search
top

Paula äidin opetuksessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 3.13 out of 5)
Loading...

Olin varmaankin jotain 8-9 vanha, kun ensimmäistä kertaa aloin jollain tavoin kiinnostumaam pissaleikeistä. Joitain vuosia aiemmin olin nähnyt, kun äitini kyykki kylpyhuoneessa lattiakaivon päällä ja pissa suihkusi karvaisesta jalkovälistä lattialle. Meillä tehtiin kotona tuolloin jotain remonttia ja äiti ei päässyt vessaan ja yllätin hänet vahingossa kylppäristä. Tämä palautui sitten vuosien jälkeen mieleeni hauskana ja mielenkiintoisena tapahtumana. Toki pillutkin kiinnosti, koska oltiin luokkatovereiden kanssa koulumatkalla luettu repaleisia Jalluja ja Kalleja metsikössä, johon joku niitä oli heitellyt. Jännältä näytti karvaiset avoimet pillut sekä paljaat tissit jotka tuohon aikaan lehdissä vielä esiteltiin aika luomuina. Ei ollut sheivattuja pimppejä tai silikonirintoja. Vaikka masturboiminen oli tuntematon käsite niin silti tuli jännä tunne pippeliin, kun niitä kuvia riekaleisilta sivuilta katseli. Samoin muisteli myös miltä äidin karvatuhero näytti ja voisiko katsoa jotenkin lähempää.

Kotona leikeissä minulla oli kaikenlaisia purkkeja ja puteleita. Mitä lie niistä rakentelinkaan keksin yhtenä päivänä pissata yhteen pikkuiseen ehkä desilitran kokoiseenpulloon. Pinnistelin pissaa ja pidin pulloa pippelin päässä kiinni ja sainkin hyvin lirutettua keltaista lämmintä virtaa pullon täyteen. Piilotin pullon vaatehuoneeseen, jossa pidin majaani ja olin sinne kerännyt muitakin tarvikkeita ja lelujani. Aina välillä leikkieni lomassa avasin pullon ja maistoin kielenkärjellä pissaa. Kirpeää ja pistävää se oli, mutta kivalta ja tuhmalta se tuntui.

Yhtenä päivänä sitten tullessani koulusta se valkoinen pullo oli keittiön pöydällä. Äitini Paula tuijotti minua kiukkuisena ja alkoi tivata:

– Mikä tää pullo on? Mitä sä oot sillä tehny?

Pelkäsin selkäsaunaa tai muuta ja änkytin vain etten tiedä pullosta mitään.

– Mä löysin tän tuolta vaatehuoneesta. Siellä oli pissaa! Siis sä olit kussut tohon pulloon!? Mitä sä oot tolla tehny?

Yritin vain kieltää, etten tiennyt asiasta mutta turhaa se oli. Nolona vastailin vain etten mitään ihmeellistä ja koitin päästä tilanteesta.

(Tässä vaiheessa tarina vaihtuu fiktiiviseksi fantasiaksi. Oikeasti äiti oli kaatanut pissat pois ja homma unohtui pian, eikä siihen enää palattu)

Äitikin rauhoittui ja istahti keittiön pöydän ääreen.

– Noniin, kerroppas nyt vaan miksi sä olit pissannu pulloon ja piilottelit sitä tuolla? En mä sua rankaise, haluun vaan tietää miten sä oot tälläistä keksinyt.

Päätin tyytyä kohtalooni ja tunnustaa koko nolon totuuden.

– No mä halusin vaan kokeilla, kun se tuntu niin hauskalta.

– Mitä sä tällä pullolla sitten teit? Maistoitko sä pissaa?

– No kyllä mä pari kertaa maistoin. Kun siitä tuli sellai jännä tunne.

– Mihin tuli? Tuntuiko sulla pippelissä jotain, äiti uteli.

– Joo, no semmoi kihelmöinti…

– Voi herran jestas. Mä en ymmärrä miten sua tollanen voi kiinnostaa.

– Nokun sillon joskus kauan aikaa sitten näin sut kyykyssä pissalla. Ni se näytti kivalta.

– Siis tykkäsitkö sä kattoa kun sun oma äitis pissaa? Mitäs kaikkea sä oot sitten nähny?

– No sun pimpin ja et sieltä tuli pissaa. Sit oon ajatellu et jos sen näkis paremmin. Ja saunassa koittanu alalauteelta kattoa.

Aloin nyt paljastamaan suurimpia sen hetkisiä fantasioitani, enkä edes ymmärtänyt niiden olevan jollain tapaa seksuaalisia.

– Voi hyvät pieksut. Ethän sä voi oman äitis pillua katella.

– No mut sen takia mä tohon pulloon pissasin ja ajattelin sitä hetkeä ja sun pillua.

– Onko sun kaverit kertonu tämmösistä samanlaisista jutuista ja ootko sä puhunu näistä niille?

– En oo. En kehtais kertoo mitään.

– Älä kerrokaan mitään.

Samalla äitini siirtyi viereiselle tuolille ja laski kätensä reidelleni ja katsoi minua silmiin.

– Tehäänkö niin, että voit kohta katsoa mun pillua, mutta et sitten enää pissaile mihinkään purkkeihin. Ja tästä et sitten hiisku kellekään mitään.

– Joo… En sano, vastasin vapisevalla äänellä.

Äiti johdatti minut heti makkariin ja tiputti collegehousunsa alas ja istahti sängyn reunalle. Sängyllä hän pujotti rusehtavat Sloggi pikkarinsa pois jalasta ja avasi reitensä edessäni. Äidin jalkovälistä avautui tuuheakarvainen pillu ja keskeltä pilkotti jotain vaaleanpunaista. Karvat rehottivat valtoimenaan ja nousivat aina hiukan kohti vähän pömpöttävää pyöreää vatsaa.

– Tuu vaan lähemmäs. Mee vaikka kontilles siihen lattialle ni näät mun pillun kunnolla.

Siirryin haltioituneena äiskän pimpin äärelle. Naamani oli ehkä 30 sentin päässä pimpsasta ja tunsin jännän hajun nenässäni. Olin saman hajun tuntenut joskus, kun olin penkonut pyykkikoria ja nähnyt äidin pikkareita siellä. Alavatsassa tuntui kihelmöintiä ja tunsin, että vielä pikkupojan pippelini jäykistyi housuissani.

– Haluutko sä koskea sinne? Kokeile vaan sormella.

Työnsin sormeni kohti karvakolmion keskustaa. Sinne missä oletin pimppivaon olevan ja mistä pillunhuulet olivat hiukan aukinaisena.

– Joo sinne vaan. Työntele silleen vaon suuntaisesti. Just noin. Paina vähän syvempään. Tunneksä miten äiskän pimppi on kostunut?

Pilluvako tuntui liukkaalta, kun työntelin sormeani ylös-alas karvoituksen välissä. Aikaisempi jännä haju voimistui ja pientä litinääkin alkoi kuulua.

– Just silleen. Kato kun vähän levitän pillunhuulia. Näyttääkö hyvältä? Tossa on kato häpykieli. Hiero siitä. Vai haluisiksä maistaa?

Upea karvainen tuhero aukesi silmieni edessä. Äiti levitti vittuaan sormilla ja näin miten se kiilteli kiimalimasta. Ynähdin vain äidin kysymykselle, sillä hänen pillu oli ihanin mitä olin koskaan nähnyt. Pieni klitoriksen nupukka törrötti yläreunassa ja aloin hieroa sitä sormellani.

– Njooh, siitä. Ei sais Mikko koskea äidin pilluun. Ei sais. Tuntuu hyvälle. Maista ja nuole äiskän märkää pillua, jooko Mikko kulta.

Tein työtä käskettyä ja työnsin kieleni äidin pilluun. En tiennyt yhtään millaista makua odottaa. Pimpsa maistui vähän kirpeältä ja ummehtuneelta. Ehkä vähän jopa pissalta, jota olin kielen kärjellä vaatehuoneessa maistanut. Lipsuttelin äiakän karvaista vakoa, joka tuntui vuotavan liukasta limaa päiväpeitolle asti. Nuolin koko vakoa, työnsi kieltä syvälle reikään ja pyörittelin klitorista kieleni päällä.

– Oihjoi, Mikko. Tuhma oot kun äidin pillua nuolet. Ei sais äiti antaa nuolla. Tuntuu hyvältääh.. Uuh, nyt tulee.

Äiti nosti lantionsa ylös, niin että nenäni sujahti pilluvakoon. Jatkoin tussun nuolemista, koska ei äiti ollut käskenyt lopettaakaan ja oli se minustakin kivaa. Hänen selkä nousi kaarelle ja suusta pääsi ulinaa aiemman huohotuksen aijaan.

– Aaa-ah.. Uiih, uuiih, uuiiiih. Mikkoooh ja äidin pillu…äidin pilluuuh.

Lantio lysähti sängylle voimakkaan orgasmin jälkeen. Itsehän en tuolloin tiennyt mikä orkku oli, mutta tiesin, että seksiä harrastaessa äiti voihkii ja se tuntuu hyvälle.

Äiti nousi istumaan ja kumartui suutelemaan minua suulle vaikka naamani oli aivan hänen pillumehuissaan.

– Se tuntui kuule hyvälle. Muistakin että tästä et puhu. Tälläistä ei äidit ja pojat saa tehdä. Äidiltä tulee nyt pissa ja sä kun siitä kai tykkäät ni tuu kattomaan.

Seurasin äitiä vessaan ja sängylle jäi vain märkä läiskä äskeisestä sessiosta muistuttamaan.

Äiti istahti pöntölle jalat levälleen, jotta näin kaiken. Pillusta valui limaa ulos ja sitten alkoi pissatippoja tipahdella. Tipat muuttuivat yhtenäiseksi suhkuksi ja kirkas pissa lorisi pönttöön.

– Saanko mä äiti maistaa pissiä?

– Ootpas sä tuhma poika. Äidin pissaakin vielä maistamassa. Noh maista nyt, kun tätä tuntuu tulevan reilusti.

Työnsin käteni äiskän kusisuihkuun. Virtsa oli lämmintänja ihan kirkasta. Ei ollut sellaista keltaista kuin oma pissa mitä vaatehuoneessa maistelin. Otin kämmenkupillisen äidin kusta ja hörppäsin. Se ei ollut yhtään niin kirpeää tai väkevää mitä odotin. Vain hieman suolaista, mutta todella hyvää. Myös äiti työnsi kätensä haaroväliinsä ja otti kämmenkupillisen omaa pissaansa ja maistoi.

– No eihän tämä hullumpaa. Aika hemmetin tuhmaa, kun tälleen äiti ja poika pissaa maistelemassa. On sulla ollut melkonen päivä, kun oon äidin pillua päässyt maistamaan ja saanut vielä pissamaistiaiset suoraan kiimaisesta pillusta. No nyt se pissi loppui. Sullakin näyttää pippeli törröttävän housuissa, niin mitäs jos tutustutaan näihin juttuihin joskus vähän lisää? Näytän miten pippelistäkin saa tulemaan samanlaisen hyvän olon ku äitikin sai sai äsken.

Äiti kumartui ottamaan vessapaperia, vaikkanitse olisin voinu nuolla karvapillun puhtaaksi eritteistä. Mitähän äiti sillä pippelijutulla tarkoitti?

Yksi kommentti viestissä: “Paula äidin opetuksessa”

  1. Anonymous says:

    Aivan mahtava, lisää samanlaista.

Kommentoi

top