search
top

“Pedon” vaistot.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 3.36 out of 5)
Loading...

Eräs asia josta en itsessäni ole kovinkaan ylpeä on se että usein harrastaessani seksiä tyttöystäväni kanssa, tai yksin masturboidessani haaveilen alaikäisistä tytöistä. En kuitenkaan koskaan kuvitellut toteuttavani ainuttakaan noista likaisista fantasioistani ja mielestäni voisin fantasioida mistä haluan kunhan en vaan toteuttaisi niitä, mutta onnistuin todistamaan itselleni että tilaisuus tosiaan tekee varkaan.

Oma tilaisuuteni sattui kun lupauduin jäädä vahtimaan tyttöystäväni vanhemman siskon Sarin jälkikasvua kun Sisarukset lähtivät koiranäyttelyyn ruotsin puolelle.
Sarin lapset, Onni joka ei ollut vielä edes ala-aste ikäinen Ja Luna tuo usein fantasioissani seikkaillut esiteiniprinsessa jäisivät vahdittavakseni koko viikonlopuksi.

Naiset pakkasivat koiransa ja tavaransa Sarin farmarivolvoon ja katselimme muksujen kanssa kaksikerroksisen rivari neliön keittiön ikkunasta kun retkikunnan perävalot katosi mutkan taakse. Itseäni ehkä tässä vaiheessa enimmäkseen harmitti että olin lupautunut tähän vastuuasemaan kun mielummin olisin vaikkapa korkannut oluen ja oikaissut sohvalle, ja myöhemmin saunan kautta paikalliseen kapakkaan lasilleselle. Lapset oli sinänsä helppoja, Onni viihtyi omassa huoneessaan lelujensa kanssa, Lunan kanssa istuskeltiin keittiön pöydän ääressä piirtelemässä. Tyttö oli tosiaan kaunis, pieni hoikka vartalo ja vaaleat pitkät hiukset, meren vihrät silmät ja kasvot olivat kuin enkelillä iho oli täysin virheetön ja sileä. Juuri taannoin olin vessassa runkatessani katsellut kuvia itänaapurin lapsimallista nimeltään angelina polikarpova, katsellessani Lunaa mieleen tulivatkin nuo kuvat sillä yhdennäköisyys tytöillä oli yllättävän suuri. Katselin kun Luna istui sohvalla ja napsi itsestään selfieitä puhelimellaan. Huulet olivat välillä hieman törröllään ja välillä tytön kieli oli suusta pihalla tai söpösti hampaiden välissä. Nuo teinihtävät mutta sitäkin söpömmät “someilmeet” siirsivät väkisinkin ajatuksiani mustalle alueelle ja havahduin hätkähtäen miettiessäni miltä nuo pienet huulet tuntuisivat kaluni ympärillä, kun yllättäen kuulin Lunan kysyvän hieman nenäkkäällä äänen sävyllä -Mitäs sä vahtaat?
-eipä tässä kummempia, facebookkiinko sä noita latailet vai poikkiksille? Kysyin kiusoittelevasti. -No kuule ei kuulu sulle ja ei oo mitää poikkiksia tyhmä, Luna täräytti. Olin hieman huvittunut tytön lapsen kasvuisesta vastauksesta. -No niin no eipä tietenkään, myönnyttelin.

Loppupäivä meni rattoisasti tilaamaamme pizzaa syödessä ja netflixiä tuijotellessa. Yhtä lohikäärmeaiheista animaatiota sekä harry potteria myöhemmin Onni oli nukahtanut sohvalle, itse istuin nojatuolissa ja Luna makasi mahallaan lattialla edessäni, sisällä oli yllättävän lämmin ja tyttö oli keventänyt illan mittaan vaatteita siten että päällä oli enää vaan musta toppi ja limen vihreät pikkuhousut. Minun oli vaikea pitää silmiäni irti tuosta suloisesta vähäpukeisesta naisen alusta ja kullini nousi välillä pystyyn hankalasti farkkujen suojassa. Välillä Luna venytteli ja esitteli jotain voimisteluliikkeitä matolla, aivan kuin tahallaan tyttö työnsi rintaansa ulos päin jolloin kireä toppi painauti pikkuisia tisuja vasten ja toi ne nätisti näkyviin. Välillä tuo söpöläinen oli lattialla kontillaan selkä kaarella ja pylly pystyssä, saattaa olla että jäädessäni jumittamaan tuota jumalaista näkyä suupielestäni lähti pieni kuolanoro virtaamaan. Siinä suupieltä pyyhkiessä Tuli melkeen väkisinkin mieleen että tietääköhän tuo likka oikeasti kuinka hyvältä näyttää ja yrittääkö se tahallaan härnätä. Hämmästyin toden teolla kun Luna nousikin yhtäkkiä ylös ja kiipesi syliini hajareisin. -Kuule, mä haluisin mennä saunaan ku meil on yleensä sauna aina perjantaisin. Mut mä en haluu mennä yksin alakertaan niin voiksä tulla mun kans? Luna kysyi ja katsoi anovasti mua silmiin ja puri huulensa söpösti hampaiden väliin. -Ai siis tulla tonne alakertaan ku sä meet saunaan? Tarkensin. -No ei ku siis saunaan mun kans ku en haluu yksin mennä. Hämmennyin todenteolla, ensinnäkin sitä että tuo päivän mittaan hieman kiukuttelevasti käyttäytynyt teinin alku halusi yli kolmikymppisen puolitutun miehen kanssansa saunaan ja toisekseen mitä mun kuuluisi vastata. “Pedon vaistot” kuitenkin heräsivät ja aloin nopeasti miettimään kuinka tämä pitäisi pelata. Totta helkkarissa haluan tuon herkkupalan kanssa saunaan. Ajatuskin mahdollisuudesta päästä näkemään Luna ilman vaatteita nosti kaluni pystyyn housuissa ja koska tyttö sattui istumaan sen päällä pikkuhoususillaan se ei vähääkään helpottanut tilannetta.
-Mitäs ku sun äitis ei välttämättä hirveesti tykkää jos me saunotaan yhdessä? Kysyin tytöltä jonka veikkasin jo huomanneen häpyään vasten painautuvan kovettuman. -no siis mutsi ei tykkää yleensä muutenkaan mistään, nii ei meiän välttis tarvii kertoa sille. Luna tuumasi ja hymyili nätisti. -ok mee sitte laittaan sauna päälle mutta äitilles tai tädilles ei saa sitte puhua mitää.
tyttö hyppäsi alas sylistä ja viipotti kohti alakertaan johtavaa portaikkoa. Katselin tuota söpöä pikkuhousujen verhoamaa peppua kanki kivikovaksi vasten farkkuja painautuneena ja mietin itsekseni että nyt kävi aivan järjetön säkä. Pääsisin kohta katselemaan tuota täydellistä pientä takapuolta ilman rihman kiertämää ja saisin kerättyä muistiini vuosiksi runkkumateriaalia fantasioitavaksi.

Asunnon alakerrassa oli ennen kylpyhuonetta pieni takkahuone josta vei ovi takaterassille, saunan lämmettyä siirryimme Lunan kanssa tuohon takkahuoneeseen riisuuntumaan. Tyttö heitti yllättävän ujostelematta toppinsa pois ja nyt katselin tuota pikkuista herkkupalaa vain ainoastaan pikkuhousut jalassaan. Tytön rinnat olivat vasta juuri alkaneet kasvamaan, vaaleat nännit nöpöttivät kovina pikkuisten tisujen kärjessä. Näky oli taivaallinen kun tyttö laski pikkuhousunsa puoleen väliin reittä ja antoi niiden tippua lattialle. Kyrpäni seisoi kivi kovana ja tajusin ongelmani, olisi taatusti kiusallista riisua nyt kun jäykkä mulkku ponnahtaisi housuista kun vieteriukko laatikostaan. – no mitä sä nyt taas vahtaat? Vaatteet pois ja saunaan vai seisooko sulla taas niinku äsken ku istuin sun sylissä? Suuni loksahti auki. Taisin niinikään jäädä kiinni ja Hitto tuo likka ei kyllä juuri turhia ujostele. -no joo, vähä seisoo ku sä oot noin nätti. Sain sanottua hämmennykseltäni. Luna tuli eteeni ja painautui mua vasten ja katsoi taas alhaalta päin mua kauniilla silmillä ja kysyi -ooks mä oikeesti susta nätti? -mä en saisi sanoo näin ku oot vielä niin nuori niin lupaat ettet kerro kenellekkään. Sä oot oikeesti kaunein tyttö jonka oon ikinä nähnyt, mielistelin ja aloin riisua vaatteitani. Heitin paidan päältäni ja housuja laskiessa kullini ponnahti iloisesti esiin boksereiden kuminauhan alta. Tuo aivan vieressäni seissyt puoli metriä itseäni lyhyempi pikku nainen katsoi kiinnostuneena seisovaa kaluani. Luna oli laittanut pitkät vaaleat hiuksensa pikkutyttömäisesti saparoille pään molemmin puolin ja tuijotti hämmästyneen näköisesti suu hieman raollaan melko isoa kaluani. -mitäs sä vahtaat? Pääsin laukaisemaan takaisin vuorostani. -tota… saaks mä koskee siihen? Luna kysyi yllättäen. No voi mitä hittoa nyt taas, tuosta sievästä kiltin ja fiksun oloisesta tytöstä alkoi pikkuhiljaa paljastumaan uskomattomia piirteitä. -no joo mutta ei sitte sanaakaan kenellekkään ikinä…

Tajusin että olin ylittänyt rajan josta ei ollut enää paluuta, kiinni jääminen tietäisi linnareissua, ikuista häpeää ja mahdollisesti hakatuksi tai tapetuksi tulemista. Mutta sillä ei ollut enää väliä, kiima sekoitti kaikki rationaaliset ajatukset ja ainut asia mikä pyöri mielessäni oli että kuinka pääsisin upottamaan meisselini tuohon pikkuiseen posliinipilluun. – okei mä lupaan, mennään kylppäriin ettei onni näe jos se herää Luna totesi rauhallisesti otti mua kädestä kiinni ja lähti vetämään kohti pesuhuonetta. Tää mimmi on kyllä uskomaton pakkaus, jotenkin kypsyyttä huokuva itsevarmuus jota tytön eleistä huokui sai minut varmistumaan epäilystä että likka ei aivan sattumalta ollut pyllistellyt edessäni ja seisottanut moloani koko iltapäivää.

Seisoin lämpöisessä kylpyhuoneessa muna kädessäni kun tuo saparopäinen sietämättömän kaunis tyttö napasautti oven lukkoon takanamme. -tuu tänne, ohjeistin. -nyt meet polvilles tähän mun eteen. Tartuin tytön pienestä kädestä kiinni ja ohjasin sen kalulleni ja puristin sen kiinni kaluni ympärille. Pelkästään se että tuo enkeli oli edessäni alasti polvillaan ja tuijotti hieman hämmentyneenä mutta jotenkin osittain uteliaana mua kauniilla silmillään sai kauan farkkujen suojissa pystyyn pyrkineen kaluni kihelmöimään niin kovasti että pelkäsin sen räjähtävän hetkellä minä hyvänsä, tuon siron käden kullini ympärille puristuessa tunsin olevani taivaassa, ja olin varma että Jos tyttö liikuttaisi esinahkaa enemmän kuin kolme kertaa eteen ja taakse niin munani purkautuisi varmasti suoraan tuolle pienelle nätille naamalle. Tyttö päästi kuitenkin irti ja astui suihkunurkkaukseen, käänsi hanan auki ja ohjasi lämpöisenä höyryävän vesisuihkun hieman seinää kohti, kääntyi ja katsoi mua taas hieman ujosti silmiin ja kysyi -haluutsä nähdä mitä mä teen yleensä yksin täällä? No mitä tuohon nyt voi vastata edes, mietin itsekseni ja suustani pääsi ehkä typerimmän kuuloinen ja kiimainen sekä matala “no todellakin” tyttö sen sijaan näytti olevan vastaukseen hyvinkin tyytyväinen ja asettui hitaasti ensin lattian kaakelille istumaan ja sen jälkeen selälleen makaamaan. Tyttö koukisti aavistuksen polviaan ja vei niitä erille toisistaan ja minulle avautui taivaallinen näkymä suoraan pieniin täysin karvattoman pimpin kauniisiin vaaleanpunaisiin häpyhuuliin joiden väliin Lunan pienet sormet hakeutuivat ja alkoivat hitaasti pyörimään klitoriksen päällä. En saanut sanaa suustani, taikka tajunnut tehdä mitään vaan tuijotin haltioituneena muna pystyssä keskellä kylppäriä kun tuon pienen naisen selkä taipui varovasti kaarelle irti kaakelista ja sormien liike pienen pimpin päällä muuttui pikku hiljaa nopeammaksi.

-Mitäs sä taas vahtaat. Heräsin transsistani lattian rajasta kuuluneeseen tällä kertaa positiivisen vitsailevaan sävyyn verhottuun tuttuun kysymykseen.
-sua, sä oot täydellinen. Vastasin ja asetuin Lunan jalkojen väliin lattialle.
En ole mikään kaikista pienin ukkeli ja epäilin että mulla ja uudella “naaraallani” saattaisi tällä kertaa olla painoeroa lähes 80 kiloa. Joten varoin linttaamasta tuota hentoa kukkasta kun kurottauduin lunan päälle ja työnsin kieleni suoraan tytön huulien väliin. Tunsin pienen kielen pyörivän omani ympärillä ehkä hieman kokemattomasti mutta tyttö kuitenkin selvästi vastasi tuohon suudelmaan. Yleensä pidin suutelua enemmänkin vain yleisenä hellyyden osoituksena enkä oikeen itsekkään ymmärtänyt miten olin joutunut tilanteeseen jossa kieleni seikkaili suihkun lattialla alasti makaavan kuudesluokkalaisen suussa, mutta se tuntui hemmetin hyvältä. Kullini hipoi tytön sisä reiteä jonka sileä iho tuntui herkistyneen terskan nupissa erittäin kiihottavalle. Kun huulemme erkanivat tuijotin Lunaa hetken silmiin ehkä hieman kysyvästi, odottaen jonkinlaista reaktioa. -jatka vaan, tai tee mitä haluut. En mä mee rikki. Luna sanoi kuiskaten. Etsin paremman asennon ohuiden reisien välistä ja ohjasin kädellä kullini kärjen pienten häpyhuulien väliin. Terskan kärjen painauduttua tytön häpyhuulten väliin huomasin tuon pikku pimpin olevan selvästikkin kostea. -mä työnnän tän sun sisään nyt, tää voi vähä sattua, kuiskasin Lunan korvaan. -tiätsä tää ei oikeestaan oo mun ekku kerta, luna totesi hiljaa. Jahas, tämä pikku nymfomaani ei sitte lakkaa hämmästyttämästä. Ajatus laukkasi hetken että kukakohan tämän keskenkasvuisen taivaanlahjan on mahdollisesti päässyt korkkaamaan mutta annoin ajatuksen olla ja aloin upottamaan parruani sisälle tuohon pikkuiseen lemmentunneliin. Pieni pimppi puristi kalua jo ensimmäisillä senteillä uskomattoman lujaa reitti ei aluksi meinannut aueta laisinkaan ja epäilin hetken että tämä ei edes onnistuisi, mutta hieman kovempaa painettuani pieni reikä päästi kuitenkin kaluni uppoamaan syvemmälle ja tyttö voihkaisi hieman kivuliaan kuuloisesti. -aih aih sattuu vähä! Tosi hitaasti pliis. Sullon niin iso. Painoin kevyen pusun tytön otsalle ja silitin poskea ja jatkoin työntämistä – sä tunnut tosi hyvälle, mä koitan olla hellä. Hitaasti sain ujutettua kaluni lähes koko mitaltaan sisälle kun tunsin sen osuvan pohjaan saakka. Kullin nuppi ilmeisesti oli nyt tytön kohdun suuta vasten ja olin saapunut tunnelin perälle. Näin ainakin oletin. Tyttö puri huultaan hieman kärsivän näköisenä ja kyynel lähti valumaan silmäkulmasta -se on liian iso. Pliis älä enää. Luna sanoi. Päätin olla välittämättä tytön pyynnöstä ja aloin liikutella varovasti kaluani edes taas uskomattoman tiukassa pikkupillussa. Tyttö kiljaisi nyt jo selvästi kovempaa -Aiiiiiih! Lopeta. Lopeta. Tunsin silmissä sumenevan kun valtava orgasmin aalto tuntui päästä varpaisiin ja lopulta pikku pimpissä puristuksissa olleen kaluni päähän ja valtava mällilasti sykki ulos kullistani tuon satuluolan uumeniin. Orgasmi tuntui kestävän pitempään kuin koskaan ennen koko elämäni aikana ja mulkku pumppasi siemennestettä tuohon sakkolihaan sykäys toisensa jälkeen. Makasin Lunan päällä lähes tajuttomana ja hitaasti mulkkuani ulos vetäessäni tajusin tytön nyyhkyttävän. -anteeksi pieni. Ei ollu tarkotus satuttaa.
-no otti vähä kipeetä sittekki. Pelkäsin et repeen tai jotain, tyttö tuumasi yllättävän reippaan kuuloisena ja hieman naurahti jopa helpottuneena. (Saattaa jatkua.)

8 kommenttia viestissä: ““Pedon” vaistot.”

 1. fr11kk1 says:

  Wow, tännehän on julkaistu varsin kiimaista settiä. Vieläkin enemmän kuvailua ja kielletyn hedelmän himoa voisi olla, mutta hyvin lähtee novellisarja tästä

 2. Katriina says:

  Jatkoa pliiiis….

 3. RiippumatonAsiantuntia says:

  Kiitos jokuselle rakentavasta palautteesta. On aina ensisijaisen tärkeää, että kaikki turhanpäiväiset runkkarit tulee esittämään mielipiteensä niin voi sitten niiden perusteella koittaa skarpata.

  EipäNappaaTällaset
  Seriously? You had one job…

 4. jokunen says:

  Tällaisten töherrysten takia tälle sivustolle ei viitsi enää kirjoittaa tai edes lukea tekstejä. Häpeällistä. Kökkö tarina, huonosti kirjoitettu ja täynnä virheitä. Sitten näyttää olevan herkkänahkainen tekijä vielä itse provosoimassa. On mennyt alas hyvä sivusto.

 5. Äpärä says:

  Tulit sitte siihen pätemään kielioppivirheistä, laitoit pilkun väärään kohtaan lausetta ja kirjoitit väärin sanan espanjantauti?

 6. EipäNappaaTällaiset says:

  Onko pilkut poistettu YT-neuvotteluiden seurauksena vai miksi pelkäät niitä, kuin espajantautia?

 7. Lorenzo says:

  Ai saakeli et oli kiihottava tarina, kalu koveni kunnolla! Seuraavaa osaa lukemaan…;)

Kommentoi

top