search
top

Vaimolle toinen mies

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 2.78 out of 5)
Loading...

Hotelliyö

Saavuttiin Ninan kanssa hotellille hyvissä ajoin, niin kuin oli aiemmin sovittu. Päätettiin huoneessa juoda muutamat juomat, ennen tutustumista hotellin yökerho tarjontaan. Huoneessa oli kylpyamme joka laitettiin täyttymään sillä aikaa kun purettiin laukuista mukaan otetut seksilelut ja vaatteet. Itellä alkoi jo siinä kohtaa himo valtaamaan mielen kun näin Ninan hankkimia vaatteita. En voinu olla kuvittelematta, miltä Nina näyttää niissä seksiätihkuvissa vaatteissaan. Päätin kuitenkin malttaa mieleni ennen kuin pääsen maistamaan ja haistamaan mun rakkaan. Kylvettiin rauhassa ja siistittiin toistemme karvoitusta. Kuivattua itsemme ja siirryttyämme huoneen puolelle, Nina alkoi laittelemaan vaatteita sängyn reunalle. Itse katselin Ninaa ja sen ihanaa kroppaa. Mua kiihotti kattoa Ninan persettä, kun se kumartu ottamaan laukusta vaatteita. Ehdotinkin jos hieroisin Ninaa. Nina ei paljon vastaan laittanut. Se meni sängylle makaamaan vatsalleen. Otin pöydältä öljyä ja aloin tiputtelemaan sitä sen selkään. Hieroin selkää ja hartioita. Lisäsin öljyä alaselkään ja samalla oljyä valui myös pakaroiden väliin. Avasin Ninan jalkoja, jotta sain nähdä ihanan pillun. Pikku hiljaa siirryin hieromaan pakaroita ja sisäreisiä. En malttanut olla suutelematta persettä. Samalla tunsin Ninan pillun huumaavan tuoksun. En kuitenkaan jatkanut pidemmälle, vaikka kumpikin siihen olisi ollut valmiina. Pyysin Ninaa kääntymään selälleen ja aloin sitoa käsiä ja jalkoja sänkyyn kiinni. Näky oli jotain sanoinkuvaamattoman upeaa. Ninan upeat rinnat ja siistiksi ajeltu pillu sai mun pään sekaisin. Tilanne oli muutenkin todella kiihottava, koska mun rakkaani oli avuttomana sängyllä ja täysin mun armoilla. Kutittelin ja sivelin Ninaa ja välillä nuolin hetken kaulaa ja rintoja. Samalla kun nuolin annoin mun kyrvän vähän koskettaa klitorista. Ninan hengitys oli muuttunut ja naamasta näkyi, Ninan kiima. Jonkun aikaa kiusattuani Ninaa, aloin nuolemaan sen ihanaa pillua. Nina yritti työntää pilluaan mun naamaa vasten enemmän, jotta saisi helpotusta tuskalliseen kiimaansa. Päätin vielä jatkaa kiusoittelua, vaikka olisin halunnut työntyä siihen, vitun kiihottavaan pilluun. Nousin ylös sängyltä ja avasin lonkeron. Menin, Ninan vastusteluista huolimatta istumaan tuolille ja kattelin mun omaa narttua. Ei varmaan olisi kuin tarvinnut pienen tuuleenvireen osua mun kulliin, niin olisin lennättänyt spermat lattialle. Sanoin Ninalle kuinka upealta se näyttää ja aloin puhumaan kuinka yöllä sitä ehkä nussii minä ja joku vieras mies. Nina aneli että tulisin sen sisään. Aloin taas nuolla Ninan pillua ja lopetin ennen Ninan laukeamista. Päätin kuitenkin vielä ottaa pöydältä tekokyrvän ja nussia Ninaa sillä. Hitaasti hieroin tekokyrvällä pillun suuta ja samalla vein oman kaluni Ninan huulille. Ninan alkaessa nuolla mun kyrpää, aloin nussia tekokyrvällä Ninaa. Kummallakaan ei kauaa kestänyt, kun laukesimme. Suutelin vielä Ninaa ja samalla katselin kuinka sperma valui Ninan poskia pitkin lakanoille……

Yökerhossa oli paljon tuttuja, ja puolituttuja. Päätettiin siirtyä keikan jälkeen kaksistaan toiseen yökerhoon. Bongasin baarista kundin, joka vaikutti kaikinpuolin mukavan oloiselta. Olin myös huomannut, että Nina oli silmäillyt samaa
jätkää. Kundi meni tiskille hakemaan juotavaa. Pyysin Ninaa hakemaan meille tuopit. Nina käveli tiskille, samalla mietin mielessä, kuinka upea muija mulla on. Nina meni sen kundin viereen ja ne alko juttelemaan. Aikansa juteltuaan, Nina toi mulle mun juoman ja kysy et voiko vielä jutella sen jätkän kaa. Sanoin et anna mennä vaan. Ne jatko jutustelua vähän matkan päässä musta. Huomasin kuinka sen kundin katse hakeutu vähän väliä Ninan isoihin tisseihin. Sit siellä tuli joku hitaampi biisi ja Nina veti sen kundin tanssilattialle. Ne alko tanssimaan ja näin kuinka sen jätkän housuissa alkoi kyrpä pulottaa. Nina huomas sen myös kroppaansa vasten ja katto sen jälkeen muhun päin. Näytin peukkua ylös päin, niin ku oli sovittu että näytän jos homma on ok. Nina siirsi kätensä sen kalun päälle ja siveli sen kalua housujen läpi. Se biisi loppu ja Nina tuli sen kundin kanssa sinne nurkkapöytään missä istuin. Se oli hämärässä ja ihan sivussa muista pöydistä. Nina esitteli mulle sen kundin. Kundi oli reilu parikymppinen, joten ikää oli huomattavasti vähemmän kuin Ninalla, ja minäkin olisin melkein voinut olla kundin isä. Höpistiin siinä jotain ja sanoin et oli vissii miellyttävä tanssi ja nauroin. Nina sano et, niin tais olla ja hiero sen kalua housujen läpi. Nina istu siinä meidän välissä ja sanoin sille et auta nyt miestä hädässä. Nina käänty siihen kundiin päin ja alko suuteelee sitä. Samalla se alko avaa sen housuja. Olin ite ihan kiimassa, kun katoin niitä. Nina sai sen kullin esiin ja muutaman kerran veteli sitä hitaasti edestakas. Sit se kumartu ottaa sen munan suuhun. Samalla se alko avaamaan mun housuja, ja kaivamaan mun kalua esiin. Nina käänty muhun päin ja alko ottaa multa suihin. Samalla otin sen rinnat esiin. Se jätkä hiero toisella kädellä Ninan rintoja, ja toisella pillua housujen läpi. Vaihdettiin taas osia ja aloin riisumaan Ninan housuja. Siihen tuli pari tyyppiä kattomaan meidän touhuja. Nina oli niin märkänä, et sen pillusta valu reisiä pitkin pillulimaa. Aloin ite nussimaan Ninaa takaapäin ja se tarjos persettään, niin ihanasti. Ne tyypit mitkä oli tullu kattoo, ei enää pysyny nahoissaan. Ne alko runkkaamaan ja katto kun me sen jätkän kanssa nussittiin Ninaa vuorotellen….

Portsari tuli sanomaan meille, et nyt ei oo ihan oikee paikka nussia. Olkaa hyvä ja poistukaa. Laitettiin vaatteet kuosiin ja sanottiin sille jätkälle, et meillä on huone täällä. Lähetkö jatkamaan sinne? Se vastas meille, et en jättäis mistään hinnasta väliin. Ne tyypit jotka oli runkkaamassa siinä vieressä hoki kauheessa kiimassa “antakaa meiän tulla mukaan, tai edes kattoo?”. Nina vastas niille, että “tsori, mut joudutte nyt käyttämään mielikuvitusta, mitä tulee tapahtuu” se iski vielä ilkikurisesti niille silmää. Lähettiin kolmisteen kävelee hisseille ja respasta saatiin kuiskuttelua ja hymyjä osaksemme. Samalla huomattiin, että yks respan valvontakameranäytöistä, näytti suoraan kuvaa siitä pöydästä missä naitiin. Sanoin Ninalle ja sille jätkälle, “meillä olikin sit vähän enemmän yleisöö :)”. Päästiin vihdoin hissiin ja sen kundin kanssa painettiin Nina hissin seinää vasten ja alettiin kauheessa kiimassa nuolemaan sen kaulaa ja hieromaan sen rintoja. Ei huomattu kun ovet oli jo auennu ja meitä tuijotti joku keski-ikänen pariskunta. Se nainen lipo huuliaan ja se sano Ninalle “oot onnekas nainen, kaks tommosta urosta sun kimpussa ja toivotti hyvää illan jatkoa”.

Päästiin viimein huoneeseen ja mentiin kaikki peseytymään. Suihkussa pestiin Ninan joka sopukka ja välillä nuoltiin sen kaulaa, rintoja ja välillä jomman kumman kieli kävi sen pillussa. Nina runkkaili samalla meidän kaluja hitaaseen ja nautinnolliseen tahtiin. Siirryttiin huoneen puolelle ja puhuttiin että pitäiskö toi narttu sitoo kiinni, vai mitä tehään. Sanoin että sidotaan. Laitettiin Nina istumaan sängyn päätyyn ja sen jalat sidottiin polvitaipeen kohdalta ne oli koukussa ja niin että sen pillu oli ihan auki. Pillu loisti märkyyttään hämärässä huoneessa. Yläselkä oli sängynpäädyssä kiinni ja kädet sidottiin niin tiukalle, että se ei pystyny liikuttaa niitä yhtään. Nina oli ihan kiimassa ja yritti rimpuilla sängyllä, mutta se ei saanu edes käsiään liikkumaan yhtään. Se jätkä siirtyi nuolemaan Ninan alapäätä. Se alotti hitaasti suutelemaan ja nuolemaan sisäreisiä. Mä aloin samalla nuolemaan ja imemään Ninan kaulaa ja samalla kevyesti hieroin rintoja, ja nännejä. Se jätkä siirty kielellään nuolemaan Ninan klitorista. Pikku hiljaa se nuoleminen muuttu ahmimiseksi, se nuoli ja työnsi kieltään, Ninan mahlaa valuvaan ihanaan pilluun. Ite kiihotuin näystä ihan vitusti ja omat otteet alkoi myös koventua. Nuolin ja lipitin Ninan kainaloita, kaulaa ja tissejä. Välillä nostin pään ja suudeltiin Ninan kanssa ihan vitun moisella intohimolla. Vaihdettiin kaverin kanssa paikkoja. Se kundi alko suutelee Ninaa ja ite asetuin, Ninan jalkojen väliin. Aloin liu’uttamaan kyrpää sen klitorista vasten. Klitoris paisui entisestään ja se näky oli jotain niin irstasta ja kiihottavaa. Rinnat kiilteli kaiken sen nuolemisen jälkeen ja pillusta valui Ninan kosteutta peitolle asti.

Se jätkä nousi polvilleen ja sen kyrpä nytkähteli siinä, Ninan naaman edessä. Nina yritti hamuta sitä suuhunsa, mutta sanoin et odota hetki. Jätettiin Nina siihen ja avattiin juomat. Nina yritti rimpuilla ja aneli meitä nussimaan sitä, se sano että ei kestä sitä kiimaa ja haluu kyrpää pilluun ja suuhun. Puhuttiin, et eiköhän päästetä Nina piinasta. Asetuin ite jalkojen väliin ja se jätkä meni kyrvästä kiinni pitäen Ninan naaman eteen. Aloin työntyä hitaasti pillun sisään ja tunsin kuinka se sykkii ihan järkyttävässä kiimassa. Samaan aikaan Nina sai kullin kärjen niin lähelle kieltään, että pääsi nuolemaan sitä. Pikku hiljaa se laitto terskana Ninan suuhun ja alkoi rauhallisesti ja varovasti nussia sen suuta. Välillä se otti kalun ulos ja liutti sitä Ninan poske vasten. Itellä oli laukeaminen sekunneista kiinni. Jotain ehdin huohottaa, sit alko sperma lentää. Heitin spermat Ninan vatsalle ja lensi sitä aika määrä sen jätkän selkään. Sanoin että eiköhän vaiheta paikkoja. Jätkä siirty Ninan jalkojen väliin ja survas kerralla kyrvän sisään pohjaan asti. Se oli niin kiimassa että ei malttanu rauhottaa tahtiaan. Se nussi ku eläin ja ei kauaa kestänyt, kun laukesi Ninan vatsalle. Ite oli sillä aikaa vienyt oman kyrvän Ninan nuoltavaksi. Kysyin, että kokeillaanko nussia samaan aikaa, Ninan ihanaa pillua. Siirryin Ninan alle ja samalla vapautin sen kädet. Olin Ninan alla ja kyrpä sen pillua vasten. Sen jätkän silmät kiilu, himosta. Nina ohjas mun kalun sen sisään ja pysyin paikoillani. Se jätkä alko varovasti työntymään Ninan sisään. Pikku hiljaa muna katosi Ninan sisään. Kaikki oli tyytyväisiä. Jätkä alkoi rauhallisesti nussia Ninaa ja ite tein pientä liikettä, koska pillu oli ääriään myöten täynnä. Nina siirsi kätensä päänsä yläpuolelle ja pääsin nuolemaan sen kainaloa. Se jätkä tuli Ninan päälle ja alkoi nuolla sen tissejä. Välillä suutelin Ninaa ja nuolin korvalehteä. Nussimisen tahti alkoi kummallakin kiihtyä ja tunsin kuinka Nina pumppas lantiotaan meidän kyrpiä vasten. Kaikkien huohotus voimistui, niin että se kuului varmasti käytävälle ja naapurihuoneisiin. Nina sanoi että se haluu spermat sisälle. Se oli taikasana ilmeisesti, koska kaikki alkoi nytkähdellä ja huutamaan “vittuuu!!!!” Samalla hetkellä kummankin kalut alkoi sykkimään spermaa Ninan tulikuumaan ja litimärkään pilluun. Nina puristi kaikin voimin lihaksiaan ja laukesi meidän välissä. Makailimme hetken toistemme päällä ja tunsin kuinka spermaa valui Ninan pillusta mun päälle.

Käytiin vielä yhdessä pesulla ja juotiin yömyssyt. Se kundi puki päälle ja kaikki kiitettiin toisiamme mahtavasta yöstä.

Kommentoi

top