search
top

Minni, osa 8: Minnin pillu kokee sähkön riemut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 2.75 out of 5)
Loading...

Novellini löytyvät jatkossa myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

 

Seuraavana aamuna tulee kiire töihin, joten jätän Minnin kaurapuuroaamiaisen vain orjakammariin enkä ehdi tyhjentää pottaakaan. Minni jää jälleen kammariin lehtien ja radion pariin. Töissä olen aivan kovana ajatellessani pikku Minniä, jota kiusaisin tänään oikein urakalla. Sähkölelut, joita tänään häneen aikoisin käyttää, ovat kummallisia – ne tuottavat samaan aikaan valtavaa kipua ja valtavaa nautintoa. En ole koskaan kokenut niitä itse, joten täytyy sanoa, etten osaa itse arvioida niitä. Tiedän vain sen, mitä orjani ovat kertoneet.

Tällä kertaa vuorossa on kuritushuone, sillä siellä sähkölelut sijaitsevat. Kiinnitän Minnin käsiraudoista metalliseen kehikkoon konttausasentoon. Laitan paikalleen myös jalkaraudat, niin että hän on kokonaan kiinni metallisessa kehikossa. Hänen talutushihnansa sidon niin ikään kehikkoon. Kehikon tarkoitus selviää myöhemmin. Minnin jalat ja kädet painautuvat kipeästi kehikkoon, ja hän yrittää etsiä hyvää asentoa sitä löytämättä.

”Tänään me pääsemme tutustumaan sähkön iloiseen maailmaan”, kerron. ”Pillusikin pääsee maistelemaan vähän sähköä”, sanon, ja Minni säikähtää heti niin, että häneltä pääsee pieni vinkaisu. ”Älä pelkää”, rauhoittelen häntä kuitenkin.

Otan esiin uudenlaisen sähkölelun. Se muistuttaa sähköpiiskaa, mutta ei anna näpäytyksiä, vaan lelun pallopäässä kulkee heikko sähkövirta koko ajan, kun painan nappulaa. Lelun aiheuttama kipu tuntuu lähinnä voimakkaalta nipistykseltä.

Painan lelun nappia. Lelu alkaa säristä sähkön voimasta. Minni pelästyy ääntä, niin kuin on tarkoituskin.

Kyykistyn Minnin eteen ja vien lelun aivan Minnin kasvojen eteen.

”Tiedätkös huora, mitä tällä tehdään?”

Minni puistaa päätään.

”Tällä pidetään vikuroivat orjat kurissa.”

Nousen ylös Minnin edestä ja alan hyväillä – jos sellaista sanaa voi käyttää – Minnin kylkiä lelulla. Minni yrittää välittömästi väistää, mutta seurailen häntä hänen liikkeidensä mukaan. Siirryn antamaan sähköä Minnin selkään.

”Sir… mitä tapahtuu?” hän kysyy, mutten vastaa, vaan liikuttelen sähköstä särisevää lelua pitkin Minnin selkää. Ihokarvat nousevat sähkön voimasta pystyyn. Siirrän lelun Minnin pepulle ja kiusaan pepun puoliskoja sähköllä. Minni inisee nipistyksen vuoksi. Hän alkaa sätkiä ja yrittää liikehtiä pois sähkön tieltä, muttei tietenkään onnistu. Painan sähkölelun yhä tiukemmin hänen pyllyposkiaan vasten.

Lopulta painan lelun vasten Minnin pillua. Minni kiljahtaa sähkön tuottaman nipistyksen voimasta.

”Ei, sir, ei ei ei”, hän voivottelee.

”Olisit totellut omistajaasi, niin näin ei olisi käynyt”, muistutan paheksuen. Haluan pitää Minnin mielessä, että hän ei olisi tässä tilanteessa, jos olisi totellut omistajaansa – vikuroinnin vuoksi hän on täällä ja saa nyt kokea sähkölelujen ilot.

Minni alkaa nyyhkyttää. Hän tärisee itkun voimasta.

Irrotan lelun Minnin pimpistä ja astelen hänen eteensä.

”Minni, mikä hätänä?” kysyn.

”Sattuu kamalasti”, hän ulisee.

”Tämä vie vain hetken. Hengitä syvään ja rentoudu.”

Vien lelun takaisin Minnin pimppiin. Sähkö tuntuu varmasti kivuliaalta herkillä limakalvoilla, vaikka sähkön voimakkuus ei olekaan kova. Minni huutaa kivusta.

”Näin käy kurittomille orjille”, jutustelen. ”Omistajasi on minuun verrattuna erittäin hellä mies.”

Lopetan työstettyäni Minnin pimppiä tarpeeksi pitkään. Sitten kaivan esiin kaksi lasista sähköplugia. Plugit ovat molemmat suippoja. Hieron molempiin plugeihin vesipohjaista liukuvoidetta – vesi johdattaa sähköä ja lisää siten kipua, jota on tulossa. ”Ensin pillu”, mutisen itsekseni ja työnnän sitten sähköplugin Minnin pilluun. Ensin Minni sävähtää kylmää liukuvoidetta ja lasia, joka kuitenkin lämpiää oltuun hetken aikaa tytön lämpimässä pillussa. Toisen plugin työnnän Minnin peppuaukkoon. Plugi uppoaa hitaasti, mutta saan sen lopulta paikalleen. Molemmat plugit vaativat selvästi liukuvoidetta, jotta mahtuivat sisään Minnin piukkoihin aukkoihin. Painelen plugia niin, että se varmasti pysyy Minnin pepussa. Sitten vedän sähköjohdot Minnin alitse – mukanani on sähkölelujen voimakkuuden säädin.

Napsautan sähkölelut päälle – ensin pillussa olevan plugin, sitten pepussa. Sähköä kulkee plugeihin ensin vain vähän, mutta Minni kirahtaa silti. Hänen selkänsä nousee notkolle. Hän yrittää selvästi saada plugeja pois sisältään, mutta ei onnistu, sen verran kookkaita ne ovat, eivätkä pillun lihasten tai sulkijalihaksen voima riitä työntämään niitä ulos. Minni tärähtelee sähkön voimasta, enkä ole lainkaan päässyt vielä huippuun.

Lisään tehoa pikkuhiljaa.

”Sir, mitä tämä on…” Minni kysyy.

”Saat vähän sähköä rangaistukseksi siitä hyvästä, että olet ollut väkivaltainen omistajaasi kohtaan. Minä henkilökohtaisesti rakastan sähköleikkejä. Ne tekevät orjat usein ihan sekopäisiksi.” Ja ymmärrän hyvin, miksi.

”Pi-pilluni… pilluni on tulessa…” Minni vaikeroi.

”Kivuliasta, vai?”

”Kivuliasta… ja…”

Minni ei kykene sanomaan, että kipu ja nautinto ovat lähellä toisiaan. Olen tyytyväinen.

”Sanohan, orjani, kummassa reiässä sähkö tuntuu voimakkaammin? Pepussa vai pillussa?”

”Pi… pil… pillussa”, Minni vaikeroi.

”Jahas. Taitaa olla sitten syytä lisätä voimaa vähän peppuun.”

”Ei!” Minni kiljahtaa. ”Ei! Pyydän, sir!”

”Muista, ettei ei kuulu sanavarastoosi.”

Väännän hitaasti pepussa olevan plugin tehoa hiukan kovemmalle, en paljon. Minni huudahtaa ja tärisee yhä enemmän.

”Mikä unohtui?” kysäisen. Minni ei ymmärrä.

”Neljäs sääntö”, vinkkaan. Minni vetäytyy taaksepäin, mutta kahleet ottavat vastaan. ”Neljät sääntö, Minni.”

”Ki-kiitos, sir.”

”No niin, tulihan se sieltä. Mistä sinä kiitätkään?”

”Ki-kiitos, sir… Kiitos, kun lisäsit…” Lisään peppuplugin tehoa vielä hiukan. ”Kiih-kii-kiitos, sir. Kiitos, että saan peppuuni sähköä.”

”Loistavaa, Minni. Alat todella oppia.” Silitän edelleen Minnin kasvoja ja pyyhkäisen uuden kyyneltipan pois. Se saa kuitenkin Minnin itkemään entistä voimakkaammin – hänen silmänsä kyyneltyvät täysin.

Irrotan käsistäni sähkölelujen säätimen ja tartun Minniä kasvoista. Silittelen hänen kasvojaan ja tukkaansa rauhoittelevasti.

”Minni, ei mitään hätää. Tämä ei vie enää kauan”, lohdutan.

”Miksi…”

”Koska sinä olet orja, siksi. Orjan pitää kestää kipua, jotta orja voi saada nautintoa.”

”Mutta…”

”Ei mitään muttia. Rauhoitu, Minni. Ei ole mitään hätää.”

Suutelen Minnin otsaa.

”Hengitä syvään”, käsken, ja niin Minni tekee. Nyt hän rauhoittuu vähän. Pyyhkäisen kyyneleen jälleen pois hänen poskeltaan.

”Jatketaanko?” kysyn sitten rauhoittelevasti. ”Mitä kiltimmin olet, sitä nopeammin tämä on ohi.”

Minni nyökkää alistuvasti. Väännän sitten leluja vielä yhden asteen kovemmalle. Ne saisi vielä tuplasti kovemmalle, mutta en aio tehdä sitä nyt – Minnin, tuon vasta-alkajan, pillu on vielä niin herkkä, etten tahdo kiusata häntä liikaa heti kättelyssä. Minni kouristelee kivusta ja voihkii, aih, aih, hän sanoo. Silitän edelleen hänen poskiaan ja tukkaansa, jotta hän rauhoittuisi ja rentoutuisi ottamaan vastaan kaiken kivun – ja mahdollisen nautinnon.

Minnin kärsiessä leluista otan esiin vibraattorin ja ohjaan sen Minnin käsien välistä pillulle. Sitä ennen löysään Minnin talutushihnaa niin, että pääsen helpommin työntämään vibraattorin pillulle, vaikka vibraattorin varsi pitkä onkin. Minni nousee hiukan ylöspäin. Hän alkaa välittömästi huohottaa, kun käynnistän vibraattorin moottorin. Vibraattori hyväilee kovalla voimalla klitorista ja muutakin pillua, ja Minni voihkii jo kuuluvasti. Vibraattori tärisee kädessäni, kun Minnin pillu alkaa sykähdellä. Kuvittelen, miten Minnin ihastuttava pillu kostuu vibraattorin aiheuttamasta kiihotuksesta. Samaan aikaan sähkölelut tekevät työtään tytön rei’issä.

”Sir… saanko laueta?” Minni kysyy.

Välittömästi vedän vibraattorin pois Minnin pillusta.

”Kuvitteleeko tämä huora tosiaan, että saa laueta ennen kuin hänen herransa on lauennut?”

Minni laskee päänsä.

”Anteeksi, sir”, hän vastaa alistuneesti.

”Hyvä tyttö. Nostapa nyt pääsi ja avaa suusi.”

Minni epäröi.

”Toimi heti, tai säädän sähkölelut täysille.”

Salamannopeasti hän on jo toimintavalmiudessa. Vetäydyn vasten Minnin kasvoja ja otan esiin kivikovana seisovan kaluni.

”Työnnä kielesi ulos”, käsken. Minni tekee työtä käskettyä. Alan hieroa kaluani Minnin pehmoista kieltä vasten. Kieli tuntuu mukavalta tuntoherkkää terskaani vasten, ja Minni saa maistella nyt kunnolla kullia. Lopulta työnnyn lähemmäs Minniä ja tungen kaluni hänen suuhunsa. Tartun samalla häntä pään takaa upottaen käteni hänen hiuksiinsa oikein kunnolla ja ohjaan häntä lähemmäs, niin että hänen niskansa taipuu ja penikseni on pian jo syvällä hänen suussaan. Kiihotuksesta se paisuu, jos vain mahdollista, vieläkin suuremmaksi. Minnin suukin alkaa kostua. Pyörittelen kaluani hänen suussaan ja koskettelen sillä poskipäitä.

”Ala imeä, huora.”

Minni alkaa imeä kivikovaa ja sykkivää kaluani. Nyt hänellä on enemmän imuvoimaa, ja imu tuntuu oikein mukavalta. Painan häntä lantiotani vasten edelleen niin, että lopulta tavoitan taas hänen kurkunpäänsä. Hän lopettaa silloin imemisen ja alkaa kakoa.

”Jatka imemistä, jatka”, minä käsken, ja niin Minni alkaa taas vastahakoisesti imeä. Terskani hankaa edelleen hänen kurkkuaan. Hänen suunsa on jo ihanan märkä, ja kuolaa valuu huulten ohikin. Alan työnnellä itseäni tottuneesti ees ja taas hänen suussaan. Huomaan, miten hän imiessään kouristelee edelleen sähkölelujen voimasta. Nyt hän jo osaa pyöritellä kieltään terskan ympärillä niin kuin kunnon lutka ainakin. Hankaan samalla hänen suustaan nautiskellessani terskaani hänen kitalakeaan vasten. En aio kurkkunaida häntä enempää vaan antaa tällä kertaa huoran hoitaa itse laukeamiseni imemällä spermani viimeiseen tippaan asti. Pian tunnenkin, kuinka orgasmi jo saapuu, ja laukean huohottaen sisään pikku Minnin pieneen, ihanaan, kosteaan suuhun, joka ottaa vastaan joka ainoan pisaran siemennestettäni. Huomaan, miten hän nielaisee välittömästi, kenties haluaa siemennesteestä eroon mahdollisimman pian. Nielaisu tuntuu entistä paremmalta, ja tunnen toisen orgastisen aallon vyöryvän ylitseni. Lankean melkein polvilleni kiiman ja orgasmin voimasta. Vetäydyn ulos Minnin suusta vetäen mukanani kunnon rihman spermaista sylkeä. Hieron syljen Minnin naamalle.

”Hyvin tehty, pikku orjaseni”, kehun. ”Mitäs sanotaan?” muistutan.

”Kiitos, isäntä.”

”Hyvä. Nyt on sinun vuorosi tulla.”

Kaivan vibraattorin uudelleen esiin ja käännän sen jälleen täysille. Alan hieroa lelulla Minnin pimppiä. Hän alkaa jälleen huohottaa ja voihkia kovaan ääneen. ”Ah, ah, ai, ai”, hän voihkii. Sähkölelut saavat hänet edelleen kouristelemaan kivusta ja nautinnosta.

”Si-sir… saanko laueta?” Minni kysyy arasti.

”Saat laueta, mutta vain yhdellä ehdolla.”

Minni tärisee.

”N… n… no…?”

”Koko ajan orgasmin aikana hoet: olen huora. Alkaen nyt.”

”Ei… en ole…”

”Sano se. Muuten et saa laueta.

”Olen…”

”Sano se!”

”Olen huora…”

”Loistavaa, Minni. Nyt saat laueta.”

Minni alkaa voihkia orgasmin voimasta. Hänen koko kehonsa tärisee ja tunnen, miten pillu alkaa sykkiä.

”Mikä unohtui?”

”O-olen huora…” hän vaikeroi ääni tärisen. ”Olen huora. Olen huora. Olen huora.”

”Vielä.” Kiskaisen Minnin hiuksista hänen päänsä takakenoon. Hänen silmänsä seisovat päässä kuin kaksi lautasta.

”Olen huora! Olen huora! Olen huora!”

”Loistavaa!”

Naisen orgasmi kestää huomattavasti kauemmin kuin miehen orgasmi. Annan Minnin laueta loppuun ja pidän lelua vähän kauemminkin pimpillä, kunnes vetäisen lelun pois. Minnin ryhti lysähtää ja hän puuskuttaa voipumuksesta. Sammutan sähkölelut.

”Eikö ollutkin ihanaa?” kysyn, eikä Minni vastaa mitään. Hän on voipunut ja ennen kaikkea nöyryytetty.

Leikkien jälkeen irrotan Minnin kehikosta ja otan hänet syliini. Hän alkaa jälleen itkeä. Lohdutan häntä hellästi sylissäni suukotellen ja hyväillen, kunnes hän rauhoittuu.

”Minni, minulla on sinulle uutisia.”

Minni nostaa toiveikkaana päänsä.

”Lähden huomenna kaksi päivää kestävälle työmatkalle. Siksi aikaa vien sinut toisen orjanomistajan luokse kylään. Hän on vähän toisenlainen kuin minä, mutta teillä on varmasti hauskaa keskenänne.”

Minni katsoo minua silmiin. ”Onko hän… hellempi?”

”On taatusti, mutta kuten sanoin, hänellä on erilaiset otteet. Näet sitten. Nyt sinun on aika mennä lepäämään kaikessa rauhassa, sillä huomenna pitää lähteä aikaisin liikkeelle.”

Toimin samoin kuin aiempina iltoina. Tänään katan Minnin koirankuppiin runsaan illallisen ja vien sen orjakammariin. Sitten peittelen hänet hellästi vuoteeseensa ja annan hänelle vielä hellän hyvänyönsuukon.

 

Kommentoi

top