search
top

Mummon luona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (130 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Saunakamarin naulasta poika kietoi kylpytakin päälleen. Hän tunsi kosteankylmän nurmikon jaloissaan kävellessään sandaaleissa reilun sadan metrin matkan rantasaunalta talolle. Auto oli hävinnyt pihalta: mummon vieraat olivat lähteneet sillä aikaa, kun poika oli saunalla. Hän avasi ulko-oven avaimella ja pyyhkäisi lasitetulla kuistilla hetken varpaitaan pehmeän ovimaton päällä. Poika tunsi pulssin kiihtyvän odotuksesta, kun hän käveli avoimelle keittiönovelle.
Keittiö oli tyhjä. Poika käveli keittiön läpi keskimmäisen kamarin ovelle. Huone oli tyhjä, samoin olohuone.
Poika palasi eteiseen, ja nousi portaat yläkertaan, jossa oli oleskelutila ja tilava parveke järvelle päin, sekä kaksi makuuhuonetta. Hän avasi mummon käyttämän makuuhuoneen oven, joka oli raollaan.
Ikkunan edessä olevan peilipöydän ääressä mummo istui ja harjasi tummanruskeita, melkein vyötärölle saakka ulottuvia hiuksiaan; päivisin hiukset olivat aina nutturalla. Mummo oli alasti.
Hän katsahti hymyillen pojanpoikaansa, kun tämä astui huoneeseen. Poika katsoi mummoaan tämän sitoessa hiukset poninhännälle; ajeltujen kainaloiden tumma varjo ja isot rinnat saivat sykkeen kiihtymään. Poika tunsi kalun alkavan jäykistyä.
Mummo nousi seisomaan, ja laski harjan pöydälle. Rinnat riippuivat raskaina ja nännipihat näyttivät kesäillan hämärässä tummilta. Vatsassa ja lanteissa oli ylimääräistä niinkuin kenellä tahansa kuusikymppisellä naisella. Poika avasi kylpytakkinsa ja laski sen tuolille.
Poika siirtyi mummonsa luo; tämä oli naiseksi pitkä, hänen silmänsä olivat miltei pojanpoikansa slmien kanssa samalla korkeudella. He painautuivat toisiaan vasten, ja suutelivat. Jäykkä kalu painoi mummon vatsaa. Poika hyväili mummonsa selkää ja pakaroita, ja kuuli miten tämän hengitys kiihtyi. Poika huokaisi kun mummo tarttui elimeen, ja alkoi hyväillä sitä.
Poika tarttui pulleisiin rintoihin, ja tunsi nännit kovina kämmenissään. Rintojen paino lisäsi pojan kiihtymystä.
Kohta mummo otti pojanpoikaansa kädestä, ja he siirtyivät vuoteen viereen; poika katsoi sydän pamppaillen mummonsa isoja, riippuvia rintoja ja leveää takamusta, kun tämä kumartui siirtämään peittoa sivuun.
Mummo laskeutui vuoteelle. Avoinna olevasta tuuletusikkunasta kuului jonkin pikkulinnun livertelyä. Poika asettui makuulle mummonsa viereen puhtaille lakanoille.
“Miul on ollu sinnuu kovasti ikävä”, mummo sanoi, ja hyväili pojanpoikansa niskaa. Toisella kädellä hän tarttui kovana jököttävään elimeen. Poika henkäisi. Mummon lämpimien sormien puristus tuntui mielettömän hyvälle.
“Niin mullakin sinua”, poika vastasi.
Mummon alastoman vartalon läheisyys sai pojan sydämen hakkaamaan, ja hengitys tuntui pakahtuvan.
He olivat aivan kiinni toisissaan. Poika hyväili mummonsa rintoja, vartaloa, pyllyä ja reisiä. Mummon huulet olivat lämpimät ja pehmeät, ja poika tunsi kuin sähkövirran kulkevan nivusiinsa asti, kun mummon kieli liikkui hänen suussaan kosketellen kieltä. He suutelivat pitkään, rakastavasti.
Poika lakkasi suutelemasta,kohotti toista rintaa ja otti kovan, ison nännin suuhunsa. Mummo huokasi mielihyvästä, ja silitti toisella kädellä pojanpoikansa päätä; toisella hän hyväili hitaasti pojan kovaa penistä. Ajatus siitä, että saisi kohta tämän kookkaan, lämpimän patukan sisäänsä, sai mummon kostumaan lisää.
Samalla kun imi nänniä, poika hyväili toista rintaa, vatsaa, sitten tuuhean, tummanruskean karvan peittämää kumpua, silitti hetken reisiä ja siirsi sitten sormensa taas hävylle. Mummo levitti reisiään, kun poika hieroi häpykumpua; hän liikutti hellästi sormiaan turpeiden häpyhuulten päällä ja välissä; liukas alue laajeni, sormi upposi helposti sisään. Poika hyväili häpyhuulia, ja painoi sormea syvemmälle pimppiin, alkaen sitten liu`uttaa sormea edestakaisin. Mummon hengitys kiihtyi. He suutelivat intohimoisesti. Kohta poika kuitenkin nousi ja kumartui mummonsa jalkojen väliin. Hän työnsi kielen häpyhuulten väliin, ja tunsi miten mummo värähti. Poika alkoi nuolla, ja mummo alkoi liikuttaa lantiotaan ähkien hiljaa. Mummo nytkähti, kun pojan kieli löysi kovettuneen klitoriksen.
Mummo huokaili nautinnosta, kun pojanpoika imi ja nuoli niin ihanasti. Hän toivoi pojan jatkavan pimppinsä hellimistä pitempään, mutta hän tiesi, että poika halusi tulla pian sisään ensimmäisellä kerralla.
Poika nousikin kohta mummonsa päälle kyynärvarsien varaan. Tummanruskea karvakolmio ja ruskeat häpyhuulet valkoisten levällään olevien reisien välissä olivat näky, joka sai pojan nieleskelemään. Poika laskeutui alemmas. Kalu nytkähti kosketuksesta karvaiseen häpykumpuun. Mummo tarttui elimeen ja ohjasi terskan turvonneiden häpyhuulten väliin. Terska liukui sisään ja kun liikkeessä tuntui vastusta, poika otti vähän takaisin ja työnsi taas. Viimeiset sentit kalu liukui syvälle helposti.
Poika painoi lantionsa kiinni mummonsa lantioon, ja laskeutui kokonaan tämän päälle.
Molemmilta pääsi voihkaus kalun painuessa syvälle emättimeen.
Mummo kietoi kätensä pojanpoikansa ympäri, ja puristi poikaa itseänsä vasten. Mummo tunsi valtavaa rakkautta poikaa kohtaan niin pojanpoikana kuin rakastajana. Miehensä oli menehtynyt sairaskohtaukseen jo viitisentoista vuotta sitten, eikä mummo ollut tavannut miestä, joka olisi kiinnostanut seurusteluun asti. Suhde pojanpojan kanssa oli alkanut edellisenä kesänä.
Molempien hengitys kävi nyt raskaana. Kehot olivat liikkumattomina kiinni toisissaan, kookas kalu niiden välillä syvällä mummon emättimessä.
Mummo tunsi ison,kovan kalun sisällään. Hänen kätensä hakeutuivat pojan hoikille lanteille, kun poika tauon jälkeen alkoi taas liikkua. Uusi sänky narahteli hieman, kun liike alkoi muuttua rytmikkääksii. Mummo kohotti vielä vähän polviaan, jotta poika tulisi vieläkin syvemmälle. Sängyn narahduksiin sekottui välillä terävä läiskähdys ihojen osuessa toisiaan vasten, Molempien hengitys oli muuttunut katkonaiseksi huohotukseksi.
Poika nojasi kyynärvarsiinsa, ja suuteli mummoaan suunniltaan halusta. Toisella kädellään poika hyväili rintaa. Mummon lämmin kieli lisäsi vain pojan kiihkoa.
Vaikka mummon emätin oli yhdeksäntoistavuotiaalle pojalle jo tuttu, ajatus tuntui pojasta joka kerta yhtä kiihottavalta.
Tietoisuus siitä, että hänen kalunsa liikkui syvällä oman mummon sisällä tämän emättimen puristellessa sitä, toi lisää painetta vatsanpohjaan. Poika työnteli tasaiseen tahtiin haluten pitkittää nautintoa, vaikka tiesi ensimmäisen yhdynnän jäävän aina lyhyeksi. Ensimmäinen kerta erossaolon jälkeen mummon kanssa tuntui niin hyvältä, ettei pojalla laukeaminen kestänyt kauan, vaikka kuinka yritti pidätellä. Mummon rinnat hytkyivät, samoin vatsan ja reisien selluliitti pojan työnnellessä.

Myös mummo tiesi, mitä oli tulossa. Vaikka hänen oma orgasminsa saisi ehkä jäädä odottamaan seuraavaa yhdyntää, hänen suustaan alkoi kuulua pieniä ynähdyksiä, joita säestivät pojan lantion rytmiin purkautuvat huokaukset. Poika hengitti raskaasti huohottaen, silmät puoliavoimina, ja nussi kovemmin. Tunne kasvoi ja kasvoi.
“Tulee…kohta”, poika voihki mummonsa korvaan.
“Oooi… anna vuan tulla…” mummo puristi pojanpoikaansa lujasti itseään vasten, ja suuteli poikaa kiihkeästi, itsekin lähellä orgasmia. Mummo ja pojanpoika huohottivat toistensa suuhun.
“Anna tulla sissään…”
Pojan suusta kuului tukahtunut voihkaisu, kun hän jännittyi painaen itsensä tiukasti mummon syliin.
Sitten siemensyöksy tuli. Poika voihki ääneen. Jokaisen kouristuksen aikana hän koetti painaa kaluaan entistä syvemmälle. Pojan ähkiessä kovan kalun painaessa syvällä emättimessä mummon mieleen tuli taas kaipaus raskaudesta, niin paljon hän rakasti pojanpoikaansa.
Hän tiesi myös, että kohta nesteiden mukana ulos muljahtava kalu olisi jälleen kunnossa hetken kuluttua ja että hänen oma orgasminsa saapuisi seuraavan rakastelun myötä. Myös huomenna, ja päivittäin koko kahden viikon ajan, kun pojanpoika lomaili mummonsa luona.

11 kommenttia viestissä: “Mummon luona”

 1. iltakaste says:

  Mites meinasin missata koko tarinan :O…kiihottava, tosi hyvin toimi…kyllä minäkin siskonpojan kanssa voisin 😉

 2. jukka55 says:

  Kiihottava kirjoitus. Jatka vain tästä lisää. Oliko Helena Ainoa nainen joka rohkenee kommentoida ? Kaunista

 3. Helena says:

  Ihana teksti, tuo raskaus haave varsinkin sykähdytti ihanasti.

  • jukka55 says:

   Oleto sinä Helena itse myös tällainen mummi…äiti joka voisi kuvitella itsensä samanlaiseen tilanteeseen ? Oman poikansa…pojan poikansa rakastelemaksi…minusta ajatuskin on ihanan kiihottavaa…

 4. Jussi says:

  Jatka ihmeessä, tälläiset ovat juuri parhautta kun kalsarit kaipaavat räjähtävää kiimaa. 😉

 5. Jussi says:

  Minustakin tämä oli hyvä tarina.Jatka vaan tästä tarinaa ihanan seksin merkeissä.

 6. vesavee62 says:

  muutama lyöntivirhe?

  • Trickster says:

   Muutamassa kohdassa taisi puuttua välilyönti, ja nekin ovat varmaan syntyneet copy-pasten kautta. Kokonaisuuden kannalta eivät mitenkään merkityksellisiä.

   • fantasiamies says:

    Hieman oli copypastea tunnistettavissa. Vaan saa sitä inspiraatiota hakea ja olihan siellä sovellettu omaakin näkemystä. 🙂

    • Trickster says:

     No kappas, olin jo ehtinyt unohtaan sun vanhan tarinan. Pitäisikö sun kirjoitella uusiakin? 🙂

     Ei sillä, itselläkin uuden kirjoittamisen kynnys kasvaa koko ajan, kun aikaa viimeisimmästä on kuluu ja kuluu. Ajattelin kyllä, että ne voisi oikolukea ja siirtää tänne takaisin.

 7. Trickster says:

  Hyvä tarina. Muutama lyöntivirhe, mutta kokonaisuus plussan puolella. Tykkäsin, ettei tarinassa selitelty liikaa, vaan se oli taitava kuvaus yhdestä hetkestä. Tarinan aukot täydentyivät hyvin novellin edetessä. Jatkoa tälle on vaikea kuvitella, mutta toivottavasti kirjoitat lisää joka tapauksessa.

Kommentoi

top