search
top

Kuosmanen 7

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (55 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Kiitos palautteesta! Nyt sitten lisää vanhaa kunnon Kuosmasta. Tällä kertaa päästään asiaan. –Vidalko

Kuosmanen tuijotti mua tiiviisti, timmi rinta kohoillen raskaan hengityksen voimasta. Kiukaan loimotus löi jyrkät varjot sen kasvoille ja toi vatsalihakset esiin sen tiukalla vatsalla. Kumpikaan ei sanonu hetkeen mitään. Kuosmanen näytti siltä et se haluis joko vetää mua turpaan tai halata, tai molempia. Lievä horjunta ja silmien harittaminen vei vähän terää sen katseesta, mut se oli yhtä kaikki aika jäätävä näky. Mua pelotti mitä oli tulossa. ”Mä en oo mikään vitun homo”, se sanoi vihdoin. ”En mäkään”, mä inahdin ennen kun tajusin, et se tarkotti sitä mitä mä sanoin sille aiemmin päivällä. Siitäkö se nyt oli päättäny ottaa itteensä? ”Sori. Mä vaan säikähdin et muut jätkät sais tietää…”, mä änkytin. ”Tietää mitä?” Mitä se nyt temppuili? ”Kyl sä tiedät…”, mä vastasin hiljaa. Se odotti jatkoa. Kai tää ois käytävä läpi. ”Viime yöstä ja… muusta”, multa pääsi. Kuosmanen astu askeleen lähemmäksi ja jotain sen olemuksessa suli. ”Mistä muusta?”, se kysy kiinnostuneena. Mä en osannu sanoo mitään, tuijotin vaan sitä vitun nöyränä. ”Onks jotain muutakin, mitä ne ei sais tietää?”, se tarkensi. Mä en saanu sanottuu mitään. Mä olin just hetkee aikasemmin tajunnu sen itekin, ja nyt se vaati multa jotain rakkaudentunnustusta. Kuosmanen alko tulla kärsimättömäksi: ”Sä ite pyysit mut tänne. Ala nyt vittu laulaa, jos sulla on jotain asiaa”. Mä kasasin itteeni. ”No siis, mä…” ”Niin?”. ”Kun mä…” Mä tuijotin alalauteella lepäävää löylykauhaa pala kurkussa. Multa pääs joku puolittainen nyyhkäisy ja mä olin kuolla häpeästä.

Pieni hymy alko karehtia Kuosmasen huulilla vaikka se yritti parhaansa mukaan pidätellä sitä. Mun olo helpottu heti. ”Vitun Kuosmanen”, mä kivahdin ja hyppäsin lauteilta sen kimppuun. Kuosmanen hihitti ja nappas mut niskalenkkiin. Mä taistelin itteeni irti ja yritin kellistää sen. Me pystypainittiin hetki vähän turhan lähellä muuripataa. Mun pää painu sen rintaa vasten ja mä kuulin miten sen sydän hakkas. Mä rauhotuin siitä ja hellitin mun otteen. Kuosmanen teki saman ja hetki me vaan tuijotettiin toisiamme silmiin. Sen iho oli lämmin, mut mä sain kylmiä väreitä. ”Niin mitä sä olit sanomas?”, se kysy virnuillen vittumaisesti. Miksi se ei ikinä voinu luovuttaa. ”Sitä vaan et…”, mä alotin, varvistin ja hyökkäsin suuteleen sitä. Se lähti messiin, mut lopetti lyhyeen. ”Ai nyt tää on ookoo?”, se vittuili. ”Turpa kiinni Kuosmanen”, mä sanoin sille ja suutelin sitä uudestaan, tällä kertaa hellästi. Nyt se ei enää hannaillu vaan otti kielen mukaan. Se maistu lievästi jallulta, mutta enimmäkseen itseltään, ruokasalta, hyvältä. Se kieto kätensä mun ympärille, veti mut itteensä vasten ja henkäs syvään.

Mä painoin pään sen olkaa vasten ja hengittelin. Sen kädet alko varovasti silittää mun selkää, mut siirty pian alas mun perseelle. Mä uskalsin tehdä sille saman. Tilanne alko sähköistyä. Mä tunsin sen munakarvat ja ison kullin, joka alko sykkiä mun alavastaa vasten. Se aiheutti mulle välittömästi vastaavan reaktion. Mä nostin pään ja katoin Kuosmasta, joka nosti kulmiaan vihjailevasti hymyillen.

Yhtäkkiä Kuosmanen irrotti otteensa musta, nappas pesusienen soikosta ja katto mua virnuillen. ”Käänny, mä pesen sut”, se sano. Ajatus oli erittäinkin kiva, mut mä pelkäsin mihin se luultavasti johtais. ”Jätkät voi tulla”, mä huomautin. ”Saa kai frendin selän pestä”. Me tapitettiin hetki toisia. Mä söin silmillä pitkää jätkää joka hymyili muna puolijäykkänä pesusieni kädessään. ”Et sä uskalla?”, se kysy virnistellen.

Mä en halunnu olla pelkuri, joten käänsin selän sille. Kuosmanen hinkkas sientä palasaippuaan ja toi sen sitten mun hartioille. Sen hellä kosketus kutitti ja kylmät väreet meni selkää pitkin. Oli pakko nauraa. Sekin tirskahti, muta alko sitten hinkata mun selkää hitaasti. Ensin hartiat ja yläselkä, mut pikkuhiljaa se siirty alaspäin. ”Sul on kiva selkä”, se sano. Sen ääni kuulosti paksulta. Mä en sanonnu mitään, mut suljin silmät ja annoin sen siirtyy mun alaselälle. Sen kosketus oli tosi pehmeä. Sieni ei raapinu yhtään. En mä siitä käsittelystä tullut kyllä juurikaan puhtaammaksi, mut vähät mä siitä välitin. Kuosmanen siirty aika malttamattomasti mun perseelle. Valutti saippuavettä pakaroille ja pyyhki sen pois hellästi. Mun muna sykki ja mä suljin silmät. Kuosmanen astu lähemmäksi mua ja hengitti niskaan samalla kun jatko mun perseen hyväilyä. Mä vein käden niskan taakse ja vedin sen suuteleen mun kaulaa. Samalla mä vedin selän kaarelle ja työnsin persettä niin et se kohtas Kuosmasen uljaana seisovan kalun. Jostain syystä mä halusin tuntee sen mun perseellä.

Kuosmasen siirsi kätensä mun etupuolelle ja alko sivellä sienellä mun vatsalihaksia. Se painautu lähemmäksi mua, sen täydessä stondiksessa sykkivä muna painu vähän mun pakaroiden väliin ja vasten mun alaselkää. Kuosmasen toinenkin käsi ilmesty jostain ja alko hivellä mun rintalihaksia. ”Sit etupuoli kans”, se sano hymynhäive äänessään ja jatko hivelyään. Pieni ääni mun päässä muistutti siitä, että joku jätkistä saattas millon hyvänsä kävellä sisälle saunaan. Se ajatus pyyhkiyty nopeesti, kun Kuosmanen näykkäs mun kaulaa. Mun suusta pääs pieni voihkaus.

Kuosmanen siirsi sienikätensä mun munalle, joka sojotti kattoa kohden kovana kuin kivi. Se pesi sitä hitaasti ja paino samalla omaansa tiukemmin mua vasten. Jo yksistään karheen sienen hyväilyt kyrvällä se sai mun hengityksen katkeileen ja homma vaan paheni, kun se koukisti vähän jalkojaan niin et sen kulli pääsi kunnolla mun pakaroiden väliin. Sen lantio alko tehdä pientä liikettä samalla kun sieni hyväili hellästi mun kalua. Mun jalat tärisi, Kuosmanen sai kannatella mua pystyssä, minkä kykeni. ”Vittu mä haluun sua”, Kuosmanen huokas mun korvaan. Se puras sitä hellästi ja tuntu et mä räjähdän siihen. Sen jättikalu pumppas hitaasti mun persevaossa ja mä tunsin taas sen saippuasta liukkaan terskan laaksot ja kukkulat.

Pian sen kalun pää löysi tiensä mun reiälle. Kuosmanen pysähty ja odotti hetken vähän kun lupaa. Mä muistin täsmälleen, miltä sen kulli oli tuntunu mun sisällä. Satakertaselta tuntuvan orkun, kun se nussi mua. Mun reikä alko supistella tahdottomasti. Mä halusin munaa, niin hämmentävää kun se olikin. Mua vähän hirvitti, sekä paikalle potentiaalisesti paukkaavat inttikaverit että Kuosmasen kullin koko, mut himo voitti estot. Niinpä mä kumarruin vähän eteenpäin ja otin tukee lauteista.

Kuosmanen henkäs, otti kalustaan kiinni ja asetteli sen kohdalleen. Se rykäs kurkustaan limaa ja anto sen valua huultensa välistä sen terskalle. Sit se otti toisella kädellä mun olkapäästä kiinni ja alko toisella hitaasti hivuttaa nuppiaan mun sisään. Edellisenä iltana sen terska oli tuntunu koiran kuolaamalta superpallolta, nyt se oli jotain ihan muuta. Kuosmanen oli lisänny painetta vaan asteen verran, mutta sen terska pisteli niin kun se ois dildottanu mua kaktuksella. Ilmiselvästi edellisyön ilot oli ollu liikaa mun neitsytpepulle. Mun reikä oli edelleen turvonnu ja kipee, puhkinussittu. ”Ai vittu, älä”, mä vikisin.

Kuosmanen ei sais tänään persettä, ainakaan multa. Kuosmanen lopetti puskemisen ja silitteli mun selkää. Mä nousin pystyyn. Vitutti, mutta ei voinu mitään. Mä käännyin ja katoin sitä ylös sen himosta tummenneisiin silmiin. Kuosmanen oli varmaan pettyny, mutta se ei näyttäny sitä millään tavalla. Se hipas mun tukkaa hellästi, ja suuteli mua. Sen kädet hiveli mun selkää ja persettä ja mä vedin sitä niskasta lähemmäs. Meidän kalut kolisi toisiaan vasten.

Mä otin meidän kyrvät kouraan ja puristin ne yhteen. Mä tunsin Kuosmasen kullin kovuuden ja samalla samettisen pehmeän pinnan mun omaa munaa vasten, sen pullistelevat suonet. Mä runkkasin pari vetoa ja Kuosmanen vavahti. Me lopetettiin suutelu, painettiin otsat vastakkain ja katottiin huohottaen meidän kulleja, jotka sojotti jäykkina toisinna vasten mun kädessä. Kuosmasen oli sekä pidempi että paksumpi. Sen muhkee terska oli melkein kokonaan esillä. Violetinpunainen. Muuten muna oli aika tasaisen paksu jötikkä. Mun muna näytti pieneltä Kuosmasen heppiin verrattuna. Se oli paksuimmillaan keskellä ja kapeni vähän molempiin suuntiin. Se oli vähän vaaleempi ja mun terska oli enemmän piilossa. Mut kovuudessa se ei hävinny yhtään Kuosmasen aseellee. Kuosmanen toi oman kätensä mun käden alle ja veteli meidän kyrpiä hiljaa vastakkain. Se oli hyvin irstasta mutta samalla jotenkin helvetin sulosta. Käsi kädessä, muna munaa vasten.

Me katottiin taas toisia silmiin, täysin vakavina, hengiteltiin vaan syvään. Kuosmanen jatko runkkaamista ja sen kalu sykki mun omaa vasten. Sen paisunu terska osu mun munakarvoihin ja kasteli niitä kiimalimalla. Mä halusin sen suuhun.

Se ei enää edes jaksanu hämmenää mua. Yhdessä vuorokaudessa mä olin muuttunu heterosta jätkäksi, joka halus kiihkeesti imee toisen kundin kullia. Ei toki kenen tahansa, ainoostaan Kuosmasen. Kuosmanen yllätty, kun mä työnsin sen istuun keskilauteelle ja taituroin itseni saunajakkaralle sen eteen. Se tajus mitä mä aion, asetti perseensä lauteen reunalle, levitti jalkansa, nojas taaksepäin ja henkäs syvään. Mä tartuin sen kattoon osoittavaan kaluun ja käänsin sitä kohti mun naamaa. Sen kummempia miettimättä mä avasin suuni ja otin kivikovan kyrvän kerralla niin pitkälle kurkkuun, kun se siinä asennossa meni. Silti suunnilleen kolme sormen levyttä munaa jäi ulkopuolelle, enkä mä voinu kun kateellisena pyöritellä silmiä Kuosmasen miehuudelle. Kuosmanen vavahti. Mä aloin pumppaamaan sen kalua mun kurkussa. Se maistu hennosti saippualta, mutta ennen kaikkea kiimalta. Mä imin niin lujaa kuin pystyin. Kuosmanen alko säpsähdellä hallitsemattomasti, ja lauteet natista huolestuttavasti. Mä jatkoin pari minuuttia pumppaamista, niin kauan kun mun niskat jakso.

Sit mä siirryin lutkuttaan sen terskaa kielen kanssa, vetelin sen vartta toisella kädellä ja otin sen raskaat kassit toiseen käteen sormeiltavaksi. Ne tuntu kahelta isoilta, pussitetulta pähkinältä. Kuosmasen nykiminen rauhottu huohotukseksi. Sen terska oli liukas ennen kaikkee mun kuolasta, mutta mä erotin maussa myös Kuosmasen oman, herkullisen lihaisan kiimaliman. Hiki helmeili sen alavatsalla. Sekin kiihotti mua oudosti, toisen jätkän hiki. Mikä helvetti muhun oli menny? Mun oli pakko maistaa sitä ja mä vedin pitkän nuolasun sen masulta. Kuosmanen säpsähti. Sen hiki oli suolaista, vähän kirpeetä ja tosi hyvää. Mä nuolasin toisenkin kerran. Kuosmanen tirskahti vähän mun pervoilulle. Mä hymyilin ja vilkasin sitä silmiin samalla kun vein kielen sen terskalle ja lipitin sitä kun tikkaria. Se silitteli mun niskaa. Kuosmanen vakavoitu heti, kun mä otin sen munan taas huulien väliin ja imin. Se ynähti tyyytyväisenä. Oli pakko runkata vähän omaa kullia samalla kun mun suu teki työtään. Kuosmanen koura hiero mun takaraivoo. ”Vittu sä oot hyvä tossa”, se henkäs. Mä vedin Kuosmasen limaa valuvan kullin mun suusta ja vedin vähän henkeä. Mun käsi jatko varren runkkaamista. Mä vein kämmenen sen terskalle ja pyöräytin sitä terskan ympäri samalla lailla kun se oli tehny mulle edellisenä iltana. Se temppu toimi näköjään Kuosmaseen itseensäkin, nimittäin jätkä kramppas niin että lauteet oli irrota seinästä. Sen hengitys muuttu katkonaiseksi ja sen voihke nousi yllättäviin sävellajeihin. Mä lopetin sen terskan hinkkaamisen ennen kun se pyörtyis. Se katto mua puoliavonaisilla silmillään kuin rukoillen et mä päästäsin sen piinasta. Mä tuijotin sitä silmiin ja virnistin. Mä päätin laukasta sen. Ja mä nielisin sen mällit.

Tää oli siinäkin tilanteessa hyvin omituiselta tuntuva mielihalu. Mut oli tai ei, sitä mä halusin. Mun mielikuvituksessa Kuosmasen sperma oli lämmintä, makeeta kermaa, jonka mä nielisin ahnaasti viimeiseen pisaraan. Kuosmasen eritteet täyttäis mun mahan. Sen solut sulais mun ravinnoksi, siirtyis mun lihaksiin ja pysyis siellä.

”Haluut sä tulla?”, mä kysyin, runkaten samalla sen munaa. ”Joo”, Kuosmanen ähisi. ”Mitä?”, mä kysyin kiusallaan ja aloin näykkiin suulla sen ajeltuja kasseja. ”Juuso pliis.”, se inisi. Mä nousin hymyillen antaan sille nopeen suukon ja imasin sitten sen kyrvän taas kerralla pohjaan asti. Kuosmanen huusi hiljaa. Se vei kätensä mun niskaan ja anto mun pumppaukselle tahtia. Kuola valu ulos mun suupielistä, Kuosmanen vikisi onnesta ja mä pumppasin niska jäykkänä. ”Kohta lentää”, se varotti ja kiemurteli lauteilla. Mä jatkoin pumppaamista. ”Ihan oikeesti, mä tuun ihan just”, se huohotti ja tukisti mun tukkaa. Kuosmasen suusta pääsi yllättynyt huokaus kun mä en vieläkään lopettanu. Jätkä innostu tosissaan ja alko ite puskee vähän vastaan. Sen teki mieli selkeesti tunkee muna mun kurkusta alas ja rynkyttää lastinsa suoraan mun ruokatorveen, mutta se hillitsi itsensä ihailtavasti. Mun kurkussa lotiseva kyrpä kiristy äärimmilleen. Pallit katos näkyvistä jonnekin kyrvän juureen. Mä sain hillittömät kiksit siitä et Kuosmanen tykkäs niin vitusti. Ja siitä miten irstasta se kaikki oli. Kuosmanen veti henkeä katkonaisesti ja sen pää heitteli puolelta toiselle. Se oli todella lähellä.

Yhtäkkiä ulkoa kuulu lähestyvät askeleet. ”Ei saatana”, Kuosmanen vinkas. Mä panikoin ja nostin pääni sen sylistä. Samalla hetkellä Kuosmanen alko purkautua. Eka sykäys paksua, tahmasta mälliä osu mua paineella leukaan, ja mä olin lentää selälleen. Kuosmanen kouristeli niin et lauteet meinas irrota seinästä. Se vei käden suulleen ja puri sitä ettei se olis huutanu samalla kun sen silmistä loisti puhdas paniikki. Sen muna suihkus spermaa hallitsemattomina sykäyksinä. Se sylki varmaan yli kymmenen kutia ja kaikki läsähti sen rinnuksille.

Saunan eteisen ovi kävi jo. Mä en voinu muuta kun syöksyä lauteille kouristelevan Kuosmasen viereen. Kuosmanen yritti ankarasti huohottaen, epätoivon vimmalla pyyhkiä mällejään pois itsensä päältä, mutta kamaa oli liikaa. Samassa mä huomasin löylykiulun. Just sillä hetkellä kun joku aukas saunan oven, mä kumosin saavillisen jääkylmää vettä Kuosmasen päälle. Se inahti yllätyksesestä. Mä syöksyin saman tien istumaan etukumaraan niin ettei mun tuskallisena tykyttävä erektio osuis ainakaan ensimmäisenä saunaantulijan silmiin. Kuosmanen tajus tehdä samoin. Mä pyyhkäsin mälliroiskeen leualta kämmenen suojiin juuri kun Kaipasen känninen silhuetti ilmestyi huojumaan saunan ovensuuhun. Hetki pysähtyi. Kaipanen tuijotti meitä ilmeettömänä ikuisuuden. Kuosmanen yritti hillitä huohotustaan, mä kasvavaa paniikkia. Kaipanen sai suunsa auki. ”Vittuako te kylmässä saunassa istutte?”, se mongersi.

2 kommenttia viestissä: “Kuosmanen 7”

  1. Saippuakauppias says:

    Tää on niin hyvä! Oon nyt käynyt päivittäin katsomassa, josko olis tullut uusi osa. Tää on ihan uskomaton stoori, ja oot todella taitava kirjoittaja 🙂

  2. Huoh says:

    Tää on vaan niin hyvää luettavaa.

Kommentoi

top