search
top

“Pedon” vaistot (osa 3)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (105 votes, average: 3.82 out of 5)
Loading...

Suoraan henkimaailmasta pöllähtäneestä varoituksesta huolimatta sisäinen pedofiili perverssini ei pystynyt täysin kieltäytyä alakoululaisen herkkupyllyn esittämästä tarjouksesta saunoa yhdessä. Unessa sattuneesta vahingosta viisastuneena ymmärsin kuitenkin että tämä sessio täytyisi suorittaa täysin Lunan ehdoilla. Kaikki sujuikin mainiosti ja saunoassemme juttelimme niitä näitä Lunan koulusta ja parista “poikkis” ehdokkaasta, Ja vaikka mistä muusta. Ainut pikku kömmähdys sattui kun siirryimme takaisin asunnon takkahuoneeseen pukeutumaan. Kävin istumaan pyyhe päällä takkahuoneen sohvalle ja Luna painautui kainalooni, tapitti kauniilla vihreillä silmillään mua ja totesi ” kiitti saunasta, sä oot kyllä paras” jotenkin vain pääsi käymään niin että kumarruin hieman ja huuleni vahingossa törmäsi noihin täydellisiin pehmeisiin maailman suloisimpia someilmeitä tekeviin huuliin, kielemme meni solmuun ja suutelin tuota suloista pikkupakkausta sohvalla useamman minuutin. Kaluni seisoi jäykkänä koko ajan mutta hetki sitten katsomani painajainen pakotti pääkoppaa siten että ei tullut edes mieleen yrittää tehdä aloitetta edetä pidemmälle. Nukahdimme lusikkaan pyyhkeet päällä takkahuoneen pehmeälle kulmasohvalle.

Aamulla herätessäni Luna nukkui edelleen kainalossani ja aamustondikseni painautui vasten tytön peppua. Oma pyyhkeeni oli irronnut lantiolta ja lunan pyyhe oli sen verran ylhäällä että pienet kiinteät pakarat olisi näkynyt alta jos olisi katsonut hieman alempaa. Käteni oli tytön ympärillä ja nostaessani kättäni vain hiukan ylemmäs tunsin pienen kiinteän tissin kädessäni. En pystynyt olla varovasti puristamatta tuota ihanaa pikkuista tisua, ja samalla kun korjasin asentoani, aamun jäykkä kaluni pökkäsi ikäänkuin aivan vahingossa tytön peppua. Luna säpsähti hereille, kääntyi minuun päin ja otti pienellä kädellään empimättä kalustani kiinni. Kullini seisoi tuossa pienen käden puristuksessa suloista litteää vatsaa vasten, kun tyttö katsoi taas silmiini erikoinen virne suupielessä ja kuiskasi. “Mitäs suunnittelit? Et sä nyt täs voi mua panna, Onniki on varmaan hereil jo.” Kieleni eksyi taas tuon pikkulikan suuhun ja tälläkertaa tyttö liikutteli tuskallisen hitaasti esinahkaani edestakaisin samalla. Olin lähes laukeamaisillani kun Luna lopetti kullini hyväilyn ja nousi ylös. “Tuu, mennään kylppäriin” tyttö ehdotti. Seurasin perässä kuin koiran pentu, päästyämme saunatilan lukitun oven taa Luna laskeutui polvilleni eteeni ja siro käsi kietoutui taas kullini ympärille. Pieni kieli työntyi ulos huulien välistä terävänä ja nuolaisi terskan nuppia varovasti, yllättävän muhkeat luonnostaan kauniin ja terveen väriset huulet painui kullin pään ympärille ja hitaasti kaluni upposi syvemmälle tuohon pieneen suuhun, tunsin kuinka Lunan kieli pyöri terskan ympärillä kun tyttö alkoi runkkaamaan munaani kiusallisen hitaasti. “Mä tuun sit aivan just” sain huohotettua. pari voimakkaampaa imaisua ja runnkausliikettä myöhemmin kaluni räjähti, ensimmäinen lasti suoraan tytön suuhun ja kun Luna sylkäisi kullini pois suustaan kaksi seuraavaa ryöppyä levisi tytön pienille rinnoille ja valui siitä pikkuhiljaa vatsaa pitkin alas päin. Tyttö katseli pää kallellaan tyytyväisen näköisenä työnsä tulosta, peitti ikään kuin ujosti suutaan kädellään ja tirskahti hiljaa “oho, hups” . Tuo söpöily koituu kohtalokseni, mietin. Tuntui aivan kuin olisin rakastumassa tuohon pikkumimmiin. ” haluatsä kertoo mistä sä tommosen tempun oot oppinu?” kysyin polvillaan edessäni iloisesti myhäilevältä otukselta. “Red tubesta” Luna pamautti aivan kuin olisi jutellut säästä naapurin kanssa. “Jahas, vai niin. Tulee vissiin usein katteltua ku menny noin hyvin oppi perille?” -no oon pari kertaa kattonu, nyt meet ylös siitä pöllö ettei Onni änkee tänne. Ja muista, sä jäät mulle yhden velkaa..” luna ohjeisti. “Kyllä prinsessani” Naurahdin ja siirryin takkahuoneeseen pukeutumaan. Vaatteita päälle vetäessä kuulin kuinka suihku aukesi kylppärissä. Tuntui oudolta, hymyilytti tuon varhaisteinin reippaus ja positiivisuus. Yllättäen ei tuntunut yhtään edes syylliseltä, koska tyttö oli selvästi nauttinut tilanteesta yhtä lailla. Ei jumalauta oonko mä nyt tosiaan ihastumassa. Onkohan tämä nyt aivan tervettä. Kipusin portaat ylös. Onni nukkui aina vaan sohvalla.

Laitoin aamupalan pöytään ja onni mönki kohta pökkyrässä sohvalta pöydän ääreen istumaan ja alkoi lappaamaan muroja naamaansa. Luna oli kuivannut ja kammannut hiuksensa alhaalla ja ehtinyt jopa kevyesti meikata. Päälleen tyttö oli vetänyt raivostuttavan matalalantioiset farkut ja vaaleanpunaisen epämääräisen lyhythelmaisen hupparin joka jätti hieman vatsaa paljaaksi, edessä oli musta glitteröity teksti jossa luki -teen witch. Tämä teininoita istui pöytään ja kaatoi lasiinsa tuoremehua. “Onni, eiks sun pitäny mennä sakun kans tänää?” Tyttö kysyi ja hörppäsi mehuansa. “Joo kymmeneltä” vastasi onni. Vilkaisin kelloa, 9:30. siirsin katseeni Lunaan joka hymyili mulle nätisti ja iski silmää. Hitto mikä pikku kissa.

Onni veti kengät jalkaan ja viipotti ovelle, aamupalan aikana selvisi että oli sovittu Sakun äitin hakevan Onnin ja hän veisi pojat lähellä sijaitsevaan kylpylään päiväksi. Onni paineli pois jaloista ja kun ulko ovi sulkeutui Luna hyppäsi välittömästi mun syliin ja antoi pitkän suudelman. “Mulla ois sulle yks pikku juttu tuolla mun huonees” Luna kuiskasi korvaani. “Niinkö, mikähän juttu se mahtais olla?” Kysyin huvittuneena. “No salajuttu, niin sun pitää ite tulla katsoon” luna kehräsi.
Lunan huoneeseen tultuamme hän siirtyi sänkynsä eteen, avasi farkkujensa vyön ja tiputti housunsa lattialle. Seuraavaksi lähti mustat calvin kleinin pikkuhousut. Teini kissa astui ulos housumytystään ja asettui sängyn reunalle istumaan ja nojasi taakse päin ja levitti jopa hieman riettaasti jalkansa auki. “Sulla olis vähä velkoja makseltavana” luna sanoi, taas tämän tuhannen ilmeen pikkuprinsessan alahuuli pureutui valkoisten hampaiden väliin. Joka kerta kun näin tuon ilmeen kullini tuntui tekevän pienen voltin housuissa kun se nytkähti iloisesti. Hetkeäkään empimättä asetuin polvilleni lattialle tytön ohuiden reisien väliin ja aloin suudella pehmeää reiden sisä pintaa. Siirryin hiljalleen kohti jalkoväliä ja kohta kieleni pyöri pienen klitoriksen ympärillä. Jäin hetkeksi tuijottamaan tuota täydellistä pimppiä. Häpyhuulet oli ohuet ja kokonaisuudessaan koko pimppi oli kauniin värinen. Ainuttakaan karvanhaiventa ei ollut näkyvillä ja mieleen tuosta herkkuvaosta tuli lähinnä joku kaunis kukka. Pimppi oli kostunut jo aika paljonkin mutta tuoksu oli hyvin mieto ja kun upotin kieleni sisälle pieneen reikään ja nuolaisin pitkin klitorista pitkällä vedolla, saatoin maistaa vain hieman suolaisuutta, eikä ollenkaan saman laista kitkeryyttä mitä yleensä maistelemissani karvaräpylöissä. Kieleni pyöriessä pitkin pientä pillua Lunan vartalo alkoi värähtelemään ja tytön oli selvästi hankala pysyä paikallaan, lantio nousi välillä kohti suutani ja välillä kuin sähköiskun saaneena hieman kauemmas tai jommalle kummalle sivulle, silmät oli kiinni ja suu hennosti raollaan ja hiljainen tyytyväinen huokailu alkoi muuttua hieman kovemmaksi voihkinnaksi. Imaisin etusormeani suussa ja aloin varovasti työntämään sitä tytön sisään samalla kun kieleni kiusasi klitorista. Sormen painuessa pieneen pimppiin kuulin tytön vinkaisevan aika kovaakin “oiiiih älä vaan lopeta tuntuu tosi hyvältä” tämä pikku pimppi puristi sormeani aivan käsittämättömän lujaa ja arvelin että vakonen saattoi olla jopa tiukempi kuin pelottavan hyvin mieleen painuneessa unessani. Liikuttelin sormeani hitaasti edes taas kireässä supistelevassa pimperossa ja kieleni pyöri nopeampaa klitoriksella. yllättäen tunsin kuinka pimpin puristus sormen ympärillä koveni vielä entisestään, peppu nousi ylös sängystä kun tyttö jännittyi kaarelle ja suusta pääsi kimeää ulinaa. “AiAi aaah, mitä vit..” Lopetin työskentelyn sykkivän pikkupimpin kanssa ja nousin ylös Lunan viereen, teinin poskille oli noussut suloinen punotus ja tyttö räpsytteli silmiä jotenkin hämmästyneen mutta erittäin raukean ja tyytyväisen näköisenä. “Siis Apua, mikään ei oo tuntunu ikinä noin hyvältä, alatsä seukkaan mun kans” ymmärsin tytön vitsailevan. Naurahdin, “mennääks heti naimisiin? veikkan et ollaan tasois nyt vai?” Luna pyörähti yllättäen mun päälle ja suuteli ja tuumasi tämän jälkeen ” musta oikeestaan tuntuu et jäin sulle viel jotain velkaa, toi oli niin hyvä”

Loppu ilta kului sohvalla istuskellessa ja välillä pussaillessa, Luna makas mun sylissä sohvalla ja välillä mun käsi seikkaili lunan pienillä rinnoilla tai pepulla. Luna tapitti mua kauniilla vihreillä silmillään mietteliäänä ja kysyi yhtäkkiä, “ethän sä kerro äitille tästä, mä saan vuoden arestia” – ” juu ei tarvii murehtia, en varmaankaan kerro” naurahdin.

Rinnassa pyöri lämmin onnellinen tunne, tuona hetkenä ymmärsin tarvitsevani ammattiapua, olin rakastunut kuudes luokkalaiseen.

7 kommenttia viestissä: ““Pedon” vaistot (osa 3)”

 1. Tytsy says:

  Oon ite 7 luokkalainen ja tämä on niin kiihottava tarina, että mä valun jo reisille asti

  • Ped akogi says:

   Tämä kommentti sai mun kullin kovettumaan.

   • Tytsy says:

    Luin uudestaan tämän tarinasarjan. Ajattelin, että seuraavan osan aikana runkkaan itteni loppuun, mutta kun näin tuon kommentin niin laukesin välittömästi🤫. Tässä nyt tasaan hengittystä ja toivon, ettei vanhemmat kuulleet ääniä kun en ehtinyt tyynyn kulmaa suuhun…😰

    • Himokas setä says:

     Huh kun oli kiimainen kommenttiosio tässä novellissa. Joku vois varmasti kirjottaa novellin missä tuollanen kiimanen 7 luokkalainen pikkupillu pääsee pervon novellinkirjoittajan naitavaksi.

 2. runkkari says:

  nää on hyvii

 3. deeba says:

  Ja rajussa

 4. Johnefkenedi says:

  Lisää näitä. Ja tälläisessä “kiltissä” muodossa.

Kommentoi

top