search
top

Emma alistuu panoleluksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Olin saanut vahtimani lapset nukkumaan ja eteisessä pukemassa kalliita nahkanilkkureitani. Opiskelin oikeustieteellisessä ja olin omaksunut nopeasti alan pukukoodin: tiukat mustat housut, jotka kiristivät teini pakaroitani ja tiukka musta jakku. Hiukset tiukalla ponihännällä. Kädessä liian kallis laukku. Tiesin esittäväni aikuisempaa kuin olin, mutta kilpailu alalla oli kovaa ja olin kunnianhimoinen ja kova paiskimaan töitä. Toisinaan vahdin tuttavaperheemme lapsia saadakseni rahaa kalliiseen tyyliini. Oli tavanomainen arki-ilta ja olin hienossa etelä-helsinkiläisessä asunnossa ja lähdössä kotiin yhdeltä tällaiselta lastenvahtikeikalta, kun ovi avautui.

– Ai, et ole vielä lähtenyt.

Oven suussa seisoi perheen isä, Kimmo. Kimmo oli varakkaalle bisnesmiehelle ominaisesti tyylikäs, vaikka jo selvästi vanhempi. Ehkä 60, arvelin. Kimmon iso hahmo täytti koko oven suun.

Lehahdin tulipunaiseksi. Mieleeni vyöryi kuukauden takaiset tapahtumat, jolloin Kimmo oli eräänä iltana leikkinyt minulla kuin pikku seksilelullaan. Olin jäänyt keikan jälkeen hetkeksi juomaan siideriä Kimmon kanssa sohvalle. Isolla upottavalla sohvalla olin painautunut Kimmoa vasten ja kuin vahingossa hänen suureen syliinsä. Kimmo oli silitellyt, suukottanut otsaani isällisesti ja kysynyt oliko kukaan hoivannut minua hetkeen. En tiedä oliko se varma ja isällinen kosketus vai mikä, mutta pilluni oli herahtanut märäksi saman tien hänen sanoistaan.

– Eemm, olin juuri lähdössä, änkytin ja katsoin kengän kärkiini. Olin kiihottunut ja häpeissäni muistoista.

Kimmo naurahti ymmärtäväisesti.

– Tosi kiva nähdä sua Emma. Olen miettinyt… eihän sua jäänyt vaivaamaan meidän viime kertainen? Mulla oli ihanaa.
– Ei, ei… Oli mustakin ihanaa. Mutta en mä uudestaan enää. Tai että mä olen vahva ja itsenäinen, että ei ehkä noi alistamisjutut ole mulle. Kun mä olen aikuinen, niin mä en tarvitse sellaista, selittelin ja tunsin punan syvenevän kasvoillani mitä pidemmäksi selitykseni eteni.
– Ahaa, niin tietysti, Kimmo hymähti ja tarttui leukaani. Hän silitti kädellään poskeani ja sanoi silmät ilkikurisesti tuikkien:
– Pikku tyttö haluaa olla jo iso.

Sileäksi ajeltu posliinipilluni sykähti. Ajattelin olevani täysi sekopää kiihottuessani moisesta. Vitsi mitkä daddy issuet mulla on, ajattelin.

– Pääasia on, että säkin nautit meidän pikku leikeistä. Eikä tietysti oteta uusiksi, jos et sitä halua, Kimmo sanoi lempeästi ja vakavoitui hieman.

Purin huultani ja katsoin suurilla kauriinsilmilläni Kimmoon. Olin varma, että hän näki, että oikeasti vain janosin olla hänen pieni lutkansa.

– Vai mites asia on… Kimmo henkäisi katseeni nähtyään ja siirsi kättään niskani taakse. Iso mies veti minut lähelleen ja suuteli otsaani.
– Onkos kukaan hoivannut pikku-Emmaa?

Pudistin päätäni.

– Pitäisikö pikku-Emman saada olla leluna tänään? Pitäisikö Emman pikku rei´illä tänään leikitellä?

Kimmon puheet saivat mustat pitsi stringini märiksi.

– Joo… tai… Tää on sit vaan tää kerta. Tai tällasta leikkiä vaan. Mä en oikeesti ole tällainen, yritin hakea itsevarmuutta ääneeni ja heilautin uhmakkaasti ponihäntääni, vaikka oikeasti halusin vain olla Kimmon leikittävänä.
– Tietysti, tietysti, Kimmo myhäili ja nostaa heilautti minut kevyesti syliinsä.

Kimmo istuutui sängylle minä vielä hänen sylissään. Kimmo liu¨utti sormeaan suuhuni.
– Mikäs ihana reikä tässä on… sinne varmaan täytyisi saada jotain.

Kiima alkoi sumentaa viimeisenkin uhman ja järjen mitä minulla oli ollut ja imaisin sormen kokonaan suuhuni. Kimmo ähkäisi. Halusin olla tuhma pikku lutka. Imin sormea ja maiskuttelin sitä suussani. Kimmo kehui minua hyväksi tytöksi ja siitäkö vasta innostuin.

– Noh noh, pikku-Emma. Kimmo veti limaisen sormen suustani. Muutamalla liikkeellä Kimmo oli kääntänyt minut ympäri ja laskenut piukkoja housujani puoleen reiteen.

Herkullinen teinipyllyni oli Kimmon sylissä. Tiesin, että kaikki pumppi ja jumppa ja vähäkaloriset juomat olivat tehneet tehtävänsä ja pyllyni oli pyöreä ja herkullisen näköinen. Kimmo ähkäisikin sen paljastuttua housuistani ja minä hymyilin tyytyväisenä. Kimmo siveli kuolastani märällä sormellaan peppureikääni ja siitä alaspäin märälle pillulleni.

– Ah voi toista. Aivan märkä. Taitaa tyttö olla aika tuhma, Kimmo hymyili ja lotisutti kiusallaan pimppiäni.
– Ah pliis jatka, vaikeroin Kimmon sylissä.
– Me otetaan tänään ihan jokainen reikä, Kimmo sanoi ja hieraisi sormellaan pyllyäni.
– Onko tätä Emman peppureikää kukaan hoitanut koskaan? Onko kukaan pitänyt siitä huolta? Kimmo kysyi kiimasta karhealla äänellä ja työnsi varovaisesti liukasta sormeaan aavistuksen sisään kireään teinipyllyyni.

Parahdin himosta ja häpeästä ja pudistin päätäni. Tässä minä, oikeustieteilijä ja hyvin kaikessa suoriutuva kaunotar olin vanhan miehen sylissä pillu ja peppureikä tyrkyllä. Ja nautin siitä.

– Minnes me tänään laitetaan spermat? Kimmo uteli ja lisäsi sormen pilluuni.
– Ah ihan minne vaan sä haluat, vaikeroin ja tarjoilin itseäni paremmin esille notkistamalla selkääni.
– Vai niin, myhäili Kimmo tyytyväisenä.
– Oikein hyvä leikkikalu, hieno tyttö Emma.

Kimmo siirsi minut sylistään sulavalla liikkeellä ja otti minut lusikkaan. Hän avasi housujaan sen verran, että valtava penis vapautui housuista. Kurkotin olkani ylitse nähdäkseni sen jomottavan jäykkänä ja kimaltelevan jo spermasta.

– Nyt saa pikku leikkikalu munaa. On käyttäytynyt niin hyvin, Kimmo puheli ja lipsutteli isolla munallaan pilluni huulia.

Kerjäsin Kimmoa painautumaan sisääni ja hieroin teinipyllyäni isoa kyrpää vasten.
– Pliis anna sun lelulle munaa. Emma tahtoo munaa, vaikeroin ja tiesin sanoillani tekeväni Kimmon hulluksi kiimasta.

Kimmo levitti pakaroitani ja työntyi hitaasti sisään kuumaan tiukkaan oikeustieteilijän pilluuni. Voihkin kiimasta ja puuskutin, sillä iso kalu ei meinannut mahtua pieneen pimppiini. Kimmo pysyi hetken paikoillaan antaen minun totutella kokoonsa. Kimmo silitteli hiuksiani ja kehui minun olevan ihana pikku panotyttö. Vaikeroin Kimmon kiihottavien sanojen myötä ja Kimmo huomasi tämän ja jatkoi entisestään.

– Montakohan nimeä me keksittäisiin sulle Emma? Me voitaisiin miettiä mikä olisi paras… olisitko sä mun pikku teini prinsessa lutka? Kimmo kysyi ja samalla vetäisi munaansa hieman ulos ja työntyi pohjaan. Ulvahdin mielihyvästä ja kiimasta.
– Eih… ei niin pervoa, hävettää. Vaikersin, vaikka Kimmon nimi sai minut oikeasti aivan hulluksi kiimasta.
– Eikö? No miten olisi panolelu? Kimmo kysyi ja kouraisi suurehkot tissini ulos vetäen toppini ylös. Tunsin oloni alistetuksi ja nöyryytetyksi, mikä sai kiimani vain kasvamaan ja kasvamaan.
– Ei… ei, vaikeroin samalla kun hieroin omia nännejäni ja puskin persettäni vasten Kimmon isoa kalua.

Kimmo naurahti kiimalleni ja suukotti poskeani huolehtivasti.
– Mä pidän susta Emma huolta, sun ei tarvitse pelätä enää mitään tai huolehtia mistään. Sä olet mun oma pikku kiima pilluni, Kimmo jutteli ja nussi valuvaa teinipilluani yhä kiihtyvällä tahdilla.

Suustani purkautui tahatonta voihkintaa ja vaikerrusta.
– Joo, joo, mä oon sun pikku kiima pillu, myönnyin lopulta.

Huoneen täytti pilluni litinä ja Kimmon vatsan pauke pikkuista teinipyllyäni vasten. Tunsin Kimmon lähestyvän tulemista, sillä kyrpä tunkeutui aina vain ahtaammin pieneen märkään pilluuni. Tunsin itsekin olevani lähellä ja vain ajatuskin Kimmon ihanasta lämpimästä spermasta pienessä teinin pillussani sai minut lähelle tulemista.

– Kohta saat pikku Emma Kimmo-sedän spermat pilluun, eikö vaan, Kimmo kuiski korvaani ja tunsin hänen kalunsa sykähtelevän sisälläni. Se oli minulle liikaa.
– Sun panolelu tulee, vaikersin ja samassa tunsin huumaavaan orgasmin aallon pyyhkivän koko kehoni ylitse. Jalkani vapisivat ja pilluni sykki. Tunsin Kimmon lämpimän ja runsaan sperman purkautuvan sisälleni. Huohotimme toisissamme kiinni.

Kimmo suuteli niskaani ja vetäytyi hieman ulos minusta. Spermaa tulvi pienestä pillustani ja tunsin häpeän humahtavan jälleen punaksi poskilleni.
– Oma pikku pano lelu, Kimmo virnisti ilkikurisesti ja suuteli minua suulle.
– Tää oli vaan tää yksi kerta… mutisin hymyillen enkä ollut varma uskoinko siihen itsekään.

Ehkä seuraavalla kerralla saisin muihinkin reikiini Kimmon ihanaa spermaa…

3 kommenttia viestissä: “Emma alistuu panoleluksi”

 1. Asterix says:

  Söpöhymyinen & timmiVartaloinen
  Oikkiksen jakkupukuLeidi onkin..,
  parasta 🙂

 2. MadClown says:

  Hyvää tekstiä, Emmalle lisää munaa

 3. Jussi says:

  Tämä oli kiimaista luettavaa! Itselläni on ihana seksisuhde tytärpuoleeni, ollut jo pitkään.

Kommentoi

top