search
top

Hyvän tytön siivousvuoro

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Muutamaa viikkoa myöhemmin.

Aamulla nykyisen käytäntömme mukaan herätin Ellin, ja autoin riisumaan yöpaidan.
Sitten Elli asettui sänkyynsä selälleen poikittain, pää laidan ulkopuolella ja jalat pystyssä seinää vasten.
Kun Elli oli asettunut, ja avanut suunsa, sujautin kyrpäni nuorten huulien väliin hyväiltäväksi ja aloin kosketella tyttäreni kasvavaa vartaloa, silitellä rinnannuppuja saaden pikkuiset nännit kovetumaan. Sivelin kapeita sääriä ja reisiä ja siitä käteni liukui pikku pimpille, jota hieroin sileiden häpyhuulten päältä.

Samalla Elli imi ja nieli siitintäni ja kun se oli kahvaa myöden nuoressa kurkussa ja Ellin kädet pakaroillani vetivät lantiotani lähemmäs.Silloin kumarruin ja aloin nuolla karvatonta pimppiä kosteammaksi,levitin sormilla kimmoisat huulet erilleen ja nuolin pikku klitoriksen pystyyn. Sitten kostutin etusormeni pään suussani ja pujotin sen tiukkaan pikkupilluun, en kovin syvälle, mutta jonkin matkaa.
Tämä sai minut nykyään laukeamaan nautinnollisesti syvälle tyttäreni kurkkuun. Sitten kehuin Elliä hyväksi tytöksi ja peittelin nukkumaan vielä pariksi tunniksi.

Keitiössä Emppu luki lehteä ja sanoi: “Ellin on jo varmaan aika tulla meidän sänkyyn katsomaan, mitä on tulossa, ja opettelemaan siivoamista.”

Vasta tyhjiin imetty kyrpäni nousi heti pystyyn ja nostinkin Empun pois tuoliltaan, ja käänsin hänet keittiön tasolle kasvot seinään päin. Kelasin mekon helman ylös, pujotin stringit alas ja levitin pilunhuulet terskallani.
Vaimoni oli jo vähintään yhtä kiihottunut kuin minäkin, märkyydestä päätellen ja niinpä hetken naituani hänen ihanan liukasta ja joustavaa pilluaan, vetäydyn ulos ja aloin työntyä voimalla hänen vastahakoiseen anukseensa.
Emppu osoitti hienoa itsehillintää, vaikka ynähtelystä päätellen hän ei ollut valmistautunut anaaliseksiin mitenkään ja äkillinen rynnäkköni satutti varmasti. Hän kuitenkin vastasi rentouttamalla reikäänsä, että pääsin suhteellisen vähällä vaivalla sisään ja sulkijalihasen napakka puristus viettelikin minut laukeamaan hänen suoleensa hetimiten.

Mukavaa aamua seurasi tylsä päivä mutta illalla oli lystiä.

Emppu toi Ellin sänkyyn, kun minä jo odottelin alasti ja kyrpä pystyssä. Kun Emppu oli riisunut itsensä ja Ellin, Emppu tuli vasemmalle ja ohjasi Ellin oikealle puolelleni polvilleen otti kyrvästäni kiini, painoi Ellin päästä alaspäin, että mulkku sujahti suuhun pehmeään lämpöön ja imuun. Sitten Emppu nousi nuoltavaksi kasvoilleni.
Nuolin ja imin vaimoni klitorista ja Emppu kiemurteli kiimassa ja märkänä kasvoillani.
Elli nuoli ja imi  kyrpääni märäksi ja kohta Emilia nousi kiihkosta väristen kasvoiltani, nosti Ellin pää pois kyrvältäni ja sanoi: “Nyt näytän, mitä kohta säkin pääset isille tekemään. Eli miten ollaan nussittavana, ihan niin kuin isot tytöt.”

Emppu nousi ratsaille reisieni päälle. Tattui kyrpääni ja ohjasi sen pillulleen.
“Ensin avataan huulet terskalla ja sitten sovitetaan pää sisään menoa varten pillun kyrpäreiän suulle… Sitten laskeudutaan…aahhh.. Niin…että se menee sisään…mmmmm!!”

Emppu laski irti kyrvästäni ja laski itsensä paaluni ympärille.
“Sitten aletaan liikkua.” Emppu nosti itseään ja alkoi naida nauttien pillunsa täyttymisestä. “Tästä… mies tykkää..” Emppu sanoi ja nai kyrpääni kiihottavin liikkein.
Jonkin aikaa Emppu ratsasti huohottaen ja nousi siten pois päältäni kääntyen selälleen. ” Nyt kun paikat on sopivasti auki, isi ottaa nautintonsa minun pillusta. Tässä tarvii vaan ottaa vastaan ja antaa miehen käyttää sua.”

Elli katseli silmät suurina, kun tungin asetuin hänen ätinsä päälle, sujautin  melani pilluun ja survaisin itseni pohjaan.
“Elli. Ime äidin tissiä samalla kun minä nussin sitä.” Kehotin tyttöäni.

Elli kumartui Empun ylle, pisti pienen kielensä esiin ja aluksi nuoli äitinsä kovettunutta nisää, Emppu painoi Ellin päätä pehmeää rintaa vasten ja Elli imi ja nuoli. Samalla minä puristelin toista tissiä ja kiihdytin panemisen tahtia.

Emppu laukesi väristen ja kouristellen kyrpäni ympärillä ja itsekin laskin siemeneni hänen sisälleen.

Hikisenä kävin selälleni makuulle ja Emppu yllätti vielä bonuksella: “Nuoleppas isin kyrpä puhtaaksi.”
Elli konttasi sängyllä viereeni, tarttui jo pehmenneeseen kaluuni ja alkoi nuolla minua puhtaaksi. Kun kulli tästä suukottelusta kovettui, niin Elli alkoi ilman eri kehotusta imeä minua tulemaan vielä kerran.

Otin Elliä päästä kiinni, ja riuskoin ottein tyydytin itseni hänen nieluunsa.

Kun Elli oli imenyt kaikki seksiliemet melastani, pistin Ellin nuolemaan äitinsä pillusta ulos valuvat spermat ja nielemään ne samalla, kun nuolee äidilleenkin vielä yhden orkun.

Kun Elli sitten lopetti, ja Emppu oli ihan vetelänä monesta orkusta, kysyin Elliltä: “Oliko hyvää?”
“Joo. Oli ihan erimakusta, kun sä tai äiti erikseen.”
“Hyvä Tyttö!”
“Millon mä pääsen nussittavaksi?” Elli kysyi.
“Lauantaina parin viikon päästä.” Vastasi Emppu. ” Kun Alli ja Ulla on mummolassa, niin sua nussitaan täällä koko päivä.”

Sitten kävimme nukkumaan. Minä keskellä ja tytöt kainaloissa.

4 kommenttia viestissä: “Hyvän tytön siivousvuoro”

 1. Justus says:

  Ihan hiton kiihottavaa laukean kokoajan.

 2. Anomuumi says:

  Hieno novelli, lisää kiotos

 3. Vitun hyvää says:

  Ihan mahtavaa materiaalia. Lisää näitä.

 4. Jaba45 says:

  Tahtoo lisää tätä, nää on hyviä!!

Kommentoi

top