search
top

Minni, osa 7: Minni ei saa laueta ilman lupaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 2.81 out of 5)
Loading...

Työpäivä kuluu verkkaisesti, kun ajattelen vain nautintoa, jonka tänään aion tarjota kovia kokeneelle Minnille. Hän on tänään oikeutettu yhteen orgasmiin – halusi hän sitä tai ei. Yksi parhaita puolia orjien kurittamisessa on se, että he laukeavat juuri silloin kun minä niin tahdon – tai ovat laukeamatta. Yksikään orja ei voi vastustaa vibraattoria, joka hieroo herkkää klitorista, tuota koko ihmiskehon herkintä osaa.

Työpäivän jälkeen valmistan meille illallisen ja otan sitten keskiviikkoillan kunniaksi lasillisen viskiä, ennen kuin lähden Minnin kimppuun. Rentoudun oikein kunnolla. Vasta illalla avaan jälleen orjakammarin oven, jossa Minni on odottanut koko päivän. Olen antanut hänelle täksi päiväksi lehtiä luettavaksi ja radion kuunneltavaksi, jottei hän tylsistyisi orjakammarissa aivan kuoliaaksi. Kiinnitän talutushihnan hänen kaulaansa, eikä hän enää vastustele – on kai todennut, että on parempi totella, tai muuten seuraa kipua. Talutan hänet nyt leikkihuoneeseen, jonka oven lukitsen perässäni. Avaimen sujautan taskuuni. Niin orja tietää olevansa nyt vankina eikä yritä mitään.

Pakotan Minnin jälleen kontalleen pää lattiaa vasten. Sitten kaivan taskustani anaaliplugin, saman jota käytimme aiemmin. Hieron siihen kunnolla lämmittävää liukuvoidetta ja alan työntää sitä hänen pikkuiseen peppureikäänsä. Minni uikuttaa koko ajan. Nyt plugi uppoaa jo nopeammin, venyttelystä on tainnut olla hyötyä. Työnnän plugin syvälle Minnin peppuun niin, että se on kantaansa asti kiinni hänessä. Painan plugia vielä oikein kovaa, ja Minni huudahtaa tuskasta.

”Miksi te teette tämän minulle?” hän parahtaa. ”Eikö tämä jo riitä?”

”Voi, pikku Minni, sinä tarvitset tätä plugia tänään, sillä tänään sinulla on juhlapäivä.”

”Ei kovin kivalta juhlalta kuulosta”, hän vaikeroi.

”Kyllä minulla on oikein kivaa.”

Minnun peräaukon plugittamiseen on kuin onkin syy. Olen huomannut, että anaalihuoria yhdistää yksi piirre: kun heidän peppunsa on aina plugitettu orgasmin hetkellä, heistä tulee ikään kuin Pavlovin koiria: he oppivat, että pepun käyttö yhdistyy orgasmiin. Niinpä he alkavat lopulta kiihottua pelkästä pepun käsittelystä niin, että heidät on helppo lopulta kiihottaa orgasmiin – ja joskus, kun peppupano on oikein intensiivinen, pimppiin ei edes tarvitse koskea. Tämä koskee kuitenkin vasta kokeneita anaaliorjia, jollaiseksi Minnillä on vielä pitkä matka. En kuitenkaan epäile hetkeäkään, etteikö hänestäkin kovalla työllä kehkeytyisi vielä oikea anaalihuora. Siihen vain menee vielä aikaa ja vaivaa.

Tänään aion köyttää hänet kyykkyasentoon. Pakotan hänet seinän viereen ja sidon hänen kätensä jälleen niin, että hilaan ne vinssillä ylös kohti kattoa. Jalat sidon niin, että ne pysyvät koukussa ja erillään. Nyt Minni nojaa seinään kyykkyasennossa niin, että hänen pillunsa on mukavasti esillä pikku hierontasessiota varten.

”Tänään sinun pillusi saa jotain sellaista, josta et ole osannut haaveillakaan”, kuiskuttelen Minnin korvaan. Sitten suutelen häntä suulle. Hän vastaa vaisusti. Silitän hänen poskeaan, kunnes kaivan taskustani silmäsiteet. Peitän Minnin silmät. Hän selvästi säikähtää, kun ei näekään enää mitään, niin tehokkaasti silmäsiteet peittävät hänen silmänsä. Sitten haen pöydältä ”taikasauvan”, joka on vibraattori, jonka päässä on värisevä pallo. Laitan vibraattorin pienelle teholle ja siirrän sen Minnin auki ammottavalle pillulle. Pillun huulet leviävät entisestään, kun painan vibraattoria hänen teinipimppiään vasten.

Minni kirahtaa välittömästi. Hänen suunsa aukeaa avonaiseksi. Annan vibraattorin surista Minnin pillussa.

”Herra…” hän huokaa.

Työnnän nyt kaksi sormeani Minnin pilluun ja alan liikutella niitä ees ja taas.

”Herra, saan…k…” Minni huohottaa.

”Mitä sanot, lutka?”

”Saanko…”

”Hmm?”

”Herra, saanko laueta!” Minni saa lopulta sanottua selkeällä äänellä.

”Et”, sanon ykskantaan.

Minni huokaisee pettymyksestä ja huohottaa ja vääntelehtii vibraattorin voimasta edelleen.

”Sir… saanko laueta…”

”Et.”

Nyt Minni on jo pulassa.

”Sir, minun on pakko… minun on pakko…”

”Ei ole pakko. Sinä haluat laueta, koska olet lutka. Ja minä en anna sinulle siihen lupaa, minä olen sinun omistajasi ja minä päätän, mitä sinun kehollesi tapahtuu.”

Minni voihkii nyt jo kuuluvasti. Hän selvästi pinnistelee pitääkseen orgasmin kurissa.

”Pidättele sitä, pidättele.”

”Herra…”

”Pidättele!” käsken ponnekkaasti.

Minni alkaa voihkia yhä kovempaa. Pää retkahtaa taaksepäin. Sitten tunnen, kuinka hänen pillunsa alkaa sykähdellä niin suurella voimalla, että tunnen sen pillussa olevissa sormissani – ja tiedän, mitä se tarkoittaa.

Vedän vibraattorin nopeasti pois.

”Minni, laukesitko juuri ilman lupaa?”

”Sir, minä… minä…”

”Vastaa, kun omistajasi esittää sinulle kysymyksen!”

”Sir, en voinut sille mitään.”

Haen pöydältä kepin ja alan taputella sillä Minnin orgasmin jälkeen herkäksi käynyttä pillua. Minun oli, kuten sanoin, kyllä tarkoitus antaa hänen laueta, mutta halusin ensin kiusata häntä vähän ja antaa hänen pidätellä orgasmia. En kuitenkaan ottanut huomioon, että kokematon orja ei välttämättä pystyisi pidättelemään kovin kauan.

”Minä kerroin sinulle säännöt ensimmäisenä päivänä. Taidat olla nopea unohtamaan. Kolmas sääntö: sinä et laukea ilman lupaa. Kaiken lisäksi et noudattanut neljättä sääntöä: orgasmista, kun sen saa, vaikka ilman lupaakin, on aina kiitettävä. Nyt olet pulassa, tyttö kulta.”

Annan Minnin tissukoille pari napakkaa lyöntiä, mutta päätän sitten, että voisin kokeilla toisenlaista rangaistusta. Kello on jo paljon, onkin pian aika mennä nukkumaan. Päätän, ettei Minni pääse tänään orjakammarin pehmeälle patjalle, vaan saa viettää yön häkissä. Häkkirangaistusta hän ei sitä paitsi ole vielä kokenut.

”Orja, tänä yönä sinä nukutkin häkissä. Olet ollut sen verran kuriton, että tarvitset kunnon mieltä riipivän rangaistuksen.”

Talutan Minnin kuritushuoneeseen, jossa orjahäkki odottaa. Avaan häkin oven ja viittaan Minnille, että hän saa astella sisään. Sitä ennen tuon hänelle illallisen koirankupissa. Alkuperäinen tarkoitukseni oli ollut, että söisimme kerrankin illallista pöydän ääressä, pitihän tämän olla Minnin juhlapäivä, mutta säännön rikkomisen jälkeen en ole ollenkaan niin hempeällä tuulella.

”Isäntä… voisinko käydä ensin potalla?” Minni kysyy arasti syötyään.

Kysymys yllättää minut. Unohdin kokonaan, että orjalla on fyysisiä tarpeita. Mietin hetken potan tuomista häkkiin, mutta tulen sitten toisiin aatoksiin. Rangaistus vaan paranee, jos tyttö saa koko yön pidätellä pissaa. Hänellä täytyy olla kova hätä, jos hän uskaltaa ja kehtaa pyytää päästä potalle.

”Luulenpa, että tämän yön ajan sinun pitää pärjätä ilman pottaa.”

Minnin iho nousee kananlihalle. ”Koko yökö? Mutta…” hän sanoo hiljaa.

Työnnän Minnin väkivaltaisesti häkkiin ja lukitsen nopeasti häkin oven. Hän lysähtää pienen häkin lattialle. Häkissä ei pysty makaamaan, joten hänen yöstään on tulossa hyvin epämukava. No, tätähän hän kerjäsi.

Kun aamulla astelen kohti Minnin häkkiä, arvaan jo hajusta, mitä on päässyt käymään: hän on laskenut alleen. Minni on jo hereillä, liekö nukkunut epämukavassa häkissä yöllä paljonkaan.

”Mitäs pikku lutka tietää?” kysyn viekoitellen. ”Taitaa sinulla olla vähän pidätysongelmia.”

Minni pysyy vaiti ja kääntää päänsä häpeissään alas.

”Miten yö meni?” kysyn ilkikurisesti.

”Isäntä, oli kamalaa yö”, hän vastaa. ”Voisinko päästä ensi yöksi orjakammariin?”

”Katsotaan sitä sitten kun selviää, oletko hyvä pidättämään asioita silloin kun sinun pitää. Nyt ei kyllä hyvältä näytä.”

Avaan Minnin häkin oven ja otan hänet syliini. Suukottelen ja hyväilen häntä hellästi – nöyryytetty tyttö taitaa nyt olla pienen lohdutuksen tarpeessa. Onneksi tänään pääsemme jatkamaan leikkejä.

”Saat itse siivota sotkusi”, sanon ja haen hänelle rievun ja puhdistusainetta. Jään katselemaan, kuinka Minni peppu pystyssä pyyhkii häkin lattiaa. Näen hänen peppunsa takaa pilkistävän pienen viivapillun. Minnin ollessa selkä päin kumarrun taputtelemaan hänen peppuaan. Sitten vedän peppupuoliskot esiin niin että näen hänen peräaukkonsa ja pilluaukkonsa. Sipaisen myös hellästi hänen pimppiään. Nautin siitä, miten saatan hetken mielijohteesta alkaa kosketella orjiani, eikä heillä ole siihen asiaan juurikaan sananvaltaa. Pyyhkäisen myös paperilla nopeasti Minnin pimpin puhtaaksi. Sitten läpsäisen Minniä tuntuvasti pepulle.

”No niin, tulepas aamupalalle. Minulla on kohta kiire töihin, ja sinua kutsuu sen jälkeen jälleen häkki.”

Olen kattanut Minnille annoksen kaurapuuroa hedelmillä ja pähkinöillä lattialle koirankuppiin. Minni on niin nälkäinen, ettei tappele vastaan vaan syö mukisematta kontillaan koirankupista. Syömisen jälkeen suljen hänet jälleen häkkiin – edelleen käsiraudoissa niin, ettei hän saa plugia pois pepustaan. Kaiken varalta sidon käsiraudat kiinni häkin seinään. Tämä olkoon rangaistuksena häkin kastelemisesta. Tällä kertaa tuon hänelle kuitenkin potan ja juotavaa, jälleen koirankupissa. Työpäiväni kestää kahdeksan tuntia, sen hetken Minnin on pärjättävä.

Iltapäivällä palaan kotiin töiden jälkeen ja ajattelen, mitä seuraavaksi teen Minnille. Koko eilinen suunnitelmani muuttui, kun Minni kaikesta huolimatta laukesikin ilman lupaa. Toisaalta osasin odottaa sitä, sillä kielsin häneltä pitkään, ehkä vähän liiankin pitkään, laukeamasta. Nyt olisi vuorossa seuraava leikki.

Nojaudun häkkiin ja vain katselen alastonta, avutonta pikku Minniä, joka on saanut viettää koko päivän yksin häkissä. Hänen olonsa on taatusti tukala.

”No niin, huora. Nyt olet kärsinyt rangaistuksesi. Mikä olo sinulla on?”

”Epämukava. Päästäkää minut pois häkistä”, hän niiskuttaa.

”Kuulepas, huora. Olet käyttäytynyt erittäin, erittäin huonosti. Sinulla on selvästi noita pidätysongelmia – et pysty pidättämään orgasmia etkä edes pissaa. Olet todella oikea huora.”

”Älkää kutsutko minua huoraksi. Minä olen Minni, minä olen tyttö enkä mikään huora. Te itse olette minut tänne pakottaneet ja pakottaneet tekemään niitä kauheita juttuja.”

”Niin kuin sanoin aiemmin tässä, on suuri kunnia päästä kunnon orjakoulutukseen. Sinun pitäisi vain olla kiitollinen.”

”Kuinka voin olla kiitollinen siitä, että käytätte ruumiinaukkojani omiin tarkoituksiinne?”

”Ruumiinaukkojen antaminen toisten käytettäväksi on orjan tehtävä. Kyllä sinä siihen vielä totut.”

Minni alistuu. Hän venyttelee vähän, sillä hän on joutunut olemaan käytännössä koko päivän samassa asennossa häkin pohjalla. Annan hänen tehdä niin rauhassa, hän on kärsinyt aika tavalla, vaikka toisaalta hänen rikkeensäkin oli pahimmasta päästä.

”Herra, ettekö voisi riisua minulta tätä plugia? Minä… olen pitänyt sitä jo aika kauan.”

”Ehei, huora. Seuraavaksi on vuorossa uusi leikki.”

Talutan Minnin jälleen leikkihuoneeseen. Kaivan esiin vanhan, likaisen patjan, jonka asetan lattialle. Käsken Minnin siihen selälleen makuulle. Sitten sidon hänet tähtiasentoon niin, että köydet ovat kiinni lattiassa olevissa koukuissa – jotka ovat olemassa juuri tätä varten. Nyt hänkin pääsee mukavasti makuulle. Sitten asetun hänen reisiensä väliin ja levittelen käsilläni hänen huorapilluaan oikein leviälti. Pillu on oikein kaunis ja pinkki ja venyy mukavasti sormieni käsittelyssä. Levitän huulet auki sormillani, kostutan sormea suussani ja painelen sitten kauniisti esillä olevaa klitorista. Minni värähtää äkillisestä kosketuksesta, joka osuu suoraan hänen herkälle klitorikselleen.

”Miltä tuntuu, lutka?” kysyn, kun sormeilen hänen pilluaan.

”Herra, tuntuu…” hän aloittaa, mutta ei suostu kertomaan, että tuntuma on hyvä. Myös minusta pillun siveleminen ja hierominen tuntuu sormissa hyvältä. Upotan kaksi sormeani sisälle Minniin. Hän ei ole erityisen märkä – vielä – mutta kostuu kyllä. Samalla koskettelen hänen avutonta klitoristaan.

Sitten kaivan esiin uudelleen vibraattorin, jolle Minni aiemmin ilman lupaa laukesi. Asetan sen tällä kertaa astetta kovemmalle teholle.

”Miltäs se tuntuu, pikku lutkaseni?” kysyn uudelleen.

Minni ei ensin vastaa, ynisee vain hiljaa.

”T-tuntuu… tuntuu hyvältä…” hän saa lopulta soperrettua. Jatkan pimpin työstämistä vibraattorilla. Minni alkaa sätkiä vibraattorin alla, hänen selkänsä taipuu kaarelle nautinnosta. Vibraattori surisee hänen pilluaan vasten. Painan vibraattorin nyt täysille. Minni sävähtää uutta voimakkuutta ja kirkaisee, epäilemättä nautinnosta. Minni alkaa jopa painaa lantiotaan yhä tiukemmin lelua vasten, niin kovin hän sitä haluaa.

Lopulta hän ei enää kestä.

”Sir, saanko laueta?”

”Et.”

Kiellän jälleen ykskantaan.

”Sir… pyydän… please…”

”Et.”

Olen edelleen jämäkkä.

”Sir…”

”Niin?”

”S… s… saanko… saanko… saanko laueta?”

”Pidättele. Pidättele, pidättele!”

Minnin silmät ja huulet puristuvat kiinni, kun hän pidättelee orgasmia.

”Sir… please…”

”Pidättele.”

”Sir…”

”Hyvä on, lutka. Olet kärsimystesi jälkeen ansainnut yhden orgasmin. Saat laueta.”

Minni voihkii jo kovaäänisesti – ja hänen äänensä kohoaa yhä uuteen korkeuteen, nyt hän suorastaan huutaa, kun orgasmi iskeytyy häneen. Hänen selkänsä taipuu yhä enemmän kaarelle aivan kuin pikku kissalla. Koko seksilelu tärisee, kun Minni laukeaa sitä vasten. En malta olla kokeilematta, miten pikku Minnin pillu sykkii orgasmin voimasta, vaan työnnän sisään yhden sormen, ja toden totta – orgasmin voi tuntea ulkopuolinenkin.

Asetun hajareisin Minnin päälle ja annan hänelle syvän suudelman. Silittelen sitten hellästi hänen kasvojaan ja hiuksiaan. Minni on voipunut ja hikinenkin orgasmin jäljiltä. Suukottelen hänen kasvojaan ja pehmeitä, kosteita huuliaan.

”Noin, hyvinhän se meni. Sait pidäteltyä siihen asti, että annoin luvan. Juuri noin oikean orjan täytyykin tehdä – ei laukeamista ilman lupaa, vain luvan kanssa saa tulla ja kovaa saakin, niin kuin sinunlaisesi huora ainakin.”

Suutelen Minniä vielä kerran.

”Tänään en tyydytä itseäni sinuun, eilen nain sinua niin useasti.”

”Kiitos, sir.”

”Älä liikaa innostu – huomenna meillä on edessä kova päivä. Pääset kokemaan jotain, joka on murtanut kurittomankin orjan. Voit mietiskellä sitä yöllä orjakammarissa.”

”Sir, mitä meillä oikein on vuorossa?”

”En kerro, saat pysyä jännityksessä. Mutta lupaan, että orgasmin jälkeen se tulee olemaan aivan uusi kokemus.”

Talutan Minnin jälleen orjakammariin. Hän ei osaa aavistaakaan, että huomenna pääsemme leikkimään vähän sähköllä.

Kommentoi

top