search
top

Suihkunraikkaita kaunottaria

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 2.11 out of 5)
Loading...

Jos herää kiinnostusta, voin myöhemmin tehdä uusia osia.

 

Katson avainnaulakkoa ja huomaan, ettei uimahallilla ole muita miehiä. Yksikään avain kun ei ole käytössä. Valitsen numeron 4 muistona siitä, että niin monta yötä vietin seksikkään naisen luona. Löysimme toisemme netin kautta. Harmillisesti emme tavanneet uudestaan, mutta nukuimme sentään samassa sängyssä useamman yön ja koskettelimme toisiamme. Hän makasi välillä päälläni. Vaatteet päällä tosin, mutta kyllähän sellaista päälle nelkytkiloista naista mielellään itseään vasten pitää. Puhelinseksi oli harvinaista herkkua, mutta himottavaa sellaista. Kyllähän sitä ajatteli, että sellaisen naisen vaginaan työntyisi ilomielin. Hänen suihkussa käymistään katseli mielellään. Somat pienet rinnat, pitkät punaiseksi värjätyt hiukset, sileä vagina, jonka kosteuden tunsi myöhemmin hyvin pikkuhousujenkin läpi. Naisistani hän oli ainoa useamman vuotta vanhempi. Yksi ongelma oli satojen kilometrien välimatka. Se loi osaltaan paljon paineita ensitapaamiselle. Mielelläni olisin niitä purkanut esimerkiksi kuvaamalla häntä alastomana. En kuitenkaan saanut ottaa kuvia kun hän levitti rintoihinsa reippain ottein voidetta. Vuosien jälkeen näin hänestä kuvan nettiä selaillessani, jossa hänellä on hopeanhohtoiset hiukset.

Myöhemmin tapasin monta vuotta nuoremman, joka sai kullini virkoamaan halauksillaan. Hän tosin lopetti sen jälkeen kun minä olisin halunnut olla enemmän kuin vain ystäviä. Tapasimme onneksi sentään toisen kerran ja mukavia muistoja jäi. Kenties paras kaikista oli kuitenkin nuori äiti, jolla oli oikein täyteläiset rinnat. Eihän sitä tietenkään täyttä tuntumaa saanut, kun ei nähnyt toista alasti. Hän oli ehdottomasti parhaita kohtaamiani suutelijoita. Hieroin häntä sängyllä istuen hänen takanaan. Toki siinä sitten rintojakin hieroin. En kylläkään kehdannut mennä kovinkaan alas, kun toinen kuitenkin oli sängyllä t-paita päällä ja farkut jalassa. No se menneestä.

Naistenpuolella puolestaan kaikki 69 kaappia ovat käytössä. On lauantai-ilta ja istahdan höyrysaunaan. Naistenpuoli on täynnä ja lisää olisi tulossa. Naiset kysyvätkin, että sopisiko jos ottaa ketjun pois ja naisia tulisi eri puolille istumaan. Sen verran paljon naisia ja tyttöjä tulee, että myös alemmat lauteet ovat käytössä.

Siinä sitten naiset sanovat, että kun kerran näen jotkut naiset ihan kunnolla alasti, niin voin ihan vapaasti katsella ympärilleni. Ei tarvitse ujostella. Ja koskettaakin saa, kunhan on hellä. Kullini alkoi virkoamaan pelkästä ajatuksesta naisten kanssa rentoutumisesta jo pääsymaksua maksettaessa.

Kiertelen höyrysaunassa ja teen tuttavuutta naisten ja tyttöjen kanssa. Halailemme ja pussailemme. Nuorimmat tytöt vähän ujostelevat, mutta äitinsä kehottavat, että he voivat kyllä ihan hyvin halata minua. Naiset pyytävät, että josko tulisin heidän puolelleen, ettei tarvitse yksin olla suihkuilla. Uimahalli on vielä puolitoista tuntia auki, mutta lippukassa on mennyt jo kiinni.

Tytöillä ja naisilla on hyvin kiinteät rinnat. Kokoja on laajalla skaalalla. Uinninvalvoja tulee saunapuolelle käydäkseen välillä vessassa. Hän ei heti huomaa minua. Tullessaan pois vessasta ja pestyään kädet hän komentaa minua omalle puolelleni. Nähtyään täydessä latingissa olevan kullini, hän alkaa hellittää mielipidettään. “Tarkemmin ottaen, voisitkin tulla keskustelemaan kanssani ihan kahden kesken”

Menemme naisten pukuhuoneeseen. Siellä uinninvalvoja riisuutuu alasti. “Nyt voimme keskustella tasa-arvoisesti. Eli tässä on nyt oikeastaan kaksi vaihtoehtoa. Joko minun täytyy ilmoittaa sinusta siveettömän käytöksen vuoksi tai sitten sinun täytyy yhtyä minuun ensimmäisenä.” Miksipä minä vastaan pistäisin. Punatukkaisella uinninvalvojalla on pituutta arviolta 174-176 senttiä. Rintojen ympärys lienee lähempänä metriä. Työntyessäni hänen sisäänsä totean, ettei liukuvoiteet ole tarpeen, kosteutta on yllin kyllin. Nautinnon äänet kuuluvat pukuhuoneessa olevalta divaanilta saunalle ja naiset ja tytöt tulevat katselemaan. Naiset pyytävät, että voisinko tulla pesemään heitä ja tyttöjä siemennettyäni ensin uinninvalvojan. Liu’un kiusoittelevan hitain vedoin. Viimein syöksen siittiöni naisen sisään. Lähtiessäni saunalle hän asettautuu niin, että siittiöt pysyisivät sisällä: “Katsotaan tuliko sinusta isä. Voisimme joka tapauksessa tavata pian. On minulla pari muutakin paikkaa, mihin voisit tuon jortikkasi asettaa”…

3 kommenttia viestissä: “Suihkunraikkaita kaunottaria”

  1. Ammattilainen says:

    Suosittelisin lisäämään lisää yksityiskohtia seuraavaan/seuraaviin

  2. Jatkoa jatkoa says:

    Jatkoa tarinalle. Korkkailua ois kiva saada

  3. Jussi says:

    Kiva tarina tämä oli,mutta hieman liian lyhyt ja hätäinen.

Kommentoi

top