search
top

“Pedon” vaistot (osa 2)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...

Varoituksena mainittakoot.
Tarina saattaa sisältää moraalisesti ja eettisesti kyseenalaista skeidaa sekä tuotesijoittelua, voi aiheuttaa mielipahaa sekä sisältää jäämiä pähkinästä. Vastapainona omituisen lopetuksen siivittämä tarinallinen opetus.
Nyt takaisin tarinan pariin.
___________________________________________
Kullini seisoi edelleen ja en halunnut jättää tätä enää tähän kun olin kerran leikkiin ryhtynyt. -voitasko tehä jotain vähä tuhmaa? Kysyin. -ai eiks tää ollu tarpeeks tuhmaa muka vielä? Luna tiedusteli hieman ivallisesti, Tyttö makasi edelleen selällään lattialla mutta oli vetänyt polvet yhteen ja nojasi kyynärpäihinsä. Kurotin suihkun telineestä mangolla hajustetun suihkusaippuan ja punaisen muovisen lautasen joka oli ilmeisesti jotain onnin kylpyleluja. -nyt oot kiltti tyttö ja tottelet setää. Mee tohon lautasen päälle kyykkyyn ja valutat mun mällit sun sisältä siihen. Komensin. Luna katsoi mua hieman hämmästyneenä ja ehkä vähän säikähti komentavaa äänensävyäni, mutta asettui kuitenkin kyykkyasentoon lautasen päälle. Olin onnistunut ampumaan tähän esiteiniin melko reippaan määrän siemennestettä ja aikansa lautasen päällä kyykittyään tyttö oli onnistunut valuttamaan tavaraa lautaselle varmaan kaksikin ruokalusikallista. -hyvä sit meet kontilles ja alat nuolemaan sitä. Sit saat lopettaa ku lautanen on tyhjä. Komensin tiukalla äänellä. Yllätyksekseni tyttö totteli ilman mitään vastalauseita ja pyllisti minuun päin ja alkoi lipoa kielellään sperman ja pikkupillun mehujen sekaista litkua, huomattuaan nuolemisen hieman tehottomaksi likka painoi huulensa lautaselle ja alkoi ryystämään velliä. Sain taas syyn hämmästyä tuon teinin estottomuutta mutta näky oli niin rietas etten tätäkään jäänyt kauemmaksi ihmettelemään vaan asetuin likan taakse polvilleni ja valutin mangolla hajustettua hygieniatuotetta lorauksen tytön pienelle pyllynreiälle. Huomasin Lunan hieman hätääntyvän ja tyttö käänsi pääsnä lautaseltaan ja katsoi hieman kysyvästi, -et kai sä vaan meinaa… Ei et kyllä varmaan pane mua sinne. Luna kielsi ja peitti peppunsa kädellään ikään kuin sisään pääsyn estämiseksi. Höh. Harmillinen takaisku. -no mitä sedän pitäs sulle luvata että sä annat mulle tuota sun pikku peppuas. Sanottuani lauseeni tajusin että tuo on ehkä iljettävintä mitä oon ikinä koskaan sanonut ja pervoudessaan edes fantasiani ei yleensä liiku tuolla tasolla. -et sä ees mahdu sinne. Hmm. Tytöllä oli kyllä hyvä pointti. -Mut koitetaan ihan varovasti. Tartuin tytöstä kiinni ja painoin tämän lattiaa vasten, asetin kullini saippuan liukastamalle peppuaukolle ja aloin väkisin työntämään kyrpääni allani rimpuilevaan tyttöön Joka aneli -eieiei, se sattuu aivan liikaa hiton pervo lopeta oikeesti. Tämä tunneli ei antanutkaan periksi vaan yrittäessäni painua sisään kalu taipui hieman kaarelle ja luiskahti reiältä pois. Luna yritti kiemurrella altani pois mutta kiiman sumentamana jatkoin yrittämistäni. Ohjasin taas mulkkuni tuolle pienelle pyllynreiälle ja kolmannella yrityksellä huomasin aukon antavan periksi, mutta vain sen verran että vain kärki upposi sisälle. Tytön Nyyhkytys muuttui hysteeriseksi itkuksi kun kulli tunkeutui syvemmälle. – Ei, älä! Oo kiltti pliis. Luna Aneli. Olin kai menettänyt totaalisesti järkeni sillä tytön itku, rimpuilu ja anelu sai minut ainoastaan kiihottumaan entistä enemmän. kun aloin sorvaamaan kampea tytön pyllyssä sisään ja ulos, Jouduin peittämään kädellä tytön suun ettei itku ja huuto kuuluisi yläkertaan sekä naapuriin. Hurmiossa soudin pientä peppua kiihtyvällä tahdilla vaikka puristus oli niin valtava että pelkäsin kaluni katkeavan. -Aiaiai sattuuuuu!! Lopeta oo kiltti. Pliis lopeta. Mä kerron niin äidille. Luna itki käteni takaa mutta tytön vastustelu vaan kiihottin entisestään. Sekä rimpuilu sai tytön pienen pepun supistelemaan kullini ympärillä mikä tuntui mahtavalta. Uusi orgasmi pyyhkäisi ylitseni ja lasti upposi pikkukakkosen uumeniin laittoman voimakkaan puristuksen siivittämänä.
Vedin kaluni pihalle piukasta mällillä täytetystä onkalosta, tyttö makasi mahallaan lattialla kädet kasvoilla ja nyyhkytti. -Mä niin kantelen susta vitun sika.
-anna anteeksi mä menin vähä liian pitkälle mutta en vaan voinu hallita itteeni ku sä oot vaan niin söpö, Sanoin ja Silittelin tytön päätä. Luna löi käteni pois, nousi ylös ja tiuskaisi suuttuneena. -Ai mä olen niin saatanan söpö et sä et voinu olla perseraiskaamatta mua. Mä meen soittaan mutsille nyt. Moikka.

Voi hitto, nythän mä kusessa oon, lähdin tytön perään, saavutin Lunan takkahuoneessa ja riuhtaisin kovakouraisesti 80 luvulta haisevalle ruskealle kangas sohvalle, käänsin likan ympäri otin lujan otteen vyötäröstä ja vedin tytön takapuolen rajusti nivusiani vasten. Tartuin kiinni saparosta ja painoin päätä sohvaa vasten ja kuiskasin tytön korvaan -Kuule saatanan pikkuhuora. Tuo on opetus siitä mitä saa jos seisottaa miesten kullia koko päivän tahallaan pyörimällä alusvaatteisillaan ja flirttailemalla. Jos nyt et lupaa että pidät pääs kiinni etkä hiisku tästä kellekkään mä raiskaan sun pikkuperseen uudestaan. Sen jälkeen hoidan ryhmän ulkomaalaisia kaappaamaan sut ja ne panee sua joka reikään tunti kaupalla ja sen jälkeen hautaa suohon. Onko selvä?

Luna tuijotti mua kyyneleet silmissään ja nyökkäsi.. ok ok en kerro kellekkään, älä pliis satuta mua enää.

Epilogi.
Joitain päiviä myöhemmin katselin puhelimellani angelina polikarpovan kuvia ja vatkailin munaani kaksioni olkkarin sohvalla kun ovikello soi. No mitäs vittua taas jotain jehovan todistajia mutajin itsekseni housuja nostaessa ja ovelle suunnistaessa.
Ovella seisoi kaksi virka asuun sonnistautunutta konstaapelia joista toinen nappasi välittömästi käteni selän taakse ja sanoi -Teidät on pidätetty epäiltynä Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä… Muuta en enää kuullut päässä ei tuntunut kuin humina kun pikakelasin jonkin ajan takaista sessiota Lunan kanssa. Voi vitun vittu. Ainut ajatus joka pyöri mielessäni kun käsiraudat kiristyi ranteeni ympärillä, oli että haluan kuolla. Pihassa oli vastassa toisen poliisiryhmän lisäksi tyttöystäväni sekä hänen siskonsa Sari, sekä sisarusten vanhemmat Heikki ja Liisa jotka kaikki mulkoilivat tuomiten kun kyttä kiikutti minua raudoissa kohti maijaa. Muutama metri ennen poliisiautoa Heikki hyökkäsi päälleni ja tunsin viiltävää kipua kurkussani. Poliisi kaatoi Heikin maahan ja poisti tämän kädestä verisen leipäveitsen. Itse tuuperruin maahan ja toinen poliiseista yritti tukahduttaa verenvuotoa ja painoi kädellä kurkkuani, tunsin viiltävän kivun lisäksi ikävää tunnetta kun jotain lämmintä tuntui valuvan henkitorveni sisällä. Se pakkautui pikkuhiljaa ahdistavaksi tunteeksi keuhkojen päällä ja viimeisten hengenveto yritysten aikana en enää toivonut kuin että kipu loppuisi. Silmäni painui kiinni ja kipu katosi, jäljellä oli enää vaan pelkkää pimeää. Pääsinköhän kuitenkin liian helpolla?

Säpsähdin hereille hieman hätääntyneenä. Pulssi rauhoittui pikkuhiljaa kun tajusin harry potterin lopputekstejen pyörivän telkkarissa ja ymmärsin olevani edelleen elossa Sarin olohuoneen nojatuolissa. Onni nukkui sohvalla ja Luna makasi mahallaan lattialla ja näpersi älypuhelintaan. Helvetti miten inhottava uni, mietin pyyhkiessäni kylmää hikeä otsaltani. Luna nousi ylös lattialta ja kiipesi syliini hajareisin. -Kuule, mä haluisin mennä saunaan ku meil on yleensä sauna aina perjantaisin. Mut mä en haluu mennä yksin alakertaan niin voiksä tulla mun kans? Luna kysyi ja katsoi anovasti mua silmiin ja puri huulensa söpösti hampaiden väliin. En usko henkimaailman hommeleihin mutta tällä kertaa tunsin saaneeni varoituksen korkeammalta taholta.

Loppu.

Yksi kommentti viestissä: ““Pedon” vaistot (osa 2)”

  1. fr11kk1 says:

    Vai että sellainen jatko ;P

Kommentoi

top