search
top

Lempeitä lomaosakekauppoja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...

Kun Murat avasi oven patiolle, tiesin että tämä oli tehty meille. Lilanpunaiset ihmeköynnökset rajasivat porttimaisesti näkymän sisäpihalle ja altaalle. Vaimo puristi minua toiveikkaasti kädestä ja kuiskasi. Meri näkyi tummansinisenä ja levollisena horisontissa. Lehvien ja pensaiden seassa sirittivät tuhannet hyönteiset, perhoset ja kaskaat. Hedelmäpuissa kasvoi makeita kääpiöbanaaneja ja yltäkylläisiä appelsiineja. Murat taikoi nopeasti kaksi puutarhatuolia esille, kantoi ne millintarkasti leikatulle nurmelle ja kaatoi kahteen lasiin kylmää appelsiinimehua.

 

Vaimolla oli kaunis meripihkainen nilkkarengas. Se sopi hyvin häneen siroon nilkkaansa. Kun aurinko osui siihen oikeassa kulmassa, kiilsi se Andromedan tavoin. Vaimon kävellessä Muratin perässä huoneesta toiseen, kilahteli rengas heleästi ja sekoittui vaimon nauruun. Oli valoisaa ja valkoista, hotellin tuoksuista.

 

Esittelyn jälkeen lähdettiin taksilla takaisin hotellille. Kuski huudatti isolla turkkilaista poppia ja ajoi nykivästi ruuhkassa. Vuoret jäivät selkäpuolelle.  Nojattiin toisia vasten takapenkillä, niin lähellä että sydämenlyönnit tuntuivat kiivaina. Vaimon vartalovoiteen yli tuoksui Muratin lämmin halaus, mausteinen syleily. Se kiihdytti lisää aisteja. Aivan kuin läsnä olisi ollut vieras tekijä.

 

Jotain epävarmuutta siinä kuitenkin oli; oliko keittiö väärän mallinen vai arveluttiko kylpyhuoneen kaakelit, se meni vähän minulta ohi. Olimme säästäneet loma-asuntoa varten useamman vuoden suunnitelmallisesti, joten halusimme valinnan menevän kerralla nappiin. Tuttavat olivat kertoneet huonoista kokemuksista ja huijauksista, joten olimme päätyneet välittäjään.

 

Heti hotellihuoneessa vaimo pudotti mekon olkaimet alas ja paljasti rintansa. Pystyissä puolipalloissa oli häikäisevät rusketusrajat, jotka jakoivat tissit vitivalkoiseen ja kuparinruskeaan. ”Voisit panna mua nyt”, hän huokui ja pudotti vaatteet kokonaan. Vatsa oli pysty ja pehmeä. Se kohoili entistä kiivaammin, kun kosketin tulikuumia kupeita. Häpykarvoitus tuntui alavatsaani vasten rutikuivalta kulolta, mutta samaa ei voinut sanoa jalkovälistä. Nännit kuoriutuivat montuistaan ja kovettuivat käsieni alla. Vaihdettiin märkiä suudelmia kuin nuoret, vaikka olimme jo nelikymppisiä.

 

Vaimo hieroi kaluani rajusti, vaikka se oli hihkaissut itsensä täysin tapiksi. Hänen niskassaan tuntui yhä turkkilaisen partavesi ja savuke. Miten se olikin niin pinttynyt? Yhdellä liikkeellä sain penikseni sisään vakoon ja aloin keinua puristavaa pimpsaa vasten. Vaimo aukoi suutaan ja voihki lujaa, haki lakanan kulmaa hampaidensa väliin. Hän piti toista jalkaansa olkapäälläni ja nilkkarengas helisi jokaisella työnnöllä. Raukean iltapäivän äänet kahdeksannessa kerroksessa olivat nautinnollisia.

 

En kestänyt pitkään läpimärässä ja sykkivässä pimpsassa, kun nesteet lähtivät liikkeelle. Mutta ei se haitannut, kun vaimokin tärisi jalkojaan myöten ja nosti lopuksi tyytyväisenä kädet ylös puuskaan. ”En minä oikein tiedä. Katsotaan vielä muitakin”, hän sanoi rakastelun jälkeen, kun sperma valui häpysorkasta liisterimäisenä.

 

Muistan, kun olimme kohdanneet Muratin ensimmäisen kerran.

 

Tapaaminen oli sovittu allasbaariin puolilta päivin; minulla olut ja vaimolla kuiva valkoviini. Hän oli sonnustautunut niihin luottobikineihinsä. Ne olivat turkoosit ja niukat. Joskus oikein tuli mieleen, että miten kupit jaksoivat kantaa raskaat ja ylitse pursuavat rinnat ratkeamatta. Ainakin ne nitisivät joskus. Suurten aurinkolasiensa takaa vaimo oli vilkuillut posket punaisina turkkilaisen välittäjän saapumista. Olihan Murat lopulta ollut komea mies komeassa pellavapuvussaan. Yönmusta tukka oli laineella taaksepäin ja huulien yläpuolella tuuheat pensselit oli tasattu suoriksi. Niin paljon olisi voinut siinä tarkkailla ja siitä kertoa, mutta meidän molempien katse taisi hakeutua vain yhteen paikkaan. Kai se jollain tavalla häiritsi meidän keskustelua, kun keskittyminen oli vaikeaa. ”Niin miellyttävä mies”, oli vaimo huokaissut välittäjän poistuttua lanteet keinahdellen ja pakarat keikkuen.

 

Niin, jopa häiritsevässä määrin olimme katsoneet miehen löysää lahjetta. Vain sokea ei olisi erottanut, miten banaanimainen penis vaappui letkumaisen letkeästi puolelta toiselle. Ohimennen mies kohensi sitä, tai sitten halusi esitellä, tuoda näytille. Siellä se pullisteli pellavan kätköissä paksuna ja huomiota keräävänä, siitosvoimaisena falloksena.

 

Seuraavana päivänä oli pakahduttavan kuumaa ja painostavaa. Taurusvuoret siinsivät pohjoisessa sumuisina ja sinisinä, eikä tuuli pihaissut henkäystäkään. Taisi olla taksin ilmastointikin rikki. Muratin seuraavat kohteet olivat hiukan syrjemmässä. Tiesin jo melkein kuvat nähtyäni, että tämä olisi turhaa. Mutta tämä oli varmistus. Näiden osakkeiden rinnalla eilisen lumous korostuisi tai sitten olisimme kokonaan väärässä.

 

Murat odotti jo meitä rapatun, 4-kerroksisen talon luona. Hän halasi molempia, vaimoa oikein syleili ja kehui kauniiksi omia viiksiään sukien. Vaalea kaunotar miellytti Anatolian suklaasilmän mieltä. Vaimo näytti kieltämättä hehkeältä. Hän oli nostanut vaaleat hiukset asetelmaksi päälaelle ja meikannut hieman. Rusketus oli jalostunut kauniiksi ja tuli hyvin esille valkoista hihatonta mekkoa vasten. Enemmän minä hänen pystyjä tissejä katselin, kuin niitä asuntoja. Jotain pientä vikaa oli kaikessa. Kulumia, putkivahinkoja, muurinäkymää, hankalaa pohjaa. Tavan vuoksi kuljin huoneesta toiseen ja vertailin. Muratin kaunis puhe soljui huoneissa runollisena ja sekaantui minareetin päivärukouskutsuun.

 

Saatoin minä nähdä sen tapauksen väärinkin. Aurinko osui silmiin ja tongin keittiön alakaappeja niska taittuneena, kun satuin vilkaisemaan erkkeriin. Murat painautui vaimoni selkää vasten, vei käden tämän lantiolle ja työnsi kasvojaan kohti niskaa, niin saatetaan tehdä puhuessa suoraan korvaan. Vaimo kääntyi katsomaan ja hymyili. Muratin vapaa käsin piirsi pitkän kaaren horisonttiin ja he nauroivat. Muratin käsi paineli tuttavallisesti vaimoni lantiota, silitteli alaselkää ja kokeili kevyesti pakaran päältä. Niin minä olin näkevinäni.

 

Vaimo oli olemukseltaan sellainen kaldera, jonka viehkeä ulkokuori oli rauhallinen, mutta kraatterin sisällä laava kiehui. En minä halunnut sitä estää. Pahinta parisuhteessa oli tukahduttaa tuntemukset ja elää kotelossa. Hänellä oli ollut seikkailuja, kyllä minä tiesin. Osaan oli annettu eleillä pyhä ”siunaus” ja osa oli enemmän ja vähemmän luvanvaraisia. Ne piti ottaa sen kannalta, että sellaisen jälkeen suhde puhkesi aina kunnolla kukoistukseen.

 

Kättelimme ja halasimme lopuksi. Minun kukkapaita oli kiinni ihossa kuin maitoliimalla siveltynä ja vaimon nuput nöpöttivät mekon lävitse. Tänään hän ei ollut laittanut liivejä lainkaan, tuskin edes pikkuhousuja. Sanoimme harkitsevamme ja palaavamme asiaan. Murat vihelteli ja kertoi, että parhailla asunnoilla oli kova kysyntä. Mutta meille hän myisi ennen muita, koska olimme niin ihana pari. Miehen hampaat nauroivat. Vaimo myhäili ja kiemurteli, pyöri kannoillaan ja sipaisi tukkaansa. Hän kertoi ihastuneena Turkkiin jo vuosia sitten.

 

Jälkeenpäin en voi tunnustaa, miten vaimo asian esitti. Jotenkin se on jäänyt unholaan. Siinä varmasti oli alkuun käteni silittelyä ja silmäripsien räpsyttelyä. Sitten käheät kuiskaukset mielikuvista, kuinka söisimme aamiaista isolla patiollamme, tekisimme kuutamouinnit altaalla ja kävelisimme rantabulevardilla. Niistä me molemmat olimme haaveilleet.

 

Noissa mielikuvissa minä marinoiduin kai, kun vaimo jotenkin ohimennen kysäisi, haittaisiko minua jos hän kävisi vielä katsomassa tarkemmin Muratin kanssa sitä ensimmäistä asuntoa. ”Tarkemmin?” Taisin hieman yllättäen varmistaa, mieli yhä yöuinnilla, kuusirppi nurinpäin taivaankannella. ”Niin. Tarkemmin. Yksityiskohtia ja neuvotella vaikka hinnasta. Niin…tiedäthän sinä…” Katseessa oli vihjettä, vihreiden silmien kujeilua. Niillä hän yritti viestittää, miten oli aikaisempiin seikkailuihin päädytty. ”Sinä se tiedät parhaiten”, saatoin vastata tyynesti, vaikka sydän taatusti jätti iskun välistä ja veri kiersi termostaatissa levottomana.

 

Kaadoin itselleni viiniä lasiin, kun vaimo jutteli puhelimessa Muratin kanssa ja sopi iltanäyttöä, yksityisnäyttöä hän sanoi. Jos eläisimme vielä lankapuhelinaikaa, hän pyörittelisi johtoa sormensa ympärille, aprikoin. Nyt saman asian ajoi tukka. Vaimo vaihtoi painoa jalalta toiselle, näytti mietteliäältä ja puraisi huultaan. Televisiosta tuli jalkapalloa. Ilta alkoi tummua ja syventyä, vuorille syttyi valoja kuin tähtiä. Oli yhä kosteaa ja kuumaa.

 

Vaimo suihkutti itseään pitkään, ajeli sääret ja kainalot, ruiskautti ympärilleen pilven vaniljaista hajuvettä, ennen kuin astui alusvaatteisiinsa. Minusta alusvaatteisiin astuttiin sisään ja niistä pois, se kuulosti juhlallisemmalta kuin pelkkä hätäinen vaatekappaleiden yltä repiminen. Katselin sivusta, kun hän veti mustat pitsireunaiset pöksyt rauhallisesti haaroihinsa, asetteli kiinteät rinnat kuppeihin ja sulki hakaset. Vaihdoimme jännittyneitä katseita, kun hän veti ylleen niukimman ja keveimmän kesämekkonsa. Helma hulmahti.

 

”Minä en sovi vielä mitään”, vaimo sanoi ja suuteli poskelle ennen lähtöään.

 

Sitten alkoivat ne kitutunnit. Join sameaa viiniä laiskasti ja katselin, miten pelaajat repivät toisiaan paidoista. Sumuisella stadionilla roihusivat pian punaiset soihdut. Aiemmin vaimo oli tehnyt juoksunsa jossain tavoittamattomissa: laivalla, mökillä tai toisella paikkakunnalla. Nyt tiesin missä hän oli. Kenties parhaillaan antautui Muratin syleilyyn, eikä estellyt suudelmia. Merkit oli jo annettu miehelle. Hän oli saanut pitää kättään pitkään kupeella ja kokeilla pyllyä. Oli vaihdeltuja hymyjä ja keimailtu. Miehen oli täytynyt tietää yksityisnäytöstä sopiessa, että valkoinen rouva tulee avaamaan hänelle sumppunsa. Siksi he olivat varmaan käyneet heti tyhjässä lomaosakkeessa toistensa kimppuun. Vaimon tavara oli mehustunut koko taksimatkan ja turkkilaisen sapeli oli sykkinyt lahkeessa valmiiksi.

 

Kymmenen jälkeen – kun olin katsonut kelloa minuutin välein – soitin respaan ja pyysin tilaamaan taksin. Se tuli melko pian, mutta olin valmiina jo pääovella. Kuski ei edes yrittänyt keskustelua, mutta ei liioin ihmetellyt osoitetta. Liikenne oli paikoin rauhallisista ja säpsähdin muistelmistani, kun oltiin perillä.

 

Kiersin portista suoraan puutarhaan. Hiekkakäytävillä oli vettä, ilmeisesti puutarhuri oli tehnyt iltakastelut juuri. Ainakin ilma tuntui hapekkaalta ja kostealta. Kukkien tuoksu oli voimakas. Oikaisin nurmikon poikki ja navigoin ensimmäisellä yrittämällä oikeain huoneiston luo. Siellä paloi yksi lamppu. Hain sopivaa paikkaa appelsiinipuun takaa, villiyrttien rykelmästä. Tahmeat massahdukset kertoivat ihmisten tekemisestä. Kostea lassutus ja naisen huokailu kertoivat siitä, mistä olin aavistellut.

 

Vaimo makasi olohuoneen divaanilla pitkät jalat levällään. Kannat näyttivät kattoon, pää roikkui laidan yli ja kädet haroivat turkkilaisen kiharaista tukkaa. Murat oli polviasennossa ja nuoli kiihkeästi, jopa äänekkään koiramaisesti. Viiksien alta punainen kieli teki laajoja lipaisuja vaimon haarukassa. Häpykarvat olivat kosteina ja Muratin sormet levittäneet kukkamaisia lehdyköitä auki. Luonnostaan olivat häpyhuulet muutenkin töröllään ja turvonneina kiihotuksesta. Vaimo hengitti raskaasti ääni väristen, puhisi ja puhkui. Hän näytti kaikin tavoin rentoutuneelta. Sitä pinkkiä taikaonkaloa vieras mies nuoli, pyöritti kieltään klitoriksella, antoi pensseliensä osua kummulle ja latki ja lipoi, imi häpyhuulia ja levitti vaimon pakaroita. Ne kaikki toimet täytyivät tuntua syvällä häpyluun takana. Kun vieraan sormi työntyi reikään ja ruuvaili siellä, ojensi vaimo jalkansa Muratin olkapäille ja puristi tämän kaulaa. Hänen vartalonsa keinui, niin että lantio nousi ylös ja vatsa tutisi herkästi. Huulilta pääsi hyvin painavia ja vaateliaita voihkaisuja, vaikka hän yritti pidätellä nautintoaan.

 

Tähän asti Murat oli ollut polvillaan ja kontannut saaliinsa edessä pallit roikkuen, mutta nyt hän suoristi karvaisen selkänsä ja kääntyi. Nielaisin kerran laventelin kätköissä. Näystä tuli mieleen lapsuuden saunareissut ja aikamiesten rumat, jalkojen välissä heilahtelevat ruskeat mulkut. Ajatus pisti nolottamaan. Millään tavalla kauniiksi Muratin penistä ei voinut kutsua, mutta ymmärsin sen kyllä herättävän naisissa syvän alkukantaisia väristyksiä. Terska oli iso ja suippo, viinikuminen tutti. Sen päässä virtsaputken suu oli lähes pikkusormen pään kokoinen ja huokuvainen. Aprikoin, että tuolta mahtaa ruiskuta siementä valtavasti. Paksua ja pitkää vartta kiersi epäjohdonmukaisesti valtasuonia, oli koloa ja korkeampaa pahkaa, hieman vasemmalle taisi sukuelin viettää.

 

Vaimo könysi istumaan ja katsoa tapitti miestä silmiin, vihreä ja ruskea kohtasivat. Hän hieroi kädellä vieraan paisuvaa kullia, joka oli kaikin tavoin erilainen kuin omani. Tummanpuhuva elin oli komea makkara vaimoni kämmenillä. Hän katseli terskaa sivusta ja nuolaisi sen pintaa. Kerrasta kieli ei saanut kyllikseen, vaan alkoi tanssahdella puolelta toiselle, käydä sen räystäslipan takana ja pyöritellä hellivästi virtsaputken suulla. Murat ähisi, silitteli vaimoni tukkaa ja kannatteli tätä jotenkin isällisen oloisesti niskasta. Kielen jälkeen terska pääsi suuhun. Vaimo käynnisti imurin ja huulet liikkuivat aavistuksen pyörien ja kiertäen. Onneksi pation ovi oli sen verran auki, että litsutus ja lutsutus kuuluivat pihalle saakka. Vaimo käänteli päätään ja ulotti imunsa pidemmälle. Hänen kädet puristelivat ahneesti Muratin omenamaisia karvapalleja ja lypsivät kovaa vartta.

 

Kovin pitkään turkkilainen ei antanut vaalean rouvan nauttia suullaan herkusta, vaan auttoi tämän ylös ja hamusi suuret tissit käsiinsä. Minun oli pikkaisen vaikea olla siinä, kun he samalla suutelivat intohimoisesti. Viiksisuu imeskeli vaimon huulia ja työnteli limaista kieltään sisään, kun alapuolella kourat puristelivat vaimon kypsiä hedelmiä. En tiedä millaisiksi olin kuvitellut vaimon seikkailut, erikoista ja erilaista tämä oli minulle kuitenkin Anatolian yössä. Surviaiset ja nilviäiset surisivat korvani juuressa, laventeli tuoksui parfyymimäisesti ja puutarhan kostea multa haisi käyneelle.

 

Loma-osakkeen valkoisella divaanilla vaimoni asettui polvilleen, kasvot patiota päin. Oli niin hämärää, ettei hän voinut nähdä lasiovien läpi. Sydämeni siritti kaskaan tahtiin. Nytkö se tapahtuisi? Vieras kävi ohjaksiin takaapäin. Huomasin hänen keskittyneet kasvonsa, tuuhean rinnan ja hoikan jäntevän ylävartalon. Hänelle vieras rouva tarjoili itseään pylly pystyssä. Käsisuonet jännittyivät, kun mies rutisti vaimoni pakaroilta ja työntyi sisään. Uudenlaiset äänet valtasivat huoneiston. Turkkilaisen tyytyväiset örähtelyt ja vaimon tasainen valitus kaikuivat puolityhjässä lomaosakkeessa, kun mies alkoi naida heti rivakasti. Vaimon vaalea tukka oli kiinni, poninhäntä heilui hattarana miehen silmien edessä. Tumma juurikasvu erottui hyvin pitkälle. Siinä oli samanlainen kontrasti kuin rouvan tummanruskeassa häpykarvoituksessa. Vaaleus oli yhtä aitoa, kuin kultaus huoneiston ovenkahvoissa.

 

Ai kovetuinko minä siinä? Kai se myönnettävä on, että veri virtasi sukuelimeeni, vaikka pelko ja kiihkeys vuorottelivat rinnatusten. Oli siinä ripaus mustasukkaisuuttakin. Kenelläpä miehellä ei olisi, kun näkee vaimon syövän halukkaasti toisen miehen suuta, tarjoavan omaa kaulaa nuoltavaksi ja katsoo silmät sikkuralla, melkein rakastuneesti, vierasta. Niin vaimo teki välillä olkansa yli. Turkkilainen vain kiihdytti vauhtia ja vaimo joutui puristamaan oikein voimalla divaanista. Punaiset kynnet upposivat kankaaseen ja samanväriset huulet huhkivat lemmenloitsuja. Oli oikein juhlavaa, kun vaimon kaksiväriset tissit pyörivät edestakaisin ja mätkähtelivät toisiaan vasten märästi, kaunis kuin Qatarin lippu.

 

Katselin silmät lasittuneena kuinka Murat kiipesi divaanille ja alkoi nussia selässä kanin lailla. Ne liikkeet olivat pitkiä, vahvoja ja sulavia. Jokainen karva raastoi vaimon selkää, kun mies kannatteli naista rinnoista ja astui koko maskuliinisuutta uhkuvalla voimallaan. Häpy pullisteli suuren kalun muodoista, mutta ei tahtonut irtikään päästää. Mies messusi vaimoni korvaan, puhui kai koreuksia, sitten imeskeli korvalehteä ja lopuksi upotti hampaansa suudelman mukana niskaan. Se oli vaimon herkkä paikka, johon kajoaminen pisti hänet suorastaan vinkumaan. Silmät muljahtelivat ja koko vartalo tärisi laukeamisen voimasta vartaan nokassa. Vaimon kaula oli katketa, kun pää rojahti eteenpäin. Jokainen varvas alkoi täristä eri tahtiin ja kädet rummuttivat divaania maanisesti.

 

Murat otti vaimon pehmeästä vatsasta kiinni ja käänsi tämän raukean kehon selälleen. Hän teki sen vain työntyäkseen uudelleen sisään. Kalu oli hetken aikaa ulkona. Se oli liisteinen ja iso, ruma ja tumma. Sitten se upposi uudelleen rakoon ja levitti sen äärimmilleen. Mies alkoi polkea ja hukutti vaimoraukan alleen. Käsien välissä hänen kasvonsa näkyivät tyytyväiseen ja jotenkin vinoutuneeseen virneeseen vääntyneenä. Mies suuteli viikset väristen vaimoani ja tamppasi rauhallisesti, letkeä perse sivulta toiselle vispaten. Se oli alkusoittoa sille nousevalle poljennolle, jonka mies aloitti lähetyssaarnaajassa. Kalu otti kunnolla vauhtia ja pumppasi sisään pimpsaan.

 

Mehukkaita olivat äänet, jotka kuuluivat jo osana kaupungin levottomaan yöhön. Meren kohina, liikenteen melu ja lintujen laulu sopeutui lempiväisten kiimaiseen kiihkoon. Vaimo ähki jo raukeammin, nautinnollisesti, kuin miellyttäisi. Hän oli onnen hetkensä saanut. Muratin ääni kiihtyi ja tiheni. Hän astui lujaa, lihat vain loiskivat. Miehen katse oli samea. Hän näytti unohtavan jopa kuka alla patjana makasi. Lujat iskut ja kova huuto, sitten mies vavahteli ja nyki, oikein potkaisi vaimoni päällä. Vaimo supatti jotain, suuteli miehen sänkistä naamaa ja kaulaa, veti käsivarsista enemmän päälleen.

 

Vaimo oli samanlainen minun kanssa. Kun hän oli itse saanut, hän halusi kaikin tavoin olla kumppanilleen mieliksi ja palvoa. Niin nytkin. Muratin tuleminen saateltiin helliin suukkoihin ja hyväilyihin. Sen koreuden keskellä kuitenkin kylmä fakta oli, että Muratin paksu siitoselin pumppasi paksua siemennestettä vaimoni emättimeen. Kenties täytti sen kokonaan, niin että spermapurot tulivat jo tiivisteistä yli ja hulahtivat divaanille.

 

Viivyttelin vielä hetken, vaikka olisi jo pitänyt lähteä. Odotin niin kauan, että pariskunta erkani toisistaan ja kääntyi selälleen huhkimaan. Muratin kalu mätkähti reidelle raskaasti kuin letku. Terskan reiästä pulpahti vielä iso lusikallinen siementä. Hyvin valkoista ja sakeaa, kirkasta kuin turkkilainen täysikuu. Iso oli aukkokin, mistä siemen tuli. Teki matkan munajohtimista ja suurten kivesten täyttämistä palleista, tuli voimalla paksua vartta pitkin ja oikealla hetkellä räjähti ulos. Jotkut naiset se kenties hedelmöitti. Nestettä oli yltä päältä vaimoni hävyllä. Kiimamahlasta kosteat häpykarvat uivat siittiöissä, häpyvako sykki kuin lähde ja nosti spermaa pintaan, siitä se juoksi noroina hikisille sisäreisille ja sohvalle.

 

Matkasin taksissa hotellille yön halki. Autojen valojonot liikkuivat vuorten spiraaliteillä ja laivoista pilkahteli himmeää valoa mereltä. Jotkut söivät vielä myöhäistä illallista. Aterimet kilisivät ja nauru raikui. Tuoksui jättikatkaravut ja grillattu kala. Aloin jo kotiutua ympäristöön.

 

Ehdin korista horrosta tunnin, vaatteet päällä päiväpeitolla, kun vaimo leimasi ovikortin ja hiipi hiljaa sisään. Hän ei sytyttänyt valoja missään vaiheessa. Hankkiutui korkokengistään eroon, ripusti mekon naulakkoon ja astui ulos alusvaatteistaan. Pikkuhousut päästivät oikein sellaisen imeväisen äänen, kun hän veti ne nilkkoihin. En voinut olla huomaamatta myös, että hän kaivoi housuista paperitollon ja heitti sen roskiin. Oli tainnut Murat istuttaa sellaisen siemenämpärillisen, että pimpsasta valuisi lientä pitkään.

 

”Nukutko jo?” Vaimo huhuili varovaisesti. Yskin ja tuhisin, kakistelin jotain epämääräistä. ”En kunnolla”. Vaimo sytytti pienen yölampun sivupöydälle ja etsi pyyhkeen. Osittain ruskettuneessa ja osin kalpeassa vartalossa oli punaisempia kosketuksen jälkiä. Kun hiukset olivat kiinni ja niska paljaana, ehdin huomata fritsun ihossa. Sitten vaimo avasi poninhännän ja läpsytteli kostein askelin kylpyhuoneen ovelle. ”Ai niin. Minusta tuntuu, että me tehdään kaupat. Se paikka tuntui heti kodilta”, hän kähisi ja sulki hymyillen oven. Suihku alkoi tohista lujaa. Olin hetken valveella, mutta nukahdin hajuveden ja suolaisen siemennesteen tuoksuihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 kommenttia viestissä: “Lempeitä lomaosakekauppoja”

 1. joujou says:

  kiimanen ja tosi hyvä. julkase jo äkkii lisää ei malta oottaa sun uusii novelleja. oot huippu.

 2. Jape says:

  Mahtavaa. Lisää yhtä tasokasta novellia kiitos.

 3. junda says:

  Mahtava tarina ja hienoa kerrontaa. Kalu kovana luin.

 4. Larsse-setä Lerssikäinen says:

  Varsin mehevä ja pallinpohjia kutkutteleva tarina. Aikuiseen makuun oli kyllä joitakin turhan omituisia ja kiimaisesta ympäristöstään lapsellisen mauttomina erottuvia ilmaisuja välissä. Ihmettelen, että sellaisia oli sinne tälläilty sekaan. Vielä paremmin toimisi ilman niitä. Lisäksi huvitti tuo siittämisvoimilla mahtaileva aprikointi, jos kerran kertojan vaimoon sai ruiskutella aviomies tai tämä pensseliviiksinen siitossonni Muratkin siementään ilman mitään riemastuttavia seurauksia. Se latisti tunnelmaa. Muuten oli herkullista luettavaa. Olet hyvä seksinovellisti, mutta hiontaa voisit harrastaa. Tai sitten kirjoittaa keskenkasvuisille ja aikuisille eri novellit.

 5. Osman says:

  Mina anta tyrmäystippa suominaiselle. Mina ja minu veljet hoitaa homma hyvin monta kerta kotona turkisa. Me tyytvaisia. Kirjoita siita.

 6. Vance says:

  Tämä oli hyvä, kirjoita ihmeessä lisää

 7. Tanne says:

  Ei oikein sytytä nämä aisuritarinat

 8. teba says:

  Tosi kiva tarina, kirjoittele vain lisää!

Kommentoi

top