search
top

Minni, osa 9: Minni kohtaa valtiattaren

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Novellini löytyvät jatkossa myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

 

Aamulla meidän oli herättävä ennen viittä, jotta ehdin viedä Minnin uuden orjanomistaja luokse ennen töihin lähtöä – ajomatka kesti yli tunnin, sillä orjanomistaja asuu pääkaupunkiseudulla ja minä jonkin verran kauempana. Olin kantanut häkin autoon ja talutin Minnin sinne. Uninen Minni ei taistellut vastaan, ja kenties hän elätteli toivomuksia, että toinen orjanomistaja olisi minua lempeämpi. En osannut sanoa itse siihen mitään. Tiesin vain, että perillä Minniä odottaisi yllätys.

Matkan ajaksi laitoin Minnille vaipan, jotta hän ei olisi laskenut pitkän matkan aikana alleen. Vaipasta oli hyötyä, sillä hän oli tosiaan pissannut ajomatkan aikana. En ollut antanut hänen mennä pissalle ennen lähtöä, joten hänellä täytyi olla autossa kova hätä. Riisuin häneltä vaipan ennen kuin orjanomistaja saapui pihaan, ja heitin vaipan pihalla olevaan roskikseen. Sitten orjanomistaja saapui pihaan.

Halasimme. Emme olleet nähneet pitkään aikaan. Viime orjabileistä oli jo aikaa, mutta parin viikon kuluttua olisivat seuraavat. Siihen mennessä Minnikin olisi varmaan koulutettu juhlakuntoon.

”Hei, sinä olet varmaankin Minni”, orjanomistaja sanoo, vaikka se oli itsestään selvää. Minni katsoi orjanomistajaa silmät selällään eikä sanonut mitään.

”Tervetuloa matalaan majaani”, orjanomistaja sanoi heleästi. ”Voit kutsua minua Valtiattareksi.”

Minä autoin kantamaan Minnin häkin sisään taloon ja jätin Minnin sitten tämän naisen luokse. Valtiatar kertoi minulle tämän jälkeen tarkasti, mitä kaikkea Minnin kanssa tapahtui. Jotenkin näin se meni:

 

Valtiatar mittaili Minniä, joka kyyhötti häkissään ällistyneenä ja sekaisin siitä, että olikin joutunut naisen käsittelyyn. Hänellä tuskin oli homoseksuaalisia taipumuksia. En ylipäätään tiennyt juuri hänen seksuaalisuudestaan, oliko hänellä seksuaalisia haluja, oliko hän koskaan masturboinut? Neitsyt hän oli tullessaan omistajalle, siitä vain olin varma. Kiimainen lutka hän joka tapauksessa pohjimmiltaan oli, tai ainakin hänestä oli tulossa sellainen – joka kerta hän oli lauennut innokkaasti, oikein anellut, että saisi laueta, niin kuin oikea huora ikään.

Ja nyt hän päätyi naisen käsittelyyn, äkkiä arvaamatta.

Valtiattarella oli yllään pitsinen seksikäs body ja samettinen, kevyt viitta.

”Sinä oletkin oikea suloinen pikku prinsessa”, valtiatar ihasteli.

Talossa koko sisustus oli tummanpunaista, ja siinä oli käytetty paljon samettia sekä mustaa nahkaa.

Valtiatar talutti Minnin talutushihnasta makuuhuoneeseen, jossa oli suurikokoinen, niin ikään punaisella päiväpeitteellä peitetty vuode.

”Menepä tuohon sängylle makaamaan, niin että pääsen vähän katselemaan sinua.”

Minni teki työtä käskettyä, ja valtiatar pääsi tarkastelemaan häntä oikein kunnolla. Hän katseli Minnin pieni tisunnuppuja, jotka kohoilivat rintakehän kruununa ylös ja alas Minni hengityksen tahdissa.

”Raotapa jalkojasi, niin näen kunnolla pillusi.”

Valtiatar kävi istumaan Minnin jalkojen väliin ja tarkasteli Minnin pimppiä kaikessa rauhassa. Hän siveli sitä varoen ja availi aukinaisiksi pillun huulia nähdäkseen, millaiselta se näytti.

”Sinulla on upea pieni viivapillu, oikein upea”, valtiatar kuiskutti.

”Ki-kiitos”, Minni sanoi – hän oli niin hämmentynyt naisen suomasta huomiosta, että unohti kurittoman käytöksen.

Valtiatar naurahti.

”Sinä taidatkin olla kiltimpi pieni prinsessa kuin omistajasi kertoi.”

”Hän ei ole omistajani. Hän kouluttaa minua. Minut omistaa toinen mies.”

”Niin se tosiaan taisi mennäkin”, valtiatar muisti siinä samassa. ”Sinä olet tainnut käyttäytyä huonosti. Usea orja joutuu koulutukseen juuri sinun kouluttajallesi – hänellä on erinomainen maine.”

”Niin olen kuullut”, Minni vastasi. Hänen käytöksensä oli naisen kanssa hyvin erilaista kuin minun kanssani. Arvelen, että hän rentoutui jotenkin toisen naisen läsnäolosta.

”Taitaa olla aika ryhtyä töihin”, valtiatar sanoi sitten. ”Tarvitseeko sinut kahlita, vai käyttäydytkö?”

”Minä… olen kunnolla”, Minni sanoi.

”Hmm… Taidan kaiken varalta laittaa sinulle käsiraudat.” Valtiatar haki pöydältä käsiraudat ja raudoitti Minnin kädet tytön eteen. ”Miksei jalkarautojakin, niin saadaan sinusta kunnon paketti.” Valtiatar kiinnitti Minnin jalat yhteen siten, että tämä ei kyennyt erottamaan niitä. ”Oikein suloista.” Sitten valtiatar veti Minniä sängyn keskelle niin, että tämän jalat roikkuivat polvista asti lattialla.

”Tällaista et olekaan tainnut ennen kokea”, valtiatar sanoi ja haki pöydältä toisen esineen. Esine oli suuhun kiinnitettävä dildo. Valtiatar aikoi naida Minniä niin, että tämän suun päällä oli suurehko, aidonnäköinen, suonikas dildo. Valtitar kiinnitti sen Minnin suulle. Minni mumisi suukapuladildon läpi, muttei pystynyt muodostamaan sanoja.

”Valmiina, pikku prinsessa”, valtiatar kuiskasi. ”Valmistaudu naimaan minua suullasi.”

Valtiatar riisui hitaasti bodynsa. Sitten hän nousi Minnin kasvojen päälle ja sujautti nopeasti dildon litimärkään pilluunsa. Hän alkoi naida Minnin suuhun kiinnitettyä dildoa kiihtyvällä tahdilla. Minnin pää painui vasten pehmeää patjaa ja peitettä, kun valtiatar työskenteli pillullaan dildon parissa. Hän nousi lantiollaan ylös ja alas.

”No niin, tyttö kulta, nyt on sinun vuorosi naida minua”, valtiatar sanoi hetken kuluttua. ”Alahan liikuttaa päätäsi ja niskaasi.”

Minni alkoi yrittää jotain säälittävää, mutta siitä ei tullut mitään.

”Kovempaa, huora!” valtiatar kivahti. Nyt Minni alkoi yhä kovemmin naida suullaan valtiatarta, joka myös liikutteli lantiotaan dildoa vasten. Sitten hän alkoi hieroa myös klitoristaan ja voihki jo kovaäänisesti, kun aitoa kalua muistuttava dildo teki työtään hänen sisässään ja hieroi pillun seinämiä ja g-pistettä.

”Oih, minä laukean, minä laukean, minä laukean!” valtiatar huusi hurmioituneena. Ja niin hän sitten laukesi vasten suonikasta dildoa, joka oli syvällä hänen sisässään, aivan pohjassa asti.

 

Valtiattaren pillupanon jälkeen he menivät syömään, ja Minnikin pääsi pöydän ääreen – tosin alasti, kaulapantaa lukuun ottamatta. Valtiatar kattoi heille kauniit astiat ja kristallit. Minnillekin hän kantoi viiniä. Hän kattoi pöytään heille pihvit ja perunasosetta sekä salaattia. Jälkiruuaksi oli creme bruleeta.

”Olet kuulemma aika kokematon orja. Miltä nämä ensimmäiset kuukaudet ovat sinusta tuntuneet?”

Minni pureskeli pihviä. ”Kauheilta. Minä en halua olla mikään orja, minä haluan takaisin vanhaan elämääni.”

”Sinun pitäisi asennoitua toisella tavalla”, valtiatar pohdiskeli. ”Jos asennoidut niin, että ainut tehtäväsi on tuottaa kouluttajalle nautintoa, alat itse nauttia siitä, kun saat osasi toteutettua ja toisen nauttimaan.”

”Ettekö voisi auttaa minua pakenemaan?”

Nyt valtiatar nauroi niin että oli tukehtua pihviin. ”En tietenkään! Sehän olisi kauhea menetys omistajallesi ja kouluttajallesi. Mieti, miltä heistä tuntuisi.”

”Miksei kukaan mieti, miltä minusta tuntuu!”

”Koska orjan kohdalla se on toisarvoista, mitä orja haluaa.” Valtiatar pureskeli kaikessa rauhassa pihvinpalan loppuun. ”En minäkään toivoisi, että minun orjani karkaisi. Mutta hänet onkin jo koulutettu niin hyvin, ettei hän yrittäisi mitään temppuja.”

”Onko sinullakin orja?”

”Tietysti minulla on orja. Orjanomistajia kuuluu verkostoomme useita. Miehiä, naisia, nuoria, vanhoja… Mutta orjat ovat poikkeuksessa alle 30-vuotiaita, tosi monet alle 20 niin kuin sinäkin ole… mitä sinä olet, 15, 16? Yleensä heidät vapautetaan jossain vaiheessa, kun omistaja haluaa vaikkapa ottaa uuden orjan koulutettavakseen.

”Mutta eivätkö he mene poliisille?”

”Haha, eivät tietenkään. Heidät on koulutettu kunnon orjiksi, ja he ovat uskollisia omistajilleen. Monet palaavatkin, vaikka ovat päässeet vapaiksi.”

”Minä en voi kuvitellakaan sellaista”, Minni pohdiskeli.

He söivät rauhassa loppuun. Sitten he siirtyivät olohuoneeseen, joka oli oikeastaan suuri halli. Valtiatar painoi Minnin istumaan polvilleen karvalankamatolle ja istui itse samettiseen nojatuoliin.

”Kouluttajasi kertoi, että nautit paljon peppuleikeistä. Onko tämä totta, Minni kulta?” valtiatar kysyi pehmeällä äänellä ja risti jalkansa nojatuolissa istuessaan.

Minni pudisti kiireesti päätään. ”Ei, pyydän, ei niitä täällä. Minä inhoan niitä.”

”Mutta kouluttajasi väitti toista.”

”Hän itse nauttii niistä, en minä.”

”Siinä tapauksessa sinun kannattaa alkaa opetella tykkäämään. Meillä on pieni peppuleikki edessä, voit valmistautua siihen jo nyt ja hieroa hiukan peppuasi, että lihakset rentotuvat.”

Minni puisti päätään. ”Ettekö te voisi säästää minua niiltä? Olkaa niin armollinen, valtiatar.”

”Mm, sinähän osaat pyytää oikein kauniisti. Valitettavasti tämä oli herrasi pyyntö, ja hän myös pyysi tarkan kuvauksen kaikesta, mitä teemme.”

Minni alistuu. ”Hyvä on sitten. Mutta toivottavasti emme leiki kauan.”

”Ei, tämä on lyhyt leikki. Sitten pääset leikkimään leikkejä ihan toisella ruumiinaukolla.” Valtiatar nousi nojatuolista ja katosi keittiöön.

Minni katsoi valtiatarta ymmärtämättä, mitä tämä tarkoitti, mutta luuli kaiketi, että he käyttävät seuraavaksi hänen pilluaan.

Valtiatar kantoi olohuoneeseen jonkin oudon sangon, josta Minni ei saanut selkoa.

”Menehän Minni selällesi makaamaan tuohon lattialle.”

”Minä… minä en tahdo… mitään peppuuni.”

”Voi Minni, kun sinulta ei nyt kysytä. Joko käyt kiltisti siihen tai sitten sinut pitää kahlita, ja se taas vie tästä aikaa.”

Minni totteli empien.

”Nyt, ota jaloistasi kiinni niin, että peppusi on kunnolla esillä.”

Minni otti kiinni polvitaipeistaan niin, että peppu kohosi sopivasti ilmaan niin, että reikä oli valtiattaren käsiteltävissä.

”No niin, Minni, tämä voi tehdä ensin vähän kipeää, mutta totut kyllä. Tykkäätkö sinä kylmästä?”

Minni nielaisi. ”Mitä tarkoitat?”

”Saat peppuusi nyt muutaman jääpalan. Ne sulavat kyllä nopeasti lämpimässä suolessasi, älä pelkää. Mitä kiltimmin olet, sitä vähemmän saat jäätä sisääsi. Kieltäytymällä aluksi tilasit kaksi ekstrapalaa.”

”Valtiatar… se varmasti on… outoa… ja… kamalaa”, Minni änkytti ahdistuneena.

”Totut kyllä, älä huoli. Täältä tulee ensimmäinen.”

Valtiatar nosti jääpalan Minnin ryppyisen reiän päälle ja alkoi pyöritellä sitä siinä, jotta se vähän sulaisi ja jotta peppuun saataisiin liukastusta. Sitten hän painoi ensimmäisen jääkuution Minnin peräaukkoon sulkijalihaksen ohi. Minni alkoi uikuttaa kylmästä ja alistuksesta.

”Noin juuri, pikku prinsessa, noin juuri”, hän kuiskutteli. Sitten hän tarttui seuraavaan jääpalaan, jonka niin ikään työnsi sisään Minnin herkkään, pieneen ruumiinaukkoon. Myös kolmannen hän työnsi, ja siinä vaiheessa Minni jo kiljahteli, kun kylmät jääkuutiot täyttivät hänen peräaukkonsa.

”Aivan upeaa, prinsessa, aivan upeaa. Haluatko vielä seuraavan?”

”Ei… ei, älkää…”

”Orjan kuuluisi kyllä vastata, että kyllä, valtiatar. Saat kaksi.”

Niin valtiatar upotti kaksi jääpalaa sisälle Minnin pyllyyn; yhteensä niitä oli aukossa viisi.

”Upeaa, prinsessa!” valtiatar kehui. ”Sinä olet aivan ihana lutka.”

Minni värisi kylmyydestä.

”Sinä käyt niin kuumana, että eivätköhän nuo palat sula aika pian. Nyt haluankin vähän naida sinua.”

”Naida? Mutta kuinka sinä…”

”Dildolla, Minni rakas, dildolla.” Valtiatar haki pöydältä vaaleanpunaisen, suonikkaan dildon, jonka työnsi suoraan Minnin pilluun. Pillu oli kuitenkin suhteellisen kuiva, eikä dildo uponnut sinne hyvin – Minnikin inahti kivusta.

”Taidetaan tarvita vähän liukastusta”, valtiatar totesi. ”Mitä jos upottaisimme yhden tällekin puolelle?”

”Yhden jääpalanko? Ei, älkää! Ne tuntuvat kamalilta.”

”Minusta se on oikein hyvä idea”, valtiatar sanoi ja otti sangosta vielä yhden jääpalan. Hän pyöritteli sitä Minnin pimppiä vasten niin, että klitoriskin sai tuntea kylmän jääpalan itseään vasten. Sitten valtiatar työnsi jääkuution sisään Minnin vaginaan. Hän painoi sen oikein syvälle niin, että kuutio oli melkein Minnin kohdunsuuta vasten.

Nyt dildo jo luisti paremmin. Valtiatar upotti sen jääpalan perässä syvälle Minnin pilluun ja alkoi naida Minniä sillä kovaa. Samalla hän hieroi Minnin klitorista. Minni hengitti vaikeassa asennossaan syvään. Jääpalat alkoivat selvästi sulaa hänen sisällään. Peppureiästä valuu hiukan vettä. Valtiatar pyyhkäisi pisaran hellästi pois jatkaessaan Minnin pimpin työstämistä.

”Valtiatar, saanko laueta”, Minni kysyi ääni väristen.

”Voi Minni, sinun pitäisi kysyä tätä omistajaltasi, ja hän ei nyt ole täällä.”

”Mutta… enkö voisi…”

”Et mitenkään.” Valtiatar lopetti nyt Minnin kostuneen pillun naimisen. ”Meidän on noudatettava hänen sääntöjään. Emmehän halua, että koulutuksesi menee vallan pilalle.” Minni laskee jalkansa pettyneenä.

”Kyllä sinä vielä saat laueta monen monta kertaa”, valtiatar muistuttaa ja taputtaa Minniä rohkaisevasti päälaelle.

”Miksi te teette noin minulle, jos ette anna minun laueta?”

”Minun vain teki mieli naida sinua, reikäsi kiihottivat minua niin”, valtiatar naurahti ja vinkkasi silmäänsä.

”Sinun taitaa nyt olla aika avata suusi”, valtiatar sanoi sitten viekoittelevasti. Minni säikähti, luuli varmaan taas, että suuhun työnnettäisiin jotain – mutta tällä kertaa hänen tulisi työntää suutaan jonnekin.

Valtiatar istui samettiseen nojatuoliin ja levitti jalkansa. ”Konttaapas tänne, pikku kisu.” Minni teki työtä käskettyä. Valtiatar tarttui hellästi häntä niskan takaa ja ohjasi Minnin pään jalkojensa väliin.

”Oletkos ennen nuollut naista, pikku prinsessa?” valtiatar kysyi kermavaahdonpehmeällä äänellään.

”Tarkoitatko, että…”

”Mitä, prinsessa?”

”Pitääkö minun työntää kieleni… sinne…”

”Kyllä, sinun pitää. Et taida olla kovinkaan kokenut lutka.”

”Minä en ole lesbo”, Minni tokaisi.

”En minäkään. Silti kuka tahansa nainen nauttii, kun hänen pilluaan nuollaan. Siispä…”

Valtiatar työnsi Minnin suuta kohti kosteaa pilluaan.

”Nuole hellästi”, hän neuvoi. ”Erityisesti nautintonypykkääni siinä ylhäällä. Äläkä unohda käyttää huuliasi apuna.”

Minni siirtyi nuolemaan hellästi valtiattaren klitorista. Valtiatar painoi samalla Minnin päätä vasten pilluaan ja ynisi hiljaa. Jo valmiiksi kiimainen ja kostea pillu alkoi kostua yhä enemmän, kun Minnin pehmeä kieli lipoi turvonnutta klitorista pehmeästi, hellästi ja kosteasti. Valtiattaren pillu tuoksui ja maistui ruusuiselta, sillä hän käyttää ruusuista pesuainetta, ja niin oli käyttänyt edellisenä iltanakin.

”Nuole, lutka”, valtiatar käski. ”Kovempaa. Käytä kieltäsi notkeammin. Juuri noin, juuri noin…” hän kehui, kun Minni alkoi löytää oikean tahdin. Valtiatar painoi Minnin päätä yhä voimakkaammin vasten herkkää pilluaan. ”Ihanan pikku prinsessa…”

”Työnnä kielesi sinne sisään”, hän neuvoi. Minni työnsi varovasti kieltään kohti valtiattaren avoinna ammottavaa pillunreikää.

”Mitä tuo on olevinaan”, hän tuhahti. ”Kunnolla!” Ja niin Minni työnsi kielensä, niin paljon kuin sai sitä ulos, suoraan valtiattaren pilluun.

Valtiatar ynisi tyytyväisenä, kun Minnin kieli kävi hänen herkkiin kohtiinsa. Hän silitteli samalla Minnin tukkaa ja painoi hellästi tämän päätä vasten pilluaan.

”Sinulla on ihana kieli, ihana…” hän huokaili. Ja niin Minnin ihana kieli teki työtää valtiattaren pillussa, joka oli nyt aivan kostea.

”Ime klitoristani”, valtiatar kuiskasi Minnille ja silitti tämän päätä. Minni siirtyi valtiattaren kolosta kohti nautintonypykkää ja alkoi imeä sitä ensin hitaasti ja varovasti, mutta sitten kovemmin.

”Oi, minä taidan tulla”, valtiatar voihkaisi. Samassa hän jäykistyi orgasmin voimasta ja painoi yhä voimakkaammin pilluaan Minnin suuta vasten, joka edelleen imi valtiattaren klitorista.

”Taisin kostua aika tavalla”, valtiatar pohdiskelee. ”Nyt haluan, että nuolet pilluni puhtaaksi.”

”Mutta…”

”Kyllä, ja sinä nielet sen kaiken. Nielethän sinä omistajasikin spermat.”

Niin Minni alkoi nuolla valtiattaren pillua jälleen, imien samalla valtiattaren kiimanesteitä itseensä.

”Ime kunnolla, että saat kaiken pois pillustani”, valtiatar käski. Hän oli valunut oikein paljon kiimamahlaa ja kostui entisestään, joten Minnillä oli vaikea tehtävä käsillä. Lopulta valtiatar oli tyytyväinen ja taputti Minniä päälaelle.

”Hyvä tyttö”, hän sanoi. ”Vaikea uskoa, että sinä et ole yhtään lesbo. Olet oikein taitava ensikertalaiseksi.”

”Kiitos”, Minni sanoi nolona, ei kai keksinyt muuta.

”Kuule, Minni. Kuulin, että olet saanut nukkua yksin orjakammarissa ja jopa häkissä, koska olet ollut tuhma. Miltä sinusta tuntuisi päästä oikeaan sänkyyn nukkumaan?” valtiatar kysyi.

”Oi, valtiatar, se olisi ihanaa.” Samassa Minni purskahti itkuun. ”Valtiatar… te olette minulle niin hyvä.”

”Sinä olet täällä vieraana”, valtiatar sanoi. ”Mutta älä liikaa innostu. Aion kuitenkin kahlita sinut kiinni sänkyyn, ettet vain yritä karata.”

Ja niin valtiatar teki, kiinnitti Minnin kaulapantaan liean ja liean sängynpäätyyn. Avaimen hän laittoi kaulakoruunsa niin, että heräisi kyllä, jos Minni yrittäisi sen kähveltää. Sitten he nukkuivat yhdessä, Minni hellän valtiattaren kainalossa.

Kommentoi

top