search
top

Hyvän tytön kurkkutreeni.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Kun Elli oli aamulla ottanut minulta ensikertaa suihin, alettiin Allin ja Ullan mentyä nukkumaan harjoitella Empun johdolla syväkurkutusta.

Joka ilta Emppu ja Elli olivat polvillaan edessäni alasti suihkuhuoneessa. Emppu piti Ellin käsiä minun pakaroilla ja painoi Ellin päätä kohti minua ja sulloi mulkkuani syvemmälle koululaisen tiukkaan kurkkuun. Samalla neuvoen: “Kieli ulos ja suu ammolleen. Rentouta Kurkkua. hengitä nenän kautta.”

Neljänä ekana iltana Elliltä tuli oksennus, kun kyrpä upposi syvemmälle, kuin ennen mutta sitten treeniä jatkettiin. Ja kun Elli parina iltana uupui, Emppu jatkoi loppuun ja näytti esimerkkiä, kuinka aisa niellään kahvaa myöden ja hierotaan isoilla naistisseillä tulemaan.

“Aina kun aloitetaan, niin mies hoidellaan loppuun asti.” Emppu opetti mällit tisseillä. “Ei haittaa, jos sä et jaksa, kyllä äiti auttaa kun isi pitää saada tulemaan. Muista sitten isompanakin, että mies saa tulla muihinkin, jos tahtoo, vaikka alottaisi sinulla. Tai jos mies haluaa tulla toisesta naisesta suhun laukeemaan, niin se on vaan hyvä.”

Iltaisin sain kuitenkin monta kertaa laueta syvälle Ellin kurkkuun ja painaa pientä vaalea pörröpäätä haaroihini. Hentoinen tyttäreni kiemurteli kiihottavasti kun laskin mällit kurkkuun.

Jälkeenpäin suihkuteltiin kaikki puhtaiksi ja Elli kuivattiin, kehuttiin ja laitettiin nukkumaan.

Aamuisin kävin imuilla Ellin huoneessa. Herättelin tytön ja Elli kävi polvilleen lattialle yöpaidassa, avasi suun tarttui melaani ja aloitti herkullisen imutuksen.
Aamulla Elli piti aina varrresta kiini, enkä minä yrittänyt sulloa syvemmälle, kuin Elli itse sen otti. Pitäähän koululaisen saada huilatakin.

Kului hyvinkin kaksi viikkoa jokailtaista treeniä: Elliä ei enää oksettanut ottaa kyrpää kokonaan kurkkuun, ja kiemurtelukin väheni. Empun ei enää tarvinnut pitää tyttöä paikoillaan, painaa yrpää vasten, eikä neuvoa.

Sitten eräänä aamuna Elli oli runkkkaamassa kuolaista kyrpääni, ja sanoi: “Jos haluut, ni pistä sun pippeli vaan kurkkuun, niinku illalki.” Pisti mulkkuni syvälle suuhunsa, laski irti varresta, laittoi kädet pakaroilleni ja alkoi nielemään.

Menin miltei sekaisin kiihotuksesta, kun pikkutyttöni vapaaehtoisesti painoi kyrpäni nieluunsa. Tartuin kiihkossa Elliä päästä, aloin nussimaan hänen kurkkuaan.

Eihän sitä pitkään kestänyt. Eikä haitannut yhtään. Laukesin jokseenkin samantien, kun olin vetänyt vain muutaman vedon edestakaisin.
Terskanreuna ihan huulille ja siitä nopeasti sisään niin, että leuka osuu palleihin.
Huudahdin tullessani ja laskin spermat syvälle tyttäreni ruokatorveen.

“Hyvä tyttö!” Sanoin, kun laskin Ellistä irti ja nostin pikkutytön takaisin sänkyyn.

Kun menin keittiöön ja suutelin Emppua, kerroin, että: “Tänään Elli otti ekaa kertaa itse kahvaa myöden suihin!”
“Mahtavaa! Kurkkukoulu voidaan sitte lopettaa. Illalla voitkin sitten panna taas mua pitkästä aikaa!” Emppu ilahtui ja jatkoi:
“Nyt sä voit pistää Ellin alsti selälleen sänkyyn ja naida sitä kurkkuun. Ja kun teet sitä, niin voit silittää sen pimppiä ja kokeilla vähän pistää sormea sisään. Tai vaikka nuolla sitä. Ja puristella sen tissinalkuja ja peppua. Ellin pitää tottua siihen, että se on sun käytössä kokonaan.”
“Joo! Maistankin heti huomenna!” Minä innostuin ja suutelin Emppua Uudelleen.

2 kommenttia viestissä: “Hyvän tytön kurkkutreeni.”

  1. Justus says:

    Hitto miten kiihottava tarina,minulta tuli spermat housuihin

  2. Lukija says:

    Uhhuh todella mahtavaa hyvää jatkoa edelliseen….rajumpaa vaan lisää

Kommentoi

top