search
top

Emma alistuu panoleluksi 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...

Jatko-osa tarinalle Emma alistuu panoleluksi. Nimimerkki piiska oli jatkanut tarinaani ja suosittelen toki lukemaan senkin, vaikka se hieman poikkesi siitä, mitä olin itse suunnitellut Emman ja Kimmon päänmenoksi…

Vedin Elixian pukuhuoneessa tiukkoja mustia legginsejäni ylleni. Olin juuri tullut pumppi tunnilta ja pakaroitani poltteli kaikki se kyykkääminen. Vaikka en sitä itselleni halunnut myöntää, olin ajatellut Kimmoa tunnille tullessani. Ihanaa, vanhempaa, turvallista ja pervoa Kimmoa. Himoitsin lisää hänen ihailevaa katsettaan. Tunsin sykähdyksen pimpissäni, kun muistin Kimmon ihastuneet huokailut hänen kouriessaan herkullista teini pyllyäni viime lastenvahtikeikallani. Heilautin vaaleita hiuksiani peilin edessä ja tiesin olevani vetävän näköinen oikkari typykkä. Halusin olla Kimmolle täydellinen pikku panolelu. Katselin peilistä kapeaa vyötäröäni ja pyöreää takapuoltani. Hymyilin tyytyväisenä. Sidoin pitkät vaaleat hiukseni ponihännälle ja sipaisin kevyesti meikkiä. Illalla oli tulossa vielä lastenvahtikeikka Kimmon luona ja tunsin sykähdyksen pimpissäni.

Mikäköhän minua oikein vaivasi? Haluta nyt vierasta vanhaa miestä. Vaikka Kimmo oli komea, oli hän varmaankin isäni ikäinen ja kolmen lapsen isä. Ei hän suoranaisesti lihava ollut, mutta isokokoinen ja tukeva. Rikas kuin mikä, huomasin ajattelevani. Vaikka en minä hänen rahojensa perässä ollut. Joku kuitenkin Kimmon varallisuudessa ja isossa koossa minuun vetosi. Ehkä se oli turvallisuus. Olin itse pienituloisesta perheestä ja paiskinut aina töitä päästäkseni elämässä eteenpäin ja saadakseni osakseni haaveilemaani luksuselämää ja sen tuomaa turvaa.

Pakkasin tavarani kassiini ja sipsutin ulos Elixiasta. Huomasin sivusilmällä muutaman ikäiseni pojan vilkuilevan minua, mutten tuntenut minkäänlaista kiinnostusta heitä kohtaan. Istahdin raitiovaunuun ja matkasin kohti Helsingin kalleinta asuinaluetta.

Kimmo ja hänen vaimonsa Stine asuivat vanhassa upeassa jugend tyylisessä talossa. En ollut koskaan tavannut Kimmon vaimoa, ainoastaan nähnyt kuvia takan edustalla. Hän oli kaunis ja sorja suomenruotsalainen. Kuvittelin hänet kuvien perusteella jäykäksi ja kontrolloivaksi. Ei mitään niin kuin minä, ajattelin. Olin villi, muodokas ja notkea nuori tyttönen, joka halusi tehdä kaikkensa miellyttääkseen ja tyydyttääkseen Kimmoa. Ajattelin, että Stine oli varmaan sellainen nainen, joka ei halunnut harrastaa seksiä, jotta vastavaihdetut lakanat eivät sotkeutuisi. Minä halusin sotkea.

Pimpotin ovikelloa. Korjasin huulipunaani ja vedin legginsejä hieman pakaroideni väliin. Sydämeni jyskytti. En ollutkaan enää niin itsevarma. Summeri soi ja sain vedettyä ulko-oven auki. Astuin hissiin, painoin avaimen koloon ja ajoin hissillä suoraan ylimpään kerrokseen. Hissi avautui suoraan asuntoon.

– Huhuu, Emma täällä, sanoin ja laskin avaimet eteisen kulhoon.

Kodinhoitaja käveli keittiöstä ja nyökäytti minulle. Hän oli juuri lähdössä saatuaan laitettua lapsille ruokaa. Rouva on työmatkalla ja herra tulisi vasta myöhään illalla, kodinhoitaja kertoi. Tunsin sykähdyksen taas pimpissäni. Kimmo tulisi yksin kotiin! Purin huultani, etten näyttäisi innostustani, nyökkäsin ja menin tervehtimään lapsia. Mikaela ja Joakim pelasivat olohuoneessa videopelejä ja nuorimmainen, 9-vuotias Bette istui sohvannurkassa lukemassa. Lapset olivat innoissaan tulostani ja minäkin olin ilahtunut nähdessäni heidät. Istahdin Betten viereen sohvalle, vedin hänet syliini ja aloimme jutustella päivän tapahtumista. Ilta vieri rauhallisesti ja oli helppo. Välillä mietin, miltä tuntuisi asua täällä Stinen paikalla. Näissä korkeissa huoneissa, kävellä ylellistä vaaleaa puulattiaa pitkin, harjata Betten vaaleita kiharoita, peitellä lapset joka ilta sänkyyn ja sitten muuttua Kimmon kosketuksesta kiimaiseksi seksipedoksi, jolla leikkiä vaikka läpi koko yön.

Ajatukseni keskeytyivät, kun ulko-ovi kävi. Olin juuri peittelemässä lapsia vuoteeseen. Sydämeni jätti lyönnin välistä. Tunnistin raskaat askeleet. Kimmo oli tullut kotiin. Kuvittelin kuinka hänen katseensa samenisi kiimasta, kun hän näkisi tiukkojen mustien legginsien verhoamat pakarani ja valkoisen topin, joka korosti tiimalasi vyötäröäni ja pyöreitä nuoria rintojani.

Nousin lasten viereltä ja suljin lastenhuoneen oven perässäni. Kuulin Kimmon olevan keittiössä ja kävelin sydän pamppaillen sinne. Kimmo joi vettä lavuaarin ääressä selkä minuun päin. Hänellä oli kallis tumma puku yllään.

– Hei, sanoin ujosti. Missä kaikki itsevarmuuteni oli, ihmettelin. Suoristin selkääni ja karistin kurkkuani.

Kimmo kääntyi hiukan, vilkaisi minua, mutisi tervehdyksen ja antoi pienen hymyn.

– Joko lapset ovat nukkumassa? Hän kysyi katse vesilasissa.

Pettymys humahti lävitseni. Missä oli se odottamani kiimainen katse ja halu? Missä olivat kehut? Miksi Kimmo lapsista kyseli? Viimeksi hän ei pystynyt pitämään katsettaan ja käsiään erossa minusta.

– Joo, ne nukahtivat kaikki hetki sitten, vastasin kiltisti.
– Kiitos tosi paljon Emma. Mä laitan rahat tuossa tuokiossa kuten normaalisti, Kimmo nyökkäsi. Hän näytti väsyneeltä.

Olin typertynyt. Siinäkö kaikki? Jäin seisomaan oven suuhun ja Kimmo katsoi minua odottavaisen näköisenä. Hetken jo mietin, olinko kuvitellut, että olimme harrastaneet seksiä.

– Tuota, noin. Joo. Mä kai sitten menen, änkytin hämilläni.
– Juu, kiitos, Kimmo vastasi ja löysensi kravattiaan. Näin hänen liikahtavan kohti makuuhuonetta aikeissaan ilmeisesti vaihtaa pukunsa mukavampiin vaatteisiin.
– Tai ei mulla kiire ole. Voin toki jäädäkin, sanoin hätäisesti.
– Käyhän se. Ajattelin uutiset kattoa. Ota kaapista toki olutta, jos maistuu, Kimmo huikkasi makuuhuoneesta muina miehinä.

Seisoin hetken paikoillani, kunnes kävelin jääkaapille. Mitä oli tapahtunut? Missä oli vika? Katsoin kuvaani ikkunan heijastuksesta. Näytin mielestäni upealta pikkuisissa kireissä jooga vaatteissani. Eikö Kimmo halunnut minua enää? Vai oliko tämä jokin peli? Vai oliko Stine saanut tietää meistä?

Kaapissa oli myös siideriä ja otin sen. Otin Kimmolle oluen. Nyt et Emma lannistu tästä, sanoin itselleni. Kimmo on varmasti vain väsynyt. Ja jos hän ei minua halunnut, en minäkään häntä. Huomasin ylpeyden nostavan minussa päätään. Hiiteen koko Kimmo!

Sipsutin juomat kädessäni sohvalle ja käperryin hörppimään siideriäni. Napsautin uutiset päälle. Kimmo tuli makuuhuoneesta tyylikkäät harmaat olohousut ja valkoinen paita päällään. Olin kuin en huomaisikaan ja selailin kännykkääni. Hän jutteli työpäivästään ja minä ynähdin vastaukseksi. Kimmo istui sohvalle ja pysähtyi katsomaan minua tarkemmin. Huomasin hänen katseessaan huvittuneisuutta.

– Onko Emma kaikki kunnossa? Kimmo kysyi eikä pystynyt peittämään hymyä äänessään. Ärtymys humahti lävitseni. Miten se kehtasi! Esittää, että mitään ei ollut tapahtunut.
– On tietysti, vastasin ja hörppäsin siideriäni katse televisiossa.
– Selvä sitten, Kimmo nyökkäsi, otti sohvalla paremman asennon ja vetäisi minut sulavalla liikkeellä kainaloonsa.

Yllätyin ja tunsin ärtyväni entisestäni. Pimppini sykki. Kimmo silitteli hiuksiani hajamielisesti enkä tiennyt miten päin olla. Kimmon iso syli tuntui turvallisesta ja rauhoittavalta ja samaan aikaan se sai kiiman väreilemään vartalossani. Toisaalta halusin vielä näyttää arvoni ja olla olematta helppo tytön heitukka.

– Voi pikku-Emma, Kimmo puheli hajamielisesti katse uutisissa.
– Mä en ole mikään pikku-Emma, puuskahdin ja yritin irrottautua Kimmon halauksesta. Kimmo rutisti mua tiukemmin syliinsä ja katsoi minuun leikkimielisesti hymyillen.
– Noh mikäs nyt kiukuttaa?
– Ei mikään kiukuta, mutisin vaisua vastahakoa äänessäni. En kuitenkaan rimpuillut enää.

Katsoimme uutisia hiljaisuuden vallitessa. Kimmon käsi liikkui hiuksiltani selkääni ja alas pakaroilleni. Tuijotin uutisia tajuamatta tai kuulematta mitään. Pimppini oli kuin tulessa ja tunsin valuvani pikkarini aivan märiksi. Kimmon käsi silitteli rauhallisesti pyöreää teini persettäni. Notkistin aavistuksen selkääni tarjoten peppuani paremmin. Kimmon käsi siirtyi pikkuhiljaa vatsaani pitkin ylös rinnoilleni. Hengitykseni muuttui raskaammaksi ja tiheämmäksi. Emme kumpikaan sanoneet sanaakaan vaan tuijotimme televisiota.

– Emma kulta, mulla on ollut tänään tosi raskas päivä, Kimmo sanoi ja katsoi minua. Olin aivan himosta sekaisin, mutta halusin silti vielä näyttää ärtymystäni ja ylpeyttäni.
– Joo sen huomaa, nyrpistin nenääni.
– Kuitenkaan mä en vaan voi mun kädelle mitään… sulla on aivan tajuton kroppa Emma. Sun perse ja nää upeet rinnat… Kimmo puheli ja sai minut kehräämään mielihyvästä. Jes, ajattelin tyytyväisenä ja helpottuneena.
– Sä olet onnekas, kun saat mua koskea, ei kuka vaan saa, halusin vielä näpäyttää, vaikka en oikeasti enää ollutkaan ärtynyt.
– Se on just niin, mä olen onnekas setä kun saan tollasen nuoren timmin misun mun kainalooni. Et Emma tiedäkään kuinka sun pauloissa mä olen, Kimmo jutteli ja hivutti kättään toppini ja rintaliivini alle tissiini. Hymyilin tyytyväisenä ja voitonriemuisena.

Napsautin rintaliivini auki ja hivutin toppini alemmas niin, että runsaat pyöreät rintani ponnahtivat esille. Kimmo maiskautti häkeltyneenä suutaan ja otti toisen rintani isoon kouraansa. Kimmo puristi tissiäni ja heristi sitä vähän.

– Ihanat tissit sulla Emma… niin ihanat pystyt pikku nännit, Kimmo kehui. Kimmo kumartui imaisemaan toisen nännini suuhunsa samalla kun leikitteli toisella kädellään toisella rinnallani.
– Mä en tiedä mikä sussa on Emma parasta, nää pystyt terhakkaat tisut vai toi sun pyöreä teiniperse… Sä olet jumalatar Emma, Kimmo mutisi haltioituneena nännini edelleen suussaan.

Nojasin sohvan selkänojaa vasten hurmiossa Kimmon kehuista ja omasta kiimastani. Kimmo irrottautui nänneistäni ja katsoi minuun.

– Mutta Emma… mä olen tänään todella väsynyt…
– Mitä sä tarkoitat? sain kakistettua suustani kiiman karhentamalla äänellä.

Kimmo suuteli mua suoraan suulle. Ahnaasti ja kielen kanssa. Työnsin pienen kieleni hänen kieltään vasten ja inisin intohimosta. Kimmo vetäytyi hieman irti suudelmasta ja pussasi huuliani uudestaan.

– Mä haluaisin Emma nää sun huulet mun kullin ympärille.. Tää on sellanen reikä mistä mä oon haaveillut, Kimmo puhui ja suuteli mua uudestaan märästi suulle.

Samassa tajusin, että Kimmo tiesi mitä teki kanssani. Tajusin, että hän oli tiennyt koko ajan. Nähnyt lävitseni. Hän oli vain kiusoitellut minua ja leikitellyt minulla. Ärsyttänyt ja sitten kehunut. En kuitenkaan enää välittänyt. Kimmo oli hulluna minuun ja se oli pääasia. Halusin olla hyvä tyttö ja tyydyttää Kimmon.

Hymyilin itsevarmana ja tyytyväisenä ja Kimmo suukotti päätäni.
– Hyvä, kuuliainen tyttö, Kimmo kehui laskeutuessani vetämään hänen housujaan hänen yltään. Asettauduin sohvalle vatsalleni ja notkistin selkääni. Kimmo taputti mua pyllylle ja veti sitten joogahousut tiukemmin, jotta pakarani piirtyivät selkeämmin näkyviin.
– Nyt saat sitä kullia Emma-tyttö, Kimmo puheli ja kaivoi suuren kullinsa housuistaan.
– Tää on sit vaan tää yks kerta, sain vielä sanottua ennen kuin Kimmo otti päästäni kiinni ja painoi huuleni vasten isoa kulliaan.
– Niin, niin… shh, Emma ottaa nyt vaan sitä kullia, Kimmo hymyili ja tunsin, kuinka hieman kiimanesteistä märkä kova patukka painautui pienien huulieni välistä syvemmälle kurkkuuni.

Silmistäni valui hieman vettä yrittäessäni ottaa kerralla kullin niin syvälle kuin suinkin. Yskähdin kullin osuessa nieluuni, mutta en vetänyt kullia heti suustani. Halusin tyydyttää Kimmon enemmän kuin mitään. Halusin olla korvaamaton lelu. Vedin päätäni hitaasti taaksepäin ja pyörittelin samalla kieltäni kullin vartta pitkin. Kun syljestäni liukas kulli vähä vähältä liukui ulos suustani, katsoin voitonriemuisena ylös Kimmon silmiin.

– Ah ihana Emma, Kimmo sanoi puristaen kädellään kullinsa varresta kiinni.

Kimmo hieroi terskaansa huuliani vasten. Mutrisin huuleni tötteröksi ja Kimmo naurahti ja läpsytteli märkää kulliaan huuliani vasten.
– Se on ihana, henkäisin ja livoin terskaa innokkaasti kuin tikkaria.

Kimmo silitteli päätäni ja hörppäsi oluestaan kulauksen.
– Emma me tehdään nyt niin, että mä aion nyt laittaa noita uutisia vähän kovemmalle ja keskittyä niihin. Sä oot siinä mun sylissä ja jatkat mun kullin ottamista syvälle sun pikku suuhun. Sä jatkat sitä niin kauan, kunnes mä olen saanut purettua mun palleista spermat sun suuhun.

Hätkähdin Kimmon määräävää ääntä, mutta kiihotuin leikistä ja ajatuksesta. Minä täydellinen oikeustieteilijä typykkä tyydyttämässä vanhaa setää suullaan. Kuin mikäkin panolelu.
– Kiristääkö täältä? Onko ihan täynnä? Kiusoittelin ja suukottelin Kimmon kasseja ahnaasti. En enää edes viitsinyt näytellä ylpeää tai ärtynyttä. Olin liian kiimassa ja halusin alistua osaani pikku teinilutkana.
– Ne on ihan täynnä sulle Emma. Oon ottanut, että pääsen purkamaan paineet sun suuhun, Kimmo sanoi ja hieman kärsimättömästi ohjasi ison kullinsa suuhuni.

Kaoin hieman suuren kullin täyttäessä pienen teinisuuni. Varsi oli kostea syljestäni ja liukui pienten huulieni välissä. Kuului hentoa vikinääni ja lutkutuksen ääntä, kun tämä pikku oikeustieteilijä neitonen imi vanhan herran kullia kuin mikäkin halpa panolelu. Kiihotuin ajatuksesta ja imin yhä kovemmin. Kimmo huokaili ja hieroi toisella kädellä pyllyäni ja paineli hieman sormeaan peppureikääni vasten.

– Varo, ettei mun stringit painu mun peppureikään, sain sanottua kullin imemisen välissä.
– Älä sä siitä Emma huoli, tää on mun peppureikä. Sä jatkat vaan sitä kullin imemistä ja mun tyydyttämistä, Kimmo sanoi ja käänsi uutisia vielä hieman kovemmalle korostaakseen alistettua asemaani.

Imin ja lutkutin Kimmon suurta kullia yhä nopeammin ja nopeammin. Hieroin toisella kädelläni Kimmon kasseja ja tunsin peniksen paisuvan ja jännittyvän suussani.
– Hyvä Emma-pieni, just noin. Kohta saat spermat, ihan kohta, Kimmo huohotti ja työnteli hieman lantiotaan ylöspäin.

Lutkutin yhä nopeammin ja nopeammin. Halusin olla hyvä tyttö! Hyvä pikku kullin lutkuttaja.
– Vielä vähän, siitä terskan päästä Emma. Sit saat, sit saat oikeen suun täydeltä, Kimmo huokaili ja kuulin miten lähellä hän on.

Innostuin yhä enemmän ja aloin pyörittää kieltäni villisti terskan ympärillä. Tämä oli Kimmolle liikaa ja hän tarttui minua hiuksista. Tunsin hänen vartalonsa värähtelevän ja kullin sykkivän, kun yhtäkkiä sykähdyksiä lämmintä spermaa alkoi tulla suuhuni. Yllätyin ja yritin vetäytyä pois, mutta Kimmo piti päätäni aloillaan.

– Hyvä tyttö, Kimmo puuskutti ja silitti hiuksiani. Vikisin muna ja spermat suussani ja katsoin ylöspäin Kimmoa. Kimmo oli selvästi tyytyväinen näkyyn, sillä hän naurahti ja runkkasi vielä muutaman kerran kulliaan pidellen päästäni edelleen kiinni.
– Pidät suussa Emma vielä, Kimmo ohjeisti.
– Saat viimeisetkin herkkutipat sun pikku lutkan suuhun, Kimmo naurahti ja tunsin kuin tunsinkin kullista syöksähtävän vielä lisää spermaa.

Kimmo hymyili tyytyväisenä ja hellitti otettaan takaraivostani. Kimmon iso ja vähän rentoutunut muna molskahti ulos suustani. Suuni oli edelleen täynnä, en saanut nielaistua.
– Tsot, tsot, eipäs sotketa, Kimmo nuhteli, kun suupielestäni valui spermaa. Kimmo työnsi sormellaan sperman takaisin suuhuni.
– Nyt nielaise, Kimmo käski.

Katsoin Kimmoon anovasti. Tsemppasin ja nielaisin lämpimän sperman. Avasin vielä todisteeksi suuni ja hymyilin Kimmolle.

– Hieno tyttö, Kimmo kehui, suuteli otsaani ja kulautti loput kaljastaan.

Puolen tunnin kuluttua makasimme edelleen sohvalla minä Kimmon sylissä. Paitani oli vinossa niin, että Kimmon käsi oli paljaalla rinnallani ja piteli siitä kiinni. Kimmo tuntui isolta ja lämpimältä. Välillä hän hajamielisesti silitteli nänniäni.
– Kimmo… olenko mä susta outo? Sain kysyttyä hiljaa katse televisiossa.

Kimmo käännähti katsomaan mua ihmeissään.
– Mitä sä tollasia puhut Emma? Hän kysyi hellästi.
– Tai että olenko ihan sekasin. Että olenko ihan sairas kun tykkään tällaisista daddy jutuista ja alistamisesta. Tai oonko ihan sekasin koska..
– Shh, shh, Kimmo tyynnytteli ja otti leukani sormiensa väliin.
– Sä olet täydellinen just noin. Mä olen niin onnellinen, että mä olen löytänyt tuollaisen pikkuisen kiimaisen misun kuin sä. Musta on ihanaa, että sussa on vähän tulta ja tappuraa ja että häpeä kiihottaa sua.
– Eikö se ole outoa? Kysyin vielä epävarmana.
– Jokainen saa tykätä sellaisesta seksistä kuin tykkää, Kimmo sanoi varmalla ja tyynnyttelevällä äänellä.
– Hmm.. niin kai, mutisin. Olimme hetken hiljaa.
– Mut sun on tärkeetä tietää, että tää oli oikeesti sit vaan tää yks kerta, hymähdin ja Kimmo naurahti puristaen nänniäni.

6 kommenttia viestissä: “Emma alistuu panoleluksi 2”

 1. Asterix says:

  Toi Sun tarinan Emma on niin söpönTuhma..,
  nauttii täysillä ”lastenhoidon varjolla” 🙂

 2. Jussi says:

  Ihan hyvä tarina tämäkin, niin kun edellinenkin.

 3. Lola says:

  Kyllä kyllä kyllä! Tälläisiä novelleja on aivan liian vähän. En malta odottaa lisäosia!

 4. Madclown says:

  Hyvä tarina. Jatkoa tälle. Emmalle peppuun jos ei ole saanut

  • kiimapillu says:

   Kiitos 🙂 sun edellisen kommentin vuoksi innostuin tarinoimaan tän jatko osan

   • Thomas says:

    Luin molemmat Emma tarinasi;
    Ja täytyy sanoa, että saat niihin ladattua sellaisen aistikkuuden..,
    että melkein pystyy tuntemaan Emman hiusten hipaisun ja parfyymin tuoksunkin 🙂

Kommentoi

top