search
top

Partioretkellä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 2.44 out of 5)
Loading...

Olen Jesse, 16-vuotias teini-ikäinen poika. ”Menetin” neitsyyteni partioryhmän kämppäretkellä partiokaverilleni. Ennen tätä tapahtumaa, en ollut harrastanut seksiä, mutta itsetyydytystä olin tietysti (useinkin) harjoittanut.

Partioryhmän johtajana toimi Marjaana niminen vanhempi partiolainen. Muita muistettavia jäseniä, olivat paras ystäväni Arto, ja itseni kanssa samanikäinen vaaleatukkainen tyttö nimeltä Emma, joka ilmeisesti oli Marjaanan hyvä ystävä. Muut jäsenet olivat kaikki poikia, ja heitä en tuntenut erityisen läheisesti, vaikka olin partiota harrastanut jo ala-asteelta lähtien.

Syksyisin meillä oli tapana lähteä lippukunnan kämpälle Nuuksioon viikonlopun kestävälle retkelle. Ja niin teimme myös tänäkin syksynä. Retkeä aktiivisesti suunnittelivat lähinnä Marjaana ja Emma, ja suunnittelun etenemisestä keskusteltiin lähinnä watsapissa. Yleensä retkillä oli hauskanpidon lisäksi myös virallisempaa ohjelmaa ja yksi ohjelma tällä retkellä tulisi olemaan seksivalistus. Mutta silti yllätyin kun watsapissa tuli yksityisviestinä ohjeita, jossa käskettiin ottamaan mukaan ”sellaiset alushousut, joissa kehtaa näyttäytyä muidenkin seurassa”. Mielessäni kävi kaikenlaisia asioita mihin ohje saattaisi liittyä, mutta päätin tietysti tulla retkelle kuten aina ennenkin.

Nuksioon matkasimme bussilla ja matkalla kävimme tietysti kaupassa hankkimassa retkelle tarvittavat ruuat. Perille matkasimme kävellen kantaen rinkoissa mukanamme tuodut tavarat. Pääsimme lopulta kämpälle ja ohjelma alkoi kuten yleensäkkin. Piti kantaa puita ja vettä sekä laittaa makuupussit valmiiksi. Illaksi myös lämmitettäisiin sauna.

Myöhemmin huomasin Marjaanan ja Emman juttelevan sivummalla keskenään siitä kumpi esittelisi seuraavaksi tapahtuvaa ohjelmaa. Ilmeisesti keskustelu päättyi siihen että tyttöjen saunavuoro tulisi ensin ja tämän jälkeen Emma meni saunaan jättäen muut valmistamaan meille ruokaa.

Lopulta Marjaana ilmoitti mitä illan ohjelmassa olisi luvassa. Ja se mitä hän sanoi oli todella yllätys. Hän kertoi, että ovat pohtineet Emman kanssa, miten toteuttaa seksivalistus ohjelmanumero parhaiten. Ilmeisesti Emma oli luvannut harrastaa seksiä kaikkien halukkaiden kanssa, jotta tämäkin taito ”opittaisiin”. Tämä tarjous ilmeisesti viittasi niihin, jotka porukastamme olivat vielä neitsyitä. Itse olin samoin kuin kaverini Arto ja osa muista pojista, mutta tiesin myös ihmisiä, jotka olivat päässeet tytön kanssa sänkyyn, mutta kenelläkään ei tietäänkseni ollut vakituista tyttöystävää.

Jännitys tiivistyi iltaa kohden ja syötyämme saimme lisäohjeita miten ohjelma toteutuisi. Ilmeisesti pelaisimme räsypokkaa ja ensimmäisinä pelkissä boksereissa oleva pääsisi sisään ensimmäisenä. Itse akti tapahtuisi saunassa ja eteisestä saisi tarvittavat ”välineet”. Siirryimme siis kaikki pöydän ääreen ja aloimme pelata. Yksi ryhmän pojista, Eetu nimeltään, kävi vielä yläkerrassa, luultavasti vaihtamassa alushousut enemmän asiallisiin (mietin että käyttivätköhän muut pojat jotenkin härskimpiä alkkareita normaalisti).

Suurin osa pelaajista yritti tarkoituksellisesti hävitä, ja vaatetta alkoi lähtemään. Ensimmäisenä alushoususilteen joutui Eetu, jolla oli päällään mustat bokserit. Hän sitten lähti eteisen kautta saunaan. Kaikki kuuntelimme kuuluisiko saunasta jotain ääniä, mutta mitään ei kuulunut. Marjaana häipyi tässä vaiheessa chattailemaan kavereidensa kanssa yläkertaan.

Minä ja Arto olimme tässä vaiheessa jo kummatkin ilman paitaa. Lopulta Arto hävisi ja joutui riisumaan verkkarinsa. Hänellä oli siniset bokserit ja hänen kroppansa oli melko lailla treenattu. Kuitenkin hänen täytyi odottaa, että Eetu palaisi saunasta. Eetu ei kuitenkaan näyttäytynyt enää sisällä, mutta Marjaana kertoi yläkerrasta Emman lähettäneen viestin, että seuraava voi mennä. Peli jatkui.

Lopulta koitti oma vuoroni. Itse olin valinnut päälleni mustat bokserit. Olin harkinnut myös tavallisia lahkeettomia alushousuja, mutta olin lopulta päätynyt suositumpaan ja ehkä myös hieman ”häveliäämpään” vaihtoehtoon. Harva tässä vaiheessa puhui yhtään mitään, mutta pari muuta poikaa olivat satunnaisesti kuiskutelleet keskenään. Kävin heittämässä riisumani vaatteet yläkertaan, sillä Marjaana oli sanonut, että saunaan mennään vain alusvaatteissa. Hieman se kyllä hävetti pelkissä boksereissa olla kun muut olivat vielä melkein täysissä pukeissa. En ollut mitenkään erityisemmin treenannut kroppaani vaan keskittunut ”nörtteilyyn”, mutta en ollut ainakaan omasta mielestäni mitenkään huonon näköinen.

Menin kämpän eteiseen ja suljin oven perässäni. Varmistin myös ulko-oven olevan kiinni. Eteisellä olevalla pöydällä oli sitten näitä ”tarvikkeita”. Ensimmäisenä tajusin miksei saunasta ollut kuulunut mitään. Pöydällä oli pari seksikaupasta ostettua suupalloa, joiden tarkoitus oli tukahduttaa kaikki mahdolliset naimisen äänet. Tässä vaiheessa minua todella hävetti, pitäisikö minun siis oikeasti esiintyä ryhmän ainoan tytön edessä boksereissa ja vieläpä suukapuloituna? Jostain syystä olin kuitenkin jännittyneen iloinen siitä, ettei kyseessä ollutkaan vitsi jonka tarkoituksena olisi nöyryyttää poikavaltaista partioryhmää. Pöydällä oli myös kortsuja sekä pari anustappia. Tämä todella oli tapahtumassa.

En ollut koskaan käynyt seksikaupassa edes uteliaisuudestani, mutta aika nopeasti osasin laittaa suukapulan suuhuni. Se olisi kuitenkin ehkä pitänyt tehdä viimeisenä, sillä suupallo aiheutti sylkipisaroiden tippumisen rinnuksilleni. Kortsun sain myös avattua ja laitettua helposti ja pakkauksen mukana tuli pieni pakkaus liukuvoidetta jonka hieroin kaluni ympärille. Tässä vaiheessa kaluni seisoi jo maksimipituudessaan. Anustapin kanssa kuitenkin oli vaikeampaa. Se oli tehty kumista ja oli hyvin pitkulainen, eikä tahtonut mennä peräaukosta sisää, ja aloin stressata muiden odottavan jo ulkopuolella. Lopulta pudotin bokserit nilkkoihin ja hieroin tappiin liukkaria sormistani ja sain sen lopulta työnnettyä niin syvälle kun se vain meni. Anustappi tuntui todella oudolta ja tuntui kun se olisi jatkuvasti ollut tippumassa pois, joten en voinut rentouttaa sulkijalihaksiani. Kuitenkin erektioni tuntui siltä, ettei se lähtisi pois enää millään. Puin nopeasti bokserit päälleni ja henkäisin syvään suukapulani läpi pudottaen prosessissa pari uutta sylkipisaraa rinnuksilleni.

Astuin sisään pimeään saunaan nöyryyttävässä asussani, ja näin edessäni Emman. Hän oli pukenut päälleen hikiset vaaleanpunaiset alkkarit ja rintsikat. En ollut koskaan nähnyt söpöä tyttöä vähäpukeisena saatika alasti livenä, mutta ilokseni hämmästys ei paistanut läpi ilmeestäni, koska suukapula pakotti suun ammolleen. Emmalla ei ollut suukapulaa, mutta hän oli vetänyt ilmastointiteippiä pari kertaa suunsa yli, joten hänen oli mahdotonta päästää ääntäkään. Hän otti ilmastointiteippirullan ja leikkasi siitä nopeasti pari palaa, ja laittoi ne kovakouraisesti suukapulani päälle. Jotenkin sain siitä sellaisen vaikutelman, että hänelle tämä olisi vain velvollisuus, eikä mitenkään ”romanttista” tai ”herkkää”, tai sitten hän ei vain erityisemmin pitänyt minusta.

Saunaa oli lämmitetty vähän, mutta se ei ollut erityisen kuuma. Kuitenkin hikipisarat valuivat Emman iholla ja hänen pikkuhousunsa olivat märät niin edestä kuin takaakin. Hän johdatteli minut saunan ylimmälle lauteelle ja viittoi makaamaan. Sanoja, katseita tai liiemmälti ilmeitä ei juurikaan vaihdettu. Hän laski kovakouraisesti bokserini nilkkoihin ja seisokissa oleva kaluni komeili hänen edessään. Hän kosketti kaluani kortsun päältä pari kertaa, varmaan varmistaakseen kortsun olevan hyvin ja liukuvoidetta olevan riittävästi. Pelkäsin anustappini tippuvan, mutta jossain vaiheessa se lakkasi valumasta ulospäin.

Lopulta Emma raotti pikkuhousujensa reunaa siten, että saatoin vilaukselta nähdä hänen jalkovälinsä. Se ei ollut ajeltu, mutta ei erityisemmin karvoitettukkaan. Pimeässä en kuitenkaan ehtinyt nähdä paljoa muuta. Arvelin, että hän ei antaisi minun hirveästi kosketella häntä yksityisistä paikoista, sillä hän oli jopa pitänyt rintaliivinsä koko ajan päällä, tai sitten olin vain ujo. Joka tapauksessa keskitin käteni ohjaamaan kaluani, ja vaati todellista pidättäytyvyyttä olla runkkaamatta tilanteen kiihottavuudelle.

Emma ohjasi lopulta kaluni hänen jalkoväliinsä. Se ei mennyt sisään ensimmäisellä yrittämällä, mutta sen lopulta luiskahdettua Emman pilluun, yllätyin sen tiukkuudesta. Vaati oikeasti voimaa työntää stondiksessa olevaa kaluani eteenpäin, mutta lopulta tunsin hänen kosteat häpyhuuleni kaluni juuressa, missä kondomi ei estänyt ihokontaktia. Kondominkin läpi tunsin tuon jumalaisen kostean ja lämpimän, mutta samalla niin lempeän puristuksen vasten kaluani. Silti Emma teki elein selväksi että hän oli tilanteen valtias, ja itse jouduin vain nauttimaan hänen armollisesti antamista lahjoistaan. Sitten hän liikutti lantiotaan päälläni ja tunsin mielihyvän aaltoilevan kehossani. Kumpikaan ei päästänyt ääntäkään, ainoastaan kovaääninen hengitys ja saunalauteiden natina oli kuultavissa. Jossain vaiheessa työnsin käteni hänen pikkuhousujensa takamukseen, ja puristin hänen pakaroitansa. Sitten käteni osui hänen pepustaan törröttävään kumiseen anustappiinsa. Hän varmaankin käytti sitä pysyäkseen kosteana pitemmän aikaa, tai sitten vain saadakseen aktista sujuvamman. Tunsin hänen jalkovälistään tulevan nesteen tarttuvan munakarvoihini, ja samalla käteni vaelsivat hänen rinnoilleen, mutta hän ohjasi minut taas pitämään kiinni pakaroistaan.

Parin minuutin kuluttua huomasin Emman hengityksen tiheentyvän. Tajusin, että hän saattaisi olla laukeamassa, mutta en voinut tehdä paljon mitään edistääkseni hänen nautintoaa, sillä hän oli päälläni. Oma laukeamiseni tuli taas ihan puskista, yhtäkkiä vain tunsin sperman roiskahtavan kalustani, mutta kondomi tietysti stoppasi sen. ”Emma ei sitten onnistunut laukeamaan”, ajattelin. Hän nopeasti irrottautui minussa, mutta en havainnut pettymystä, tosin hänen suunsa peittävillä ilmastointiteipin palasilla saattoi olla osuutta asiaan.

Aina kun on lauennut runkatessa, tulee se hetki jolloin haluaa olla pari minuuttia rauhassa. Jäin siis makaamaan saunan lauteille ja ajatuksessani yritin vetää bokserini päälle ottamatta edes kortsua pois. Mutta silloin huomasin, että Emma oli ottanut ne pois ja samassa näin lauteiden päässä olevat kahdet muutkin bokserit. Emma otti esiin käsiraudat ja mielessäni vilisti ajatuksia mihin tämä saattaisi johtaa. Kuitenkin en rohjennut vastustaa kiusausta vaan jatkoi leikkiä. Hän lukitsi käteni selän taakse ja korjasin anustapin asentoa. Sitten hän otti liinan ja sitoi sen silmieni peitoksi enkä nähnyt enää mitään.

Tunsin Emman kiinnittävän jotain kaluuni. Päälläni oli yhä sperman täyttämä kondomi. Ajattelin pitäisinkö sen kenties nörttinä muistona sen neitsyyteni menetyksestä. Tunsin lopulta kuinka Emman ilmastointiteipin peittämät huulet koskettivat omaa suupalloani hänen ottaessa silmäsiteen pois. Kauhistuksekseni huomasin, että erektion laskettua kaluni päälle oli laitettu muovinen siveyslaite. Se oli lukittu pienellä lukolla eikä avainta ollut lähettyvillä, lisäksi laitteessa oli reikä virtsaamista varten, joten se oli siis tarkoitettu pitempään käyttöön. En katsonut Emmaa mitenkään anovasti, ymmärsin vain että nöyryytyksestähän tässä oli loppujen lopuksi kyse.

Yritin sidotuilla käsilläni kurottautua ottamaan boksereitani, mutta Emma esti tämän. Sen jälkeen hän ohjasi minut ulos terassille, jossa Eetu ja Arto jo odottivatkin. Kaikilla oli jalkovälissä muovinen läpinäkyvä siveyslaite, jonka alta siemennesteen täyttämä kortsu vielä pilkisti. Kaikilla oli myös suupallot, joiden päälle oli levitetty ilmastointiteippiä, sillä sidotuilla käsillään. Kukaan ei pystynyt sitä irrottamaan. Kukaan ei yrittänyt sanoa mitään. Ja myöhemmin seuraamme liittyi vielä kaksi muutakin poikaa.

Emma liittyi lopulta seuraamme pelkissä alkkareissa… ”Tiiättekö, mä olin aika yllättynyt sillä tän illan aikana mä oon lauennu kaks kertaa. Huomenna ohjelmassa on sitä seksivalistusta, mihin saattekin kerätä materiaalia olemalla runkkaamatta ainakin seuraavan yön. Mari on myös keränny teidän vaatteet yläkerrassa ja mulla on teidän bokserit, jos pystytte olee runkkaamatta ens yön, niin voidaan kattoa saatteko ne takas. Ja muuten, voitte antaa ne teiän anustapit mulle nyt…” Tämän sanottua Emma pudotti pikkuhousut nilkkoihin ja pyllisti meihin päin irrottaessa tappia. Tarkoituksena oli ilmeisesti saada meidän kiihottumaan, sillä parille kaverille ainakin tuli stondis niiden tuskaisista ilmeistä päätellen. ”Jos ette anna niin otan ite.” Kun otin anustappia pois, tuntui että koko peräsuoli pullahtaisi ulos ja Emma otti tapin puettuaan pikkuhousut taas päälle. Minullekkin iski stondis ja siveyslaite teki siitä äärimmäisen kivuliasta.

No seuraava yö jouduttiin nukkumaan sillälailla, mutta seuraavana päivänä käsiraudat irrotettiin samoin kuin suukapulat. Mutta laiha lohtuhan se oli koska runkkaamaan ei pystynyt ja yrittäminen sattui perkeleesti. Sain myös kortsun irrotettua sinä päivänä, mutta loppu retkellä sai päällä olla vaan bokserit. Asiaa ei varsinaisesti auttanut, että Emma pukeutui mielellään pelkkiin bikineihin ollessaan samassa huoneessa meidän kanssa. Mutta siveyslaitetta ei otettukkaan pois sinä päivänä kun retki loppui sillä seuraava kokous oli vasta torstaina ja siihen asti avainta sai odottaa…

Kommentoi

top