search
top

Salainen tapaaminen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Olet yksin kotona soitan ovikelloa ja huudat minut vain sisälle, seisot selin jännityneenä että mitä tulee tapahtumaan tätä ei olla suunniteltu vaan kaikki on tapahtunut puolivahingossa keskusteltuamme elämästä.

Tulen taaksesi ja siirrän pitkät hiuksesi sivulle tunnet kuinka käteni tulevat lantioillesi ja siitä liukuvat eteen ottaen sinut syliin. Kysyn sinulta että oletko varma ja haluatko tehdä tämän katumatta mitään, vastaat myöntävästi ja sanot ettet ole hetkeen saanut hellyyttä ja rakkautta.

Suutelen sinun kaulaasi samalla kun kätesi ottavat minun käsistäni kiinni huokailet syvään, samalla käteni vaeltavat rinnoillesi ja painat itseäsi minua vasten lujempaa ja lujempaa.

Käännän sinut, laitan käden niskallesi ja vedän sinut suutelemaan kanssani samalla kietoudumme toisiimme kunnolla välillä käännät pääsi taakse ja suutelen kaulaasi kunnolla mennen alemmas ja taas ylemmäs. 

Nostan paitasi pois, käännyt ja otat kädestäni kiinni viet minut makuuhuoneeseesi jossa jatkamme suutelua avaten farkkujasi ja riisuen rintaliivisi, kaadut selällesi sängylle vedän farkkusi pois jaloista, levität jalkasi ja tulen niiden väliin niin ylös että vois suudella kanssasi ja tunte paljaan ihosi ihoani vasten, tunnet kuinka kova kaluni painautuu sinua vasten.

Hetken suudeltuamme lähden kaulaasi pitkin alaspäin kiusoittelemaan rintoja ja kovana olevia nännejäsi, pidät peitosta kiinni ja silmäsi ovat myös kiinni tuntien vain kielen arvaamattoman kosketuksen vartalollasi. 

Siitä kun jatkan alaspäin kielellä alat kiemurrella nautinnosta navan seudulla samalla kädet vaeltaa lantiollasi pikkuhiljaa kosketelleen pikkuhousujesi päältä.

Vedän housusi pois jaloistasi ja alan suudella sääriäsi sisäpinnoilta välillä kielellä mennen todella läheltä märkää pilluasi, huokailet syvään ja miltei huudat jokaisella kerralla kun kieleni ja suuni koskettaa sinua levität jalkojasi vain enemmän ja enemmän sanoen että nuole ja koske kunnolla. 

Painan käsillä jalkojasi ylös niin että pillusi avautuu minulle kunnolla sitten tunnet kuinka hengitän jos sitä vasten ja kuin salamanisku valtaa kehosi kun kieleni painautuu hiljaa klitoristasi vasten, kieleni pyörii sen ympärillä ja välillä otan hampailla kiinni siitä ja toisinaan imen kunnolla, samalla puristelet omia rintojasi ja nännejäsi nautinnosta. Pidät varmaan siitä kun kiusaan sinua kielellä nii etten välillä koske ja välillä suutelen sisäreisiäsi.

Vedät minut pois nuolemasta pilluasi suutelemaan sinua ja painautumaan sinua vasten tunnet kuinka kova kalu painaa pilluasi boksereiden läpi.

Käännät minut selälleni sängyllesi ja tulet päälleni ottamaan bokserit pois ja upotat posliini kaluni lämpimään suuhusi ja nyt on minun vuoro pidättää hengitystä ja liian aikaista tulemista jatkat sitä kielellä välillä kutittaen vartta ja terskaa taas välillä upottaen sen suuhusi niin syvälle kuin vain saat.

Nouset päälleni pitäen kalusta kiinni asettelet sen häpyhuuliesi väliin ja alat hiljaa painautua että kalu alkaa upota sisällesi pikkuhiljaa, samalla pidän lantioistasi kiinni ja painan sinua itseäni vasten, alat liikkumaan edestakaisin ja tunnet kovan kaluni sisälläsi liikkuen joka paikkaan. Kallistut minuun niin että yllän ottamaan rintasi suuhuni vuorotellen imien ja näykkien niitä. 

Hetken ratsastettuasi minulla työnnän sinut pois päältäni ja käännän sinut mahallesi nostaen lantioistasi sinut polvillesi eteeni, levitän pakaroitasi ja asettelen kalun sopivasti häpyhuulillesi ja alan tuskallisen hitaasi työntymään sinun tiukkaan pilluusi. Painat päätäsi tyynyä vasten samalla painaen käsillä seinästä itseäsi minua vasten, otan lantiostasi lujaa kiinni ja työnnyn sisällesi kokonaan niin syvälle kun vain suinkin pääsen ja välillä taas tulen sisältäsi miltei kokonaan pois, kokoajan kuitenkin kosketellen sinua ympäri vartaloasi ja sinä saat nauttia ja huutaa tyynyä vasten nautinnosta. 

Käännän sinut selällesi painaen jalkasi sivuille niin että avaudut eteeni kunnolla, asettelen kaluni jalkojesi väliin ja työnnän se yhdellä työnnöllä pohjaan asti. Välillä kiusaan sinua kielellä ja suutelemalla pitkin sääriäsi, tulen lähellesi ihan kiinni sinuun ja siutelen myös sinua suulle ja kaulalle, kiedot kätesi ja jalkasi ympärilleni alkaen saavuttaa orgasmin tiukassa otteessani kum vihdoin tulemme niin tulen sisällesi voimalla tunnet kuinka lämmin sperma täyttää sinut, minun vielä liikkuessa sisälläsi. Makaat rentona sängylläsi ja vielä pyydät mimua puhdistamaan sykkivän pillusi nuolemalla sen puhtaaksi ja teen työtä käskettyä. Liikutan suuta ja kieltä pitkin vartaloasi alemmas ja vielä nytkähtelet orgasmin seurauksena ja nautinnosta.

Kommentoi

top