search
top

Ikimuistoinen muuttokeikka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...

Tämä on neljäs novellini. Arvostelkaa ja kommentoikaa, toivottavasti tykkäätte.

Kesäinen aamu alkoi tavalliseen tapaan koiran ulkoiluttamisella. Tämä oli toinen vapaapäiväni, seuraavana päivänä olisi palattava töihin. Olin jo ehtinyt palautua edellisenä päivänä, joten tunsin itseni erityisen energiseksi. Kiersinkin Collieni kanssa tavallista pidemmän lenkin.
Olin sopinut tapaamisen kaupungilla treffisivustolta löytämäni naisen kanssa. Keskustelujen perusteella hän vaikutti mukavalta, joten odotin tapaamiselta paljon. Kukat ja puut tuoksuivat tuulen hieman helpottaessa jo hiostavaksi noussutta kuumuutta. Hyräilin mennessäni ja sainkin kysyviä katseita muutamalta ohikulkijalta. Se ei menoani haitannut, taivaalla ei ollut pilvenhattaraakaan, tiesin että päivästä tulisi hyvä.
Kotiin palattuani kävin suihkussa ja laittauduin treffejä varten. Trimmasin partani ja muotoilin vaaleat hiukseni pystyyn. Päälleni laitoin shortsit, sekä asiallisen t-paidan. En kuitenkaan halunnut pukeutua liian hyvin. Istahdin vielä keittiön pöydän ääreen juomaan kahvia.
Asuin ensimmäisessä kerroksessa, keittiöni ikkunasta avautui näkymä talomme etuovelle. Aamukahvilla ikkunani ääressä istuessani näin monen naapurin kulkevan ohi. Sinä päivänä ikkunan alle parkkeerasi vieras auto. Autosta nousi farkkusortseihin ja valkoiseen paitaan pukeutunut noin kolmekymmpinen, vaaleatukkainen nainen. Hän oli lyhyt ja hieman pyöreä, hänellä oli todella söpöt kasvonpiirteet.
Hän kiersi auton ja nojautui vänkärin puolen ovea vasten. Nainen vilkuili puhelintaan hermostuneena, hän selvästi odotteli jotakuta saapuvaksi. Enempää en ehtinyt tilannetta vilkuilemaan, sillä minun oli lähdettävä piakkoin.
Puhelimeni pirahti. Viesti oli naiselta, jota olin menossa tapaamaan. Hän ilmoitti, ettei päässytkään paikalle ja vetosi yllättävään vatsatautiin. Läpinäkyvä valhe sai vereni kiehumaan ja kirosin ääneen. Sama perkele kantautui hiljaisena kaikuna korviini. Se ei ollutkaan kaiku, vaan ääni tuli ulkoa pihalta.
Riensin ikkunaan katsomaan, mikä ärräpäät oli aiheuttanut. Nainen piti käsiään päänsä päällä ja potki autonsa renkaita, jokin oli selvästi pielessä. Koska suunnitelmani olivat menneet pieleen, eikä minulla ollut muita suunnitelmia, päätin mennä katsomaan todennäköisen uuden naapurini kuulumisia.
Hän istui vänkärin penkillä hieroen käsillään kasvojaan, jotka olivat punastuneet kiukusta. Kävelin ryhdikkäänä auton luo ja tervehdin reippaasti, kysyen oliko kaikki hyvin. Nainen säikähti säpsähtäen ja hysteerisenä selitteli, että kaikki oli kunnossa, hänen muuttokavereillaan oli vain vaikeuksia saapua perille.
Hän oli vielä söpömpi lähietäisyydeltä tarkasteltuna. Tiedustelin hänen muutostaan ja hän sanoi muuttavansa kolmannen kerroksen asuntoon. Tämä oli viimeinen kuorma, minkä hän enää raahaisi paikalle. Esittelin itseni ja sanoin asuvani ensimmäisessä kerroksessa ja osoitin ikkunaani. Hän kertoi nimekseen Iida, tarkentaen sen kirjoitettavan kahdella iillä.
Hänen puhelimensa piippasi viestin merkiksi ja hän alkoi lukea sitä. Mittailin sillä välin autoa ja peräkärryä. Kuulin Iidan huokaavan turhautuneena ja kiroten hiljaa ääneen. Hän nousi autosta päätään pyöritellen ja käsiään levitellen, hänen kaverinsa eivät tulisikaan auttamaan. Kysyin, oliko tavaraa paljonkin, sanoin jääväni mielelläni auttamaan, sillä minulla ei ollut muutakaan. Iida tuntui ilahtuvan ehdotuksestani ja sanoi tavaraa olevan jonkin verran, autossa oli vaatteita ja astioita, ne hän saisi itsekin. Takakontissa oli kuitenkin muutama painavampi tavara, joiden kanssa hän tarvitsisi apua.
Aloimme tehdä oitis tehdä töitä. Iida avasi takaoven ja kumartui ottamaan ensimmäisiä tavaroita autosta. Nyt näin hänen mukavan pyöreän takapuolensakin ja pidin näkemästäni. Hän ojensi laatikon minulle, se oli astioita täynnä ja yllättävän painava. Iida vilkaisi salilla treenattuja isoja hauiksiani ja kysyi jaksoinko varmasti kantaa sen. Sanoin jaksavani, kunhan hän vain tulisi availemaan ovia.
Muutto sujui joutuisasi ja vain muutama tavara oli enää kantamatta. Kesäpäivän kuumuudessa paitani oli hiestä märkä ja liimautunut ihooni kiinni paljastaen lihaksikkaan kroppani. Iidakin oli pannut sen merkille, sillä huomasin hänen vilkuilevan minua muutaman kerran pitkään.
Lopulta viimeinenkin tavara oli kannettu Iidan asuntoon. Iida kiitti minua ja sanoi minun pelastaneen hänen päivänsä. Hymähdin ja sanoin tehneen sen mielelläni. Hän halusi tarjota minulle kahvit tekemäni työn edestä. Ensin hänen täytyi kuitenkin käydä siirtämässä autonsa pois etuoven edestä. Ilmoitin käyväni suihkussa ensin, ja oletin Iidankin haluavan hengähtää hetkisen, joten sovimme tapaamisen tunnin päähän.
Iida avasi oven, hyvä parfyymin tuoksu leijaili nenääni. Kylpyhuoneesta leijui eteiseen pesuaineen tuoksuinen kostea ilma. Hänen paksut, vaaleat hiuksensa hulmusivat vapaina ja lumoavina. Hän oli vaihtanut ylleen kireän topin, sekä toiset shortsit. Hän näytti todella seksikkäältä.
Iida opasti minut keittiöön ja pyysi anteeksi vielä vallitsevaa sekasortoa. Kiireessä hän ei ehtinyt purkaa laatikoitaan. Tokaisin, että kämppäni näytti aika ajoin karmeammalta, vaikka muutosta oli kulunut ikuisuus. Iida naurahti, hänen naurunsa kuulosti ihanalta.
Iidan kaadettua kahvit kuppeihin, hän huomasi, ettei hänellä ollut mitään tarjottavaa kahvin kanssa. Sanoin kahvin riittävän, aloin kyselemään enemmän muutosta. Hän sanoi muuttaneensa naapurikaupungista eron takia. Erosta oli ehtinyt kulua jo hetki, mutta nyt vasta hän oli löytänyt sopivan asunnon.
Puhe kääntyi myöhemmin minun naisasioihini. Sanoin eläneeni sinkkuna jo hyvän aikaa. Paljastin, että minun oli tarkoitus mennä tänään treffeille, mutta ne peruuntuivatkin yllättäen. Iida oli pahoillaan siitä, mutta kiitollinen että niin kävi, sillä muuten en olisi ollut auttamassa häntä. Hän sanoi silmää vinkaten sen olleen kohtalon sanelemaa. Naurahdin. Myönsin, ettei minua harmittanut enää yhtään peruuntuneet treffini.
Kahvit oli juotu ja aloin tehdä lähtöä. Iida tuli saattelemaan minut eteiseen ja kiitti minua avustani halaten minua. Sanoin, että mielelläni autoin naista hädässä, etenkin hänen laisiaan söpöjä kaunottaria. Iida hymähti ja punastui. Hän alkoi leikkiä hiuksillaan laittaen ne rennolle nutturalle.
Iida seisoi edelleen ihan kiinni minussa, tartuin ovenkahvaan ja hän pyysi minua odottamaan. Katsoimme hetken toisiamme silmiin. Iidan huulet väpättivät hieman ja sitten hän harmitteli taas, ettei tarjonnut minulle kunnollista kiitosta työstäni. En ehtinyt enää sanomaan mitään, kun Iida kiersi kätensä ympärilleni ja kurottautui suutelemaan minua hellästi. Iidan siniset silmät katsoivat minuun intensiivisesti edelleen ja olimme hetken hiljaa. Irrotin otteeni kahvasta, asetin käteni Iidan ympäri ja suutelin häntä pitkään.
Katsoimme toisiamme hymähdellen ja jatkoimme intohimoista suuteluamme. Painoin hänet seinää vasten ja hän voihkaisi. Aloin hyväillä hänen vartaloaan, laskin toisen käteni hänen pakaralleen ja tartuin toisella hänen rinnalleen puristaen sitä hellästi. Iidakin haki kädellä kaluani ja hyväili sitä housujeni läpi.
Iida alkoi nykimään paitaani, riisuin sen ja kuulin hänen huoahtavan. Hän laski kätensä rintalihaksilleni ja katsoi niitä lumoutuneena suudellen rintaani. Hän riisui toppinsa ja sen alta paljastuivat valkoiset, pitsiset rintaliivit. Avasin haan yhdellä kädellä ja hänen pienet, mutta terhakkaat rintansa pomppasivat vapauteen. Tartuin toiseen tissiin, punnitsin ja puristelin sitä hetken ja sitten nappasin nännin suuhuni.
Nappasin Iidan syliini kannoin hänet makuuhuoneeseen laskien hänet sängylle. Hän alkoi heti riisua housujaan ja minä tein samoin. Vedin molemmat housuni pois kerralla, mutta Iida piti vielä pikkarit jalassaan. Huomasin niissä märän läikän jalkovälin kohdalla. Iida meni sängyn päähän ja kömmin hänen ylleen. Kiiman voimakas, kitkerä tuoksu alkoi kutkuttaa nenääni.
Laskin käteni hänen hävylleen ja hyväilin sitä housujen läpi samalla suudellen häntä intohimoisesti. Iida huohotti yhä äänekkäämmin. Sitten hänen kätensä hapuili yöpöydän laatikkoa, johon hän ei ihan ylettänyt. Ymmärsin yskän ja avasin hänen osoittamansa ylimmän laatikon ottaen sieltä kondomin.
Suutelin taas Iidaa ja aloin liikuttaa huuliani yhä alemmas. Pysähdyin taas rinnoilla ja hyväilin niitä molempia hetken suudellen ja nännejä imien. Jatkoin alemmas suudellen hellästi vatsaa, mikä sai Iidan värähtämään ja huokaisemaan äänekkäästi.
Lopulta saavutin määränpääni. Raotin pikkuhousuja hieman pois edestä ja annoin suukon häpykummulle. Sitten vedin pikkuhousut kokonaan pois ja viskasin ne nurkkaan. Nousin Iidan päälle ja hyväilin sormellani hänen hieman karheaa pilluaan. Liikuttelin sormeani häpyhuulten välissä ja työnsin sen välillä sisällä. Huomasin Iidan olevan aivan litimärkä. Hän tarttui kulliini runkaten sitä pari kertaa ja kuiskasi haluavansa sen jo sisäänsä.
Nousin asettelemaan kondomin paikalleen Iidan hyväillessä samalla klitoristaan. Hän otti malttamattomana kalustani kiinni ja alkoi ohjata sitä pillunsa suulle. Hieroin sitä hetken häpyhuulia ja klitorista vasten, Iida vaati kiimaisena laittamaan sen jo sisään.
Pillun suu tuntui tiukalta, asettelin kulliani pari kertaa, ennen kuin se ihan sujahti kunnolla sisään. Voihkaisin kovaa. Miten ihanalta tuntui saada kulli taas naisen sisään pitkästä aikaa. Aloitin rauhallisin ja pitkin vedoin. Iida voihki raskaasti työntöjeni tahdissa. Hän ihan kiljaisi ja raapi selkääni, kun vedin kullini pois pillusta ja painoin sen sitten rauhallisesti aivan tappiin asti.
Kiihdytin tahtiani ja Iidan ääni yltyi, mikä kannusti minua jatkamaan lujempaa. Iida koitti suudella minua ja samalla hoki, miten hyvä ja ihana olin. Löysin löytäneeni hyvän tahdin, kullini päässä kihelmöi ihanasti ja Iida sulki silmänsä, eikä saanut ääntä kunnolla lähtemään. Koitin pitää tahtia yllä parhaani mukaan.
Hetken päästä tunsimme oudon tunteen alapäässä ja tajusimme kondomin revenneen. Vedin kaluni pois Iidan sisältä, vedin vanhan kumin pois ja hapuilin laatikosta uutta. Iida nousi pystyyn, tarttui kulliini ja runkkasi sitä pari kertaa. Hän sanoi kullini tuntuvan todella hyvältä, sitten hän kääntyi kontilleen.
Sain uuden kortsun paikalleen ja asetuin Iidan taakse. Läpsäisin lujaa hänen pyöreää peppuaan ja hän vinkaisi. Annoin vielä suukon hänen pakaralleen ja sanoin hänenkin tuntuvan ihanalta. Tartuin Iidaa lanteilta ja toisella kädellä ohjasin kullini pillun suulle. Hän voihkaisi taas taivuttaen vartaloaan. Laitoin toisenkin käden hänen lanteilleen ja aloin reippaan lykkimisen. Takaapäin naiminen sai kullini kihelmöimään taivaallisesti ja aloin minäkin huohottaa nautinnosta.
Jatkoin lykkimistäni kiihtyvään tahtiin, Iidan kaunis ääni ja nautinnosta johtunut vaikerrus sai minut panemaan vieläkin kovempaa. Nousin jaloilleni samalla nostaen hänen takapuoltaan pystyyn. Työnsin kullini aivan tappiin asti pari kertaa rivakasti ja se sai Iidan ihan kiljaisemaan korvia vihlovasti. Tiesin äänien kantautuvan herkästi alakertaan, mutten välittänyt siitä, se tuntui taivaalliselta.
Kullini oli nautinnonomaisessa tulessa ja tiesin tulevani kohta. Iidakin ilmoitti huipunsa lähestyvä. Olin nähnyt kortsupaketin vieressä Iidan suristimen, joten pysäytin työntelyn ja otin sen laatikosta. Laitoin sen päälle ja asettelin pilluun samanaikaisesti kullini kanssa. Työnsin niin lujaa, kuin lantiosta lähti suristimen hyväillessä kulliani ja Iidan klitorista. Hänen kroppansa tärisi uskomattoman voimakkaasti ja hän huusi täyttä kurkkua nautinnosta.
Lastini alkoi lähteä liikkeelle ja samassa Iidankin keho kramppasi muutaman kerran todella voimakkaasti mahtipontisen voihkimisen säestämänä. Hänen selkänsä kaartui notkolle, mikä laukaisi oman orgasminkin. Huohotin äänekkäästi orgasmini voimasta ja Iidakin päästi kimeän kiljahduksen jokaisella kyrpäni sykäyksellä. Tuleminen ei ollut aikoihin tuntunut niin hyvältä. Siiten Iida lyyhistyi voimattomana alleni ja kierähti selälleen.
Kävin heittämässä kortsun roskiin ja pesaisemassa kaluni, ennen kuin kömmin Iidan viereen peiton alle. Suutelin häntä pitkään ja intohimoisesti. Sanoin, ettei peruuntuneet treffini enää harmittaneet minua ja Iida naurahti makeasti ja antoi suukon. Hän painoi päänsä rinnalleni ja piirteli siihen sormillaan. Hän suuteli rintakehääni ja katsoi minua suoraan silmiin. Hänestä olisi kiva, jos tulisin toistekin apuun, tai kahville. Sanoin tulevani mielelläni, sillä kahvin kanssa tarjotut kylkiäiset olivat todella vaivan arvoisia. Hän naurahti taas ja suuteli minua. Sitten hän nukahti kainalooni ja minäkin vaivuin lopulta uneen.

Se kerta ei jäänyt viimeiseksi, löysin itseni Iidaa naimasta yhä useammin. Ajan mittaan hän vapautui ja alkoi luottaa minuun, mikä johti mitä villeimpiin seksisessioihin. Ne tarinat jäävät kuitenkin toiseen kertaan. 😉

Kommentoi

top