search
top

Koske mua 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

Taas se menee tossa. Sen ruskeet silmät ei ees kato muhun päin. Allu ja Saku alkaa tirskuu ja mä heitän jonku merkityksettömän läpän. Mä katon sen perään. Se nauraa jollekin, mitä Anni just sano. Sille tulee hymykuoppa vasemmalle puolelle. Sillon, kun se nauraa, näyttää siltä kuin sen silmätkin nauras. Mä tajuun taas tuijottavani sitä. Helvetti, pakko skarpata. Pakko pitää kulissii yllä, että kukaa ei ala epäilee mitään. 

Mä huomasin sen heti, kun alotettiin lukion eka luokka. Ja sen huomas varmasti kaikki meidän luokan tytötki. Mä en ollu aiemmin nähny ketään niin kaunista jätkää. Ne sanoo sitä Antoniks. Se on tullu jostai syrjäsemmästä kaupungista. Se kuulema asuu jo yksin. Mä huomasin vilkuilevani sitä jatkuvasti. En kai mä helvetti oo kiinnostunu jätkästä? Mut mä en voinu sille mitään, että mun katse löysi sen luo jatkuvasti. Mun katse alko ettii sitä aina ekana, ihan sama minne mä menin. Mä yritin pysyy coolina. Mitä vittuu mulle oli tapahtumassa?

Mä olin kävelemässä yks päivä koulun jälkeen kotiin, kun mä näin sen jonkun blondin jätkän kanssa. Kuka se oli? Joku sukulainen? Sit mä näin, kun ne suuteli. Mun sydän melkein pysähty. Onks Anton homo? Mä vaan jäin toljottaa niitä monttu auki. Ne ei nähny ilmeisesti mua, koska ne jatko sitä nuolemista edelleen. Miks mua vihlas rinnasta? Mitä se mulle kuuluu ketä se pussailee? Sit mä näin, miten se toinen jätkä puristi Antonin timmii persettä. Mä huomasin, että mä aloin hermostuu. Olinks mä mustasukkane? Mä lähin kävelee toiseen suuntaan. Pakko saada ajatukset selviks…

Mä en tiiä miks se meni siihen, että me Sakun ja Allun kanssa alettiin kiusata Antonii. Kai mä purin siihen mun omaa turhautuneisuutta ja yritin tukahduttaa omat tunteeni sitä kohtaan. Ekan vuoden jälkeen mä huomasin olevani täysin rakastunu siihen jätkään. Mut en mä vois vittu ikinä kertoo sitä kenellekään julkisesti. Mitä mun kaverit, porukat ja joukkue siihen sanos? Nehän kaikki hylkäis mut. Mua pelottaa koko ajan. Mua pelottaa, että joku saa tietää mun tunteista. Siks mä lopulta varmaan löin Antonii. Halusin näyttää kaikille, että se ei merkkaa mulle mitään. Mut samalla muhun sattu ihan helvetisti nähä, miten mä satutin sitä. Sen huuli halkes. Mun ois tehny mieli suudella sitä ja pyytää anteeks. Mut mä vaan nauroin Allun kanssa. Seuraavana päivänä se ei tullu kouluun. Se inhos mua. Ja ihan syystä.

Vittu tää hytti on ihan liian täynnä porukkaa. Ja vittu mä alan olla suht hyvässä humalassa. Mä yritin juoda iteltäni pois sitä kuvaa kauniista Antonista frakki päällä, joka oli pinttyny mun päähän. Mut tuolla se istu mua vastapäätä ja naureskeli muiden mukana. 

”Suutele Antonia!” Mä havahdun siihen, kun Linda huus. Hetken päästä Niko nousee ylös ja alko lähestyy Antonia. Sit se jumalauta alkaa nuolla sitä meidän kaikkien edessä! Mun tekee mieli repii se irti siitä ja vetää turpaan. Jos mä en voi suudella Antonia, nii ei sitä kyllä kukaa muukaan saa suudella. Mun vitutuskäyrä alkaa olla jo aika korkeella. Mä katon Antoniin päin ja se vilkasee muhun takasin. En mä vittu enää pysty pidättelee. Mun on pakko saada se. 

Ei mee kauaa, kun Anton lähtee pois. Mä päätän oottaa hetken ja lähen sit perään. Mä kerkeen just ja just samaan hissiin sen kanssa. 

”Voi vitun hintti…”, oli ainoot sanat mitä sain soperreltuu ennen kun mä menetän mun viimesetki estot. Mä syöksyn sen kimppuun. Mun on pakko saada suudella sitä. Mun sydän melkein räjähtää, kun mä tunnen sen vastaavan mun suudelmaan. Ei vittu mä oon ihan hulluna siihen. 

Vihdoin me päästään sen hyttiin ja mä kaadan meidät sen sängylle. Sen huulet tuntuu niin pehmeiltä. Mä en enää pysty ohjailee itteeni ja mun aivot sumenee kiimasta. Mä voisin kuolla onnesta. 

Ei jumalauta se ratsastaa mulla. Mä ihan oikeesti nussin Antonin kanssa. Ja ei vittu, että tää tuntuu taivaalliselta! 

”Jo-Joni… Pane…mua..” mä kuulen, kun se anelee. Se riitti mulle. Mä käännän sen mun alle ja alan painaa sitä, kun aropupu. Mikään ei oo tuntunu ikinä näin hyvältä. Anton kuulostaa ihan helvetin seksikkäältä mun alla. Se ilmeisesti nauttii tästä yhtä paljon. Mä kuulen, kun se huutaa että se on tulossa. Mä kiihotun siitä niin paljon, että huomaan itekki tulevani. Mun on pakko laueta sen sisälle. Mä haluun, että mun mällit jää sen sisään. Mä haluun sen mun omaks. Vittu mä rakastan sitä.

Me ei olla puhuttu mitään sen risteilyn jälkeen. Mä en oo uskaltanu ees kattoo siihen, koska pelkään, että joku tajuis mitä me ollaan tehty. Pakko ottaa nyt etäisyyttä. Mut mä en voi vastustaa ja mä vilkasen sitä. Seki kattoo muhun ja hymyilee. Mun on pakko kääntyy toiseen suuntaan, koska mä tunnen miten mä alan punastuu. Ehkä se ei vihaakaan mua. Mä pelkään ihan hevetisti. 

Mä oon kävelemässä, kun kuulen Antonin huutavan mua. Mä käännyn ja nään sen juoksevan mun luo. Voi vittu. Joku voi nähdä meidät. Se haluu kuulema jutella. Ei nyt. Ei tässä. Nyt se tarras mua kädestä. Mä en tiiä mikä mulle tuli, mut mä vaistomaisesti käännyin ja löin sitä. Mä pelkäsin, että joku näkee meidät. Anton kaatuu maahan ja mä nään verta. Mun sydän pysähtyy. Mitä vittuu mä just tein? Mä en saa sanottuu mitään. Mun rintaan vihloo. Mä satutin sitä taas, vaikka mä rakastan sitä. Mä vaan käännyn pois ja jätän sen siihen maahan. Mun kädet tärisee. 

Anton ei oo tullu tänään kouluun. Mun rintaa vihlasee kovemmin. Onko se kunnossa? Ihan vitun tyhmä kysymys. Sä ite vedit sitä turpaan. Kauhee huoli valtaa mut ja mä oon koko koulupäivän ihan levoton. Kun mä oon kävelemässä kotiin, kauheet ajatukset valtaa mun pään. Entä jos se ei oo päässy kotiin? Entä jos se sai aivotärähdyksen? Mitä jos se makaa yksin kotonaan tajuttomana? Mut valtaa paniikki ja mun askeleet nopeutuu. Ennen kun mä huomaankaan, mä oon Antonin kerrostalon pihassa. Mä tiiän missä se asuu, koska mä joskus käyn lenkillä tästä ja toivon näkeväni sen. Mä nään sen istumassa mattotelineellä. Mitä se siinä tekee? Pahin paniikki häviää, kun mä nään, että se on elossa. Mä lähestyn sitä ja se huomaa mut. 

”Kyllä sua sai ootella”, se huikkaa. 

”Mistäs sä tiesit mua oottaa?” mä kysyn. Nyt se näyttää hämmästyneeltä. Ja nyt mä nään sen mustan silmänalusen. Ei vittu, mitä mä oon tehny? Miten vitussa mä oon voinu satuttaa sitä noin? Mä kysyin miks se ei tullu kouluun, vaikka tajuun kyllä itekin syyn. Se sanoo, että sillä on muutaki tekemistä ja mä huomaan sen kattovan jotain. Mä käännyn ja nään sen saman blondin jätkän, jonka näin sillon joskus aiemmin, lähestyvän meitä. Ei saatana. Meinasko Anton nyt unohtaa mut ja palata ton luo? Seki järkyttyy Antonin mustasta silmästä. Se silittää sen poskee. Et vittu koske Antoniin! Mä saan just ja just hillittyy itteni. Nyt ne meinaa mennä yhessä sisälle. Ei todellakaan mene ja mä vedän Antonin mun mukana rappukäytävään. Jääköön se yks hintti hakkaamaan omaa tattiaan. 

Kun me päästään sisälle, mun on pakko saada Anton mun syliin. Mä halaan sitä, mut nyt se ei vastaa mun kosketukseen. Miks se ei koske muhun? Mä pyydän siltä anteeks. Ei vastausta. Nyt mä nään, miten se itkee. Siihen sattuu. Ei vittu. Mun on pakko suudella sitä. Se ei vastaa mun suudelmaan. Se näyttää pelkäävän mua. Mä riisun meidän takit pois. Mä kysyn miks se on hiljaa. Se muistuttaa mua eilisestä ja pyytää mua poistuu. En todellakaan aio lähtee ja päästää sitä vitun homoa tänne mun Antonin kimppuun. Nyt mä nään vihan Antonin silmissä. 

”No, Sami ei ainakaan koskaan satuta mua! Ja mitä vittua sä musta haluut? Ensin sä ite tuut mun luo ja haluut panna, sitten mä oon sulle kaks viikkoo täysin ilmaa ja kun yritän lähestyy sua, nii sä vedät mua turpaan ja käsket pysyy kaukana susta! Sä oot satuttanu mua nää vuodet ihan tarpeeks. Eikö sulle riitä mikään? Miten paskana mun pitää olla, että sun viha mua kohtaan tyydyttyy? Haluutko sä satuttaa mua oikeesti niin kauan ennen kun mä oon lopulta niin paskana, että en enää jaksa tätä elämää? Koska, jos niin on… Nii sä et oo enää kaukana tavotteestas”, se vastaa mulle. Mun sydän pysähtyy ja tuntuu, että se hajoo miljooniin palasiin. Anton on ajatellu tappaa ittensä? Mun takia? Mulla nousee pala kurkkuun. Miten mä oon voinu olla niin vitun ääliö? Miten mä oon antanu itteni satuttaa sitä noin pahasti? Mut valtaa ihan järkyttävä huoli ja suru. Mun on pakko saada se mun syliin. Mun on pakko näyttää sille, miten paljon mä välitän siitä. Mä en haluu menettää sitä koskaan. Mä en voi… 

Mä kaappaan Antonin mun syliin ja vien sen sen sängylle. Nyt se vastaa mun suudelmiin, mutta ei edelleenkään koske muhun. 

”Koske mua. Anton kiltti, koske mua”, mä anelen sitä. Mun sydän pakahtuu, kun mä tunnen sen käsivarret mun ympärillä. Mä haluun sen itelleni. Mä rakastan sitä niin paljon. Mä en enää ikinä haluu satuttaa sitä. Entä… Entä, jos se ois eilen illalla päättänytki, että ei enää jaksa ja ois tappanu ittensä? Mä en ois voinu elää enää. Muhun sattu niin paljon pelkkä ajatus Antonin menettämisestä, että kyyneleet nous mun silmiin. Mä haluun suudella sitä ja viedä kaiken pahan pois. Mä riisun meidän vaatteet ja katon sitä. Se on maailman kaunein. Mä haluun rakastaa sitä aina. 

Mä nostan sen mun syliin ja se ohjaa mun kullin taas sen ihanaan reikään. Luoja, että se tuntuu ihanalta. Mä haluun pitää sen ihan lähellä mua samalla, kun me naidaan. Me suudellaan ja näykitään toisiimme. Mä haluun runkata sitä. Mä haluun tuottaa sille nautintoo. Sen kalu tuntuu samettiselta mun kädessä ja huomaan kiihottuvani siitä ihan helvetisti. Me kovennetaan tahtia ja Anton sanoo olevansa lähellä. Mäkin tulisin kohta, kun mä tunnen miten Antonin perse supistelee mun kullin ympärillä. Mä sanon sille, että tullaan yhdessä ja ei mee kauaa, kun me molemmat saadaan ihan helvetilliset orgasmit ja mä tunnen Antonin lämpimän sperman mun sylissä. Suihkussa mun on pakko ottaa se uudestaan. Mä en tiiä saanko mä Antonista koskaan tarpeekseni. Mä haluun koko ajan lisää. Ei vittu, sen perse on jumalainen… Mä puristan sen ihania, kiinteitä pakaroita samalla, kun panen sitä takaa. Ei mee kauaa, kun me taas molemmat lauetaan. Mä en tulis enää koskaan haluamaan ketään muuta, kun sitä.

Mä vedän Antonin lusikkaan mun kanssa ja tunnen sen lämpimän ihon mua vasten. Mun tekis mieli kertoo sille, miten paljon mä sitä rakastan, mutta ei se varmasti uskos mua eilisen takia. Mut mä aion näyttää sille, kuinka tärkee se on mulle. Mä lupaan sille, että en enää koskaan lyö sitä ja ettei kukaan enää koskaan satuta sitä. Mä tunnen sen lämpimän käden puristavan mun omaani. Mä suutelen sen niskaa ja siihen me nukahdetaan. 

2 kommenttia viestissä: “Koske mua 2”

  1. Tytsy says:

    Mä itkin kun luin nämä, ja kiihotuin… Hyvin kirjoitettu tarina ja tärkeä aihe.

  2. Joopajoo says:

    5/5 🙂

Kommentoi

top