search
top

Läheistä ystävyyttä parhaimmillaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 2.97 out of 5)
Loading...

Viides novellini. Jatkoa novelille Läheistä ystävyyttä mökkisaunassa. Toivottavasti tykkäätte. Kommentoikaa ja arvostelkaa 🙂

Kavereiden kanssa vietetystä mökkireissusta oli kulunut muutama kuukausi. Arki oli palannut ja kesäiset säätkin olivat muuttuneet syksyisen koleiksi. Ajatukseni pyörivät usein tuossa mökkireissussa, jonka aikana olin toteuttanut yhden fantasioistani ja pannut parhaan ystäväni Tiian kanssa. Merkityksellisen siitä oli tehnyt se, että olin pitänyt Tiiaa täysin lesbona. Hän kuitenkin avautui minulle salaisesta bi- puolestaan ja asia oli johtanut lopulta kuumaan ja kiihkeään seksisessioon, se oli ollut elämäni parhaita panoja.
Tiia oli ollut parisuhteessa Mira nimisen naisen kanssa. Tiiaa oli kiemurrellut syyllisyyden tuskissa, miten hän saattoikaan tehdä niin sikamaisen tempun ihmiselle, jota rakasti. Mökillä Tiia sanoi aikovansa kertoa meistä Miralle, hän olisi valmis hyväksymään seuraukset.
Ymmärrykseni mukaan he eivät kuitenkaan eronneet. Välttelin kuitenkin Tiian kanssa viestittelyä, mikäli se voisi aiheuttaa Mirassa ärtymystä ja aiheuttaa vaikeuksia heidän suhteelleen. Sain kuitenkin yllättävän viestin Tiialta, joka ilmoitti tulevansa kaupunkiini keikalle Miran kanssa ja he olivat vailla yöpaikkaa. Tiia tiesi minun asuvan yksin kaksiossa, joten hän pyysi minua majoittamaan heidät. Aloin luoda kauhuskenaarioita siitä vallitsevasta kiusallisuudesta heidän vierailunsa aikana. Näkisin Miran ensi kertaa, mutta miten osaisin olla normaalisti hänen seurassaan. Suostuin kuitenkin pyyntöön, tuli yhteisestä ajastamme mitä tahansa.

Ovikello soi ja menin avaamaan päästäen heidät sisälle. Tiia halasi minua ja tervehti iloisesti. Iloitsin mielessäni saadessani tuon pitkän, mutta hyvän vartalon taas lähelleni. Ajatuksissani silitin hänen täyteläistä pyllyään halatessa, mutta onneksi Mira ei tainnut kiinnittää siihen huomiota.
Mira tervehti minua kätellen topakasti ja esitellen itsensä terävästi ja hymyili hiukan. Hän kertoi Tiian kertoneen minusta paljon, sanoin Tiian kertoneen myös hänestä. Otsaani kuumotti, ei merkkejä katkeruudesta. Mira oli lyhyt ja hieman tanakka. Hänellä oli paksu vaalea polkkatukka ja siniset silmät. Hänen lantionsa oli tosi leveä ja hänen rintansa olivat isot ja terhakkaan näköiset.
Annoin Miran katsella ympärilleen, ja jäimme Tiian kanssa eteiseen. Tiia kyseli, mielipiteitäni Mirasta. Sanoin hänen vaikuttavan ihan mukavalta, hyvin Tiian näköinen nainen. Tuskin ehdin aloittaa kysymystäni Tiian paljastuksesta Miralle, kun hän hyssytteli minulle vaativasti. Kuulin Miran kehuvan makuuhuonettani ja heitin kiitoksen. Levitin käsiäni ihmeissäni Tiialle, eikö hän tosiaan ollut kertonut. Ei hän ollut pystynyt. Mira vilahti eteisessä siirtyen kylpyhuoneeseen. Huokaisin syvään, nyt piti siis skarpata tosissaan, ettei lipsahtaisi.
Keikalta tultuaan päätimme naisten kanssa juoda muutamat oluet ja siiderit ennen nukkumaanmenoa. Juttelimme niitä näitä, koska emme Miran kanssa tunteneet, kerroimme omat tarinamme. Puhe kääntyi minuun ja Tiiaan. Mira halusi tietää, miten tapasimme ja miten meistä tuli ystävät. Selitettyämme sitä yhdessä Tiian kanssa, Mira lopulta töksäytti, ettenkö tosiaan koskaan ollut halunnut Tiiaa sillä tavalla. Sykkeeni nousi ja tunsin polttelua ihollani, näin Tiiankin kalpenevan. Myönsin sen Miralle, ja sanoin ivallisesti, että oli tosi harmi, kun Tiia olikin umpilesbo.
Mira naurahti ja antoi sitten intohimoisen suukon Tiialle. Hän katsoi minua ivallisesti ja totesi minun jääneen paljosta paitsi, mikä oli parempi hänelle. Hän sanoi ylpeänä, että onneksi Tiia oli luotettava nainen, eikä voisi koskaan pettää häntä. Hän antoi taas suukon Tiialle. Hymähdin ja Tiiankin äännähti hieman kiusaantuneena.
Tytöt asettuivat olohuoneeseen nukkumaan. Tiia tuli vielä kiittelemään majapaikasta makuuhuoneeni ovelle. Kuiskimme aikaisemmasta kiusallisuudesta ja tsemppasimme toisiamme vielä jaksamaan seuraavan päivän. Hän kuiskasi, miten olisi halunnut ottaa minut rajusti juuri siinä ja se sai kaluni jäykistymään hieman. Mira huuteli meitä lopettamaan pälätyksen ja pyysi Tiia tulemaan nukkumaan. Lähtiessään puristin Tiian muhkeaa takapuolta ja sain silmäniskun vastaukseksi.
Heräsin aamulla kovaan puheensorinaan. Kuului kiljauksia, karjahduksia ja itkua. Syöksyin sängystä ja riensin naisten luo. Tiia istui sohvalla itkien ja kasvonsa käsiinsä haudaten. Mira käveli hänen edessään hiuksiaan repien ja huutaen raivosta. Hän huomasi minut ja alkoi huutamaan minulle, arvasin mistä oli kysymys. Kohta Mira kysyikin vaativasti, että olinko mennyt panemaan Tiiaa hänen tietämättään.
Katsoin hysteerisenä itkevää ja hytkyvää Tiiaa, joka katsoi anellen minuun. Mira sanoi huomanneensa Tiiassa jotain outoa mökkireissun jälkeen. Vedin syvää henkeä ja myönsin sen tapahtuneen, mutta vain kerran. Mira tuhahti, olisihan se pitänyt arvata, ilmankos olimmekin olleet outoja koko eilisen illankin. Mira sanoi halveksuvansa meitä ja sylkäisi minua kohti.
Tiia yritti sopertaa jotain, mutta Mira keskeytti hänet karjaisten, että lorton piti olla hiljaa. Mira käveli editseni ja suuntasi makuuhuoneeseeni ja määräsi meidät seuraamaan. Hän osoitti sänkyäni ja sanoi, että siinäkin olimme varmasti naineen Tiian kanssa useita kertoja hänen selkänsä takana. Tivasin, että edelleenkin olimme panneet vain kerran siellä mökillä. Mira naurahti kuivasti, hänenkö pitäisi meitä uskoa.
Mira tuhahti. Hän määräsi minut sängylle makaamaan. Aavistin pahaa, enkä halunnut mennä. Hän alkoi sättiä minua, eikö minusta muka ollut miestä siihen. Purin hammasta ja asetuin selälleni sängylle ja riisuin vaatteeni Miran määräyksestä.
Tiia oli itkenyt taukoamatta, Mira otti hänet kainaloonsa ja osoitti minua. Hän sanoi, että siinä minä olin ihan Tiian otettavissa, mitä hän siis vielä odotti. Sanoin, ettei Tiian tarvinnut tehdä sitä. Mira läpsäisi Tiiaa lujaa poskelle ja tämä älähti. Mira tarttui Tiiaa suusta sihisiten, että sitähän Tiia nimenomaan halusi. Hän repi Tiialta vaatteet päältä ja alkoi taluttaa tätä minua kohti.
Tiia seisoi neuvottamana sängyn päässä ja kyyneleet valuivat edelleen hänen poskilleen. Mira tarttui löysästä kullistani kiinni ja puristi sinä lujaa ja runkkasi sitä. Hän ojasi Tiian toisen käden kalulleni ja pyysi jatkamaan runkkaamista, sitähän Tiia oli halunnutkin tehdä. Tiia runkkaili kaluani ja se alkoi nousta täyteen seisokkiin. Mira käski hänen suudella minua, ja kohta Tiia kömpikin ylleni ja painoi suukon tärisevin huulin. Kuiskasin hänelle, että tämä ei loppuisi, kuin yhdellä tapaa, joten hänen kannattaisi antautua vain vietäväksi. Tiia niiskutti ja suuteli minua taas.
Mira käski Tiian takaisin kaluni kimppuun ja repi tätä tukasta taakse päin. Nyt Tiia saisi näyttää, mitä temppuja oli heteropornosta oppinut. Tiia laskeutui alas ja alkoi taas runkata kaluani Miran katsoen sitä silmät kiiluen. Miran käskystä Tiia otti kaluni suuhunsa hieman epäröiden ja imaisi sitä hellästi. Mira painoi hänen päänsä alas niin, että kaluni meni aivan syvälle asti. ”Nauti lutka, nauti!” Mira huusi. Tiia korahteli armoa anelevasti, Mira piti hänen päätään alhaalla vielä hetken ja nosti sitten ylös. Tiia sai tuskin haukattua lisää happea, kun Mira toisti saman. Kyyneleet valuivat taas Tiian poskilla ja minusta teki hieman pahaa katsella sitä. Sitten Mira vapautti Tiian ja hän haukkoi ahnaasti happea ja yski kovasti.
Katsoin Tiiaa syvälle silmiin ja rohkaisin häntä uudelleen antautumaan. Tiia vetäisi happea keuhkonsa täyteen ja tarttui ihan uudella innolla kulliini. Hän liikutteli kulliani suussaan ylhäältä alas samalla runkaten sitä. Aloin ynähtelemään äänekkäästi ja kuulin Tiiankin mumisevan nautinnosta. Mira kehui häntä hyväksi lutkaksi ja läpsäisi tätä kovaa pyllylle, niin että Tiia älähti säpsähtäen. Tiia työskenteli ahnaasti kullini kimpussa katsoen välillä minuun ja sitten Miran. Huomasin Miran menneen hieman vaikeaksi, hän ei enää komennellutkaan meitä samalla tavalla.
Aloin nauttia tilanteesta ja tahallani ääntelin enemmän, kuin mitä oli tarpeen, Tiiakin oli sulkenut silmänsä ja antautui nautinnolle. Kohta Tiia lopetti kullini imemisen ja nousi antamaan minulle suukon. Vinkkasin Tiialle silmää ja kehuin, miten ihana ja hyvä hän olikaan ja miten olin hänen suuseksiään kaivannut. Vilkaisin Miraan ja hän kiemurteli hieman tuskissaan.
Tiiakin pääsi rooliinsa ja kutsui minua kullaksi. Hän nousi ja alkoi asetella kulliani hävylleen. Ensimmäiset työnnöt olivat hankalia, sillä hän ei ollut vielä kostunut kunnolla. Ei siihen kuitenkaan kauaa mennyt, kun kullini liukui sulavasti hänen sisällään. Aloin työntää kohtuu reipasta tahtia ja Tiia alkoi kohta voihkia äänekkäästi. Emme kiinnittäneet mitään huomiota vieressä edelleen hiljaa seisseeseen Miraan.
Vaihdoimme asentoa lähetyssaarnaajaan Tiian pää jalkopäätyyn päin. Annoin suukon Tiian häpykummulle ja nuolaisin klitorista pari kertaa, mikä sai hänen kouristellen voihkimaan. Työnsin kaluni pillun uumeniin ja aloin taas työnnellä ripeästi. Tiia voihki ja huokaili, miten ihanaa oli saada taas kullia sisäänsä.
Mira ei enää kestänyt. Hän riisui salamana vaatteet päältään ja nousi sängylle. Hän antoi Tiialle suukon ja sanoi rakastavansa häntä kaikesta huolimatta. Sitten hän kääntyi minuun päin ja laski pillunsa Tiian naamalle. Ihastelin edessäni avautunutta näkyä. Miran tissit olivat valtavat ja hölskyivät houkuttelevasti. Hänen nänninsä olivat myös kookkaat ja tummat. Hän oli ajellut pillunsa karvoituksen kiihottavaksi kiitoradaksi.
Tartuin Miran tisseistä ja pyörittelin niitä hetken käsissäni, kunnes Tiia tarttui niihin. Molemmat naiset voihkivat äänekkäästi ja kiimaisesti, mikä sai minut tulemisen partaalle. Ilmoitin tulevani ja Mira käski minun tulla Tiian sisään. He kannustivat orgasmiani kuorossa voihkien ja lopulta laukesin valtavalla paineella syvälle Tiian pilluun huutaen nautinnosta. Tiiakin reagoi voimakkaisiin sykäyksiin sisällään.
Mira käski minut pois edestään. Vedin kullini pois sisältä ja seurasin sivusta Miran kanssa, kun spermani alkoi valua Tiian pillusta. Sitä tuli pitkänä norona, joka valui aina Tiian persereikään asti. Mira keräsi spermaa sormeensa ja työnsi sen syvälle Tiian anukseen, saaden Tiian parahtamaan. Samassa Mira kurottautui nuolemaan kermapiirakkaa intohimoisesti, mikä sai Tiian lopulta laukeamaan nautinnosta kiljuen ja voimakkaasti kouristellen.
Miran suu oli spermaa täynnä, hän nousi Tiian päälle ja alkoi valuttaa sitä alas, Tiian aukaistessa suunsa. Sitten he suutelivat kiihkeästi. Mira asettui selälleen makaamaan ja Tiia alkoi nuolemaan hänen pilluaan. Minäkin halusin tehdä osani ja nousin hyväilemään Miran mahtavia tissejä. Ihailin, miten taitavasti Tiia hääri Miran kimpussa. Mira voihki nautinnosta.
Kohta kyrpäni alkoi taas seiomaan ja hipaisi Miran naamaa. Mira tarttui siihen ja sanoi haluavansa myös peppuseksiä. Katsoin häntä kysyvästi, oliko hän tosissaan. Hän suuteli kyrpäni vartta ja varmisti asian. Mira kääntyi kontilleen eteeni, Tiian mennessä alas jatkamaan pillun hyväilyä. Syljin peräaukolle muutaman kerran ja aloin kokeilla sormiani sisään. Lisäsin toisen sormen, kun tunsin liikkeen olevan sulavaa. Mira tiuskaisi jo minua pitämään kiirettä. Hain vielä liukastetta hänen litimärältä pillultaan ja hieroin sitä peräaukkoon.
Miran kiusoittelu oli käynyt hermoilleni, joten työnsin kaluni rajusti sisään ja hän parkaisi tuskasta. Sitten aloin työnnellä reippaalla tahdilla. Hänen perseensä tuntui todella tiukalta ja hyvältä. Nain rajusti ja hän ulisi lähes taukoamatta. Välillä nostin kullini pois ja venytin peräaukkoa levälleen ja runttasin sitten kullini takaisin sisään. Tiia otti kullini suuhunsa työntelyiden välissä.
Tiia nuoli ahkerasti Miran pillua ja huomasin hänen hyväilevän omaa peräaukkoaan sormillaan. Sitten hän lopetti nuolemisen ja ilmoitti myös haluavansa munaa perseeseen. Minun teki mieli nipistää itseäni, tämä ei voinut olla totta.
Tiia asettui kontilleen Miran viereen ja hieroi pillustaan liukastetta anukseensa. Asettelin kullini hellästi hänen aukolleen ja työnsin varoen sisään. Tiian sulkijalihas antoi nopeasti periksi ja sain aloittaa kunnon työntämisen. Tiian perse tuntui vielä paremmalta, kuin Miran.
Kapusin aina vuoroin naisten ylle ja naiden heitä kiiman vallassa todella rajusti. Välillä annoin kaluni jommallekummalle suuhun, ennen kuin vaihdoin naista. Tunsin, kuinka he välillä kouristelivat tuskissaan, mutta suurimmaksi osaksi nautinnosta. Mira tuli ensimmäisenä, tunsin miten hänen reikänsä alkoi sykkiä kaluni ympärillä. Mira lyyhistyi valittaen alleni, jatkoin lykkimistä, vaikka pyysi minua lopettamaan. Tahallani panin entistäkin kovemmin ja hän kiljui anellen armoa.
Panin Tiiaa sen mitä lantiosta lähti ja hänkin pian sykki kaluni ympärillä voihkien äänekkäästi. Työnsin kaluni aivan pohjaan, mikä sai hänen äänensä katkeamaan ja jalat koukistumaan. Sitten hänkin lyyhistyi sängylle orgasmin voimasta.
Yllättäen Mira tarttui kulliini ja kehui Tiialle hänenkin katselleen videoita. Hän imi kulliani voimakkaasti ja teki rauhallisia liikkeitä. Hänen imiessä ja runkatessa minua, tunsin, kuinka lastini oli lähdössä liikkeelle. Käskin heidät molemmat polvilleen eteeni ja he aukaisivat suunsa. Heitin lastini molempien naamoille, spermaa lensi myös Tiian silmään, mikä sai meidät naurahtamaan.
He nielaisivat lastini ja nuolivat toistensa kasvoja puhtaaksi. Lopuksi he imivät vuoroin kulliani puhtaaksi.
Huohotimme sängyllä vierekkäin. Molemmat suutelivat minua. Tiia kysäisi, mitä mieltä olin heidän esityksestään. He huomasivat hämmentyneen ilmeeni, mikä ihmeen esitys? Mira alkoi selostaa tapahtumia. Tiia lopulta kertoi, että olimme naineet mökillä. Aluksi se oli tuntunut Mirasta kauhealta ja he olivat ottaneet etäisyyttä toisiinsa. He keskustelivat asiasta uudelleen. Tiia kertoi, miten oikeasti rakasti Miraa, mutta hänen oli ollut pakko saada kokeilla miestäkin. Se oli ollut vaikea asia hänelle ja pelkäsi Miran suuttuvan pelkästä vihjailusta.
Mira oli lopulta sanonut, että onneksi Tiia oli tehnyt sen minun kanssani. Sitten hän paljasti, että hänelläkin oli ollut pieniä fantasioita seksistä miehen kanssa. He saivat asiat sovittua, ensi kerralla Mirakin olisi mukana. Koska Mira rakasti roolileikkejä ja alistamista, he kehittelivät tämän päiväisen näytelmän, jossa olin juuri ollut mukana.
He suutelivat toisiaan ja hihittivät katsoen minua silmiin. Oloni oli edelleen kevytpäinen. He antoivat suukot rinnalleni. Jos minulle sopi, saisin ehkä samanlaisia sessioita uudelleenkin. Sanoin mielelläni suostuvani siihen. Taas uudet suukot rinnalleni. Mira ilmoitti, että nyt saisin vain katsoa ja nauttia lesboseksistä livenä. 😉

Kommentoi

top