search
top

Aika pysähtyy

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 2.54 out of 5)
Loading...

Kuvittele itsellesi kyky pysäyttää aika. Hyvä. Nyt mieti mitä tekisit tällä kyvyllä? Tässä oma kertomukseni vastauksena:

Eräänä aamuna herätessäni huomasin voivani pysäyttää ajan. Mietin heti mitä voisin tällä kyvyllä tehdä, mutta koska olin nuori lukiolaispoika tiedätte varmaan mitä mieleeni ensimmäisenä tuli. Syy tähän oli, että olin fantasioinut tästä kyvystä muutamia kertoja, joten ehkä kyseessä oli universumin vastaus rukouksiini.

Menin siis koululle miettien mitä tekisin tällä kyvylläni. Mielessäni kävi monia mahdollisuuksia, voisin esimerkiksi käyttää kykyä tyttöjen kuvaamiseen tai riisumiseen. Lisäksi voisin tietysti kosketella, mutta ajatus siitä tuntui väärältä.

Aluksi tietysti minua mietitytti miten pitkälle voin tämän session viedä. Esimerkiksi jos lähden koskettelemaan, niin olisiko se kovin pahasti tehty. Lopulta päätin, että ketään ei todennäköisesti kiinnosta mikäli kukaan ei saa koskaan tietää…

Ajattelin, että jos aion pysäyttää ajan, näyttäisi se kummalliselta jos yhtäkkiä katoaisin jonnekkin. Siispä menin koulun vessaan ja pysäytin ajan.

Tultuani vessasta näin kaikkien olevan pysähtyneinä. Jotkin olivat istumassa, osa taas matkalla tunneille. Oli välitunti, joten suurin osa opiskelijoista oli luokkien ulkopuolella. Päätin alkaa etsimään, erästä tyttöä, jota halusin katsella lähemmin.

Tytön nimi oli Anja, ja hän oli kaverini tyttöystävä. Hän oli lyhyt blondi kohtuukokoisilla rinnoilla ja pyöreällä takamuksella. Lukion alettua olin ollut hieman ihastunut häneen, enkä ollut pahoillani hänen suhteestaan. Silti pidin häntä nättinä ja halusin kokeilla hommia hänen kanssaan. Lopulta löysin Anjan yhdessä kaverini kanssa koulun ruokalan läheltä. Minua kuumasi ajatus hänen koskettelusta kaverini läsnäollessa, mutta oletin ettei kumpikaan huomaisi mitään ajan ollessa pysäytettynä, joten se ei ollut este.

Anjalla oli kauniit vaaleat hiukset, ja pyöreä peppu. Ensimmäinen asia, jonka tein olikin hänen peppunsa puristaminen. Hänen peppunsa olikin kiinteä, mutta hänen rintansa taas mukavan pehmeät. Ajattelin sitten etten koskettelisi enempää vaan ottaisin vain pari kuvaa.

En uskaltanut riisua tytön rintaliivejä, koska en tiennyt pystyisinkö laittamaan niitä takaisin ajan ollessa pysähdyksissä. Kuitenkin varovasti sujautin sormen kupin alle, ja hipaisin Anjan nänniä. Sen jälkeen laskin hänen löysät sisähousunsa nilkkoihin. Hänellä oli vaaleanruskeat ja tiukat alushousut, joiden alta tosin näki helposti hänen pakaroidensa muodot. Kerran olin istunut Anjan takana hänen seistessä, ja hänen pakaransa olivat keinuneet hänen kävellessä. Silloin oli mieleni tehnyt kouraista, mutta kilttinä poikana jätinpä tekemättä. Nyt taas en malttanut odottaa näkeväni tuon takamuksen alastomana edessäni.

Otin ensin yhden kuvan tytön takamuksesta, kameran ääni säikäytti minut kaiken sen hiljaisuuden keskellä. Sitten laskin hänen pikkarinsa nilkkoihin sydämmeni tykyttäessä jännityksestä. Ne lähtivät kovin helposti ja pakarat pompahtivat rennoiksi. En tiennyt mikä minuun meni, mutta suutelin noita pakaroita hellästi ja sen jälkeen tartuin niihin käsilläni. Vedin niitä myös erilleen ja näin hänen paljaan peräaukon. Otin vielä pari kuvaa ja siirryin sitten etupuolelle.

Anjan pillu oli ajelematon, mutta tarkkaan katsottuna pystyi helposti näkemään hänen muotonsa. En ollut koskaan nähnyt ennen tytön pillua livenä, mutta silti erotin esimerkiksi hänen levossa olevan häpykielensä ja kosketin sitä. Jalkoväli ei tuntunut erityisen kostealta, mutta silti otin Anjan klitoriksen suuhuni ja tunnustelin huulillani hänen häpyhuuliaan. Varoin käyttämästä kieltä etten jättäisi jälkiä, mutta maistoin silti huulillani hänen hieman suolaisen maun. Otin vielä pari kuvaa hänen etumuksestaan, jotka myöhemmin lataisin koneelleni myöhempää yksityistä käyttöä varten.

Seuraavaksi tunsin boksereiden alla epämukavan stondiksen. Hetken mielijohteesta laskin myös omat housuni, mutta en ollut varma oliko Anja neitsyt niin en uskaltanut tehdä hänelle mitään mikä olisi voinut satuttaa häntä. Lopulta sujautin paljaan kaluni tytön pakaroiden väliin ja aloin työnnellä. Tunsin aina välillä terskani kärjen koskettavan Anjan peräaukkoa. Laukesin melkein heti ja siemensyöksyn kohdalla aloin jo katua. Sperma tahri hänen pakaransa ja sitä sotkeutui myös hänen häpykarvoihinsa.

Juoksin vessaan hakemaan paperia. Tullessani takaisin spermatipat valuivat jo hänen jalkojaan pitkin ja yksi oli tipahtanut hänen lasketuille alushousuilleen. Pyyhin kaiken siemennesteen peräaukolta, pakaroista sekä reisiltä. Erityistä huomiota jouduin käyttämään jalkoväliin ja alushousuihin. Puin tytölle jälleen pikkarit ja sen jälkeen käynnistin ajan uudelleen vessasta käsin. Vannoin etten ikinä enää käyttäisi kykyäni samaan.

Uuden tilaisuuden löysin kuitenkin kun tuli koululiikunnan aika. Parilla tunnilla jouduimme käymään myös uimassa. Olin puhunut Anjan kanssa tästä, ja hän oli kertonut kertovansa opettajalle hänellä olevan menkat, joten en pääsisi pysäyttämään aikaa ensimmäisellä tunnilla. Toisella tiesin hänen tulevan, sillä samalla tekosyyllä ei voinut olla poissa kahtaa kertaa.

Matkasimme uimahallille bussilla, ja matka tuntui kestävän ikuisesti. Jännitys oli suuri ja lopulta päätin etsiä joukosta tytön, johon voisin kykyjäni käyttää. Lopulta silmäni osuivat Emmiin, tummatukkaiseen lukiolaistyttöön jonka kanssa aiemmin olin vaihtanut pari sanaa. Hän ei varsinaisesti ollut mikään stereotyyppinen kaunotar, mutta itse ainakin pidin hänen söpöistä kasvoistaan ja viattomasta hymystään.

Kun tuli aika matkata pukuhuoneille, itse meninkin kahvilaan ja sanoin kavereilleni meneväni haukkaamaan jotain syötävää. Kuitenkin päätinkin pysäyttää ajan siirryttyäni hieman syrjemmälle ja aloin sitten kävelemään reippaasti kohti tyttöjen pukuhuonetta.

Tyttöjen pukuhuoneen ovea raottaessani minua kohtasi jokaisen teinipojan unelma. Useita alastomuuden eri asteissa olevia teinityttöjä, mutta silmäni kohtasivat vain yhden. En tiennyt mikseivät muut tytöt minua kiinnostaneet ja ainoastaan Emmillä oli väliä. Muutaman kerran olin häntä katsellutkin, mutta en mitenkään syvällisemmin.

Muut tytöt olivat jähmettyneet paikoilleen ja monet olivat juuri poistamassa alusvaatteitaan. Osa istui kännykkää käyttämässä ja osa näytti juttelevan toisilleen. Löysin Emmin lopulta pesutiloista, ja kiireisenä nörttityttönä hän oli kai mennyt sinne jo muita ennen. Pesutilojen hyllykössä oli vain yhdet mustat bikinit, joiden täytyi kuulua hänelle. En voinut edes käsittää onneani, sillä saisin tehdä Emmille mitä ikinä haluaisin eikä minun tarvitsisi edes kiusaantua muiden tyttöjen muodollisesta läsnäolosta.

Emmi oli alasti, ja juuri laittamassa suihkua päälle. Pudotin nopeasti housuni lattialle ja tartuin kaluuni. Emmin täydelliset teinitissit ja hänen harva kolmionmallinen häpykarvoituksensa teki vaikutuksen ja laukesin saman tien päin häntä. Aikomuksenani ei ollut harjoittaa itse yhdyntää, sillä se olisi tuonut mukanaan omituisia haasteita. Esimerkiksi mielessäni kävi nopeasti tytön saattaminen raskaaksi mikä olisi ollut erittäin kiusallista.

Lauettuani tajusin nopeasti siivota siemeneni lattialta. En ollut varsinaisesti pettynyt, sillä tiesin kyllä kiihottuvani nopeasti uuteen sessioon. Näin minulla vain olisi enemmän aikaa valmistautua. Emmi katseli päin seinää söpöillä kasvoillaan, ja sinänsä olin myös iloinen ettei hänen viattomat kasvonsa osoittaneet minuun päin runkatessani.

Otin esiin kännykän ja otin pari kuvaa hänen täydellisestä, mutta pienestä pyllystä. Sivelin tytön pakaroita sormillani ja lopulta työnsin sormeni myös hänen peräaukkoonsa. Se oli jo liian houkuttelevaa ja hetken mielijohteesta kastelin sormeni vedellä ja aloin hitaasti työntelemään sitä Emmin tiukkaan peräaukkoon.

Tunsin lämpimän ja tiukan puristuksen sormeni ympärillä, ja kaluni kovettui heti uudelleen. Toisella kädellä aloin hyväilemään kaluani toisen pysyessä Emmin takamuksella. Jälleen en pystynyt pidättelemään laukeamista ja laukesin Emmin varpaille.

Siivottuani sen sotkun päätin siirtyä Emmin etupuolelle. Katselin hetken hänen sööttejä kasvojaan, joilta ei kuitenkaan voinut havaita mitään tapahtumaan viittaavaa. Hän vain katseli ilmeettömänä suihkua, jota hän oli juuri käynnistämässä. Päätin suudella häntä suoraan suulle kokeillakseni miltä se tuntui mutta en jälleen kerran uskaltanut tekemään mitää, mikä olisi voinut rikkoa hänen asentonsa. Mielessäni oli luonnollisestikkin jatkuvasti mitä tyttö ajattelisi ajan käynnistyttä, joten liikkeeni olivat todella varovaisia.

Seuraavaksi puristelin hänen pieniä teinirintoja. Nyt kun näin Emmin rinnat livenä, mietin todella miten pieniä ne olivat. Nännit olivat teräviä ja näyttivät söpöiltä, mutta Emmin rinnat eivät jostain syystä olleet kasvaneet kovinkaan suuriksi. Tietysti ne näyttivät yhä tytön rinnoilta, ja olivat hieman kasvaneet, mutta eivät niin suuriksi kuin keskimäärin naisilta voisi odottaa.

Siirryin sitten Emmin jalkoväliin ja otin vielä pari kuvaa hänen kasvoistaan ja rinnoistaan. Ajattelin hetken pukevani hänet seksikkäisiin bikineihin, mutta totesin sen olevan liian riskialtista. Suutelin häntä suoraan huulille, sinne alas. Hänellä oli kahdet huulet. Toiset suuret ihonväriset ja toiset kirkkaamman punaiset sisempänä. Hänen häpykarvansa tuntuivat huulillani minun imiessä hänen siistiä teinipillua. Se oli aivan uskomatonta, ja vasta toinen kerta jolloin näin tytön jalkovälin livenä. Hän maistui suolaiselta, ja koska oletin hänen käyvän suihkussa kuitenkin en pelännyt käyttää kieltäni, jota käytin hänen häpykielensä ja emättimensä tunnusteluun.

Lopulta kaluni jäykistyi taas, mutta en uskonut voivani pidätellä laukeamistani nytkään, sillä tilanne oli edelleen ennen-näkemättömän kiihottava. Päätin kuitenkin laueta hänen pakaroilleen ja tehdä pienen kepposen. Emmi ei luultavasti huomaisi siemennestettäni, vaan pesisi sen huomaamatta suihkussa käydessään. Kaduin myös, että minulla ei ollut kortsua, sillä muutoin olisin saattanut kokeilla varovasti peppupanoa avuttoman tytön kanssa.

Otin vielä nopeasti Emmin bikinit hyllyköstä, ja hieroin kaluani kohtaan jota lähimpänä opiskelijatytön kaiken pyhin lepäsi. Mielessäni kävi myös bikinien varastaminen voitonmerkiksi, mutta kuva saattaisi riittää. Lopulta laukesin, ja mällit lensivät suoraan Emmin pakaroille. Otin vielä kuvan hänen sperman tahrimasta takamuksesta, ja nostin housuni takaisin jalkaan. Sitten laitoin bikinit takaisin ja päätin tehdä vielä viimeisen tempun.

Menin vessaan ja käynnistin ajan. Pian kuului pesuhuoneesta suihkun ääntä, ja tiesin että Emmi ei ollut huomannut spermatahroja. Pysäytin ajan uudelleen ja otin vielä kuvan hänen suihkussa olevasta alastomasta kehostaan. Hänen ilmeensä oli taas iloinen ja silloin hänen kasvonsa olivat söpöimmillään. Ennen lähtöä otin vielä pari lähikuvaa hänen jalkovälistään.

Kulkiessani pukuhuoneen poikki, olivat useat tytöt jo lähdössä nakuina pesuhuoneeseen. Osa oli laittanut bikinit päälle jo valmiiksi, mutta monen pillu paistoi silmilleni. Sitten näin vielä yhden vaaleatukkaisen tytön, joka vietti paljon aikaa erään luokkalaiseni pojan kanssa. En tiennyt olivatko he suhteessa, sillä he eivät ikinä suudelleen mutta olivat jo pitkään olleet toistensa parhaat kaverit. Kurkkasin tytön biksuihin ja näin ajellun pillun. Jep, suhteessa olivat.

Uintikerralla pojat ja tytöt uivat erikseen, mutta silti etäältä näin Emmin juttelemassa kaveriensa kanssa. Hän näytti niin huolettomalta ja autuaan tietämättömänä juuri tapahtuneesta. Aloin pikkuhuljaa tuntemaan myös häpeää teoistani, kuten yleensä runkkauksen jälkeen. Mutta tehty mikä tehty eikä kukaan saisi koskaan tietää.

Mutta vielä kerran käytin kykyäni tyydyttämään halujani. Anja ja hänen poikaystävänsä olivat lähdössä partioretkelle, ja koska olin samassa ryhmässä, sain tekosyyn tulla mukaan. Yleensä en retkille mennyt mutta tämä vaati erityistä valmistautumista. Tiesin nyt että Anja ei ollut enää neitsyt, sillä hänen poikaystävänsä oli kertonut heidän nussineen opiskelijaristeilyllä muiden ollessa juopottelemassa.

Mukaan varasti kaikenlaista tarpeellista. Itselleni otin kondomeita ja liukuvoiteen. Anjalle taas olin ostanut suurehkon ja paksun anustapin, en tosin tiennyt avustaisiko se hänen kiihottumisessaan ajan ollessa pysäytettynä. Itselleni olin ostanut myös anustapin, se tosin oli kapeampi ja lyhyempi, mutta testatessa riitti pitämään penikseni pitkään erektiossa useiden orgasmien ja siemensyöksyjen jälkeenkin. Kaikki tavarat pakkasin rinkkani alimpaan taskuun pieneen kiinni sidottuun muovipussiin.

Matka lippukunnan kämpälle hoitui bussilla, ja sen jälkeen rinkat selässä kävellen. Tiesin että tämä oli se päivä jolloin pääsisin eroon omasta kokemattomuudestani. Mietin vielä miten voisin todistaa sen kavereille, ilman että he saisivat tietää tytön jolle neitsyyteni menetin.

Kämpälle päästyämme partioryhmämme teki vielä pari viimeistä valmistelua. Ensimmäisenä päivänä ei ohjelmaa juurikaan olisi, sillä saavuimme vasta illalla ja heräisimme aikaisin aamulla. Kannoimme vettä kaivosta, ja sen jälkeen söimme illallisen. Minua kuumotti koko ajan, enkä juurikaan puhunut muille. Odotin vain sitä hetkeä jolloin muut olisivat unessa ja voisin tehdä mitä haluan.

Ilta todella oli tuskallinen sillä mietin vain tapoja miten toteuttaa aktin ja katselin Anjan kauniita vaaleita hiuksia. Stondis housuissani kävi hetki hetkeltä pahemmaksi, ja aina välillä jouduin lähtemään muiden seurasta ja pelaamaan hieman kännykällä rauhoittuakseni.

Viimein sitten koitti se hetki. Kaikki olivat makuupusseissaan ja voisin tehdä mitä tahtoisin. Nousin hiljaa ylös ja kävelin Anjan luokse. Avasin hänen makuupussinsa, mutta kauhukseni hän alkoi liikkua ja tajusin unohtaa pysäyttää ajan. Pelkäsin hänen jo heränneen mutta seurattuani hetken tilannetta sivusta pysäytin ajan ja avasin hänen makuupussinsa.

Minua jännitti sanoinkuvaamattomasti, mutta silti ajatus tulevasta esiintyi mielessäni lähinnä positiivisessa valossa. Minulle oli päivän aikana kehkeytynyt tarkka suunnitelma. Ensimmäinen osa oli kantaa Anja kämpän vessaan, jossa kaikenlaiset apuvälineet olisivat helposti saatavilla.

Anja oli melko pienikokoinen, mutta toisin kuin tarinoissa en saanut häntä aseteltua olalleni. Sen sijaan kannoin hänet sylikkäin vessaan ja haettuani tavarat lukitsin ovet. Riisuin Anjan paidan ja sen alta paljastuivat hänen kookkaat ja kauniit teinirintansa. Hän ei nukkuessaan käyttänyt tietenkään rintaliivejä, ja sen tiesin, mutta silti olisin kaivannut hieman pitempää riisumiskokemusta. Sen jälkeen asettelin hänet lattialle ja vedin hänen housunsa alas. Viimein hänellä ei ollut kuin pikkarit, ja otin vielä itselleni kuvan hänen lähes alastomastaan kehosta. Sen jälkeen muodollisuuksiin ei ollut aikaa vaan nekin saivat lähteä nuuhkaistuani vielä niistä hänen naisellista tuoksuaan.

Anja oli nyt vessan lattialla makaamassa täysin alastomana. Mietin hetken miten etenisin tilanteessa seuraavaksi, kunnes tajusin etten ollut vielä edes riisuutunut. Pelkäsin taas laukeavani ennen aikojaan tilanteen jännityksestä, joten pidin bokserit päälläni poistettua muut vaatteet. Stondikseni oli tässä vaiheessa jo lähes täydellinen ja mieleni teki tarttua kaluuni, mutta säästin itseäni vielä hetken.

Olin miettinyt sotkun syntymistä jo etukäteen. En halunnut että kummankaan eritteet sotkisivat paikkoja merkittävästi, joten päätin aloittaa riskien minimoimisen omasta suustani. Otin kämpän kaapista ilmastointieippiä, ja matkalla jouduin kulkemaan boksereissa nukkuvien partiokaverieni mukaanlukien Anjan poikaystävän ohi. Tämä hieman kuumotti, mutta tiesin nyt varmasti ajan olevan pysähdyksissä. Leikkasin ilmastointiteipistä reilun kokoisen palasen, ja levitin sen varovasti suuni päälle. Näin sylkeäni ei tippuisi Anjan päälle, mutta toisaalta en saisi enää hyväillä hänen salaisimpia paikkojaan suullani. Käännyin sitten kohti nukkuvia kavereitani ja voihkaisin kuuluvasti mutta teennäisesti. En halunnut laittaa teippiä niin paljon, että en pystyisi voihkimaan asiaan kuuluvasti, joten laitoin tavarat takaisin ja lähdin taksin vessaan.

Kaluani oli jo alkanut särkemään jatkuva seisokki, mutta vielä oli kestettävä hetki. Levitin Anjan jalat antaakseni hänelle anustapin, mutta nähtyäni hänen siistin punertavan peräaukon laukesin melkein silkasta jännityksestäni ja olin hetken hengittämättä ja rauhotuin miettien ilmastointiteipistä lähtevää hieman epämiellyttävää liiman hajua. Sen jälkeen päätin ns paketoida kaluni, estäen sen laukeamisen.

Otin esiin kondomin ja aloin pyörittää sitä penikseni päälle. Olin laittanut kondomin päälleni kerran aikaisemminkin terveystiedon tunnin jälkeen, mutta silloin se vaati liukuvoidetta. Tämä kerta oli samanlainen ja sivelin maltillisesti liukkaria kaluni päälle. Mainasin laueta jo siitäkin, ja tiesin että homma oli hoidettava nopeasti. Lopulta liu-utin kortsun juureen asti, ja matkalla esinahka valahti pois terskan päältä. Se kirpaisi hieman, mutta jännitys peitti kaiken kivun.

Sen jälkeen riisuin bokserini lopullisesti ja otin esiin kaksi anustappia. Toinen oli kapea, ja sen päässä oli lenkki nopeaa poisvetämistä varten. Sen päälle laitoin hieman liukkaria ja nopeasti aloin hieromaan sen päätä peräaukkoani vasten. Liukkarin määrästä se sujahti sisään helposti ja voihkaisin sen asettuessa paikalleen. Alunperin olin käyttänyt sitä jo hieman ennen ja silloin erektioni ei ollut laskenut kuin vasta kolmannen orgasmin jälkeen sillä anustappi aiheutti niin pitkäkestoisen ja tukevan erektion. Nyt yritin muistaa anustappien käytön erään tärkeän säännön. Yritin rentouttaa takamuksen lihakset, mutta tunsin aina tapin valuvan pois. Lopulta tein radikaalin ratkaisun ja peitin persvakoni palasella ilmastointieippiä. Näin tappi ei ainakaan putoaisi kesken aktin ja tahrisi lattioita. Matkalla pari pisaraa liukkaria tippui lattialle, mutta en pitänyt sitä mitenkään vakavana.

Vaikka anustappi sai kaluni melkein räjähtämään, keskityin vielä hetken viimeiseen tehtävään. Otin ison vaaleanpunaisen anustapin ja sivelin sen päähän reilusti liukkaria. Sitten painoin sen vasten Anjan peräaukkoa. Omani tuntui melko täydeltä ja sitä puristi jo pienen anustapin vaikutuksesta, joten en voinut edes kuvitella miltä Anjasta tuntuisi isomman tapin kanssa. Se luiskahti lopulta sisään, mutta vaati voimaa työntää se loppuun asti. Se luiskahti sisään viimeisen työnnön jälkeen ja venytti Anjan peräaukkoa kivuliaalta näyttävällä tavalla. Sitten pyyhkäisin vielä lattialle tippuneet liukkaripisarat ja sivelin ne kortsun peittämää kaluani vasten ja kaikki saattaisi alkaa.

Yllätyksekseni huomasin Anjan pillussa kiihottumisen merkit. Se tuoksui ja tuntui kostealta ja kiimaiselta ja klitoris oli jo valmiiksi vetäytynyt huppunsa taakse. Sitten tartuin kaluuni ja kovalla ja voimaa sekä jännitystä täynnä olevalla työnnöllä työnsin sen kerralla Anjan karvaiseen teinipilluun. Ja laukesin melkein heti tunnettuani lämpimän ja kostean mutta samalla niin lempeän puristuksen kaluni ympärillä ja hetken vain nojasin Anjaa päin. Ajattelin lopettavani leikin, mutta tilaisuus oli liian hyvä. Anustappi teki tehtävänsä ja erektio ei laskenut, siispä jatkoin työntöjä tasaiseen tahtiin.

Anjan pillu oli ilmeisesti kastunut anustapin vaikutuksesta, joten liikkeet olivat sulavia mutta hitaita. Tunsin peniksen kärjellä Anjan sisään tungetun anustapin painautuvan kaluani vasten. Samalla omani ei enää tuntunut luiskahtavan pois, mutta pidin silti takamustani jännitettynä. Aloin myös voihkia, jotta akti kuulostaisi aidommalta, mutta lopetin sen piakkoin sillä ilmastointiteippi alkoi maistua suussa.

Lopulta laukesin toisen kerran, ja tuntiessani siemensyöksyn olin iloinen, että käytin kortsua. Silti mietin, että minun tulisi pestä kaikki liukkari ja muut nesteet pois Anjan pillusta ennen ajan käynnistämistä uudelleen. Suutelin Anjan suuta ilmastointiteipin peittämillä huulilla, joten suudelma tuntui melko tyhjältä.

Tartuin Anjan peräaukossa olevaan tappiin ja yritin pyöräyttää sitä, mutta se ei pyörinyt ja tajusin Anjan varmaankin huutavan kivusta, mikäli olisi hereillä. Mietin piereskelevätkö ihmiset yleensä seksin aikana, mutta tajuttuani Anjan pepussa olevan tapin ulottuvan ainakin kymmenen sentin verran hänen sisäänsä, uskoin että hän ei ainakaan niin tekisi.

Viimein laukesin kolmannen kerran Anjan tiukkaan pilluun. Sen jälkeen varovasti vetäydyin pois ja putsasin paperilla kaikki ulos tulevat nesteet. Revin pois oman kotitekoisen suukapulani tuskallisesti repäisemällä. Saman tein myös anustapille ja sitä peittävälle teipinpalalle. Kaikki tavarat joutaisivat roskiin jahka pääsisin takaisin kotiin. Sen jälkeen katselin kortsun ja eritteiden peittämää kaluani. Kortsun pinnalle oli tarttunut pari pientä häpykarvaa ja sitten keksin kuvakollaasini viimeisen kuvan aiheen. Nopeasti räpsäisin kuvan vielä jäykkänä seisovasta kalustani, jos joku ikinä ei uskoisi voisi hänelle näyttää sen kuvan.

Sitten otin käsisuihkun ja aloin pesemään aktin jälkiä. Pesin Anjan jalkovälin ja oman kaluni. Anustapin jätin paikoilleen toistaiseksi, sillä pelkäsin kaikkea muuta jota saattaisi tulla sen mukana. Putsasin Anjan jalkovälin miten ikinä suinkin osasin, ja sitten kuivasin hänet. Nopeasti ja hieman väsyneenä laitoin alushousut hänelle ja puin pian loputkin vaatteet.

Viimein itsekkin pukeutuneena raahasin hänet makuupussinsa luokse ja asetin mahdollisimman samaan asentoon, mistä hänet löysinkin. Sitten menin itse nukkumaan ja käynnistin ajan ja nukahdin tyytyväisenä melkein heti.

Aamulla olin ensimmäisen herännyt, mutta en uskaltanut nousta ennen muita. Kun Anja lopulta heräsi en aluksi huomannut hänessä mitään omituista. Lopulta kuitenkin hahmotin märän läiskän hänen housuissaan ja näin hänen tarttuvan takamukseensa. Sitten tajusin unohtaneeni anustapin hänen sisäänsä koko yöksi, ja hetkeksi jo ehdin järkyttyä, mutta sitten tajusin Anjan syyttävän siitä todennäköisesti jotakuta joka halusi keppostella tai sitten olevan hiljaa koko tapauksesta, sillä kukaan ei tiennyt yöllisistä puuhistani.

Joka tapauksessa hän pian hoiperteli takamustaan pidellen siihen samaan vessaan…

Yksi kommentti viestissä: “Aika pysähtyy”

  1. Wow says:

    Ihan best

Kommentoi

top