja ohjasi sen Minnin pimpin suulle. Samaan aikaan Oona kapusi Minnin naaman päälle ja työnsi pimppiään vasten Minnin suuta.

”Alahan nuolla, Minni, äläkä enää yritä esittää, ettet osaa, koska minä tiedän – sinä jos kuka olet taitava nuolemaan pillua, melkein Oonan veroinen, ja Oona on jo siinä puuhassa oikein kokenut.”

Minnin alkaessa lipoa Oonan suloista pimppiä valtiatar työnsi hitaasti dildon sisään Minnin pilluaukkoon. Sitten valtiatar aloitti hitaan, hellän nainnin Minnin pillussa, kunnes kovensi tahtia hieman. Samaan aikaan Oona nytkytteli lantiotaan Minnin suuta vasten selvästi nauttien saamastaan ihanasta suuhoidosta. Minnin kieli kävi työskentelemään hellästi Oonan klitoriksella. Hänen kostea kielenkärkensä kosketteli hellästi ja tarkasti Oonan pillun herkintä osaa. Oona tärisi nautinnosta ja huokaili samalla hiljaa.

”Tämä huora on taitava”, Oona huokaili valtiattarelle, joka edelleen työskenteli Minnin pillun parissa strap-onillaan.

”Hän on nuollut minulle jo kaksi orgasmia tänä lyhyenä aikana. Olisikohan vielä kolmannen vuoro…”

Oona kävi yhä kiihottuneemmaksi Minnin tehdessä töitään hänen ihanassa pikkupillussaan. Hänen pimppinsä valui kiihottumisesta johtuvaa ihanaa mahlaa suoraan Minnin kasvoja vasten – hän oli todella märkä. Myös Minnin pillu alkoi väkisinkin kostua valtiattaren naidessa sitä vaaleanpunaisella strap-on-dildolla. Valtiatar kosketteli myös hieman Minnin jäykistynyttä klitorista samalla kun nai tämän pientä teinipillua – ei kuitenkaan liikaa, ettei Minni laukeaisi ilman lupaa.

Oona alkoi myös täristä nautinnosta niin, että alkoi anella orgasmia.

”Valtiatar, saanko laueta”, hän kysyi.

”Hmm… ehkä kun lasken viiteen…”

”Valtiatar… pyydän…”

”Yksi… kaksi…”

Oona nytkytteli lantiotaan yhä vahvemmin Minnin suuta vasten samalla kun Minni hoiteli Oonaa suullaan oikein kunnolla.

”Kolme…”

Nyt Oona oli siinä pisteessä, että tunsi pillunsa räjähtävän, ellei saisi laueta.

”Valtiatar, pyydän! Hänen suunsa on liian ihana!”

”Neljä…”

Oona voihki nyt keuhkojensa pohjasta.

”Viisi!”

Ja niin hän alkoi huutaa kovaan ääneen täristen Minnin kasvoja vasten. Samaan aikaan valtiatar kiristi tahtia ja nai Minniä nyt dildollaan oikein kovaa. Minnikin ulisi, ehkä nautinnosta, ehkä nöyryytyksestä, jonka koki, kun hänen kahta ruumiinaukkoaan käytettiin hyväksi samaan aikaan. Hänen oli hieman vaikea saada kunnolla happea Oonan painaessa pilluaan vasten hänen kasvojaan, mutta nyt Oona nousi orgasmista voipuneena ja lysähti matolle makaamaan.

”Eikö ollut kiihottavaa?” valtiatar kysyi ja vetäytyi pois Minnin pillusta.

”Ihanaa suuseksiä”, Oona huokaili. ”En ole kai koskaan saanut yhtä hyvää suuhoitoa.”

”Se on hyvä kuulla”, valtiatar naurahti. Sitten hän riisui strap-onin yltään. ”Nyt tytöt, saatte yhdessä nuolla minut vielä orgasmiin ennen kuin Minniä tullaan hakemaan.” Hän kävi jälleen istumaan valtiattaren nojatuoliin ja levitti jalkansa ammolleen niin, että molemmat tytöt mahtuivat hänen jalkojensa väliin. Oona alkoi tehdä työtä käskettyä ja asettautui valtiattaren jalkojen väliin alkaen heti nuolla valtiattaren nautintonypykkää, mutta Minni epäröi. Oona käännähti.

”Mikä maksaa?” hän kysyi Minniltä. ”Muista, että olet orja niin kuin minäkin.”

Minnikin tuli nyt valtiattaren jalkojen väliin ja alkoi nuolla varovasti valtiattaren pillua.

”Työstä sinä hänen klitoristaan, minä nain häntä kielelläni”, Oona kehotti. Ja niin he sitten tekivät, kunnes valtiatar jälleen laukesi.

Lopulta työmatkan päätyttyä hain Minnin valtiattaren luota, missä hän oli saanut kokea lesboilun ilot.

”Miten teillä meni?” kysyn valtiattarelta, joka auttaa nostamaan häkkiin pakotetun Minnin auton takaluukkuun.

”Oikein hyvin”, valtiatar vastaa. ”Et usko, miten taitava tyttösi on nuolemaan pillua!”

”Oho. Hänestähän kaivautuu oikea lesbolutka.” Nauramme. Tiedän, että Minni kuulee keskustelumme, ja huomaan, miten hän kiertyy nöyryytyksestä kasaan.

”Oi kyllä. Sain yhden elämäni parhaista orgasmeista. En olekaan pitkään aikaan saanut orgasmia vastahakoiselta orjalta. Oma orjani tottelee jo siihen malliin.”

”Oletkin sanonut, että orjasi on oikein tottelevainen. Kiitos, kun suostuit ottamaan Minnin. Uskon, että naisen käsittely teki hänelle hyvää.”

”Kyllä. Meillä oli oikein hauskaa yhdessä.”

Kiitän valtiatarta vielä halauksella ja nopealla suudelmalla ja lähden sitten ajamaan kohti kotia, jossa aion seuraavana päivänä testata, millainen huorapillu Minnillä oikein on.”

Kommentoi

top