search
top

Tarina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (133 votes, average: 2.59 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on täyttä fiktiota. Täysin keksittyä juttua. Tarinassa esiintyy 12 v tyttö nimeltään Janita. Joita tällainen järkyttää, ei kannata lukea. Mitä tarinassa esiintyy, ei todellakaan ole millään tavalla hyväksyttävää.

Naapurissa asuu 12 vuotias tyttö nimeltään Janette, hän on oikein siro ja kaunis vaaleahkoraitaset hiukset. Häntä olin aina salaa katsellut ikkunasta, olen mielessäni ajatellut, voi kun pääsisi maistelemaan ja kokeilemaan nuorta tyttöä, siinä vaiheessa kaluni jäykistyy mielikuvitukselle. Itse olen 30 vuotias. Ikkunan lävitse olen ottanut hänestä kuvia, joita ihailen runkatessani. Eikä kauankaan mene kun orkku vyöryy.

On kevät, Janetella on kevätjuhla alkamassa, katson ikkunan takaa, kun hän on lähdössä. Hänellä on päällä ihana hame alla sukkahousut jalassa, lyhythihainen paita, jossa on pieni kohouma rintojen kohdalla. Kevätjuhla päättyy ja hänen vanhemmilleen tulee puhelu. Janeten isä keroo, että heidän on lähdettävä tuttavansa luo vähän jelppimään auto-ongelman vuoksi, että heillä menee muutama tunti. Janette tulee yksin kotiinsa, istun terassilla nauttien kylmää olutta. Sitten huomaan, että hän etsii jotain laukustaan, penkoo ja penkoo, hänellä on hämmentynyt ilme. Menen hänen luokseen ja kysyn:

–  Mikä hätänä?

– En löydä avaimia, hän vastaa.

Siitä innostuen sanon: Jos ei ole avaimia mukanasi, voithan tulla luokseni siksi aikaa, kun vanhempasi tulevat.

– En oikein tiedä, hän vastaa.

– Tule vaan, saat juotavaa, tai jos on nälkä, niin syötävää.

– Voinhan mä sitten tullakkin.

Mahtavaa, ajattelen mielessäni, jospa saisin häntä vähän kosketella, edes vaatteiden päältä selkää, jos antaa halata.

Lähdetään menemään kotiini, vaimoni on vielä töissä 7:n tuntia, joten saan olla tuon ihanan tyttösen kanssa rauhassa kahdestaan.

Janette sanoi: Isä soitti ja sanoi että viipyvät usean tunnin vielä.

Hymyilin mielessäni, saan katsella tuota ihanaa tyttöä useamman tunnin, etumuksessani vähän värähti.

Saavuimme luokseni, hän riisui kenkänsä, näin hänen ihanat sääret sukkahousuissa, vau ajattelin.

Kysyin: Haluatko syödä, olisi pizzaa vai juoda jotain?

– Ei ole nälkä, me saatiin syödä koulussa, voisin ottaa limppaa jos on.

– On toki, vastasin ja kävin noutamassa kokista.

– Kiitos

– Haluatko katsoa jotain leffaa odotellessasi? Kyselin.

– Vaikka.

Laitoin pyörimään jonkun draama filmin, josta hän kyllä tykkäsikin.

Istuin sohvalla, pyysin voisiko hän tulla viereeni istumaan, olisi kivempi olla. Hän tuli viereeni istumaan, siinä juteltiin välillä niitä näitä ja katsoimme elokuvaa. Salaa vilkuilin hänen pieniä rintoja, jotka kohoili paidan alta, hyvin pieni kumpu. Mielessäni ajattelin, voi kun saisi maistella noita ihanan pieniä rintoja, jotka oli vähän kasvaneet.

Hänen sääretkin miten ihanalta näyttivät, pienet jalat, kaluni värähtää samalla. Tunnen hänen ihanan tytön tuoksun, miettien, mitenkä uskaltaisin koskettaa häntä.

Sitten rohkaisen itseäni kysymällä: Saanko halata sinua?

– Miksi? Tyttö kysyy.

– Olet niin ihana ja asut naapurissa, ihan tuttavuuden takia.

Janette taitaa olla vähän hämillään kysymystäni. Sitten tokaisee.

– No voit jos kerta haluut.

– Haluan mielellään, vastaan.

Otan hänet hellään syleilyyn, painaen häntä itseäni vastaan. Tunnen ihanan tuoksun vieläkin paremmin samalla hyväilen selkää paidan läpi. Ihanan pienet rinnat painautuu kehoani vasten ja kaluni alkaa koveta. Hyvänen aika, ei kai vaan huomaa pullistumaani, mietiskelen.

Sitten kuiskaan hänen korvaansa:

– Olet kyllä kaunis, olisinpa nuorempi, pyytäisin sinua tyttöystäväkseni. Janette naurahtaa sanomiselleni.

– Saanko antaa suudelman poskellesi? Kysäisen. Janette on vähän aikaa hiljaa ja vastaa: Joo. Suutelen hänen poskea, aah, miten sileä poski. Siirrän vähän käsiäni alaspäin, ristiselän kohtaan. Janette säpsähtää.

Irtaudun ja istuudun sohvalle, pyydän Janettea, voisiko millään tulla syliini istumaan. Janette vähän punastui, en kiinnittänyt siihen mitään huomiota.

Vähän epäröiden suostui istumaan syliini, kiedoin käteni hänen vatsansa ympärille, vähän hieroen. Ajattelin mielessäni, niinköhän onnistuisin maistelemaan Janettea ihan kunnolla. Rohkaisten kysyin: Saanko suudella sinua, ihan vähäsen huulillesi? Janette hämmästyy kysymystäni. Käännän käsilläni päätä itseäni kohti, silloin Janette sanoo: Älä.

En välitä, kuiskailen vaan, että haluan suudella sinua, olet niin ihana, anna suudella. Vähän vastahakoisesti antaa kääntää päätään, painan huuleni huulia vasten.

– Avaa vähän suutasi, sanon. Janette raottaa huuliaan, ja työnnän kieltäni hänen suuhunsa, tutkien kielelläni sisältä päin. Hänen kostea suunsa, kieputan kieltäni joka paikassa suun sisällä. Imeskelen ihania huulia, voi että mitenkä ihanaa on suudella häntä. Kuiskaan, anna sylkesi valua huulilleni samalla, kun suutelen lisää. Janette valuttaa sylkeä huulilleni, sekin maistuu hyvältä ja annan sen valua suuhuni.

Siirrän sormillani hiuksiaan vähän syrjään, työnnän kieltäni korvaansa jolloin Janette huohahtaa. Taisi tuntua hyvälle tuo, ajattelen ja samalla kaluni kovenee entisestään. Kuiskaan hänen korvaansa, haluaisin maistella ja nuolla sinua joka paikasta. Samalla käteni on hänen paitansa alla, paljaalla vatsalla.

– Älä, olen vähän ujo, Janette sanoo.

– Sulje vaan silmäsi ja ole rento, tuotan sinulle hyvää, kerron.

– Olen ajatellut sinua monena päivänä, että mitenkä paljon haluaisin maistella sinua.

– hmmm…

– Anna minun riisua sinut kokonaan. Nostan samalla paitaansa ylemmäksi, näen navan joka on kuopalla, ihanan näköinen napa. Ajattelen, toiveeni toteutuu, pääsen maistelemaan hänen nuoruuden vartaloa.

Janette värähtää sylissäni, kun olen nostanut paidan yli rintojen. Siinä ne ovat, niin ihanan pienet rinnat, n. kananmunan kokoiset. Vasta pienessä nupussa, pienet nännit ja nännipiha haalean punainen. Oih, tuo tissi sopii kokonaan suuhuni, ajattelen. Janette oikasee kätensä, joten saan paidan kokonaan päältänsä pois, siinä hän on, yläkroppa paljaana. Sanon hänelle: Haluan tehdä fritsun sinuun, haluan merkata sinut.

– Ei, sitä ei saa tehdä. Janette sanoo.

– En tekis kaulaasi, vaan nilkkaasi. Ei sitä kukaan huomaa.

– Se sattuu, hän vastasi.

– Ei satu, sanon, teen sen hellästi, puren hellästi ja imen voimakkaasti, haluan tehdä sen.

Janette ei sano siihen mitään, tajuan että siihen suostuu. Lasken Janeten sohvalle selälleen, kyyristyn hänen päälle ja suutelen kaulaa ja hellästi imen, en kuitenkaan niin että jäisi jälkeä.

Siirrän käteni pienille rinnoille, hieron tissinalkuja, tunnen kuinka nänni kovettuu. Hivuttaudun alemmaksi ja otan nännin suuhuni, imen sitä hyvin innokkaana. Kohta onkin koko tissi suussani, tuntuu hyvältä suussani. Imen innokkaasti koko tissiä, vaihdan toiselle rinnalle, huulteni välissä on kova nänni, imen sitäkin. Hivelen Janeten vatsaa käsilläni, siirtyen huulillani hänen vatsaansa ja painan kieleni napaansa.

Avaan hameen napin ja vetoketjun, pujotan hameen hänen yltä. Siinä makaa nyt pelkissä sukkahousuissa ja pikkareissa, nuori tyttö, josta niin kauan olen haaveillut. Silitän sukkahousuja samalla laskeutuen alaspäin, nuuhkin pillun kohtaa, josta tuoksuu puhtaat sukkahousut. Hyväilen sääriä sekä reisiä, hivutan vähitellen sukkahousuja alaspäin, saaden ne kokonaan pois. Katselen nilkkoja, sirot ohuet nilkat, saavat kohta merkkauksen. Annan huuleni laskeutua reisille, kielelläni hyväilen reisiä ja siitä alaspäin säärille. Otan nilkasta kiinni, ja alan imeä kovempaa samalla hiukan purra, jotta jää jälki. Janette äänähtää ja sanoo: – Älä tee jälkeä. Vastaan hänelle, että pienen, ole vaan rentona ja nauti. Katson aikaansaannostani, nilkassa näkyy punertava jälki ja sanon: Sinulla on nyt jälki nilkassasi, muistona tästä.

Nousen jalkoja pitkin pikkuhousuille, vedän hitaasti alaspäin. Siinä sitten paljastuu ihana syli, käteni tärisevät kiihkosta, nyt Janette on alasti sohvalla selällään. Katson ja ihastelen Janeten pientä pillua, ei karvoitusta, viiva vaan, häpyhuulia ei näy ne on vielä sisälläpäin.

Levitän Janeten jalkoja ja laskeudun pillulle, lipoen pientä pillua. Avaan sormillani pillunhuulia ja näen pienen reiän. Työnnän kieltäni Janeten sisään, työntäen kieltä sisään ja ulos. Janette alkaa hengittää kovemmin. Kuiskaan hänelle, saanko työntää sormen takapuoleesi. Janette kieltää, sanoen että älä, se sattuu. Eise satu, liukastan sormeni ja pyllyreikäsi, suutelen sen märäksi, niin ei satu. Janeten pieni pylly oli silmieni edessä, laitoin huuleni pyllynreiän päälle ja kastelin sitä, sitten kastelin etusormeni sylellä märäksi ja aloin työntämään sormea hänen pyllyynsä. Samalla nuolin pillua ja Janette älähti.

– Sattuu, älä työnnä.

– Kohta tuntuu hyvälle ja työnsin sormea syvemmälle, liikutin edes takaisin Janeten pienessä pyllyssä. Janette alkoi huohottamaan kovemmin, kun aloin kieltä pyörittää klitoriksen ympärillä, se oli pieni klitoris, joka vähän alkoi kasvamaan. Huomasin, mitenkä Janette alkoi lantiotaan liikuttamaan. Tajusin, Janette saa kohta orgasmin, kohta laukeaa. Aloin nuolemaan pillua kovemmin, Janette huohotti ja kohta alkoi jännittämään vartaloaan. Siinä nuori tyttönen vääntelehtii orgasmin kourissa. Pillusta alkoi tulemaan hyvän makuista eritettä jotka valui suoraan suuhuni. Siinä Janette laukesi suutani vasten, huuleni ja poskeni olivat kosteat hänen eritteistään. Vähitellen Janeten vartalo rauhoittui, huokaisten valahti rennoksi. Kysyin: Tuntuiko hyvältä.

– Tuntui, vastasi Janette.

– Haluan työntää kaluni sisääsi ja laueta sisällesi, sanoin.

– Oletko ollut vielä kenenkään pojan kanssa? Lisäsin.

– En

Riisuin itseni alastomaksi ja siirryin seisomaan Janeten eteen, niin että kaluni oli hänen huuliensa lähellä.

– Avaa Janette suutasi ja ota kaluni suuhusi, sanoin.

Janette avasi vähän suutansa ja työnsin kalua hänen suuhunsa, ime sitä, ohjastin, pyöritä kieltäsi terskan ympärillä jatkoin. Niin Janette tekikin, en halunnut laueta suuhun, en vaan halunnut sotkea Janeten suuta spermalla. Sitten Janette sanoi: Minua pissattaa, minun täytyy käydä vessassa. Vastasin, älä käy, tule syliini istumaan ja anna pissasi valua kaluni päälle. Laitoin paitani sohvan päälle, vedin Janeten syliini istumaan, että hänen jalkansa tulivat jalkani ulkopuolelle. Siinä Janette oli syli avoinna ja sanoin: Anna pissasi tulla nyt kalulleni, pissaa Janette.

Janette oli silmät kiinni ja vähitellen pissaa alkoi valumaan kalulleni. Sanoin: Tuntuu ihanan lämpimältä, anna tulla lisää. Ja sitä tulikin lisää vähäsen. Laskin Janeten takaisin sohvalle ja levitin jalat sanoen: Minä nuolen vähän vielä sinua, sitten nussin sinua.

Laskeuduin Janeten jalkojen väliin ja aloin taas nuolemaan, hiukan pissa maistui, mutta ei haitannu se vaan kiihotti. Nousin Janeten päälle ja kaluni hankasi suloista pillua, levitin samalla jalkoja ihan levälleen.

– Yritä levittää pilluasi auki, jotta saan kalun sisääsi, kuiskasin. Janette laittoi jalkojensa alta kätensä pillulleen ja levitti sitä. Laitoin terskan pään pienen reiän kohdalle ja aloin työntämään terskanpäätä sisälle. Terskanpää oli sisällä ja Janette äänähti. Sanoin, ole vaan ihan rentona, niin se menee helposti sisällesi. Tuntui tosi mahtavalle terskassani pieni pillunreikä, työnsin kovempaa ja niin sujahti melkein kokonaan sisälle. Tuntui, että ei kauaa pysty olemaan kun spermat lentää. Janette ääntelehti allani ja voihki että sattuu. Sanoin että ei kohta satu, eikä minulla mene kauaa kun spermat tulee. Työnsin kaluni kokonaan pieneen pilluun ja aloin työntämään edes takaisin. Kaluni alkoi nykähdellä ja tuntui tosi mahtavalle, vähitellen alkoi tulemaan orgasmini ja lisäsin vauhtia. Pillu tuntui kostealta kalussani, huomasin mitenkä Janettekin alkoi nauttimaan. Nostin Janeten jalat olkapäilleni sekä annoin suudelmia hänen varpailleen, varpaat oli lyhyet, siro jalka. Aloin nussimaan kovemmin ja sitten lähti ensimmäinen sykäys spermaa Janeten pillun sisään, perille asti. Sperma täytti Janeten pillun. Halusin katsoa, mitenkä sperma valuu pillusta ulos. Nousin Janeten päältä ja levitin jalkoja, vähitellen alkoi sperma valua Janeten pillusta paidalleni. Siinä vähän aikaa hyväilin vielä Janettea ja menimme pesulle. Suihkusta tulimme pois ja Janette alkoi laittaa vaatteitaan päälle. Sanoin: Älä laita pikkareita, voisitko antaa ne minulle?

– Miksi?

– Haluan vaan itselleni, että saan haistella ja ihailla sinun pikkareitasi. Ne olivat valkeat, jossa oli kukkasia. Janette hymyili ja antoi pikkarinsa. Siinä sitten hänen vanhempansakkin oli tulleet kotiinsa. Vielä annoin Janetelle pitkän kielisuudelman sanoen: Jos vaimoni saisin suostumaan, niin antaisitko vaimoni nuolla sinua? Vaimoni on joskus kertonut, että voisi maistaa toisen naisen pillua.

– En halua olla toisen naisen kanssa, vastasi Janette.

– Et sinä tarviis nuolla toista, vaan vaimoni pelkästään sinua.

Janette hymyili ja moikkasi lähtiessään.

Jään odottamaan seuraavaa kertaa innokkaasti, jolloin vaimoni on mukana sänky hommassa Janeten ja minun kanssani.

Katsotaan, milloinka saa kertomus jatkoa.

3 kommenttia viestissä: “Tarina”

  1. Jussi says:

    Ajatus on kiihottava mutta kirjoitus latistaa sitä.Jatka vaan tarinaa mutta ajattele mitä kirjoitat!

  2. Boii says:

    Kannattaa jatkossa lukea teksti ajatuksen kanssa läpi ennen julkaisemista. Tarinan idea oli “ihan kiva” mutta ulosanti suoraan sanottuna roskaa.

  3. kike says:

    ihana kiihottava

Kommentoi

top