search
top

Ilta isän tuuraajana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Kolmas novellini. Toivottavasti tykkäätte. Arvostelkaa ja kommentoikaa. 🙂

Vuosi 2017, olin täyttänyt 18- vuotta ja kävin lukion viimeistä vuotta. Opiskeluni olivat sujuneet hyvin, huomioon ottaen, minkä myllerryksen perhe-elämäni oli läpi käynyt viime aikoina. Vuosia sitten äiti oli yllättäen lähtenyt toisen miehen matkaan ja jätti minut isäni kanssa kahden. Myöhemmin tuli kortti, jossa hän kertoi asuvansa onnellisesti Maltan saarella. Olin tuolloin 12 vuotias ja tarpeeksi iso jo tajuamaan asioita. Heitin kortin takkaan, äiti ei enää kuulunut meidän elämäämme, silti tunsin kaipaavani häntä joskus.
Meni kolme vuotta, kunnes isä ilmoitti löytäneensä itselleen uuden naisen. Yhtenä päivänä isä ilmoittikin kutsuneensa Rikkan meille syömään. Riikka oli 40- vuotias, aktiivisesti treenaava nainen, mikä näkyi selvästi hänen ulkoisessa olemuksessaankin.
Pian Riikka alkoi käymään meillä useammin. Hänen kanssaan ei aina ollut yhtä helppoa. Inhosin sitä, kun hän selvästi oli mielin kielin isäni lähettyvillä, mutta heti toisessa hetkessä oli tiuskimassa ja komentelemassa minua, kun tämä ei ollut paikalla. Kapinallisena teininä heitin piikittelyjä takaisin tuon tuosta.
Puolen vuoden päästä isä ilmoitti Riikan muuttavan meille. Aluksi se oli minulle pieni shokki. Isäni kuitenkin vaikutti onnellisemmalta, kuin pitkiin aikoihin, joten hänen mieliksi totuttelin uuteen asumisjärjestelyyn.
Ajan mittaan Riikkakin rentoutui ja hänen sisimmästään paljastui sydämellinen ihminen. Ymmärsin vihdoin, mihin isä oli hänessä rakastunut. Omista kiireistään huolimattakin Riikka jaksoi kuunnella teinipojan murheita ja lohduttaa minua. Juttelimme tulevaisuudesta ja haaveistani, välillä hän kyseli tytöistä, mutta kartoin sitä aihetta, sillä en täysin luottanut häneen. Eikä minulla kerrottavaa ollutkaan, sillä en ollut ollut vielä tyttöjen kanssa sillä tavalla.
Koska olimme nyt perhettä, sai Riikka eräänä iltana loistoidean saunoa yhdessä. Isäni oli myös heti idean kannalla, mikä yhdistäisi ihmisiä paremmin, kuin sauna ja alastomuus. Pureskelin asiaa hetken, en siinä iässä suhtautunut alastomuuteen niin aikuisella tavalla. Muutenkin hormonini jylläsivät ja kaluni seisoi todella herkästi, enkä halunnut tulla nolatuksi, edes perheeni edessä.
Minua jännitti kovasti, sillä sinä saunavuorona näin ensimmäistä kertaa vieraan naisten rinnat ja pillun. Ujostelin hirveästi ja koitin pitää katseeni pois Riikasta. Peseydyin ensimmäisenä ja valitsin lauteilta kauimmaisen paikan. Riikka tuli seuraavana ja istui viereeni. Vilkaisin häntä kerran, hänen rintansa olivat mukavan pyöreät ja varsin terhakat 40- vuotiaaksi. Hänen isoja nännejään kehysti valtavat, tummat nännipihat. Alaspäin uskalsin vilkaista vasta, kun isä saapui saunaan. Hänen sieviä häpyhuuliaan koristi pieni, tarkasti trimmattu, tumma karvatupsu.
Mielikuvitukseni alkoi laukkaamaan ja tunsin kaluni heräilevän. Puristin sen jalkojeni väliin koittaen epätoivoisesti peittää sitä. Mietin kaikkea epäseksikästä, luettelin mielessäni planeettojen nimiä ja laskin neliöjuuria. Se helpotti vähän, kunnes katseeni taas eksyi Riikan rintoihin.
Riikka pyysi isää hieromaan hartioitaan ja kääntyi minuun päin. Pöytä oli katettu, Riikan rinnat sojottivat suoraan kohti hänen oikaistessaan selkänsä. Isän isot kourat tekivät työtä hänen hartioillaan ja Riikka piti silmiään kiinni ja voihkaisi pari kertaa äänekkäästi. Minusta tuntui, että Riikka teki sen tahallaan. Isäkin tuntui olevan hieman hermostunut ja piti katseensa maata kohti. Riikka katsoi minua kiusoittelevasti ja avasi jalkoväliään, en voinut olla vilkaisematta ja tunsin taas paineen lisääntyvät. Käänsin katseeni pois, ettei isä huomaisi vilkuiluani.
Isä lopetti hieronnan ja ryntäsi salamana suihkuun, ehkei hän halunnut minun huomaavan erektiotaan. Jäin Riikan kanssa kahden lauteille. Korjasin hieman asentoani, se oli virhe, sillä kaluni pomppasi pystyyn. Riikka hymähti ja sanoi sen olevan ihan luonnollista, eikä sitä tarvinnut häpeillä, hyvä että vehkeeni toimi. Hän poistui isän perään suihkuun, sivusilmällä katsoin, miten hänen pyöreä pyllynsä keikkui puolelta toiselle. Riikka kääntyi ovella ympäri ja sanoi, että kun tulisin vanhemmaksi, tytöt varmasti tykkäisivät kalustani.

En saanut Riikan upeita muotoja mielestäni ja huomasinkin välillä runkatessani ajattelevani häntä. Joskus yksin ollessani hiivin pyykkikorille ja hain sieltä Riikan pikkarit ja nuuhkin niitä. Hieman minua hävetti, olihan hän tavallaan äitini tätä nykyä. Hoin itselleni, ettei hän ollut oikea äitini kuitenkaan. Lisäksi muistin oppikirjasta kappaleen fantasioista. Siinä sanottiin, että fantasian kohde voisi olla kuka, tai mikä tahansa, eikä siinä ollut mitään väärää. Pääasia oli, että sai itselleen nautintoa, ja sitä Riikan ajatteleminen nimenomaan toi.
Fantasiani Riikasta hälvenivät, kun löysin myöhemmin itselleni tyttöystävän ja pääsin vihdoin harrastamaan seksiä. Olin joskus ollut skeptinen kaikkea sitä hypetystä kohtaan, mutta huomasin olleeni väärässä, seksi oli ihanaa. Tyttö oli hieman ujo, emmekä harrastaneet muuta, kuin perinteistä yhdyntää ja suojattuna tietenkin.

Takaisin vuoteen 2017. Uusioperhe-elämämme oli lähtenyt hyvin käyntiin ja olin oppinut hyväksymään Riikan. Äidikseni en häntä kutsunut, sillä sitä hän ei koskaan tulisi minulle täydellisesti olemaan. En osannut edelleenkään avautua hänelle naisasioistani, mutta eihän niistä udellutkaan, vaikka ehkä tiesi niitä minulle tulleen.
Yhtenä iltana erosimme silloisen tyttöystäväni kanssa. Minut jätettiin, kuin nalli kalliolle, vailla kunnollisia perusteluja. Menin aivan pois tolaltani, halusin vastauksia, halusin hänet takaisin. Minuun sattui tavalla, jota en ollut osannut edes kuvitella. Olin oikeasti rakastanut häntä, hän ei kuitenkaan ollut rakastanut minua ja sanoi kaipailevansa erästä toista liikaa, että olisi voinut jatkaa kanssani. Hän poistui puistosta taakseen katsomatta, en enää nähnyt häntä.
Saapuessani kotiin, koitin pitää asiat sisälläni ja sulkeuduin huoneeseeni. Makoilin sängylläni tuskaisena ja itkin tyynyäni vasten. Kun olin yksin kotona, hakkasin ovia ja paiskoin tavaroita huutaen ääneni käheäksi purskahtaen lopuksi itkuun.
Eräänä lauantai-iltana isäni oli lähtenyt risteilylle työporukkansa kanssa. Olimme siis Riikan kanssa kahden. Erosta ei ollut kulunut kauaa, ja olin edelleen surullinen. En osannut kertoa asiasta kenellekään ja lopulta paha oloni purkautui voimakkaana itkuna olohuoneessa. Riikka tuli halaamaan minua ja itkin vuolaasti häntä vasten. Hän rutisti minua ja pääni painautui hänen pehmeisiin rintoihinsa.
En saanut sanaa suustani, itkin vain ja Riikka kehotti minua jatkamaan ja antamaan kaiken tulla, keinuttaen minua puolelta toiselle. Hänen ohut toppinsa oli aivan märkä kyynelistäni. Lopuksi hän kysyi, mikä minulla oli. Sanoin, ettei sillä ollut väliä ja kiitin häntä tuen antamisesta. Riikka halusi kuitenkin kuulla lisää. Hän sanoi lämmittäneensä saunan, hän pyysi minua mukaansa vedoten siihen, ettei minun olisi hyvä olla nyt yksin. Muutenkin saunassa oli jaettu murheita ja paranneltu maailmaa iät ja ajat. En voinut, kuin suostua hänen ehdotukseensa.
Pesin ensin itseni, olin jo menossa löylyihin, kun Riikka pyysi minua pesemään selkänsä. Saisin tuurata isääni, kun hän ei ollut paikalla. Menin Riikan taakse ja aloin levitellä saippuaa. Ihailin, miten saippua valui pitkin hänen vartaloaan, aina pyllyvakoon asti. Hän oli edelleen upeassa kunnossa ja ihailinkin jälleen hänen upeaa vartaloaan. Kaluni jäykistyi puolikovaksi. Kokeilin rajojani ja hieroin saippuaa painellen voimakkaasti hänen pakaroitaan, se ei tuntunut haittaavan Riikkaa. Etupuolensa ja jalkansa hän kuitenkin pesi itse.
Istuimme lauteille, kaluni oli puolikovana, mutta istuin silti jalat levällään. Tiesin, että se oli ihan komea ja salaa toivoinkin Riikankin huomaavan sen. Riikka sen sijaan istui polvet sylissään, niin että hänen rintansakaan eivät näkyneet. Aivan kuin hän olisi ollut hieman poissaoleva. Huomasin hänen vilkuilevan minua pari kertaa.
Olimme aluksi hetken hiljaa ja heittelin löylyä rauhalliseen tahtiin, kunnes Riikka lopulta alkoi utelemaan murheistani. Hän töksäytti heti, että minulla oli varmasti naishuolia. Jäädyin, Riikka sanoi vaistoavansa sen. Nyökkäsin. Vedin henkeä, ennen kuin aloin avautumaan Riikalle tilanteestani.
Tarinani kerrottuani Riikka laski kätensä reidelleni ja vahingossa hipaisi kulliani. Hän säpsähti ja pyyteli anteeksi, se oli ihan refleksinomainen liike, eikä hän tarkoittanut ahdistella. Hän käänsi katseensa pois, sanoin ettei se haitannut, sillä vahinkohan se oli. Hän ei onneksi katsonut uudelleen alas, sillä kaluni jäykistyi täyteen seisokkiin.
Kosketuksen jäljiltä Riikan tuntui olevan tukala olla. Hän vältteli katsettani ja oli muutenkin poissa tolaltaan. Hän käänsi itsensä puolittain pois minusta. Samassa keksin, että voisin hieman hieroa häntä. Siihen hän suostui. Hän suoristi selkänsä ja heitti pitkät, vaaleat hiuksensa pois edestä. Asetuin polvilleni hänen taakseen. Hän oli kerrassaan upea nainen, tunsin erektioni voimistuvan entisestään.
Aloin hitaasti hieroa hartioita ja Riikka säpsähti aluksi hymähtäen. Hän lohdutteli minua, että löytäisin vielä elämäni naisen, jostain sitä oli ensin aloitettava. Nyökkäsin ja kiitin kannustavista sanoista. Liikuttelin käsiäni eri kohdissa ja vaihtelin voimakkuutta. Riikka alkoi voihkia kovasti, aivan kuin isänkin häntä hieroessa. Kullini päässä alkoi hieman kihelmöimään.
Vein käteni lavoille ja hieroin niitä avokämmenin. Olin varovainen, ettei seisova kullini vain osuisi Riikan selkään. Siirsin liikettä lähemmäs kylkiä ja Riikka säpsähti taas. Hänen selkänsä kaareutui välillä ja hän voihki äänekkäästi. Koko ajan teki mieli painautua lähemmäs ja antaa suukko Riikan niskaan.
Hieroessani kylkiä, Riikka tarttui yllättäen käsiini ja ohjasi ne rinnoilleen. Painauduin häntä vasten ja tiesin hänen tunteneen kullini koskettavan alaselkäänsä. Häneltä pääsi voimakas voihkaisu. Pääni löi hetken tyhjää, mutta tartuin sitten kunnolla hänen rinnoistaan ja kourin niitä. Hain sormillani nännejä ja pyörittelin niitä hellästi antaen samalla suukon Riikan niskalle. Riikan vartalo värisi ja hän suorastaan kiljaisi pyytäen minua jatkamaan.
Jatkoin sitä jonkin aikaa, kunnes Riikka meni makaamaan mahalleen ja käski minun hoitaa hänen alaselkänsä. Mikä jumalainen näky avautuikaan edessäni. Turvonneet, hieman kosteat häpyhuulet, lähes täydellisten pakaroiden välissä. Kullistani valui muutamia touhutippoja lauteille. Nousin polvilleni hänen ylleen ja aloin hieronnan. Nenääni nousi kitkerä kiiman tuoksu.
Päässäni takoi hullunlailla, tuoksusta hullaantuneena olin aivan kiimassa ja annoinkin tarkoituksellisesti kullini koskettaa Riikan pakaroita. Hän ei sanonut siihen mitään. Menin hieman taaksepäin ja aloin hieromaan hänen pakaroitaan. Ne tuntuivatkin olevan todella jumissa, sillä Riikka ääntelehti osittain tuskissaankin. Sanoinkin hänelle, että kova treeni oli nähtävissä ja tunnettavissa niistä. Jatkoin hieromista hitain, mutta kovin ottein.
Raotin pakaroita erilleen ja näin suoraan vastikään ajeltuun, karvattomaan pilluun. Olin jo niin lähellä hänen kalleimpaansa, joten käytin tilaisuuden hyväksi ja vein sormeni häpyhuulille. Taas voimakas voihkaisu. Liikuttelin sormea häpyhuulten välissä, eikä hän tehnyt elettäkään kieltääkseen sitä, huohotti vain voimakkaammin.
Lopetin ja nousin takaisin istumaan. Riikka kysyi viettelevällä äänellä, että siinäkö oli muka kaikki. Hän nuhteli minua, olin tuhma poika, kun olin jättämässä hommaa puoli tiehen. Hän nosti pyllynsä pystyyn levittäen jalkansa ja Katsoi minua alaviistosta. Hän työnsi sormensa sisäänsä ja sitten suuhunsa, imien sitä ja katsoen samalla silmiini. Hän heristi pyllyään houkuttelevasti ja kutsui sormellaan luokseen. Tänään saisin hoitaa muitakin isäni tavallisesti suorittamia velvollisuuksia.
Kullini ei ollut varmaan koskaan ollut niin jäykkänä. Asetuin Riikan taakse ja aloin asetella vehjettäni hänen sisäänsä. Riikka oli aivan litimärkä ja kullini sukelsi syvälle lämpimän pillun uumeniin. Minultakin pääsi äänekäs voihkaisu. Aloin lykkiä rauhallisesti ja Riikka kehui minua hyväksi pojaksi alkaen voihkia työntöjeni tahdissa. En ollut koskaan aiemmin työntänyt paljaaseen pilluun. Se tuntui niin ihanalta. Kyrpäni nupissa kihelmöi tavalla, jota en ollut koskaan tuntenut, melkein kuin olisin ollut joka työnnöllä laukeamaisillani.
Panimme jonkin aikaa, kunnes Riikka veti itsensä erilleen. Hän kääntyi ja otti munani suuhunsa ja lutkutti sitä hetken. Sitten hän nousi ja nyökkäsi päällään minua seuraamaan. Löylyt oli nyt löylytelty. Peseydyimme nopeasti ja sitten seurasin Riikkaa kädestä pitäen makuuhuoneeseen.
Suutelimme kiihkeästi sängyn päädyssä. Sitten Riikka kaatoi minut sängylle selälleni. Otin mukavan asennon ja ihailin, miten Rikka seisoi edessäni katsoen kiimaisena minuun. Hän laskeutui sängylle jalkopäähän ja otti kullini käteensä alkaen runkata sitä. Hän kehui sen kokoa, olin selvästi tullut isääni ja pistänyt vieläpä paremmaksi. Hän heitti hiuksensa pois tieltä ja otti taas kullini suuhunsa alkaen imeä sitä voimakkaasti. Hän katsoi minua syvälle silmiin, imien terskaani ja samalla runkaten minua, en voinut kuin huohottaa nautinnosta.
Hän lopetti imemisen työntäen kullini todella syvälle kurkkuunsa. Painoin hänen päätään, niin että se varmasti meni perille asti ja lopetin, kun Riikka alkoi korahdella. Sylki valui hänen suustaan, kun hän vetäisi happea ahnaasti. Hän toisti saman vielä muutamaan kertaan. Sitten Riikka ryömi ylleni, kuin kissa ja alkoi asetella kulliani sisäänsä.
Lantiolihaksia oli selvästi treenattu, sillä Riikka twerkkasi taitavasti kullini päällä, minun ei tarvinnut liikahtaakaan. Kurottauduin hänen rinnoilleen ja otin ne käsittelyyni. Imin ja puristelin hänen tissejään, hänen edelleen naidessa minua.
Hän suuteli minua pitkään ja intohimoisesti. Tarrasin molemmin käsin hänen pakaroihinsa ja aloin vuorostani panemaan häntä. Riikka veti kädet ympärilleni ja painautui kiinni minuun. Panin häntä niin lujaa, kuin pystyin. Riikka suuteli minua kiihkeästi rohkaisten minua jatkamaan. Hän suuteli kaulaani ja imi sitä, kuin fritsun tehdäkseen, sain sen kuitenkin estettyä. Kiihdytin tahtiani entisestään, sillä tunsin olevani tulemaisillani. Puristin hänen pakaroitaan ja painoin niitä työntöjen tahdissa itseäni vasten saaden vieläkin kovemmat työnnöt. Riikka ihan vikisi, kun panin häntä pupunlailla.
Lopulta lastini lähti liikkeelle ja kyrpäni sykki voimakkaasti Riikan sisällä. Voihkimme yhtä aikaa äänekkäästi. Kyrpäni lopetettua sykkimisensä, suutelimme taas kiihkeästi. Riikka kehui, miten ihana olin ja jatkoi suutelemista.
Sain hetken hengähtää, kun Riikka kävi pesemässä pillunsa. Seuraavaksi oli minun vuoroni tyydyttää hänet. En ollut koskaan saanut antaa naiselle suuseksiä, joten nyt halusin kokeilla sitä. Laskeuduin alas hänen jalkoväliinsä. Ihailin hänen kaunista pilluaan. Häpyhuulet olivat sievät ja klitoris hyvin esillä, nenääni nousi taas pistävä ja suolainen haju entistä voimakkaampana. Epäröin hetken ja Riikka kysyinkin, olinko ennen nuollut naista. Vastasin, etten ollut ja Riikka näytti sormellaan, mistä pitäisi nuolla, hän opasti minua tekemään samoin, kuin sormella.
Lipaisin klitorista kielelläni. Maistelin pillun suolaista makua. Se ei ollut kovin hyvä, mutten sanonut siitä mitään. Vedin sormella hupun pois klitoriksen tieltä ja aloin nuolemisen. Aluksi Riikka voihki ja huohotti, mutta hän lopetti sen kohta. Oli vaikeaa hallita kieltä, enkä jaksanutkaan kovin pitkään. Hetken päästä Riikka keskeyttikin minut ja pyysi minua hoitamaan homman sormilla.
Nousin hänen vierelleen ottaen hänet kainalooni ja vein sormeni klitorikselle alkaen pyöritellä sitä. Se sujui paljon paremmin, sillä olin tottunut tekemään sitä. Välillä sormeni lipsui pois, mutta löysin oikean kohdan taas nopeasti. Riikka alkoi taas huohottamaan ja hänen kehonsa värähteli voimakkaasti.
Jatkoin klitoriksen hyväilyä ja imin samalla hänen rintaansa ja pyörittelin kieltäni nännin ympärillä. Riikka hengitti raskaasti ja voihki äänekkäästi. Hänen koko kehonsa jännittyi ja tiesin alkaa kiihdyttää tahtia. Riikka vetäisi syvää henkeä, keho kouristeli vielä kerran ja rentoutui sitten äänekkään voihkaisusarjan säestämänä.
Olin aivan häkeltynyt tilanteesta. Olin juuri pannut isäni naisystävää. Hän varmaan tappaisi minut, jos saisi tietää. Tunsin silti itseni voittajaksi, enkä enää edes muistanut aikaisempia naishuoliani. Rikka todella osasi lohduttamisen taidon.
Otin Riikan peiton alle kainalooni. Suutelimme kiihkeästi edelleen. Kehuimme vuoroin, miten ihanalta seksi oli tuntunut. Minua harmitti, etten osannut nuolla häntä oikein. Riikka lohdutti minua, ettei kukaan ollut seppä syntyessään.
Hän leikki sormillaan pitkin rintakehääni. Tämä sessio saisi luonnollisesti pysyä meidän omana salaisuutenamme. Rikka vihjasi, että isän kalenterissa oli muutama muukin työmatka edessä. Aikuisella naisella oli tarpeensa, joten ehkäpä saisin vielä tilaisuuden harjoitella nuolemista hänen valvonnan alaisena. 😉

3 kommenttia viestissä: “Ilta isän tuuraajana”

  1. Jussi says:

    Hyvä ja kiihottava tarina,oli miellyttävää luettavaa.Itselläni on kokemusta vain kaverini äidistä aikanaan, hän myös opetti minua seksin saralla.

  2. jj says:

    Hyvä tarina. Mun mielestä ei kyllä tarvi naapurin poikia lisäksi, tässä suhteessa on hyvää jännitettä riittävästi.

  3. BT says:

    Tykkäsin. Vielä jos joku tosi nuori naapurin poikakin pääsis maistelemaan Riikan herkkua jatkossa :p

Kommentoi

top