search
top

Naapurissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 2.45 out of 5)
Loading...

Tapahtui eräänä heinäkuisena lauantaiyönä.

Naapurini Jaakko piti jälleen elämää yöllä. Ei mitään uutta eikä ihmeellistä, välillä rällää mopolla tai autolla, välillä taas soittaa musiikkia tolkuttomalla voluumilla.
Niin tälläkin kertaa, musiikki soi kello yhden aikaan yöllä ja avovaimoni Satu tuuppi minua että soitan ja käsken hiljentää soittopelit. Hapuilin puhelimen vihaisena ja soitin, tuut tuuut tuuut, ei vastaa, no eihän tuollaisessa musiikin metelissä mitään puhelinta kuulisikaan.
Mee vittu sanoo sille että hiljentää, sanoi Satu vihaisena. Minua ei se musiikki kyllä häirinnyt, hyviä kappaleita. Nousin, vedin kylpytakin niskaan ja aamutossut jalkaan, sytytin savukkeen ja läksin naapuria läksyttämään.
Vitutti, illalla olin vongannut pimpukkaa Satulta, ei taaskaan lohjennut edes halausta saatikka sitten jotain parempaa. Samat sanat joka kerta, hyvää yötä, mee omalle puolelles nukkumaan sanoi. Sinisen pillerinkin olin ottanut varuilta jos tällä kertaa onnistuisi. Perkele, kohta panen vaikka naapurin kanoja, mietin lompsiessani kohti naapuritaloa.

Tiesin että naapurissa oli ollut bileet illalla. Pihalle päästyäni totesin että vieraat oli jo poistuneet ja Jaakko lillui paljussa oluttölkki kourassaan. Kerroin asiani ja tehostin vielä että Satu kiukkuaa kun ei saa nukutuksi.
Oisit pannu sitä, nussittuna nukkuu sikeästi, väläytti Jaakko ja nauroi päälle.
Ai meinaatsä että se ois antannu ku heräs tähä metelin. Eihä mulle lohkee muutenkaa, vastasin hieman vihaisena, mutta kun Jaakko sanoi että kävisin ite kääntämässä voluumia pienmmälle, niin ajattelin että samapa tuo kunhan vaan Satu saa nukutuksi kun sillä on huomena työvuoro.
Ota kalja siält ja tua mullekii samal, kuulin Jaakon huutavan perääni. Terassille päästyäni huomasin että Jaakon pikkusisko Jannika istui hämärällä terassilla murjottamassa veljensä touhuja. Moikkasin ja otin pari olutta terassin jääkaapista ja käänsin stereoista voluuminuppia reilusti hiljaisemmalle. Poksautin tölkin auki ja istuin Jannikan viereen kysyen murjottamisen syytä, vaikka arvasinkin mistä kenkä puristi.
Jannika, 150cm pitkä (tai pätkä) on aina ollut pieni ja siro, en koskaan ollut aijemmin edes häntä naisena vaan ennemminkin kaverina, naapurin tyttönä ja Jaakon siskona. Vieraat olivat uittaneet Jannikan paljussa vaatteet päällä, kun ei ollut suostunut sovinnolla kylpemään muiden kanssa. Nyt märissä vaatteissa istuessaan hän näytti vieläkin pienemmältä, lähes keijukaiselta jonka pienet rinnat näkyivät valkoisen märän t-paidan läpi ja nännit nököttivät pystyinä kuin mansikat paidan alla.
Liuta kirosanoja pääsi Jannikan huulilta hänen kertoessaan illan tapahtumista ja huonosta mies onnestaan. Hänen poikakaverinsa oli taas tehnyt oharit eikä ollut tullut hakemaan Jannikaa pois bileistä. Nauroin kertomukselle, totesin ettei viimeaikoina minullakaan tuo seksielämä ole oikein sujunut ja Jannikakin naurahti, ilmeisesti vitutus hieman alkoi helpottaa kun sai purkaa mieltänsä minulle.

Tuatsiä sit kaljaa, kuului huuto paljusta. Muistinkin että piti Jannelle viedä yksi tölkki. Ottamistani tölkeistä toinen oli jo tyhjentynyt huomaamatta, joten suunnistin uudelleen jääkaapille ja otin yhden oluen lisää, kysyin Jannikalta että ottaako hän mitään. Hän sanoi ottavansa siiderin, vein sen hänelle ja suunnistin kohti paljua ja ojensin Jaakolle oluen.
Heitä rytkyt pois ja tuu likoomaa tänne, tokaisi Jaakko. Riisuin kylpytakin ja aamutossut, kiipesin paljuun ja avasin oluen. Jaakko oli melkoisessa tuiskeessa ja alkoi tapansa mukaan höpöttämään autostaan, ryysti olutta. Hetkessä tölkki tyhjeni ja tottakai lisää piti saada, Jaakko maanitteli terassilla ilstuvaa Jannikaa tuomaan lisää.
Et kyl tartte enää mitää, huusi Jannika kieltäytyen tarjoilijan töistä. Samassa huomasin että Jaakko alkoi voida pahoin ja oksensi. Ei onneksi paljuun vaan kerkesi nousta sen verran että sai päänsä paljun ulkopuolelle. Totesin ettei enää mitään kaljaa tarvita, että on aika lähteä nukkumaan.
Joojoo, totesi Jaakko, muttei enää päässyt seisaalleen sikä myöskään pajusta pois humalatilansa vuoksi.
Voitsh vähä jeeshaa mokelsi Jaakko ja yritin nostaa häntä tolpilleen onnistumatta. Kutsuin Jannikaa auttamaan, hän huusi ettei tuo enempää olutta meille. Kutsuin uudelleen, tarkensin että nyt tarvittaisi vähän muuta kun olutta. Hän tulikin katsomaan että mikä hätänä, kerroin ettei tätä jätkää voi paljuun jättää, sehän hukkuu sinne. Tässä vaiheessa Jaakko oli jo ihan vetelänä kun yritin kainaloista nostaa häntä portaille. Pyysin Jannikaa vetämään käsistä Jaakkoa samalla kun työnsin häntä takaapäin paljun reunan yli. Tuli vähän homo olo työntäessäni lantiollani alastonta Jaakkoa takapuolesta, nostaen samalla häntä kaksinkäsin vyötäröstä ylemmäs kohti paljun reunaa. Kaluni rupesi heräilemään moisesta puristuksesta Jaakon takapuolta vasten, Ei hitto, ei nyt, ei voi olla totta että kaluni alkaa kovettumaan miehen takapuolen kosketuksesta, ajattelin kauhuissani vaikka kyllä tiesin että Jaakko onkin vähän miehiin päin suuntautunut.
Ei me saatu isoa miestä kunnolla edes siihen reunalle, märkä veltto ihminen on kyllä yllättävän hankala nostettava.
Hetken mietittyäni pyysin Jannikaa tulemaan paljuun kanssani jotta saataisiin Jaakko edes paljun reunalle nostettua.
En kyl tuu, mun vaatteet on just kuivunnu, Jannika protestoi pyyntöäni. Pyysin häntä heittämään ne vaatteet sitten pois ettei kastu. Jannika empi hetken mutta riisui kuitenkin vaatteensa ja sanoi etten saa tuijottaa, kun katselin hänen alastonta vartaloaan. Kovin tyttömäinen vartalo vaikka aikuinen nainen olikin, pienet pystyrinnat ja liki karvaton alapää.
Jannikan kiivetessä paljun laidan yli näin hänen jalkovälissä pilkistävän häpynsä, en ennen sitäkään ollut edes ajatellut, kuten rintojaankaan. Jotenkin näytti siltä että hän levitti haarojaan ja nosti jalkaansa enemmän kun oli tarpeellista paljun reunan ylittämisessä.
Seppo saatana, älä tirkistele, Jannika torui, mutta huomasin kuitenkin että ilmeessään oli pientä hymynkaretta. Tunsin pienen värähdyksen jo hieman paisuneessa kalussani, ei hitto, nyt ei passaa alkaa seisomaan, ajattelin nopeasti. Jannika laskeutui veteen ja otimme Jaakkoa molemmin puolin kiinni, nostimme ylävartalon paljun reunalle ja nostimme sen verran että hän oli puoliksi paljun ulkopuolella. Kun Jannika nousi edelläni pois paljusta, huomasin tuijottavani hänen paljasta takapuoltaan ja jalkoväliään. Vesi valui norona hänen häpyhuuliltaan kun hän nosti jälleen jalkaansa paljun reunan ylitse.
Näyttääks hyvältä, kysyi Jannika huomatessaan tuijotukseni. Änkytin jotain epämääräistä tajutessani että Jannika oli huomannut mielenkiintoni hänen paljasta takapuoltaan kohtaan. Kalunikin oli huomannut mielenkiintoni, sillä se oli selvästi paisunut ja kellui vedenpinnan tasolla. Nyt ei kyllä hyvä seuraa jos vielä alkaa seisomaan kunnolla tässä tilanteessa, mietin epätoivoisesti. Kiipesin pois paljusta ja otimme Jaakkoa kainaloista kiinni, vedimme hänet paljun laidan yli nurmikolle, vedimme kaikin voimin häntä nurmikkoa pitkin muttemme jaksaneet mokomaa yli satakiloista äijää raahata kun pienen matkan. Maatkoon siinä vaikka amuun asti mietin ja Jannika sanoi sen mitä itsekin ajattelin.

Jannika näytti seksikkäältä seisoessaan alastomana nurmikolla, hengästyneenä Jaakon retuuttamisesta. Kaluni oli edelleen sellaisessa puoliseisokissa ja Jannika huomasi kyllä asian, hän katseli minua pieni pilke silmäkulmassaan, tai ainakin minusta näytti siltä. Uskaltauduin ehdottamaan että otetaanko lisää juotavaa ja mennään tuonne paljuun lämmittelemään kun ilma tuntui aika viileältä. Yllätyksekseni Jannika suostuikin ehdotukseeni ja ja kipaisi terassin jääkaapille. Menin paljun lämmitysuunille ja heitin pari kalikkaa uuniin jotta vesi pysyisi lämpimänä.
Kiivettyäni paljuun, Jannika tuli tölkit käsissään kohti paljua, katselin hänen kiinteitä rintojaan joiden nokassa tummanpunaiset nännit näkyivät hämärässä selvästi nöpöttävän. Jannika kiipesi paljuun samoin kuin aiemminkin, vilauttaen häpyänsä minulle, aivan kuin vahingossa. Ojennettuaan oluen minulle Jannika istuutui vastapuolelle, avasi siideritölkkinsä ja nosti jalkansa minun viereeni. Avasin oluen ja hörpin sitä miettien että miten etenen tästä, Jannika oli aivan selkeästi osoittanut kiinnostuksen merkkejä minua kohtaan.
Laskin käteni veden alle ja laitoin käteni Jannikan jalkaterälle joka oli vieressäni, siitä varovasti liu’utin kättä säärelle, kokoajan seuraten hänen reaktioitaan. Jannika värähti niin että huulilleen nostamasta siideritölkistä läikähti hänen kasvoilleen ja valui siitä hänen rinnoilleen kuohuvaa siideriä. Jannika katsoi silmiini ja nosti jalkansa ja siirsi sen jalkojeni väliin painaen varoen jalkapohjan kaluani vasten. Sähköiskun tapainen värähdys kulki lävitseni kun Jannika alkoi hitaasti hieroa jalkapohjallaan kaluani, värähdys tuntui myös kalussani sen alkaessa nostamaan päätään hieronnan seurauksena. Nostin oman jalkani Jannikan häpyä vasten hieroen samalla tavalla häntä, kuin hän minua, hän otti varpaistani kiinni ja painoi jalkaani kovemmin häpyään vasten. Hän nosti jalkaterääni hieman ylemmäs niin että kantapääni osui klitoriksen tienoille ja alkoi keinuttaa lantiotaan vasten kantapäätäni, hän tunsi taatusti seisovan kaluni omaa jalkapohjaansa vasten. Nyt tiesin että tästä ei enää ole paluuta.
Jannika päästi jalastani irti ja veti omansa pois, kääntyi ja tuli viereeni istumaan. Hän kääntyi minuun päin ja laittoi kätensä jalkoväliini, otti kalustani kiinni ja veteli esinahkaa edestakaisin hitaasti. Hänen pieni kätensä tuntui hyvältä kaluni ympärillä.
Tota, voisitsä tehä mulle jotain hyvää, niinku tällä, voisitsä? hän sanoi ja puristi kaluani katsoessaan silmiini anovasti. Ei kerrota Satulle tästä, hän vielä lisäsi.
Voi kuule, teen sulle iham mitä vaa, eikä kerrota kyl kellekkää, kuiskasin Jannikan korvaan ja nostin hänet syliini istumaan, selkä itseäni vasten. Pieni siro nainen sylissäni huohotti laittaessani käteni hänen ympärilleen, liu’utin käteni hänen pienille rinnoilleen joiden nokassa nännit olivat kovettuneet, ja jotka odottivat kosketustani. Suutelin hänen niskaansa ja olkapäitänsä. Jannika keinutti hitaasti lantiotaan ja laittoi kätensä jalkoväliinsä jossa kaluni seisoi kivikovana hänen häpyään vasten. Laskin toisen käteni veden alle ja silitin Jannikan reittä, hitaasti edeten kohti hänen liki karvatonta häpykumpuaan. Painoin käteni hänen jalkojensa väliin jossa tunsin kaluni hankaavan häpyhuulien välissä hänen keinunnan tahdissa. Pieni, tuskin kuuluva vingahdus kuului hänen huuliltaan kun painoin keskisormeni hänen sisälleen ja puristin häntä itseäni vasten. Liikutin sormeani edestakaisin hitaasti hänen hävyssään, se tuntui uskomattoman tiukalta jo yhdellä sormellakin koitettaessa, vedin sormen pois hänestä ja hitaasti kohti klitoristaan. Löysin nannanappulan ja painoin hellästi sitä sormellani, Jannika painoi kädellään kättäni tiukemmin itseään vasten ja keinutti lantiotaan yhä kiityvässä tahdissa vasten sormeani, huohottaen ja äännellen, selvästi orgasmia lähestyen. Äkkiä Jannika jäykistyi ja hänen lantionsa alkoi vatkata sylissäni niin että vesi roiskui välistämme, hänen huulitaan purkautui uikutuksen ja ulvonnan sekaista ääntä josta ei voinut erehtyä. Orgasmi kesti ja kesti, Jannika painoi kättäni yhä lujempaa häpyään vasten ja toisella kädellä tarttui minua lantiosta, upottaen kyntensä nahkaani ja painaen itseään minua vasten. En ikinä ollut nähnyt naisen orgasmin kestävän niin kauaa, enkä kuullut niin äänekästä laukeamista. Hiljaisessa kesäyössä äänet kantautuivat varmaan koko naapurustoon.
Voi kuule, tätä mä oon tarvinnu jo pitkää, olin aika herkäs, Jannika huohotti ja kuiskasi ääni väristen että mentäisi sisälle jatkamaan koska paljussa ei voi naida kunnolla, koska vesi huuhtelee liukkauden pois. Kerroin tietäväni koska olen joskus kokeillut sitä uima-altaassa ja todennut saman, lisäksi jos pimpukkaan menee vettä sisälle, niin tekee kipeää kun kalu puskee sitä vettä edemmäs.

Nousimme vedestä ja Jannika edeltä kiipesimme paljusta. Jälleen hänen pyllynsä oli kasvojeni edessä, tartuin pakaroihin ja käänsin hänet ympäri, painoin kasvoni hänen häpykumpuaan vasten ja suutelin sitä. Työnsin käteni hänen jalkojen väliin painaen peukaloani häpyhuulten väliin. Jannika nosti toisen jalkansa olkapäälleni jolloin peukaloni painui hänen sisälleen ja nuolaisin kielelläni häpyhuulia ja klitorista. Äskeinen orgasmi oli jättänyt hänet aika herkäksi koska kielen kosketus klitorikseen sai hänen polvensa notkahtamaan paljun reunalla ja äännähtämään vaimeasti. Jannika puristi portaiden kaidetta rystyset valkeina ja toisella kädellään tarrasi hiuksiini vetäen päätäni tiukemmen itseään vasten. Liikutin peukaloani hänen sisällään, tunsin kuinka liukas ja tiukka pillu puristeli peukaloani. Koukistin etusormeani hänen pyllyreijällään ja hieroin sitä kevyesti. Jannika hytkyi kasvojani vasten ja tunsin hänen lämpimän kosteutensa valuvan kättäni pitkin.
Lop, lope, lopeta, putoon kohta, Jannika vaikersi huojuessaan yhden jalan varassa. Lipaisin vielä kerran hänen klitoristaan ja hän veti hiuksistani kasvoni pois jakovälistään. Vedin peukaloni ulos litimärästä pillusta, sipaisin peukalollani vielä klitorista ja liu’utin limaisen peukaloni pillua myöten pyllyreijälle jota painelin kevyesti peukaloani pyörittäen hitaasti.
Mennää jo sisää, haluun sut äkkiä, sanoin Jannikalle ja hän nosti jalkansa olaltani ja kiipesi paljun reunan ylitse. Kiivetessäni siihen portaille kalu pystyssä, Jannika äkkiä kääntyi ympäri ja tarrasi kasvojensa korkeudella olevasta kalustani kiinni, upotti sen huultensa väliin ja imaisi terskan suuhunsa. Toisella kädellä puristeli pussejani ja hieroi välilihaa. Kuola valui kalustani Jannikan ottaessa sitä syvemmälle suuhunsa ja vetaessään ulos niin että vain terska jäi suuhun. Varoitin että nyt alkaa olla jo laukeaminen lähellä, Jannika katsoi silmiini ilkikurisesti ja veteli hitaasti esinahkaa edestakaisin toisella kädellä edelleen pussejani puristellen. Jannika suuteli terskaa varoen ja lopetti pussieni hieromisen, laittoi kätensä omaan jalkoväliinsä ja alkoi sormeilla häpyään. Hän alkoi uudelleen imemään kaluani ja varoitin että nyt alkaa olla laukeaminen tosi lähellä. Käsi sipaisi pussejani ja tunsin hänen sormensa pyllyreijälläni, hän oli hävystään ottanut limaa sormeensa, painoi varoittamatta sormensa pyllyyni ja samassa minä laukesin, suorastaan räjähdin. Pidin kaksin käsin paljun kaiteesta kiinni jotten putoa polvilleni, kaluni ruiskautti spermaa Jannikan suuhun, kasvoille ja kaulalle kun hän pumppasi sormeaan pyllyreijässäni ja toisella kädellä veteli esinahkaa yhä kiihtyvällä tahdilla samalla imien viimeisetkin tipat kaluni päästä. Jannika oli irvokkaan näköinen, spermaa valui suupielistä, roiskeita oli pitkin kasvoja ja kaulaa, taisi hiuksissaankin olla.
Kyl teki hyvää, huohotin ja totesin ettei ole varmaan koskaan tuntunut näin hyvältä. Kerroin että Satu ei ota suihin koskaan.
Jossää haluut viäl ton kalun sisääs, saat ny kyl tehä töitä et se seisoo kunnol, tokaisin Jannikalle. Hän naurahti että kyllä se onnistuu. Muistin samassa että olin sen pillerin illalla ottanut joten sen onnistuminen oli hyvinkin mahdollista.

Kävelimme terassille käsi kädessä, kuin rakastunut nuoripari, paitsi että Jannika oli minua parikymmentä vuotta nuorempi. Hän pyysi antamaan siiderin jotta saa huuhdottua spermat suustaan pois, heitin samalla pyyhkeen että saa ne muualtakin pyyhittyä. Otin oluen itselleni, sytytin savukkeen ja istuin rottinkiseen nojatuoliin miettien tapahtumia. Jannika laskeutui syliini ja veti sohvalta ottamansa huovan päällemme. Hänen lämmin ihonsa tuntui hyvältä omaani vasten, niin rauhoittavalta. Hörpin olueni ja tumppasin tupakan, mietin että mitähän kello mahtaa olla kun aurinko alkaa jo nousta. Jannika nukkui sylissäni ja minäkin nukahdin.

Mitä tyä tääl oikein tiätte, kuulin äänen, Jaakko oli herännyt nurmikolta ja horjui munasiltaan terassilla etsien olutta jääkaapista. Äkkiä tajusin että Jannika nukkuu alastomana sylissäni eikä minullakaan ole vaatteita päälläni, vain huopa päällämme piilotti alastomuutemme humalaiselta Jaakolta. Jaakon ilme kyllä kertoi hänen tajuavan että hänen pikkusiskonsa ja naapurin isäntä oli alasti sylikkäin huovan alla, muttei ilmeisesti humalatilansa vuoksi kuitenkaan pitänyt sitä mitenkään ihmeellisenä.
Kolinasta päättelin että Jaakko meni makuuhuoneeseensa nukkumaan päätään selväksi. Ravistelin Jannikaa varoen hereille. Hän heräsi ja kysyi että tulisinko sisään. Luulin että hän tarkoitti että sisään taloon, ennenkuin tajusin että hänen sisäänsä. Kerroin että Jaakko oli herännyt, nähnyt meidät tässä sylikkäin ja mennyt sisään nukkumaan.
Hupsista, Jannika totesi ja nauroi, totesi samalla ettei Jaakko kyllä herää ennen iltapäivää. Meillä olisi hyvin vielä aikaa jatkaa siitä mihin yöllä jäimme. Hän työnsi kätensä kalulleni ja totesi että tämähän olisi ihan valmiina toimiin. En edes ollut tajunnut että minulla seisoo, no ainahan se aamulla niin tekee.
Jannika kääntyi kahareisin syliini, ohjasi kaluni oikeaan kohtaan, otti tuolin selkänojasta kiinni ja alkoi laskeutua alemmas. Tunsin hänen kuuman ja litisevän märän kolonsa, tiukkuuden kaluni ympärillä hänen laskeutuessaan vähän kerrallaan alemmas. Puristin hänen pyllyään ja painoin kaluani kovemmin hänen sisäänsä. Ähkäisin nautinnosta kaluni ollessa kokonaan hänen sisällään, tunsin kohdunsuun terskani ympärillä. Jannika irvisti ja sanoi että sattuu kun menee niin syvälle, hän nosti itseään hieman ylemmä ja alkoi keinuttaa lantiotaan. Suutelin hänen kaulaansa. Pidin käsiäni hänen vyötäröllään antaen lisää vauhtia keinuntaan, tunsin hengityksensä kiihtyvän ja pientä vingahtelua kuului hänen huuliltaan. Ääni kuulosti aivan koiranpennulta. Siirsin käteni hänen rinnoilleen, puristelin pieniä kiinteitä rintoja ja pyörittelin nännejä sormieni välissä.
Hittoku kusettaa mutten malta lopettaakaa tät ku tekee nii hyvää, kuiskasi Jannika huohottaen. Kusihätä oli kyllä minullakin, kiitos siitä yöllä juotujen oluiden, en minäkään kyllä malttaisi millään lopettaa. Tunsin että minulla ei enää kauaa menisi kun lasti lähtisi liikkeelle, joten pyysin Jannikaa hieman rauhoittamaan vauhtia.
Nyttei enää jarrutella, ann tulla vaa, kehoitti Jannika ja lisäsi vauhtiaan. Koitin ajatella jotain muuta hommaa, Jaakon autohöpinöitä ja uutta etuspoileria, etten vielä laukeaisi. Jannika tuntuu niin hyvältä että tahtoisin tämän jatkuvan mahdollisimman pitkään. Todennäköisesti tätä ei tule toiste tapahtumaan.
Jannika lisäsi edelleen vauhtia, kuulosti siltä ettei hänkään ole enää kaukana orgasmista. Muistin äkkiä hänen pyllyreikänsä jota olin paljun reunalla sormeillut, se tuntui kiihottavan häntä kovasti, ja kiihottavaltahan se minustakin tuntui. Siirsin kädet hänen pakaroilleen, toista kättä varoen siirsin kohti hänen pientä ruskeaa reikäänsä. Jannika ynisi ja suuteli kaulaani, toivoin ettei kuitenkaan mitään fritsua tekisi. Totesin että sormeni ylettää hyvin pyllyreijälle ja hieroin sitä pyörivin liikkein. Jannika tuntui kiihottuvan siitä, nostin keskisormen suuhuni ja kostutin syljellä, siirsin sen takaisin pyllyreijälle ja painoin nopesti varoittamatta sormeni Jannikan pyllyyn. Silloin Jannika kiljahti ja alkoi täristä taas kuten oli yöllä paljussakin tehnyt. Painoin sormeani vielä syvemmälle, Jannika ratsasti sylissäni silmät kiinni ja ulvahteli nautinnosta ja tuskasta vuoronperään kun terskani meni kohdunsuusta sisään ja ulos hänen juntatessaan itseään yhä syvemmälle ja syvemmälle. Suutelin hänen huuliaan ja kaulaa. Nyt alkoi näkyä tähtiä silmissäni ja tunsin lastini lähtevän liikkeelle, vedin sormeni pois hänen pyllystään ja kaksin käsin tarrasin hänen pyllyynsä kiinni. Junttasin Jannikaa itseäni vasten hullunlailla ja tunsin kun lämmintä nestettä alkoi pursuta välistämme. Jannikan orgasmi alkoi vähitellen olla ohitse, hän huohotti ja tärisi sylissäni kun viimeiset spermaroiskeet lähtivät liikkeelle. Painoin vielä häntä tiukemmin itseäni vasten, tunsin avautuneen kohdunsuun terskani ympärillä ja tunsin viimeisten spermaruiskausten purkautuvan sinne. Tunsin sylini olevan aivan märkä, ei ehkäisy tullut edes mieleeni siinä kiimassa. Jannika läähätti sylissäni voipuneena, huomasin että olin imenyt fritsun hänen kaulaansa.
Sori, pissa tuli, Jannika sopersi, ettei ollut jaksanut pidättää kauempaa ja oli lorauttanut syliini orgasmin kourissa. Nauroimme tapahtuneelle ja totesin ettei haitannut kyllä yhtään.

Tajusin hyvin nopeasti että aamu oli jo pitkällä ja Satu oli jo varmaan lähtenyt töihinkin. Ei siinä mitään kummempaa, olinhan joskus ennenkin jäänyt naapuriin kaljoittelemaan koko yöksi. Sytytin savukkeen ja Jannika makasi raukeana sylissäni, pissanoro lorisi rottinkituolin rakosista terassin lattialle.
Pitää varmaa lähtä kotii, sanoin Jannikalle ja nostin häntä ylös sylistäni. Veltostunut kaluni plupsahti ulos hänestä ja spermanoro valui hänen reittään pitkin kohti polvea. Totesin että pitää varmaan vähän siivota terassia katsoessani lätäkköä tuolin alla. Tuolissa oleva pehmuste oli aivan märkänä ja tuolin selkänoja aivan taipunut kaarelle Jannikan pitäessään siitä kiinni ratsastaessaan sylissäni. Jannika otti pyyhkeen jolla oli jo yölla pyykinyt roiskimani spermat pois ja kuivasi sillä hieman lattiaa, otti tuolin ja vei sen ulkorakennuksen taakse piiloon, kuivukoo siellä, hän sanoi. Katselin häntä hänen kävellessään alastomana takaisin terassille, mahtava taskuvenus ajattelin mielessäni. Otin saunatakkini, aamutossuni ja Jannikan vaatteet, jotka ojensin hänelle. Taitaa olla aika lähteä kotiin totesin ja halasin häntä hyvästiksi. Rinnat painuivat omaani vasten, suutelimme hyvästiksi ja tuntui siltä että tämä voitaisiin ottaa joskus uusiksikin.
Tehääks me tällee toisteki? Kysyin Jannikalta, joka hymyili minulle ja iski silmää sanomatta mitään. Puristin häntä vielä pyllystä ja annoin suukon hänen otsalleen, kiedoin saunatakin päälleni ja tossut jalkaan, läksin kävelemään kotiin päin. Lorottelin rakkoni tyhjäksi naapurin kukkapenkkiin mennessäni.

Kotiin päästyäni totesin että Satu oli jo lähtenyt töihin aikaa sitten. Menin suihkuun pesemään rakastelun nesteet pois ja kaluani huuhdellessa se osoitti taas elon merkkejä muistellessani aamun tapahtumia. Olisikohan pitänyt mennä suihkuun naapurissa Jannikan kanssa ajattelin hymyillen.
Rupesin aamukahvia laittelemaan kun huomasin lapun keittiön pöydällä. Satu oli jättänyt viestin.

Hei Seppo

Kävin aamulla naapurissa etsimässä sinua.
Näin sinut panemassa sitä lumppua.
Oliko ihan pakko tehdä niin.
Lähdin töihin enkä tiedä milloin tulen.
T: Satu

ps: tuossa on sormuksesi.

Kommentoi

top