search
top

Maspalomasin dyyneillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 2.95 out of 5)
Loading...

Olimme saapuneet masterin kanssa lomalle Maspalomakseen ja lukeneet, että rannan alueella dyynien ja pensaiden suojassa harjoitetaan kaikkea mahdollista seksiä maan ja taivaan väliltä.

Koitti aamu, jolloin olimme suunnitelleet lähtevämme rannalle ja masterini oli pakannut laukut minun käydessä vielä aamun suihkussa.

Jätimme auton lähelle polkua, josta oli pääsy rannan halki kulkevalle syntien polulle. Hetken matkaa käveltyämme hän vetäisi minut hieman syrjemmälle.

– riisu itsesi alastomaksi ja pue pussista löytyvät päälle
– kyllä herrani – vastasin

Kangasrepusta käteeni osuivat pinkit läpinäkyvät pvc-alushousut, kaulapanta talutushihnalla, hihnoja ja nilkkoihin sekä suupallo. Kehoni läpi kulki aalto väristyksiä tietäen, että minut tullaan tästä eteenpäin viemään kaikkien nähden.

Omat vaatteeni sujahtivat reppuun ja puin annetut jutut päälleni. Masteri lukitsi vielä kaulapannan kaulaani, kädet selän taakse, kiristi suupallon kireälle ja nykäisi talutushihnasta ilkikurinen hymy huulillaan.

– sitten mennään. Panettaako jo?
– ymmmfhhh

Mieleni oli sekaisin kiimasta, häpeästä ja tunteista, kun minua talutetaan pinkeissä pöksyissä gägitettynä vastaantulevien ohi heidän luodessaan pitkiä katseita huuliaan nuollen.

Pienen kävelyn jälkeen saavuimme suojaisan pensaan kohdille ja master nykäisi minut polvilleen. Hän riisuuntui ja näin, miten hänen alushousuissa kasvoi herkullinen pullotus. Nopeasti myös hän kaivoi laukusta itselleen seksikkäät uimahousut jalkaan hieroen pullotustaan vasten kasvojani.

– yymmmfffh; ainoa jotain pystyin toteamaan suupallon takaa oman kullini seisoessa kovana housuissa
– ehei, et sinä tätä tule vielä saamaan, nauti vain näkymistä pikku panoleluni

Master levitti isomman pyyhkeen allemme, käskytti minun tulemaan hänen vierelleen polvilleen ja kävi itse nauttimaan auringosta. Hän hyväili kulliani kumin läpi.

– et saa tulla tai saat rangaistuksena nuolla omat mällisi ja pakarasi tulevat myös kokemaan oksan iskuja

Tyytyessäni kohtalooni ja pyrkien ajattelemaan kaikkea muuta, kuin tulemista, näin ohi kulkevan miehen katsovan meidän suuntaan ja palaavan uudelleen katsomaan. Hänen treenattu tumma kehonsa kiilsi aurinkorasvassa ja alapuolella roikkui massiivinen kulli puoliseisokissa.

– wanna give a spin for my slave?
– sure, why not, looks fucking horny
– käänny ympäri ja perse esiin, nyt saat sitä kullia perseeseen

En voinut kuin totella ja kääntyä miestä kohti masterin laskiessa housujani sen verran, että perseeni oli esillä. Tunsin, kuinka persvakooni valutettiin liukkaria ja sormet työntyivät anukseeni.

– let’s not broke my slave so let’s do some streching first

Mies nykäisi kumin kullinsa päälle masterin rasvatessa reikääni. Seuraavaksi tunsin jo kuinka tulikuuma terska painautui anustani vasten ja isompi mulkku painui sisääni. Sain vain yninää aikaiseksi pallon takaa, kun mies kiihdytti tahtiaan ja nai reikääni. Ei tarvittu montaa työntöä, kun hän laukesi ja vetäytyi sisältäni.

Master kiitti miestä ja vetäisi housut takaisin ylös minun huohottaessa kiimoissani. Olimme olleet hetken kahdestaan, kun paikalle eksyi lisää uusia reiänmetsästäjiä.

Sinä iltapäivänä olin vain miesten seksileluna ja kuinka monelle kameran kuvalle olin tallentunut masterin ottaminen kuvien lisäksi.

Viimeiseksi masterini halusi myös itse ajaa panolelunsa reiän jälkiliukkailla

– sun poikavittu on ihanan liukas ja avattu, mä tulen niin ruiskimaan sisään tämän päiväisen jälkeen

Huohotus takanani kasvoi kasvamistaan, kunnes ison ähkäisyn jälkeen sain masterin mällit sisääni. Olin aivan millin päässä, että olisin myös roiskaissut oman lastini.

– nyt tehdään niin, että saat anustapin sisään, me mennään hotelliin takaisin ja haluan naida sua vielä uudelleen. Sulla ei ole lupaa vielä tulla.

Isompi tappi työnnettiin sisääni ja sain luvan kaivaa laukusta vaatteet takaisin päälleni sekä sain juotavaa. Lähdimme syntisten dyynien ja puskien keskeltä kohti autoa ja hotellia. Se mitä hotellissa tämän jälkeen tapahtui, on aivan oma tarinansa.

Kommentoi

top