search
top

Hyvän tytön peppukoulu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (116 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Olin päässyt jo pitkään nauttimaan ellin pikkupillusta.

Aluksihan Elliä piti “säästellä” Eli naida vaan hitaasti varovasti ja esiliukastetulla kyrvällä, joko “mammaliukkarilla”, eli Empun pillumehulla tai sitten vaan ihan mansikkaliukkarilla. Silti Elli joskus valitti kipua ja oli parempi tulla ulos pillusta ja laukaista itseni Ellin suuhun, eli kurkkuun. Tai Emppuun, jos se oli paikalla.

Mutta pian Elli alkoi kestää kovempaa kyytiä, jolloin saatoin alkaa tyydyttää itseni tokaluokkalaisen tyttäreni ihanan kireään pikkupilluun vapautuneesti, nussien omaan tahtiin.

Samalla Elli oli opetellut kaikenlaisia uusia taitoja, kuten ratsastamaan sohvalla.

Eli kun illalla alkoi haluttaa, saatoin joko kellistää Emilian alleni, ja nauttia hänen vitustaan, tai pistää sen kontalleen lattialle ja nauttia hänen persereiästään, tai sitten voin käskeä Ellin riisumaan ja nousemaan syliini ratsaille.

Silloin nuori, hoikka tyttö nousee sohvalle, käy seisomaan hajareisin yläpuolelleni ja alkaa kyykistyen sovitella isoa kyrpääni pieneen pimpsaansa.
Pikkuhiljaa hivuttaen Elli saa sujutettua mulkkuni sisäänsä ja nostaa jalkansa reisilleni. Sitten Elli alkaa vähitelllen kiihdyttäen liikkuttaa pimperoaan melani ympärillä, kunnes painan hänet itseäni vasten alas ja laukean siihen kireään ja märkään koloon. Yleensä siihen ei mene kovin pitkään, sillä juuri mikään ei kiihota yhtä paljon, kuin tyttönen, joka huokaillen ja värähdellen seivästää itseään siihen samaan penikseen, jolla hänet on tehty.

Usein Elli joutuu tämän jälkeen nuolemaan ja sormettamaan äidilleenkin orkun, jos Emppu on vieressä katselemassa.

Niin kului aika mukavasti. Odottelin jo innolla, että tulisi kesäloma ja nautinnolliset ajat mökillä tyttöjen kanssa.

Koulujen kevätjuhlan jälkeisenä torstaina tulin kotiin töistä, ja ajattelin heti naivani Elliä pikaisesti. Emilia käski menemään sänkyyn ja että hän toisi Ellin.

Niinpä riisuuduin rauhassa ja olin asettumassa sängylle, kun Emppu toi Ellin sisään, riisui kesämekon ja sanoi: “Käy Elli sängylle kontallesi ja pyllistä että isi näkee, mitä me opetellaan.”

Elli kävi käsketysti sänkyyn ja pyllisti niin, että näin että Ellillä on anustappi!
Hämmästyin jonkin verran, ja Emppu jatkoi: “Niin se on, kun yksi koulu loppuu, niin toinen alkaa. Eli aloitettiin Ellille peppukoulu.”
Sitten Emppu tarttui tapin kantaan ja veti sen ulos.
“Tämä on nyt vasta tämä numero ykkönen.” ja esitteli kapeaa mutta pitkää silikonitappia.
“Kunhan Elli tottuu tähän, niin sitten aletaan suurentaa.” Sanoi Emppu ja esitteli kaapista numeroidun sarjan peniksen muotoisia anustappeja, jotka olivat numerojärjestyksessä paksumpia ja pidempiä.
Suurin niistä, numero kuusi oli kyrpäni paksuinen ja muutaman sentin pidempi.
“Sirtten, kun sun lomat alkaa, niin Ellin peppukoulu on käyty, ja voit alkaa anaaliseksin ja naida peppuun, ihan niin kuin muakin.”
Suutelin vaimoani ja kysyin: “Mistä sä tuon peppukoulun keksit?”
“No, kun luin netin keskustelupalstoilta että ihan aikuisetkin tekee näin, niin muistelin, miten mun persereikä aikanaan otettiin käyttöön. Eli isä vaan yhtenä iltana vähän kännissä tuli ja sanoi, että: “Nyt oot jo niin iso, että perseenkin pitää kestää kyrpä!” Ja sitte pisti voilla sivellyn kullinsa mun peppuun. Ja se sattu aika paljon ja pitkään, niin aattelin, että Helpotetaan Ellin osaa tällai.”
Kiittelin Emppua ajattelevaisuudesta. Kokelilin Ellin peppureikää sormella. Se ei mennyt yhtään sisään. Niinpä liukastin sen EMpun suussa, pistin etusormen Ellin peppuun, vain ensimmäiseen niveleen astinäin aluksi. Tunnustelin miltä tuntui nuoren sulkijalihaksen sykkiminen sormenpäässä  Ja sanoin, “Pysy Elli tollai kontallas, Isi nussii takaapäin.”
Otin sormenpään ulos, tartuin tyttäreni kapeaan lantioon ja sovitin kyrpäni pimpille.
Työnsin kyrpää vähän eteenpäin ja tunkeuduin muutaman sentin pimpsaan. Sitten vedin melkein kokonaan ulos, ja sekä työnsin kulliani että vedin Elliä itseeni päin ja pääsin puoliväliin kyrpää. Elli kiemurteli parempaa asentoa ja taas vedin itsäni ulos ja painoin sisään. Nyt pääsin niin syvälle, kuin pimperoon mahtui. Huokailin hetken ja aloin rytmikkäästi nussimaan tyttöstä.
Nain pikkupillua ja katselin, kuinka kireä peppureikä vähän supisteli panemisen tahtiin.
“Tules Emppu tänne!” Komensin. “Nuoles vähän Ellin peppureikää!”
Kuuliaisesti Emppu pisti päänsä Ellin pakaroiden päälle ja kurotti kielensä pienelle anukselle.
“Aloin lähestyä huippuani, ja komensin: “Pistä sormi sinne.”
Ja Emppu alkoi sujuttaa kapeaa etusormeaan Ellin perseeseen. Tunsin sen ohuen lihan läpi kyrvälläni ja vetäydyin ulos, pistin kyrpäni Empun suuhun ja laukesin sinne “Hyvä tyttö! Hyvä pantava olet!” Kehuin Elliä.
“Nyt Emppu käy selällesi niin Elli voi nuolla sua.” Sanoin ja annoin tyttöjen käydä toimeen.

Kun Elli oli vähän aikaa nuollut Emppua, ja emppu alkoi olla lähellä laukeamista, otin ykköstapin ja liukkaria. Voitelin kapean anustapin ja menin Emppua nuolevan Ellin pepulle. Kokeilin vähän sormella Ellin anuksen tiukkuutta. “Älä lopeta nuolemista!” käskin. “Isi pistää vaan koulutapin takaisin, niin voit jatkaa opettelua. Pistä Elli käsi nyrkiin ja sitten sisälle äidin pimppiin. Vähän hämmästyneenä käskystä Elli lopeti nuolemisen ja alkoi epäuskoisena sujuttaa nyrkkiä Empun vittua vasten. Emppu otti Elli ranteesta kiini, ja paokotti pienen tytönkäden sisäänsä.

“Hyvin se sinne mahtuu, “sanoin, ” onhan siellä ollut minunkin nyrkki jo monta kertaa.”
Kun olin se sanonut, Emppu nousi katselemaan, kuinka uitin hänen pilluaan fistaavan tytön pyllyyn pitkää tappia. Elli jännitti aluksi, mutta sitten silikonipuikko livahti pitkälle suoleen

Liikuttelin sitä vähän edestakaisin keskikohdalla, ja sitten painoin sen koko mitan tyttäreni sisään. Ja Emppu laukesi kouristellen orgasminsa kourissa.

 

“Hyvä tyttö Elli, hienosti fistasit äitiä. ”

“Milloin minun pimppiin mahtuu käsi kokonaan?” Kysyi Elli innostuneena. Ja Emppu vastasi: “Ei vielä pitkään aikaan. Mutta kyllä sun reiät aikanaan venyy kunhan isi niitä vähän käyttelee. Nyt voit pitää loppuillan ja yön tuota tappia, niin kokeillaan huomenna kakkosta.”

4 kommenttia viestissä: “Hyvän tytön peppukoulu”

 1. Lukija says:

  Uhh taas mahtavaa tekstiä lisää ja rajumpaa, kaikki tytöt voisi ottaa mukaan

 2. Justus says:

  Taas minulta tuli,kumpa saisi kokea samoin.

 3. Anomuumi says:

  Taas uusi hyvä tarina, ei edes meinaa pysyä perässä 😉

 4. lunta says:

  tagit merkattu väärin

Kommentoi

top