search
top

Sukulaistyttöä tissibaarissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...

Työpaikan pikkujouluja vietettiin tänä vuonna lätkäpelissä. Ensimmäistä kertaa vuosiin betonitehtaamme työporukka koostui pelkästään meistä miehistä, joten valinta pikkujouluohjelmaksi oli ollut helppo: lätkää, saunaan ja tietysti kaljaa.

Itse en ole niinkään jääkiekon perään, mutta onneksi meidän kabinetistamme oli hyvät näkymät nuorten cheerleading-tyttöjen tanssiesityksiin. Ainakin minun kohdallani tyttöjen keikuttelu vei kaiken huomioni pelin seuraamiselta, enkä usko olleeni ainoa. Kuusi hoikkaa tyttöä minihameet päällä pyörittelemässä tiukkoja pyllyjään sai veren pakkautumaan alapäähäni ja mielikuvitukseni laukkaamaan. Vaan millaiset mahdollisuudet minulla, lähemmäs 50-vuotiaalla sedällä olisi päästä lähellekään tuollaisia seksipommeja…

Pelin jälkeen suuntasimme työporukan kanssa saunan lauteille. Eipä siinä kauaa kestänyt, kun jo pienessä hiprakassa olevan miesseurueen puheenaihe kääntyi naisiin:

“Näittekö sen bruneten cheerleaderin tissit… Tyttö oli varmaan hädintuskin täysi-ikäinen, olikohan sillä silarit? Kyllä ois kelvannu päästä vähän testaamaan”, työporukkamme seniori Luukkonen myhäili.

“Upeasti ne kyllä pomppi, tais tyttö nauttia saamastaan huomiosta, siihen malliin keikutteli”, myötäilin heittäessäni lisää löylyä.

“Tisseistä puheenollen. Kuulitteks te, et tohon parinkymmenen kilometrin päähän on auennu tissibaari? Kunnon jenkkimeininki: mimmit tarjoilee yläosattomissa. Mitäs sanoisitte, jos lähettäs käymään?” ehdotti Virtanen.

Siinä ei kauaa tarvinnut suostutella. Harvemmin enää tuli käytyä missään ulkona tuulettumassa. Nuorempana tuli pyörittyä baareissa paljonkin, myös strippiklubeilla jätkäkavereiden kanssa. Nykyään elämä pyöri töiden ja kodin välillä. Kotona minua odotti vaimoni Minna. Olimme olleet naimisissa jo liki 20 vuotta ja yhteiselo oli vaivatonta. Seksielämä ei enää ollut niin villiä, kuin nuorempana, vaan olimme ajautuneet siihen tyypilliseen: lauantai-iltaisin seksiä saunan jälkeen lähetyssaarnaajassa. Pettänyt en ollut ikinä, enkä tiedä olisiko siihen ollut tilaisuuksiakaan. Rapiat viisitoista kiloa ylipainoa näkyi jo kasvoissanikin, enkä toisaalta liiemmin käynyt missään ilman vaimoani.
Mielikuvituksessani tosin seikkailin välillä vaikka missä ja kenen kanssa. Fantasioin usein nuorista naisista, pehmeistä rinnoista, virheettömästä ihosta, viattomista kasvoista… Luvattoman usein fantasiani tyttö muistutti piirteiltään vaimoni veljen tytärtä Emmaa. Emma oli vain 18 -vuotias nuori lukiolainen. Tapasin häntä enää lähinnä sukujuhlissa, mutta nuorempana hän oli paljon meillä hoidossa, kun vanhempansa olivat työmatkoilla. Emman naiselliset muodot alkoivat kehittymään jo varhain, ja nyt täysi-ikäisenä hän oli himoittava näky. Emma oli hädin tuskin 160cm pitkä, hänellä oli pyöreä voimisteluharrastuksen muovaava perse ja isot rinnat, joita hän usein korosti antavilla topeilla. Rintavaon väliin puristuva rippiristi, jonka olimme hänelle lahjaksi antaneet, sai joka kerta mielikuvitukseni laukkaamaan. Niiden rintojen väliin upottaisin mielelläni pääni itsekin.

Tilataksi saapui pihaan, ja työporukkamme paria hissukampaa kaveria lukuunottamatta änkeytyi taksiin, jokaisella varmaan jo tissienkuvat silmissä vilkkuen. Matka sujui nopeasti taskumatista viinaa naukkaillen, ja pian olimmekin perillä baarin pihassa. Vanhan ja halvan näköinen paikka punaisine jouluvaloineen ei näyttänyt kovin kutsuvalta, jos ei tiennyt mitä sisällä odotti. Kyllä siinä oli ukoilla katseltavaa, kun heti sisään astuessamme kaksi nuorta naista rinnat paljaina toivotti meidät tervetulleiksi ja ohjasi pöytään. Molemmilla oli jalassa vain lyhyet farkkushortsit ja mustat korkokengät. Tunsin välittömästi kaluni heräilevän jälleen eloon.

Naisista nuorempi ja punatukkainen, upeat tissit terhakkaana pystyssä sojottaen kysyi meiltä juomatilauksemme, sekä kertoi talon tarjonnasta. Privaattishowt, striptease-esitykset ja lesbosessiot kuulostivat kaikki korvaani aivan liian houkuttelevilta: entäs jos tämän yhden kerran… Eihän se ole pettämistä? Kyse ei kuitenkaan ole seksin ostamisesta, pienestä viattomasta katselusta vain. Ajatustyötäni ei yhtään helpottanut se, että tarjoilijanaiset kumartelivat edessäni tarjoten juomiaan, rinnat houkuttelevasti hytkyen… Molempien nännit näyttivät kovilta ja kutsuvilta, ja minulla oli täysi työ pitää omat käteni kurissa, etten olisi tarttunut niihin, suudellut niitä, imeskellyt suussani noita kivikovia nännejä ja puristellut pehmeitä, kiinteitä rintoja molemmin käsin.

Ilta jatkui kaljaa kitaten ja aloin itsekin olla jo aika humalassa. Virtanen oli porukan ensimmäinen, joka rohkeni ostamaan privaattishow’n. Kateellisena katselin, kun hän sujautti setelitukun tarjoilijaneidin farkkushortsien takataskuun ja seurasi tätä baarin perukoille, jossa oli ovet erillisiin tiloihin. Huoneissa odottaisi vielä uusia naisia, valmiina pistämään meidän muidenkin päät pyörryksiin. Tiesin, että Virtanenkin oli naimisissa, ja ehkä sen vuoksi pystyin vaimentamaan oman omatuntoni äänen pääni sisällä. Seuraavassa hetkessä olin jo itsekin seuraamassa herkkuperseistä tarjoilijaneitiä kohti noita houkuttelevia tummia ovia.

Tarjoilijaneiti sulki oven perässään, ja jätti minut huoneeseen hetkeksi yksin. En tiennyt millaisen naisen olin tilannut, mutta tarjoilijoiden ulkonäöstä päätellen baarissa suosittiin priimaa. Huone oli hämärä, ja sen toisella seinällä oli tumma verho. Keskellä huonetta oli strippitanko, huoneen reunalla puinen pöytä ja tuoli. Istahdin tuolille odottelemaan show’n alkamista.

Pian tumman verhon takaa alkoikin näkyä liikettä ja verho vetäistiin auki. Ensimmäisenä näin mustat korkokengät ja upeat vaaleat sääret. Mustat nahkaiset minishortsit jättivät juuri sopivasti arvailujen varaan. Neidolla oli päällään vain pitsiset rintaliivit, jotka toivat upeasti esiin hänen suuret, kimmoisan näköiset rintansa… En voinut uskoa todeksi, että sain vielä tarjoilijaneitejäkin kauniimman ilmestyksen samaan tilaan kanssani. Itseasiassa hänhän näytti aivan…

”Emma?” kärähdin säikähtäneenä. Tuo nuori nainen tosiaan oli vaimoni veljen tytär, salainen fantasioideni kohde. Pääni suunnitteli pakoreittiä tilanteesta samalla kun kyrpäni sykki housuissani.

Emma pysähtyi säikähtäneenä niille sijoilleen, ja tuijotti epäuskoisena minua. Vaaleat, pitkät hiukset reunustivat hänen suloisia, meikattuja kasvojaan. Siinä seistessään hän näytti niin nuorelta ja viattomalta, kaiken sen pakkelin alla.

”M-m-mutta… Veijo? Miksi… Mitä…?” Emma sopersi ja yritti nolostuneena peitellä käsillään rintojaan.

Jokin siinä tilanteessa kiihotti minua vain entisestään. Jos Emman isä saisi tietää Emman pikku sivuduunista, Emma olisi kusessa. Okei, tein itsekin väärin varattuna miehenä, mutta hädin tuskin täysi-ikäsen Emman kannalta katsoen tilanne oli silti pahempi ja nöyryyttävämpi. Tunsin olevani tilanteessa niskan päällä, ja se tunne kytki uuden vaihteen päälle aivoissani.

”Mä luulin, et sä työkses valmennat niitä skidejä, mut sullahan taitaakin olla ihan toisenlaiset keinot ansaita rahaa”, aloitin. ”Mut hei, mä oon maksanu tästä, ja sähän varmaan et haluu et isäs saa tietää… Oot niiden silmissä niin kunnon tyttö.”

Emma näytti pelästyneeltä, tällaisena hän ei ollut minua ikinä nähnyt. Samaan aikaan hänen asentonsa viestitti uhmakkuutta, kädet puuskassa ja jalat hiukan harallaan. Hän tiesi, että hyviä vaihtoehtoja ei ollut.

”No, mites sä täällä tanssit tällasille vanhoille pervoille sedille?” kiusoittelin Emmaa ja otin parempaa asentoa tuolissa. ”Kuulemma sylitanssia ja kaikkee…”

Emma ei sanonut mitään, vaan asteli lähemmäs tankoa ja otti siitä kiinni. Hän sulki silmänsä, kuin unohtaakseen kuka vastapäätä häntä katseli ja alkoi tanssimaan. Katsoin lumoutuneena kun nuori sukulaistyttöni keinutteli itseään vasten tankoa. Pyöreä takamus keikisteli nahkasortseissa ja tissit pomppivat hypnoottisesti edessäni. Välillä Emma hinkkasi itseään tankoa vasten niin, että tanko painui noiden upeiden tissien väliin. Emma sipaisi välillä hiuksiaan pois kasvojensa edestä ja mutristeli punattua suutaan tanssiessaan. Mietin, miltä nuo huulet tuntuisivat kovan kyrpäni ympärillä.

”Näytät herkulliselta Emma… Mites sen sylitanssin laita?”

Emma avasi silmänsä ja katsoi minua silmät leimuten. Hän näytti vihaisena entistäkin seksikkäämmältä. Teki niin mieli alistaa tuota teininarttua, joka levittelee täällä persettään vieraille irstaille miehille.

Emma sipsutti koroillaan vierelleni ja alkoi tanssimaan. Tunsin kyrpäni paisuvan housuissani, kun Emma kipusi syliini tanssimaan, kasvot minuun päin. Hän piti silmiään kiinni hieroessaan tiukkaa peppuaan seisokkiani vasten. Katselin lumoutuneena hänen tissejään, jotka hölskyivät omaa rintakehääni vasten. Rohkaistuin, ja otin toisella kädellä kiinni Emman vyötäröltä ja toisella hänen tissistään. Ujutin käden rintaliivien alle ja puristin. Se tuntui uskomattoman pehmeältä, ja samalla kiinteältä. Emman iho oli lämmin, ja tunsin hänen sävähtävän kosketustani.
”Ei hei… Et sä saa kosk- ”, Emma aloitti.

”Haluutsä, et sun isäs saa tietää? Taitas jäädä ajokorttirahat saamatta”, virnistelin, sillä tiesin, että ajokortista Emma oli haaveillut täytettyään 18.

Siinä hetkessä tiesin, etten voisi enää perääntyä. Olin niin kiimoissani, että järjenjuoksuni oli sumentunut. Halusin vain riisua Emman, tuntea hänen paljaat rintansa, imeskellä hänen nännejään…

Nappasin Emmaa vyötäisiltä kiinni, ja nostin hänet edessämme olevalle pöydälle selälleen. Emma yritti vaisusti rimpuilla, mutta tiesi varmaan itsekin sen olevan turhaa. Olin roteva ja isokokoinen mies, ja Emma tuntui höyhenenkevyeltä sylissäni. Pelkäsin vain, että hän alkaa huutamaan, mutta ihme kyllä hän ei päästänyt ääntäkään.

Siinä Emma nyt makasi pöydällä, täysin minun armoillani. Ensimmäisenä halusin päästä käsiksi niihin tisseihin, joista olin unelmoinut siitä lähtien, kun ne olivat Emmalle kasvaneet noin 14 vuoden iässä. Riuhtaisin pitsiset rintaliivit auki ja heitin ne sivuun. Pienet, vaaleanpunaiset nännit olivat kuin makeat karamellit, jotka sojottivat minua kohti. Tartuin tisseihin kaksin käsin, ja aloin pyörittelemään niitä isoissa kämmenissäni. Otin nännit etusormieni ja peukaloideni väliin ja puristelin niitä saaden ne kovettumaan kivikoviksi. Kumarruin suutelemaan rintoja ja näykkimään pieniä nännejä. Välillä lipitin nännejä kuin mehujäätä, puristellen samalla molemmin käsin noita mehukkaita tissejä. Tunsin olevani taivaassa. Emma makasi silmät kiinni pöydällä, mutta hänen suunsa oli raollaan ja hengitys tuntui tihentyneen.

Seuraavaksi päätin riisua Emman piskuiset shortsit. Avasin niiden napin ja vetoketjun, ja vedin ne pois hänen jaloistaan. Alta paljastui mustat pitsiset stringit, jotka päätin vielä jättää jalkaan. Painoin sormeni stringejä vasten ja tein muutaman hierovan liikkeen. Alla oleva herkku tuntui jo pitsin läpi huumaavalta, ja odotin, että pääsen haistelemaan ja maistelemaan sitä. Vedin stringit pois Emmalta, ja siinä hän makasi edessäni täysin alastomana, vain korkokengät jaloissaan. Emman pillu oli ajeltu posliiniksi, ja häpyhuulten välistä pilkotti vaaleanpunaista.
”Tiedätkö Emma. Sä näytät aika pantavalta siinä… Mitäs sanot jos setäs vähän lipasee?” huohotin kiimoissani ja silittelin Emman sisäreisiä, edeten hiljakseen kohti nuoren naisen pyhimpää.

”Hyi vittu. Hyi vittu oikeesti! Sä oot tyyliin sukuu mulle! Eiks tää oo jotain insestiä?” Emma sähähteli, mutta ei tehnyt elettäkään estääkseen mua työntämästä sormeani hänen liukkaaseen vittuunsa. Lämmin, kostea ja pehmeä pillu ympäröi sormeni ja työnsin sitä syvemmälle Emman sisään.

”Se tekee tästä vaan parempaa. Noniin pikkunarttu, levitähän haarojas niin Veijo-setä vähän maistaa nuorta pillua…”

Työnsin naamani Emman jalkoväliin ja haistelin hänen upeaa pilluntuoksuaan. Liikuttelin kieltäni ahnaasti tuossa herkullisessa pikkupillussa, ja tunsin sen kostuvan. Emman hengitys tihentyi ja hän kiemurteli pöydällä.

”Taitaa pikkunarttu nauttia kun Veijo-setä nuolee pillua… Ootko sä mun oma pikkuhuora? Pillu levällään setäs eessä, voi kun isäs näkis…” huohotin ja jatkoin nuolemista hapuillen toisella kädellä Emman pakaroita. Raotin pakaroita ja työnsin etusormeni Emman persereikään, saaden tytön henkäisemään terävästi. Reikä tuntui tiukalta sormeani vasten ja aavistelin, että sinne ei ehkä ennen oltu kajotukaan. Liikuttelin sormeani varovasti Emman perseessä edestakaisin, kunnes vedin sen ulos samalla lopettaen Emman nuolemisen. Emma makasi hengästyneenä pöydällä, nännit kivikovina kohti kattoa.

”Noniin Emmaseni, seuraavaks saat maistaa setääs”, urahdin ja riisuin farkkuni ja bokserini. Kyrpäni sojotti taisteluvalmiudessaan ja terskan päällä kiilteli jo muutama touhutippa. Vedin Emman pöydältä alas tuolille istumaan ja asetuin hänen eteensä kyrpä tanassa. Tartuin Emman vaaleista hiuksista kiinni ja tungin kivikovan elimeni hänen punattujen huuliensa väliin. Näky oli tajuttoman kiihottava. Alistettu pikkunarttu sukulaistyttöni imi kyrpääni huulipunat leviten ja isot tissit heiluen. Kyrpäni oli sen verran paksu, että Emma sai hädin tuskin pidettyä sitä pienessä suussaan. Kuola valui Emman suupieliä pitkin kyrvälleni ja huohotin ääneen. Olin laueta siihen paikkaan, mutta en halunnut vielä. Vedin kyrpäni Emman suusta ja nostin tämän pöydän reunalle istumaan.

”Hyvä tyttö, on taidettu ennenkin imeä kyrpää, siihen malliin sujui tuo lutkutus”, kehaisin Emmaa, jonka kasvot helottivat häpeästä tai kiihotuksesta, en tiedä.

Raotin jälleen Emman jalkoja ja upotin kyrpäni tuohon nuoreen kiimavittuun. Painoin oikein pohjalle saakka samalla kun painoin Emman jälleen selälleen pöydälle. Emman pillu oli tiukka, mutta litimärkä. Pumppasin kyrpääni tuossa nuoressa pikkupillussa edestakaisin ja käsilläni leivoin Emman herkkutissejä. Emma ynähteli allani yhä kiivaampaan tahtiin pillunsa lotinan säestämänä.

”Emma pieni kiimavittu… tunnut niin hyvältä, setä tykkää… taidat tykätä olla mun oma pikku huora, isotissinen teinihuora…” huohotin.

”Ahh… Mmmmh… setä taitaa tykätä saada vähän nuorta pimppiä… ” Emma kuiski, hänkin jo selkeästi kiihottuneena. Kiihotuin entisestään hänen sanoistaan ja työnnyin yhä kiivaampaan tahtiin tuohon herkulliseen pikkupilluun.

”Kuule Emma, et tiedäkään montako kertaa oon sulle runkannu… Sun pikkuposliinipillus kiinnosti jo vuosia sitten mua… En tiennykään et susta on tullu tällanen pikkunarttu, montakohan miestä sua on jo nainu… ahh” jatkoin pumppaamista, ja tiesin, etten voisi pidätellä enää kauaa. Märän teinipillun lotina yhdistettynä pomppiviin tisseihin ja Emman kiihottavaan huohotukseen tekivät tehtävänsä, ja tunsin kuinka kyrpäni alkoi sykkimään Emman sisässä. Painoin itseäni lujempaa Emmaa vasten ja tunsin purkautuvani. Valtava lasti spermaa pulppusi suoraan tuon pikkunartun sisään, pursuten kyrpäni ympärillä ja pillunesteiden kiillottamilla häpyseinämillä. Hitaasti vedin kyrpäni ulos Emman pillusta ja valtava, orgasmin jälkeinen euforian tunne valtasi koko kehoni. En viitsinyt rojahtaa Emman päälle, sillä sirona tyttönä hän olisi varmaan musertunut painoni alle. Lysähdin sen sijaan tuolille, ja katselin Emmaa, joka retkotti edelleen pöydällä, jalat harallaan sperma pillusta valuen. Näky kiihotti minua edelleen, vaikka olin tullut hyvin voimakkaasti.

”Noh… Haluisko se sukulaistyttö oman orgasminsa?” kysyin edelleen vapisten voimakkaan orgasmini jälkimainingeissa.

”Äh… emmä… mulla on sitä paitsi pissahätä” Emma huohotti ja kuin todistaakseen asian, veti jalkansa ristiin.

En tiedä mikä minuun meni, sillä ei minua aikaisemmin olleet kiinnostaneet mitkään eriteleikit. Emma näytti kuitenkin niin viattomalta siinä, sedän spermat pillustaan valuen valittamassa pissahätäänsä, että sekin sai minut tuntemaan outoa kiihotusta. Nousin ylös, ja aloin toisella kädelläni painelemaan Emman alavatsaa. Tunsin jo siitä, että Emma puhui totta: hänen rakkonsa tuntui täydeltä. Emma kiemurteli allani ja vaikeroi: ”Eihh… Ei mua oikeesti kusettaa… en mä voi kusta tässä… Veijo, päästä mut pissalle!”

Työnsin sormeni Emman sisään ja aloin sormettaa häntä kovaa. Spermaisen pillun litinä täytti huoneen, ja Emma vinkui pöydällä kuin pieni eläin. Toisella kädellä painelin edelleen hänen alavatsaansa, aikeenani saada hänet laskemaan alleen.

”PÄÄSTÄ MUT VESSAAN, MÄ KUS-” Emma parkaisi, mutta hiljeni kesken lauseen tuntiessaan saman kuin minäkin. Lämmin märkä kusi valui sormeni ympärillä pienen suhisevan ääneen saattelemana. Emma pissasi alleen, puiselle pöydelle, alastomana ja käytettynä. Hän näytti niin häpäistyltä, kaikki uhmakkuus oli tiessään. Pissa valui sormiani pitkin pöydälle ja lattialle, mutta jatkoin edelleen sormettamista.

”Eikö pikku-Emma pystynyt pidättämään pissaa… Aiai, nyt tuli pikkuhuoralta pissa sedän sormille”, kiusasin Emmaa, jonka pillu alkoi sykkiä sormeni ympärillä siihen malliin, että orgasmi oli lähellä. Pissaaminen lakkasi, ja painoin pääni Emman pissaiseen ja spermaiseen pikkuvittuun ja nuolin sitä antaumuksella. Kaikessa likaisuudeessaan tilanne oli äärimmäisen kiihottava, ja sitä mieltä taisi olla Emmakin, kun hänen pillunsa sykki voimakkaammin ja hänen äänensä kohosi kovaksi huohotukseksi. Emma alkoi vavahdella pöydällä, hän piti käsiään nyrkissä ja jalat jännittyivät, hänen upea vartalonsa vääntäytyi orgasmin voimasta.

”AHHHHHHHHH…”

Lopulta Emma lysähti pissaiselle pöydälle täydellisen rentona ja silmät kiinni. Hänen oma orgasminsa varmasti hävetti häntä, mutta minä en olisi voinut olla tyytyväisempi tilanteeseen. Suussani maistui sukulaistyttöni kiimavittu ja mielessäni jo mietin seuraavaa käyntiä…

Kirjoitan mielelläni lisää ja otan toiveita sekä kehitysehdotuksia vastaan! Kiitos!

6 kommenttia viestissä: “Sukulaistyttöä tissibaarissa”

 1. Jussi says:

  Mahtava tarina tämä,piti runkata tätä lukiessa. Itse olen nainut veljentytön kanssa muutaman kerran ja tietysti salaa veljeltä.

 2. Hula Hula says:

  Ja jos vielä voi heittää ideoita ilmaan, niin Veijo voisi vaikka tarjota Emmaa kavereilleenkin koeajoa varten!

 3. MadClown says:

  Hyvä tarina, jatkoa ehdottomasti

 4. Hula Hula says:

  Olisi kiva kuulla miten Emma menetti neitsyytensä. 😉

Kommentoi

top