search
top

Hyvän tytön korkkaus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (76 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...

Pari viikkoa kului hitaanpuoleisesti, vaikka ei siksi, että viihdettä olisi puuttunut.
Olihan minulla neljä reikää, joita sain mielin määrin käyttää.
odottelin kuitenkin malttamattomana viidettä, tyttäreni kireää pimppiä, jonne voisin ihan kohta laueta.

Olin alkanut sormettaa Elliä syvemmälle, niin että koko etusormeni mahtui nykyään hänen pikku pilluunsa, kun nuolin nuorta kiimanestettä kyrpäni hänen halukkaassa suussaan.

Elli oli myös monena iltana tullut minun ja Empun kanssa sänkyyn, katsomaan, miten minä nussin hänen äitiään, ja totuttelemaan ajatukseen, että kohta hän olisi tuossa minun allani kiemurtelemassa ja huokailemassa, ison kyrvän seivästämänä. Ja tietysti siivoamassa meidän limat suihinsa. Se alkoikin olla jo hyvälle tytölleni pikkuhiljaa mieluista puuhaa, ja hän suorastaan syöksyi imemään mulkkuni puhtaaksi, kun vetäydyin hänen äidistään.

Erityisesti Elli tykkäsi, kun käytimme mansikan makuista liukkaria anaaliseksiin. Joskus saatoimme lämmitellessä laittaa sitä muutenkin. Mutta pari kertaa Elli jopa pyysi, että käyttäisin Empun peppua, kun se maistui hyvältä. Toisinaan asetuin Empun taakse, tartuin hänen lantioonsa ja käskin Ellin ohjata kyrpäni kumpaan reikään vaan halusi minun sullovan melaani. On aivan taivaallista, kun pienet pehmeät kädet ohjaavat kyrpääni äitinsä persereikään. Pilluun ei tarvitse, kuin vähän viitata, niin sujahdan tuttuun liukkauteen, mutta anaaliin sisään mennessä on pakko vähän tukea, kun vedän Empun lantiota itseäni päin kaksin käsin.

Mutta viimein tuli lauantaiaamu, ja anoppini Ritva. Emppu ja Ritva juttelivat vähän siitä, kuinka tytöt on jo kasvaneet, melkein naimakokoisia kaikki. Emppu kehui kuinka Elli oli jo hyvä suihinottaja ja valmis jo muuhunkin.

Alli ja Ulla lähtivät Empun äidin kanssa aamiaisen jälkeen mummolaan.
Auton poistuttua näkyvistä siirryin makuuhuoneeseen ja riisuin itseni alastomaksi. Asetuin kyrpä pystyssä sänkyyni ja odotin, että Elli ja Emppu saavat vaatteet pois ja tulevat sinne kanssani.

Aluksi Emppu otti minulta vähän suihin, lähinnä varmaan liukastaakseen. Sitten Emppu pisti Ellin päälleni nelinkontin, ja ohjasi kyrpäni varren Ellin pimpsan huulten väliin. Suutelin Elliä, kun hänen äitinsä ohjasi liikuttamaan lantiota niin, että kyrpäni liukui pienten huulten välissä liukkaana ja kovana. Kun Elli sai homman juonesta kiini ja minut huohottamaan nautinnosta, alkoi Emppu runkata meitä katsellen.
Hetken aikaa liukuiltuaan innostuneen Empun lantio luiskahti vähän pidemmälle, kuin oli aikomus ja kyrpäni lipsahti liukkaan emättimen aukolle, ja Ellin pikainen peruuttaminen painoi minut pari senttiä sisään tuohon neitseelliseen pesään, kunnes immenkalvon venyminen pysäytti Ellin liikkeen. Olin laueta siihen paikkaan, kun tyttäreni värähteli terskani puoliksi sisällään. Kyrvän kärjessä tuntui ihana puristus ja liukkaus.
“AI! Sattuu!” Sanoi Elli.
“Sen kuuluukin aluksi sattua. Sanoi Emppu, minuakin sattui, kun vaari ekaa kertaa pisti pippelin minun pimppiin.” Emppu lohdutti ja kääntyi selälleen.
“Tules Elli tänne äidin syliin.” Emppu komensi ja Elli nousi päältäni ja asettui Empun päälle nelinkontin, kuten neuvottiin ja Emppu levitti reitensä ja sitoi ellin jalat reisiensä alle.

Siinä oli molemmat nyt nautintavalmiina. Äiti ja tytär. Ihana näky.
“Nyt isi nussii ensin minua hetken ja sitten ihan kohta korkkaa sinun pimpin.” Emppu sanoi, ja rutisti tytärtään.

Asetuin Empun pillulle ja liuuin hitaasti sisään. Emppu oli aivan läpimärkä kiihotuksesta, huokaili nautinnosta ja silitteli Elliä.
“Isi käyttää mua vielä vähän Elli. Kun haluat, että isi vaihtaa suhun, niin levitä pimppiä molemmilla käsillä ja pyydä, että isi nussii sua. Sitten isi tulee suhun koko pippelin mitan sun pieneen kyrpäreikään ja laukee sinne, ihan niin kun suuhun. ” Emppu neuvoi. “Siinä ei kestä varmaan, kun pari työntöä, sulla on varmasti niin ihanan tiukka pikku pimppi, että isi tulee ihan heti, kun se pääsee sinne sisään. Eikö vaan isi?” Emppu ohjeisti.
“Kyllä. Isi tulee suhun varmasti tosi nopeeta.” minä vahvistin, samalla kun hidastin ja pidättelin, etten olisi puheista kiihottuneena tullut jo etuajassa Emppuun.

Jatkoin hidasta liikettä vaimossani, kun kiihotuksekseni näin Ellin pienten kätösten kurottavan taaksepäin, sileille, karvattomille pimpinhuulille. Elli avasi pimsaansa ja näin, kuinka sieltä paistoi vaaleanpunaisena sileät pikku häpyhuulet ja pikkarainen klitoris.
Emppu otti Ellin tiukasti syliin, ettei pikkulikka pääse kyrpää karkuun ja vetäydyin hiljaa ulos Empusta. Asettelin todella kovana seisovan kyrpäni tyttäreni pimpille ja tartuin siroon lantioon.
Elli mutisi aralla äänellä: “Nussi mua isi.”
Sen parempaa käskyä en tarvinnut. Emppu kurotti katsomaan minua, kun voimalla tungin mulkkuni Ellin pimperon tiukkaan koloon. Sinne hävisi terska ja puolet mitasta. Otin vauhtia niin, että terskan reuna oli ihan pimpsan huulilla ja tungin loputkin kyrvästäni kiemurtelevaan tyttöön.
Se tiukkuus ja liukas lämpö oli sanoinkuvaamattoman mahtavaa!  Elli vähän vaikersi ja pyrki poispäin mulkustani, mutta Emppu piteli tyttöä aloillaan rintojaan vasten.
Niinpä sulloin itseni vielä kerran ihan niin syvälle, kuin vain kyrvällni ylsin ja  purkauduin rajummin, kuin pitkiin aikoihin. Sperma syöksyi siittimestäni ensi kertaa itse tehtyyn pikkupimppiin. Minä huojahtelin polvillani ekstaasissa kun siemeneni pursuivat pimpsahuuten välistä.  Näin oli Elli korkattu.

Laakini jälkeen vedin itseni ulos ja rojahdin naisteni viereen pitkäkseni.
“Hyvä Tyttö olet, Isi tuli tosi nopeesti!” Lohdutteli Emppu kivusta vielä vähän kyynelehtivää Elliä.
“Tätä varten tyttölapsia tehdään. Että isät saa niistä nauttia. Käännyhän, niin äiti nuolee sinua vähän, niin tuntuu paremmalta.”

Lempeästi Emppu nuoli nyt korkatusta pillusta minun spermani ja tyttärensä neitsytveret.

Sitten Emppu suuteli minua ja valutti suuhuni osan tuosta erikoisherkusta. Siinä maistui varmaan harvinaisuus enemmän, kuin varsinaiset aineet, mutta muistan varmasti sen maun lopun ikääni.

7 kommenttia viestissä: “Hyvän tytön korkkaus”

 1. PErvopate says:

  Ihana runkata näitä lueskennellessa.

 2. Yäk says:

  Sairasta, niin sairasta alistamispaskaa kuin olla ja voi. Idiotismia huipussaan. Kaduttaa kun tuli edes luettua tämä

 3. Julki says:

  Hyi vitun pedofiilit. Älkää oikeasti tehkäö tätä

 4. Jenza says:

  Hyi vittu ootte sairaita

 5. Justus says:

  Aivan huippu tarina,spermat tuli jälleen housuihin.

 6. abc says:

  Ainekset olisi hyvään tarinaan, mutta kannattaisi opetella kirjoittamaan

 7. Jaba45 says:

  Jälleen kerran loistavaa tekstiä!!

Kommentoi

top