search
top

Panoleluni Emma

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 2.78 out of 5)
Loading...

Emma seisoi ulko-oven vieressä valmiina lähtemään, kun vaimoni kaivoi lompakkonsa esiin ja ojeni hänelle pari pientä seteliä.

-Kiitos taas sinulle, Emma, lasten vahtimisesta. Olemme tosi onnekkaita että meillä on noin kunnollinen ja luotettava apu käytössämme.

Emma punastui vaimoni sanat kuullessaan. Vaimo tietysti ajatteli, että Emma otti hänen kehunsa hämillään vastaan koska oli niin kiltti ja vaatimaton tyttö, mutta minä tiesin paremmin. Samoin kuin tiesi myös Emma itse. Edellisen lastenvahtikeikkansa jälkeen Emma oli alistunut minun, huomattavasti itseään vanhemman miehen pikku panoleluksi ja perheellisen miehen nussittavaksi kuin mikäkin lumppu. Vaimoni antamien vilpittömien kehujen kuunteleminen vaivaannutti Emmaa nyt, kun hän katsoi silmiin naista, jonka aviomiehelle oli antanut halukkaasti pillua.

– Kiitos, kiitos, sai Emma soperrettua ja painoi sitten katseensa alas.

Edelliskerran tapahtumien jälkeen en ollut varma, tulisiko Emma vielä meille lastenvahdiksi, mutta kyllä hän vain tuli vaimoni soittaessa hänelle. Nyt keikka oli ohi ja Emma valmiina lähtemään kotiin. Minuun päin hän ei ollut luonut katsettakaan, enkä itsekään ollut sanonut hänelle mitään vaimoni läsnä ollessa. Nyt otin kuitenkin takin eteisen naulakosta.

-Minä voin kyllä heittää Emman kotiinsa.

Katsahdin kelloani ja jatkoin:

-Menen sitten samalla toimistolle, minulla on siellä liikeasioita. Voi mennä myöhäänkin tänään.

Vaimoni nyökkäsi, hän oli tottunut siihen että menestyvällä liikemiehellä oli kiireiset aikataulut ja pitkät työpäivät. Vaimoni antoi minulle vielä suukon lähtiessäni.

Emma ei sanonut sanaakaan kun kävelimme autolle, eikä vielä sittenkään kun tuliterän BMW:n moottori murahti käyntiin ja aloin ajaa hänen asuntoaan kohti. Olin vienyt hänet kotiin pari kertaa aiemminkin lastenvahtivuorojen jälkeen, silloin olimme rupatelleet matkalla kaikenlaisia joutavia mutta nyt tunnelma oli toinen. Emma katseli koko matkan ajan hiljaisena ulos auton ikkunasta, mutta huomasin miten hän puristeli käsiään nyrkkiin ja sitten taas avoimeksi hermostuneisuuden merkkinä.

Emma varmaankin mietti, oliko tehnyt kammottavan virheen pelehtiessään perheellisen miehen kanssa ja voisiko koko tapahtuman vain lakaista maton alle ja unohtaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Minä en ollut sanonut viime kerran tapahtumista mitään, kuten ei hänkään. Mahtoiko Emma olla huojentunut vai pettynyt asian hautaamisesta, varmaankin vähän molempia. Saapuessamme Emman asuinkerrostalon eteen nousin kuitenkin autosta ja totesin hänelle lyhyesti.

-Parempi että saatan sut kotiovelle saakka, kaikenlaisia pervoja on nykyään liikkeellä.

Seisoessamme vierekkäin Emman oman asunnon oven edessä ja hänen kaivaessaan avainta esiin käsilaukustaan, asetin yhtäkkiä käteni Emman takamukselle ja kouraisin sitä kunnolla.

-No niin lutka, avaapa sitten ovi niin mennään sisään.

Mitään ei siis oltukaan unohdettu. Emman käsi tärisi hiukan eikä hän saanut heti avainta lukkopesään. Puristelin hänen pyllyään huolettomasti kunnes Emma sai viimein oven aukaistua.

-Eikö sulla pitänyt ollut liikeasioita, Emma kysyi ääni vavahtaen.

-Niinhän mulla onkin. Sun kanssasi.

Emman asunto oli kuin tyttö itsekin, huoliteltu ja siisti. Sisustus oli tosin selvästi aivan liian kalliilla maulla toteutettu opiskelijatytön asunnoksi. Emman opinnot oikeustieteellisessä jatkuisivat vielä pitkään ja juristin tulot olisivat monen vuoden päässä tulevaisuudessa, mutta neitokainen piti selvästi luksuselämäntavasta ja käytti rahaa paljon enemmän kuin mitä lastenvahtihommissa voisi koskaan tienata. Neidille ei myöskään kelvannut soluasunto opiskelijatalossa vaan hänen piti saada asua teini-ikäisenä opiskelijana keskellä pääkaupunkia kämpässä jonka vuokra oli varmasti melkoinen. Mietin itsekseni, paljonko hänellä mahtoi olla jo nyt opintovelkaa.

Kävelin keittiöön ja ympärille vilkuillen totesin kuin itsekseni:

-Jaaha, mitähän herkkuja täällä mahtaa olla tarjolla.

Emma suuntasi kohti jääkaappia.

-En tiedä onko mitään herkkua, mä en yhtään osannut varautua…

Tartuin Emmaa hartioista ja ohjasin hänet voimallisesti keittiön pienen pöydän äärelle.

-En mä niistä herkuista puhunut. Mene nojallesi pöytää vasten ja pyllistä, nyt tarkastetaan panolelun herkut.

Emma asettui ohjauksessani käsketyllä tavalla nojalleen, kädet kyynärpäitä myöten pöydällä ja pylly nätisti pystyssä. Asetuin suoraan hänen taakseen ja mittailin hänen pakaroitaan käsilläni.

-Onpa tosi tiukat ja persettä esittelevät housut taas lutkalla, taidat nauttia siitä että miehillä seisoo sun seurassasi. Et uskokaan miten kovana mulkkuni oli kun esitit kilttiä tyttöä vaimolleni. Likainen pikku portto makaa varatun miehen kanssa ja sitten lepertelee tämän vaimolle. Tuollaista narttua pitäisi kyllä kurittaa kovemmalla kädellä.

Tartuin Emman housuista ja aloin vetää niitä alaspäin. Piukat housut putosivat tytön nilkkoihin, ja hänellä oli jaloissaan enää pelkät pikkuruiset stringit hänen pyllistäessään edessäni. Aloin vetää stringejä hitaasti pois hänen jaloistaan.

-Munaahan sä tietysti haluat, vai mitä lutka?

-Kyllä haluan. Anna munaa, oon lutka ja haluan saada sun isoa munaa, Emma vikisi jo todella kiimaisena. Stringit putosivat vuorostaan nilkkoihin ja työnsin sormeni hänen jalkoväliinsä. Emman vartalo sävähti kuin pienen sähköiskun saanena ja hän ulvaisi ääneen.

-Sähän olet aivan läpimärkä, täällä valuu jo pitkin reisiä. Huora on tosiaan mulkun tarpeessa.

-Niin on, haluun munaa. Pane jo mua, en kestä… anna huoralle munaa Kimmo…

Emma aneli minulta kyrpää ja nosti peppuaan ylemmäs tarjoten sitä vieläkin paremmin pantavaksi. En pitänyt turhaan kiirettä vaikka minulla seisoikin kivikovana, vaan nautin kuunnellessani Emman inisevää kerjäämistä. Avasin kuitenkin hitaasti housuni, ja kun ne putosivat jaloistani nojauduin Emmaa vasten. Painauduin häneen niin että kullini painautui vasten Emman paljasta pakaraa jotta hän saattoi tuntea sen mahtavan koon ja kovuuden.

-Onko pikkuhuoraa koskaan pantu perseeseen?

-Mitä? Ei, ei ole. Mutta et sä voi, sulla on niin iso.

Tartuin Emman poninhännästä ja vedin hänen päätään taaksepäin, en riuhtasemalla vaan hitaasti pakottamalla. Emma nojasi keittiön pöytää vasten peppu pystyssä ja pää epämukavasti taaksepäin. Kysyin häneltä ankarasti:

-Kummalla meistä on kalu?

-Sulla, Emma vastasi ääni vingahtaen.

-Entä kumpi on lutka?

-Mä. Mä olen lutka.

-Aivan. Ja jos haluan työntää kaluni sunlaisesi teinilutkan tiukkaan pikku perseeseen, niin sitten myöskin työnnän. Kyllä se sinne mahtuu, kun pannaan mahtumaan. Säkin kyllä opit tykkäämään siitä ja kerjäät varmaan vielä lisääkin, tuollainen huora kun olet.

Sen sanottuani tartuin Emman pakaroihin ja aloin vetää niitä erilleen toisistaan. Emma vinkaisi ja kiemurteli allani mutta painoin hänen ylävartalonsa helposti takaisin pöydän pintaan. Sitten asettelin kaluni hänen peppuaukkonsa kohdalle ja aloin työntyä sisään.

Emma huusi kovaan ääneen, kivun mutta myös nautinnon sekaisella äänellä tuntiessaan isokokoisen mulkun työntyvän vastustamattomasti peräaukkoonsa. Naurahdin hieman ja totesin ivallisesti:

-Noin juuri, nyt koko rappu kuulee varmasti millainen lutka tässä talossa asuu. Tietävät sitten naapurin sedätkin kuka on talon huora kun näkevät sinut hississä tai pesutuvassa.

Emma tiesi että olin oikeassa, mutta ei voinut mitään sille että jokaisen uuden työntöni myötä häneltä pääsi sellainen huuto ja voihke että koko rappu sen varmasti kuuli. Nussin häntä itse määräämääni tahtiin, Emma saattoi vain olla pantavana ja tuntea kivikovan mulkun muodon ja liikkeen yhä uudelleen syvällä pakaroidensa välissä. Tytön kroppa huojui ja poninhäntä heilahteli työntöjeni tahdissa. Kourin Emman rintoja ja työnsin sormeni hänen jalkojensa väliin samalla kun teiniprinsessa oppi miten peppua jaetaan.

Lopulta saavutin huippuni, rynkytin viimeiset rajut työnnöt ja laukesin suoraan panoleluni sisään samaan aikaan kun hänkin sai kiimaisen orgasmin. Spermaa, pillumahloja ja hikeä valui pitkin Emman reisiä kun hän rojahti käytettynä ja inisevänä vasten keittiön pöytää. Minä kellahdin myös hetkeksi pikku leluni päälle.

Emma makasi yhä hiljaa huohottaen puoliksi pöydän päällä kun minä aloin jo vetää vaatteita ylleni. Kaivoin samalla lompakon esiin taskustani ja sieltä 500 euron arvosta seteleitä. Pudotin setelit Emman vierelle pöydälle. Emma katsoi seteleitä hetken ymmällään ja tajusi sitten.

-En mä… en mä rahan takia.

-Minähän sanoin, että meillä on liikeasioita. Kyllä huoran on saatava mitä huoralle kuuluu. Sulla on aika kallis maku, lastenvahtituloillako meinasit maksella käsilaukut ja opintolainat? Sen sijaan että tekisit sitä mistä tuollainen lutka eniten nauttii ja saat siitä vielä mukavasti rahaa.

Hetken näytti siltä kuin Emma aikoisi sanoa vielä jotain, mutta ei sitten sanonutkaan. Hän ei myöskään ojentanut rahoja takaisin vaan päinvastoin puristi sormensa seteleiden ympärille. Taputin häntä pyllylle ja naurahdin.

-Fiksu pikku huora. Tästä lähtien vaimoni soittaa sulle mikäli tarvitsee lastenhoitopalveluita, ja minä soitan kun tarvitsen huoran palveluita. Vaimoni ei tarvitse tästä järjestelystä tietää, etkä sinä varmaankaan aio kertoa omille tutuillesi, mutta luulenpa että tienaat jatkossa vielä mukavat tulot. Onko asia selvä, huora?

Emma ei enää juurikaan edes epäröinyt, vaan nyökkäsi nöyrästi.

-Kyllä on.

Poistuin Emman asunnolta ja lähdin ajelemaan kohti firmani toimistoa. Minulla tosiaan oli siellä vielä muita liikeasioita hoidettavana, vaikka päivän tärkeimmän diilin olinkin jo tehnyt Emman kanssa. Neiti oikeustieteilijä ei ollut edes kysynyt sopimuksen tarkempia ehtoja vaikka oli jo sitoutunut siihen. Pikkuhuora taitaa vielä yllättyä, ajattelin hymy huulillani.

Yksi kommentti viestissä: “Panoleluni Emma”

  1. kiimapillu says:

    kiva että mun tarina inspiroi kirjoittamaan lisää emman seikkailuista 😉 ihanan kiihottava. ehkä olisit voinut alussa mainita kuitenkin asiasta

Kommentoi

top