search
top

Väärässä junassa väärään aikaan.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...

Huomautan että tämä novellini ei todella ole kirjoitettu kaikille. Tykkään joskus testailla miten erillaisia tekstejä osaan kirjoitella ja tämä on siltä saralta syntynyt teksti yhden idean pohjalta joka oli: “Voiko eroottinen novelli jonka päähenkilö on narsistinen kusipää toimia?”

 

Vitutti kulkea bussilla. Bemarini oli huollossa ja olin koko viikon kulkenut julkisilla. Seisoin bussin välikössä ison lätkäkassini kanssa mikä oli täynnä töiden kautta kotiin järkättäväksi saamiani mitaleja ja muita palkintoja paperiin pakattuna. Pysäkkini tullessa nostin kassin olalleni ja koitin teeskennellä kanssamatkustajille etteikö se muka painaisi ihan vitusti liikaa. En ollut töissä kehdannut sanoa että kulkisin julkisilla. Onneksi voisin hakea bemarin jo huomenna vaikka olikin lauantai. En olisi jaksanut B-luokan kansalaisten seassa enää päivääkään.

Onneksi matka bussilta junaan ei ollut kovin pitkä. Puvuntakki oli tähän urakkaan todella huono valinta. Tosin en kehtaisi liikkua ilman sitä koska se korosti entisestään treenattuja hartioitani. Astelin laiturille missä odotti junani valmiina. Aikaa lähtöön olisi joten etsin rauhassa inva/lastenratas vaunun. Siellä olisi paikat missä jalkatilaa riitti ja minun ei tarvitsisi joko seistä tai yrittää survoa kassia hyllylle. Painoin ovet auki ja kirosin kun ainakin toiset penkit vaunutilan edestä näkyi olevan jonkun elämänsä kakaroilla pilanneen huoran hallussa. Hiljaa lähes rukoilin että toinen penkki pari olisi vapaa.

Melkein tuuletin jo kun näin käytävän puoleisen penkin olevan vapaa. Ajattelin että se riittäisi kunnes näin loput. Ikkunapaikalla istui joku läski teini-tyttö. Nolot mustat hiukset, kulahtanut huppari. Päässään punaiset kuulokkeet ja tuijotti puhelimestaan innokkaasti jotain. Meinasin jo antaa olla ja hävitä muualle vaunuun joka oli kahta muuta ihmistä lukuun ottamatta tyhjä mutta nielin tappioni ja istuin läskin viereen ja toivoen ettei hän haisisi niin pahalle kuin lajitoverinsa yleensä.

Olimme usein miettineet kaveri porukoissa sekä kundien että muijien kesken että miksei läskit vaan tapa itseään. Ei voi olla elämisen arvoista tuollainen. Piireissäni hyvä kroppa oli aika must jos meinasi saada kutsuja pippaloihin. Ja se kannatti koska kutsuja oli aina 50/50 sukupuolittain jolloin pillun saanti oli varma. Ja huomenna olisi taas yhdet tuollaiset bileet. Olin päättänyt päästä siihen piirien kovimpaan porukkaan. Niihin jotka ohjaa muita esimerkillään. Olin hyvä suustani ja kroppani oli parempi kuin koskaan huomista varten kisakuntoon ripattuna. Näin tilaisuuteni tulleen koska porukan ykköspomo Jessica näytti jo kyllästyneen nykyiseen siippaansa Samiin. Olisi tilaisuus ottaa ykkösalfan paikka joka toisi saatavilleni loputtoman määrän tiukkoja teinejä. Olin nyt jo feimi porukan ansiosta mutta sitten olisi stara.

Aloin ihmetellä että vilkuileeko tyttö vieressäni minua jatkuvasti. Käänsin päätäni muka katsoakseni ulos ja huomasin että kyllähän läskin silmät minussa olivat. Katsoin häntä kohti jolloin hän hymyili ujosti ja käänsi katseensa pois punastellen.

Ei vittu? Luuliko tuo läski että todella istuin hänen viereensä koska halusin? Onko hän katsonut peiliin koska viimeksi? Hänen puhelimessaan näkyi joku vitun kiinalainen piirretty tai jotain. Tyttö haisi läskille ja naamassa ei ollut edes meikkiä ja hän uskoi että minun kaltaiseni uros kiinnostuisi? Toisaalta, voisihan hänen kustannuksellaan naureskella.

– Mitä sä katot? Aloitin.
– A-animee. Tyttö hätääntyi.
– Aijaa? Näyttää jännälle. Mistä se kertoo?
– No. Siis. Öh anime on niinkun Japanilaisia piirrettyjä ja tää on semmonen kun Sword Art Online.
– Okei, okei. Miks sä katot just Japanilaisia piirrettyjä?
– No siis näissä on usein hyvä juoni ja kiva piirrustus tyyli.
– Näyttää kyl kivalle. Mistä toi Sword Art sit kertoo? Sanoin ja hivuttauduin häntä kohti.

Läski jäätyi hieman lähentelyäni mutta sai vastatuksi.

– No. Siis. Toi poika on jumissa tollasessa pelissä ja sen tyttöystävä on kaapattu siellä. Sit siinä kuolee oikeasti. Vaikee selittää.

Pidättelin naurua koska teoksen juoni kuulosti niin naurettavalta. Sain pidettyä itseni kasassa.

– Vau, pakko sanoa että tosi omaperäisen kuulonen. Katoin heti sua että siinä on tyttö joka ei oo mikään massatuote. Koitin imarrella.

Läski vain punasteli kommentilleni eikä saanut sanottua oikein mitään.

– Onko kaikki anime yhtä omaperäistä?
– No, aika moni. Jos sä haluut kattoo niin voin suositella jotain… Tyttö piipitti ujosti.
– Joo. Mistä noita sit voi kattoo?
– No, niitä pitää ladata netistä ku ei niitä oikein löydy mistään Netflixist ku pari.
– Miten se sit tapahtuu? Mä en oo kauheen hyvä noissa tietsikka hommissa.

Tyttö alkoi selittää jotain torrenteista ja muusta asiaan liittyvästä. Itse mietin kuinka pitkälle minun tulisi mennä? Päätin vetää maton läskin alta kunhan ensin katsoisin kuinka pitkälle voisin viedä tämän. Tyttö selitti innoissaan edelleen kun keskeytin.

– Anteeks mut alkaa meneen vähän vaikeeks.
– Ei se oo kauheen vaikeeta kunhan vaan kerran opit.
– No tota, tää voi tulla vähän äkkiä mut haluisin viedä sut treffeille muutenkin. Käviskö jos tuut mun luo ja näytät?
– No emmä tiä, tai siis…
– No käviskö pelkät treffit jossain raflassa.
– Joo tai siis… Kyl mä voisin sunkin luo tulla. Tää tuli vaan niin äkkiä.
– No onko sulla millaset suunnitelmat illalle?
– Piti vaan kattoo tätä ilta. Tai siis… Ei mulla kyl ole mitään…
– Noni? Vai onko sulla kenties joku joka ei pitäisi että käyt miehen luona?
– E-ei oo. Läski sai piipitettyä.
– Eli saanko kunnian kutsua kaunottaren luokseni?
– No… Kai sitä vois.

Tytöstä näki että hän oli innoissaan tullessaan pokatuksi. Varmaan eka kerta kuitenkin. Hän oli arviolta 18-20 vuotta. Legginsien peittämät reidet olivat isommat kuin omani ja hupparin alla oli selkeästi raskaat ihraiset rinnat. Kaikki koko kropassa kuvotti minua mutta sitä enemmän minun teki mieli turmella häntä. Olihan se tavallaan hänen syynsä. Luulisi että läski on joskus katsonut peiliin josta pitäisi tajuta ettei kaltaiseni ole hänestä oikeasti kiinnostuneita.

– Pakko kyllä ihmetellä miten sulla ei ole muka poikaystävää?

Läski jäätyi vähän ja yritti sitten sopertaa.

– No, ei kukaan oo koskaan… Tai siis mä en varmaan kelpaa.

Lause jäi kesken koska ei saanut totuutta ulos siitä että on liian läski vaikka sen tiesikin. Otin häntä poskesta hellästi kiinni ja käänsin katseeni itseeni joka näytti varmaan kymmenen tunteen ristiriidalta.

– Älä puhu tollasia kun se ei oo totta. Sä olet ihan tajuttoman kaunis ulkoa ja kuka vaan näkee että sisällä on vielä kauniimpi ihminen. Koitin keksiä lässytettävää.

Ponttooni ei saanut sanoja suustaan vastatakseen joten jatkoin.

– Kaikki sun kasvoissa on niin järisyttävän kaunista että mun on tehnyt mieli suudella niitä siitä asti kun näin sut.

Tyttö ei saanut sanoja suustaan ja näytti antautuvan sanoistani saaden kasvot näyttämään naurettavammalta.

– Saaks mä?
– S-saat. Läski sai soperrettua.

Painoin huuleni hänen huulilleen ja yritin antaa niin herkän suudelman kuin osasin. Se kesti ehkä vain viisi sekuntia ja avasin suuni sen aikana ehkä puolilleen tytön yrittäessä vastata edes jotenkuten. Tunsin miten kyynel vierähti huulenpieleeni hänen kasvoiltaan ja vetäydyin.

– En kai mä ollut noin huono että itkettää?
– Ei! Tai siis se oli ihanaa. Mua ei oo vaan ennen… Tai siis mä oon niin iloinen että itkettää. Tää tuli niin äkkiä.
– Siis eikö sua ole muka kukaan suudellut aiemmin? Kysyin.
– Ei. Tuli ujo vastaus.
– Maailma on täys idiootteja. Niillä ei ole mitään käsitystä mitä ne menettää.

Painoin huuleni jatkamaan ja läski vastasi jo vähän varmemmin. Hiljaa auoimme suutamme toisiamme vasten ja kun annoin kieleni osua hieman hänen huuleensa uskalsi hän jopa vastata vähän omallaan. Vedin taas kasvoni pois ja päätin etten olisi liian ilmiselvästi kiinnostunut miltä läski neitsyt kuulostaa kun sitä naidaan.

– Anteeksi muuten. Mä en tajunnut edes esittäytyä. Mä olen Ossi. Sanoin ja ojensin käteni.
– Karoliina.

Karoliina hymyili vähän aidommin ja kätteli minua. Minulla oli työ ja tuska olla nauramatta hänen nimelleen joka varmasti sai osakseen muuntelua ala-asteella ja ylä-asteella. Tytön rakenteesta näki että läski oli ollut lapsesta asti.

– Anteeks jos mä olen ollut liian tungetteleva mutta mä en vaan halunnut päästää tilaisuutta ohi.
– E-ei se haittaa. Mä olen onnellinen. Tai siis sä olet… Eiku…

Karoliina veti syvään henkeä ja jatkoi.

– Sä olet ihana ja mä en voi uskoa tätä todeksi.
– Älä jännitä. Vaikka se söpöä onkin.
– Mä en oo tottunu. Edes et pojat puhuu mulle.
– Mun kanssa sä voit sanoa kaiken just niin kuin tunnet.

Vein käden niin hitaasti hänen reidelleen ettei tyttö säpsähtänyt kosketuksesta vaan huokaisi hiljaa.

– Meidän täytyy kyl nousta. Mä asun ihan seuraavan aseman tuntumassa.

Karoliina nousi ylös perässäni kaapattuani kassini matkaan ensin. Ulos päästyämme odotin hänet vierelleni ja kaappasin hänen pullean, hikisen kätensä omaani. Vastaan tulijoiden katseet olivat näkemisen arvoiset nähdessä taso-eromme. Hitaasti päästyämme aseman ohitse huomasin että läski taisi nauttia tilanteesta. Odottaisi vain. Kyllä se tästä vielä poruksi muuttuu, hänen osaltaan. Pääsimme rappukäytävän ovelle ja päästin Kaloriinan edelle. Talossa ei ollut hissiä mutta asuin onneksi ensimmäisessä. Kävelin rappusia perässä ja mietin miten rankaisisin edessäni keinuvaa isoa mutta kimmoisan näköistä läskiä persettä. Heti sisään päästyämme en kuitenkaan kehtaisi aloittaa. Tilanne piti pelata harkiten.

Päästin pullukan ovesta sisään ja laskin kassin vihdoin olkapäältäni eteiseen. Kaloriina jäi avaamaan tennareitaan vaivalloisesti kumartuneena. Itse potkin kengät jalasta ja kävelin nopeasti olkkarin ja makuuhuoneen lävitse varmistaen että näkyvillä ei olisi mitään suunnitelmiani uhkaavaa. Ja idea oli hyvä koska olohuoneen lasipöydällä oli viimeviikonloppuisen pokan stringit jotka hän jätti muistoksi. Sujautin ne sohvatyynyn taakse ja tarkastin makuuhuoneen joka oli ok.

Tyttö oli päässyt kengistään ja ohjasin hänet istumaan koneelle nostaen läppärin esiin. En kehdannut vielä alkaa havittelemaan mitään. Avasin koneen työpöydälle ja ojensin sen Karoliinan pulleille reisille.

– Laita tohon ne jutut mitä tarvin ja lataa jotain jos haluut vaikka katsoa pari jaksoa mun kaa?
– J-joo. Kyl se käy.
– Eikai sua haittaa jos käyn suihkussa.
– Ei haittaa. Pullukka sanoi kuin kuiskaten.

Painelin suihkun puolelle ja jätin hänet koodaamaan silmälasit huurussa. Annoin tytölle tahallaan aikaa ja pesin itseni pitkän kaavan kautta. Ei sillä että hän ansaitsisi puhdasta kroppaani vaan lähinnä koska halusin hieman runkkailla ajatellen miten käyttäisin pullukkaa. En ollut ennen korkannut tyttöä jota halveksun koko sielustani joten tilanne olisi täysin uusi. Päätin olla suunnittelematta sen enempää ja suljin suihkun. Olisi parempi vetää vain fiiliksen mukaan. Kaivoin kaapista tiukat bokserit ja sulloin puolikovan munani niihin. Heitin kylpytakin päälle jättäen sen tahallaan auki. Ei olisi olemassa naista joka ei kostuisi sixaristani ja selvästi boksereihin piirtyneestä kyrvästäni. Karoliinan kasvot olivat koneen takana niin että hänellä oli suora näkymä minuun kun tulin vessasta. Kaaduin sohvalle hänen istuessa divaani osuudella läppärini sylissään. Hän ei nähnyt kasvojani tästä mutta pullotustani hän saisi ihailla vapaasti. Hän tiesi etten näe mihin hän katsoo.

– Meneeks siinä viel kauan? Olis kiva pitää sua kainalossa just nyt.
– O-olis täs jo yks jakso valmiina mut en tiä tykkääks.
– Se selviää testaamalla. Sitä paitsi eiköhän sun kanssa kaikki ole hyvää.

Otin läppärin syliini ja avasin toisen käteni kutsuakseni pullukan kainalooni. Hän klikkaili jakson pyörimään ja tuli viereeni. Tyttö jäi kauas joten vedin hänet kiinni itseeni kasvojen noustessa olkapäälleni. Nostin toisella kädellä tukevan reiden vatsani päälle ja siirsin läppäriä paremmin. Tyttö oli niin pehmeä joka suunnasta että tilanne tuntui täysin uudelta kokemukselta. Piirretty alkoi pyörimään ärsyttävänä ja tytön onnellinen tuhina kainalossa ei auttanut asiaa. Aloin hiljaa siirtää tytön alla olevaa kättä kyljen jenkka kahvoilta pakaralle joita peitti legginsit koska tytöt iso perse oli käytännössä ainoa kiihottava asia hänessä. Vaikka teinit treenasivat peppuaan ilokseni niin aina ne silti pieniä oli. Karoliinan lihavuus oli onneksi kimmoisaa tyyppiä roikkuvan sijasta koska hän oli vielä nuori. Silittelin tytön pakaraa ja puristin sitä hellästi ajatellen miten se värähtelisi kun hakkaisin lantiollani sitä naiden takaapäin. Sillä tavalla hänen kaltainen tyttö ansaitsisi neitsyyden menetyksen. Kontillaan niin kuin lehmä joka hän on. Utareet vapaasti heiluen.
Löin asian siltä mietinnältä lukkoon ja jatkoin puristelua siirtäen sormien kärkiä lähemmäs pakaroiden hautaamaa pillua ja puristelin hieman kovemmin. Normaalin tytön pillu ammottaisi auki kun puristaa näin läheltä mutta minä tunsin vain miten pakarat aukesivat ja lämpö hohkasi oletettavan pulleasta pimpistä sormenpäihini. Ei mikään ihme että hän kävi kuumana. Tuskin tyttö oletti että makaa hyväkroppaisen kundin kainalossa jonka elopaino olisi hänen kanssaan varmaan vain kolmisenkymmentä kiloa enemmän vaikka olen päätä pidempi. Olisi selvää että hän halusi minun olevan hänen ensimmäinen enemmän kuin minä halusin turmella hänet. Tuskin hän olisi pahoillaan vaikka tekisin mitä. Eikä pitäisikään olla. Minähän tässä hyvä tyyppi olin kun päätin päästää hänet kanssani punkkaan vaikka minulla olikin omat syyni. Jos lutka tajuaisi kunnolla tasoeromme hänen pitäisi olla tyytyväinen vaikka olisin vienyt neitsyyden samantien junan vessassa VR:än roskispussi tytön pulleiden kasvojen peittona.

Sormeni lähenivät kohdettaan hierovien puristusten lomassa ja tytön tuhina muuttui vähän syvemmäksi. Oli selvää ettei hänkään keskittynyt lastenohjelmiinsa ja yllättäen rohkaistuikin kääntämään kasvonsa minua kohti suudelmia kerjäten. Vastasin mielelläni koska samalla pystyin lyömään isompaa vaihdetta silmään. Vein käden loppuun asti ja aloin hieroa leggingsejä suoraan klitoriksen kohdalta sormenpäilläni vaikkakin vain hellästi tunnustellen. Hän jatkoi suutelemistani yrittäen pysyä vaiti, antaen käteni jatkaa. Pullea pimppi oli todella kuuma ja kosteus tuntui siinä selvästi. Läskin tyydyttäminen oli tylsää mutta välttämätöntä joten en oikonut. Hitaasti totutin häntä rytmiin ja tunnustelin kostumista tytön hiljaa inahdellessa kieltäni vasten.
Aloin painella sormilla kevyesti aukon kohdalta jotka kostuivat heti läpi märiksi. Tyttö suorastaan valui nestettä selkeästi.

– Pitäisköhän sun vähentää vaatteita? Jos siis haluat tätä?
– Jo-joo. Ja haluan… Siis jatkaa. Pullukka huokaili vaisusti.

Hän kääntyi selälleen ja alkoi riisumaan housujaan nostaen samalla isoa peppuaan. Karoliinalla oli aika vaisut pikkarit jotka peitti heti torkkupeitolla. Siihen en suostuisi. Painoin huuleni hänen huulilleen ja annoin niin aistillisen suudelman kuin vähänkin osasin.

– Älä peittele. Mä haluun nähdä sut kunnolla.
– Hävettää…
– Ihan turhaan, sä oot kaunis. Ota yläosatkin pois sun rinnat on varmasti upeat. Kuiskailin.

Tyttö oli myyty ja alkoi riisumaan. Ensin toppi ja perään rintsikat siirtyivät lattialle. Rinnat olivat maidon valkeat ja suuret. En tajunnut edes kysyä lupaa vaan otin toisen käteeni puristaen sitä hellästi. Karoliina puri huultaan ja sulki silmänsä nauttien selkeästi kosketuksestani.

– On enää yksi keino tehdä susta vielä kauniimpi.
– Mikä muka? Hän huokaili.
– Nää pois. Sanoin ja piirtelin ympyrää pikkuhousujen peittämään pulleaan häpykumpuun.
Hiljaa Karoliina alkoi hivuttaa pikkuhousuja pois. Otin toisen nännin suuhuni ja katselin alas hänen vatsaansa joka kuitenkin peitti näkymän paljastuvaan häpykumpuun. Pian pikkuhousut olivat rintaliivien seurana ja uhrini peitteli alapäätään kädellä nauttien kosketuksestani niin paljon kuin ujoudeltaan pystyi.

Nousin istumaan hänen viereensä jolloin hän painoi jalkansa vähän koukkuun haudaten pyhimpänsä kunnolla piiloon. Siirryin varovasti hänen jalkopäähänsä ja katsoin häntä polvien ylitse suoraan silmiin.

– Mä en pakota sua tekeen mitään, mutta jos haluat niin mä voin tehdä sulle ihania asioita jos näytät mitä piilottelet…
– Miks sä haluut mut nähdä. Mä oon ihan plösö…
– Sä oot kaunis just noin. Se kiihottaa mua. Lupaan että sä et ikinä unohda tätä iltaa jos avaat jalkasi. Liversin.

En edes valehdellut. Hän tuskin unohtaisi mitään tulevasta. Hiljaa jalat aukesivat ja välistä paljastui pullea pillu olemattomilla häpyhuulilla. Läski katseli muualle ja punasteli kun vein käteni pyhimmälle ja levitin pillua auki ja katselin miten pisara kiimaa valui peppua kohti.

– Älä… Hävettää… Tyttö sopersi silmiin katsomatta raskaiden rintojensa takaa kun levittelin hänen pulleaa pilluaan.
– Miks sua hävettäis? Tää on upea. Saaks mä ottaa susta kuvan?
– No emmä kyl haluis…
– Mut ajattele mua. Mitä mä teen sit kun sä lähdet?

Tyttö ei vastannut mitään koska ei osannut. Tiesin ettei se ollut myöntymys mutta eipä hän kehtaisi vastaan vinkua kun olin jo kaivanut puhelimeni housujen taskusta lattialta.

– Avaa jalkoja vähän. Mä en haluu pilata sun kuvaa rumilla käsilläni.

Tyttö ei vastustellut vaan totteli ja tuijotti häpeissään sivulle naama vakavana. Sinällään fiksu tyttö että valheistani huolimatta ymmärsi kroppansa olevan ruma. Napsin kuvia pillusta ja salaa pari niin että sain tyytymättömät kasvotkin ikuistettua.

– Levitä vähän, jooko?

Tyttö ei osannut laittaa vastaankaan levitti neitsyt pilluaan hieman. Kaikesta näki että hänen kiihotuksensa hiipui kohisten. Otin pari kuvaa jossa sain mukaan koko tytön kasvot mukaan lukien ja vittuillakseni yhden vain pillusta. Sitten kaaduin tytön viereen joka tuli heti kainalooni kuin sitä aikaisempaa miestä kerjäten. Suutelin häntä ja hyväilin kroppaa sytyttääkseni hänet uudestaan. Vaivihkaa laitoin kuitenkin puhelimen kuvaukselle ja heitin sen muka puoli huolimattomasti vaatekasaani vasten kuvaamaan lattialta suoraan sohvalle alaviistosta. Näin uskoin pystyväni ohjaamaan tytön entistä riettaampiin asentoihin tallentaen kaiken.

Jatkoin hänen suuteluaan ja aloin kuljettaa kättäni takaisin sinne minne jäimme. Ei ollut vaikeaa saada häntä takaisin pauloihini. Suutelin suuta ja hieroin hiljaa kostunutta klitorista tytön inahdellessa suuhuni hiljaa yrittäen vaimentaa itseään. Lopetin suutelun ja vain tuijotin kasvoja jatkaen kovemmin että saisin hänet nolompaan asemaan. Kasvot vääntyivät kärsivän näköisesti nautinnosta ja tytön oli pakko kääntää katseensa minusta pois. Ja suunnitellusti suoraan kamera ikuistettavaksi. Työntäessäni ensikertalaiseen hiljaa kahta sormea tyttö päästi possumaisen vingahduksen jonka toivoin tallentuneen. Aloitin sormilla naimisen toivoen että hän toistaisi sen mutta häpesi riittävästi pystyäkseen pitämään äänensä inahteluna.

Pillu oli tiukka kahdellekkin ja hoikilta naisilta löytyvää tilaa ei ollut vaan läski nuoli sormiani joka suunnasta. Ymmärsin miksi joku voisi tykätä pulleista mutta itselleni tieto että pillun sisäinen muoto oli saatu mättämällä paskaa naamaansa herätti vain lisää inhoa tyttöä kohtaan. Hän ei ansainnut näin hyvää pillua, hän ei ollut treenannut sitä vaan mättänyt suklaata. Noh, hyvällä säkällä tyttö ei jäljiltäni enää koskaan luottaisi miehiin sen vertaa että päästäisi heidät tilanteeseeni joten eipä siitä kukaan koskaan tietäisi. Senkun pullistuu loputtoman muodottomaksi pikkareissa joihin mahtuisi kolme hyvännäköistä naista.

Lisäsin kolmannen sormen vaivoin yrittäen venyttää tyttöä. Hän vaikersi ja vingahteli kun joka työnnöllä sormet upposivat syvemmälle. Jouduin jo käyttämään vähän voimaakin joka oli hänelle liikaa.

– Älä noin kovaa. Sattuu! Hän vinkui.
– Mut sä oot niin tiukka ja haluan että mahdun rakastelemaan sua. Koitin livertää joka tuntui tepsivän sillä tyttö alistui taas kohtaloonsa.
– Mäkin haluan että sä rakastelet mua. Mä haluun et sä oot mun eka.

Tyttö tuntui lähes itkevän puhuessaan vingahdusten lomasta kääntäen kasvonsa vihdoin minuun suudelmia kerjäten. Suutelin tyttöä ja samalla kiihdytin sormetustani saatuani kaikki kolme vihdoin kokonaan sisään. Koukistelin sormia joka sai pillun venymään entisestään ja kompensoin sitä suutelemalla läskiä kiimaisesti.

Tunsin että hän alkaa olemaan sietorajoilla vikinästä päätellen joten vedin sormet ulos ja keskityin vain suuteluun. Tyttö rauhoittui ja alkoi vastaamaan kokoajan innostuen uudelleen. Hieroin vain hiljaa klitorista niin hellästi kuin osasin ja hitaasti liikuin hänen päälleen. Kyrpäni oli kova kuin timantti ja täysin valmis jatkamaan tytön venyttelyn mutta ohjasin varren pulleiden huulien väliin ja aloin liikutella sitä edes takaisin läpi märässä vaossa. Karoliina näytti selkeästi jännittyneeltä tulevasta kuten asiaan kuului mutta nautti myös täysin rinnoin jokaisesta klitorikseen osuvasta verisuonesta ja poimusta.

Yhtäkkiä tajusin että tyttöhän vain tykkäisi tulevasta jos tekisin sen näin. Vaikka neitsyyden menetys ja liian iso kyrpäni sattuisikin hän nauttisi silti. Selkääni hyväilemään siirtyneet kädet kertoivat tytön olevan valmis mutta en halunnut hänen nauttivan noin paljoa. Aloin asetella terskaa aukolle ja toivoin että se olisi mahdollisimman ahdas. Kyrpäni ei ainakaan olisi voinut olla kovempi kun aloin painaa terskaa sisään tunsin miten venyminen loppui ilman että olin saanut terskaakaan sisään. Karoliinan ilme oli ihanan kivulias tiesin että tarvittaisiin vain yksi kova työntö ja tyttö huutaisi. En kuitenkaan halunnut sitäkään. Painelin terskaa rytmissä ja yritin hitaasti avata reittiä sisään. Karoliinan ilme vaihteli huuman ja kivun välillä samassa rytmissä, kädet selälläni kuitenkin jatkoivat kosketteluani joka kertoi että tyttö halusi minun jatkavan ja että aikoisi kestää kaiken kunhan saisi minut. Hänen kiimansa, halunsa ja välillinen nauttiva ilme saivat minut haluamaan jotain muuta keinoa.*

– Hei, tää tulee sattuun suhun liikaa. Mä tiiän et se menee helpommin takaapäin. Mitä jos alotetaan tää niin ja sit vaihdetaan kun totut?
– Mut mä haluan näin, hävettäis takaa… Tyttö sanoi hiljaa.
– Vaihdetaan heti kun pahin on ohi. Mä vaan haluan et sun eka kerta ei oo liian kivulias että voit muistella sitä lämmöllä vielä mummelinakin. Sepitin.

Onneksi kyseessä oli todella heikkotahtoinen tapaus eikä vastaväitteitä enää tullut. Nousin päältä antaen tytölle tilaa. Autoin tytön istumaan ja ohjasin suudelmia keholle jaellessa ensin oikeaan suuntaan vatsalleen ja siitä hän tarjoili ylisuuren perseensä naitavaksi. Tajusin vasta tuossa kohtaa miten en ollut heti tajunnut että neitsyyden vienti takaapäin olisi tottakai kiihottavin tapa koskaan. Siis minulle. Ja mikä parasta,tytön kasvot olivat puhelintani kohti lähes suoraan, saisin siis jokaisen ilmeen talteen. Levitin pakaroita ja katsoin kuinka häpyhuulet irtosivat toisistaan edelleen nesteistä kimaltaen. Näin myös hieman Karolinan anuksesta jonka päätin kuitenkin jättää vielä tässä kohtaa rauhaan. Vai jättäisinkö? Noh, nyt ainakin keskityin vain ja ainoastaan siihen miten saisin 19senttiä ylisuurta penistä lyhyeen ja lihavaan Karoliinaan.

Asetin kärjen aukoille ja ohjasin tyttöä avaamaan jalkojaan enemmän ennen kuin aloitin painelun. Pieni yninä kertoi jokaisella painelulla kivusta ja hieman siitä ettei asento kaikkea nautintoa vienyt. Oli upeaa kun ei tarvinnut tuijottaa naamaa ja suudella. Pystyin vain tuijottamaan miten kyrpäni avasi häpyhuulia tieltään. Perse oli kyllä iso ja näytti kerrankin sopusuhtaiselta kyrpääni suhteutettuna vaikka tyttö muuten lyhyt olikin. Itseasiassa jos Karoliina olisi viitsinyt panostaa kroppaansa olisi hän pienempi kuin kukaan ketä olin pannut. Yleensä tykkäsin korkeintaan päätä itseäni lyhemmistä eli noin 170cm pitkistä naisista, niillä on jo säärtäkin. Ja Jessica olisi upein kaikista. 180cm pitkä täydellinen kaunotar joka sai jokaisen paikalla olevan naisen ymmärtämään alemman tasonsa vain läsnäolollaan. Minun täytyisi skarpata jotta video saisi hänet käsittämään että olen vähintään yhtä välinpitämätön paskoja ihmisiä kohtaan kuin hän.

Tartuin tiukasti pehmeisiin pakaroihin ja painoin kovemmin. Tunsin miten kyrpäni pääsi ensin uusiin ennätyksiin ja yhtäkkiä terska vain muljahti tiukkaan pilluun.

– AIIIIIIIIH! Läski vinkui.
– Sä totut ihan just. Sanoin ja jatkoin syvemmälle.
– Eiku ota pois jooko.
– Luota muhun. Kohta helpottaa.

Työnsin munaani syvemmälle tytön vaikertaessa ja vedin ulos vain työntyäkseni takaisin sisään. Karoliina vingahteli mutta tuntui uskovan edelleen että teen tämän hänelle helpon kautta jostain syystä koska pysyi paikallaan ja antoi minun naida häntä näin. Paneminen alkoi, jos tiukkuutta ei lasketa tuntua normaalilta. Kyrpä seilasi Karoliinissa lähes täydellä mitalla ja näytti että vaikka tämä ekakerta selkeästi olikin niin immenkalvo ei ollut ehjä. Asia ei haitannut minua, en kaipaa verta kyrvälleni. Tytön vikinä laantui ja hänkin alkoi ilmeisesti nauttimaan ainakin hieman. Niimpä painelin syvemmälle loputkin sentit pieneen lihavaan pilluun kunnes lantioni lätsähteli isoja pakaroita vasten.

– Vaihdetaan jo, kauhee ääni. Tyttö valitti koventuneissa otteissani.
– Ihan kohta. Sä oot tainnut kosketella itseäs kun ei tuu verta. Koitin sanoa edelleen rakastavaa roolia pitäen.
– No-Joo. Tyttö vastasi työntöjeni tahdissa jo raskaasti voihkien.
– Ootko kokeillut mitään tänne? Kysyin samalla kun levitin perseen riettaasti auki ja aloin hieroa peukalolla anusta.
– En ole! Älä koske sinne jooko! Ällöö.
Jatkoin hellästi ja nojauduin pullukan selkää vasten kuiskaten.

– Kaikki sanoo noin aluks mutta nauttii hetkessä. Kuiskasin ja aloin hieroa peukalolla kovemmin.
– Onko pakko? Hävettää ja tuntuu oudolle.
– Odota hetki. Sä tuut rakastaan tätä.

Tyttö tuntui taas alistuvan kun nousin pystyyn ja levitin sormilla munaltani kiimanesteitä peräaukolle. Jatkoin naimista joka sai Karoliinan nauttimaan voihkien kovaa kovan kyrpäni pumpatessa takaa hänen tiukkaa pilluaan. Kun anus oli kostutettu aloin painaa keskisormea peppuun kiihdyttäen tahtia lantiolla ettei tyttö alkaisi heti vastustella vaan tuntemukset sulaisivat toisiinsa. Sormi, kuten aina liikkui perseessä helposti ja voihkinta jatkui naimiseni tahdissa joten lisäsin toisen sormen. Tyttö vaikeroi supistajan venyessä sormieni ympärillä mutta kyrpäni selkeästi teki tehtävänsä ja nautinto oli suurempi kuin kipu tai häpeä.

– Sulla on upea pillu ja perse. Sanoin naidessani häntä molempiin aukkoihin eritahdissa.

Läski ei ilmeisesti kehdannut vastata koska hänen äänensä voihkiessa vain kimeni touhujeni seurauksena. Olin päättänyt jo että korkkaisin anuksenkin kyrvälläni. Aloin lisätä jo kolmannen sormen suoleen kun tyttö vihdoin uskalsi vastustella.

– Ota pois ne jooko? Tuntuu pahalle. Mä haluan rakastella silleen tavallisesti.
– Sä tuut vielä rakastaan tätä. Intin ja koukistelin sormia suolessa lisäten kipua.
– Eikä! Ota pois mä pyydän. Tuli vastauksena puoli itkien.

En ehtinyt edes vastaamaan kun tyttö pakeni sormiani vatsalleen. Kyrpäni muljahti ulos pillusta ja sormet perseestä. Lutka huokaili ja nyyhkytti vatsallaan näyttäen pullealta sammakolta jalat auki. Minua vitutti suunnattomasti. Teki mieli hakata tuo ihrakasa keskeyttämisestäni mutta päätin tyytyä siihen minkä olin päättänyt saada. Levitin pakarat auki toisella kädellä ja ohjasin kyrpäni anukselle toisella. Läski oli juuri avaamassa suutaan kun painoin terskan sisään kyrvän liukuessa limojen ansiosta kerrasta lähes pohjaan asti. Tytön suu oli ammollaan mutta hän ei saanut sanaakaan ulos.

– Anteeks kulta mut mä tykkään viedä. Makaat vaan siinä ja nautit kun mä nussin sun tiukkaa persettäsi. Saat pilluun sit kun oon valmis jooko?

Karoliina huuto itki kivusta mutta en välittänyt. Se menisi ohi kyllä. Suhisin hänen korvaansa rauhallisesti ja työntelin kyrpääni edestakaisin tiukimmassa perseessä mitä olin tuntenut. Itku, koko tilanne, puhumattakaan naimani aukon neitseellisestä tiukkuudesta, saivat vähitellen orgasmin nousemaan kiveksien juuresta koko kroppaan. Tunsin että tulen kovaa kun kihelmöinti levisi varpaiden kärjistä hiustuppiin asti ja ensimmäinen ryöpsy suihkusi vinkuvan pullukan suoleen. Seuraksi tunsin vielä kolmen ryöpyn syöksyvän kyrvästäni jatkaen kirnuamista niin kovaa kuin vapisevilla reisillä ja pakaroilla kykenin.

Hitaasti orgasmi laantui ja vedin itseni pois. Neitsyt peppu ei kauaa ollut auki kun sulkeutui jo tytön asennonkin takia. Orgasmin jälkeinen herääminen todellisuuteen sai minut pelkäämään että entä jos tyttö kertoisi jollekkin? Hän oli kyllä tyyppiä joka ei ikinä kehtaisi kertoa tästä kellekkään mutta keksin heti useamman skenaarion jossa raiskaussyyte voisi odottaa. Minun oli pakko koittaa lepyttää häntä ja pelata tämä edes jotenkin niin ettei linnareissua tarvitsisi kuumotella. En ollut ajatellut hoitaa tytön turmelua ihan näin tylysti.

– Anteeks, mä taisin innostua vähän liikaa. Toivottavasti suhun ei sattunut liikaa.
– No sattu, mä aattelin et sä suunnittelit tän kaiken. Tyttö itki katkeillen helvetin nolon näköisesti.
– Anteeks! En mä oo mikään raiskaaja. Jotenkin vaan näytit ja tunnuit niin upeelta… Mä toivon et sä uskot etten halunnut että suhun sattuu.
– Uskon. Tyttö alkoi saada itkuaan kuriin.

Mietin päässäni että pitäisikö minun pyrkiä siihen että voin rääkätä tyttöä toisellakin kertaa vai keksiä joku feikattu muutto tarina kun junassakaan emme törmäisi enää huomisen jälkeen. Hän oli selkeästi lopulta niin sumentunut tai muuten idiootti että hän ei tajuaisi mitään kunhan välillä olen hellä ja rakastava. Hitaasti hänestä voisi tulla vaikka kuinka alistuva.

– Mä pelkäsin jo että tää oli kaikki vaan julmaa pilaa. Tyttö sanoi pyyhittyä viimeiset kyyneleensä
– Ei tietenkään ollut. Sä olet ihana mut ilmeisesti liian kiihottava tyttö. Sanoin ja tarjosin kainaloa johon tyttö kääntyi.
– Mun tarvii kyllä kohta mennä. Porukat alkaa soitteleen.
– Saaks mä sun numeron tai facen? Mä haluun korvata tän sulle, vaikka monta kertaa jos sopii. Sanoin äänellä joka vihjasi mitä vihjasi.
– Saat. Tyttö vastasi vähän innostuen ilmeisesti luullen että päätyisimme suhteeseen.

Suutelin häntä tajuttuani itsekkin että minun pitäisi myös ehtiä vaihtaa vaatteet bileisiin ja leikellä videota sen verran ettei pahin lässytykseni näy Jessicalle.

– Toivottavasti et ole enää kauhean vihainen.
– En ole enää. Tässä on ihana olla. Lupaa et oot hellä enskerralla. Tyttö sanoi onnellisen oloisena.
– Lupaan. Mä annan sulle oikean ekan kerran jonka sä muistat. Nyt ei ikävä kyllä taida olla aikaa.
– Ei niin. Itseasiassa mun on pakko lähtee nyt että ehdin junaan. Tyttö vastasi nousten kainalostani.
Kävin vessassa pesemässä munani ja nauramassa hiljaa sille miten helposti tyttö uskoi kaiken. Saatuani naamani peruslukemille palasin kämppääni jossa laski oli juuri saanut kengät jalkaansa. Suutelin häntä käyttäen hieman kieltä mutta en liikaa, läski ei vastannut omallaan mutta kädet kiersivät vyötäröni ympärille ja painautui lähemmäs. Pullea vatsa painoi lantiotani ja tuntui isommalta näin kun hän seisoi, kuten myös paljon pienemmältä. Suutelumme loppui ja vihdoin pääsisin katsomaan mitä puhelimeni sai talteen.

– Mä soitan tai otan messengerissä yhteyttä jossain kohtaa jooko? Vien sut sit vaikka raflaan ja leffaan tai ihan mihin haluat.
– Kuulostaa ihanalle, voiks mä tulla sit yöks?
– Tottakai. Jos vaan haluat vielä.
– Haluan, jos lupaat olla hellempi.
– Lupaan.

Vaihdoimme vielä suudelmat ja sanoimme hyvästimme ennen kuin päästin tytön vaappumaan rappukäytävään lastini suolessaan. Lopetin kuvauksen ja iskin puhelimen koneeseen kiinni laittaen videon pyörimään koittaen miettiä mitä jätän pois. Materiaali oli onnistunut loistavasti. Silloinkin kun hänen päänsä roikkui oli alaviistoon jätetty puhelin tallentanut jokaisen ilmeen. Ja koko anaali pano osuudessa minusta näkyi vain virnistävä suu ja tuskasta vääntelevä itkevä läski. Minun ei tarvinnut leikata kuin joitain lässytyksiä ja tiesin että lihavia syöpänä pitävä Jessica rakastaisi lahjaani.

Klo: 03:50 – noin 8 tuntia myöhemmin.

Istuin sohvalla viinipullo vasemmassa kädessäni sopivan juopuneena. Oikealla kädellä pidin hernemaissipaprika pussia jomottavalla ohimollani siirtäen sen välillä rystysille joista keskimmäinen taisi olla murtunut. Suorapaitani oli riekaleina ja hieman veressä joka ei ollut omaani. Se oli Samin nenästä peräisin mihin olin rikkonut rystyseni. Jessica oli kuten oletettua ihastunut videoon jonka näytin hänelle kahdenkesken yökerhon terassilla. Illan myötä Jessica halusi tanssia kanssani kokoajan joka johti asiaan jos toiseenkin mutta myös siihen että Jessican käden housuissani nähnyt Sami oli ladannut minua takaviistosta ohimoon. Onneksi hän oli sen verran kännissä että isku ei ollut saanut minua tippumaan. Iskin takaisin ja taisin murtaa käteni lisäksi Samin nenän. Portsari näki tilanteen ja heitti Samin ulos. Onneksi oli minulle tuttu poke juuri tänään mietin.

Otin viimeiset viinistä ja heitin tyhjän pullon sohvalle. Huokaisin kovaa, upotin käden Jessican hiuksiin ja jatkoin hänen silmiensä ja kyrpäni ympärillä liukuvien huulien tuijotusta. Jessica hidasti ja lopetti suukotellen terskaani vielä.

– Joko helpottaa vai tarviitko vielä hoivaamista?
– Helpottaa, mut hoivaaminen kuulostaa kyllä hyvältä.
Jessica jatkoi imemistäni minun tuijottaessa hänen jumalaisia kasvojaan ja upeaa työskentelyä.
– Et muuten usko, mut se läski haluaa tavata mut uusiksi.
– Mhitä?! Jessica pysähtyi muna suussani hetkeksi mutta jatkoi taas.
– Se on idiootti. Selitin sille että mä innostuin liikaa blaablaa. Se uskoi ja antoi anteeksi. Mun olis kai tarkoitus viedä se treffeille ja sit tänne yöks.
– Sit sun täytyy jos lupasit. Jessica nauroi syljen venyessä hänen suunsa ja terskani välillä.
– Sä haluat uuden videon vai? Nauroin takaisin huokaisten kun Jessica levitti sylkeään munaani kädellään hiljaa kiusaten.
– En… Mä haluan olla täällä ja katsella kun se kärsii. Jessica tuijotti minua sekopäinen pilke silmissään.

Pystyin vain hymyilemään tuolle sekopäälle kunJessica nousi ylös ja heitti viimeisen vaatekappaleensa eli stringit nurkkaan ja kiipesi tuoden syliini virheettömimmän pillun mitä olen nähnyt.

– Tänne vai tänne? Jessica kysyi ja painoi kyrvälläni ensin pillua ja sitten peppuaan.
– Yllätä mut sanoin ja suutelin Jessican kevyesti täytettyjä huulia.

En tiennyt tulevasta, en tiennyt olisiko leikkimme ehkä vaarallista ja mitä tapahtuisi.

Mutta toisaalta. Kun kaunein blondi jonka tunnet ja olet ihaillut vuosia vihdoin istuu sylissäsi ja antaa kyrpäsi liukua peppuunsa huultaan purren, sinun tarvitsee välittää vain nykyhetkestä.

3 kommenttia viestissä: “Väärässä junassa väärään aikaan.”

  1. geo345 says:

    Halveksivasta teemasta johtuen aika raskasta luettavaa.

  2. Jaahah says:

    Kopsattu muualta mutta toimii.

Kommentoi

top