search
top

Mökkireissu, siskon, tädin ja äidin kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...

Hei. Tämä on ensimmäinen seksinovellini

Olen 17-v, nuori miehen alku. Nimeni on Aarre.

Olen jo todella pitkään tykännyt insestistä ja olen eniten miettinyt juuri minun sukulaisiani tätiäni, äitiäni ja siskoani. Mutta eniten tätiäni.

Tarina kertoo mökki reissusta minkä teimme perheeni kanssa, tätini oli myös mukana.

Lähdimme ajamaan autolla kohti kesämökkiä, oli kuuma päivä ja autossa oli ikkunat auki, tuuli virtasi sisälle tuomaan viileyttä, istuin takapenkillä tätini vieressä ja äitini hänen vieressä, siskoni edessä ja isäni ajoi. Ajoimme noin 100 kilometria matkan aikana ja tätini tykkäsi ottaa siideriä ja pukeutua vähiin vaatteisiin hänellä oli vain toppi ja minihame. En ollut runkannut viikkoon joten katseeni ajautui hyvin usein hänen rintoihin, tätini oli 33-vuotias kaunis nainen, jolla oli isot rinnat ja hyvä perse, koska hän treenasi. Hän oli myös hoikka. Matkan aikana minulla seisoi ihan koko ajan, koska olin todella kiihoittunut siitä ettei myöskään äidilläni tai siskollani ei ollut paljoa vaatteita päällä. Olin puhunut hyvin paljon myös äitini kanssa seksistä ja hän on neuvonut asioista mikä on tuntunut oudolta, mutta hyvällä tavalla. Äidilläni oli silmälaput ja kuulokkeet korvillaan ja hän nukkui matkan ajan, päätin matkalla vähän edetä ja nojasin vähän enemmän tätiini päin ja näin rinnat todella hyvin, matkan aikana tätini otti vihdoin myös topin pois joten hänellä oli pelkästään rintaliivit päällä ja niistä näkyi melkein kaikki läpi. Tätini alkoi huomata suuren erektion ja kuiskasi korvaani “seisooko sulla”, johon vastasin “kyllä, ja paljon”. Johon Tätini vastasi laittamalla kätensä varovasti housujeni päälle josta tunsin todella paljon kiihotusta. Ps. Minun penkikseni on myöskin 18 cm pitkä. Ja tätini jatkoi pientä hieromista päältä, ja tätini katsoi minuun ja äitiini nopeasti, että nukkuuko hän varmasti. Siskoni myöskin kuunteli vain musiikkia ja isäni oli hyvin keskittynyt tiehen. Pikku hiljaa tätini alkoi avata vetoketjua ja sai otettua penikseni pois housuista, se oli todella kovana ja isona. Tätini otti sylkeä suusta käteensä ja alkoi hieroa minun terskaani hitaasti joka puolelta ja hieroi kiveksiäni rauhallisesti, mikä lisäsi todella paljon erektiotani. Laitoin käteni tätini pään taakse ja otin hiuksista kiinni ja tarkkailin samalla muita autossa olevia. Tätini jatkoi samalla runkkaamistani. Aloin olla lähellä tuloa, joten kuiskasin tätini korvaan, “mä tuun kohta”. Tätini jatkoi runkkaamista ja runkkaamista, kunnes päästin suuren määrän spermaa tätini kädelle ja hän otti kaiken ulos ja sitten hän otti terskan nopeasti suuhun ja imaisi kaiken. Tätini levitti loput spermansa naamaan ja käsiin “aurinkorasvana” joten ketään ei huomannut mitään. Orgasmini oli niin kova, että käteni kramppasi koko automatkan. “Tätini kuiskasi vielä, että mökillä on minun vuoroni myös”. Kiihotuin uudestaan. Loppu matka menikin ihan tavallisesti.

Vihdoin mökillä. Aloimme lämmittää saunaa ja äitini teki ruokaa sisällä. Isäni alkoi juoda olutta ja tätini siideriä. Siskoni oli mennyt omaan huoneeseen tekemään ties mitä, olin uudelleen kiihottunut joten menin omaan huoneeseen runkkaamaan, olin varastanut pikkusiskoni stringit, siskoni oli 16-vuotias hyvin seksikäs ja iso tissinen nainen. Haistelin stringejä ja runkkasin aloin päästä loppuun ja tunsin lastini olevan jo liikkeessä, kunnes minun oveni aukesi ja äitini katsoi minun kaluani ja minua silmiin hämmästyneenä, ja tällä hetkellä olin juuri tulossa, mutta spermani ja erektioni laantui täysin asian takia. Äitini vain sanoi kohta ruoka ja laittoi oven kiinni. Hetken päästä menin häpeissäni ruokapöytään, onneksi kukaan ei katsonut minua omituisesti kuin tätini joka katsoi kylläkin minun kyrpääni. Söimme siinä ja joimme viiniä, kunnes lähdimme saunaan. Äitini jäi hoitamaan astioita ja muita tavaroita ja äitini sanoi, että minun pitäisi myös jäädä. Olin aika häpeissäni ja ihmeissäni, mutta äitini sanoikin, että haluatko että autan sinua mitä olitkaan tekemässä tuolla. Olin hyvin hämissäni, mutta menin äitini lähelle ja suutelin häntä ja hieroin nännejä ja koskin hänen vaginaansa, se oli erittäin märkänä ja kysyin eikö isä anna? Hän vastasi: “Ei!” Mutta sitten hän jatkoi tiskaamista ja hän sanoi, että  voit vaikka panna minua takaapäin kun tiskaan jos joku vaikka tulee, joten aloin panna häntä takaapäin ja tajusin, että isäni on kävelemässä ovelle, äitini ääntelee ja pillunsa on täynnä nestettä kiimasta, isä on juuri astumassa sisään kun menen kyykkyyn ja tiski-allas ja muut ovat ovea vastapäätä niin hän ei voinut nähdä minua, hän puhui äitini kanssa ja aloin sormittaa äitiäni ja hän oli niin kiimainen, että alkoi tulla ja samalla kuin jutteli isäni kanssa sormetin häntä todella kovaa ja hän alkoi tulla hän pystyi siltä olla “normaalisti” isäni vieressä kun annoin hänelle ihanan orgun. Äitini pillusta valui nestettä ja supisteli. Isäni ei huomannut mitään vaikka äitini vähän ääntelikin ja liikkui omituisesti, koska isäni oli jo muutamat oluet ehtinyt nauttia. Äitini vielä suuteli minua ja sanoi kiitos kultani nyt on sinun vuorosi, isäni siis oli lähtenyt ulos tässä kohtaan, hän otti minun kyrpäni esille ja alkoi antaa suihinottoa, olin todella todella lähellä orgasmia ja lastini lähti melkein heti liikkeelle ja laukesin äitini suuhun. Äitini nieli kaiken ja sanoi, “sinun spermasi maistuu mahtavalle!”

Sanoin äidille kiitos tästä. Ja lähdin saunaan. Ilta kului ja kaikki meni nukkumaan. Seuraavana päivänä olin myöskin hyvin kiihottunut eilis päivän tapahtumista. Siskoni käveli stringeissä ja toppi päällä ja minulla oli pelkät boxerit joten minun melani nousi taas hyvin pystyyn. Yksi hyvä puoli minun mielestä insestissä on ajatteli aarre, Saa panna kun vain kysyy ja kyllä äiti auttaa poikaa mielellään vaikka ei tekisikään mieli. Ja ei tarvitse hävetä. Noh aamu kului siinä, aamulla tietty tapahtui yksi juttu, tätini tuli sanomaan, että hän haluisi spermaa, joten tätini runkkasi minut tyhjäksi aamulla, ja se sai aloittamaan päivän hyvissä mielissä. Kello oli noin 16.00 ja ruoka oli syöty ja aloitimme lämmittämään saunaa. Kun sauna alkoi olla valmis kello alkoi olla 18.00 Olimme saunassa koko porukka ja isäni sanoi “mun pitää vähän ottaa raikasta happea” Äitini, siskoni ja tätini olivat saunassa alasti ja olin myöskin alasti. Äitini laittoi oven lukkoon isältä ihmettelin vähän, että mitä nyt, mutta äitini sanoikin, että hei Jenna “haluatko sä runkata ton aarteen tyhjäks” , Siskoni oli todella hämillään, kunnes hänen nännit alkoivat kovettua ja tajusin, että erektioni lähti kasvuun ja täysmittainen kyrpäni seisoi siinä. Siskoni sanoi “kyllähän se käy jos se siis teille käy” Äitini nyökkäili ja hymyili. Tätini sanoi aloita vaikka suihinotolla, siskoni tuli eteeni kun istuin ja otti kyrvästä kiinni ja laittoi terskan suuhunsa ja alkoi tehdä edestakas liikettä. Aloin hieroa vasemmalla kädelläni tätini jalkoväliä, mikä oli ihan märkä. Tätini alkoi äännellä ja pillumehu litisi. Sanoin siskolle voitko tulla päälle? Siskoni nykkäsi ja tuli päälleni. Hän alkoi huohottaa ja äännellä, kun panin häntä. Hän sanoi “mä tulen” ja hän huusi melkein kun hän sai kovan orgasmin kunnes hänen pillunsa supistui niin paljon, että minun lastini lähti liikkeelle ja minä tulin oman siskoni pilluun. Se oli todella kuumaa. Äitini sanoi, sä ja sun kyrpä ootte meille kuin Aarre. Äitini sanoi, että saat koska tahansa tulla panemaan, mua, tätiäs tai Jenna siskoa. Kiihotuin kyseisestä lauseesta uudestaan. Ja kyrpäni oli taas täydessä mitassa ja olin tullut niin paljon 2.päivänä, että seuraava pano tulee kestämään. Aloin hoidella kaikkia kolmea, kunnes kaikki olivat tulleet ja laukesin vielä kaikkien naamalle. Isäni tuli saunaan takaisin ja ei huomannut mitään.

Ja lähdimme kotiin ja asiat jatkuivat ja jatkuivat.

Joo elikkäs tämmönen tarina jos kiinnosti laita peukku ja kommentti jos haluut jatkoa tai uutta jostain.

4 kommenttia viestissä: “Mökkireissu, siskon, tädin ja äidin kanssa”

 1. Pliis says:

  Hieno stoori….lisää!!!!

 2. Jussi says:

  Ei hullumpaa kerrontaa tämä, mutta hätäily pois seurravasta tarinasta jos kirjoitat vielä.

 3. Pettynyt says:

  Hyvä aihio, mutta todella raskasta luettavaa. Yhdyssanat ja lauserakenteet ei todellakaan ole kunnossa. Tekstit kannattaa oikolukea ennen julkaisemista.

  Ps. “Ps” -kirjoitusta käytetääm vain kirjoituksen lopussa. Ps = post scriptum.

 4. MadClown says:

  Täs on yritystä, mut jotenki hätänen ja tuntuu epäuskottavalta et 17 v jätkäl ois 18cm muna

Kommentoi

top