search
top

Pieni vahinko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (113 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Nousin Outin jalkojen välistä ja heittäydyin selälleni. Kondomi oli melkein luiskahtanut kesken pois ja se roikkui puolijäykän mulkun päässä laahuksena. ”Kerro vielä tästä patjasta”, laitoin kädet niskan taakse ja tuijotin yläkerran mäntyviiluportaikkoa. ”Ääh. Ei taas”, Outi nypläsi tummanruskeasta tukastaan letin ja vein sen huuliensa päälle.  Mustapohjaisessa futonissa oli vaaleanvihreitä lehtikuvioita, ornamentteja ja ruusuja. Patja oli muhkurainen ja kulunut, ei niin hehkeä enää, mutta sillä oli historiansa.

 

”Kerro nyt”, rullasin hitaasti kortsun kullin päältä ja nostin sen väärinpäin Outin kasvojen yläpuolelle. ”Lopeta hei! En haluu mällii naamalle”, tyttöystäväni nauroi ja yritti huitaista heijaavaa kumisukkaa. Nostin sitä hänen ulottumattomiin Sperma lähti valumaan hatusta ja liukas klöntti ponnisti reunarenkaan yli. Viime hetkellä Outi väisti ja painautui syliini. ”No okei”. Siemeneste jäi ruusunlehden päälle kermaiseksi hyhmäksi.

 

”Tää on niin sanottu toisen polven panopatja. Silloin kun broidi asui himassa ja seukkasi yhden Camillan kanssa, ne veti tään vieraspatjan esille syvennyksestä ja tuli paneen”, Outi sanoi vakavana ja piirsi hiuksillaan poskeeni. ”Ne ei halunnu, että mutsi näkee töhryt lakanoissa”. Mietin Outin isoveljeä Ollia nussimassa jotain hemppua tässä samalla paikalla. Mahtoi olla kaikenlaista liimaa ja mehiläisvahaa syvällä kankaan huokosissa. ”Joo, mä tajusin”, puristin Outia kiinteästä suippotissistä. ”Raketti suuhun ja spagetti kuuhun”. Tissi oli ihanan pehmeä. Se oli lelu, joka palautui aina muottiinsa, vaikka sitä rutisti kasaan.

 

”Anna jo olla, mun pitää kohta mennä”, Outi pomppasi ylös. ”Katoitko sä niiden nussimista?” Utelin. Aloin kiihottua uudelleen. ”No en, pervo!” Outi kietoi kehonsa pyyhkeeseen. ”Miten sä sitten tiesit?” Kiusoittelin tyttöystävääni, joka oli aavistuksen vakavahenkinen, todellinen lukutoukka. Hän nosti tummasankaiset lasit silmilleen ja painoi julmasti jalkapohjalla kaluani. ”Siivoo toi patja ja kumi piiloon, meidän pitää kohta mennä”.

 

Suljin hetkeksi silmäluomet, koska vielä ei ollut kiire. Olisi ollut mukavaa jäädä vetelehtimään, mutta olin luvannut heittää Outin Strategiseen henkilöstöjohtamiseen. Hän kävi avoimen yliopiston kursseja ja halusi kerätä pisteitä kauppatieteellisen hakuun. Alasuihku käynnistettiin kylpyhuoneessa. Näin sieluni silmin, miten Outi kuopi pimppiään jalat harallaan ja tohotti suihkulla reikään. Patjatarinan olin kuullut jo useasti, mutta omalla tavallaan se jaksoi aina kiihdyttää mielikuvitusta. Minusta oli tullut menneen kesän aikana osa tuota perheen häveliästä riittiä.

 

Kun odottelin aikani, niin se kiire sitten lopulta tuli. Outi latasi läppäriä ja kirjoja laukkuunsa eteisessä, kilisytteli avaimia ja hoputti. Kipaisin nopeasti farkut ja hupparin olohuoneesta, mihin ne olin riisunut silmittömässä himossa. Ulko-ovi oli jo auki ja Outin kannat kopisivat pihalaatoilla. ”Taas sua saa venata”, se huusi, kun vedin vasta ovea lukkoon.

 

”Missä tässä on kytkin?” Hain jaloilla paikkoja vieraassa autossa. ”Siinä kepissa. Tää on tomaatti”, Outi viisasteli. Muutaman nopean nykäyksen ja äkkipysäyksen jälkeen sain jotenkin tuntuman automaatista. Outin äidin Annen auto oli todellinen kauppakassi, jonka kannen alla kehräsi moottorin sijaan kissa. Lasinpyyhkijät siirsivät naristen ja kärsivästi loskaa sivuun. Marraskuu, ikävistä ikävin.

 

”Haet sitten Oonan kuntokeskuksen pihalta ja katot, että sillä on jotain ruokaa. Sitten noudat mut ysiltä. Kuulitko?” Pimeys oli jostain Voldemortin perseestä peräisin ja asvaltti nieli vähäisen ajolyhtyjen valon. ”Kuulin, kuulin. Haen sut pihalta, katson kuntokeskuksesta ruokaa ja noudan Oonan ysiltä”. Outi mulkaisi niin pahasti, että moiskautin hänen poskelleen nopeasti suukon ja avasin oven kesäyliopiston parkkipaikalla. ”Muista se Oo…” loppu hukkui oven pamahdukseen.

 

Minulla on hyvin aikaa, tuumin kun kaarsin parkkipaikalle viittä vaille ennen sovittua deadlinea. Anne teki pitkää päivää töissä ja oli delegoinut Oonan haun Outille. Iltakurssin vuoksi nakitus oli osunut minulle. Pidin auton käynnissä ja arvuuttelin huvikseni, olikohan Anne jo löytänyt eron jälkeen vakituisen sängynlämmittäjän. Outi oli kertonut satunnaisista yövieraista, jotka olivat hiiviskelleet pois aamun hämyssä, mutta ei mistään vakavammasta. Ihme kyllä, Anne oli menevä ja mehevä pakkaus, piukka iso peppu ja kunnon tyynyt povella.

 

Ehdin selata Instagramin läpi, kun liikuntakeskuksen ovesta alkoi purkautua naisia ja tyttöjä jumppakasseineen. Tunnistin Oonan valkoiset tennarit ja kireät trikoot. Räpsäytin kerran pitkiä. Oona tajusi merkin ja erosi kikattavasta teinityttölaumasta. ”Moi, mutsi”, hän huikkasi ennen kuin tajusi, että mutsilla oli munat. ”Moi vaan pikkuinen, minne ajetaan?” Löin vaihteen silmään ja päätin irrottaa karstat Annen korealaisesta leivänpaahtimesta. Automaatilla temppu jäi noloksi vouaamiseksi.

 

”Mis mutsi on?” Oona mutristi huuliaan ja avasi takin. Treenipaidan tuoksu levisi kuumaan autoon. ”Se on tuolla peräkontissa, jätesäkissä”, painoin samalla Annen iskelmän tilalle tusinapoppia. ”Miten luonnistui koira-asento? Entä nukkuva lootus?” Vitsailin ja nostin radiokanavan volyymia. Siellä rallateltiin tornadosta kaksimielisesti. ”Ei se oo sellaista perinteistä astangajoogaa, vaan enemmän toiminnallista”. Oonalla oli runsas vaaleanruskea tukka. Lähes vaalea. Se oli yhtä luonnollinen, kuin hänen kärttyiset mustat kulmakarvansa.

 

”Ai toiminnallista”, vihelsin ja nostin musiikin niin lujalle, että basso alkoi tykyttää. ”Älä kuvittele mitään hei! Sun ja Outin toiminnalliset tiedetään. Taas ootte panneet”, Oona sanoi jotenkin mustasukkaisesti ja puisteli tukkaansa, niin että latvat pyyhkäisivät poskeeni. ”Mistä tiedät sen?” Tenttasin ja päätin yllättäen kääntyä torille. ”Täällä haisee kalu”, Oona kikatti ja vilkaisi jalkojeni väliin. ”Tuoksuu, ei haise”, työnsin nopeasti sormet Oonan kasvoille. ”Hyi vidduu”, hän muka ilkkui. ”Mihin sä muuten ajat?” Kurvasin kahdella renkaalla kivetyksen vierestä ja avasin ikkunaa sen verran, että musiikki jumputti tärykalvoja. ”Pyöritään vähän pilderallia”. Oona katsoi minua, kuin ikivanhaa pronssiveistosta ja teki facepalmin. ” Ei kukaan oo niin NOLO, että ajais jotain rallii”.

 

Meillä oli pari vuotta ikäeroa, mutta se tuntui ikuisuuden kuilulta kun puhuttiin noloudesta.

 

Käännyin takaisin kadulle ja huokasin: ”totta, eikä täällä oo edes kunnon pildeä”. Oona kosketti vaihdekepin paikalla vanhasta tottumuksesta lepäävää kättäni ja sujautti sen äkkiarvaamatta pulleiden reisiensä väliin. Sähköiset housut olivat tulikuumat ja nihkeät. ”Ja tätä ei siis lasketa?” Hän kähisi ja painoi kourani syvemmälle. Ehdin tuntea häpyluun nietoksen, korkean kukkulan ja sen välissä pehmeämmän paikan, vaon. Katsoin Oonaa louhos auki. Sormieni alla oli naisellinen kunnon sorkka. Tyttö liikutti sormiani siellä edestakaisin, siniharmaat silmät kiiluen.

 

”Eeeii, varo tota!” Oona kiljaisi kimeästi ja nosti vaistomaisesti käden kasvojensa eteen.

 

Hahmon ääriviivat ja liikkeet erottuivat tuulilasin oikeassa laidassa. Tein nopean väistöliikkeen keskikaistalle, kosketin jarrua ja vilkaisin peiliin. Pyöräilijä horjahti kerran, mutta vaikutti onnistuvan pitämään tasapainonsa. ”Saatanan tonttu! Ei mitään heijastinta”, puuskahdin kauhusta kankeana ja kiihdytin vauhtia, vaikka olisi pitänyt hiljentää. Lämmin tunne vaihtui sekunnin murto-osassa kylmäksi horkaksi ja niskaan valui hikeä hiusrajasta. Oona vaikutti vaipuneen shokkiin. Hän tuijotti mustaa tietä kalpein kasvoin, ja alahuuli väpätti. ”Ei käynyt onneksi mitään. Tällaista sattuu”, vakuutin ja Oonan ilme muuttui onneksi vähän luottavaisemmaksi.

 

Loppumatka meni täydessä hiljaisuudessa, renkaiden huminassa.

 

Ajoin kadulla talon ohi, otin kiinni repsikan niskatyynystä ja vilkaisin Oonaa silmiin. ”Kaikki ok? Eihän jäänyt traumoja?” Väri oli palautunut tytön kasvoille. Hän hymyili ja nosti leukaansa ylöspäin. ”Ai mist?” Sekoilin taas auton kanssa, ennen kuin löysin pakin. ”Mistään”, täsmensin. ”Ei ainakaan sun nolosta pilderallista”, tyttö kikatti. Peruutin auton pihaluiskaan, josta se olisi valmis hyökkäämään illan toiselle etapille.

 

Tyttö jumitti saman tien tuulikaappiin. Yleensä mikään ei vituttanut niin kuin ihmiset, jotka jäivät tukkeeksi oviaukoille tai kaupan porteille. Kun tennarit eivät irronneet potkimalla, kumartui Oona syvään ja tarjosi minulle mahdollisuuden tarkastella takapaksiaan kymmenen sentin päästä. Oliko se sitten vahinko tai ei, hän painoi jalkansa yhteen ja suorastaan nosti pyllyään. ”Ja onko pakko”, mutisin yhtä aidosti pahoillaan, kuin tyttö teki temppunsa. ”Mutsi ei haluu kuraa matolle”, likka perusteli. Hän oli niitä tyttöjä, joiden määrittely muodokkaan ja pullukan välillä liikkui harmaalla alueella. Kallistuin ensimmäiseen. Takapuoli oli korkea, mutta kapea ja reisien välistä näkyi pedaali, tuo häpytorven suuaukko. Kuvittelin mielessäni jonkun onnekkaan pojan työntävän nakkinsa tuonne imukuppiin.

 

”Riisu”, tyttö kääntyi yhtä yllättäen, kuin oli kumartunut. ”En mä nyt ala täs-”. Samassa Oona nousi varpaisilleen ja painoi huulet omiani vasten. Kosketus oli viileä. Hampaat kolahtivat yhteen ja kieli puikahti suuhuni. En ehtinyt kissaa sanomaan, kun teinityttö imaisi kunnon suudelman, purukumille maistuvan. ”Mistä hyvästä tuo nyt oli?” Pyyhin sylkeä suustani. ”Siitä kun annoit kyytii”, Oona laskeutui päkiöilleen ja hymyili. ”Nyt, riisu. Kengät”, hän komensi topakasti.

 

”Älä tee enää koskaan tollaista. Outi tappaa meidät molemmat”, naurahdin vaivaantuneena ja potkaisin kengät. Tuon ikäinen tyttö saattoi keksiä mitä vain. Vaikka kuolasin häntä muna kovana, en halunnut, että Oona alkaa värittämään ja paisuttelemaan tapahtumia siskolleen. ”Ja nyt, mene leikkimään vaikka poneilla tai leegoilla”, läpsäisin sovinistisesti Oonaa takapuolelle. Tyttö ponnahti teatraalisesti ja kiljaisi. ”Jos leikitään keppihevosta, niin sä saat olla keppi!” Oona huikkasi ja heitti treenikassan nurkkaan.

 

Jos tyttö on nyt tuollainen sähikäinen, millainen hän on parin vuoden päästä, kun painaa valkolakin kutreilleen. Mieskunta varokoon. Katsoin jääkaapin tarjonnan: Anne oli tehnyt katkarapupastaa. ”Otatko, Oona, pastaa? Katkarapua?” Tyttö ei vastannut. Ei ollut minun tehtävä pyörittää lukiolaisten iltapäiväkerhoa, päätin ja nousin rappuset yläkertaan. Ikkunaa vasten lähmi jo paksumpia räntäkintaita ja tuuli ravisteli koivujen luurankoja. Välivuosi Balilla ei kuulostaisi hullummalta tämän rinnalla.

 

Viritin läppäriltä Narcosin pyörimään ja heittäydyin Outin sängylle. Olin viihtynyt koko ajan enemmän ja enemmän tyttöystäväni kämpillä. Yhtä lailla voitaisiin panna täällä, kun kerran piti käyttää kumia, ajattelin. Sitä paitsi Anne ymmärtäisi, se oli rento. Jollakin tavalla Anne myös oli flirtti tai ainakin antautui huumorimielessä pikkutuhmiin juttuihin. Olin kerran nähnyt aamuyöllä vessamatkalla Outin ja Oonan äidin lojuvan telkkarin ääressä niukassa helmenvärisessä yöpaidassa. Pitkät jalat olivat kiiltäneet kuun valossa. Toinen reisi oli näyttänyt uhkealta ja kaarevalta, sellaiselta lämpimältä. Nuuhkaisin tyynystä Outin hiusten tuoksua. Tiesin myös, että Annella oli turkoosi hieromasauva jemmassa patjansa alla.

 

Se hiton patja!

 

Olin unohtanut korjata panopatjan pois ennen kyydityskeikkaa. Kuulisin kunnon rippimonologin Outilta, jos patja olisi tuossa vielä illalla; puhumattakaan Annesta. Riensin yläkerran tasanteelle ja olin jo astua rappuselle, mutta alkukantainen Neandertalin vaisto varoitti. Kyyristyin kaiteen suojaan ja vilkaisin alas. Rappusten alla oli syvennys, syvennyksessä senkki ja senkin vieressä lemmenpaikka. Pinkki vilahti.

 

Oona oli polvillaan patjan päällä ja vaikutti tutkivan jotain. Saatanan harakka, kirosin mielessäni, kun tyttö nosteli käytettyä kortsua ja tonki sitä uteliaasti. Kumista putosi vielä klunssi pikkelöityä spermaa patjalle. Tytön pää heilahti ja minulla kesti hetki tajuta. Kivekset vinssasivat itsensä välittömästi ylös. Ensin Oona veti siemennesteen tuoksua sieraimiinsa ja sitten lipaisi alkuainetta kielellään. Kuvittelin vaalean ja suolaisen hyhmän nuoren tytön viattomalla kielellä. Tai millä viattomalla? Pyhäkoulutytön ominaisuudella varustetun isosiskon sijaan nuorempaan tyttäreen oli pesiytynyt selvästi kiimaisempi luonne. Opetus Oonalle pitäisi antaa.

 

Opettamiset unohtuivat, kun Oona heittäytyi kondomin viereen selälleen ja alkoi puristella rintojaan. Kädet painelivat lujaa paidan päältä ja sormet upposivat pehmeään lihaan. Hän sulki silmänsä ja nosti pinkkiä treenitoppia. Tissit tulivat esille lautamaisina kumpuina. Ne olivat isommat kuin Outilla – ei suipot, vaan laakeat, taikinamaiset ja tuoreet. Hän liiskasi rinnat yhteen ja ryhtyi nypläämään nännejään. Katselin tytön himokasta leikkiä yläviistosta suoraan hänen kohdaltaan. Tiesin, ettei hän näkisi minua pimeyteen. Sen sijaan jalkalampun kalpeassa valokiilassa Oona oli itse näyttämöllä.

 

Tyttö vaikutti keskittyvän. Hän leipoi poveaan ja sitten stimuloi rintojen kärkiä peukaloiden päillä. Oona riisui ylävartalonsa paljaaksi ja asetteli tukan patjan yli. Hän tarttui tisseihinsä ja teki pyörittelevää liikettä. Iho oli kuulasta, mutta syksyn Teneriffan loman rusketusrajat olivat hailakoina näkyvissä. Muistan ne bikinit, joita tyttö oli esitellyt ylpeänä siskolleen ennen reissua: pienikuppiset ja raidalliset, niiden yli rinnat olivat pursuilleet vallattomina. ”Oisko koon isommat mitään?” Outi oli ehdottanut turhaan.

 

Oona urahti ja paineli kädellään housujen päältä. Keho nytkähteli ja huulet värisivät. Kasvoilla ehti vaihtua minuutissa sadan ilmeen hienovarainen kavalkadi. Ne olivat aavistuksen pyöreät, lapselliset kasvot. Kauneus ja sirous oli kuitenkin pohjarakenteissa. Oona kurtisti kulmakarvojaan ja kaivoi haarukkaa syvemmältä lycrasta. Kiimainen hytinä tarttui rintoihinkin ja lantio nousi patjasta. Minun oli pakko puristaa kaksin käsin kaiteesta, kun housut lähtivät jalasta. Samalla lähtivät myös mintunvihreät pikkuhousut. Taas kerran yllätyin, miten valmis Oonan pillu oli – punertavaan viettävä karvoitus ulottui laajalle, mutta oli ohutta.

 

Oona levitti jalkansa ja kuljetti kiusoitellen tunnustelevan kämmenensä jalkoväliin. Polvessa oli pieni mustelma ja reidessä luomi. Tyttö värisi hennosti: ”ah, ahh, ahh”. Äänet voimistuivat ja käden liike nopeutui. Välillä Oona nosti jalkansa koukkuun ja teki pelkällä peukalollaan pientä liikesarjaa klitoriksella. Vasen käsi jatkoi tissin tassuttelua. Oonan vatsa oli pyöreä ja niin täyteläinen, että se kiihotti hirveästi. Painelin kullia housujen päältä ja yritin unohtaa, että tuijotin pornon sijaan tyttöystäväni täyteläistä siskoa.

 

Olin pudota rappusia alas, kun Oona vei haaroissa olleen kätensä suulleen ja kostutti etusormeaan. Sitten se päätyi takaisin pieneen pilluun. Tytön silmäripset nousivat ja laskivat, hengitys oli muuttunut katkonaiseksi puhinaksi. Oona otti nyt molemmat kätensä peliin. Vasen hieroi neljän sormen panoksella klitoriksen nyppylää ja oikea teki häpyhuulilla isompaa liikettä. Hänen häpynsä maiskahteli tahmeasti. Nuoren tytön posket kiilsivät ja terve puna kuumotti. Tissien tutina oli jo aikamoista juhlaa. Yritin olla ajattelematta, miten ne olivat pomppineet paidan sisällä toiminnallisessa joogassa, sillä en huomannut hänen ainakaan riisuneen rintaliivejä.

 

Oona hytkyi patjalla, heilutteli raukeasti varpaitaan ja näytti lähtevän lentoon portilta kaksi. Hänen huulensa liikkuivat, mutta muminasta ei saanut selvää. Kasvojen nykiminen voimistui ja tytön hartiat olivat kuroutuneet melkein korviin. ”Voih, voih”, hän hoki sieraimet laajentuen ja vatkasi leveällä kahden sormen liikkeellä pimppiä laidalta toiselle. Juuri kun tyttö oli painamassa sormiaan syvemmälle lohenpunaiseen lihaan ja pimpin voinen pinta näytti imaisevan etusormen kokonaan, kavahti Oona aivan jäykäksi. Joku ääni keskeytti herkän hetken. Ehkä sateenvarjo putosi eteisessä tai polkupyörä kaatui pihalla. Kiinni jäämisen pelossa Oona keräsi varusteensa ja hävisi nopeasti varjoihin.

 

Odotin muutaman minuutin, kunnes uskalsin laskeutua alas. Syvennyksessä tuoksui yhä nuoren tytön soma ja kirpeä pillu. Heitin kortsun roskiin ja tuuppasin tahmaisen patjan piiloon senkin alle. Nyt siinä oli minun ja Outin lemmennesteiden lisäksi oma hunajainen vesileimansa Oonalta.

 

Rakensin keittiössä muutaman voileivän ja nostin jogurttitetran tarjolle. Sydän väreili rinnassa äskeisestä kokemuksesta, eikä syke halunnut millään tasaantua. Kiimainen masturbointi oli ollut herkkää ja tukahdutettua. Tytön hormonit mylläsivät vartalon ja mielen kiemuroita näemmä aivan hyperaktiivisella tasolla. Senhän paljastivat jo auton tapahtumatkin. Kun ravisutin jogurttia, en voinut olla ajattelematta Oonaa nuolaisemassa minun mälliäni patjasta. Ei tätä voinut enää jättää tähän!

 

Kävelin aivan varpaisillani aulaan ja siitä kodinhoitohuoneen käytävälle. Pienet pitsiset ja mintunvihreät pikkuhousut oli jätetty pyykkikoneen päälle. Kylpyhuoneen ovi oli raollaan ja vettä oli valunut kynnyksen yli. Uskottelin itselleni, että se oli jätetty tarkoituksella niin, ja että minulla oli oikeus vähän kurkistaa. Vesi lorisi hiljaa. Sisällä tunnelma oli hämyinen. Katon tähtitaivasvalot oli kytketty päälle ja ne riittivät valaisemaan huoneen. Oona lojui ammeessa hassusti ja ynähteli. Hän oli asettunut aivan ammeen toiseen päähän hanan luo ja jalat roikkuivat reunan yli.

 

Kummastelin outoa asetelmaa, kunnes energiansäästölamppu syttyi päässäni viiveellä. Vesi valui rauhallisesti suoraan tytön häpykukkulalle. Iltapesun sijaan hän oli tullut kylpyyn suorittamaan toisen kesken jääneen askareen. Oona nosteli kehoaan vesiputousta vasten ja yritti saada suihkun osumaan häpyhuulilleen. Jalkaterät heilahtelivat ammeen saniteettiakryyliin ja kehon lihat lätsähtelivät veden pintaa vasten. Vaikutti, kuin tyttö olisi saanut sähköiskuja vedessä, niin rankkoja impulsseja hänen kehonsa teki. Sähköankerias, ajattelin ja kaivoin vastustamattomasti peniksen esille.

 

Oona käänsi jaloillaan hanaa voimakkaammalle ja liimautui kiinni ammeen etuosaan. Suihku osui suoraan klitoriksen päälle ja laittoi tytön pyörittämään lantiotaan nopealla tikkauksella. Vedin verkkaisesti käteen ja aistin pikkuhousuista nousevan naisellisen aromin. Vaikka olin pannut pari tuntia sitten, oli kaluni jälleen kova kuin nostokurki. Oonan tukka alkoi levitä vedessä joka suuntaan. Mitä enemmän se kastui, sitä enemmän siihen alkoi liittyä elokuvallisia piirteitä. Hahmotin mielessäni kuvan hukkuvasta neitsyestä virrassa. Veden pinta nousi, kun tulppa ei ollut paikoillaan. Laineet nousivat jo tytön pyöreälle vatsalle.

 

Häpykarvat olivat tummenneet ammeessa ja muuttuneet kiharaisiksi. Hakkasin hanskaan aivan estottomasti. Rinta kerrallaan hävisi veden alle ja nännit pysyivät viimeiseen saakka kummeleina. Pohjalla täytyi olla kylpyvaahtoa, sillä vaalea geeli alkoi sakeutua ja huoneeseen leijaili laventelin tuoksua. ”Oihhh….uiiiih”, Oona nosteli lantiotaan nopeasti, huokaili ja huudahteli. Vesi läiskähteli perseen painosta tosi irvokkaasti. Oonan pää heitteli pitkin vesimassaa, sääret näyttivät irtoavan polvitaipeista ja kädet hakkasivat holtittomasti ammetta. Hänen tulemisensa oli nopea ja hänen jokainen solunsa tärisi sillä hetkellä, kun huippu oli saavutettu.

 

Mieli teki vetää loppuun saakka ja kenties heittää soosit hikisille pitsiunelmille, mutta en halunnut jäädä kiinni. Kylppäri oli hönkinyt siihen malliin lämmintä ilmaa, että hiki valui selkääni pitkin ja sukat olivat märät. Tyttö oli selvästi valppaampi ja hän tarkasteli pitkään elinympäristöään, ennen kuin vetäytyi kylpyammeen toiseen päähän posket omenaisina. Oli siis parempi kadota.

 

Kasasin sekavia tunteiden rippeitä keittiössä. Yhteen marraskuiseen joutavaan päivään oli kasautunut aivan liikaa asioita. Outin noutamiseen oli yli tunti aikaa ja ikkunasta katsottuna keli näytti yhä pahenevan. Samoin minun olotilani muuttui vaikeammaksi. Keräilin kädet täristen syömättömiä iltapalatarpeita takaisin jääkaappiin. Oonan vino ja nopea poikittaisliike repsallaan olevan pimpin päällä kummitteli näkökentässä. Tuoksu viipyili, kuin sormiin tarttunut katkaravun palanen.

 

”Taneli-Kaneli…?” Oona kutsui keittiön ovelta sillä ärsyttävällä tavalla, jolla hän kiusasi minua, kun halusi jotain. En vastannut mitään. Pyyhkäisin muruset lattialle ja laitoin jogurtin jääkaappiin. ”On rumaa stalkata hei. Varsinki jos toinen on iiiihan nakuna”, kiusoitteleva ääni venytti. ”En mä sua kytännyt”, intin vastaan. ”Mutsi sanoo aina, ett ei saa juksaa”, Oona leperteli. ”Märät jalanjäljet johti tänne, vajakki”. Olin tehnyt jo ainakin toisen huolimattomuusvirheen tänään. Hups.

 

”Pitihän mun kattoa, ettet hukkuis”, keksin selityksen. ”Hukuinko mä?” Oona kehräsi ja laittoi taas kielen nätisti valkoisten hampaidensa väliin. Se oli some-ilme. ”Jos jatkat tuota menoa, niin joku päivä”. Katsoin tyhjästi ulos, vaikka sisällä räjähteli erillisiä ajatuksia. Tyttö asteli lähemmäksi. ”Voitko sä panna mua kans siinä patjalla?” Oona räpsytteli silmiään ja kosketti paidan läpi rintakehääni. ”En todellakaan voi!” Ajatus oli ihan kuolleena syntynyt. Outi ja Anne nylkisivät minut esinahasta päälaelle saakka., jos sen tekisin. Parempi kun se koko karstainen patja hävitettäisiin.

 

”Onks mun pimpulassa jotain vikaa sit?” Oona nosti pyyhkeen lievettä ja näytti häpynuppuaan, jonka terälehdet olivat kääntynyt avoimiksi. Minun oli vaikea hengittää, kun ahmin silmillä kokematonta teinitussua. ”Se on täydellinen. Täyden kympin vittu. Mutta jos Outi tietäisi”. Oona puraisi huultaan ja vein käteni vatsalleen. Se tykytti. ”Mut ei sen tarttis tietää”. Olisi pitänyt irtautua, mutta etumuksen viisari väpätti pohjoiseen. ”Taneli-Kaneli pliiiiis”, tyttö mankui ja yritti ohjata minua jalkoväliinsä. Oonan tukka oli läpimärkä ja takkuinen, ja sitä tuntui riittävän kaikkialle. ”Mä en pane sua, Oona. Se olis väärin”, kosketin kutreja ja yritin pidättäytyä.

 

”Anna mun edes imee sun kikkelii. Mä en oo koskaan maistanut sellaist”. Tytön tunnustus hämmensi, mutta ohjelmoi myös kylmät väreet aaltoilemaan selkärangassani. Mekanismi oli rakennettu miehiin. Ehkä tämä olisi loppujen lopuksi pieni vahinko kaiken rinnalla. ”Tuota. Yhdellä ehdolla”, sanoin ja kaduin heti. ”Mitävaa, mitävaa, mitävaa”, tyttö kieppui vyötärössäni kiinni ja tuoksui illalle Välimerellä. Katse sai munat muljahtamaan. ”Et koskaan, koskaan, sano mua Taneli-Kaneliksi!” Ilo pilkahti Oonan iiriksissä. ”It’s a deal”, hän hihkaisi ja laskeutui polvilleen. Rajalle ja sen ylikin, henkäisin.

 

Farkkujen napit ponnahtivat auki yksi kerrallaan ja jokaisella kerralla menetin jotain omatunnostani. Tyttö veti housut nilkkoihin ja tarrasi kiinni boksereiden vyötäröön. ”Nyt pitää olla sitten ihan varma?” Vannotin, vaikka hevoset tuntuivat jo karkaavan laukalle. Oona nyökkäsi ja veti kalsareita munakarvojen alapuolelle. ”Ihan satavarma sitten?” Nieleskelin kuivaa kurkkuani, kun kyrpä lähti ponnistamaan kaaressa ylös. ”Vaik kakssataa”, Oona kiskaisi kalsarit alas ja penis pomppasi hänen leukaansa vasten. Hän vaipui elimestä suorastaan hypnoosiin ja vaikutti kiihtyneeltä.

 

”Mitään ei oo sitten pakko tehdä”, huomasin puhuvani enimmäkseen yksikseni. Oona avasi suunsa ja haukkasi kaluani. Se tuntui loputtomalta ja nälkäiseltä kidalta. Sentti kerrallaan nuori imuri nielaisi munani. Hänen poskensa painuivat montuille, kun terska, varsi ja suonet työntyivät kurkunpäätä kohti. Huohotin jalat aivan spagettina ja selkäranka muusina, kun Oonan huulet tapasivat tummat munakarvani. Tyttö pidätti henkeään ja pyöritteli kieltään kaluni alapinnalla. Se liike kaivoi aivan sielun pohjimmaisia rippeitä. Kun Oona avasi suuret silmänsä ja tuijotti minua ylöspäin, oli pakko repäistä kyrpä suusta. ”Älä nyt syö sitä”, parkaisin, vaikka perimmäinen tarkoitus oli estää nopea siemensyöksy.

 

”Otinks mä hyvin?” Tyttö kerjäsi hyväksyntää, kuin miellyttämisenhaluinen puudeli. Ja minun häntäni heilui. ”No kyllä se tuntui pakoputkessa saakka”, myöntelin. Tytön pyyhkeen solmu aukesi ja vartalo paljastui viipale kerrallaan. ”Mä saan vaikk kiveksetki vielä mukaan, jos yritän”, Oona päti ja otti varrestani kiinni. Kullini osoitti kevyttä yläpilveä kohti ehkä ylväämmin kuin koskaan, eikä olisi millään halunnut oieta yhdeksänkymmenen asteen kulmaan. ”Ehkä me ei yritetä mitään enkkoja nyt”, hidastelin nuorta nymfiä.

 

Oona kuori esinahan sileän terskan päältä ja otti aivan sen kärjen huuliensa väliin. Hädin tuskin tunnistettava lussutus laittoi herkän terskan vibraatolle. Oona imaisi penistä kostealla suullaan ja valutti sylkeä liukasteeksi. Minkä lajin pornoelokuvia tyttö oli oikein katsonut? Kun tytön huulet kirposivat kalultani, ponnahti luinen jousi heti napaan kiinni. Oona pyöräytti kerran kieltään siemenreiällä ja siirtyi nuolemaan pientä röpelöistä ommelta, joka liitti esinahan huvituttiin.

 

Haroin lukiotytön karheaa tukkaa käsiini kahmalokaupalla ja ihailin hänen polviensa päällä lepäävää vartaloa. Takapuoli laskostui kuin kiinteä hedelmä. All natural, aprikoin päässäni. Oonan kieli jatkoi matkaa pallien kuvulle. Se kutitteli poimuja ja punnitsi toista palloani. Huulten ote nyhti kuulaa väkisin pussien läpi. Voi luoja! Tyttö pelasi minua kuin petanqueta. Läähätin ja läkähdyin. Hän ei vielä kuitenkaan lopettanut ristiretkeään, vaan lämmin kieli pyyhki kivesten juurta ja jatkoi karvoitukselle. Oli pakko levittää jalkoja, kun tytön lirkuttelu rupesi kutittamaan pyllyn maastoa ja hengitys tuntui reiällä saakka.

 

Oona palasi munani seuraan ja tervehti uutta tuttavuuttaan moiskauttamalla sille ison pusun. Hän kuljetti huulia sivuttain vartta pitkin ja koko ajan pienet sormet tutkivat pussejani. ”Maistuuko pahalta?” Kakistelin. ”Sillai miedolta”, Oona laittoi suunsa suppuun ja imi lyhyellä, hyvin nopealla liikkeellä. Sylki molskahteli välissä, kun kalu tuuppasi syvälle poskeen. Podin palavaa halua runnoa kullia lujaa tytön suuhun, mutta päätin jättää toteutuksen hänelle. Posket jännittyneenä hän imi mehua kalusta kiertoliikkeellä, joka syveni jatkuvasti. Välillä tunsin hampaat lihaa vasten, mutta en kehdannut opastaa häntä. Kieli kuitenkin vispasi suippoa terskaa ympäri ja suu kävi väsytystaisteluun pitkin hörppäisyin.

 

”Jos sä kuitenki haluut panna mun pimppistä?” Oona kysyi arasti ja avasi silmänsä suuriksi ympyröiksi. Kulli sykki pienessä kourassa. Totta vitussa haluan sitä pimppistä, oli sen hetkinen ainoa ajatus, mutta ei kovin järkevä. Onneksi tajusin rintojen suomat mahdollisuudet. Tässä perheessä vain Oonalla ja Annella oli potentiaalia siihen, mitä aioin. Oonan nännikentät olivat melko pienet ja hyvin vaaleat. Kookkaisiin rintoihin verrattuna keskiöt vaikuttivat epäsopusuhtaiselta, etenkin kun nisät valloittivat ne lähes kokonaan. Nyt dynamot olivat jäykkinä.

 

Prässäsin tissit toisiinsa kiinni ja tunsin niiden lyijymäisen painon. ”Tehdään näin, jooko?” Puuskutin ja sysäsin penikseni tissien väliin. Oonan sydämenlyönnit takoivat kalua vasten. ”J-jos sä haluut”, Oona myönteli ja katsoi alaspäin. Työntelin liukasta väliä puolen kullin pituudelta. Se oli jotain taivaallista. ”Miehet tykkää tästä…ja pojat…jos tytöllä on isot…munkit”, huohotin ääni väpättäen ja ujutin käsiäni syvemmälle Oonan käsivarsien alle, kunnes sain povesta tukevamman otteen. Tytön kainalot hohkasivat lämpiminä ja kosteina, niiden kuopissa vastasi terävä sänki. Kullin pää tuli esiin rintavaosta punaisena, sitten hävisi taas ihanaan puristukseen ja palasi entistä ylväämpänä.

 

”Purista sä tisuja”, pyysin. Sain siinä toisen käteni ensin vapaaksi ja sitten toisen. Taivutin vähän jalkojani, jotta pääsin naimaan pitkin liikeradoin koko rintojen matkalta. Hyvä puoli oli sekin, että toinen käteni ylettyi juuri Oonan karvaiselle pimpsalle. Hän voihkaisi, kun hain sormieni alle kovan klitoriksen. Pyöritin sormia luumaisella kielellä ja ohjasin peukalon pienelle reiälle. Ruusunkukka kutsui sisäänsä, mutta tänään ei ollut avointen ovien päivä. Muistelin vanhaa viisautta, että paketin avaaminen olisi ostopäätös.

 

Kiihdytin vauhtia ja tajusin tuijottavan peilikuvaani ikkunasta. Siinä tärähtäneessä otoksessa hupparipäinen kundi nussi isotissistä teinipirkkoa säälimättä d-kuppien väliin ja kaivoi samalla tämän vittua. Se oli äärimmäisen kireä ja liukas. Etusormi ei meinannut mennä sisään, kun immenportit sulloutuivat toisiinsa kuin erotetut rakastavaiset. Selvästi pillu nautti sormesta, koska ympäröi sen vulvaisin supisteluin. Penis kurkotti ylemmäksi ja Oona yritti painaa kasvojaan alemmaksi. Hipaisu oli millien päässä. Siinä mielentilassa viimeinen järkevä aatos oli, että älä laske missään nimessä siemennestettäsi tähän likkaan.

 

Vaikka terska oli lähes tunnoton ja Oona rutisti pehmeitä pallojaan lujaa sen ympärille, tunsin siemenpaukun ampaisseen liikkeelle komentokeskuksesta. Tissit päästivät hikisen äänen, kun nykäisin mulkkuni pois ja mietin oikeaa liikettä. Oona sulki silmänsä ja avasi suunsa. Nappasin savunharmaan juomalasin tiskipöydältä ja viimeisellä mahdollisella hetkellä suihkutin siemennesteeni siihen. Leuka nytkähti jokaisesta helpottavasta nykäyksestä sijan alaspäin. Oonan ilme oli ensin pettynyt, mutta sitten utelias. Hän kallisti kasvojaan, kun viimeiset harmaat vanat valuivat Iittalan sisäpintaa pitkin.

 

”Tää oli sit sellainen juttu, mistä ei voi kosk-”.

 

Kenkiä potkittiin rappuralliin. ”Nyt äkkii pyyhe päällä ja juokset omaan huoneeseesi!” Komensin ja nostin housut ylös. Napit menivät ristiin, kun sormia niin vapisutti. Lämmintä spermaa pisaroi ikävästi kalsareihin. Oona kirmasi takapuoli vilkkuen kohti eteistä, veti pyyhettä perässään ja oli liukastua märällä lattialla. Paita housuihin ja katse kylmäksi. Laskin kymmeneen ja yritin rauhoittua.

 

Ovi heilahti kiinni ja Anne ilmestyi eteisen matolle kuraisissa kengissä. Pyöräilykypärä oli yltä päältä lumensekaisessa vedessä ja farkunlahkeissa pilkotti tummaa rapaa. ”Aivan hirveä keli. Ihme, ettei mitään pahempaa tapahtunut”, nainen sanoi ja ravisteli itseään koiran tavoin. Sydän tuntui avokadon kiveltä, jota joku yritti irrottaa väkivalloin raa’asta hedelmälihasta.

 

”No mitä? Näytät siltä, kuin olisit jäänyt rysän päältä kiinni”, Anne toi tullessaan ulkoilman viileyden ja hajuveden tuoksun. ”Ei, ei mitään. Mietin, että kylpy tekisi terää”, änkytin ja yritin hakea katseella, oliko spermaa tai pimppilimaa lattiassa. ”Lillun siellä ainakin tunnin”, Anne päätti ja käveli rinnat keinahdellen jääkaapille. Seksin haju oli pistävä. Onneksi Anne ei huomannut sitä, vaan taitteli kovan onnen jogurttipurkin auki ja nojasi lieteen. ”Tai niin joo. Ambulanssit ja poliisit oli parin kilsan päässä. Joku pyöräilijä oli jäänyt auton töytäisemäksi”, Anne oli nostaa purkin huulilleen, mutta viime hetkellä tarttui lasiin. ”Tämä taisi olla mun aamuinen”.

 

En saanut sanaa suustani, kun nainen valutti hitaasti hedelmäpommia lasiin. Tunsin, kuinka veitsi osui kiveen ja pyöräytti sen rujosti irti minusta. Jäljelle jäi kumiseva ja ontto kohta. Anne joi koko lasin yhteen kyytiin, hyvällä ruokahalulla. Seurasin järkyttyneenä, miten viimeinkin kulaus hävisi suuhun, kurkkuun ja nieluun. Huulille jäi jojo, jonka nainen pyöräytti kielellä parempiin suihin. Anne näytti maiskuttavan, vilkaisi sitten purkkia ja kohautti hartioitaan. ”Oli tässä vielä päiväystä”. Tajusin vasta sen jälkeen, mitä Anne oli kertonut pyöräilijästä.

2 kommenttia viestissä: “Pieni vahinko”

  1. Tuulukka says:

    Loistava novelli! Sopivasti jätetty koukkuja ja loppukohtaus oli rivon upea, jokaisen nuoren miehen toive!!!

  2. Serenity says:

    Erittäin loistava novelli. Hyvä juoni kiinnostavat henkilöt ja sujuvasti toteutettu.

Kommentoi

top