search
top

Pussataan (osa 2)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.05 out of 5)
Loading...

Pussataan (osa 2)

 

Olimme taas menossa mökille vanhempieni kanssa. Edellisen vikonlopun tapahtumat olivat pyörineet mielessäni koko viikon ja odotin kovasti tapaavani Sannan, ja tietysti myös Marin. Samoin kun aina ennenkin, minä jään mummolaan josta isäni hakee sitten minut sitten lauantai-iltapäivänä. Mökillä on niin kylmää ja kosteaa joten vanhempani lämmittävät siellä, minun ei tarvitse siellä palella. Kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin tajusin vasta että vanhempani narrasivat ja saivat näin kahdenkeskeistä aikaa.

Vajaa kilometri ennen mummolaa näin Sannan kävelevän meitä vastaan ja pyysin isääni pysäyttämään auton, jäisin juttelemaan Sannan kanssa ja tulisin sitten kävellen perässä, eihän tuosta metsän poikki oikaistessa olisi kuin parisataa metriä matkaa mummolaan. Noustuani autosta ja suljettuani oven huomasin ettei Sanna ollut huomaavinaankaan minua ja läksin hänen peräänsä juoksemaan mutta hän kiihdytti askeleitaan ja lopuksi kääntyi metsään. En enää nähnyt häntä, huutelin peräänsä muttei hän tullut eikä vastannut.
Näköjään suuttunut edelleen, ajattelin. Läksin sitten pettyneenä talsimaan kohti mummolaa miettien että miten saisin Sannan lepytettyä. Hetken kuluttua Mari kävelee vastaani, mieleni kirkastuu ja tunnen lämpimän aallon käyvän lävitseni. Moi hihkaisi Mari jo kaukaa, kiihdytin askeleita ja sydän pamppaili rinnassani. Seurasin Marin rintoja jotka pompahtelivat paidan alla askelten tahdissa. Melkein törmäsimme toisiimme ja painoin huuleni hänen huuliaan vasten, sitten nopean suukon jälkeen sanoin että: ei vissiin tarvi kysyä lupaa. Mari naurahtaa ja sanoo ettei tarvikaan ja painaa innokkaasti huulensa omiani vasten.
Kysyin Sannasta, oli kuulemma pitänyt mykkäkoulua ja nytkin oli pitänyt Mikkolasta käydä kotiin komentamassa kun siellä ei ole puhelinta.
Mulla on kuule sulle pikku yllätys, sanoo Mari ja virnistää ilkikurisesti. Tuu huomena niin kerron sulle. Mikäs yllätys, kysyin ja Mari sanoi vain salaperäisesti että: Kerron sitte huomeen. No tottakai tulen, sanoin ja otin häntä vyötäröltä kiinni, vedin itseäni vasten niin että tunsin hänen rintansa painuvan minua vasten. Mari veti niskani takaa käsillään minua lähemmäs ja painoi innokkaan suudelman huulilleni.
Sitten jatkoimme matkaa kumpikin omiin suuntiimme ja mietin pelon sekaisin miettein että mikähän yllätys on nyt luvassa. Ei kai se ole vaan paksuna jäi mielessäni kummittelemaan.

En ollut kovinkaan hyvin nukkunut yötäni miettien sitä luvassa olevaa yllätystä. Aamutoimien jälkeen läksin pyöräilemään, miettien mikä yllätys siellä nyt olisi vastassa. Huomasinpa ottaa pyyhkeen ja uikkaritkin mukaan jos satutaan menemään uimarannalle. Viimekerralla ainakin sille pyyhkeelle olisi ollut käyttöä, muistelin tapahtumia ja housuissakin ne muistettiin kun tuntui pientä jäykistymistä tapahtuvan. Tällä kertaa oli farkut jalassa ettei ihan niin selvästi mielentilani paljastuisi. Uimarannalla ei näkynyt ketään olevan, ilmakin olisen verran viileä etten yhtään kyllä ihmetellyt.

Perillä potkaisin tennarit eteiseen ja puseron naulakkoon. Hihkaisin moikat koko porukalle ja pystykorva Jeri tuli haukahtaen tervehtimään, rapsutin sitä ja se heilutti häntäänsä. Marin nähdessäni minäkin mielessäni heilutin häntääni. Huomasin Sannan olevan paikalla ja meinasin mennä juttelemaan, mutta hän käänsi vain kasvonsa pois ja meni mitään sanomatta huoneeseensa, vetäen oven perässään kiinni mielenosoituksellisesti. Kävelin ovelle ja samassa Sanna tuli pois huoneesaan ja sanoi tylysti: Me lähetään pitäjälle kauppaan! Heidän äitinsä Liisa sanoi: Juu, huomeen on Marin synttärit ja vähän kakkutarpeita mennään ostelemaan. Aha! Ne synttärit onkin se yllätys ja totesin ettei mulla kyllä ole mitään lahjaa kun en tiennyt asiasta yhtään mitään.
Sanna vanhempineen pomppasi autoon ja lähtivät. Kun Opel Kadetti katosi pölypilvi perässään metsän siimekseen, tunsin katseen selässäni ja se oli Pertti joka istui keittiön pöydän ääressä kahvikuppi kädessään, vilkuili minua ja pöydällä olevaa Nakke Nakuttajaa vuoron perään. Toisella puolella pöytää istui Pauli, jo ajokortin saanut poika joka asui pitäjällä. Pauli hoputti Perttiä että alkaa höriä sen kahvinsa että päästään lähtemään, kohta tulee kiire. Pertti hörppi kahvinsa ja veti takin päällensä, ärähti Paulille: Mennää sitte! Lähtiessään Pertti pysähtyi kohdallani ja sanoi: Mä tiijän mitä oot tehny, tää muistetaa. Ai mitä? kyselin vähän syyllisen oloisena ja vilkaisin Maria. Kyl tiijät murahti Pertti ja jatkoi matkaa. Pauli ja Pertti lähti Tojotalla niin että sora vaan pöllysi kaaressa ja katosivat samaan suuntaan kun Sanna vanhempineen.
Mitähää toi tarkotti, ihmettelin ja kysyin sitä Marilta. Ei se mitää tiijä, kuha kiusii vaan, vastasi Mari. Viinakauppaan niillä oli kiire kun se menee yheltä kiinni ja täältä ajaa sen tunnin verran pitäjälle.
Meil on ainaki kolme tuntii aikaa kahestaan, tuu niin kerron sen yllätyksen, sanoi Mari. Ai eiks se synttäri ollutkaan? ajattelin mielessäni. Nyt vasta huomasin että Marilla on tiukka punainen poolopaita päällään jossa rinnat pullottivat houkuttelevan näköisinä. Leveälahkeisissa farkuissa hänen pyöreä takapuolensa oli myös houkutteleva, joskin se jalkojen väli oli vieläkin houkuttelevampi. Kävelin Marin perässä hänen huoneeseensa jossa oli pieni kirjotuspöytä, kirjahyllyn virkaa tekevä lipasto sekä sänky jossa oli kukallinen päiväpeitto. Mietin että Mari taitaa pitää kukista, viimeksi oli mekossa kukkia, pikkuhousuissa ja nyt vielä päiväpeitossakin. Menin ihan hänen taakseen ja pyöräytin ympäri, puristin itseäni vasten ja painoin nopean suudelman hänen huulilleen ja kysyin että mikä se yllätys nyt on. Mari naurahti ja otti pienen korurasian lipaston hyllyltä, otti sieltä jotain ja puristi sitä nyrkissään ja arvuutteli että mitähän täällä oikein on.

Älä kiusaa, sanoin, kerro jo. Arvaappa, sanoi Mari ja astui lähemmäs minua niin että tunsin hänen hengityksen ihollani. Laita silmät kii, hän komensi, saat kokeillä käellä. Ensin vähän arastelin mutta suljin kuitenkin silmäni, Mari laittoi käteeni jonkin pienen rapisevan esineen, puristin sitä sormilla ja tajusin: kortsu! Avasin silmäni ja katsoin kouraani, Näkki, juomukondomi luki vihreässä kääreessä. Mari nauroi ilmettäni kun tunnistin esineen. Kysyin että mistä olet tän hommannut? Mari sanoi saaneensa sen kaveriltaan koulussa ja kysyi että arvaa mitä nyt tehdään? Meillä on kolmisen tuntia aikaa ennenkuin kukaan tulee kotiin.
Mites se Pertti? Milloi se tulee, kysyin. Se menee Paulin kans ryyppään ja tulee vast huomeen kunha selviää sanoi Mari hymyillen. Samassa muistinkin että Pertti oli aijemminkin ollut lauantaina pois kotoa, ilmeisesti juuri tästä syystä.
Sydämeni hakkasi varmaan kahtasataa tajutessani että mitä kohta tulee tapahtumaan.

Mari istahti sängyn reunalle ja sanoi että: Tuu jo, kun seisoin kortsu kädessä keskellä lattiaa hölmistyneenä. Suorastaan loikkasin hänen viereensä ja kiedoin käteni ympärilleen, suutelimme ja kaadoin hänet sänkyyn selälleen. Tuu mun päälle niinku ladossa, sanoin ja vedin Maria päälleni. Hän tuli ja kumartui suutelemaan minua, otti kortsun kädetäni ja laittoi sen jakkaran päälle joka toimitti yöpöydän virkaa.
Arvaas kuinka oon tätä suunnitellu koko viikon, Mari sanoi. Pertti kiros ettei oo rahaa jotta pääsis Paulin kaa ryyppään, keksin lainata säästämistäin viikkorahoist jotta meil olisi hetki aikaa olla yhessä, sanoi Mari nauraen. Myöhemmin arvasin hänen myös kiusanneen Sannaa jotta hän lähtisi varmasti vanhempien mukaan kauppaan, eikä olisi kovin sovinnollisella päällä.

Hei, otetaaks jo vaatteet pois ehdotin, joo, tottakai sanoi Mari. Vaatteet läksivät äkkiä, Marin poolopaita paljasti ne himoitsemani rinnat ja sähköinen kangas ritisi nostaen hänen hiuksensa pystyyn. Silitin hänen hiuksiaan ja laskin vaivihkaa käteni rinnoilleen, nyt jo tiesin että niitä pitää puristella ja minähän puristelin. Kaluni törrötti pystyssä jalkojeni välissä ja Mari alkoi puristella sitä varoen, veti pari kertaa nahkaa edestakaisin ja varoitin taas että: Varo ettei limat lennä kohta sun käsilles. Ootas, sanoi Mari, mulla on viel yks juttu. Mari otti kirjotuspöydän laatikosta, koulutarvikkeiden alta Jallun. No mistä sä ton oot hommannu, kysyin hämmästyneenä. Pertil on näit tuol huoneessan jemmas, totesi Mari ja avasi lehden kohdasta jossa mies nuoli naisen rintoja.
Voisitsä tehä tollee mulle, kysyi Mari ujosti. Suutelin nopeasti hänen huuliaan ja siirryin varovaisesti alemmas, niin että pidin rintaa kädessäni ja painoin huuleni nännille. Mari tärähti kuin sähköiskun saaneena, huulieni koskettaessa nänniä, imaisin sitä varovasti aivan kuin suudellessa huulia. Nyt laita kätes mun sinne, Mari pyysi huohottaen katkonaisesti, varovaisesti vein käden navalle ja siitä hivuttaen alemmas karvoituksen keskelle, suudellein rintoja. Karvat olivat lämpimän kosteita, pillulimaa, arvasin. Keskeltä löytyi taas tuttu vako ja liukas reikä siitä keskeltä jota varovasti hankasin sormellani. Liu’uttaessa sormeani napaa kohti Mari ynähti ja taas takaisin päin uudelleen. Odota, hän sanoi ja aukaisi uuden kohdan lehdestä. Siinä miehellä oli kaksi sormea naisen sisällä ja nuoli sitä vakoa reijän läheltä.
Tekisitsä tolleekii mulle, tekisitsä, jooko? Nyt aloin epäröidä että saako tuolla tavalla tehdessä ees hengitettyä. Haistoin sormeani, hmm, nuolaisin sitä ja totesin sen olevan “jännän” makuinen. Työnsin Marin sängylle selälleen ja käännyin haparoiden hänen jälkojensa väliin. Näin ensikerran tytön jalkojen välissä olevan aarteen eläessäni enkä oikein tiennyt mitä sille pitäisi tehdä, mistä pitäisi nuolla. Lehti oli avoinna lattialla johon se oli Marin kädestä pudonnut työntäessäni hänet selälleen. Katsoin kuvasta mallia ja tein kuten kuvassakin tehtiin. Aloin työntää kahta sormea vaaleanpunaiseen reikään ja koitin kielellä siitä ylempänä olevasta näppylästä. Mari kiljahti niin kovaa että luulin satuttaneeni häntä, Jeri haukkui tuvan puolella, vedin sormeni pois ja kysyin että satuinko häntä. Ei, et, jatka, tuntuu hyvältä, jatka vaikka mitä tapahtuisi hän sanoi katkonaisesti. Laitoin sormet takaisin reijälle ja aloin työntää niitä sisälle, kuten lehden kuvassakin oli, liukkaudesta huolimatta ne eivät meinanneet mahtua kuin pienen matkaa. Nuolaisin näppylää uudelleen ja Mari vinkaisi vaimeasti painaen itseään sormiani vasten, suutelin näppylää, tunsin kuinka sormeni upposivat syvemmälle jokaisen suudelman aiheuttaman värähdyksen myötä. Vedin välillä sormia ulospäin ja takaisin sisään, suudellen näppylää Marin jalkovälissä, pimppilimaa valui sormiani myöten kukalliselle päiväpeitolle ja yhtäkkiä hän alkoi täristä ja vartalonsa taipui kaarelle niin että sormeni upposivat reikään rystysiä myöten. Jatkoin edelleen muistaessani Marin käskyn jatkaa vaikka mitä tapahtuisi. Mari ynisi ja vingahteli niin että Jeri alkoi uudeleen haukkua tuvan puolella. Lopulta Mari rauhottui ja sanoi ettei mikään ollut ikinä tehnyt niin hyvää kun nyt oli tehnyt.

Tuu mun päälle, sanoi Mari hetken huilattuaan. Nousin hänen päälleen, kivikova kalu liki räjähtämispisteessä. Älä vielä laita sinne, tu pussaamaa sanoi Mari vieläkin hengästyneenä. Painoin suudelmia hänen rinnoilleen ja siitä ylemmäs kaulalle ja huulille. Sä haiset ihan mun pimppilimalle Mari totesi ja nuolaisi huultani. Mistähä johtuis totesin hymyillen ja keinutin lantiotani Marin lantiota vasten niin että kaluni liukui hänen vakoaan pitkin. Mari keinutti itseään samassa tahdissa ja sanoi että tämäkin tuntuu hyvältä, yhtäkkiä hän vaihtoikin rytmiä ja kaluni upposi juurta myöten reikään, kuumaan ja märkään reikään. Mari parahti kivusta ja tunsin että nyt lähtee limat, vedin kaluni äkkiä ulos ja roiskin limaa pitkin hänen vatsaa ja rintoja, muutama roiskaus päiväpeitollekin koristamaan jo Marin kasteleman kohdan lisäksi. Lysähdin Marin päälle makaamaan niin että limat roiskahti välistämme.
Voi saakeli, ethää laskennu sissää yhtää? Kortsuki on tossa valmiina, kysyi Mari. E-een, vastasin ääni väristen, hieman häpeillen. Kauhee sotku, todettiin yhteen ääneen. Mari oli varautunut ja olikin varannut pyyhkeen sängyn alle. Pyyhimme limat pois päältämme ja päiväpeitolta. Uusii kukkasii, Mari totesi katselessaan päiväpeittoa ja nauroi että tarvii varmaan kääntää päiväpeitto toisin päin ettei kotiväki huomaa mitään.
Mari otti taas lehden ja näytti kuvaa jossa naisella oli miehen kalu suussaan. Saanks mä tehä tollee sulle, saanhaa? Marilla oli kysyvä ilme ja näytti sormella kuvaa jossa nainen imi posket lommollaan miehen kalua. Saat jos vaa haluut sanoin ääni väristen. Niinpä hän painoi päänsä kalulleni, otti varoen sen pään huuliensa väliin ja imi. Mari totesi että tulee vieläkin limaa eikä se maistu kyllä yhtään hyvälle, jatkoi kuitenkin imemistä ja tuntui että aivotkin lähtevät päästäni valumaan alaspäin. Pehmennyt kalu alkoi taas osoittaa virkistymisen merkkejä ja nyt Mari sanoi että vedetään tuo kortsu päälle, niin saata laittaa sen sisääni. E-en kyllä osaa laittaa sit kortsuu änkytin, mutta Mari sanoi osaavansa kun siinä paketissa on ohjeet. Hän repäisi pakkauksen auki, puristi kortsun sieltä ulos ja känteli sitä käsissään hetken jotta varmistui että alkaa rullata sitä oikein päin. Hän otti kalustani kiinni, asetti kortsun nupin päälle ja alkoi rullata sitä tyveä kohti. Nonii, ny se on siin päällä.
Mari kävi selälleen sänkyyn ja pyysi minua tulemaan päällensä. Värisin jännityksestä ja käteni tärisivät niin etten saanut kaluani osumaan reikään. Mari otti kalun käteensä ja ohjasi sen oikeaan kohtaan, koitin varoen painaa sitä sisään, mutta aivan kuin sormillakin painaessani, se upposi vain pienen matkaa. Mari alkoi keinuttaa itseään minua vastaan ja minä työnsi häntä vastaan. Äkkiä reikä alkoi antaa myöten, Mari valitti ja voihki, kaluni upposi vähän kerrallaan syvemmälle. Niin, hänhän sanoi että älä lopeta vaikka mitä tapahtuisi, niinpä aloin vähitellen liikuttaa itseäni, keinuttaa lantiotani häntä vasten vaikka hän voihki aivan kuin sattuisi. Äkkiä tuntui kuin seinä olisi poistunut kaluni edestä ja se painui niin syvälle kuin mahdollista. Marilta pääsi tuskainen ulvahdus ja ajattelin että nyt saattoi kyllä sattua. Tekiks toi kipiää, kysyin. Hän sanoi että vähän teki, mutta jatka, nyt ei enää satu yhtään. Varovasti aloin taas liikkua hänen sisässään ja hänen lantionsa keinui tahdissani. Nyt tuntui että en enää kestä kauaa ja sanoinkin että kohta taas limat lentää. Ann lentää vaa, ny saat laskee sissää, huokaisi Mari. Niinpä junttasin kaluani reikään voimakkaammin ja voimakkaammin, Mari keinutti itseään minua vasten ja tunsin että kaluni alkaa sykkiä siihen malliin että loppu on lähellä. Huohotin ja tärisin, Mari veti minua tiukemmin itseään vasten, ja sitten lähti limat kohti kortsua. Rynkytin Maria niin että koko sänky heilui ja lopuksi lysähdin hikisenä Marin päälle.

Kyl teki makiaa sanoin ja Mari oli samaa mieltä, tosin totesi että alussa vähän sattui. Kysyin että mikäs sattui, niin hän kertoiettä pimpissä on sellanen kalvo mikä repeää ekalla kerralla. En tiennyt koko kalvosta mitään, mutta totesin sen siltä oikastaan tuntuneenkin. Mitähän muuten kello on? Ajan taju oli kadonnut ihan kokonaan, nopea vilkaisu kelloon ja huomattiin että nyt muuten tulee kiire, kohta kaksi ja puoli tuntia on mennyt touhutessamme ja kotiväki on varmaan jo matkalla kotiin. Nousin Marin päältä ylös ja vedin kaluni ulos. Voi saatana, kortsusta ei ollut kun riekaleet kalun juuressa, revennyt mokoma oli. Mari hätkähti reaktiotani ja kysyi että mikä hätänä? Kato ite sanoin ja nousin polvilleni niin että rikkinäinen kortsu näkyi renkaana kalun juuressa. Voi, mitä mä teen, parahti Mari tajutessaan että olin laskenut koko lastin sisään. Katsoin Marin jalkoväliä, karvoitus oli väistynyt raon päältä, koko vaaleanpunainen pimppi loisti limaisena, aivan kuin avattu simpukka ja reijästä valuu limaista verta pitkin pyllyvakoa päiväpeitolle tehden taas yhden uuden kukkasen. Tais tulla uus kukka sun peitteelle, totesin, yrittäen hieman rauhoittaa järkyttynyttä Maria. Tää ei kuules ny naurata yhtää, oon ny kyl varmaan paksuna tän jälkee, huutaa Mari hermostuneena, iskä tappaa mut tän takia.Ja sut kans.

Nopean toiminnan aika, Mari äkkiä pesemään kaikki limat pois mitä vielä voi, minä siivoamaan huonetta. Pyyhkeellä kalu puhtaaksi ja kortsun riekaleet käärin paperiin ja piilotin taskuuni, roskiinhan sitä ei voinut heittää paljastumisen pelossa, jos sitä paljastumista voi enää välttää.
Mari sai itsensä pestyä, hain oman pyyhkeeni hänelle ettei tarvi jättää märkää pyyhettä kotiväen löydettäväksi. Äkkiä vielä tarkastamaan Marin huone ettei näy mitään paljastavaa. Oven aukaistessa kauhea pillu- ja pippeliliman haju löyhähtää vastaan. Äkkiä hirveä tuuletus päälle, hitto, ulko-ovikaan ei ollut lukossa ja kuka tahansa olisi voinut tulla kyselemään että mitäs täällä touhutaan. Ristiveto ja tuuletusikkuna auki. Toivottavasti haju lähtee ennenkuin kotiväki tulee. Uudelleen kukitettu päiväpeittokin piti piilottaa navettaan, Mari saa sen pestä joskus kun äiti ei ole näkemässä. Hieman hajuvettä tyynyliinaan ja ovet kiinni, toivottavasti kotiväki ei käy haistelemassa huoneessa.

Ei hetkeäkään liian aikaisin, isäni ajoi juuri ohitse kohti mummolaa joten minun on mentävä kiireesti. Tuun huomeen, nähää sit, sanon Marille ja hyppään polkupyrän selkään ja poljen hirveätä vauhtia mummolaan jossa minua jo varmaan onkin odoteltu. Juuri ennen kun poikkean tieltä oikopolulle, nään kuinka Marin vanhempien Ooppeli kurvaa mutkan takaa, kun kohtaamme, iskä ja äiskä vilkuttavat, Sanna murjottaa edelleen eikä ole edes huomaavinaan. No nyt on kyllä murjotukselle aihettakin jos saisi tietää. Tosin nyt tuntuu siltä että joutaa murjottamaankin. Metsässä pysähdyn ja hautaan hajonneen kortsun sammaleen alle ettei kukaan satu sitä löytämään taskustani.
Mummolassa sanoin isälleni etten lähde mökille kun lupasin huomenna mennä Marin synttärille. Ei se mitää, mee vaa synttärille, sanoo isäni ja näyttää kuitenkin iloiselta vaikka tulikin ihan turhaan minua hakemaan.
Koko illan mietin päivän tapahtumia eikä nukkumaan käydessä oikein meinaa unikaan tulla. Tämän päivän jälkeen mikään ei ole enää ennallaan.

Kommentoi

top