search
top

Iso kaluni ja Sinikka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Olin jo nuorena melko isokokoinen. Kärsin siitä, että olin yleensä porukan pisin. Onnekseni jaksoin pelata jalkapalloa, ja jouduin myös tekemään perheen tilalla töitä, enkä päässyt lihomaan ja laiskistumaan. Minusta kehittyi raamikas miehenalku.

Naisen kanssa pääsin ensimmäisen kerran tositoimiin 16-vuotiaana kollina. Niinkuin monilla, tapahtui minunkin ensimmäinen kertani itseäni vanhemman naisen kanssa.

Sinikka oli äitini ystävä, kolmissa kymmenissä oleva nuorehko perheenäiti, joka taisi olla jonkinlainen hempukka. Vaikea uskoa, että olisin ollut ainoa mies tai poika kehen hän lankesi.

”Tule Matti joskus käymään”, Sinikka sanoi monimerkityksellinen katse silmissään kerran kun hän lähti meiltä. Olin jo aiemmin ollut melko vakuuttunut, että hän vokkotteli minua pikkuruisilla hymyillä ja vihjailevilla lauseilla. Hän kiusasi minua kysellen tyttöystävistä, ja selvästi nautti siitä, että olin tietenkin melko kokematon.

Tietysti minua tytöt kiinnostivat, mutta ei vielä ollut mitään todellista saumaa tai aietta päästä hameväkeä lähelle. Runkkausmateriaaliksi riittivät niinä aikoina postimyyntikuvaston alusvaatekuvat. Tietysti ajattelin usein koulun tyttöjä, niitä joilla lantio oli jo alkanut levetä ja rinnat kasvaneet.

Yhtä kaikki löysin itseni jossain vaiheessa alkukesäisenä päivänä Sinikan ovelta. Tiesin, että hänen miehensä olisi töissä. Vanhemmat lapset olivat koulussa, nuorin taapero pyöri leikkien kotona.

Siinä sitä sitten juotiin kahvia ja syötiin Sinikan leipomaa nisua. Sitten taapero lähti päiväunille.

Päädyimme makuuhuoneeseen. ”Ihana kun tulit…” Sinikka riisui neuleensa, alla olivat pitsiset rintaliivit. Jälkeenpäin ajatellen Sinikka oli hyvin säilynyt äidiksi. Solakka ja kaunis. Hän oli hieman alle 160-senttinen, mukavan pieni nainen.

Hän avasi tummat hiuksensa ja tuli luokseni tietäen, että hänen täytyisi olla aika aloitteellinen kokemattoman pojan kanssa. Tietysti hän aisti minusta nuoren kaverin himon. Pala nousi kurkkuuni ja mietin vielä, että pitäisikö antaa sittenkin olla. Toisaalta tiesin, että tämä oli nyt minun mahdollisuuteni saada ihan oikeaa kokemusta naisen kanssa.

Riisuin paitani, Sinikka silitti huokaisten rintakehääni ja vatsaani. Huomasin, että näkymä miellytti häntä. Sitten suutelimme, minä ensimmäisiä kertoja, varmaankin kömpelösti. Mitä nyt jonkun diskon jälkeen oli päässyt pussailemaan jonkun niin ikään kokemattoman tytön kanssa. Toisaalta äkkiä sitä oppi senkin.

Sinikan iho tuntui lämpimältä omaani vasten. Upea tunne. Sain jotenkuten riisuttua rintaliivit ja paijailin varoen hänen suht pieniä ja melko kiinteitä rintojaan.

Hän alkoi kohta tunnustella etumustani, joka pullistui kullini noustessa. ”No jopas..”, hän sanoi kyrpääni paijaten. Kohta housut putosivat alas, samoin kalsarit.

”Voi hyvä tavaton, Matti…”, Sinikka huokaili kun hän näki jo viittä vaille täysiskuisen kaluni. Hän hengitti ja suuteli entistä kiihkeämmin, tarttui varoen hyväillen kaluun joka nousi täysasentoon. Valahdimme sängylle, naisen kiihkeys oli melkoista. Ohimennen käteni käväisi hänen jalkovälissään ja saatoin tuntea lämpöä ja kosteutta. Tiesin, että se olisi hyvä merkki.

”Nyt tule mun päälle..”, Sinikka ohjeisti huohotellen. Menin kaiken ymmärrykseni valossa järkevimpään noja-asentoon hänen päälleen. Sinikka ohjasi tattiani oikeaa vakoa kohden ja tiesin kyllä nyt mitä tehdä.

Työnsin sisälle, vedin ulos. Muutaman kerran ehdin naimaliikettä tehdä, kun jo kuulin kohta Sinikan parahtelevan katkonaisesti allani. ”Aa.. oooh!.. Voi hyvä tavaton!..”.
Jatkoin naintia. Köyrin minkä osasin. Tiesin, että ihan heti ei voisi laueta, se olisi noloa. Vaikka Sinikan pillu varttani mukavasti puristikin, olin itsekin yllättynyt, että taisin olla kestävä luonnostani. Nainen sen sijaan allani jo kohta huudahteli, ja tiesin hänen ainakin nauttivan.

Kulli painui syvemmälle. Sinikka taittoi jalkansa selkäni takana ylöspäin vasten lapaluitani, minä nussin minkä osasin. Hyvältä tuntui, ei siinä mitään ja itsekin aloin tuntea, kuinka kohta läsähtää. ”Anna Matti.. tulla vaan.. sisään..”.

Kaippa Sinikka tiesi mitä teki. Huohotellen ja inahdellen hän myötäili naintiani takapuolellaan. Kohta puristi niin taivaallisesti. ”Aaaooooh!….”, uskalsin jo minäkin huudahtaa, kun siemenet lähtivät liikkeelle. Kulli sykähteli ja Sinikka heilutti lannettaan. Taisi saada hänkin vielä yhden orkun loppuhuipennukseksi.

Kohta makasimme sängyllä vierekkäin. Minä tuijottelin makuuhuoneen valaisinta, ja vain kelluin hyvässä olossa. Nyt oli meikäläinen saanut pillua. ”Oli ihan hyvä.. hyvä olla..”, jutustelin hengityksen tasaantuessa.

”No oli.. oli TODELLA!”, Sinikka puuskahti. En erottanut oliko kyseessä sarkasmi. Saatoin vain kuvitella, että minun onneton lykkimiseni ei voinut olla naisen kannalta kovin kummoinen kokemus.
”Oliko, oikeasti?..”, varmistelin vielä. Kaipasin palautetta.

Sinikka naurahti. ”Matti, ensinnäkin – sinulla on todella iso kulli!”. Tästä minulla oli jo jotain vihiä vanhastaan, kun se oli yksi asia, josta kaverit olivat minua kiusanneet siitä asti, kun se rupesi kasvamaan ja karvoittumaan. Sinikka jatkoi hymyillen, ”Se on ihan… mieletön..”.

Sitten hän kääntyi minua kohti. ”Toisekseen, saanko kysyä nuorelta herralta montaako naista olet jo ehtinyt naida!”, Sinikka kysyi ja naurahti epäuskoisena kun sanoin, että ensimmäistä kertaa tässä mentiin.
”Tiedoksi vaan, että sinä olet todella hyvä naimaan”. Sinikka kehui kuinka hienosti olin vain ottanut hänet ja antanut mennä. Kuuntelin hyvillään mutta epäuskoisena. Hänhän se oli minut vienyt, mutta kiva kuulla, että hänestä oli tuntunut hyvältä.

”Minä laukesin kolme kertaa. Ikinä en ole lauennut niin usein!”. Sinikka varmaan taisi nyt tajuta, etten minä tajunnut kovin hyvin, mitä oli tapahtunut. ”Se on siis tosi paljon naiselle”, hän täsmensi. Myöhemmin kyllä tulin ymmärtämään, miten täydellinen match taisimme silloin olla.

Kun sitten suuntasin pois Sinikalta polkupyörällä kassit tyhjinä, olo oli epätodellinen. Tältä se siis tuntui, naida naista. Sinikan mies taisi tulla vastaan autolla, onnekseen ei sattunut kotiinsa sen aiemmin.

Kävin vielä Sinikalla kaksi kertaa naimassa seuraavan parin viikon aikana. Sen verran tajusin, että rakkaudesta ei ollut kysymys. Sinikka neuvoi muutaman asennon ja käytimme myös kondomia seuraavilla kerroilla, mikä tuntui minustakin hyvältä ajatukselta.

Mieleeni jäi vahvasti, miten suunnattomasti Sinikka kullistani nautti. Hän hyväili sitä, kietoi sirot sormensa sen ympärille ja nylkytti. Se kaikki antoi itsevarmuutta naisten kanssa myöhemminkin.

Viimeisellä kerralla Sinikka halusi mitata kaluni, ja saimme seisomapituudeksi 24 senttiä, ympärysmitta paksuimmasta kohdasta 17 senttiä. Aloin hiljalleen tajuta, että kullini on aika kookas, ja ymmärsin paremmin kun Sinikka sanoi saavansa kovin helposti orgasmeja kun rakastelimme.

En tiedä saiko kukaan koskaan tietää minun ja Sinikan muutaman panokerran suhteesta. Sinikka jatkoi ymmärtääkseni lipsahteluja eri miesten kanssa sen jälkeenkin. Minulle se huoleton suhde jäi tietysti mieleen lopun elämän ajaksi.

Yksi kommentti viestissä: “Iso kaluni ja Sinikka”

  1. vuonisluopa says:

    Ei ole miusta mahollista tuollanen vehje,taitaa olla sinikalla lyhyet sormet ja kaveri on puolpimiässä mitannu makkarakanken,itellä ei oo mittaa ku 11 sm,kylhän se vähä kyrsii jos on hevosen vehe jollakii,kiukuspäissäni jouvuin sooloilemaan taas,kiitos kuitenkiin sinikka!

Kommentoi

top