search
top

Don’t Fuck With The Duck

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Kyseinen novelli syntynyt nousuhumalassa saadun idean pohjalta koittaa muuttaa Ankkalinna ja sen hahmot väkivaltaiseen ja sairaaseen maailmaan.

 

Eli jos ylempää ei auennut niin alempaa on turha hakea sitä aistillista rakastelua. Siihen voin suositella ekaa novelliani; http://www.seksinovellit.com/2015/07/30/sisaruksia-muka/

Mutta jos vihanussivat ja väkivaltaiset ankat on juttusi tai kiinnostaa muuten vain niin olkaa hyvä. Hauskaksi sitä on sanottu ainakin. Novelli myös meni edellisellä sivustolla suoraan piilotetuksi joten sen on lukenut aika harva.

Rakkaudella, Kaz.

Jynssäsin taas Roopen kolikoita paskalla palkalla kuten aina. Muistelin vanhoja hyviä aikoja kun vielä matkustimme ja reissasimme. Minä, setä ja pojat. Paljon oli tapahtunut sen jälkeen. Roopesta tuli vanha ja hänen keräilyn himonsa muuttui oikeaan ahneuteen, nytkin kuulin vanhan ukon urinan kun joku hänen mallitoimistonsa uusista löydöistä oli ilmeisesti polvillaan pöydän alla ”ansaitsemassa paikkaa kannessa”-kuten setäni usein sanoi. Roopen halu muuhun oli kadonnut. Hänellä ei ollut paljon aikaa joten loput vuosista hän todennäköisesti jatkaisi nuorien naisten polkemista pillerien voimalla. Eipä tarvinnut miettiä mitä hän teki aasiassa joka kuukautisilla ”bisnes matkoillaan”.

Setäni muutoksella oli massiivinen vaikutus kaikkeen. Karhukopla oli rakentanut alleen organisaation jota poliisikin pelkäsi niin että pysyi poissa tieltä. He eivät tarvinneet enää setäni rahoja. Huumeet olivat halvempia kuin olut ja kaikki käyttivät niitä. Rikollisuus rehotti ja kaduilla sai pelätä joskus päivälläkin. Yöllä tulit varmasti ryöstetyksi jos oli nainen niin raiskatuksi ja ryöstetyksi. Ennen Roope minä ja pojat olisimme pysäyttäneet koplan. Vaan ei enää.

Entä pojat sitten? En edes tiennyt enää. Teinit olivat selvästi koukussa vaikka mihinkä ja kävivät vain harvoin, silloinkin vinkumassa rahaa. Jos koitin saada heidät jäämään koittaakseni auttaa he haistattelivat ja lähtivät laiskasti laahustaen pois. Mihin olivatkaan kadonneet ne kolme, kolmen tähden sudenpentu kenraalia joista olin niin ylpeä.

Vitun monotoninen työ täynnä muistoja jotka kaikki muut olivat unohtaneet. Saivat minut masentumaan joka päivä enemmän ja enemmän.

Noh, tänään olisin menossa Iineksen luo, joten jotain hyvääkin löytyy. Vaikka toisaalta sekin masensi. Olimme olleet on/off suhteessa aina ja se jatkui edelleen koska tiesin että hän haluaisi oikeasti rikkaan Hannun joka taas lähinnä kutsuu Iineksen pantavaksi välillä antaen turhia lupauksia. Ja tämä paska upposi häneen edelleen. Edelleen hän kieltäytyi sitoutumasta. Noh, pillu on pillu.

Kello näytti neljää. Roopen uusin mallityttö oli selkeästi ekaa kertaa imemässä itseään huipulle koska urahtelu kuului edelleen.

– Lopeta jo se poraaminen! Näin se äitisikin uransa sai! Kuuluikin setäni suusta.

Oikein veikattu siis, ajattelin ja astelin vaivihkaa kellokortin kautta rappukäytävään. 313 odotti tien varressa ja käynnistyi kerrankin jo kolmannella koitoksella. Huristin tieheni kohti Iineksen kämppää, matka pakotti minut kulkemaan Ankkalinnan keskustan kautta joka masensi minua.

Jokapuolella nistejä joko käyttämässä tai myymässä. Ainakin kaksi liikkumatonta maassa makaavaa henkilöä torilla joista kukaan ei välittänyt. Kadun kulman kioskin vanhaa mummelia näemmä ryöstettiin juuri. Vitun idiootti, ajattelin ja katsoin kun mummo itki haulikon piippu suussaan samalla kun kaksi muuta kahmi kassaa tyhjäksi. Oli ihme ettei mummelia oltu ryöstetty aiemmin. En tajua miten hän ei ollut paennut kaupungista jo kauan sitten. Pystyin vain toivomaan että häntä ryöstäneet teinit eivät tekisi akalle mitään. Käänsin kulman taakse jonka varrella prostituoidut yleensä odottivat pokia. Ja kaduilla oli taas tunkua. Taas nuorempaa tarjontaa kuin viimeksi ja kaikilla näkyvillä reidessä tatuointi KK ilmaisten että tytöt olivat Karhu Koplan omaisuutta joka otti 85% tyttöjen tuotosta. Kun hinnat olivat 50 Dollarin luokkaa, siinä meni pillu aika halvalla. Nuoret uudet tytöt saattoivat olla kalliimpia mutta niin suosittuja että korotettu hinta ei ollut perusteltavissa kovin kauaa ennen kuin tyttö oli naitu siihen kuntoon että se näytti samalta kuin muutkin harput. Seassa näkyi tyttöjä joilla oli arpia tai esim rinta puuttui kokonaan. Yhdeltä puuttui käsi kyynärvarresta asti. Nämä olivat tyttöjä jotka olivat jääneet kiinni tuottojen pimittämisestä Karhu Koplalta, kuulemani mukaan 176-176 omisti fetissi silpomiseen. Ja nyt heidän tavaransa oli halvinta koko kadulla. Eipä maksanut aineetkaan mitään joita varten he persettään myivät.

Iines ei onneksi löytynyt näiden naamojen joukosta. Olin yksi harvoista miehistä jotka vielä seurustelivat. Olisi paljon halvempaa näillä hinnoilla vain hakea maksullinen kuin viedä tyttöystävää treffeille ja muuta. Ja kadulta löytyi helposti horo joka oli valmis kipeimpiin fantasioihisi, samaa ei voinut sanoa tyttöystävä vaihdokkaista, olihan irstaimmat juuri nyt myymässä itseään.

Huristin keskustasta kohti satamakatuja ja siitä rähjäisen ghettoutuvan lähiön katuja kunnes osuin Iineksen pihaan. Astelin ovelle, ennen minulla olisi ollut nätti kimppu kukkia mukana mutta nykyään kukaan ei myynyt kukkia Ankkalinnassa. Iines vastasi ovikelloon ja näytti aina vain lutkamaisemmalta koittaessaan pysyä pantavan näköisenä. Vanhuus ei tullut yksin.

– Mulla on sulle vähän asiaa. Mä tiedän ettet pidä tästä mut tarvin rahaa. Hannu ei enää ees vastaa mulle. Toivon et ymmärrät ja tää ei muuta meidän suhdetta mitenkään.
– Noh? Kysyi varautuen pahimpaan.
– No tää käytiin tekeen just aamulla ja voin alottaa kuulemma ens viikolla. Iines sanoi ja nosti mekkonsa helmaa paljastaen reidestä merkin KK.
– Mitä vittua! Mihin sä tarviit rahaa kun tuosta edes makseta niin hyvin!
– No Hannu sillon kuukausi sit tarjos ja mä vähän niinkun tykästyin siihen… Iines sopersi ja nyökkäsi olohuoneen pöytää kohti jossa oli kaksi viivaa jotain pulveria valmiina.
– Voi vittu sun kanssasi! Raivostuin ja revin Iineksen hattuhyllyn seinästä. Proput vielä kopisivat lattiaan kun paiskasin sen ovesta kauas tien toiselle puolelle hylättyyn pihaan.
– Rauhotu Aku-kulta… Sun täytyy koittaa ees kerran ennen kuin voit vihata. Iines koitti leperrellä hieroen jalkoväliäni hereille.
– Minä en tuohon paskaan koske.
– Saat tehä mulle mitä haluat jos koitat. Ankoista tulee ihan hirveitä petoja kun ne vetää viivat, sulla on vielä niin upea kyrpäkin että voin vaan haaveilla millaset kyydit saisin. Iines visersi ja alkoi saada minua pystyyn.
– En mä kyl tiedä. Jos vaan naidaan, mä olen peto ilmankin.

Iines lopetti ja käveli olohuoneen pöydän ääreen ottaen viivojen vieressä lepäävästä pikkupussista hieman ja sormiensa väliin ja nousi sohvalle polvilleen perse minua kohti. Hän levitti perseettään toisella kädellä ja ripotteli pulveria reijälleen toisella kädellä.

– Vedä tosta ja sit annat mulle tota kyrpääs kunnolla.

Ajattelin että turha tässä on kai vastaankaan enää hangoitella kun kaikki muutkin ajavat maailmaa päinpersettä. Otin itse saman suunnan myös kirjaimellisesti kiskaistuani ensin pöydällä olevasta viskipullossa kunnon ryypyt ja vedin kaiken nokkaani. Aine kirveli mutta hulahti päähän välittömästi. Ennen kuin tajusin panin Iineksen aukkoja vuorotellen niin kovaa että itseenikin sattui.

Heräsin seuraavaan aamuun ja siihen että jostain kuuluu tukahdettua huutoa. Havaitsin olevani Iineksen sängyssä mutta Iinestä ei näkynyt. Päähäni sattui ja kädessä oli puolikas viskipullo. Tunsin heti että oloni oli niin karmea että sitä olisi helpotettava heti. Annoin huudon olla hetken ja otin huikkia viskistä estäen niiden ylös nousemisen puristamalla kaulaani kovaa. En viitsinyt jäädä odottelemaan vaikutusta vaan nousin ylös. Kyrpäni oli naitu vereslihalle ja lihaksia pakotti. Elimestäni lähtevä haju oli kuvottava ja en edes halunnut arvailla mille kaikelle se tuoksui. Tulin kädet seinissä portaita alas ja löysin merimies nuttuni niiden juurelta. Mumina kuului olohuoneesta ja päässäni oli jo harmaa muistikuva siitä mitä siellä odotti ja muistikuva oli oikea.

Iines oli laminaattilattialla suussa gag-ball. Ranteissa oli käsiraudat jotka kiersivät polvitaipeiden takaa. Kasvot kiinni lattiassa. Jo tuo oli varmasti tarpeeksi tuskainen asento viettää yö kovalla lattialla mutta pahin oli perseeseen jättämäni levitin joka oli jätetty pitämään anus sen kokoisena että käteni mahtuisi sisään koskematta levittäjään. Iines oli kiimassaan kaivanut lelut kaapistaan ja vaatinut minua käyttävän hänen ruumistaan miten tykkään mutta yön yli jättäminen taisi olla liikaa. Hänen perseensä näytti kuivalta ja hyvin kivuliaalta jo kaukaa. Kiersin hänen eteensä ja katsoin. Kun vihaiset silmät seurasivat minua ja nokka mylvi jotain palloa vasten.

Poistin pallon koska en tiennyt miten hänet pitäisi vapauttaa tarkalleen. Ja sieltä alkoi tulla tekstiä heti.

– Siis vitun paska mä oon huutanut jo monta tuntia! Vittu mua sattuu kaikkialle tajuatko, et sä voi vaan jättää ankkaa näin!
– Sori. Mut tavallaan sä mulle tuputit tota paskaa ja vaadit tällaisia sessioita joten…
– Haista vittu! Arvaa mitä Karhukoplan jätkät tekee sulle kun kuulee miksi en ole työkuntoinen ekalla viikolla!
– Olettaen että mä vapautan sut siis? Sanoin ja otin viskistä huikan joka alkoi jo parantamaan oloani.
– Totta vitussa päästät ja heti!
– En usko. Mä olen muuttunut Ankka. Mä en koske enää sun paskaan mutta se jotenkin avas mun silmät.
– Siis mitä sä nyt horiset? Avaimet on pöydällä. Avaa nää raudat heti!
– Mä aion korjata tän kaupungin. Ja siihen kaupunkiin ei kuulu sun kaltaiset vanhat narkki huorat.

Iineksen ilme vaihtui peloksi koska näki silmistäni että olin pitkästä aikaa siinä mielentilassa kuin joskus seikkaillessani ties missä. Tunsin että voisin taas uhmata kohtaloa vaikka sata kertaa päivässä ja jotenkin, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, voittaa aina.

– Eiku oikeesti Aku. Sä hourit nyt. Päästä mut nyt pois niin jutellaan. En mä kerro Karhukoplalle jooko?
– Ei onnistu muru. Mä en tiedä mitä sun kanssas tekisin mutta siinä sä ainakin pysyt aloillasi etkä voi ryssiä mun suunnitelmia. Vastasin ja aloin pukea palloa takaisin.
– Aku mä anelen älä jätä mua näin… Iines alkoi itkeä.
– Sori muru mut sä valitsit tän kohtalon kun sun reiteen ilmestyi noi kaks kirjainta. Vastasin ja sidoin pallon takaisin.

Huora koitti rimpuilla hetken mutta hänen perseeseensä sattui jokainen liike niin paljon että asettui pian ja alkoi vain itkeä. En tuntenut enää mitään häntä kohtaan. Otin viskistä huikan ja kaadoin loput pullosta Iineksen avonaiseen suoleen.

– Siinä sun pepulle kostuketta. Pidä hauskaa.

Meni hetki ennen kuin alkoholi alkoi polttaa hänen suoltaan mutta kun alkoi oli huuto palloa vastenkin aika kova. Kävelin ulos ja löin oven perässäni kiinni. Onneksi se vaimensi täyden huudonkin. Kukaan tuskin löytäisi häntä aikoihin.

Suunnitelmani olivat selvät. Ensin tarvitsisin rahaa ja siihen minulla olisi helvetin rikas setä. Hyppäsin autooni joka käynnistyi laakista. Vanha hoppanikin oli täysin valmis tulevaan siis. Kaasutin läpi keskustan. Kello oli vasta puoli kaksitoista joten meno oli hiljaista. Saavuin säiliön mäelle ja kaasutin sen ylös suoraan ovelle asti. Ravasin rappuset ylös ja potkaisin oven auki. Kuten oletettua setäni seisoi keskellä huonetta eilinen teini munansa kimpussa. Teini kääntyi katsomaan minua kuten setänikin.

– Mä sanoin jo eilen että lopetat vaan kun käsketään! Roope huusi ja iski tyttöä avokämmenellä jonka jälkeen otti lisä happea naamarista joka oli hänellä nykyään lähes aina mukana.

Kävelin lätsä otsalla vihaisena kohti ja näin setäni ilmeen muuttuvan hieman pelokkaaksi. Otin tytön hiuksista kiinni ja vedin se setäni vanhan munan ympäriltä. Toin tytön kasvot lähes kiinni omiani ja katsoin tiukasti silmiin.

– Pue päälles, ota säkki tosta rahakasasta, muuta porukoillesi, etsi mies ja nauti hiljaisesta elämästä.

Tyttö jäätyi hetkeksi, päästi sitten pienen hymyn tapaisen ja nyökkäsi nousten kohti vaate kasaansa ripeästi.

– Aku mitä vittua kai sä tajuat että toi tyttö tekis mulle rahaa! Setäni raivosi ja veti happea.
– Eikä tekisi. Sä vaan haluat kakaroita jotka imee sua. Onko se edes 16vuotta vielä
– Ens viikolla. Setäni sanoi ja virnisti vähän.

Virne hävisi kun tartuin hänen happipulloonsa paiskaten sen seinään. Tartuin Roopea kaulasta ja kaadoin hänet työpöydälleen.

– Älä tapa! Sä et saa mitään jos tapat! Sä jäät kiinni!
– En tapakaan. Sinä ja minä korjataan tää kaupunki, ja sä kaivat sitä varten esiin sen Roopen joka joskus olit.
– Ei mua kiinnosta Ankkalinna. Palakoon koko paska! Mä kuolen pian ja siihen asti mua kiinnostaa vain nuoret tytöt!
– Arvasin mutta sä autat sit toisella tavalla.
– Miten muka! Mä olen liian vanhakin.
– Mä korjaan Ankkalinnan ja hoidan Karhukoplan. Mut mä tarvitsen rahaa.

Roope-setä repesi aluksi nauramaan.

– Luuletko sä todella että saisit mitään aikaan senkin vät… Ehti Roope sanoa ennen kuin palava katseeni hiljensi hänet.

Roope jos joku tiesi millaista on olla MC Ankan klaanin jälkeläinen jolla on tehtävä ja palava halu suorittaa se. Roope tiesi että minua ei pysäyttäisi kuin tarkkaan tähdätty luoti.

– Okei… Sä voitat Aku. Senkus otat mitä tarvitset. En mä niillä koskaan mitään tehnytkään.
– Kiitos. Sanoi raahasin kääkän seinustan viereen happi pullonsa luokse.

Otin Roopen pöydältä hänen salkkunsa ja aloin pakata sitä seteli nipuilla Roopen seuratessa.

– Sä olit aina liian typerä omaksi parhaaksesi. Ne tappaa sut ennen kuin ehdit tekemään mitään.
– Se jää nähtäväksi.
– Toi on vaan itsemurha. Jos sä haluat kuolla niin tee se hukuttamalla itsesi pilluun noilla rahoilla.

Olin saanut rahat pakattua ja kävelin ovelle.

– Luovuta jo Aku. Roope koitti vielä kerran ja veti happea vakava ilme naamallaan.
– Klondiken keisari päästäisi sut hengestään jos olisi kuullut sun sanovan noin. Sanoin ja vedin oven kiinni perässäni.

Lampsin portaat alas ja hyppäsin koslaani. Seuraava pysäkki olisi Paratiisitiellä. Minun pitäisi etsiä yksi numero ja toivoa että henkilön saisi sieltä vielä kiinni. Tai että olisi elossa. Hänen apunsa olisi korvaamaton. Kaahasin taas kotiani kohti joka ei olekaan kaukana. Avasin oven ja kuulin heti että pojat olivat paikalla ja huoneessaan. Heitin rahat olkkarin sohvalle ja päätin käydä ohessa pistämässä penskat kerrasta ruotuun.

Huoneesta kuului paskaa musiikkia ja puheen sorinaa.

– Venakkaa ny! Kyl nää tästä hei! Sain selvää musiikin lävitse ennen kuin avasin oven.

Huoneessa oli pojat sängyillään munat kädessä ja Leenu, Liinu ja Tiinu. Oli pitkä aika heidän näkemisestään. Suloisista tytöistä oli tullut teinilutkia liiallisessa meikissä, lyhyessä mekossa ja rinnat tyrkyllä tiukoissa paidoissa. Jokainen mässytti pinkkiä purkkaa pinkiksi maalatuilla huulillaan. Tiinu näytti olevan ainakin kuudennella kuulla paksunakin. Kaikki kolme istuivat tylsistyneen näköisenä poikien vanhan yhteisen koulupöydän takana ja hörppivät siideriä.

– Mitä vittua te teette. Kysyin, Poikien kiskoessa housujaan jalkaansa häpeissään.
– Tupu, Hupu ja Lupu sano et ne panee meitä kovemmin kuin kukaan koskaan mut ne on käyttäny kamaa niin paljon viimesen vuoden aikana ettei niillä seiso. Leenu sanoi nostamatta katsettaan puhelimesta.
– Hah. Ei mikään ihme, naurahdin. Pojat olivat hiljaa päät punaisina häpeästä.
– No vittu niinpä. Paskaa ku luvataan munaa mut sit ei saa mitään. Liinu valitti ja raapi häpykumpuaan pikkuhousujen lävitse kuin olisi yksin.
– You can say that again, sis. Vastasivat Leenu ja Tiinu teinimäisen ärsyttävästi.

Samassa keksin keinon millä pojat näkisivät ensitilassa mitä ilman aineita elänyt raavas itsenäinen Ankka saa aikaan. Kävelin tyttöjen pöydän eteen ja iskin hieman kasvaneen melani pöytään.

– Mitäs tytöt jos pyydän kaikilta henkilö kohtaisesti poikien puolesta anteeksi panemalla kaikilta tajun kankaalle aikuisella Ankankyrvällä.
– Hyi vittu setä! Mee vittuun nyt! Pojat kiljuivat mutta tyttöjen puhelimet putosivat kasvojen edestä, purkan paukuttelu loppui ja kaikki tuijottivat pinkit huulet auki munaani.
– Pojat turpa kiinni ja otatte mallia. Noni tytöt. Kaikki pöydälle vierekkäin ja pillut esiin.

Tytöille ilmestyi ensin hymyt, sitten he katsoivat toisiaan vilkuilevasti kysellen kunnes Leenu ensimmäisenä rikkoi jään ja pian kaikki kiipesivät pöydälle selälleen ja vetivät jalkoja polvista tuoden kolme stringien peittämää teinipillua käytettäväkseni.

– Mitä vittuu tytöt! Toi Gubbe on joku 40v!
– Ja tää Gubbe näyttää kohta jotain jonka pitäisi onnistua teidän ikäisiltä kundeilta vaikka viidesti päivässä.

Pojat hiljenivät ja samassa aloin repiä tyttöjen stringejä rikki. Tyttöjen pillut kiiltelivät ja valuivat mehuja. Siskokset huokailivat jo pelkästä kiimasta. Liinu makasi keskimmäisenä ja sai olla ensimmäinen. Upotin Tiinuun ja Leenuun kumpaankin kolme sormea samalla kun Liinun naama vääntyi painaessani kyrpääni hänen teini-pilluunsa. Pian terska muljahti sisään ja pystyin aloittamaan nussimisen kunnolla. Tytöt kuulostivat hyvältä voihkiessaan lähes synkassa. Pojat nousivat ylös ja olivat lähdössä nöyrinä kun otin ensimmäisenä tulevaa Tupua naamasta kiinni ja työnsin takaisin sänkyjä kohti.

– Te katsotte vittu siellä ja opitte jotain. Jokainen joko tottelee tai saa turpaansa. Lisäsin mulkaisun joka sai pojat tottelemaan.

Keskityin taas tyttöihin. Pohjassa kirnuava munani alkoi olla Liinulle liikaa. Otin tytöstä kiinni ja aloin runtata kunnolla kunnes voihke vaihtui vinkunaksi, pian kadoten tytön täristen orgasmin kourissa. Eka oli hoideltu ajattelin ja vedin munani vieden sen seuraavaksi paksuna olevan Tiinun pillun huulille ja painoin sisään.

– Toivotaan että sun vauvalla on kypärä päässä. Voi tulla monttuja kalloon muuten. Nauroin Tiinun ja Leenun nauraessa mukana. Liinu tärisi ja sätki vieläkin liikaa edes kuullakseen mitään.

Tiinun ilme muuttui nopeasti hymystä kiimaan kun aloin pumpata häntä. Päätin lisätä vähän menoa ja käänsinkin Tiinun ensin toisin päin ja sitten kaappasin syliini. Pidin käsillä polvitaipeista kiinni ja käänsin paksuna olevan pikkupillun kohti poikia levittäen sen kunnolla kunnes aloitin pumppaamisen pohjaan asti. Tiinu ei pystynyt edes voihkimaan kyrvän painuessa kovalla tahdilla sisään ja ulos. Pää vain heittelehti.

– Siitä pojille mallia miten lutkille annetaan se mitä luvataan! Kelpaako Tiinu guben kyrpä?

Tiinu tarvitsi kolme yritystä kunnes sai hourailtua todella epäselvästi myöntävän vastauksen. Palkinnoksi siirsin oikeaa kättäni ja taipeen nojatessa kyynärpään taipeeseeni ja aloin hieroa klitorista kovaa. Tämä oli hänelle liikaa. Taas tuttu supistelu kyrpäni ympärillä ja jalat alkoivat sätkiä hengen salpautuessa. Kun orgasmi oli sinetöity laskin tytön lattialle tärisemään ja käännyin Leenun puoleen joka hieroi pilluaan odottavasti ja nuoli huuliaan.

– Mua sä et saa tuleen. Mä oon nussinut melkein koko meidän koulun jenkkifutarit läpi eikä nekään oo saanu. Leenu uhosi.

En vastannut mitään vaan keräsin molemmat nilkat vasempaan kouraani ja painoin ne hänen päänsä yläpuolelle jolloin perse nousi irti pöydästä ja molemmat aukot paremmin esille.

– No on sul ainakin kunnon otteet mutta kyl se oot sä joka tuleeeEEEHH! Muuttui Leenun ääni kun painoin kyrpäni kerrasta tyttöön kivesten läpsähtäen persereikää vasten.

Vedin kalun ulos kokonaan ja kuin juna runttasin sen taas pohjaan. Tyttö haukkoi henkeä ja kun sitä sai alkoi vikinä.

– Voi Leenu, älä oo noin hyvä! Aku-setä laukee ihan just. Sanoin monotonisella äänellä sarkastisesti vaikkei Leenu tainnut edes kuulla.

Vedin kalun ulos ja aloin painaa sitä pinkkiä anusta vasten ja katselin kun vääntyneet kasvot muuttuivat pelokkaaksi.

– Ei sinne jooko. Leenu vikisi.
– Mihin uhmakkuutesi hävisi? Sanoin ja työnsin väkisin terskan sisään.

Leenu kiljui pepun avautuessa. Painoin syvemmälle ja kiljuminen koveni. Pumppasin pari vetoa jolloin Leenulta alkoi valua meikit kyynelten sotkemina. Pysähdyin siihen, ehkä tyttö oli oppinut läksynsä.

– Noh vieläkö sitä ollaan kovaa tyttöä? Mä voin nussia sua näin vaikka aamuun tulematta. Leenu puisti päätään jolloin vedin munani ulos suolesta.
– Noni hyvä tyttö. Otappa nyt kiltisti jalat kunnolla niskan taakse ja levitä pilluasi niin kuin kiltit tytöt jotka kaipaa munaa.

Leenulla oli ongelmia saada jalkojaan niin että saisi kätensä vapaaksi pillulleen. Onneksi vieressä orgasmistaan toipuva Liinu oli riittävän herttainen että auttoi levittäen siskonsa pienet häpyhuulet auki kyrpääni varten. Painoin itseni hitaasti sisään kerrasta pohjaan. Leenu vingahti kyrvän osuessa kohtuun ja vatsaan nousi pieni kumpu. Leenu näki tämän ja kiihottui silmin nähden heti ja paljon kuten siskonsakin. Aloin pumpata pohjassa viiden sentin vedoilla antaen tytöille ihailtavaa. Leenu tuntui myös olevan niitä jotka nauttivat eniten juuri sellaisesta. Kiihdytin tahtia mutta pysyin kokoajan syvällä. Leenu alkoi vingahdella todella nopeasti uhostaan huolimatta. Hän tuijotti vatsaansa nousevaa kumpua ilme tuskaiseen nautintoon vääristyneenä ja välillä katsoi suoraan minuun kyeten vain vinkumaan pinkkien huultensa välistä. Poskille meikkinsä luovuttaneet luomet painuivat yllättäen kiinni ja taas tuntui siskoille ominainen pumppaava liike kyrvässä. Samassa silmät rävähtivät auki ja Liinun levittämästä pillusta suihkusi kattoon asti ruiskaus. Liinu nauroi ja Tiinukin oli noussut lattialta lähemmäs katsomaan.

– Ei vittu sisko sä oot squirtteri!!!

Leenun kasvoilla kävi hymy kunnes toinen aalto pyyhkäisi yli ja jalkojen sätkiessä ilmassa ylitseni lensi toinen pienempi ruisku. Vedin kullin ulos ja jätin Leenun nauttimaan.

– Tiinu ja Liinu tänne.

Tytöt tulivat orjallisena luokseni jolloin painoin heidät polvilleen eteeni ja painaen molempien pinkit huulet kiinni timanttista terskaani.

– Ettekä sit tappele vaan jaatte kiltisti. Sanoin jolloin Liinu aloitti mukisematta ottamaan kyrpää nokkaansa Tiinun nuollessa vartta joka ei Liinun pään sisään mahtunut.

Samassa käänsin katseeni poikiin jotka vain tuijottivat kateellisena ja nöyränä setäänsä.

– Toivon että tämä kokemus saa teidät luopumaan siitä paskasta ja keskittymään elämään oikein. Roope on kuolemaisillaan ja siltä jää meille fyrkkaa. Mä vaadin että se käytetään oikein eikä narkaten. Jos ei niin mä laitan kaiken palamaan itse.
– No miten se sit pitäs käyttää? Lupu änkytti ja vilkuili kun tytöt vaihtoivat osia munani kimpussa.
– Kuten ennenkin! Seikkaillen! Vittu mä olen Ankka joka on sen rahan ansiosta nähnyt muita galakseja sekä maan keskipisteen. Mä olen nussinut naisia muilta tähdiltä ja ratsastanut dinosauruksella. Olen pommittanut vihollisen galaktisen laivaston sisältäpäin ja selvinnyt kertomaan siitä. Siksi mulla on nyt kaksi teiniä kyrpäni kimpussa.
Huomasin nyt vasta että Leenu oli havahtunut ja siirtyi siskojensa seuraksi omien terskan suuhunsa imien sitä heti kovaa ja syvälle meikkien tuhrimien poskien painautuessa lommolle.

– Korjaan, teini-ikäiset identtiset kolmoset kyrpäni kimpussa.

Poikien kasvoilta näki että he tiesivät minun olevan oikeassa. Katsoin teinejä jotka yrittivät saada minua laukeamaan.

– Toi on sulosta tytöt mut mun ei tee mieli tulla nyt. Sanoin ja vedin kyrpäni kolmikon huulten välistä.

Tytöt tuijottivat minua ja jatkoivat suutelua keskenään kyrpäni hävittyä niiden välistä.

– Ootsä varma Aku-setä? Leenu puhui lapsekkaalla äänellä ja koitti saada minua lankeamaan.
– Mehän voitais jäädä sun luo vaikka koko yöksi? Liinu jatkoi.
– Tai viikoksi. Jatkoi puolestaan Tiinu.
Siskot suutelivat toisiaan kokoajan kiimaisemmin. Tiinu kaivoi jo Liinun rinnan imettäväkseen ja Leenun sormet löysivät tiensä Tiinun mekon alle.

– Ei voi mitään. Mulla on tärkeämpää tekemistä tänä viikonloppuna. Mut pojat voi viihdyttää teitä, kämppä on tyhjä. Sanoin ja nyökkäsin heitä kohti.

Tytöt kääntyivät katsomaan poikia joiden veri oli lähtenyt liikkeelle. Olisihan kolmoset lesboilemassa tarpeeksi kenelle vain. Kun tytöt huomasivat että MC Ankan kyrpä kulkee suvussa hekin innostuivat ja nousivat yhdessä kohti veljenpoikiani.

En viitsinyt kertoa nuorisolle aikomuksistani. Kävelin alakertaan ja otin baarikaapista viskipullon ja heitin välittömästä korkin nurkkaan. Voihke kuului jo yläkerrasta kun löysin kaapista etsimäni vihkon vanhoja puhelinnumeroita. Vähitellen voihkeen lisäksi tuli sängyn jyske seinää vasten ja mielestäni Tiinun ääni joka huusi suoraa kurkkua napatessani vielä rahat mukaani.

Astelin ulos ja naureskelin huulet viskipullolla miten tyttöparan vauva menisi kesken tuolla menolla.

Astuin autooni ja kaivoin puhelimen esiin johon naputtelin numeron. Tiesin että vastaaminen olisi epätodennäköistä huomioiden miten hänen vaimolleen kävi ja miten huonoon jamaan hän lankesi sitä myöden. Mutta samalla hän olisi ainoa joka voisi minua auttaa. Luuri tuuttasi useasti ja olin jo painamassa punaista kunnes puheli rapsahti auki. Kului muutama sekunti hiljaisuutta kunnes väsynyt ja iloton ääni vastasi.

– Hiirellä. ja

5 kommenttia viestissä: “Don’t Fuck With The Duck”

 1. Herra says:

  Aivan upea! Lisää vain!

 2. äijä says:

  vittu et oli hyvä, uutta tulemaa!

 3. jätkä says:

  Ei vittu tää oli hyvä! Lisää vaan tulemaan

 4. Grom says:

  Ei muuta kun seuraava nousuhumala päälle ja jatkoa tulemaan.

 5. Rouva says:

  Loistavaa kerrontaa. Arvostan vaivannäköä.

Kommentoi

top