search
top

Baletinopettaja helvetistä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 2.77 out of 5)
Loading...

Luka oli 14-vuotias menestyvä balettitanssija, joka tanssi viidentoista nuoren balettiryhmässä pääkaupunkiseudulla. Hän oli suosittu tyttöjen keskuudessa, komea ja tuli kaikkien kanssa toimeen. Häntä kuitenkin kiusattiin koulussa hänen tanssiharrastuksensa vuoksi. Koulun pojat homottelivat, tönivät ja uhkailivat häntä päivittäin. Luka oli silti reipas, eikä välittänyt poikien sanomisista, vaikka ne välillä satuttivatkin. Kaikki oli muuten hyvin, mutta kaikki muuttui, kun Lukan balettiryhmää alkoi opettaa Markku Mäkinen, josta liikkui ties mitä huhuja. Mutta huhut ovat vain huhuja, vai ovatko?

Lukalla, Nikolla ja kolmellatoista tytöllä oli ensimmäinen Markun vetämä balettitunti. Heillä oli edessään tärkeät balettikilpailut, joihin Markku valitsisi edustajat. Luka ja muut oppilaat yrittivät tanssia parhaansa mukaan, ja kaikkia vähän jännitti. Tunti meni kuitenkin hyvin, mutta Markussa oli jotain outoa. – Markku tuijottaa sua koko ajan, Niko kuiskasi Lukalle. – Ainahan opettajat kattoo, ihan sama, Luka vastasi, vaikka ihmetteli tuijotusta itsekin. Hän oli tottunut opettajien ja yleisön katseisiin. Mitä pahaa siinä muka on?

Tunnin jälkeen Luka meni suihkuun. Oli perjantai, eikä hänellä ollut mikään kiire kotiin. Hän viihtyi suihkussa kauan. Yhtäkkiä suihkuhuoneen oveen kopautettiin, ja Luka ajatteli sen olevan Niko tai joku muu seuran pojista. – Tuu vaan sisään, Luka sanoi ja sisään astuikin Markku. Hänellä oli pyyhe lantiollaan ja hän katsoi Lukaa silmiin. – Eihän haittaa, jos tuun suihkuun? Markku kysyi, ja Luka pudisti päätään. Markku hymyili hänelle ja meni toisen suihkun alle. – Sä oot kyllä hyvä tanssija, aattelin pistää sut sinne kisoihin, Markku sanoi. Luka oli vähän hämillään, mutta kiitti Markkua ja jatkoi itsensä pesemistä. He molemmat olivat alasti, mikä vähän hävetti. Luka huomasi, että Markulla seisoi. Markku pesi itseään ja hyväili kulliaan samalla. – Oot muuten hyväkroppanen poika, Markku sanoi ja katsoi Lukaa päästä varpaisiin. – Pippelikin on jo miehen mitoissa, Markku sanoi ja tuli lähemmäs Lukaa. – No joo, kiitos, Luka sanoi. Markun sanat ihmetyttivät. Markku tuli lähemmäs ja kosketti Lukan selkää. Hän veti kättään alemmas Lukan pyllylle. Luka lamaantui täysin ja sanoi: – Lopeta. – Ei sulla oo mitään hätää, älä pelkää, Markku tyynnytteli ja laittoi kätensä pojan pepulle. Luka vapisi ja häntä alkoi itkettää, kun Markun sormi hiveli hänen peppuvakoaan. Markku naurahti ja sanoi: – Pääset sinne kisoihin, jos saan panna sua. – Ei, ei, ei, Luka itki, mutta ei voinut isolle miehelle mitään. Markku työnsi Lukan seinää vasten ja Luka itki. – Lopeta, emmä halua! Mä oon 14! Luka itki ja valitti. – Kyllä sä, iso mies tän kestät. Markku levitti Lukan jalkoja ja hyväili pyllynreikää. – EI! Luka huusi, kun Markku työnsi sormensa sisään. Hän meni paniikkiin, kun reikään työnnettiin toinenkin sormi. Itku ja paniikki kuristivat kurkkua, kun Markun kulli tuntui hänen reiällään. – Pidä pylly ihan rentona. Nyt oot ihan hiljaa, Markku sanoi ja otti poikaa lantiosta kiinni. Hän ohjasi kullinsa pojan pepulle ja työnsi sen sisään. – ÄLÄ, LOPETA! SATTUU! Luka huusi, kun Markun mulkku työntyi syvemmälle. Iso muna repi häntä ja sattui. – Äläs nyt poika, nythän tää ilo vasta alkaa, Markku ähisi ja työnsi itseään sisään Lukan itkiessä. – Ahhh, sä oot tiukka. Tiukkaperse, horopylly. Ei juma! Markku huohotti ja piti Lukaa samalla paikallaan. Luka yritti rimpuilla ja alkoi huutaa apua, jolloin Markku tarrasi kivululiaasti häntä hiuksista. – Nyt pentu turpa kiinni! Sä kuolet, jos joku kuolee. Teen tän sulle uudestaan, jos edes inahdat tai kerrot tästä kotona! Huora! Markku ärisi ja löi Lukaa pyllylle. – Vitun homo! Luka itki. – Kyllä sä tykkäät tästä vielä, vitun kiimapylly. Varmaan panet sitä Nikoa joka ilta, kyllä mä teidät tunnen! Markku nauroi ja nussi poikaa kivuliaasti. – Niko on mun paras ystävä, eikä me olla mitään homoja! Luka huusi. – Joojoo, en minäkään oo homo! Markku sanoi ja kiihdytti tahtia. Hän suuteli Lukan niskaa ja alkoi ähkiä entistä kovemmin. Markku tarrasi Lukaa hiuksista ja huusi. Luka säikähti, kun iso spermaryöppy lensi hänen sisäänsä. Hän itki ja tunsi itsensä likaiseksi homoksi. – Sä vittu raiskasit mut! Luka huusi ja yritti lyödä Markkua, joka oli yhä hänen sisällään. – Enkä raiskannut, kyllä sä tästö tykkäsit. Ja kiitos, oli muute hyvä pano! Markku nauroi ilkeästi ja meni pukuhuoneeseen. – Huomiseen herkkupylly! hän huusi ja läimäytti oven kiinni. Luka seisoi yhä seinää vasten ja itki. Pyllyyn sattui. Sperma valui pitkin hänen jalkojaan. Pitäisikö mennä pukemaan? Mitä kello on? Luka oli ihan sekaisin ja meni suihkuun. Hän pesi Markkua itsestään ja itki. Joka paikkaan sattui. Lopulta hän sai puettua ja soitti isänsä hakemaan häntä. Vanhemmat eivät saisi koskaan tietää.

Luka meni seuraavana päivänä normaalisti kouluun, vaikka Markun eilinen teko kummitteli edelleen mielessä. Tapahtumat tulivat myös uniin, ja Luka oli herännyt yöllä omaan huutoonsa. Unessa Markku oli raiskannut hänet kaikkien oppilaiden edessä. Muut oppilaat olivat nauraneet, vaikka Luka huusi apua.

Lukan oli kuitenkin pakko mennä kouluun, koska tänään olisi tärkeä koe. Hän laahusti luokkaan, jolloin luokan johtava häirikkö Iiro huusi: – Kato, balettineito tulee! Oliko sulla hame päällä? Iiron kaveri Sampo rähähti nauruun, ja Luka meni omalle paikalleen huudoista välittämättä. Ahdistus vain jatkui, kun Iiro hiipi hänen taakseen ja kuiskasi: – Me niin hakataan sut koulun jälkeen, vitun homo! Hän irvisti Lukalle ilkeästi ja palasi Sampon viereen. Sampo nauroi ja Iiro hoki hiljaa ”homohomohooomooo”. Pojat olivat kiusanneet Lukaa siitä asti, kun hän aloitti baletin. He nimittelivät, tönivät ja syrjivät häntä. Luka ei todellakaan ollut homo, mutta eiväthän kiusaajat sitä uskoneet. Heistä kaikki balettipojat olivat.

Kiusaajat istuivat Lukan lähelle, ja Iiro tökki poskeaan kielellään. – Ootkos saanu parrua pyllyyn? Iiro kysyi, mikä sai muut pojat nauramaan. – Sä varmaan tyydytät ittees joka ilta ja ajattelet jotain Justin Bieberiä. Kurkkua työnnät perseeseen ja uliset. Hyi vittu! Jasu sanoi ilkeästi. Myös Eetu tuli istumaan Lukan viereen. – Susta oli netissä jotain homokuvia, jossa joku äijä nai sua perseeseen. Ne on pitkin nettiä ja koko koulu tietää, vitun neiti! Eetu sähähti. Lukaa itketti, mutta hän sai pidettyä kyyneleet sisällään. Poikien ilkeä läppä toi eilisen kauhut väkisinkin mieleen. Eetu tuli lähemmäs häntä ja suuteli häntä poskelle, mikä vain innosti muita poikia. -Eetu, tehän oisitte vitun hyvä pari! Jasu nauroi Iiron räkättäessä vieressä. – Joo, voitas pitää vähän kivaa välitunnilla poikien vessassa. Eiku sähän taidatkin käyttää tyttöjen vessaa, ku eihän sulla oo ees munia! Eetu sanoi ja löi Lukaa kylkeen. – Vitun homo, saat turpaas! Eetu pelotteli ja näki, että Lukaa itketti. – Voi saatana, mikä nysvä! Iiro nauroi. Pojat olivat jo tarttumassa Lukaan, mutta opettaja tuli onneksi juuri silloin luokkaan ja koe alkoi. – Sä oot niin kuollut, Jusu sihahti Lukalle. Lukaa itketti.

Luka yritti keskittyä kokeeseen, mutta eihän siitä mitään tullut. Hän ei osannut ainuttakaan matikantehtävää ja häntä alkoi itkettää. Hän kuuli, kuinka Sampo kuiskasi Iirolle: – Nyt se rupes pillittää! Opettaja ei kuullut tätä, mutta huomasi Lukan itkevän. Hän tuli pojan luo ja pyysi hänet käytävään. Siellä hän halasi Lukaa ja kysyi, harmittivatko poikien rumat sanat taas häntä, johon Luka pudisti päätään. – Mulla menee tanssissa huonosti, se valkku on…” Hän itki taas, mutta jatkoi: – Valkku löi mua, se ahdistelee ja kiusaa. En tiiä miksi.’ Opettaja rauhoitteli Lukaa ja kysyi, halusiko hän mennä kotiin ja tehdä kokeen myöhemmin, Luka suostui. – Älä välitä noista pojista. Sulla on hieno harrastus, eikä nuo saa pilata sitä iloa. Ilmotan poikien vanhemmille tänään, opettaja lupasi ja haki luokasta Lukan repun. – Mee vaan kotiin, äläkä huoli. Kaikki järjestyy kyllä. Luka kiitti häntä ja lähti naulakoille hakemaan takkiaan.

Luka istui sängyllään ja yritti soittaa äidilleen, mutta tämä ei vastannut. Sitten hän soitti isälleen, joka vastasi. – Moi Luka, onko kaikki hyvin? isä kysyi. Lukaa itketti ja hän uhkasi lopettaa baletin Markun takia, johon isä vastasi: ’’No et varmana lopeta! Se on kallista ja oot päässyt noinkin pitkälle, älä välitä siitä ukosta. Huhut on huhuja. Ryhdistäydys nyt ja mee sinne harkkoihin, mul on töitä. Moi rakas!’’ Isälle soitto ei siis auttanut, eikä hän tajunnut mistään mitään! Luka nousi ylös ja meni peilin eteen. Hän katsoi paljasta kehoaan, joka oli mustelmilla ja silmät tulipunaisina. Hän huokaisi syvään ja lähti iltapäiväharkkoihin, muuta vaihtoehtoa ei ollut.

Balettikoulun pukuhuone oli vielä tyhjä, kun Luka lampsi sisälle. Hän riisuutui, puki tanssivyön (penis oli yhä arka), trikoot, t-paidan, sukat ja balettitossut. Hän lämmitteli ja meni sitten saliin. Salissakaan ei ollut ketään, joten Luka meni tangolle venyttelemään, vaikka pakarat olivat hellinä Markun käsittelystä. Salissa oli pimeää, eikä Luka tajunnut olevansa yksin. Hän venytteli kaikessa rauhassa peppu rentona, kun joku nappasi valot päälle. – Täällähän se mun pikkupoika on, Markku sanoi. Luka säikähti, mutta ei kerennyt minnekään Markun tieltä. Markku tuli hänen taakseen ja otti Lukaa jalasta nostaen sitä korkealle, venytys sattui. Luka ärähti: – Au, lopeta! Markku naurahti ja otti poikaa lanteilta. – Sä et pääse karkuun. Markku painautui lähemmäs Lukan peppua, jolloin Luka tunsi pakarallaan Markun kovan seisokin. Markku siirsi seisokkinsa Lukan vaolle ja painoi itsensä poikaan kiinni. Luka tärisi ja aneli lopettamista, mutta Markku jatkoi koskettelua ja käsi hakeutui Lukan etumukselle ja rinnalle. Markku hyssytteli häntä ja kuiskasi: – Mä teen sulle hyvää, reipas poika. Ihana, kireä peppu. Lukaa pelotti nyt ihan kunnolla ja kyyneleet alkoivat valua pitkin poskia. Markku työnsi etusormensa Lukan vakoon ja etsi peppureikää. ’’Lop-lopeta!’’ Luka aneli, mutta paksu sormi painautui sisään, ja hän huokaisi. Markku hyssytteli häntä ja laski Lukan housuja. Hän siirsi tanssivyötä sivuun ja työnsi sormen hitaasti Lukan sisään. Luka värähti, jolloin Markku työnsi sormen syvemmälle. Lukalta pääsi itkun seasta tahdoton ’’ah’’, joten Markku päätteli pojan pitävän siitä. Hän työnsi sormea syvemmälle ja alkoi liikutella sitä. Luka ähki ja puuskutti, kun paksu miehensormi nai hänen pojanpeppuaan. Se ei sattunut, vaikka Markun läheisyys olikin kamalaa. Markku sormetti peppua hieman kovempaa ja työnsi myös keskisormen sisään. Luka huokaisi, eikä uskaltanut huutaa. Hän nosti peppuaan vaistomaisesti sormia kohti ja huokaili syvästi. – Jäbähän alkaa nauttia tästä, pidä vaan peppu rentona, hyvä poika’’, Markku sanoi ja sylkäisi reiälle. Luka huohotti ja itki yhtä aikaa, miksi tämän täytyi tapahtua taas? Hyvä jumala, lopeta tämä jo!

Markku päästi itkuisen Lukan menemään vasta puolen tunnin päästä vasta, kun tunti oikeasti alkoi. Lukan peppu oli arkana, ja tunti muuttui yhä pahemmaksi, kun Markku näytti juuri Lukalla erään noston. Hän hipaisi ’’vahingossa’’ Lukan peppua ja munia, jolloin Lukan teki mieli huutaa ja juosta pois koko salista. Itku kuristi kurkkua. Markku tuli väkisin myös venyttelyyn ja nosti Lukan jalkaa ja kosketteli peppua. Luka itki hiljaa ja Markku kuiskasi: – Herkkuperse on nyt ihan hiljaa. Peppu pitää pitää rentoa, just noin! Luka kuiskasi: – Haista vittu! Markku mulkaisi häntä ja tukisti poikaa salaa. Hän meni onneksi pois ja Luka sai olla rauhassa. Kaikki ahdisti ja myös sieluun sattui.

Kun tunti oli ohi, Luka käveli kotiinsa. Joka askel sattui peppuun ja häntä itketti kylmässä ilmassa. Markku oli kiusannut häntä koko tunnin ja uhannut raiskaavansa hänet uudestaan, jos itku ja niskurointi eivät loppuisi. Pedari-Make saisi kuolla! Juuri, kun Luka manasi häntä mielessään, hänen vierelleen pysähtyi citymaasturi, jonka kuskina oli tietysti Markku. – Haluisko beibe kyydin? hän kysyi. – Täällä on aika kylmä. Luka pudisti päätään, jolloin Markku tulikin autosta ulos ja otti Lukaa kipeästi käsivarresta. – Kyllähän sulle kyyti maistuu, oli se sitten auton tai mun! Luka huusi ja rimpuili, kun Markku nosti hänet väkisin autoon ja paiskasi oven kiinni. ’’Äiti, isä, joku! Apua!’’ Luka yritti huutaa, mutta katu oli tyhjä. Hän itki ja aneli Markun päästävän hänet pois. ’’Eihän hyvää lihaa sovi heittää hukkaan, ehei et pääse kotiin… Vielä!’’ Markku nauroi ja Luka huusi:

– Vittu, sä oot sairas! Markku mulkaisi poikaa ja yritti lyödä, muttei onneksi osunut. Hän laski kätensä pojan reidelle ja siitä sisäreidelle. ’’Nyt tehään diili: sä pääset ekana niihin kisoihin, jos nyt vaan tottelet mua. Sä et huuda, etkä soita kellekään’’, hän kähisi. ’’Mitäs, jos sun naapurit kuulee ja sä vitun kusipää joudut vankilaan!’’ Luka huusi. Markku vain pudisteli päätään ja lupasi ottaa naapuritkin katsomaan, kuinka teinipoika saa parrua. Luka itki ja aneli poispääsyä, mutta eihän hänellä ollut mitään vaihtoehtoa.

He ajoivat ties kuinka kauan. Luka hätääntyi, kun kaupunki jäi taakse ja he tulivat korpeen. Markku pysäytti maasturin mökkinsä pihaan. – Tää on mun kesämökki, naapurit ei oo kotona. Tuolla on saunakin, Markku sanoi ihan ystävällisesti ja osoitti rantaan. Luka tuli autosta ja luuli jo hetken, että Markku olisi reilu ja päästäisi hänet. Markku kuitenkin näytti taas pahan puolensa ja sanoi kuin ajatukset lukien: – Jos sä luulet pääseväs äitis helmoihin, niin turha luulo. Me ollaan keskellä ei-mitään ja täältä ajaa sivistyksen pariin ainaki tunnin. Sä oot täällä mun ilona niin kauan kuin MÄ haluun. Voidaan tehä mitä vaan, hähä. – Mä en todellakaan tee niinku sä sanot! Mä soitan tänne poliisit ja sä homo saat kunnon tuomion sieppauksesta ja hyväksikäytöstä! Luka huusi vedet silmissä ja iski Markkua palleaan. Markku vain hymähti ja paijasi Lukan ruskeita hiuksia. – Et muuten soita, voin heittää luuris toho järveen, jos käyt hankalaks. Saat itse päättää. Sä oot mun poika, homopoika, Markku sanoi ja hyväili Lukaa inhottavasti. – Love toy, isin poika, Markku sanoi ja suukotti Lukan päälakea. Lukaa iketti ja hävetti olla ison miehen hyväiltävänä. Hän lupasi olla soittamatta ja lisäsi, että Markku ei ollut hänen isänsä. – Ai sekö ei oo kertonu? Markku havahtui. – Mä oon sun isäs vanha lääkärikaveri, mut sain potkut! Luka haukkoi henkeään: – Ai se, joka jäi kiinni poikien ahdistelusta, se urologi! Luka huudahti. Markku nyökkäsi hymyillen ja kehui Lukaa fiksuksi pojaksi. – Se ei varmaan sanonu sitäkään, että oon sun oikea isäs, Markku lisäsi. Luka ei voinut uskoa korviaan ja alkoi itkeä taas: – Ethän sä voi olla! Mika on mun isä! Markku halasi Lukaa ja selitti, että aikoinaan Lukan äiti Marja ja hän seurustelivat, ja heidän poikansa sai alkunsa 14 vuotta sitten. – Me erottiin ja mutsis löysi Mikan, eli SÄ oot mun poika! Markku julisti ja Luka meni paniikkiin. Hän itki, huusi ja hoki ’’ei, ei, ei voi olla totta’’. Markku nosti hänet syliinsä ja kantoi väkisin mökkiin. Luka rimpuili ja kirosi. ’’Nyt isin oma Billy Elliot saa näyttää olevansa mies!’’ Markku nauroi ja kantoi huutavan pojan sisälle.

Mökissä Markku pakotti Lukaa riisuutumaan ja menemään sängylle. Luka itki ja totteli. Hän meni nelinkontin vuoteelle ja itki, kun Markku riisui itsensä ja tuli hänen taakseen. Markku alkoi voidella Lukan pyllyä hänen itkien koko ajan. Markku voiteli myös munansa ja tuli aivan Lukan lähelle. Hän siveli kovalla mulkullaan pojan vakoa ja levitti pyllyreikää. Hän hyväili peppua ja työnsi sormia sisään. Luka itki koko ajan ja ulisi, kun suuri parru asettui hänen reiälleen. ’’Ei, ei, ei!’’ Luka hoki, kun Markku piti häntä kiinni ja työnsi peniksensä ahtaaseen lemmenluolaan. Hän urahteli Lukan korvaan ja kehui pojan kireyttä. Luka huohotti myös, kun kyrpä tunkeutui eteenpäin. Kipu, häpeä ja tuska. Häntä itketti koko ajan ja työnnöt sattuivat niin, että välillä hän huohotti pää kenossa suu auki. – Ahhhh, aihhh, ei saa, ahhhhh, ähhhhh, hän huohotti ja yritti liikkua, mutta Markku oli vahvempi. Hän oli Lukan selässä ja aloitti kivuliaan aktin. Hän liikutti pakaroitaan ees taas ja muna liikkui. – Nyt saat poika oikee isän kädestä, ahhhh. Tiukka poikahhhh, huorahhhh, Markku ähki ja Luka valitti kivusta. Joka liike sattui ja peppua kivisti. Hän laittoi silmät kiinni ja tunsi kauhukseen, että hänen munansa seisoi. Se seisoi niin kovana ja pystyssä kuin 14-vuotiaalla voi seistä. Markku ei huomannut tätä. Luka päätti lievittää pahaa oloaan ja alkoi runkata. Se ei sattunut, mutta eihän voinut muutakaan. Yhtäkkiä penis alkoi erittää vaaleaa pojan spermaa ja Luka huohotti. Spermaa valui sänkyyn ja kiveksille. – Ai poika pitää omaa kivaa, heh, Markku sanoi ja otti Lukan syleilyynsä. Hän otti pojan ’’lusikkaan’’ ja jatkoi naintia kyljellään. Luka ähisi ja huohotti, kun kyrpä repi hänen reikäänsä. Hän ei enää itkenyt, mutta pelkäsi joka työntöä. Luka rukoili, että tämä loppuisi ja hän pääsisi kotiin. Raiskaus oli kestänyt jo puolituntia ja kohta Luka seisoi makuuhuoneessa seinään nojaten. Markku nussi häntä yhä ja piti pojan palleja lujassa otteessaan. Luka huohotti ja voihki. Iso muna liikkui ees taas ja Markku ähki: – Tuhma poika, huorapoika! Markku otti häntä käsistä kuin rakastavaiset, kiihdytti nussintatahtiaan ja laukesi Lukan pyllyyn. Luka huusi Markun kanssa. Hän oli täynnä Markun spermaa.

Seuraavaksi Markku pakotti Lukaa ottamaan munansa suuhun. Hän otti taas iPhonensa esiin ja kuvasi, kun Luka imi häntä silmät märkinä. Muna oksetti ja maistui paskalle. Markku huohotti ja tukisti Lukaa koko ajan. – Ime, tuhma poika, ime! Hyvä! Hän hoki ja Luka itki. Markku pakotti pojan myös runkkaamaan itseään samalla, ja Luka totteli. – Ime paremmin, vittu! Markku ärähti ja läimäytti Lukaa. Luka huusi vastaan ja Markku työnsi itseään syvemmälle Lukan suuhun. Luka yritti unohtaa kyrvän maun, mutta imi silti. Luka purskahti itkuun, kun Markku laukesi hänen suuhunsa ja kasvoilleen. Spermaa valui Lukan kasvoilta ja Markku pakotti häntä katsomaan kameraa. – Sano siihen, että ’’tässä mun isä nussii mua halvalla’’, hahaa, Markku nauroi ilkeästi ja Lukan oli pakko sanoa nuo kauheat sanat. Markku nauroi ja huohotti, kun Luka alkoi tyydyttää häntä. Iso kyrpä näytti hassulta pikkupojan kädessä. Luka itki.

Seuraavaksi Markku sitoi Lukan jalat yhteen nippusiteillä, nosti hänet nelinkontin sängylle ja puki itselleen paksun strap onin. – Ootkos kokeillu strapilla? Markku kysyi ja tuli Lukan taakse. Hän ei jäänyt odottamaan vastausta, vaan työnsi mustan strapin kivuliaasti Lukan peppuun. Luka huusi kivusta, kun musta muovikyrpä ahtautui häneen. Hän rimpuili ja itki paniikissa, kun Markku aloitti hitaan, mutta varman nainnin. Paksu strappi täytti Lukan koko suolen ja hiersi inhottavasti. Markku painoi hänet alas ja raiskasi Lukan pojan huutaessa suoraa huutoa. Markku otti taas puhelimensa ja kuvasi Lukan itkun ja tuskan. Suuri muovikulli teki kipeää työtään ja Luka huohotti pää kenollaan. Hän ähki ja voihki joka liikkeessä ja huusi: – Mätäne helvetissä, Markku!

Luka makasi alasti Markun sängyllä. Joka paikkaa särki ja hän oli aivan loppu. Markku itse oli suihkussa ja lauleli iloisesti – hän sai sen, mitä halusi. Hän oli pannut Lukaa ja oli itseensä niin tyytyväinen; poika oli niin ihana ja kiihottava. Markku hyräili ja ajatteli Lukan vartaloa, Maken pikkupano. Hän päätti hakea pojan saunaan, kuivasi itsensä ja meni makuuhuoneeseen, jossa Luka makasi. – Mitäs poika? Markku sanoi. – Lähe isin kanssa saunaan. Luka säikähti, kun Markku tuli lähemmäs ja kosketti hänen reittään. – Sä et oo mun isä! Luka vastasi, mutta Markku väitti vain vastaan. Markku meni yhä lähemmäs ja otti pojan kainaloonsa. – Kyl sää oot mun poika, kyl mä tiedän sen. Nyt sä jäät tänne mun kaa asumaan ja voidaan jatkaa tätä ilonpitoa vaikka jouluun asti. Pupupoika, isän poika, Markku lässytti ja silitti Lukan paljasta ihoa. Hän suuteli Lukan kaulaa, ja Lukaa kuvotti. – Mun poika, tuhma. Luka yritti pysyä rauhallisena, mutta kyyneleet kirposivat taas silmiin, kun Markun käsi hakeutui reittä alas. Markku kosketti Lukan kullia, eikä hän voinut panna vastaan. Markku hyväili pojan elintä ja kuiskasi: – Isä pitää sua hyvänä. Luka yritti nousta ylös, mutta Markku piti hänestä kiinni. – Päästä, homo! Luka huusi ja potkaisi Markkua, jolloin Markku heitti Lukan sängylle ja uhkasi hakea remmin. – Ei! Luka huusi ja Markku rauhoittui. – No niin, lähe mun kaa saunaan niin puhutaa ku mies miehelle, siis isä ja poika -juttuja. Luka, mä rakastan sua, Markku lepersi ja Lukaa suorastaan etoi. Hän oli yhä sängyllä ja vaati saada pukeutua. Markku suostui ja Luka veti märät bokserinsa jalkaan. Hän puki ja itki, puki ja itki. Istuminen sattui. Hän laittoi päälleen paidan, jolloin Markku sai idean. – Ei! Laita treenikamat päälle, saat tanssia isille. – No en varmana tanssi! Luka raivostui, otti Markkua hiuksista ja löi. Markku huitaisi poikaa takaisin ja kävi tämän päälle. Hän otti kylpytakin taskustaan pullonavaajan ja uhkasi työntää sen Lukan perseeseen, jos tämä käy hankalaksi. Luka päästi irti ja karkasi huoneen toiseen päähän pukemaan. Hän laittoi collarit jalkaansa ja meinasi karata, mutta Markku tajusi mitä poika yritti ja juoksi hänet kiinni. Luka kaatui lattialle ja Markku nosti hänet väkisin ylös. – Nyt saatana se puhelimes tänne! hän ärjyi ja kun Luka kieltäytyi, Markku meni pojan treenikassille, otti kultaisen iPhonen ja heitti sen ikkunasta lumihankeen. Luka istui lattialla ja ulisi. – Mä sain sen lahjaks! Markku naurahti ja lupasi ostaa uuden. Hän meni pojan tasolle, tarrasi tätä leuasta ja sanoi: – Nyt sä tottelet mua: ei poliisia, ei potkuja eikä mitään! Sä oot mun orja ja tottelet, tai sä jumalauta kuolet!

Markku riisui Lukan ja talutti tämän väkisellä suihkuun. Luka meni suihkuun, ja Markku meni saunaan. Luka vapisi koko keholtaan ja oli joutua paniikkiin: hänellä ei ollut mitään keinoa päästä pois! Markku onneksi huomasi pojan tilan, joten hän heltyi ja tuli lohduttamaan. Luka vapisi ja Markku kietoi hänet pyyhkeeseen. – Rauhotuhan nyt, mennään saunaan ja jutellaan. Ole nyt iso mies! Luka vaati soittaa kotiinsa, mutta Markku ei antanut lupaa. – Mä haluun vaan kotiin, Luka valitti. – Äh, nyt mennään saunaan ja saat hyvän mielen, Markku sanoi ja veti Lukan mukaansa.

Saunan jälkeen Luka istui sohvalla pyyhe päällään ja yritti saada vapinan loppumaan. Markku tuli hänen viereensä ja joi olutta. Hän tarjosi Lukallekin ja tämä otti tietämättä, että oluessa oli jotain muutakin… Luka joi ja alkoi vähitellen väsyä. Hänen silmänsä alkoivat lupsahdella. Hän oli ihan sekaisin ja hoki äitiä. Markku tajusi tilaisuutensa tulleen, nosti pojan syliinsä ja vei hänet sänkyyn. Hän katsoi kellosta, että rauhoittava lääke vaikuttaisi vain hetken, joten hänen piti nyt toimia. Hän otti Lukalta pyyhkeen pois ja käänsi hänet vatsalleen. Hän levitti pojan jalkoja ja työnsi peppuun supon, koska peppu oli kuulemma niin kipeä. Markku työnteli sormeaan Lukan pyllyssä ja nautti. Hän levitti peppua lisää ja nosti Lukaa ylöspäin. Sitten hän otti liukkaria ja siveli sitä pojan reikään, eikä Luka tajunnut tuon taivaallista. Hän laittoi pojan vatsalleen ja otti laatikosta hieromasauvan. Hän alkoi työntää sitä Lukan sisään ja otti pojasta kuvia. Luka taisi havahtua sauvan surinaan, heräsi ja hätääntyi. Markku työnteli sauvaa syvemmälle ja Luka alkoi sätkiä ja huutaa. – EI ÄLÄ, OTA SE POIS! Hän meni paniikkiin. Luka yritti päästä pois, mutta Markku piti häntä paikoillaan ja antoi sauvan tehdä työtään. Markku kiihottui entisestään pojan huudosta ja käski Lukan ylös. Luka ei voinut muutakaan ja onneksi Markku otti sauvan pois. Markku oli myös alasti ja pakotti Lukan päälleen. Hänen munansa seisoi kovana. Lukaa pelotti, eihän hän ollut ikinä ratsastanut! Markku piti poikaa käsistä ja ohjaisi mulkun Lukan peppureiälle. Luka itki ja alkoi hitaasti upottamaan Markun parrua sisäänsä. Se sattui ja hävetti häntä. Markku urahteli ja otti Lukaa lanteista. Muna upposi eteenpäin ja Luka alkoi huohottaa. Hän irvisti, kun jotain repesi. Hän huohotti ja aloitti ratsastamisen Markun pakottaessa. Se sattui ja repi häntä. Pepusta alkoi valua jotain ja Luka ähki. – Pidät vaan pyllyn rentona, ah just noin, hyvä! Sähän oot hyvä, ahhhhh, Markku örisi ja piti poikaa kiinni. Luka ratsasti minkä kivulta pystyi ja puhkui vedet silmissä. Markku läpsi häntä pyllylle ja urahteli. – Ahhh, jee, ohhhhhh, mmmm vittu sä oot hyvä! Markun kulli upposi kokonaan sisään ja Luka huusi. Hän yritti äkkiä ylös, mutta kulli oli syvällä. Markku liikutteli poikaa ylös alas, vaikka häneen selvästi sattui. Iso kyrpä ja pieni reikä. Luka yritti jotenkin rentoutua ja voihki Markun mukana. Peppu alkoi rentoutua ja kipu väheni. Hän alkoi tyydyttää itseään ja huohotti. Markkukin raukeni ja alkoi ähkiä kovemmin. Hän pomputti Lukaa nopeammin ja sanoi tulevansa ihan just. Kumpikin oli hikinen. – Ahhh, ähhhh, nyt! Markku voihki ja tuli. Luka tunsi siemennesteen lentävän sisäänsä ja helpottui, kun tilanne oli ohi. Markku ei heti päästänyt häntä, vaan pumppasi kaiken sisään. Kumpikin huohotti kuin koira helteellä. Luka oli väsynyt ja märkä.

Markku piti Lukaa sängyssään koko illan ja pakotti poikaa myös tanssimaan. Luka yritti ajatella tavallista tanssituntia, mutta hänelle runkkaava Markku ei tilannetta ainakaan parantunut. Luka tanssi ja venytteli Markun edessä, vaikka tilanne oli nöyryyttävä. Markulla oli huoneessaan balettitanko ja Lukan piti venytellä siinä. Markku käski venyttää pyllyä oikein kunnolla ja myös ilman housuja. Luka oli punainen kuin mikä, mutta totteli. Markku katsoi tuota kaunista pojankroppaa, ihania pakaroita ja erottuvaa etumusta. Hän runkkasi ja pyysi Lukaa laittamaan tutun, joka roikkui seinällä. – En mä halua, Luka yritti, mutta eihän hänellä ollut vaihtoehtoa. Hän puki pinkin tutun ja Markku pakotti laittamaan myös kärkitossut, vaikka Luka ei osannut edes tanssia niillä. Poika totteli silti ja jatkoi tanssia tossut jalassa. Tyttöjen asusteet ahdistivat ja nolottivat häntä, hän näytti varmasti ihan homolta! Markku vaihtoi itselleen myös treeniasun ja tossut. Hän tuli pojan lähelle ja nosti Lukan jalkaa. – Isin ballerina, hän sanoi ja hipaisi Lukan peppua. – Kiimapylly. Luka yritti väistellä miehen otteita ja kyyneleet valuivat poskille. Markku tanssi hänen kanssaan ja keksi mitä ahdistavampia nostoja ja asentoja, hän halusi kiusata poikaa. – Isin balettipoika, hän hymähti ja auttoi Lukan varpailleen. Hän otti pojan syleilyynsä ja kosketteli selkää. Markulla alkoi tietysti seistä ja Luka tunsi sen. Markku laittoi Lukan käden etumukselleen ja käski hieroa. Luka totteli ja otti vehkeen käteensä, onneksi siinä oli kuitenkin housu päällä. Markku huohotti ja kehui poikaa. Hän vapautti munan ahtaasta vankilastaan ja nyt Lukan oli pakko tyydyttää paljasta miehen kyrpää. Hän runkkasi Markkua itku kurkussa ja puristeli palleja, kun Markku niin käski. Markku urahteli ja Luka nyyhki. – Hyvä poikahhhh, ime muahhh, Markku ähki.

Kulli koveni entisestään Lukan kädessä ja Markku pakotti pojan ottamaan häneltä suihin. Luka ei voinut muutakaan, vaan otti kalun suuhunsa ja alkoi imeä. Hänellä oli mitä likaisin olo, oliko hän Markun likainen lutka? Muna oli karvainen ja Markku työnsi sitä tahallaan syvemmälle, jolloin Lukaa alkoi yskittää. Markku alkoi huohottaa kovemmin ja jatkoi runkkausta itse, jolloin Luka otti äkkiä munan suustaan. Hän pyyhki suutaan ja vetisiä silmiään. Markku haisi spermalle ja hielle, hyi saatana. Markku käski Lukan sängylle selälleen ja tuli sängyn jalkopäähän. Luka tajusi, että Markku halusi laueta hänen päälleen. Markku tuli hänen ylleen ja suuteli suulle runkaten samalla vimmatusti. Hän työnsi kielen Lukan suuhun ja puristi pojan etumusta. Luka ei voinut 85-kiloiselle Markulle mitään, koska hän itse oli pienikokoinen ja painoi melkein 60. Markku huohotti otsa hiessä ja hoki Lukan nimeä. Viime hetkellä hän repi Lukalta tutun ja housut pois. Luka rimpuili, mutta Markku oli vahvempi. Hän työntyi poikaan väkisin ja nai! Luka itki miehen alla ja yritti työntää tämän pois. – Ole kiltti ja ota se pois! hän aneli ja Markku imi hänen kaulaansa. Markun poranterä työntyi Lukan jalkoväliin. Markku suuteli Lukaa ja kiihdytti tahtia. Hän alkoi huohottaa kiivaammin ja sänky natisi. Luka piti käsiään silmillään, ja Markku laukesi. Spermaa lensi syvälle suoleen ja loput hän ruikki Lukan paidalle. Poika itki spermaryöpyn alla ja vaati päästä pois. Markku kiitti häntä, suukotti otsalle, veti housut jalkaansa ja kävi soittamassa kaverilleen, Peralle naapurihuoneessa. Luka ei kuullut miesten keskustelua, jossa Markku pyysi Peraa käymään: – Täällä ois tiukkaa tarjolla, enkä tarkota vaan viinaa, hehe!

Luka tajusi pukea housut vasta minuuttien päästä, kun Markku palasi huoneeseen. Hän hymyili pojalle ja selitti, että heille tulisi vieras. – Kuka? Luka kysyi, ja Markku kertoi tälle Perasta, joka asui aika lähellä mökkiä. Markku otti toisen kaljan ja selitti, että Pera oli neljäkymppinen mies, joka rakasti myös balettia ja ihania pikkupoikia tutut päällä. Luka tajusi mistä oli kyse; Pera tulisi Markun luo panemaan! Luka alkoi itkeä ja istui sängylle. – Markku kiltti, anna mun soittaa kotiin! Mä haluun pois! Ihme kyllä, Markku heltyi ja näppäili Lukan äidin numeron. Puhelu hälytti ja huolestunut isä vastasi: – Mika Rantanen. Markku yskäisi ja sanoi: – No se on Lukan tanssiope Make täällä hei, Luka on mun luona kylässä. Lukan isä suuttui: – Jumalauta, mikset soittanut aiemmin! Kello on kohta kymmenen illalla, arvaa oltiinko me huolissaan? Poika oli päivällä niin ahdistunut, että soitti mulle töihin! MISSÄ te ootte? Markku peitti luurin ja tyrskähti. Hän jatkoi: – Me ollaan mun mökillä ihan korvessa, Lukalla on kaikki hyvin. Silloin Luka huusi täysillä ’’ISÄ!’’ ja Mika tajusi, että pojalla olikin hätä. ’’ISÄ, AUTA MUA!’’ Luka itki, mutta Markku tukki hänen suunsa. – Sori, pitää lopettaa, teidän glory holelle tulee kohta vieras, moikka! Markku lopetti puhelun ja laittoi puhelimensa kiinni. Hän meni Lukan luo ja sanoi julmasti: – Ne ei löydä sua ikinä!

Luka oli jo sidottu sänkyyn, kun Pera lopulta tuli. Hän oli selvästi humalassa ja kysyi, missäs se pikkupylly sijaitsi. – Luka on tulla mun makkarissa, Markku sanoi ja varmisti Peralta, ettei kukaan nähnyt hänen tuloaan. Pera puisti päätään ja vilautti puukkoa povarissaan, Markku nauroi. – Jos se homo alkaa kiljua, niin voi mora heilahtaa, Pera sanoi ja lähti kohti makuuhuonetta, jossa Luka makasi haarat levitettynä. Luka itki, kun Markkua vielä lihavampi Pera vetäisi vyön housuistaan ja sanoi: – Vai että tämmönen poika! Markku otti videokameransa esiin ja nyökkäsi Penalle, joka löi Lukaa suoraan perseelle. Luka huudahti ja Pera iski uudestaan. Vyö runteli pojan koko kehoa. – MARKKU, sano tolle et lopettaa! MARKKU! Luka itki ja kiljaisi, kun vyö pamahti hänen pyllyynsä. Markku nyökkäsi taas ja Pera lopetti. Hän laski housunsa ja otti kyrpänsä esiin. – Onkos poika saanu ennen kahta miestä, tä? hän kysyi pilkallisesti ja otti puukkonsa esiin. Hän laittoi sen Lukan kaulalle ja ärähti: – Jos nyt huudat, sä oot vainaa. Luka nyökkäsi ja Pera otti poikaa lantiosta. Luka sulki silmänsä ja odotti ensimmäistä työntöä. Pera levitti hänen reikäänsä ja hyväili palleja. Hän asetti kovan parrunsa reiälle ja tuuppasi sen kokonaan sisään. – AI SAATANAAAA! Luka kiljui, kun Peran paksu elin survaisi pohjaan asti. Pera aloitti nainnin ja läpsi Lukaa pyllylle. Luka tärisi ja huohotti suuri kyrpä sisällään. Peran naintityyli oli kivuliaampi kuin Markulla. Pera otti Lukaa hiuksista ja nimitteli Lukaa. ’’Tuhma poika, huorapoika! Panopersehhhh!’’ Luka sulki silmänsä ja antoi Peran raiskata hänet. Pakotietä ei ollut. Hän ei pääsisi enää kotiin.

Epilogi: Lukan vanhemmat soittivat poliisit heti Markun soiton jälkeen ja puhelu saatiin jäljitettyä Markun kesämökille. Pera ja Markku otettiin kiinni, ja Luka vietiin ambulanssilla sairaalaan hoidettavaksi. Tapahtumasta on nyt kaksi kuukautta, ja Luka totuttelee vähitellen kouluunmenoon sairaslomansa jälkeen. Hän lopetti baletin Markun tanssiryhmässä, mutta aikoo aloittaa tanssin muualla. Tapahtumat tulivat öisin uniin, joten hän käy terapiassa ja sai unilääkityksen. Häntä ei enää kiusata koulussa. Luka täytti juuri 15 vuotta ja on iloinen mopon omistaja. Hänellä on tyttöystävä Riikka ja elämä hymyilee vähitellen kaiken pahan jälkeen.

Mutta erästä synttärikorttia Luka ei saanut edes nähdä. Siinä oli kaunis ballerina ja kirjoitus: ’’Hyvää syntymäpäivää ihanalle 15v pojalleni, terveisin isäsi MARKKU.’’

Kommentoi

top