search
top

Mekaanikon Merkitsemä (Kokonainen)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (31 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...

HUOM:
Tämä ei ole vanha novelli. Tavallaan. Sain aikoinaan Mekaanikon Merkitsemä novellista kahta palautetta. Toiset vaati jatkoa ja toiset valitti miten eka osa ei mennyt seksiin asti. Huomasin toista osaa kirjoittaessani että ei menisi sekään ja että kolmas osa olisi alusta asti pelkkää seksiä. Niimpä päätin muokata alkuperäisen novellin yhdeksi pitkäksi osaksi jossa on koko illan tapahtumat. Se taas oli liian pitkä julkaistavaksi, joten julkaisen kaikki kolme osaa kerralla. Koska sain pari uutta ideaa matkalla kirjoitin ensimmäisenkin osan lähes täysin uusiksi. Eli tavallaan kyseessä on täysin uusi teksti vaikka alussa onkin paljon elementtejä vanhasta. On osat 2 ja 3 kuitenkin kokonaan uudet teille. Novelli kuitenkin kirjoitettiin yhdeksi pitkäksi novelliksi joten suosittelen ottamaan aikaa niin että voitte lukea kaikki rauhassa kerralla, toivottavasti nautiskellen.

Rakkaudella: Kaz

Oli perjantai päivä. Olin työpaikallani korjaamassa yhtä päin vittua ajettua Lamborghiniä. “Näin käy kun isi maksaa”- ajattelin kiroten, kädet mustina. Päivä oli ollut paska. Olin vihannut pomoani Jania alusta asti ja koska en osannut mennä “Kyllä pomo”-moodiin olin aina hänen silmätikkunsa. Kaikki oli syytäni. Pahinta oli että hän leveili minulle tahallaan. Joko vaimollaan tai autollaan. Itse olin sinkku ja rakastin yhdenyön juttuja mutta siitä ei koskaan ollut näyttää mitään konkreettista takaisin. Ihan sama vaikka olisin saanut kaksi parikymppistä petiini en voinut näpäyttää sillä Jania koska he eivät esim saattaneet minua töihin toisinkuin Janin vaimo. Janin vaimo ikävä kyllä oli upea. Blondi, maksetut rinnat ja tyrkky perse. Kapea vyötärö ja aina Janin kravatin värinen tiukka iltapuku päällä. Mahdollisimman paljastava tietty myös. Tyttö vaikuttaa villiltä mutta hillitsee itsensä Janin edustusvaimona.

Itse olin 183cm ja Janin vaimo oli minua varmaan vain viitisen senttiä lyhyempi. Jani oli itseasiassa vaimoaan lyhyempi. Olin saanutkin parhaat nauruni kerran kun kuulin Janin valittavan vaimolleen ettei tämän pitäisi käyttää korkokenkiä. Jani olikin silloin melkein päätä lyhempi. Tässä oli ehkä osa Janin vihasta. Hän oli noin 26-vuotias isän avulla pestinsä saanut lapsen kasvoinen miehen alku kun minä olin 35-vuotias treenattu ja jykevä kasvoinen mies. Ehkä siksi Jani nautti pomottamisestani. Päivä oli jo pitkällä mutta se ei riittäisi. Urheiluautoja korjaava yrityksemme oli pitämässä kevät-iltamat tänään. Viinaa ja Janin rehentelyä. Viina tosin kiinnosti aina mutta pelkäsin että joskus päädyn vetämään Jania turpaan. Jos hänen vaimonsa olisi tulossa niin kiroaisin illan. Kieltäytyisin muuten mutta yksi uusi harjoittelija kiinnosti minua. Ehkä parikymppinen, timmi perse, mustat pitkät hiukset ja suloiset naapurintyttö kasvot. Olin pari kertaa tahallani tupakalla ollessa ollut ilman paitaa hänen ikkunansa edessä. Hän oli tuijottanut minua ja tajunnut vasta kun olin tumppaamassa että näin tuon tuijotuksen. Hän punastui mutta siitä lähtien paperit jotka normaalisti tulee sähköpostiini puhelimeen hän on tulostanut ja kantanut minulle aina korviin asti hymyillen ja jäänyt hieman jutulle. Niina oli paljastunut nimeksi.

Ei mitään huulen imeskelyä suurempaa flirttiä mutta pääasia oli että Jani vihasi tätä. Ihan sama saisinko mutta Janin piti uskoa niin. Pillua saisin muualtakin. Tämän lisäksi firmassa oli maalaaja Kuosmanen ja peltitöitä tekevä Risto. Minulla oli pari, nuori innokas mekaanikko Ismo mutta hän oli saikulla astuttua vahingossa dynon päälle sen simuloidessa 200kmh vauhtia. Pahemminkin olisi voinut käydä. Häneltä vain murtui ranne otettuaan koko kroppansa sen päälle.

Sain lambon säädöt kohdalleen ja se kehräsi taas normaalisti. Vaikka hukkaan sekin menisi keskenkasvuisen omistajan käsissä. Kello näyttikin lähelle pulkkaa. Tai siis lupaa dokata. Bileet alkaisivat heti työpäivän jälkeen. Ensin jutustelua kokoushuoneessa ja porukan siirryttyä hilpeämmälle päälle jotain ohjelmaa. Siirryin pesemään käsiäni kun huomasin Niinan kävelevän toimistosta minua kohti hilpeänä, siideri kädessä. “Mikaa! Joko Lambo kehrää?” “Kehrää, kehrää muttei niin kuin sinä.” Naurahdin takaisin. Katselin ympärilleni mutta en löytänyt paperia mihin pyyhkiä kädet. Ne olivat hieman mustassa rasvassa. Niina tuli edelleen kohti ja punasteli hieman kommentistani. -Tadaa! Hän huudahti ja veti selkänsä takaa puoli litraisen Lapin Kulta tölkin ojentaen sen minulle. Unohdin käteni ja tartuin tölkkiin. Sihautin sen auki ja lähdin hörppien kohti huoltolaa vaihtamaan työkamat siviileihin. Niina seurasi perästä ja kehui miten Lambo oli tärkeä ja olin tehnyt hyvää työtä että se oli maanantaiksi valmis. Vasta kun vedin T-paidan pois paljastaen yläkroppani hän tajusi mihin minua seurasi.

– Oho anteeks en taas tajunnu. Niina sanoi häveten ja punastellen.
– Eikun hyvä että tulit. Mulla on yks kaveri joka pyysi hinta arvion tollasen Jaggen laitosta. Sanoin ja ojensin lapun Niinalle.

Samassa pudotin työhousuni lattiaan. Niina tuijotti hetken etumustani. Säpsähti ja löi katseensa tiukasti papereihin. Meinasin shokeerata lisää mutta päätin vain marssia bokserit jalassa suihkukoppiin. Heitin bokserit reunalle ja aloin pestä itseäni. Pesut suoritettuna tajusin että unohdin pyyhkeen.

– Viitsitkö Niina antaa mulle pyyhkeen mun kaapin päältä? Kuulin hänen kopsuttelevan korkkareissaan hetken.
– Tää vai? Hän sanoi ojentaen pyyhettä kopin oven yli.

Heitin pyyhkeen ympärilleni ja kävelin takaisin kaapilleni. Asetuin Niinaan selin, vedin pyyhkeen päältä ja aloin kuivata itseäni. Huomasin että minulla oli suhteellisen näyttävä puoliheijari ja päätin kiusata Niinaa lisää.

– No miltä näyttää. Oli hetken hiljasta käännyin niin että Niina näki ainakin osan munastani ja jatkoin
– Jagge meinaan.
– Nii! Niina huudahti ja siirsi katseensa kropastani taas paperiin.
– No ei tää kallis olis. Jos haluat alennuksen niin tarvii tehä Janilta salaa eli iltaisin.
– Niin mä aattelin. Kaveri menee naimisiin niin ilmainen työ olis mun lahja. Maksaa vaan osat.
– Veikkaan että menee alle tonnin. Niina kommentoi
– No hyvä. Kaveri veikkasi kolmea. Vedin bokserit jalkaan, käännyin Niinaa kohti ja hymyilin.
– Mitä sanot riittääkö tää varustus?
– Niina hymyili punastellen ja vilkuili kankaan lävitse selvästi näkyvää kyrpääni.
– No kyl mun puolesta mut muut ei välttämättä ole samaa mieltä.
– Harmi. Pitää varmaan pitää erikseen omat bileet missä on asu vapaa. Niina punasteli hymyillen.
– Huh täällä tulee kyllä kuuma, siinä olet oikeassa. Hän tuskaili ja lepatti kesämekon kaula-aukkoa.

Mekon alla hänellä oli ihoa nuolevat mustat Jooga housut. Vedin vikoja kamoja päälle. Olin valinnut siistit farkut, t-paidan ja puvuntakin. Otin huikan bissestä ja kävelin Niinan luokse ojentaen käden lähdön merkiksi. Hän tarttui siihen ja käveli ohitseni jolloin sipaisin muka vahingossa hänen komeaa persettä. Niina jatkoi kävelyä keinuttaen vilkaisi minuun hymyillen ja näytti kieltä leikkisästi. Saavuimme firman kokous huoneeseen jossa kaikki muut jo olivat. Kuosmanen ja Risto istuivat verkkarit jalassa suihkun skipanneena kuusi paikkaisen pöydän toisessa päässä. Keskipaikoilla oli toisistaan vastapäätä Jani ja hänen vaimonsa Janica. Tiesin että hän oli oikeasti Janika mutta jostain syystä käytti Janicaa. Pöydässä oli Kossua, Giniä, viinejä, skumppa, bissejä ja siideriä. Janilla oli edessään joku paukku, Janicalla viiniä ja jätkillä bisset.

– No sieltä sitä laahustetaan. Jani hihkaisi nasaalisti.
– Joo mä käyn yleensä suihkussa duunin jälkeen.
– Vaikka mitään et tee. Jani vittuili heti.
– Älä heti alota Jani! Janica torui Jania.

Niina istui Janin viereen varmaan koska tiesi etten halua siihen. Minä istuin Janican viereen hänen hymyillessä minulle tiukassa olkaimettomassa, juuri ja juuri perseen peittävässä mekossaan. Silikonit tyrkyllä.

– Ja itseasiassa. Niina aloitti puhumisen.
– Mika on nyt jo säätänyt sen Lambon koneen ja se kehrää. Tämän ansiosta se maanantaina tuleva Keskisen Vesan Vette on aikataulussa ja siitä luvattiin bonus jos se saadaan Tuuriin perjantaiksi.
– Siis Lambo on valmis? Käynnistitkö?
– Jep. Kuten Niina ilmaisi; “kehrää”.
– No okei… Myönnän että olen yllättynyt. Pienet Mikalle. Jani myöntyi ja pöytä antoi minulle pienet aplodit.
– Oliko meillä joku suunnitelma tälle päivälle?
– Viinaa, juttelua, pizzaa, baariin ja ehkä jatkoille meille. Jani ilmoitti.

Jani se sitten oli varustettu kovalla mielikuvituksella mutta toisaalta tuo suunnitelma kelpasi minulle. En olisi oikeaa ohjelmaa jaksanutkaan.

Yhtäkkiä firman ovikello soi.

– Hiekkaneekerit lättyinensä. Jani nauroi heitolleen. Tuuks sää Mika kantaan nii, mä maksan hän pyysi.

Nousimme ylös ja jostain syystä Janica seurasi. Heitin tölkin koppaan ja nappasin pöydältä uuden. Jani oli jo ovella pitäen sitä auki. Janica käveli avoimesta ovesta jonka jälkeen Jani päästi irti jolloin jouduin ottamaan ovesta kiinni kädellä jossa uusi bisseni oli ja se läikkyi hieman. Jani käveli Janican viereen heitti toisen käden hänen niskansa taakse ja puristi vähän rinnasta katsoen minuun ja vinkaten silmää. Leveily alkakoon ajattelin valmiiksi vittuuntuneena ovi episodista.

– Paaaarty pitses! Jani huusi Janica kainalossa myötähäpeää herättäen paskalla englannilla.
– Mutta eikö oo Mika Janicalla nätti perse? Jani sanoi kääntymättä.

Päässäni naksahti jokin. Janican perse keinui upeasti hänen kävellessä korkkareissa edelläniAaaaaääa. Tiukan mekon helma hädin tuskin peitti pakarat. Vitut välittämättä päätin testata tuota persettä jos Jani löisi voisin lyödä ongelmitta takaisin ja aina voisin väittää että Janin kommentti kutsui minua kokeilemaan. Koska käteni oli edelleen likaiset tajusin että en voisi koskea valkoiseen mekkoon. Vein käteni helman alle ja puristin Janicaa kunnolla. Etu ja keskisormeni saivat pikkuhousujen kankaan uppoamaan pilluun aavistuksen, peukaloni painoi pikkuhousuja persereikää vasten. Janica säpsähti ja värähti vähän mutta yllätyksekseni jatkoi kävelyä kuin mitään ei olisi tapahtunut.

– Joo kyllähän se komea on.
– Mitä sää täriset onko kylmä? Jani sanoi Janicalle.
– Ei kun meni kylmiä väreitä yhtäkkiä.
– Se on varmaan tää mun miehekäs charmi. Jani sanoi ja astui ulko-ovesta pizzamiestä kohti lompakko jo kädessä.

Janica kääntyi hetkeksi katsomaan minuun. Hänen naamallaan oli yllättynyt virne. Hän vilkaisi minua päästä varpaisiin ja puri huultaan. Janica kääntyi katsomaan kun Jani esitteli muka vahingossa Pizzakuskille kymmeniä erivärisiä seteleitä ja antoi kuskille vain juuri sen mitä oli velkaa. Sain pizzalaatikot kokoustilan pöydälle Jani ja Janica tulivat perästä omille paikoilleen. Niina oli jo levittänyt pöydälle lautasia ja alkoi leikkaamaan pizzaa vapaasti otettavaksi. Tajusin uudestaan että sormeni olivat edelleen mustat eikä täälläkään ollut paperia.

– Mä käyn vielä röökillä ennen pizzaa. Sanoin ja lähdin huoneesta miettien mihin ne putsaisin.

Kävelin toimiston lävitse mutta vaikka Jani runkkari olikin, edes hänellä ei ollut nessuja. Päätin astella ulos röökille ja miettiä uusiksi. Olisiko ne pyyhittävä mustaan puvuntakkiin? Sytytin kamelin ja otin ensimmäiset henkoset. Samassa Janica astui ulos Marlboron vihreä aski kädessään.

– Olisko sulla tulta? Hän kysyi laittaen yhden huulilleen
– Mä en tiennyt että poltat. Sytytin hänen tupakkansa.
– En mä poltakkaan kuin juodessa tai Jania ärsyttääkseni. Mut hei saaks mä kysyy. Millainen kundi hiplaa pomonsa vaimoa hameen alta vaikka pomo on ihan vieressä?
– En mä tiedä. Millainen vaimo pitää siitä? Vastasin. Janica hymyili ja virne palasi kasvoille.
– Huono vaimo, sellainen joka piti siitä. Hän vastasi nojaten seinään lantio tyrkyllä keinuttaen.
– Mistä tuli mieleen, minkä väriset pikkarit sulla on?
– Sun tarvii kurkata ite. Janica vastasi kiusoitellen ja alkoi tekemään lantiolla panevaa liikettä minua kohti. Otin tupakkani suustani ja pudotin sen maahan.
– Oho. Sanoin teeskennellen ja polvistuin poimimaan sitä. Janica liittyi leikkiin.
– Oivoi tätä tuulta. Hän kikatti ja työnsi lantiotaan kohti nostaen mekon helmaa vähän.

Janican pikkuhousut olivat valkoiset ja niissä oli mustia jälkiä sormistani. Selitin tilanteen Janicalle.

– Siis mitä? Herralle ei riittänyt tuntuma niin piti vielä merkata? Hän sanoi vaikuttamatta vihaiselle.a
– No ei noita välttämättä huomaa jos ei ole valoa paljon. Tokaisin silmät edelleen pikkuhousuissa joiden alla oli ajeltu pillu. Ohut kangas piirsi muodon selkeästi.
– Huonosti merkattu. Janica sanoi kiusaten ylimielisesti ja jatkoi lantionsa keinutusta.

Vittu mikä lutka ajattelin ja tein mitä hän vonkasi. Käänsin hänet rinnat seinää vasten. Janica nosti heti peppunsa tyrkylle.

– Oih, miten vahva! Mitään en mahda! Kunpa mieheni nyt auttaisi! Hän huokaili teennäisesti.

Heitin röökin pois ja otin hänen mekkonsa alta saman otteen kuin viimeksi. Nyt hieroen voimalla pikkuhousujen kangasta vitun sisään ja peukalolla perseeseen. Janica huohotti tupakka edelleen kädessään. Siirsin toisen käden etukautta klitorikselle ja aloitin hieromisen. Kangas upposi pilluun vain yhden nivelen verran. Otin sormen pois ja aloin hieroa tiukempaa aukkoa kahdella sormella. Janica alkoi liikuttamaan persettään vasten sormia. Lopetin klitoriksen hieromisen vetääkseni pikkuhousuja sivuun. Uitin sormia valmiiksi litimärässä pillussa ja hieroin sitä peräaukolle.

– Jumalauta miten upeat otteet! Hän huokaili kun upotin ensin yhden sitten kaksi sormea aika helposti antautuvaan peräaukkoon.

Nain ja koukistelin Janicaa sormillani välillä nostaen niin että korot irtosivat asfaltista hänen varvistaessa enemmän. Janica vingahteli kivusta. Olin juuri lisäämässä sormia kun hän työnsi lantionsa eteen ottaen itsensä pois sormien ympäriltä. Hän kääntyi nopeasti ympäri ja vikkelin sormin lähti avaamaan vyötäni.

– Katotaas sit onko mekaanikolla edes tälläsiin vehkeisiin sopivaa kalua.
– Jos sä vikiset kahdesta sormesta niin on. Vastasin ja annoin Janican touhuta.

Janica ei vastannut mitään vaan veti kyrpäni housuistani. Sanaakaan sanomatta hän putosi kyykkyyn ja alkoi imeskellä kärkeä tulipunaisilla huulillaan. Muija osasi hommansa ja paineli kyrpää ylipuolenvälin piiloon nieluunsa parikertaa päätään kiertäen kunnes tuijotti silmiini antoi muutaman viimeisen imun ja lopetti.

– Kyllähän tällä kelpaisi remontoida vaikka mitä. Hän naurahti ja runkkasi varttani ihaillen elintäni.
– Rouva on hyvä ja ottaa alkuperäisen paikkansa seinää vasten niin katsotaan.
– Ei kyl meidän on mentävä takas. Jani ihan varmaan kohta etsimässä.
– Arvasin. Ei oo muijalla pokkaa.
– Jos tuut meille jatkoille niin saat rassata mua tällä kalulla vaikka koko yön. Jani sammuu kuitenkin.
– Tulen, mutta aattelin nussia siellä Niinaa samalla kun Jani kuuntelee yrittäen vispata kännistä kulliaan pystyyn.

Janica naurahti ilmeisesti mielikuvalle.

– Mä arvasin että sulla ja sillä kakrulla on jotain meneillään. Noh, sä et selkeesti tunne mua. Mä saan haluamani kyllä.
– Niin mäkin sanoin ja vein taas sormeni Janican pikkuhousuille.

Tälläkertaa hieroin vain ulkopuolelta. Janica voihki samalla kuin yksi sormi kerrallaan hieroin hänen anusta ja klittaansa samalla puhdistaen sormeni. Pian tajusin itsekkin että mun pitäisi lopettaa ja korjasin Janican pikkuhousut.

– Nyt on pomon vaimo merkattu kunnolla.
– Ne oli Janin pariisista ostamat. Janica huokaili ja hymyili.
– Sun pitää pyytää uusia.
– Aiotko sä liata nekin? Janica kysyi flirtaten.
– Mahdollisesti. Vaikka toi lähtee pesussa. Vastasin hymyillen.

Janica hymyili tuhmasti takaisin ja alkoi kopsutella sisään persettään keinuttaen edelläni. Pöydässä, Jani ja jätkät höpöttivät, nauroivat ja mussuttivat pizzaa. Niina seisoi pöydän päädyssä ja laittoi monopolia valmiiksi. Janica istuikin Janin viereen, vilkaisi monopolin parissa hyräilevää Niinaa ja vinkkasi minulle silmää tehden pienen suudelma eleen. Istuin pöytään omalle paikalleni ja aloin auttamaan Niinaa monopolissa. Niinalle siis jäi ainoa paikka minun ja Riston välissä. Janikin oli hyvällä tuulella. Huomatessa että Janica olikin hänen vieressään hän hypähti vähän ja huusi “Oho! Tissit!” Myönnetään että naurahdin itsekin tälle hieman. Niina istui viereeni ja hymyili minulle kuin esittääkseen ilonsa että istumme vierekkäin. Jani alkoi kaatamaan shottilaseja täyteen kossua.

– Tällänen sit vedetään aina kun nostaa kierroksesta palkan! Hän julisti.

Päätin pyrkiä istumaan mahdollisimman usein linnassa sillä hetkellä. Niina oli vastaan mutta Janica ehdotti että saa halutessaan sekoittaa viinan limuun. Jani hyväksyi tämän mutta vain naisille. Peli lähti käyntiin. Risto, Jani ja Kuosmanen oikein hinkuivat kossuja. Janica veti ne myös raakana irvistelemättä. Kuin nostaakseen itsensä Niinan ylitse joka oli sopinut juovansa gin toniceja kossun sijaan. Tosin Niina pärjäsi alussa parhaiten humala alkoi näkyä. Vedin jokusen raakana. Päätin syödä pizzaa estääkseni nopean imeytymisen ja join limua sellaisenaan. Tulin kokoajan humalaan mutta muita hitaammin. Jani nauroi ivallisesti kun laskimme että olin muista jäljessä. Itse kiitin että suunnitelmani toimi.

– Mikalle tuli selvä reissu! Hän hihkui.

Niina laski käden reidelleni kuin rauhoitellen vaikka en sitä tarvinnut. Mulla oli hyvä fiilis ja Jani ei sitä pystynyt pilaamaan. Niinan käsi ei silti lähtenyt reideltäni. Hän pelasi sillä välillä ja laski pöydälle mutta vaivihkaa se palasi takaisin. Niinpä siirsin oman käteni hänen paljaalle polvelleen. Hän hieraisi omaa reittäni hyväksyvästi. Hitaasti pelin edetessä kätemme eteni hieman. Niina koitti vaivihkaa sormenpäillä muka ovelasti miehuuttani. Minun käteni oli edennyt reidelle missä puristelin hänen sisäreittään kevyesti. Ei mennyt kauan kun Niina valitteli kuumuutta ja pyysi taukoa. Se sopi kaikille ja Jani ehdotti että siirtyisimme sikarille. Kieltäydyin vedoten etten pidä sikareista mikä tosin oli valhe. Samassa Niina ymmärsi kieltäytyä myös. Onnekseni se oli Kuosmasen ja Riston mielestä hyvä idea. Janica hymyili minulle ja painoi jalallaan kyrpääni kuin testaten olenko valmis ja vinkkasi silmää ymmärtäen miksi jäimme. Hitaasti jengi teki lähtöä. Niinakin nousi jaloittelemaan ja lähdin hänen peräänsä. Hän käveli halliin edelläni. Hyvä valinta ajattelin koska kuulisimme muiden tulon ja meillä olisi senkin jälkeen hetki ennen kuin meitä etsittäisiin. Niina käveli Lambon viertä jonka olin säätänyt ja nojasi käsillään konepeltiin peppu mukavasti esillä.

– Mistä noi housut on tehty kun ne kuolee sun kroppaa kuin maali?
– Ai sä tykkäät? Niina sanoi ja nosti estottomana hameenhelmaa että näen paremmin. Kävelin hänen taakseen ja asetin molemmat kädet pakaroille niitä tunnustellen ja tiukkuutta arvioiden.
– Sä taidat treenata tätä.
– Mmm… Melkein päivittäin Niina kehräsi. Hän taivutti selkänsä kaarelle ja toi huulet lähes kiinni omiini.
– Mä oon kattellu sua. Hän sanoi hieman humalaisesti.
– Olen huomannut. Tykkäsitkö esityksestä suihkussa?
– Mä arvasin että teit sen tahallas. Hän kuiskasi ja hieroi perseellään etumustani. Vein sormeni hänen pakaroiden väliä pitkin pillulle ja klitan sijaan aloin painella häntä aukon kohdalta.
– Tuhma setä. Sä voisit melkein olla mun isä. Hän kehräsi. Niina nautti hetken kunnes painoi minut irti.
– Mä ostin nää housut vaan että saisin sun huomion tänään. Niina sanoi ja kääntyi minuun kasvotusten laittaen kädet kaulalleni.
– No, onnistuit.
– Nää on jooga housut mutta en kyllä koskaan kehtaisi pitää tunnilla.
– Aijaa sä joogaatkin? Mä luulin että pidät vaan housuja niin kuin muutkin.
– Haluuks nähä?

Niina meni selälleen lambon konepellille ja nosti molemmat jalkansa yhdessä suoraan ylös ja alkoi avaamaan niitä hitaasti kunnes toinen pohkeista osui tuulilasiin ja toinen konepeltiin. Korkea häpykumpu oli upeasti tyrkyllä ja housut painuivat tiukasti vakoon. Asetin käteni hänen reisille molemmin puolin pyhintä ja koitin hieroen aukoa Niina häpyhuulia vähän.

– Onko sulla muita asentoja treenattuna setien katseltavaksi.
– Vaikka kuinka monta, vaikka tytölle voi tehdä paljon muutakin kuin katsella ja hieroa reisiä kun se on niissä.
– Aijaa? Mitä sulla oli mielessä? Sanoin ja liutin oikean käden peukalon klitoriksen päälle aloittaen kevyen pyörivän liikkeen.

Niina huokaisi ja tuijotti minua kiimaisena. Vetäen minut päälleen rinnuksesta suutelemaan häntä. Suudelma oli heti alusta villiä. Niina ei pelännyt käyttää kieltä ja minä en pelännyt vastata. Etumukseni painoi hänen pilluaan suorastaan kivuliaasti. Olihan se herännyt jo kun tyttö esitteli persettään minulle.

– Seisooko sulla? Niina huokaili.
– Impotentillakin seisoisi sun esityksestä. Niina naurahti hieman mutta palautti kiiman heti kasvoilleen.
– Näytä. Mä näin vaan vikauksen aiemmin.

Tein työtä käskettyä ja kaivoin seisovan munani sepaluksesta Niinan ihailtavaksi.

– Hui kun se on iso. Niina huokaili ja tarttui kyselemättä kiinni.

Niina veteli esinahkaa eteen ja taakse puristaen turhankin kovaakin hetken.

– Mahtuukohan se edes? Niina huokaili ja katseli miten pitkälle kyrpäni painuisi hänen sisäänsä kun kivekset ovat kiinni hävyssä.

Samassa kuulin Janin kovan äänen. Sikari oli selvästi poltettu. Niina säpsähti ja nousi heti pelliltä. Muistutin häntä ettei tänne noin vain eksytä jolloin hän rauhoittui. Tarrasin häntä perseestä vetäen itseeni. Puolivahingossa painoin keskisormella juuri peräaukosta kovaa. Niina ei välittänyt vaan hieroi munaani ja alkoi naimaan suullaan omaani kiihkeästi. Hieroin tiukempaa aukkoa nyt tosissani kankaan läpi Niinan kiihdyttäessä runkkaamistani. Hän vetäytyi irti suudelmasta mutta jatkoi runkkaamistani kovaa.

– Tuhma setä. Ei tää mun pyllyyn mahdu ikinä vaikka toi tuntuukin yllättävän ihanalle. Hän huokaili munani kädessään.

Jatkoimme ehkä kymmenen sekuntia toistemme tyydyttämistä ja nuolemista kunnes Niina hidasti.

– Täytyy varmaan mennä. Hän sanoi, alkaen sulloa elintä housuihin. Munastani näkyi vielä terska kun hän antoi sille pusun.
– Hei hei. Nähdään illalla. Hän kuiskasi ja piilotti sen kokonaan.

Kokoushuoneessa Jani ilmoitti että peli oli ohitse ja Janica voitti. Syynä se että jätkät olivat kännissä ja baariin pääsisi helpommin nyt. Jani oli jo tilannut taksin. Keräsin minun vastuulle asetettua matkaeväs kassia samalla kuin porukka valmistautui. Niina meni vessaan meikkaamaan, Janica teki samaa mutta pöydän ääressä käsipeilillä. Kundit alkoivat kävelemään ulos valmiiksi. Kasasin juomia jäädessämme Janican kanssa kahden.

– No, joko on tyttö seivästetty?
– Ei vielä. Säästelen teille.
– Eikö sun kannattais runkata nyt? Voit rankaista kauemmin sitä ritsaa.
– Mä en yleensä kaipaa sellaista. Vaikka kieltämättä Niina on poikkeuksellisen kuuma.

Janica nousi pöydän äärestä meikit vahvistettuina ihan täyteen lutka lookkiin ja tuli kohti.

– Ootsä varma? Sä voisit käyttää vaikka mua käden sijasta. Hän viekoitteli ja kaivoi muutenkin tursuavat feikki rintansa mekosta käsiinsä ja jatkoi.
– Takaan että laukeet hetkessä ja saat itse valita miten ja minne. Hän huokaili ja pyöritti nännejään
– Houkuttelevaa, mutta ei me ehditä.

Janica ei luovuttanut vaan nousi pöydälle istumaan. Hän laskeutui makaamaan, koukisti jalkansa ja poisti mustia jälkiä täyteen painellut alushousut edestä vetämällä ne sivuun.

– Jos käytät tätä niin ehditään. Janica kerjäsi ja venytteli anustaan viivaksi edessäni.
– Nussi mun persettä. Hän huokaili käsi rintaansa hieroen ja alkoi painamaan keskisormea sisään.
– Oletko sä puutteessa vai noin kännissä? Sanoin ja kävelin lähemmäs vieden peukalon märkien pikkuhousujen alle klitorikselle.
– Molempia. Hän huokaili ja värähteli vähän.

Kokeilin toisella kädellä pillua johon kaksi sormea ei riittänyt alkuunkaan. Kolmas alkoi olla sopiva mutta tämä lutka saisi nyt neljää.

– Eikö Jani nai sua? Sanoin ja aloin naida tuota aukkoa ilman sääliä sormillani.
– Sillä on pojan otteet ja pojan työkalu. Hän sai sanottua koittaen vaimentaa ääntään käsillään.

Kyrpäni olisi varsin mieluusti levittänyt Janican aukkoja entisestään mutta halusin pitää itseni lutkan yläpuolella. Otin sormet pois pillusta ja aloin painaa niitä märkänä nippuna suoleen. Janica koitti rentouttaa itseään mutta aloin hieroa klittaa kovemmin estääkseen sen. Uikutus vaimeni hänen käsiinsä kunnes sain kaikki sisään parin nivelen syvyydeltä. Painoin hiljaa ja tasaisesti aukon laajetessa sormiani syvemmälle. Janica irvisti mutta pyöritti siitä huolimatta lantiolla sormia vasten.

– Sä olet pelkkää puhetta. Jos nyt jo sattuu niin miten sä kestäisit naimista?
– Viime kerrasta vaan on vähän aikaa. Janica irvisti ja kiihdytti tahtia kuin todistaakseen jotain.

Vedin sormet ulos. Perse ei pahemmin jäänyt auki vaan sulkeutui heti.

– Ei enää. Sun neitsyt peppus ei kestä enempää.
– Haista vittu. Siellä on käynyt sellasta dildoa ettet usko opiskelija aikoina.
– Joo joo. Siisti itses niin mennään. Jos Janilla on kerta pieni ja seisoo huonosti niin se on sulle just sopiva.

Janica nousi pöydältä ja alkoi korjaamaan asuaan. Olin juuri lähdössä kun Janica klopsutti oven eteen vielä rintojaan mekkoon survoen oven eteen.

– Se on Mika niin että sä survot sun mulkkua muhun tänään. Halusit tai et.
– Eiköhän valta ole mulla ja tuolla odottaa nuorempi ja kiimaisempi kissa.
– Se kakara on kiltti ja söpö naapurintyttö. Sä et edes tajua mihin mä olen valmis suostumaan. Janica sanoi, otti aktissa olleen käteni ja alkoi yksi kerrallaan imeä sormiani.

Janica imeskeli sormiani hetken tuijottaen silmiini kunnes kaikki oli saanut osansa.

– Täytyy myöntää että sä osaat herättää miehen mielenkiinnon kyllä.
– Lupaa mulle että ens keralla mä putsaan jotain paljon paksumpaa ja pidempää. Janica huokasi kiimasta sekaisin.
– Vaikea ymmärtää mitä Jani tekee väärin. Puistin päätäni.

Samassa kuulimme miten Niina kolisteli ulos vessasta käytävällä.

– Itse se mut muiden kyrpien kimppuun ajaa. Vaikkei sitä tajua, sä näet vielä. Hän vastasi ja avasi oven.

Niina näytti tyrmäävältä hymyillessään minulle ujosti ehostetussa meikissään. Poskilla oli punaa, silmissä kohtuullisesti lilaa ja hieman eksotiikkaa pienillä mustilla kajaalilla piirretyillä viivoilla luomen reunoihin. Samassa hän oli hylännyt Jooga housunsa ja oli vain kesämekossaan. Mikä vittu tätä päivää vaivaa ajattelin. Aina minulla on vientiä riittänyt mutta että kaksi todella haluttavaa neitoa kilpailemassa huomiostani. Noh, kaikki olisi hyvin niin kauan kuin Niina ei tietäisi kilpailusta. Janica klompsutti nopeasti korkeissa koroissaan ulko-ovea kohti tietäen että haluaisimme edes hetken.

– En olisi uskonut että susta saa vieläkin haluttavamman näköisen.
– Ai sä tykkäät? Niina kihersi ja vei käteni vyötäröni ympäri.
– Todellakin tykkään. Toivottavasti kukaan ei ryöstä sua mun käsistäni baarissa. Vastasin ja vein kädet Niinan ihanille pakaroille.
– Turha luulo. Mä se tässä olen saaliin löytänyt. Hän sanoi ja suuteli minua.

Emme suudelleet kauan lähdimme pian muiden perään. Jani ja jätkät nauroivat jollekin Janica näytti siltä kuin häntä vituttaisi Jani kokoajan enemmän. Ja niin vitutti minuakin. Olin päättänyt että Janica saa kyrpää jos haluaa. En tiedä koska mutta jos Jani ei tajunnut mitä hänellä on makuuhuoneessaan voisin yhtä hyvin lainata sitä käymään omassani. Vaikka Niina kiinnostikin enemmän, Janicaa vain kävi vähän sääliksi.

Taksi tuli pian. Jani meni totta kai maksajan paikalle ja me muut taakse. Takana oli yksi pitkä pöytä ja sitä kiertävästi penkkiä. Jätkät pakenivat ensin ihan perälle. Autoin Niinan portaita korkkareissa ja sitten myös Janican. Jani kun oli huomaavaisesti etupenkillä jo hoputtamassa. Janica jätti minulle vaihtoehdon siirtyä joko hänen tai Niinan viereen. Valitsin tottakai Niinan jolloin Janica oli minua vastapäätä.

Aloin tarjoilla porukalle juomaa kassista. Tunnelma oli hyvä. Jani jutteli kuskin kanssa edessä ja loput heittivät hyväntuulista läppää. Kundit olivat eniten kännissä mutta ei vielä liian pahasti. Matkakin olisi vain parikymmentä minuuttia. Olin kaikista selvin mutta myös sosiaalisessa hiprakassa.

Iltama alkoi vähitellen maistua muutenkin kuin erotiikan vuoksi. Matka oli kuitenkin pian ohitse. Olimme pahimman teinihelvetti baarin edessä mitä tiesin. Tulin tänne yleensä vain silloin kun olisi pakko päästä pukille sinä iltana ja kukaan tutuista mimmeistä ei vastannut. Nyt minulla olisi onneksi seura valmiina. Olisi oikeastaan kestettävä vain musiikkia ja Jania. Saatuamme narikan ohitse löysimme kuuden hengen loosin johon mahtuisimme kaikki. Jani lähti heti tiskille tilaamaan juotavaa. Pääsin itse istumaan nurkkaan johon Niina seurasi viereeni. Toiselle puolelle istuivat jätkät. Janica ei ilmeisesti halunnut jätkien viereen vaan tuli Niinan ja minun puolelleni. Näin Janille jäi jätkien päädystä paikka. Niina hirvitteli ääneen että mitähän myrkkyä sieltä tulisi kun Jani päättää kaikkien juomat. Pelko oli kuitenkin turha koska pian Jani käveli mukanaan vähän kaikkea oluesta shotteihin. Baarimikko ravasi pöytäämme yhteensä kuusi lautasta erilaisia juomia ja pulloja.

Huomasin että kaikki muut olivat minua jo liikaakin edellä joten päätin naukata yhden shotin. Samassa Jani heräsi istuma järjestyksen tajuttuaan vittuilemaan.

– Jaa te laitoitte miesten ja naisten puolet erikseen. Hän kommentoi nauraen.
– Jani nyt lopetat jo! Janica hermostui.
– Joo joo. Vitsi vitsi. Jani toppuutteli.

Niinan käsi ilmestyi reidelleni taas rauhoitellen vaikken sitä tarvinnut.

– Haluuks jätkät pelaa bilistä? Pöytä ois viel auki! Jani taputti jalalla lattiaa hyperaktiivisena.
– Mä en taida jaksaa. Vastasin heti.
– Pelkäät häviötä vaan. Jani irvaili. Janica potkaisi häntä sääreen.
– Olen häviöstä varma koska en osaa bilistä. Siksi annankin pöydän teille. Vastasin.

Jani naurahti mutta sai kundit mukaansa. He päättivät pelata kaikki kaikkia vastaan kerran ja laskea voitoista häviäjä. Kundit ottivat juomia lähemmäs bilispöytää. Samassa kun toinen puoli tyhjeni Janica vaihtoi puolta ettei olisi niin typerää jutella kaikki samalla puolella. Ja hän avasikin jutun heti.

– Teillä kahdella taitaa olla jotain sutinaa?
– Eiii meil kyl. Niina panikoi söpösti humalassa.
– Ihan kaveri pohjalta pidät kättä Mikan reidellä? Janica naurahti.

Niina punastui ja veti kätensä pois yrittäen keksiä sanottavaa.

– No on meillä tässä vähän jotain ollut. Vastasin Niinan puolesta ja vein puolestani käden Niinan reidelle.
– Arvasin jo heti alussa kun ei näkynyt sikarilla ja molemmilla oli kasvoilla sellanen ilme kun tulitte takas. Kävittekö pikasilla? Janica utelee irvaillen tietäen vastauksen.

Niina punasteli vain lisää ja vastaaminen jäi taas minulle.

– Ei käyty. Vaikka kivaa meillä oli kyllä. Naurahdin ja katsoin ujosti hymyilevää Niinaa.
– Ahaa, pakko sanoo että mä olen vähän kateellinen. Tosta ei oo varmasti taaskaan mihinkään. Janica sanoi Janiin päin viitaten.
– No etkö sä voi pyytää sitä juomaan vähemmän? Niina sai osallistuttua.
– Näin meidän kesken, ei siitä silti oo mihinkään. Se pani mua viimeksi 4 kuukautta sitten huonoin tuloksin. Janica lateli estoitta punastuttaen Niinan taas.
– Miksette kai se ennenkin sujui jos te aloitte seukkaankin. Kysyin ja otin oluen pöydästä huulilleni.
– Joskus joo. Mut se on pitkä juttu ja en halua jäädä kiinni sen kertomisesta.

Niina oli saanut punan laskemaan ja uskalsi kysyä Janicalta suoraan.

– No nyt kun tiedät niin onks teillä jotain vieras huonetta? Hän sai ulos kunnes punastui taas ja jatkoi vähän hiljemmin.
– Tai siis aattelin et jos teille tullaan ja haluisin nukkua Mikan kaa. Hän sanoi.

Janica nosti skumpan telineestään samalla kun naurahti Niinan ujoilulle.

– Ota kulta kuplivaa niin rentoudut, on sit illallakin hauskempaa hän nauroi ja jatkoi.
– Onhan meillä, tosin se on Meidän makuuhuoneen vieressä ja jos mä tulkitsen oikein mitä haluat niin ulkorakennuksen takkahuone tai sauna tai poreamme sopii siihen paremmin. Janica hymyili vinosti.
– Aa, teil on poreamme!?
– On. Ja erillisessä rakennuksessa. Siellä saa soittaa musiikkiakin täysillä eikä se kuulu sisälle… …tai pitää muuten ääntä. Janica jatkoi.

Niina punasteli mutta hymyili kuitenkin jo Janican irstaille jutuille.

– Mut kannattaa odottaa että noi käy ensin. Jani yleensä haluaa kännissä saunaan ja sammuu nopeasti sieltä tultuaan. Saatte olla rauhassa.
– Kuulostaako hyvältä? Kysyin Niinalta ja hivutin kättä vähän reittä pitkin ylös.
– Kuulostaa ihanalle. Niina vastasi ja suuteli minua.
– Hyvä vaan että joku käyttää sitä siihen mihin sen aluksi halusin. Ootte just niinkun haluatte ja vaikka koko yön, Janica naurahti.
– Otamme ehdotuksesi vastaan, naurahdin takaisin.
– Huh tässä tulee mullekin kuuma vaikka lämmön luulisi olevan sillä puolella Janica jatkoi ja puhalsi rintojensa väliin.

Niina oli ilmeisesti ottanut Janican neuvosta juoda, vaarin ja otti isoja kulauksia skumppa lasista. En kuitenkaan malttanut olla kysymättä Janicalta yhtä asiaa.

– Mä voin olla puolueellinen koska kuten tiedätte vihaan Jania. Mutta eikö tossa pisteessä kannattais etsiä salarakas tai lähteä lätkimään?
– Mika! Niitten pitää vaan selvittää asiat, voi se vielä toimia! Niina puolusti.
– Ei voi. Mä seurustelen vaan rahan takia sen kanssa. En mä vois enää edes syttyä tosta paskasta. Janica sanoi vakavana jatkaen.
– Mä en tunne ketään muita oikein enää kuin Janin ja sen kaverit. Oon joskus humalassa flirtannut niiden kaa mutta ne teeskentelee ettei ne huomaa tai reagoi koska Jani on niillekin ilmainen juottaja. Janihan on paljon työmatkoilla joten aikaa olisi. Janica puhui kylmästi.
– Ja mä kun oon pitänyt sua ylimielisenä ja ärsyttävänä primadonnana jolla on täydellinen elämä. Niina valitteli.
– No on ukossa joka maksaa mitä vaan puolensa. Vaikka nyt ottaisinkin mieluummin kunnon miehen rahasäkin sijasta. Janica huokaisi.

Niina näytti aidosti säälivänsä Janicaa mutta Janica itse päätti piristää tilannetta vuodattamisen sijaan.

– Mutta! En tullut tänne tätä varten vaan pitämään hauskaa! Nyt keskitytään itsemme humaloimiseen ja illalla teillä tulee olemaan veikatenkin odottamisen arvoinen yö. Kunhan Mika ei ota liikaa. Hän naurahti.

Niinakin nauroi kerrankin punastumatta ja otti lisää skumppaa. Samassa Janica sai heti uuden idean.

– Itseasiassa lähetääs Niina tanssi lattialle niin karistellaan loputkin vitutuksen siemenet. Siellä näky olevan ihan hyvin porukkaa jo.
– Taidan muuten lähteäkin. Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa. Hän vastasi loppuun ja kippasi skumpan loput kurkkuunsa.
– Älä kulta juo liikaa ja tuu hakeen jos tulee liian tylsää. Niina sanoi ja antoi suukon hihittäen.

Samassa katselin kun kaksi tyttöä korkkareissa kopsutteli peput keinuen luotani. Jätkillä oli selvästi humala tasosta huolimatta vakavat pelit menossa, en jaksanut mennä sinnekään notkumaan. Päätin keskittyä olueen ja tsekata mitä uutisiin kuuluu kaivaen puhelimen esiin. Uutiset kävivät nopeasti tylsäksi kun vaihtoehtoina oli ajatella Niinaa venyttelemässä saunassa. Minä voisin auttaa venyttämään paikkoja johon jooga ei auttanut. Naurahdin ja päätin käyttää kyseisen vitsin illalla. Nopeasti huomasin ajatukseni kuitenkin liukuvan Janicaan. Pakko myöntää että hänen laitettu kroppansa sai kyrpäni timantiksi, pelkän ajatuksen voimalla ja mikä parasta se kroppa oli riettaimmassa mielessä mitä olen nähnyt. Väkisinkin isä ongelmia nuoruudessa teorioin humaltuvalla mielelläni. Mieli ilmeisesti lensi turhankin kovaa koska yhtäkkiä tytöt istuivatkin jo takaisin pöytään.

– Niinan peppustako täällä noin ajatuksissaan ollaan. Janica sanoi istui puolelleen.
– Voi se ajatella sun tissejäkin. Niina kikatti.
– Mä ajattelin itseasiassa hetken verran töitä. Sitä aiemmista ajatuksista en kyllä puhu mitään. Naurahdin.
– Niin varmaan. Tuopista vetoa että aisa on tanassa ja pää on jo meidän saunarakennuksen tapahtumissa. Niina on tuomari varmaan mieluusti. Janica sanoi nauroi ja otti isoja kulauksia valitsemastaan drinkistä.
– Tytöt on selvästi ottaneet aika nopeasti. Ehdin sanoa kun Niinan käsi oli vasten kovaa kyrpääni housujen päällä ja silmät katsoivat minua kiimaisena.
– Janica tais voittaa. Niina sanoi hiljaa ja jatkoi hyväilyäni sormenpäillä.
– Oho. Äänestä ja katseesta päätellen Mika ei ole pienintä sorttia. Janican kiihotuksen näki selvästi vaikka hän yritti piilottaa sitä parhaansa mukaan.
– Mikä helvetin kiusataan joukolla Mikaa päivä tämä on? Ekstaasiako te siellä tanssilattialla veditte?

Molemmat tytöt purskahtivat nauruun.

– Ei me oikeasti tanssittu hölmö. Janica halus röökille ja puhua. Niina liversi käsi edelleen kimpussani.

Juoma melkein hyppäsi suustani kun rupesin miettimään mitä Janica oli mahtanut kertoa. Rauhoituin kuitenkin saman tien kun tajusin että Niinan sormet tuskin piirtäisivät janaa edestakas miehuuttani pitkin jos hän olisi puhunut jotain.

– No mistä te sit puhuitte?
– Sanotaanko että Janica antoi kokeneempana rohkaisevia neuvoja.

Niina oli jo aika tuiskeessa. Kaikesta näki että hän olisi valmis naimaan minua vaikka tässä jos pyytäisin. Janica hymyili minulle salaperäisenä. En erityisesti pitänyt yllätyksistä mutta pakko myöntää että nyt en malttanut odottaa. Samassa alkoi kuulumaan humalainen juhliminen. Kuosmanen oli voittanut, Jani hävinnyt ja Risto tullut toiseksi. Ei ihme. En uskonutkaan että Jani olisi kovin hyvä, hän ei vaikuttanut pubeissa viihtyvältä. Niina siirsi kätensä kimpustani kun jätkät alkoivat mölyten palata pöytäämme.

– Mikäs tytöillä on meno? Jani jatkoi väsynyttä läppää.
– Jani! Janica puolusti humalaisella innolla.
– Joojoo, tytöt ja Mika. On teille humalasta ja naurusta päätellen juomat kelvannut. Tai Mikasta ei osaa sanoa mut tytöt on juhlatuulella selkeästi.
– Todellakin! Niina innostui ja otti uutta drinkkiä naamansa eteen.
– Mulle ei kyllä maistu lisää enää hetkeen. Mä voisin käydä haukkaamassa happea. Janica sanoi.
– Pääseksä yksin? Jani uteli lääppien.
– Pääsen pääsen. Janica vastasi tuupaten Janin kädet pois.
– Mä voin lähteä mukaan seuraksi savulle. Sanoin ja nousin ylös.

Yllättäen Jani ei keksinyt vitsiä. Niina päästi minut hymyillen pois nurkasta ja puristi vaivihkaa perseestä. Janica kopsutti jo edelläni nopeasti yläkerran terassia kohti. Ulkona oli mukavan viileää. Janica käveli sohvilla varustettuun pöytään ja kaivoi itsekkin tupakan. Tarjosin tulta ja istuin viereen.

– Valota nyt vähän tota sun ja Janin kuviota.
– Jani on porno addikti. Sillä on paha fetissi ja mä olen hitaasti huomannut miten mut valkattiin ja mun kroppaa muokattiin sekä näyttäväksi malliksi että toteuttaan tätä fetissiä.
– No mut eikö se tarkota vipinää makuuhuoneeseen? Tai mihin vaan.
– Tarkottaiskin. Janille se on taivas mut mä en saa mitään.
– En ymmärrä. Puistin päätäni.
– No Jani haluaa musta vaan dominan. Mä pukeudun nahkaan ja latexiin ja alistan sitä. Siihen ei kuulu seksi koska se rikkoisi kuulemma roolit… Janica henkäisi savua ulos ja jatkoi.
– Jos tiettyjä asioita ei lasketa. Kuvotus kasvoillaan.
– En pyydä kertomaan enempää. Tää selvensi paljon. Mut etkö sä voi pyytää myös omia iltoja jolloin sua alistetaan.
– Yritetty on. En mä pysty näkemään sitä enää miehenä kaiken sen vikinän ja anelun jälkeen. Mä aloin tyydyttämään itseäni leluilla. Siirryin isompiin ja nyt sen kikkeli ei edes tunnu missään. Vaikka tuntuisi mä arvostan niitä kumi patukoita enemmän seksikumppanina.
– Aika kovaa tekstiä. Sanoin mietteliäänä ja imin savukettani.
– Vittu mä olen kade Niinalle. Se saa sun seivästä itseensä koko yön. Mä lupaan että pidän kaikki poissa enkä kerro sille meidän aiemmista leikeistä. Se on upea tyttö ja ansaitsee sut. Janica sanoi hiljaa.

Vitutti nähdä Janica tuollaisena. Hyvä nainen eksynyt vain väärän rikkaan pojan vaimoksi. Olisi suorastaan velvollisuus piristää häntä.

– Koskeeko vaitiolovelvollisuus myös tulevia leikkejä?
– Mitäh? Janica mietti tajusiko oikein.
– No sitä vaan että noista kukaan ei polta, ne ei edes tiedä että me tultiin ylös terassille. Joten jos sä nyt tulisit hajareisin mun syliin ja mä koskettelisin sun pillua samalla kun sä imet mun kieltä niin me ei jäätäisi kiinni kenellekkään.

Janica tuijotti minua ehkä sekunnin kunnes hän ampui puolikkaan tupakkansa kaiteen ylitse ja hyppäsi syliini jalat auki ja alkoi nuolla suutani kiimaisena. Vastasin suudelmiin vähintään yhtä kovaa. Käteni alkoivat tehdä luvattua työtä Janican hameen alla. En alkanut lämmittelemään vaan otin pikkuhousujen kankaasta kiinni ja revin ne rikki. Samassa sovitinkin jo neljää sormea hänen sisäänsä ja aloin pumppaamaan ja koukistelemaan niitä venyttäen Janicaa lisää. Janican oli pakko lopetta suutelu että happi riittäisi ja alkoi huokailla korvaani.

– Ne oli satasen pikkarit. Sä oot ihan vitun ihana.
– Ja sä olet ihan vitun kuuma narttu.

Yritin saada sormiani syvemmälle mutta ei Janicaan enää kämmentä mahtunut. Ainakaan vielä. En kuitenkaan antanunut sen estää minua yrittämästä. Janicasta näki että tämä sattui mutta tuntui siitä huolimatta haluavan enemmän.

– Kaiva sun muna esiin. Kyl me vähän voidaan eiks joo? Janica aneli korvaani.
– Sen huomaa kaikki. Me lennetään ulos.
– Vittu mä olen puutteessa. Tajusin jo kun puristit. Ja viimeistään sillon tupakalla kun muistutit millasia seipäitä oikeatkin kyrvät voi olla. Janica huokaili.
– En edes tajunnut muuta kun että toi pitää saada eka suuhun… Sit pilluun… Sit perseeseen… Ja sit… Janica huokaili kiiman tasolla jota en tiennyt edes olevan.
– Janica. Vastasin ja siirsin sormet vain hieromaan klittaa hiljaa.
– Noh, herra mekaanikko?
– Rauhoitutko jos lupaan tulla seuraksi välillä kun Jani on poissa?

Janica jäätyi. Hänen suunsa karkasi hymyyn ja heti itkuiseksi. lopettaa koskettelun ennen kuin hän pillahti hieman ja sanoi.

– Oikeesti?
– Ihan oikeesti. Mä en ole ennen tavannut naista joka haluaa mässäillä seksillä niin kuin sinä. En mä aio päästää sua ohitse.
– Mut entäs Niina? Janica uteli ilmeen kuitenkin vaihtelevan riemun ja itkun välillä.
– Niina on ihana ja saa elämänsä kyydit tänään. Mut en mä aio sitoutua. Mä olen 35 ja se on ehkä 20v.
– 18. Janica tiesi.
– Oikeesti? Leukani putosi melkein sijoiltaan.
– Oikeesti. Sä tuhoat sen paikat jos et varo. Janica naurahti.
– Voi jumalauta. Kaikkea viina saa niinkin nuoret tekemään…
– Mitä? Kerro! Janica innostui.
– En kerro. Tarvii kyllä varoa. Mut en mä rakasteleen ala. Kyl se huomenna tietää saaneensa.
– Uuh, mä haluisin olla Niina. Janica valitti.
– No mut kokeneille kissoille mä en aio antaa ikinä armoa. Janicana olemisessa on puolensa eikö?

Janican kiima leimahti taas vahvempana selvästi ja hänen mielensä keskittyi taas ja vain klitorista hieroviin sormiini.

– Sä se osaat sanoa oikeat asiat. Kerro mulle mitä mä saan meidän ekana yönä?
– Eihän sitä tiedä yöksi. Jos Jani lähtee 08:00 niin mä tähtään siihen että mun muna on vähintään sun nielussa 08:05. Ja mä osaan olla ilkeä. Mä kiihotan sua tunti kaupalla ennen kuin sun alapää sit lopulta saa ehkä jotain

Janica vei käteni takaisin pillunsa kimppuun ja alkoi hieroa sillä itseään kiimassa.

– Mitä se sit sais? Janica aneli lisää kiihottavia sanoja.

Vein huuleni lähes kiinni hänen huuliaan, aloin hieroa Janican yli vuotavaa vittua nopeammin ja sanoin hiljaa mutta selkeästi päin hänen nautinnosta vääntyneitä kasvojaan.

– Hitaasti aloittavaa ja hitaasti nopenevaa kyrpää.
– Jatka. Janica aneli.
– Mä laitan sut katsomaan jokaisen työnnön kun 24cm vain uppoaa suhun uudestaan ja uudestaan.
– Jatka! Janica inisi jo vähän liian äänekkäästi.
– Mutta. Mä kiellän sua tulemasta ennen sitä. Sanoin ja lopetin hieromisen.

Janica ärsyyntyi vähän mutta leppyi saman tien.

– Sä oot liian julma, se oli sekunneista kiinni. Janica huohotti hidastuvasti.
– Se olis vaan nopea lohtu orkku. Mä haluan todella nähdä kun sä tulet ilman että estelet reaktioitasi paikan takia.
– Mä olen niin onnellinen etten mä halua laittaa vastaan. Mä lupaan kerätä panetusta siihen asti.
– Ja mä lupaan kiusata sua raivon partaalle siihen asti. Naurahdin ja annoin suukon.

Janica nousi ylös ja viereeni koittaen itseään ja naurahti.

– No nyt ei keksi kyllä mitään syitä pikkuhousujen kunnosta hän nauroi huomatessaan että ne olivat haarakiilasta poikki.
– Mä voin ens kerralla tuhota ne kokonaan niin sanot sit että ne hukku baarissa kun olit mun kaa. Nauroin.
– Mitenhän se reagois? Janica kikatti.
– Vaikea sanoa. Varmaan potkut mulle. Susta en tiedä.
– Nii. Täytyy varmaan lähtee ennen kuin ne alkaa epäileen jotain. Janica sanoi ja alkoi nousta.

Pöydässä odotti yksin Jani vihaisena. Ehdin jo panikoida että joku oli nähnyt meidät ja kertonut.

– Missä vitussa te ootte ollut?
– No mähän vittu sanoin että käyn ulkona ja Mika kävi röökillä.
– Siitä on vartti.
– Mä tarvin raitista ilmaa!
– Kuosmanen sammu pöytään. Ja lensi ulos. Edessä oli onneks taksi vapaana ja muut lähti sillä edeltä kun ei oltais kaikki muutenkaan normaaliin mahduttu. Uus on varmaan jo pihassa että vauhtia.

Pöytään ei onneksi jäänyt hirveästi juomatonta viinaa. Vitutus oli selvästi nähtävissä Janista. Onneksi ääliö ei tajunnut mitään. Ulkona todella odotti taksi. Jani kapusi maksajan paikalle ja minä Janican kanssa taakse. Kuskina oli joku vanha patu joka osoitteen kuultuaan hurautti liikkeelle. Janica löi itsensä vöihin kuskin taakse ja minä Janin. Matka kulki hiljaisena ja Janican ja minun välillä oli ensiksi vain silmä peliä. Kun tilaisuus kerran sattui päätin kiusata vähän enemmän. Avasin hitaasti sepalukseni ja näytin Janicalle miten kova olin edelleen. Janica ihaili tornia hetken.

– Kai sä tajuut että mä en tykkää et sä oot usein tollanen. Jani aloitti ja käänsi katseensa Janicaan.

Sydämmeni skippasi pari lyöntiä kun luulin että hän näkisi minut. Janica reagoi onneksi.

– Venaa hetki mä tuun lähemmäs niin ei tarvi huutaa kun toi Mika nukkuu. Janica huokaisi ja hyppäsi vöistään. Hän nosti väliimme jääneen laukkunsa jalkoihini ja istui sen tilalle nojaten etupenkkeihin samalla peittäen minut.
– Mikä sulla Jani nyt on? Vieläkö sä oot Mikasta mustasukkanen? Janica kysyi Janilta.

Janican käsi ilmestyi samassa kyrpäni ympärille ja aloitti rytmikkään runkkaamiseni.

– Hiljempaa. Jani tokaisi.
– Ei Mika oo hereillä kun tuhisee noin raskaasti. Janica sanoi ja jatkoi naurahtaen hiljaa.

Janica osasi hommansa. Käsi liikkui kuin ammattilaisella. Tilanne oli minulle vain liian kiihottava enkä osannut pitää omia käsiäni kurissa. Janican perse kun vielä oli nojaamisesta niin upeasti tyrkyllä. Nostin hameen ylös ja tartuin molemmin käsin pikkuhousun naruihin. Puristin hiljaa ensin oikean puolen rikki sitten vasemman. Pikkuhousut olivat nyt kuorittu lutkani päältä ja vedin ne pois Janican ja nahkapenkin välistä hitaasti. Riekaleet olivat kosteat ja mustia jälkiä täysi. Asetin limaisen haarakiilan terskani päälle ja ohjasin Janican käden sen päälle.

– Kai sä nyt ymmärrät kun ehdotat sellasia ja sit katoot sen kanssa baarissa että vähän epäilyttää. Jani valitti.
– Ei mua silleen Mika kiinnosta. Mä luulin sillon että kun halusit kolmen kimppaa et se olis sun hyväkin kaveri ja sehän on sinkku eikö? Janica sanoi selvästi tahallaan paljastaen minulle asioita.

Keskustelussa oli kiintoisa elementti mutta toisaalta enemmän kiinnosti takapenkin touhut. Janica levitti nesteitään pikkuhousuista, kun ne eivät riittäneet hän pudotti pikkuhousut syliini ja otti itsestään kädellä lisää nesteitä levittäen niitä munalleni liukkariksi. Huokailua alkoi olla vaikea pitää enää nukkumisen kuuloisena mutta tunnuin selviävän. Olisi Janican vuoro pidätellä päätin.

– Ei taksissa. Jani sanoi. Itse en edes muistanut että joku ajaa tätä autoa.

Keskittymiseni oli Janican peräaukossa jota katselin pakaroita levitellen. En halunnut että Janica oikeasti inahtaisi joten päätin ottaa ensin Janican nesteitä hänen loppumattoman märästä pillustaan ja levitin niitä anukselle hitaasti jotta Janica ehtisi joko pysäyttää minut tai edes valmistautua. Kun aukko kiilsi öisten katuvalojen valaisemana kauniisti, aloitin painamaan hitaasti vain keskisormea tiukkaan aukkoon. Janica puri hampailla huulet yhteen ja sulki silmänsä nautinnollisen näköisenä kun sormi liukui hitaasti kokonaan häneen.

– Kai mä ylireagoin. Miks sua sellainen vanha ukko kiinnostaisi. Jani naurahti.
– Niinpä. Janica sai sanottua nopeasti takaisin.

Janican käsi liikkui vaivattomasti ympärilläni. Välillä hän keskittyi hieromaan terskaani. Se tuntui taivaalliselle ja nyt minä purin huuliani. Annoin lutkalle mitä hän kerjäsi. Aukko oli tiukka jotenÄ käänsin sormen niin että pystyin koukistamaan sitä Janican vatsaa kohti. Janica alkoi täristä hieman mutta piti äänet poissa. Samassa hän tajusi vinkin ja siirtyi terskani kimpusta runkkaamiseeni. Vaikkei se paljon helpottanut.

– Kai sulla muuten kulta on portin avain kun annoin omani Niinalle et ne pääsee sisään.
– Joo venaa se on mun laukussa joka on tos Mikan jaloissa.

Alkoi tuntua että Janica halusi jäädä kiinni. Janica alkoi tonkia laukkuaan vasemmalla kädellä ja kuin ohimennen toi suunsa kyrpäni ympärille kätensä avuksi. Tuntui kuin hän oikeasti olisi kaivannut spermaa suun täydeltä. Hän painoi aisani nieluun asti ja kiersi päätänsä hieroen terskaa kitarisoihinsa käden runkatessa vartta kovaa. Sylki valui jo kiveksiäni pitkin kun yhtäkkiä hän irrottautui ja palasi pystyyn.

– Tossa. Janica sanoi ja ojensi pienen kaukosäätimen Janille. Samalla kun levitti sylkeään kyrvälläni kädellään.

Muistin sormeni taas ja päätin itsekin leikkiä Janican kyvyllä pidättää nautintoa. Vedin sormen ulos ja kaivoin Janican riekaleiset alushousut taskustani. Vein ne anukselle ja aloin työntää niitä Janicaan kahdella sormella.

– Siistiä olla kotona. Kyllä me kulta tehdään tästä vielä siisti ilta.
– Tää on ollut tähänkin asti ihana. Janica sanoi naamioiden huokauksen haikeudeksi.

Työnsin viimeisenkin näkyvän narun Janican perseeseen piiloon. Taputin hellästi pyllyä ja laskin hameen reunan peitoksi. Samalla Janicanin antoi kyrvälleni pari viimeistä hieraisua ja aloin hiljaa sulkea housuja. Olisi mahdoton työntää se lahkeeseen näin timanttisena joten suljin sen vyön alle ja piilotin loput paidalla.

– Herätä Mika. Jani sanoi Janicalle.

Janica alkoi taputella poskeani teeskennellen ja tuijotti silmiini kiimaisena.

– Herätyys. Janica sanoi ja hymyili.
– Huomenta Janica. Missä ollaan vastasin ja teeskentelin haukotuksen.
– Me ollaan melkein meillä. Sulta meni matka ohi. Jani vastasi.
– Mä näin todella hyvää unta että kyllä se on sinä keneltä meni matka ohi. Vastasin naurahtaen.
– Hah. No ainakaan sun ei tarvi uneksia koko iltaa nimittäin nyt alkaa dokaaminen. Me ollaan perillä, Jani sanoi ja avasi portin säätimellä edestä.

Janilla oli suuri ja komea talo. Moderni kuutio suurilla ikkunoilla. Olohuoneessa näkyi jo dokailevan kolme tuttua kasvoa. En nähnyt Janin saunarakennusta missään mutta oletin alun perinkin sen olevan takapihalla.

Taksi pysäytti oven eteen. Nousimme Janican kanssa nopeasti ylös saman puolen ovesta ja lähdimme kohti ovea. Jani jäi vielä maksamaan kuskille. Saimme oven auki ja musiikki tulvi vastaan välittömästi. Kukaan olohuoneessa ei kuullut tuloamme. Janica ohjasi minut keittiöön ja avasi jääkaapin missä oli varattuna olutta runsaasti. Otin tölkin ja katselimme toisiamme hymyillen. Janikin pääsi sisään ja painui heti suoraan olohuoneeseen mistä musiikki pauhasi innokkaana. Janica otti itsekin siiderin. Samassa kuulimme miten Jani ehdotti kovaan ääneen karaokea. Samassa Niina ilmestyi keittiön ovelle ja syöksyi halaamaan minua. Hän antoi pari suukkoa jotka riistäytyivät nuolemiseksi.

– Tuliko jo tossa ajassa Niinalle noin kova ikävä? Janica naureskeli ja kehotti meitä jatkamaan.

Janican pöydän ääreen yleisön ominaisuudessa ottama asento sai Niinan ujostelemaan ja irroittautumaan. Janica ei edes ehtinyt ilmaisemaan pettymystään kun olohuoneesta raikasi mikkiin huudettuna.

– Muijaaa! Tuos se mun hyvä viskipullo ja lasejaaaa! Janin karjumana sävelessä jota kukaan ei pystyisi tunnistamaan.
– Vittu se edes erota halpaa ja kallista. Janica sätti ja otti keittiön alakaapista niin kalliin näköisen pullon etten edes tuntenut merkkiä.

Janica kaivoi viskilaseja ja kaatoi kahteen yli 4cl kumpaankin ja ojensi ne meille.

– Te kaksi tarvitsette selvästi lisää rohkaisua. Janica naurahti.

Janica latoi loput lasit tarjottimelle ja alkoi kaataa niihinkin viskiä valmiiksi.

– Jos jompikumpi haaveilee Janin viskiin sylkemisestä niin nyt olis tilaisuus. Janica nauroi.

Yllätyin kun Niina otti ehdotuksen tosissaan ja sylki yhteen lasiin johon Janica oli juuri kaatanut 2cl.

– Pudota siihen jää päälle niin ei näy. Janica neuvoi naureskellen.
– Oikeesti tytöt? Jani on kusipää mut eikö tää oo aika lapsellista?
– Älä nyt oo tollanen! Jani on sua kohtaan aina ihan hirvee! Niina puolusteli.
– Niin just, kyl sunkin Mika pitää jotain tolle tehdä.

Huokaisin syvään päätäni puistellen ja seurasin tyttöjen kehoitusta. Avasin sepalukseni ja kaivoin munani esiin jolla sekoittelin Niinan syljen pois näkyvistä. Tytöt nauroivat kädellä suutaan pidellen ja kieltämättä se tarttui hieman minuunkin.

– Kai mun pitää sen vaimona laittaa paremmaksi kuin Mika. Janica sanoi ja otti tyhjän lasin pöydältä.

Janica meni polvilleen lattialle ja vei käden mekkonsa alle levittääkseen huuliaan. Onneksi Niina ei tajunnut ettei Janicalla ole alusvaatteita, siitä olisi ollut helppo laskea 1+1. Samassa Janica päästi lyhyen suihkun kusta lasiin ja nousi ylös kipaten sen Janin lasiin.

– Ei uskalla enempää, itseasiassa täytyy laittaa näihinkin yhtä paljon kun teillä on. Janica kikatti.

Niina oli seurannut Janican touhua vierestä suu ällistyksestä auki mutta repesi lopulta kuitenkin nauruun.

– Hyi vittu sä oot Janica ihan kipee! Niina kikatti kauhistellen.
– Nojoo myönnetään. Mut mä joudun sietään tota enemmän kun te. Janica puolusteli.

Samassa Janica tasasi kaikki lautasen lasit 4cl annoksiksi ja lähti hymyään pidätellen viemään niitä olohuoneeseen. Jäimme Niinan kanssa kaksin ja hän ui iholle uudestaan.

– Ihan hullu muija. Niina naureskeli ja alkoi suukotella huuliani kiusaten.
– Kieltämättä. Enpä ole ennen nähnyt puolituntemattoman naisen kusevan edessäni. Vastasin lauseeseen ja suudelmiin.
– Täytyy toivoa että viski väsyttää noita. Niina alkoi vaihtaa aihetta tutun tuhman ilmeen ilmestyessä taas hänen kasvoilleen.
– Toivotaan. Vastasin ja upotin käteni Niinan pakaroihin hameen alle.

Suutelimme hetken kiehnäten toisiamme vasten kiimaisina kunnes olohuoneessa pärähti jonkin karaoke levyn tunnusmusiikki ja mikrofoniin kiljuttiin.

– Mika ja Niinaa! Laulamaan! Jani huusi.

Näimme parhaimmaksi siirtyä olohuoneeseen. Pakko myöntää että se oli hieno. Kattokorkeus taisi olla täydet kaksi kerrosta eli 5 metriä. Yhdellä seinällä oli takka jossa ei tosin ollut tähän vuodenaikaan tulta. Päätyseinällä oli kangas johon videotykki ampui kuvaa levyn biisilistasta. Näytön edessä oli ilmeisesti kahdesta suuresta kulmasohvasta rakennettu U-muotoinen sohva rykelmä mihin mahtuisi ainakin 15 henkeä tarvittaessa. Jo tämä huone antaisi naimiselle loistavat puitteet ajattelin. Onneksi jätkät olivat kaikki kolme niin innoissaan karaokesta että mikkiä ei tarvinnut edes pakoilla. Jani sai välillä Niinan laulamaa vaikkei tyttö osannut. Joka tapauksessa fiilis ei ollut mitenkään huono. Kaikki oli hyvällä tuulella ja juttu lensi. Janikaan ei pahemmin vittuillut. Janica istui vieressäni sohvalla ja viski tuntui tekevän kauppansa kaikille. Niina joi lasinsa ensimmäisenä tyhjäksi ja alkoi innostua laulamisesta niin paljon että ei hän harvemmin kävi edes istumassa. Selvisi myös että kukaan ei ollut muistanut laittaa saunaa päälle. Jani oli yllätyksekseni koko ideaa vastaan mutta Niina ja Janica vaativat. Sauna päätettiin lämmittää ja lopulta Janikin ilmoitti että kai siellä voisi hetken loikoilla. Lämmittäjiksi määräytyivät kuitenkin Janica ja Niina. Minun teki mieli mennä mukaan mutta pelkäsin sen näyttävän Janista jotenkin ilmeiseltä. Jani ja muut jätkät pitäisi saada sammumaan mahdollisimman nopeasti kuitenkin. En halunnut että Jani keksii suunnitelmiamme ja alkaa valvoa vittuillakseen minulle. Hän ei pystyisi estämään minua naimasta Niinaa mutta hän pystyisi estämään sen omassa saunassaan. Hän ei pystyisi estämään myöskään minun ja Janican tulevia leikkejä mutta niitä joutuisin todennäköisesti odottamaan.

Jätkät lauloivat ja joivat. Itse yritin saada viskini riittämään hyvin pitkälle. Lisäilin siihen välillä vaivihkaa jäitä. Koitin olla itsekkin Janille mukava jotta en vaikuttaisi vaaralliselle. Jani ei ollut täysin paska laulamaan ja kehaisin häntä siitä välillä. Sehän johti siihen että Jani lauloi lisää mutta eipä se ongelma ollut. Odotin vain kuumeisena koska tytöt saapuisivat. Onneksi siihen ei mennyt kauaa. Noin puolituntia ehti kulua heidän lähdöstään kun humalainen Niina saapui ovelle kertomaan että sauna olisi kuuma. Ratkaisu olisi että miehet menisivät ensin. Tajusin nyt vasta että tietenkään Niinan kanssa kaksin saunominen ei olisi helposti toteutettu. Jani toi kaikille pyyhkeet ja ampaisimme matkaan. Saunalla kuulemma olisi juotavaa. Janin sauna rakennus yllätti minut. Se ei ollut pieni koppi takapihalla missä on palju vaan kaksikerroksinen oikea rakennus. Ensin oli maatasossa takkahuone ja vierashuone josta kulki rapuset noin 15neliön kylpyhuoneeseen jonka keskellä oli lattiassa suuri poreamme koristeltu eriväreillä vaihtelevien valojen kanssa. Kylpyhuoneesta pääsi suoraan saunaan. Molempiin saisi istutettua kahdeksan henkeä ilman että tarvitsisi olla ihossa kiinni.

Kylpyhuoneessa oli myös luvattu jääkaappi josta saimme kaikki kaipaamamme oluet saunaan. Huomasin lauteille noustessa että Janica ei liioitellut Janin peniksen pienuutta. Ei se ollut olematonkaan tosin, itse asiassa se riittäisi monelle mutta ymmärsin hyvin ettei Janicalle jolle isommat vehkeet olivat suorastaan fetissi. Saunassa keskustelu vaihtoi aihetta niin kuin raskaasti humalaisten kanssa aina. Saunassa keskustelu oli vakavampaa mutta poreammeessa se meni taas läpänheiton puolelle. Ikävä kyllä kaikki alkoivat olla niin päissään että vitsit eivät olleet enää hauskoja. Aloin hitaasti painaa ilmapiiriä saunasta poistumisen suuntaan ja vähitellen siinä onnistuinkin. Olimme pian kävelemässä viileässä kesäyössä takaisin sisään. Päätin kuitenkin jäädä vielä vilvoittelemaan ennen sisälle astumista ja sytytin tupakan. Nikotiini nousi mukavasti päähän koska en ollut hetkeen polttanutkaan. Yö oli seesteinen vain kaupungin humina taustalla. Kunnes ovi aukesi ja ulos sipsutti kaksi neitoa omaa saunavuoroaan lunastamaan. Niina ei uskaltanut hypätä kaulaan kun olohuoneen ikkunasta näkisi selvästi kaiken mutta katse oli kummallakin tallella.

– Älä juo Margaritaa mitä tehtiin. Niina kihersi.
– Tai syö porkkanoita dippilautaselta jatkoi Janica molempien purskahtaessa nauruun.

En viitsinyt edes udella selityksiä vaan puistin vain päätäni tyttöjen omalle-kivalle. Neidot sipsuttivat edelleen korkkarit jalassa saunarakennukseen. Tumppasin savukkeen ja siirryin sisälle. Juhlin hieman kun huomasin että tunnelma oli vähintäänkin unelias. Jätkät olivat sulkeneet karaoken ja siirtyneet tuijottamaan hauskoja videoita youtubesta. Jani kelasi kaikkea kahdenkilon siikasta aina chocolate rainiin. Menneiden vuosien tube hittejä siis. Tämä vaikutti margaritaa ja tyttöjen tekemiä naposteltavia mussuttaviin jätkiin ryydyttävästi. Kumpikaan kundeista ei juuri lämmennyt Janin huumorille. Ei sillä, edes Jani ei nauranut videoilleen enää. Kaikki olivat ympäripäissään ja vain Jani oli ainoa jonka silmät eivät lupsuneet. Tosin hänkin näytti väsyneeltä. Sain Janille ehdotetuksi että katsoisimme jonkin elokuvan. Ehdotus meni lävitse ja Jani valitsi leffaksi uusimman Resident Evilin. Hyvä valinta vaikka vihasinkin sitä paskaa. Tiesin että ainakaan Kuosmanen saati Risto eivät pysyisi hereillä edes kymmentä minuuttia. Ja en ollut väärässä. Ennen kuin Millan koko kroppaa oltiin edes ehditty kuvata oli molempien silmät visusti kiinni. Jani huomasi tämän muttei jaksanut juuri välittää. Hän otti mukavamman asennon sohvalla myös. Seuraava kuitenkin yllätti minut.

– Mun täytyy kyllä Mika sanoa suoraan että anteeksi.
– Mistä? Vastasin väsynyttä esittäen.
– No yleensä siitä että olen sulle aina niin mulkku.
– Mitäpä tuosta. Kai sulla syysi on.
– No kun ei oikeastaan ole. Joku sussa vaan vituttaa vaikka tiedän ettei ukossa ole mitään vikaa.
– Jollain ihmisillä vaan on sellainen reaktio toisiin ihmisiin. Vastasin.
– Niin kai. Mut mulla ei ole mitään syytä. Itseasiassa mun pitäisi kohdella sua kuin kukkaa kämmenellä. Kaikki tietää että sä olet firmalle korvaamaton.
– Kiitos, toi merkkaa paljon kun se tulee sulta.
– Kun tuut maanantaina niin katotaan sun palkkaas uudestaan.
– Mielelläni. Kiitosta vain. Vastasin.

Olin ihmeissäni Janin yhtäkkisestä synninpäästöstä. Miksi hän yhtäkkiä olisi muuttamassa kelkkaansa? Pelkäsikö hän todella että vaihtaisin firmaa ilman näitä puheita?

Mietin mielessäni hetken tilannetta. Ehkä Janica olisi puhunut jotain? Voisinko panna Janicaa hyvällä omallatunnolla tämän jälkeen? Jani koitti parantaa tilannetta ja minä jatkaisin salaista kostoani silti?

Mietin kysymystä ehkä sekunnin kunnes tiesin vastauksen. Tottakai nussisin Janicaa. Se olisi itseasiassa helpompaa nyt kun Jani alkaa selkeästi luottamaan minuun. Vitut Janista. Oli se mukava tai kusipää niin kyseessä on vain rikas skidi joka on pomoni.

Olin kysymässä Janilta miksi hän päätti nyt asiasta vuodattaa mutta huomasin että hänen silmänsä olivat kiinni. En uskaltanut liikkua saunalle kuitenkaan heti. Napostelin kaikkea muuta kuin porkkanoita ja avasin vielä yhden oluen. Oli kulunut jo tovi tyttöjen saunaan menosta ja olin olettanut että edes Janica palaisi katsomaan koska pääsen Niinan kimppuun. Lopulta kun Jani alkoi kuorsata, päätin nousta ja painella saunalle.

Vedin saunarakennuksen oven auki ja potkin kengät jaloistani. Päätin olla ujostelematta ja heitin saman tien kaikki vaatteet takkahuoneen sohvalle kuten viimeksikin. Alhaalta ei kuulunut kuin supinaa ja vaimea kikatus. Kävelin portaat alas ja minua tervehti kaksi iloista naista porealtaassa.

– Hei kaunottaret. Tulin kysymään ehtisikö tuo Niina liittymään seuraani saunan puolelle? Kysyin esittäen muka ujoa teinipoikaa.
– Mä kyllä ajattelin et sä voisit tulla ensin tänne pulahtaan. Niina kikatti.

Tajusin nyt vasta että neidot istuivat ihan vierekkäin kasvot minuun päin. Janican silkkarit näkyivät vedestä hieman samalla kun Niinan vartalo oli veden piilottama. Astuin puolikova munani heiluen, ensin polvia myöden istuimelle. Tytöt vilkuilivat kyrpääni yrittäen pitää kasvoja peruslukemilla siinä onnistumatta. En halunnut vaikuttaa liian innokkaalta joten istuin tyttöjä vastapäätä.

– Eikö setä kehtaa tulla lähemmäs? Niina huokaisi nautinnollinen ilme kasvoillaan.
– Ehkä se haluaa katsella sua eka hetken? Janica sanoi naurahtaen.

En voinut uskoa näkemääni. Niina oli valmiiksi hyvin kiimainen ja oli selvää että olin keskeyttänyt jotain. Molempien kasvotkin olivat punakat.

– Täällä on ilmeisesti tehty muutakin kuin kylvetty? Kysyin suoraan.
– No vähän lämmittelin tätä sun kissaa sulle. Janica hymyili minulle.

Samassa Niina sulki silmänsä nautinnosta ja huokasi kovemmin. Janica katsoi minua silmiin ja suuteli Niinaa joka vastasi Janican suudelmiin vähän ujosti. Janican käsi vaelsi Niinan rinnalle hieroen sitä. Kyrpäni heräsi näystä heti. Niina alkoi kohoilla vedestä selkeästi ratsastaen jollakin. Janica jätti hetkeksi Niinan suun rauhaan ja alkoi itsekkin liikkua hitaasti ylös ja alas. Hänen silmänsä eivät kuitenkaan koskaan irronneet omistani.

– Sulla olisi kulta tuolla edessäs jotain paljon parempaakin kun se kumilelu. Janica huokasi.

Niina avasi silmänsä ja alkoi hidastaa tahtia. Hän lopetti pian ja nousi lelunsa päältä. Janica tarttui leluun ja nosti sen altaan reunalle. Kyseessä oli pienehkö imukuppi dildo. Oletin että Janican sisästä löytyisi joko samanlainen tai suurempi. Niina paljasti maidon valkeat rintansa ollen noin vyötäröön asti pinnanalla. Olin jo valmis kaappaamaan hänet syliini ja aloittaa naimisen kun Niina ojensi minulle kätensä ja kutsui minut penkiltä seisomaan itseään vasten. Niina veti minut takaraivosta niin kiimaiseen suuteluun etten ollut edes uskoa tyttöä Niinaksi. Samassa hänen kätensä ilmestyi kivikovan kyrpäni ympärille runkaten sitä hitaasti.

– Setä taitaa olla aika valmis. Niina huokaili suutani vasten.
– Olen ollut jo hyvin, hyvin kauan. Huokasin takaisin ja upotin sormeni Niinan häpyhuulten väliin takakautta.
– Sääli. Janica näytti mulle hetki sitten miten isotkin aisat saa valmiiksi. Niina huokaili sormieni sekoittaessa vettä ja hänen vuotavia nesteitään.
– No voi tietty olla että mut voi saada aina vähän valmiimmaksi.

Niina kikatti kiimaisena ja työnsi minut altaan reunalle istumaan. Kyrpäni seisoi kyllä juuri niin paljon kuin uskoin sen voivan seisoa. Siitä huolimatta tunsin pieniä sähköiskuja kun Niina alkoi suutelemaan sen kärkeä. Niina simuloi suullaan kireää pillua pitäen huulet tiukasti yhdessä ja painamalla penikseni väkisin niiden ohitse märkään suuhun jossa kieli alkaa kiertää terskani ympärillä välittömästi. Kun luulen olevani taivaassa katoaa kyrpäni melkein puoliksi Niinaan terskan osuessa kitarisoihin. Niina yskähtää hieman muna suussani mutta yrittää vielä enemmän tällä kertaa hieroen terskaani kitarisoja vasten. Tässä kohtaa minun on pakko alkaa ajatella muuta koska ilta on vasta aluillaan. Huomaan Janican istuvan altaan reunalla leikkimässä dildoilla. Hän imeskelee Niinan käyttämää suussaan ja ratsastaa sillä toisella. Dildosta näkyy välillä vain osa sen vilkkuessa Janican alla mutta saan huomioitua sen olevan isompi kuin suussa oleva. Janica huomaa katseeni ja ottaa dildon pois suustaan heittäen sen pois. Samassa hän nousee isomman päältä pois viereen istumaan ja vien suunsa sen päälle. Janica ei aikaile vaan upottaa 20 senttisen nesteillään kostuttaman lelun suuhunsa. Hän kääntyilee vain pari kertaa kitarisoja vasten juuri niin kuin Niina tekee minulle nyt. Sillä erolla että Janica saa minua pehmeämmän dildon luiskahtamaan kurkkuunsa. Janica katsoo minua huulet kiinni kaakelissa ja vetää suunsa hitaasti pois kumin ympäriltä. Aloin jo haaveilla Janican käsittelystä vaikka ymmärsin että minun kaluni ei ollut taipuisaa kumia.

Niina kuitenkin korotti panoksia. Hän veti ensin päänsä ympäriltäni ja kääntyi selin hymyillen minulle tuhmasti.

– Mä en tiä onnistuuks tää, mut sua ei varmaan haittaa jos koitan. Niina kihersi olkansa yli.

En ehtinyt edes nyökätä hyväksyvästi kun Niina jo heilautti selkänsä kaarelle. Kädet ottivat tukea reisistäni ja kosvot ilmestyivät omieni eteen väärinpäin. Koitin tukea Niinaa mutta huomasin että tytön kontrolli kroppaansa oli tallessa. Hän suuteli minua hetken kunnes jatkoi matkaansa alaspäin ja laski päänsä kyrpäni ympärille. Janican ilme oli näkemisen arvoinen. Niinan häpykumpu näkyi kauniisti hänen vatsansa ylitse mutta ennen kuin ehdin koskea siihen tajusin että Niina otti yli puolet minusta kurkkuunsa. Meinasin laueta siihen paikkaan mutta tämä oli liikaa Niinallekkin joka veti suunsa pois ja yski hetken.

– Miten Janica tekee tän ilman yrjöämättä? Hän ihmetteli ja jatkoi.

Niina ei ottanut minua enää ihan niin syvään mutta suihinotto oli silti parhaita mitä olin koskaan saanut. Janicakin jätti dildot ja hänen oli pakko tulla seuraamaan lähempää. Vein käden Niinan kauniille kummulle ja etsin klitoriksen sormeni alle. Niina alkoi värähdellä hiljaa mutta sai pidettyä itsensä kimpussani.

– Onko nuoret tytöt sun juttus? Janica nauroi ja alkoi sivellä rintaani istuen viereeni kasvot minuun päin.
– Niinan kaltaiset kissat on mun juttu. Huokaisin takaisin.
– Aijaa. Janica liehitteli ja toi huulet melkein kiinni omiini ja hieroi silikonejaan kiimaisena.
– Kieltämättä pomonkin vaimossa on puolensa. Huokaisin vähän lujempaa Niinan imaistessa terskaani kovempaa.

Janica painoi kielensä suuhuni meidän aloittaessa kiimaisen nuolemisen. Sain Niinan klitoriksen hieromisen lisäksi myös oikealle kädelle pillun kosketeltavaksi Janican viedessä käteni jalkoväliinsä. Niinalle kosketteluni yhdistettynä hänen asentonsa alkoi olla liikaa ja hän laski ensin lantionsa alas kääntäen sitten päänsä laskematta munaani suustaan. Imemistä hän ei lopettanut. Itseasiassa Niina kovensi tahtia. Minun oli pakko rauhoittaa Janican kanssa nuolemistani huokaillakseni. Käteni painui Niinan märän ja nopeasti liikkuvan pään päälle. Janica selvästi kaipasi lisää nuolemista koska alkoi imeä kieltäni samalla rytmillä kuin Niina minua. Rytmitin Janican klitan hieromisen samaan rytmiin ja hetken olimme vain kiimainen samassa tahdissa toimiva kone. Niinan työskentely alkoi tuntua vähän liian hyvältä ja hän oli väkisinkin väsynyt. En halunnut laueta vielä vaikka tässä seurassa kyrpäni todennäköisesti nousisi orkkujen jälkeen kuinka monta kertaa tahansa. Otin Niinaa kainaloista kiinni ja nostin hänet kimpustani.

– Mä en aio olla meistä eka joka saa orkun. Sanoin hengittäen edelleen raskaasti.
– Mut mä haluun et sä tuut. Mä en oo ennen imenyt kundia loppuun. Niina valitteli söpönä.
– Ime vaikka maanantai aamuna ennenkun herätään mun luota töihin. Sanoin ja suutelin Niinaa joka vastasi innostuneena.

Meinasin unohtaa Janican tyydytyksen täysin joka vain tuijotti Niinaa ja minua. Painoin sormet hänen sisäänsä ja aloitin alusta hänen tyydyttämisensä samalla kun jatkoin Niinan nuolemista. Teki mieli istuttaa Niina päälleni mutta halusin tauon munalleni. Niimpä vein toisen käden sormet Niinan sisään. Molemmat tytöistä oli niin märkiä että heihin olisi mahtunut paljon muutakin. Niina supisti kahta sormea niin upeasti että tyttöä pitikin lämmitellä ennen kuin edes yrittäisin munallani. Janicaan sen sijaan upotin jo neljää sormea. Kullini pysyi rauhassa Niinan ja minun vatsojen välissä. Huomasin että motoriikkani ei meinannut riittää molempien täysillä sormettamiseen joten suutelin sitä johon en keskittynyt sillä hetkellä niin kovaa. Näin sain aina sen tytöt inisemään joka siihen pystyi pitäen kiihottavan ja äänimaailman huoneessa.

Aloin uskoa taas kestävyyteeni ja aloin uskoa että Niinakin kaipasi jo muuta. Janicasta nyt tiesin että hän on huutanut kyrpääni niin kauan kuin tiesi sen olemassaolosta. Aloin hieroa pilluja sormettamisen sijaan jotta keskustelu oli olisi mahdollinen.

– Haluaisiko Joogi ehkä venytellä saunan puolella?
– Haluaa. Mä haluan itseni ihan täyteen. Niina huokaili hiljaa ja alkoi nousta.
– Saaks mä tulla katteleen? Janica kysyi enemmänkin Niinalta. Minun mielipiteeni hän tiesi jo.
– Tottakai saat. Sun neuvot toimi upeasti. Niina vastasi ja antoi Janicalle suukon noustessaan.

Niina käveli saunaan edelläni ja Janica seurasi perästä. Niina kiipesi lauteille ja kaikesta näki että ujoutta ei ollut enää grammaakaan jäljellä. Todennäköisesti tämä oli saatu aikaan koko illan panetuksella ja alkoholilla. Niina istui lauteille ja levitti jalkansa aluksi niin kuin lambon konepellillä mutta jatkoi sitten vieden nilkkansa niskan taakse pään nojatessa seinään. Tyrkyllä oleva pillu näytti upealta nyt kun sen ensimmäisen kerran kunnolla näin. Häpyhuulet olivat erittäin pienet ja karvat oli ilmeisesti sokeroitu koska niitä ei näkynyt missään. En saanut pidettyä itseäni erossa edes sekuntia kun upotin kasvoni imemään tuota täydellistä näkyä. Niina alkoi voihkia suloisesti tuijottaen minua silmiin kasvojen vääntyillessä nautinnosta. Janica kiipesi Niinan viereen lauteille.

– Eikö ole kaunein pillu mitä olet nähnyt. Hän sanoi ja katseli kun touhusi sen kimpussa käsi hiuksissani.

En sanonut mitään vaan nyökkäsin hieman ja suljin silmiäni myönnytyksen merkiksi. Yritin työntää kieltäni niin syvälle kuin se menisi jonka jälkeen kävin klitoriksen kimppuun imien sitä kovaa.

– Riittää jo. Niina aneli.
– Pane mua. Mä haluun sut näin et mä nään. Hän jatkoi huokailua.

Nostin pääni ja aloin suudella Niinaa limaisesta suustani välittämättä. Niina vastasi innoissaan tuntien miten kyrpäni teki jo oikeaa liikettä vaikka liukui vielä Niinan pienten häpyhuulten välissä. Janica kosketteli itseään ja puuttui peliini.

– Lopeta jo se kiusaaminen, tyttöraukka sekoaa kohta.

Janica tarttui puolestani munaani ja osoitti sen oikeaan paikkaan. Lopetin Niinan suutelun nähdäkseni hänen kasvoiltaan jos häneen sattuisi liikaa. Hitaasti aloin laittaa painoa kyrvälleni ja terska painoi Niinan tiukkaa pillua vasten. Ehdin näkemään häivähdyksen tuskaa kunnes yhtäkkiä terska muljahti sisään Niinan kiljahtaessa. Pysähdyin automaattisesti hetkellisesti peläten että Niinalla meni jotain rikki.

– Jatka vaan. Mä vaan pelästyin, ei muhun satu. Niina huokaisi.

Aloin painella kyrpääni syvemmälle hitaasti Niinan tuijottaessa yhtymä kohtaamme ja vikisten nautinnosta.

– Ai vittu sä venytät ihanasti!
– Vittu mä olen ihan tulessa jo pelkästä katselusta. Janica huokaili ja hieroi pilluaan.

Pääsin noin puoleen väliin kun pystyin jo aloittamaan naimisen edes jotenkuten. Vedin itseni ulos kokonaan ja työnsin aina sentin syvemmälle kuin viime kerralla. Nyt Niina ei pystynyt olemaan voihkimatta kovaa ääneen. Janicankin liike pillunsa kimpussa voimistui. Työntö työnnöltä molemmat tuijottivat esitystä missä yritin piilottaa itseni tuon teinin sisään. Enää olisi 10 senttiä kadotettavana. Joka kerta kun vedin itseni ulos ja työnsin sisään tunsin tiukemman kohdan jonka ylittäminen sai Niinan vingahtamaan. Kun taas pääsin syvemmälle hän voihkaisi kovaa. Niina ei kestäisi enää kauaa. Niinpä lopetin ulos vetämisen ja keskityin itseni pohjaan saamiseen.

– Sä halkaset mut. Niina vikisi hymyillen mutta hänen suunsa värisi hymystä pois jatkuvasti.
– Onko Mika tiukin pillu mitä olen nainut? Janica huokaili ja runkkasi itseään.
– On. Ihan heittämällä on. Huokailin vastauksena.

Niina ei saanut mitään sanottua mutta yritti hymyillä taas. Yllättäen Janican käsi ilmestyi yhtymäkohtaamme ja alkoi hieroa Niinan klitorista. Päätin samassa että teinin oli aika laueta ekan kerran. Aloin painella voimalla loppujakin sisään. En saanut itseäni kuin parisenttiä lisää kun päätin alkaa kirnuamaan Niinaa kunnolla. Niinan suu oli täysin auki mutta ääntä ei kuulunut. Samassa tunsin miten nätein pillu ikinä alkoi supistella ympärilläni.

– Eivvv! Älkää lopet! Vittu mä tuun! Hän sai vikistyä kuin itkien.

En tietenkään jättäisi Niinan orgasmia kesken vaan yritin edelleen kovalla tahdilla piilottaa loppujakin itsestäni. Janicakin keskittyi täysin Niinan klitorikseen ja Niinan upean orgasmin seuraamiseen. Niinan jalat eivät pysyneet niskan takana vaan jouduin pitämään niitä auki ettei hän potkisi sätkiessään minua tai Janicaa naamaan. Hänen kätensä yrittivät ottaa minusta kiinni mutta mikään ei totellut tyttöä. Hitaasti hän alkoi saamaan jotain kontrollia puheisiinsa.

– Lopettakaa jo tää alkaa tuntua liikaa. Hän uikutti.

Tottelimme Janican kanssa vaikkakin viiveellä. Janica maisteli sormiaan ja hieroi itseään kun minä pysähdyin paikalleni.

– 5 senttiä jäi vielä. Tokaisin ja suutelin Niinaa joka vastasi väsyneenä ja henkeään keräillen vain hieman.
– Eikai tollanen monsteri voikkaan muhun mahtua. Hän nauroi.

Katsoin Janicaa joka huokaili sormet sisällään kiimaisena vieressämme.

– Pitäskö sun ottaa toi jättiläinen musta ja auttaa Janicaakin? Se on ollut pitkään ilman kunnon panoa. Niina kysyi minulta viettelevästi.
– Jos sä haluat? Pitääks mun nussia sitä vielä kovempaa kuin sua? Puhuin tuhmia takaisin.
– Pitää, se on kokeneempi. Niina kuiskasi tuhmana.
– Sun eteen ihan mitä haluat. Vastasin ja vedin itseni ulos Niinasta hänen voihkaistessa hieman.
– Mennään pois saunasta eka. Joku pyörtyy muuten kohta.

Janica seurasi minua ensimmäisenä ulos kuin lapsi joka kinusi vanhemmaltaan karkkia. En pitänyt kiirettä vaikka tiesin että Janica oli räjähtämäisillään. Otin jääkaapista oluen ja join siitä pitkän kulauksen ihan vain janoon. Annoin tölkin Janicalle joka teki samoin.

– No. Nyt on teinin komento. Kumpaan aukkoon lutka haluaa?

Astuin lauseeni aikana Janicaan kiinni ja vein ronskisti toisen käteni suoraan litimärkään ja pilluun ja toisen peräaukolle hieroen kumpaakin yhtä aikaa. Janica alkoi voihkia kovaa ja suuteli minua.

– Mä haluan sut mun pilluun. Mua ei oo naitu kumpaankaan kunnolla vuosiin. Hän huokaili.

Otin Janicaa kädestä kiinni ja talutin kohti suihkuja. Painoin hänet seinää vasten selkä minuun päin. Ennen kuin ehdin edes komentaa oli Janican perse pystyssä ja takapillu kimalteli odottavasti. En jäänyt kiusaamaan millään hieromisella vaan asetin kaluni häpyhuulten väliin ja painoin. Kyrpä liukui Janicaan helposti verrattuna Niinaan. Minun täytyi painaa voimalla vain ihan viimeiset sentit kadoksiin. Janican jalat tärisivät ja suu oli auki vain pienen ujelluksen kaikuessa kaakeleista. Vedin itseni lähes ulos ja toistin. Reaktio oli vielä vahvempi mutta nyt uskoin että Janica kestäisi nussimisen ja aloin naimaan nopein pitkin työnnöin. Äänettömyys vaihtui pian kovaan voihkintaan. Ei mennyt hetkeäkään Niin Niinakin kiinnostui äänistä ja keräsi itsensä saunasta.

Näkymme oli Niinasta selkeästi uudestaan mehuja liikuttava mutta hänkin kaipasi juotavaa ja haki omenasiiderin. Sitten hän sipsutti hiljaa kohti meitä. Janica tuskin edes huomasi Niinaa nainnin takia. Hänen päänsä heilui välillä pystyyn ja välillä taas alas. Nostin Janican toisen jalan käteni varaan ja käänsin Janican Niinaa kohti. Jatkoin Janican pillussa kirnuamista Niinan tuijottaessa hypnoottisena miten liikuin Janicassa edestakas. Niina ei pystynyt pitämään käsiään erossa yhtymäkohdastamme. Välillä hän hieroi Janicaa ja välillä kyrpäni vartta kuin rajoittaen miten syvälle pääsin. Janica alkoi olla lähellä huippua eikä ihme sillä kiusaamisen määrällä mitä hän oli tänään kärsinyt. Hänen tukijalkansa tuntui huteralta joten kaappasin hänet kokonaan syliini ja levitin jalat kunnolla antaen Niinalle lisää ihailtavaa. Niina näytti hetken siltä kuin aikoisi nuolla Janicaa mutta ehkä se oli hänelle liikaa. Janica vinkui selkeästi viimeisiään joten kiristin tahtia entisestään painaen kyrvän täysillä pohjaan ja painellen sitä kovaa Janican kohtua vasten. Tätä Janica ei kestänyt yhtään. Ensin alkoi värinä joka yltyi sätkimiseksi. Sain tehdä täyden työn että pystyin jatkamaan naimista.

– Et Mika lopeta sit heti Niina komensi yrittäen pitää sormet Janican klitan kimpussa.

Janica ei saanut ulos kuin kiljahteluja ja epämääräistä voihkintaa kun pitkitimme väkisin hänen laukeamistaan. Janica sai selvästi jo seuraavan aallon ja ilmeisesti yritti pyytää meitä lopettamaan Niinan sulkiessa hänen suunsa huulillaan. Janica yritti saada itseään edes vähän ylöspäin mutta rankaisin yrityksestä painamalla hänet vain takaisin.

– Mitä?! Niina säpsähti ja lopetti sekä nuolemisen ja sormilla koskettelun ottaen askeleen taaksepäin hämmästynyt ilme kasvoillaan.

Lopetin itsekkin ja vedin itseni ulos Janicasta. Laskin Janican lattialle joka lyyhistyi polvilleen täristen edelleen. Samassa huomasin että meidän allamme oli pieni lätäkkö. En ymmärtänyt itsekkään.

– Mä luulin että naisen ejakulaatio on paskapuhetta. Niina ihmetteli hymyillen.
– Niin mäkin. En oo ikinä tullut tolla tavalla. Janica huokaili väristen edelleen.

Niina tuli luokseni nauraen ja kietoi kätensä vyötäröni ympäri Janican yhtyessä nauruun siinä mitä vähitellen pystyi nauramaan.

– Ooksä vähän sonni? Niina kysyi ja katseli minua tutulla ihastuneella ilmeellä.
– Ehkä. En mä kyllä ole ennen saanut ketään tulemaan niin että kusi lentää.
– Tuus tänne sit niin putsataan sut. Niina sanoi ja veti minut puoliseisokistani poreammetta kohti.

Niina istutti minut ja tuli viereeni alkaen runkata Janican limoja pois. Käsityö tuntui hyvälle mutta piilotin huokailuni upottamalla kieleni Niinan suuhun. Janica keräsi itseään ja lähti jääkaapille hakemaan juotavaa tuoden meillekin. Hän istui minun toiselle puolelleni ja varasti kyrpäni Niinan käsistä joka sen sijaan päätti keskittyä vain nuolemiseen kanssani.

– Se taitaa olla sit mekaanikon vuoro laueta. Janica sanoi.
– Todellakin on. Niina sanoi suudelmien välissä.
– Ei tälle kyllä käsi riitä. Janica vastasi.

Janica sukelsi porealtaaseen ja yhtäkkiä kyrpäni ympärillä ei ollut enää vettä ja kättä vaan kieltä ja huulet.

– Ihan hullu muija. Niina nauroi.

Sain vain nyökättyä vastaukseksi kun tunsin miten Janica pyöritti päätään yrittäen tunkea terskaani kurkkuunsa.

– Janica taitaa tehdä sulle sitä mitä se näytti mulle ennen kuin tulit. Niina viekoitteli.
– Syvällä olen. Huokaisin.

Samassa Janican oli otettava happea ja suu vaihtui takaisin käteen.

– En mä saa sitä kokonaan näin. Janica hengitti syvään.
– Sä ehdit myöhemmin näyttään Mikalle kyllä. Niina liversi.
– Toivotaan. Mä en oo tehnyt sitä oikeella kyrvällä. Janica hymyili ja suuteli Niinaa.

Nautin näystä ja Janican kädestä. Niinan käsi eksyi terskalleni Janican siirtyessä täysin varren runkkaamiseen. Tyttöjen suutelu riistäytyi käsistä kokoajan enemmän kunnes heidän huomionsa käänsi syvä huokaukseni ja kevyt värinä.

– Musta Mikan pitäis kyllä laueta joko muhun tai suhun kun kyseessä on eka kerta. Janica sanoi.
– Totta mut kumpi?
– No pitäskö vuorotella? Vaikka kymmenestä vaihto? Janica kikatti.
– Hyvä idea! Mä voin alottaa oon ollut ihan valmis siitä asti kun kattelin teitä. Niina vastasi innoissaan ja nousi päälleni kasvot minuun.
– Tää alkaa meneen jo rutiinilla. Janica naurahti asetellessa munaani Niinaan.

Niina laski painonsa päälleni ja upposin häneen helpommin kuin saunassa. Hitaasti hän laski itseään alemmas purren huuliaan yhteen silmät kiinni puristaen olkapäitäni. Niina sai minusta aika paljon sisäänsä kunnes nousi taas ylös Janican laskiessa ensimmäisen. Niina ratsasti hyvin ja hitaasti ja melkein pystyin jo päättelemään että voittaja tulisi olemaan aloittaja. Niina pääsi viiteen ja vauhditti hieman alkaessa huokailemaan itsekin. Niina pääsi kymmeneen ja nousi päältäni. Janica tuli tilalle Niinan ohjatessa munaani tällä kertaa. Niina laski heti itsensä irvistäen täysin syliini. Niina oli päälläni polvillaan kun Janica taas alkoi liikutella lantiotaan kyykystä. Se lisäsi Janican tiukkuuden tunnetta ja hän taisi supistaakin jotain.

En ollut tulevasta voittajasta enää niin varma. Janica käytti työntönsä myös paljon nopeammin ja sai minut jopa urahtamaan vikalla työnnöllä runnoessa kyrpääni varmaan kohtuunsa asti. Taas tytöt vaihtoivat paikkaa enkä ollut enää varma tulisinko jo seuraavan kymmenen aikana. Pieni tauko helpotti mutta vain hieman. Niina käytti samaa asentoa kuin Janica ja piti tahdin korkeana. Niina voihki äänekkäästi enkä uskonut että kestäisi kireää teinipillua edes kahtakymmentä työntöä. Olin jo aika lähellä kun Janican vuoro saapui. Jostain syystä toivoin laukeavani Niinaan joten päätin yrittää selvitä Janican seuraavat kymmenen työntöä vaikka väkisin.

Janica oli kuitenkin ilmeisesti lukenut että olen lähellä ja halusi siemeneni sisäänsä. Ihan sama minne. Hän nousi kyykkyyn päälleni ja alkoi kädellä avustaen työntää terskaani anukseensa irvistäen. Hitaasti uppoan syvemmälle. Janica ei paina minua suoleensa kuin ehkä kolmasosan verran mutta se vain vaikeuttaa asiaa koska näin hän pääsee runkkaamaan supistajallaan terskaani. Janica aloittaa rytmikkään perspanonsa ja vikisee päälläni.

– Vitun huijari jos mä tuun niin tätä ei laskettu.
– Huijaaks Janica! Niina innostui.
– Mun perse on ihan vitun täynnä Mikaa. Janica vikisi ja hieroi isoja rintojaan tehden kaikkensa että purkautuisin hänen suoleensa.

Keskitin koko mieleni siihen etten tulisi. Niina protestoi puhuen jotain mutta nauroi joka otti paineita hieman pois. Tuskin hän olisi kisaan suostunutkaan jos se olisi ollut hänelle todella tärkeää. Janica liikutti kokoajan enemmän tiukempaa aukkoaan ympärilläni ja tuijotti minua vinkuen niin tyttömäisesti kuin osasi. Niina selvästi kiihottui näkemästään myös. Kun Janica paineli kolme viimeistä olin varma että tulisin mutta jotenkin selvisin. Kyrpäni oli syvällä Janican suolessa ja hänen oli noustava. Meinasin laueta siitäkin kun hän nousi pois ympäriltäni.

Niina nauroi varmana voitosta ja hieroi munaani vähän putsatakseen sitä. Aloin tuntea aallon lähtevän jo siitä mutta kun Niina istui kireän ja märän teinipillunsa kyrpäni ympärille aloittaen hitaan ja pumppaavan liikkeen en voinut voihkaista ja tuntea kuinka sperma alkoi pulputa kyrvästäni joka oli seisonut kiihotettuna melkein koko illan. Niina voihki kiimaisena ja selvästi nauttien.

– Vittu sä tuut muhun paljon. Hän voihki.

Janica kirosi että hänen perseeseensä sattui ja se oli täynnä vettä eikä ollut silti voittanut. Niina kiitti hyvästä alkulämmittelystäni kiusaten ja jatkoi ratsastamistaan saaden minusta kaiken lypsettyä sisäänsä. Kun orgasmini laantui suudellen ensin voittajaa ahnaasti. Huultemme erotessa Niina nousi päältäni ja istui altaan reunalle pitäen kättä pillullaan ettei vuotaisi mahlaani veteen.

Janica koetteli peppuaan ja näytti selvästi apealta hävittyään. Vedin hänet puoleeni ja suutelin häntäkin kiitokseksi parhaimmasta orgasmistani ikinä.

– Enköhän mä saa monta tilausuutta täyttää sun suolen muullakin kuin vedellä. Naurahdin.
– Se olis ihanaa. Janica kiihottui sanoistani uudestaan.
– Haluaako Niina nähdä kun Janica saa peppuun? Kysyin kääntyen Niinaan.
– Haluan! Mut mun pitää päästä vessaan ennenkun nää pursuaa ulos. Niina nauroi.
– Saaks mä maistaa vai olisko se liikaa? Janica kysyi Niinalta.

Niina epäröi hetken mutta levitti sitten jalkansa ja otti kätensä pois jolloin hänen pienestä pillustaan alkoi valua nesteitäni. Janica ei epäröinyt vaan nosti Niinan pepun lähemmäs reunaa ja upotti kasvonsa.

– Sä oot kyl ihan seko muija. Niina kikatti.
– Jani tekee kyllä jotain hyvin hyvin väärin. Nauroin Niinan kanssa.

Janica nuoli ja imi Niinan pillua villisti ja sai tämän jo huokailemaan kovaa. Niina tuijotti ensin Janican touhuja kunnes katsoi ja veti kädestä puoleensa.

– Nuole mun suuta ettei oo niin lesbo olo. Hän hymähti ja veti kasvoni omiinsa.

Janica näytti helvetin rivolta lähes koko naama Niinan mehuissa ja siemennesteessä. Tilanne sai minunkin kyrpäni heräilemään vaikka ihan hetkeen en olisi ollut valmis tyydyttämään ketään vieläkään. Vähitellen Janica rauhoittui Niinan kimpusta ja nousi seisomaan jalkovälistä eteemme.

– Haluuks jompikumpi pusun. Hän naurahti suu ja leuka spermaa tippuen.
– En todellakaan. Vastasin suoraan.
– No ihan pieni. Niina sanoi hieman empien kuitenkin hymyillen.

Janica antoi pienen aistillisen nuolaisun Niinan huulille ensin. Niina imaisi kevyesti Janican alahuulta. Sitten molemman avasivat suutaan hieman ja kielet koskettivat aloittaen kiimaisen tanssin joka peitettiin ulkopuolisten silmiltä huulilla. Siitä eteenpäin suutelua pitäisi kutsua nuolemiseksi. Spermani valui myös Niinan huulilta ja hän alkoi selvästi kiihottua. Ajatuksissani pyöri nopeasti olisiko Niinalla morkkista aamulla rikottuaan rajoja niin paljon tänään. Ajatus kesti tosin vain sadasosa sekunnin koska näytös oli liian kiihottava kenelle vain. Vähitellen tytöt kuitenkin rauhoittuivat ja antoivat viimeisiä pusuja hymyillen toisilleen kuin siskokset joilla on salaisuus.

– Te näytätte todella, todella pantavilta just nyt. Siis vielä enemmän kuin normaalisti.

Tytöt kikattivat hetken kunnes Niina huomasi heräilevän kyrpäni ja alkoi hieroa sitä hieman.

– Sit sun pitää varmaan panna meitä lisää. Niina sanoi ja painoi suunsa terskani kimppuun.
– Mielelläni. Huokaisin.
– Mut voidaanko me mennä vaikka ylös? Mä alan oleen turhan lionnut jo. Jatkoin.
– Mennään vaan. Tässä vedessäkin on varmaan enemmän Niinan ja mun mehuja kun vettä. Janica sanoi.

Niina naurahti munani suussaan ja lopetti imemisen. Nousimme ylös ja painuimme kaikki yhden suihkun alle. Kukaan meistä ei tainnut pestä senttimetriäkään itsestään. Minua kiinnosti Janican saippuaiset rinnat. Niina pesi kyrpääni huolella ja Janica oli Niinan alapään kimpussa. Nauroimme miten pesu olisi turhaa kun olisimme kuitenkin toistemme eritteissä ja hiessä jo puolentunnin päästä mutta olihan se kivaa. Otimme kaikki kaksi juomaa ja kävelimme yläkertaan. Janica sanoi että sohvan voisi levittää mutta takkaa ei kannattaisi sytyttää kesällä koska paahtuisimme. Etenkin kun tarkoituksena oli kuntoilla. Päätimme juoda ja jutella hetken. Janicalla oli vaatteita myös täällä koska kaikki eivät kuulemma mahtuneet hänen kaappiinsa makuuhuoneessa. Vedin itse bokserit ja farkut jalkaan ja painuin tupakalle. Jätin oven raolleen ja jätin tytöt etsimään vaatteita Janican valikoimista. Jani ja jätkät nukkuivat olohuoneessa edelleen. Suoraan sanoen minua ei enää kiinnostanut vaikka jäisimme kiinni. Tupakka nousi taas ihanasti päähän ja olut maistui upealle. Puhumattakaan että kaksi kaunista supattelevaa neitoa pukivat vaatteita vain jotta voisin riisua ne.

Katselin tähtiä ja nautin olostani antaen tytöille aikaa. Selailin hetken puhelimella maailmanmenoa vaikka eipä mikään maagisesti ollut illan aikana muuttunut. Jani oli jossain vaiheessa kirjoittanut Faceen että eeppisimmät bileet ikinä! Kuudella hymiöllä. Hymisin itsekseni kun peukutin päivityksen. Tyttöjen supina alkoi kuulostaa siltä että enää ei puettu joten päätin mennä sisään. Tytöt istuivat sohvalla toisiaan kohti istuen ja meikkasivat toisiaan.

– Sä olit liian nopee. Me ei olla valmiita treffeille vielä. Janica sanoi ja jatkoi Niinan kasvojen kimpussa.
– Sotkeeks tää huulipuna? Niina kysyi.
– Sotkee, mut eiks se oo vaan kivaa? Janica virnisti.
– Kyllä mä osaan hyvää odottaa. Vastasin ja istuin Niinan taakse sohvalle ottaen mukavan asennon ja puhelimen taas esille.

– Mut siis miten se ei voi sattua? Niina kyseli Janicalta.
– No siis se on venyvyyttä vaan. Mähän hajoaisin jos mut väännettäis niin kuin olit saunassa. Samalla tavalla se venyttää peppua kun sinne laittaa jotain. Se on treenistä kiinni.
– Aa, nyt mä tajuun. Mut onks se sit hyvän tuntusta. Mä oon ajatellut et se on vaan pornoon keksitty juttu mistä kumpikaan ei oikeesti nauti.

– No se on erillaista mut on se ihanaa. Se venyttäminen tuntuu silleen ihanalta kuin etupuolellakin mut se liike tuntuu erilaisella tavalla hyvältä. Ja siinä on se kiihottava psykologinen puoli. Janica selitti.
– Voi jessus teidän puheita.
– No Niina ei oo ikinä kokeillut. Janica vastasi.
– Tarvii varmaan treenata sit. Niina vastasi.
– Kannattaa. Et kadu. Ei sitä aina jaksa ja jos haluaa ottaa pepun jälkeen pimppiin niin suoli on pakko huuhdella ellei aio pestä ukkoa välissä mut lopulta se on sen arvosta. Se vaan on niin upeaa kun tauon jälkeen saa pepun ihan täyteen munaa.
– No Mikan muna hoitaa sen kyllä varmasti.
– Mikan muna on itseasiassa vähän liian iso siihen. Muhun sattu kun ei ollut edes muuta liukkaria kuin vesi. Onneks tääl on.

Ajattelin että jos jutut jatkuivat tähän suuntaan niin mitään esileikkiä ei tarvittaisi. Tytöt meikkasivat hetken hiljaa kunnes Niina rikkoi hiljaisuuden.

– Saaks mä kysyy jotain henkilökohtaista? Niina kysyi Janicalta.
– Kysy ihan mitä haluat.
– Eiks susta tunnu yhtään pahalta pettää Jania meidän kaa? Tai etenkin Mikan kaa.
– Ei. Jani on mustakin ällöttävä. Meidän seksi on paskaa ja se haluaa vaan toteuttaa omia fantasioitaan ja näyttäytyä isotissisen muijan kaa. Janica vastasi huokaisten turhautuneesti.
– Siis eiks teillä oo koskaan muka kivaa? Kylhän se nyt kai munan omistaa vaikkei oliskaan mikään hirviö niinku tolla. Niina kysyi ja tökkäsi minua jalkaan.
– Seksi Janin kanssa on aina sama fetissi uusilla jutuilla ja leluilla mitä se keksii. Mä pukeudun dominaksi ja rankaisen Jania sen ollessa ihan avuton paska. Osat ei ikinä vaihdu ja se ei edes pane mua.
– Mitä te sit teette joka on seksiä?
– No yleensä mä piiskaan sen persettä ja munia ja se nauttii. Sit mä laitan sen nuoleen mua tai ottaan dildon suuhun jolla se panee mua. Mä haukun sitä ja miten paljon parempi se dildo on kuin sen kyrpä. Sit mä feikkaan orkun, ei sellasesta kukaan voi oikeesti laueta, ehkä sekin tajuaa sen.
– Eiks Jani halua mitään? Miten joku voi nauttia tollasesta?
– No se miten Jani tyydytetään on pahin. Mä yleensä sidon sen vatsalleen ja sit nain sen persettä lannevyöllä kunnes sen katkarapu ruikkii lakanoille. Sit homma on ohi.
– Hyi vittu mikä mielikuva.
– Niinpä. Janin munat riitti aluks mulle orkkuunkin. Sit kun se keksi noi että mun pitää kehua dildoja sen yli niin ne oli tottakai isoja. Ne kasvoi Janin ostaessa uusia kun ne kiihotti sitä aina enemmän. Nyt ne on melkein Mikan kokosia ja ymmärrät varmaan et jos mä viettelen sen normaaliin seksiin niin se vaan ei säväytä kun ne dildot on oikeasti parempia.
– Sun meikki on valmis. Ja onneks tajuttiin ottaa sut mukaan. Sä ansaitset parempaa seksiä.
– Nooh, on mulla ainakin vaatteita ja rinnat jotka halusin. Sulla on upea pimppi mä taidan pyytää siltä sellasen seuraavaks. Mä voin sanoo et se on Janille ja sit Mika voi korkata mut. Janica alkoi selvästi kiihottua omista puheistaan.
– Sun pillu on nätti kans. Mä näytän kakaralta. Niina naurahti.
– Et tän meikin kaa. Janica vastasi ja alkoi pakata meikkejä.

Niina nousi ylös Janican lyhyt koulutyttö mekko ja musta toppi. Naama oli meikattu hyvin vahvasti. Silmät todella tummalla meikillä ja huulet olivat kirkkaan punaiset. Janicalla oli viininpunainen huulipuna ja vähän hillitympi meikki kuten Niinalta osasi odottaa. Janican vaatteet sen sijaan olivat jo vähän liikaa. Pitsiset sukkanauhat ja niihin kuuluva toppi. Pyhintä peitti pelkät stringit ja rintoja läpikuultavat liivit. Ilmeisesti Janin ostamia hepeniä ajalta kun hän ei vielä halunnut vain lateksia päättelin.

– Noh? Tykkäätsä? Niina kyseli ja poseerasi.
– Niinalle ei löytynyt liivejä mut sua ei varmaan haittaa. Janica sanoi ja tarttui Niinan tisseihin paidan läpi hieroen niitä.
– Mun kyrpä ei ole kasvanut täyteen mittaan samana iltana kun saan orgasmin näin nopeasti.
– Kiva kuulla. Niina huokaisi ilmeisesti nauttien Janican hieronnasta aika paljonkin.

Niina käänsi päänsä suudellakseen Janicaa. Kuten tytöiltä osasi odottaa pian heidän kätensä kävivät vähän kaikkialla ja suutelu oli nuolemista.

– Vittu Janica jos teet noin täydellisestä mimmistä lesbon. Naurahdin.
– Ehkä teenkin. Mut ehkä se pysyy sen verran biseksuaalina että se kaipaa tota pullottavaa elintäsi. Janica nauroi Niina kiinni hänen kaulassaan.
– Jaa tää vai? Sanoin ja otin farkut jalasta jolloin kaluni näkyi kunnolla bokserien läpi.
– Just se. Kasvaakohan se jos sä katselet meitä pidempään? Janica huokaili Niinan käsittelyssä.
– Voi olla.
– Haluutsä kattella kun mä nuolen sun uuden tyttöystävän täydellistä pimppiä taas? Janica jatkoi kiusaamistani.

En ehtinyt vastaamaan kun Niina osallistui keskusteluun.

– Itseasiassa mä voisin haluta koittaa nuolla Janicaa. Niina sanoi kiimaisena.
– Saat. Kuului Janican ja minun suustani yhtä aikaa ja repesimme kaikki kolme.

Janica repi vierasvuoteen päiväpeiton pois ja kävi selälleen. Hän näytti upealta säädyllisellä meikillä ja lähes lonkkaan asti ylettyvissä sukissaan. Vain pieni kangaspala peitti pillua.

– Jos jännittää niin nuole ensin vaikka piķkuhousujen läpi ja hivuttaudu sit omaa tahtiasi niin pitkälle niiden ohi kun haluat. Ja muista, ei susta lesbo tule. Me ollaan kauniita, jos Mika haluaa meitä niin eiks se oo normaalia et mekin halutaan meitä? Janica puhui.
– Kuulostaa hyvältä. Niina seurasi Janicaa sänkyyn.

Halusin lähemmäs katselemaan ja menin perässä Janican viereen makaamaan napattuani matkalta lonkeron. Niina alkoi suudella Janican sisäreisiä ja katseli meitä vuoronperään. Näytimme varmaan lapsilta karkkikaupassa. Niina ei aikaillut vaan alkoi hieroa Janicaa pikkuhousujen lävitse huulillaan. Niina siirsi katseensa meistä siihen mitä teki ja alkoi nuolla Janica pikkuhousujen vierestä vuoronperään. Kieli liukui vain sentin päässä häpyhuulen reunasta ja Janican kasvot suorastaan loistivat kiimasta. Päätin osallistua mutta koskematta. Vein lonkeron Janican häpykummun päälle ja aloin kaataa sitä hitaasti kastellakseni stringit. Niina alkoi imeä niitä Janican kiljahtaen kylmästä. Neste selkeästi auttoi ja Janica nautti Niinan imemisestä enemmän. Ei mennyt aikaakaan Janica huokaili raskaastiaaä ja pyysi enemmän. Niina siirsi stringit sivuun ja katseli Janicaa hetken tarkasti tehden sitten pienen aistikkaan nuolaisun joka sai Janican värähtämään. Seuraava oli jo itsevarmempi ja Janicalta alkoi päästä pientä voihketta kun hän veti minut kiimaisena suutelemaan itseään. Suutelin Janicaa ja katselin kun teinityttö nuoli naista ensikertaan Niina imi häpyhuulia ja nuoli niitä tasapuolisesti. Pian hän siirtyi klitoriksen kimppuun. Janica värisi huuliani vasten kun Niina alkoi antamaan parastaan silmät suljettuna. Kyrpäni nojasi Janican kylkeen timanttisen kovana ja tunsin siinä oman sykkeeni. Janica ei jättänyt sitä huomiotta vaan alkoi hitaasti runkata minua bokserien päältä. Niina oli päästänyt pedon selvästi kunnolla irti ja kokeili hetken kuinka pitkälle saa kielensä Janicaan pian palaten klitoriksen kimppuun jota hän imi kuin pientä penistä.

Hetken huoneen täytti vain suloinen litinä Janican pillusta kunnes Niina nousi hengästyneenä.

– Huh mun kieli väsyy.
– Tuu tänne niin me voidaan helliä sitä. Janica sanoi auttaen Niinan päällensä.

Janica siirsi päätään niin että Niina mahtui suutelemaan meitä yhtä aikaa. Kasvoilla oli hieman ahdasta. Kolmisin suutelu oli kyllä kiihottavaa mutta hankalaa ja happea piti ottaa jatkuvasti. Käteni eksyi Niinan mekon alle jossa tunnustelin kiinteää pakaraa ja alushousuja jotka tuntuivat olevan stringit hänelläkina. En malttanut enää odottaa ja nousin jättäen tytöt nuolemaan kaksin. Janican pillu oli edelleen paljastettuna ja Niinan hameen alta paljastui pikkuhousuihin piirtynyt pimppi ja ohut naru joka hädin tuskin peitti anuksen.

– Mitä sedällä olis mielessä. Niina huokaili suutelun lomasta.
– En osaa päättää kumpaa mä nussin eka. Sanoin ja hieroin Niinan persettä toisella toisen käydessä Janican pillulle.
– Nai Niinaa. Mä haluun suudella sitä samalla kun se saa kunnolla. Janica pyyteli kiimaisena.

Levitin Niinan stringejä ja painoin huuleni kiinni hänen pieneen pimppiinsä. Imin, nuolin ja nain häntä kielelläni kunnes halu suudella anusta kasvoi liian suureksi vastustaan. Aloin painella kieltäni sitä vasten Niinan säpsähtäessä.

– Hävettää kyllä vähän. Niina kihersi.
– Mikä? Janica ihmetteli.
– Mika nuolee mun pyllyä.
– Älä silleen ajattele vaan nautit vaan. Ei tääl oo kun me. Janica rauhoitteli ja alkoi taas nuolla Niinan kanssa.

Janican kädet ilmestyivät Niinan pakaroille ja alkoi levitellä niitä. Aloin nuolla tiukkaa reikää ahnaammin ja hitaasti painamaan kieltä sisäänkin. Niina alkoi nuolla Janican kanssa kiihkeämmin antaen minulle luvan olla vielä rajumpi. Kostutin sormiani ylitse vuotavassa Janicassa ja aloin hieroa hänen mehujaan Niinan anukselle.

– Älä pelästy mä koitan vaan yhdellä sormella vähän. Varoittelin.

Niina mumisi Janican kieli suussaan hyväksyvästi ja aloin hitaasti liuttamaan sormea sisään. Niina ei estellyt tai säpsähtänyt. Hitaasti nivel kerrallaan sormi oli Niinassa. Aloin liikutella sitä hiljaa Niinan voihkiessa Janican suuhun. Koukistin sormea jolloin Niina vingahti suloisesti. Jatkoin liikettä vielä hetken kun Niina selkeästi tuntui kaikesta nauttivan.

– Mul olis leluja sisällä jos sä haluut koittaa jotain? Janica alkoi ehdotella.
– Tää tuntuu just ihanalle näin. Sä kuvailit tän tosi hyvin. Niinan hymisi nautinnosta.

Näky ja tyttöjen nuolemisen äänet alkoivat olla minulle liikaa. Aloin sovittaa kyrpääni Niinan märkien huulten väliin. Hitaasti kastelin terskan märäksi ja painoin sen sisään. Tunnustelin anuksesta välilihan lävitse miten terskani liukui syvemmälle Niinan väristessä ja painaen vastaan juuri sopivasti. Janica selvästi huomasi mitä tein ja veti sormeni ulos Niinan pepusta sen jääden auki vähän.

Janica imeskeli hetken sormeaan suussaan aloittaen itse Niinan pepun hyväilyn. Hänen sormensa olivat ohuemmat mutta hän ei ylettynyt Niinan alta kunnolla. Tartuin Niinan pakaroista kiinni ja aloin naimaan kiihkon vallassa tuijottaen suloista pyllyreikää ja sitä miten Niinan pienet häpyhuulet nuolivat kyrpäni vartta ulos vetäessä. Niina ei pystynyt enää edes suutelemaan vaan laski päänsä Janican rintojen päälle ja kohotti perseensä paremmin naitavaksi. Annoin Niinalle munaa kunnolla pitkin ja voimakkain vedoin Janican venytellessä Niinan supistajaa jo kahdella sormella.Niinan ääni koveni ja muuttui kimeämmäksi.

– Mä tuun kohta. Älkää lopettako. Hän voihki lantio liikkuen varmaan puoliksi itsestään. Kasvatin rytmiä ja tuijotin miten Janica venytteli Niinan peppua kunnes aloin tuntea tutun supistelun.
– Vittu mä rakastan teitä! Niina ulvoi ja alkoi sätkiä jatkaessani vielä vähän.

Janica nosti Niinan pään ylös ja tuijotti kiimaisena tämän kasvoja jotka olivat varmasti näkemisen arvoiset. Painoin pari kertaa vielä kunnolla pohjaan jonka jälkeen aloin hitaasti rauhoittamaan ja vedin itseni ulos. Niinan pillu jäi vähän auki ja oli todella punainen. Epäilin että hän ei kestäisi enää naimista. Sen sijaan Janican pillu nesteet olivat kastelleet myös lakanan. Otin tyynyn ja nostin hänen lantiotaan jotta sain sen paremmin esille. Samassa aloin sovittaa kyrpääni hänen huuliensa väliin.

– Sä se et aikaile. Janica tuijotti minua Niinan yli ja nosti itseään tarjolle.

Asento oli pystystä hankala mutta sain itseni Janicaan syvälle ja pystyin liikkumaan jo jotenkuten. Janica voihki Niina päälleen lysähtäneenä. Aloin hieroa Janican klittaa peukalolla ja pyrin kirnuamaan hänen pilluaan mahdollisimman syvällä. Niina alkoi onneksi havahtua ja nousi polvien varaan pystyyn ja käänsi päänsä suudellakseen minua.

– Kiitos taas. Oli ihan vitun upea orkku. Niina kiitteli.
– Sulla on ihan vitun upea pimppi. Huokailin naidessani Janicaa.
– Mä oon varmaan vähän tiellä. Niina kikatti ja nousi lonkero pulloani kohti ottaen siitä pitkän huikan.

Niina hävitessä välistämme painuin suutelemaan allani kiemurtelevaa Janicaa.

– Pitiks sun saada peppuunkin tänä yönä? Kysyin.
– Sellasta sä kyl vähän lupailit. Janica vastasi innostuen.

Niina oli yhtäkkiä taas mukana vieressämme sen näköisenä että tämän haluaisi nähdä. Nousin Janican päältä ja pyysin huikkaa lonkerosta. Otin pitkän kulauksen ja annoin pullon takaisin. Vedin munani ulos Janicasta ja totesin että nesteitä tippuva kullini ei tarvitsisi liukkaria.

– Voiks mä tehdä jotain? Niina hykerteli innostuneena vaikka väsymys näkyi jo silmistä.
– Pidä vaikka jalkoja näin. Sanoin ja nostin Janican jalkapohjat kohti kattoa jolloin peräaukko tuli hyvin esiin.
– Onnistuu. Niina sanoi ja nosti kissamaisesta jalkansa yli Janican niin että oli polvillaan tämän rintojen yläpuolella.

Niina nosti jalat kuten halusin ja Janican perse tuli hyvin esille. Keräsin vielä hieman limaa kyrpäni päähän ja aloin hieroa terskaa reijälle.

– Ootsä valmis kulta numero kaksi.
– Olen. Mut ota hitaasti jooko? Sit saat nussia kovempaa kun alan tottuun.
– Onks tää Janica isoin mitä oot ottanut peppuun? Niina kyseli selvästi innoissaan.
– No totta puhuen on. Vähän jännittää.

Aloin hiljaa painella sisään itseäni. Janica oli aika helvetin tiukka vaikka tämä oli toinen kerta kun kävin hänessä tänään. Sain terskan sisään ja pidin tauon kuullen Janican huokauksen.

– Venyttää ihan vitusti. Janica vaikeroi.

Niina tirskui ja tuijotti miten livuin Janican sisään hitaasti. Kun olin saanut alun ei loppu tuntunut enää niin vaikealta kun liukasteet olivat tasaisesti koko varrella. Osa limoista ja perseen ulkopuolelle supistajan nuollessa varttani tiukasti.

– Vittu miten syvällä sä oot. Tuntuu et mussa on jo kilsa sun kyrpää. Janica vaikeroi Niinan takana.
– Ooksä koskaan saanut tota kenenkään peppuun kokonaan? Niina ihmetteli epäillen.
– Ei se ole ollut edes näin syvällä kenessäkään. Loppuu yleensä siihen että terska on liikaa. Puhisin.
– Jatka. Mä haluun olla eka. Mä haluan et sä voit nussia mua sinne miten haluat. Janica vikisi kiimaisena.

Jatkoin painelua sisään välillä vetäen ulos hieman jolloin Janican anus tuli mukana. Niina tuijotti näkyä silmät pyöreinä hymyillen. Taakse veto helpotti minua pääsemään taas syvemmälle. Halusin jo vähitellen panna Janicaa kunnolla joten kovensin otteita. Janican kädet puristivat lakanaa kun työnsin viimeistä kymmentä senttiä häneen.

– Sä halkaset mut! Janica lähes kiljui.
– Pitäskö lopettaa? Voidaanhan me kokeilla toisten kun ensin treenataan. Niina mietti.
– Eiku paina Mika se muhun nyt. Sit pidetään tauko ja sit sä nussit mulle orgasmin. Janica vaati päättäväisenä.

Tein työtä käskettyä. Niinalla oli vähän huolestunut ilme kun aloin liikkua ensin edestakaisin ja sitten painaa itseäni voimalla piiloon. Kyrpäni lähti liukumaan ja lopulta kymmenen senttiä liukui sisään. Janica ilmeisesti puri huuliaan koska kuulin vain vaimentunutta huutoa. Mutta nyt se oli siellä. Kivekset tukevasti pakaroita vasten vain tuijotin kuinka koko kyrpä oli piilotettu Janican suoleen. Olisin suudellut Janicaa jos leveästi hymyilevä Niina ei olisi ollut tiellä.

– Ooksä kultsi okei? Niina kysyi Janicalta.
– Olen. Sattu mut nyt on ihan vitun upean täys olo. Janica huokaili väsyneen kuuloisena.
– Haluuksä nähdä sen? Kysyin.
– Haluan. Mä kyl varmaan tuun jo näystä.

Niina pakitti Janican pään ylitse jalkoja pidellen.

– Näetkö sä? Niina kysyi.
– No sun hameen alla oli kivan näköistä mutta en kunnolla. Janica naurahti tajuten heti että se sai hänet jännittämään mikä sattui.
– Paina mun jalkoja enemmän. Janica neuvoi.

Minun oli noustava mukana jotta pysyin pohjassa. Pian kuitenkin Janican sääret olivat lähes sängyssä kiinni. Janican perse osoitti kattoon ja oli kyrpääni täynnä minun ollessa kyykyssä hänen päällään.

– Saaks tästä kuvan Janica huokaili.

Niina katseli ympärilleen kunnes tajusin.
– Mun puhelin on noissa farkuissa.

Niina kurottautui ja yletti punttiin. Kokeilin vähän liikkua ja Janica hymyili silmät kiinni heti.

– Tästä tulee toodella ihanaa. Janica fiilisteli.

Niina lukitsi Janican jalat polvillaan jotta pystyi käyttämään puhelintani. Hän alkoi räpsiä kuvia ensin kun tajusi ettei saa siitä kunnollista.

– Käyks video? Niina kysyi.
– Ota video joo! Janica iloitsi.
– Tarviiks se jonkun spiikin? Niina nauroi.
– Jos haluat. Janica yritti olla nauratta.

Ääni kertoi videon alkamisesta ja Niina käänsi ensin kameran itseensä ja esittäytyi. Sen jälkeen hän kävi läpi Janican ja minut ja vasta sitten alkoi kuvata Janican ja minun yhtymä kohtaa.

– Mika aikoo nyt nussia Janicalle orkun. Niina nauroi.

Aloin vetämään itseäni ulos ja palaten heti takaisin pohjaan. Janica voihki heti äänekkäästi Niinan kääntäessä kameran hänen kasvoihinsa josta meikit alkoivat jo valua ja naama oli jotain nautinnon ja tuskan väliltä. Syljin vähän lisää liukastetta kyrpäni varrelle ja koitin lìikkua enemmän. Asento oli raskas mutta oli päättänyt että Janica saisi haluamansa. Vähitellen kyrpäni alkoi liukua suolessa kunnolla ja pystyin aloittamaan naimisen. Vedin itseni lähes ulos ja annoin itseni pudota taas ihan pohjaan. Janican voihke nosti voluumia lähes huudoksi hänen tuijottaen välillä uppoamistani ja välillä minua silmiin.

– Vittu miten ihanaa! Mä en kestä tätä kauaa.
– Ota Mika kamera mä haluun suudella Janicaa. Niina innostui Janican puheista ja vikinästä.

Otin puhelimen ja aloin nussia Janican persettä niin kovaa kuin pystyin. Sain saamaan kuvaan tyttöjen nuolemisen ja oman kyrpäni liikkeen Janicassa. Janican huuto vaimentui Niinan suuhun mutta pelkäsin sen silti herättävän Janin joka pilaisi kaiken. Nussin minkä pystyin ja aloin pelätä omaa laukeamistani. Keksin keinon hidastaa.

– Haluuks Niina nähdä miltä naitu peppu näyttää?
– Häh? Niina nosti päänsä Janican huulilta jonka voihke tuntui vähän korvissa suljetussa huoneessa.
– Kato. Sanoin ja vedin kyrpäni ulos.

Janican perse jäi auki riittävästi että sinne saisi pudotettua pingispallon ongelmitta. Niina ei saanut sanaa suustaan ja Janica hymyili irstaasti. Varmistin että taltioin perseen sekä tyttöjen ilmeet kunnes upotin itseni taas kerrasta pohjaan. Janica huudahti joka hajosi pysyväksi aaltoilevaksi huudoksi kun jatkoin pumppaamista pohjassa.

– Mä rakastan teitä. Mä haluan muuttaa yhteen teidän kanssa. Janica sai soperrettua ja oli ihan sekaisin nautinnosta.

Niina palasi suutelemaan Janicaa. Ilmeisesti hänkin pelkäsi Janin heräävän. Asettelin puhelimen yöpöydälle kuvaamaan meitä ja päätin antaa ihan kaikkeni viimeiseen koitokseen. Aloin nussia Janicaa välillä kirnuten pohjassa lyhyin työnnöin, välillä nain koko varren mitalla ja välillä kiusasin supistajaa vetäen itseni ulos ja dippaillen itseäni sisään muutaman sentin. Janica tärisi ja kuulosti olevan ihan taivaissa mitä ikinä teinkään. Reiteni alkoivat olla hapoilla ja nyt oli pakko laittaa ihan kaikki peliin. Upotin neljä sormea pilluun, hieroin klittaa peukalolla ja aloin naida persettä koko varrella niin nopeasti kuin pystyin. Voihkina vahvistui ensin kunnes yhtäkkiä se vain katkesi ja tunsin miten supistaja yritti katkaista kyrpääni. Niina nosti päätään katsoakseen onko kaikki hyvin.

– Mä… mä… Janica sai pihistyä ennen kuin räjähti orgasmiin täristen.

Janican perse supisteli upeasti ja samassa huomasin että käsiini ruiskahti jotain märkää ja valuen Janican vatsalle. Otin kädet pois ja seuraava ruiskaus tuli Niinaan joka säikähti. Neljä muuta tulivat hiljemmin Janican kasvoille ja rinnoille hänen hapuillessa jotain puristettavaa ilman että pystyi oikeasti pitämään mistään kiinni. Suu oli auki mutta pihahdustakaan ei kuulunut koko vartalon hidastaessa sätkintää. Hidastin itsekkin liikettä Janicassa saaden vähitellen hänet elävien kirjoihin, tai ehkä juuri tuo oli elämistä ja muu kuolemaa. Vedin itseni ulos ja ihailin hetken avonaista anusta joka supisteli itsensä kiinni edessäni. Niina oli keskittynyt Janican suuteluun ulos orgasmista.

Runkkailin hiljaa edelleen märkää kulliani ja katselin hitaasti toipuvan Janican ja hykertelevän Niinan suutelua johon vähitellen Janicakin pystyi laiskasti osallistumaan.

– Anteeks mä taisin vähän sotkee. Janica selvästi häpesi vähän.
– Ei se haittaa sä taisit tulla aika kovaa? Niina kikatti.
– Niin tulin. Luulen että meni taju ihan hetkeksi. Janica yhtyi nauruun.
– Kiva kun kelpaa. Hymyilin ja vetelin esinahkaa edestakas hiljaa pitäen seisokkini.
– Olisko se sit Mikan vuoro? Kellokin aika paljon. Janica osoitti kysymyksen lähinnä Niinalle.
– Mä en ainakaan pysty enää yhtään. Pimppi ihan muusina tosta nuijasta. Niina vastasi.

Janica nousi istumaan ja hätyytti käteni pois kyrpäni kimpusta ottaen runkkaamiseni haltuun.

– Mut meillä on ehjät suut. Hän liversi käden liukuessa hiljaa edestakas pitkin vartta tyvestä nuppiin.
– Mä voin pestä sen eka. Huokailin.
– Mä pesin peppuni jo tullessa hyvin. Janica lähensi huuliaan kyrpäni kärkeen melkein koskettaen.

Janica alkoi suukotella munaani nostaen hieman runkkauksen tempoa. Niina tuli myös lähemmäs ja katseli Janican otteita. Janica avasi suunsa ja liutti peniksen syvälle ja sulki huulensa sen ympärille kiertäen päätään kielen alkaessa nuolla terskaa kauttaaltaan. Silmät tuijottivat minua kun hän pyrki saamaan sitä syvemmälle ja toi toisen käden kiveksille. Kuola valui hieman suupielestä ja Janica otti munan suustani väkisin imua vastaan joka tuntui huumaannuttavalta.

– Ei maistu pahalle. Maistuu vähän pimpille mut pääasiassa kyrvälle. Hyvälle kyrvälle.

Janica tarjosi kyrpääni Niinalle joka otti sen käteensä alkaen terskan kiusaamisen kädellään. Janica meni selälleen pää minua kohti ja pyysi Niinaa päällensä. Niina ei päästänyt munastani irti ja totteli.

– Tästä mä voin koittaa syvemmälle. Ja helppo vaihtaa kun toinen väsyy. Janica liversi selvästi nauttien.

Niina suuteli kyrpäni vartta ja otti sen suuhunsa. Tekniikka ei pärjännyt Janicalle mutta nuoret kasvot kyrpäni ympärillä ylimeikattuna tuijottamassa silmiin riittivät kompensoimaan sen. Niinan liike oli edestakainen ja imevä ja se tuntui joka tapauksessa upealta. Janica ei jaksanut odottaa vaan alkoi nuolla kiveksiäni. Tunsin miten hän otti ne kokonaan suuhunsa ja alkoi imeä niitä lähes kivuliaan kovaa. Samassa Niina innostui lisää ja alkoi hieroa terskaa kitarisojaan vasten päätään kääntäen. Tunsin miten Janica pullautteli kiveksiäni suustaan vain imeäkseen ne yksi kerrallaan takaisin. Niina rauhoitti tahtia ja veti munani suustaan huokaillen.

– Jatka sä. Niina sanoi ja antoi kyrpäni Janican käsiin kuin viestikapulan.

Janica paransi asentoaan sängyllä ja imaisi terskan suuhunsa. En nähnyt enää Janican kasvoja vaan ahnaasti minua kohti liikkuvan vartalon. Janica sai munani niin pohjaan kuin se suuhun mahtuisi ja hengitti hetken syvään nenän kautta. Niina tuijotti ihmeissään kun Janica liutti hiljaa koko kyrvän kurkkuunsa sen näkyessä läpi kaulasta ja kiersi päätään jokusen sekunnin ennen kuin veti limaisen kyrpäni ulos huokaillen. Minua oli ennenkin syväkurkutettu ja se tuntui aina yhtä upealta. Niina ei voinut kuin tuijottaa suu auki ihmetyksestä.

– Miten toi voi onnistua! Niina äimisteli.
– Sä et ole nähnyt vielä mitään. Vähän vaikea liikkua kyllä.

Janican otti minut uudestaan suuhunsa ja imeskeli kärkeä hetken kunnes siirsi kätensä pakaroilleni ja alkoi kehottaa minua panemaan hänen suutaan. Annoin Janican ottaa henkeä hetken ja sitten painoin kyrvän kerrasta pohjaan kunnes kivekset osuivat Janican naamaan. Jatkoin naimista ja katselimme Niinan kanssa kyrpäni sai kaulan pullistelemaan liukuessaan edestakas. Annoin Janican vetää välillä happea. Kyrpäni valui limaa jota Janica alkoi hieroa kyrpääni innoissaan.

– On kyllä aika raskasta. Niina vois jatkaa hetken.
– Tulee kyllä sellanen olo etten mä oo mitään verrattuna suhun.
– Sä olit ihana. Ja mä haluaisinkin vaan maata ja katsella kun te pidätte kivaa ihan normaalisti.

Niina hymyili ja veti minut puoleensa. Hän varasti kyrvän Janican käsistä ja alkoi nuolla suutani samalla kun ohjasi minua makuulleni. Hän tuli sivulleni ja jatkoi suuteluani runkaten minua kunnolla. Suumme irtautuivat ja samassa hänen huulensa olivatkin kyrpäni ympärilläni ja rinnat oikeassa reidessäni kiinni. Käsi työskenteli varrella samalla kun hän vaihteli imemisen ja nuolemisen välillä terskan kimpussa. Janica ryömi jalkaani pitkin ja omi osan kyrpäni varresta imien sitä kovaa ilmeisesti yrittäen fritsua. Niina lopetti kärjen imemisen hetkeksi ja heti Janica oli napannut sen suuhunsa ja paineli syvälle nieluun asti.

Tiesin etten kestäisi kauaa ja varoitin tyttöjä joka sai heidät vain innostumaan lisää. Janica antoi munani Niinalle joka otti sen heti nieluun ja alkoi kiertämään päätään. Janica alkoi imeä kiveksiäni ja hetken molemmat tuijottivat minua silmiin yhtä aikaa joka vain oli liikaa.

– Mä tuun. Huokasin kovaa ja tunsin miten orgasmi lähti pohkeista asti.

Niina vain innostui ja alkoi imeä terskaa kovaa. Tunsin miten ensimmäinen ryöppy tuli ulos ja Niina päästi siitä ainakin osan ulos. Janica nuoli spermaa valuvaa vartta ja Niina antoi hänen jatkaa. Yksi ryöppy lensi ilmaan ja osui Niinaa leukaan. Nestettä irtosi selvästi edelleen helvetisti. Janica otti kyrvän suuhunsa ja sai kolmannen suuhunsa. Hän otti munan suustaan ja alkoi runkata terskaa kovaa. Neljäs ja viides ryöppy osui Janicaa kaikkialle naamaalle. Kuudes ryöppy vain valui ulos kyrvästäni ja Janica alkoi hieroa naamaansa melallani hymyillen. Niina suuteli kyrpäni päätä ja Janica innostui tekemään samoin. Tytöt levittivät spermaa suustaan sille ja imivät takaisin. Tämä alkoi jo tuntua liian hyvältä. Tuntui kuin järkeäni imetttäisiin päästä kohti munia ja minun oli pakko pyytää heitä lopettamaan. Tytöt alkoivat suudella toisiaan. Ensin Niina korjasi spermat Janican silikoneilta suuhunsa ja alkoi sitten nuolla Janican suuta. Olin poikki mutta halusin tämän kunnolla kameralle joten poimin sen käteeni yöpöydältä.

– Otetaanko kaverikuva? Ehdotin tyydytettynä.
– Otetaan vaan. Mut sun melasi kuuluu kuvaan kans. Janica vastasi.

Napsin kuvia ja tuijotin kun tytöt poseerasivat naamat limassa kyrpäni kanssa hymyillen ja kikattaen. Janica imi minua vielä hetken ja tunsin heti miten kaikki olisi mahdotonta enää tänä yönä. En ollut varma pystyisinkö edes kävelemään jalkojen tuntuen spagetille.

– Otetaaks me joskus uusiksi? Janica kysyi ja alkoi rauhoittua tutkien lepoon painuvaa elintäni.
– Mun puolesta. Niinasta kiinni.
– Kyllä se mulle käy mut haluan mä kyllä tutustua teihin muutenkin. Vaikutatte kivalta ja mun kaverit on tylsiä.
– Tottakai. Huokailin.

Tytöt pyyhkivät naamansa pyyhkeeseen ja tulivat molemmille puolilleni sänkyyn. Vedin molemmat kainaloon ja annoin suukot.

– Entä Janica jos Jani näkee sut?
– Ihan sama. Hauskaahan on se että ei se voi oikein edes Mikalle antaa potkuja kun firmassa ei olisi mekanistiä ja niitä ei urheiluautoille löydy noin vain. Eikä vaimon paneminen ole edes pätevä syy hän naurahti päälle.
– Se tappaa Mikan kun näkee. Niina mietti.
– Tuskin se edes herää ennen puoltapäivää. Janica haukotteli
– No en kyllä minäkään. Ihanan naitu olo ja tekee mieli vaan nukkua. Niina nautiskeli raukeudesta ja väsymyksestä.

Tuijotin hetken kattoa miettien mitä helvettiä tänään oli tapahtunut. Yksi kerraan tyttöjen hengitys muuttui raskaammaksi tuhinaksi. Suljin silmäni ja mietin että tämän voisi pilata vain se jos heräisin aamulla kotoani perjantai päivään.

Kommentoi

top