search
top

Minni, osa 6: Minni on pikku panolelu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

Novellini löytyvät jatkossa myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

 

Eilinen anaalisessiomme Minnin kanssa oli niin ihana, että minulla oli kova erektio taas heti illalla, vaikka olin juuri tyydyttänyt itseni häneen. Yöllä tulin siihen tulokseen, että minun on pakko päästä naimaan häntä uudestaan, jotta saisin unta. Kävin nopeasti tyydyttämässä itseni puoliunisen Minnin pimppiin. Hän oli niin uninen – ja edelleen kahleissa – ettei jaksanut taistella vastaan. Siinä suloinen viivapillu oli, suoraan silmieni edessä ja käyttövalmiina – ja minähän käytin sitä pitkään ja hartaasti. En tiedä, oliko yöpano virhearvio, sillä tänään panisin häntä niin kovaa, että pimppi olisi kipeä vielä useita päiviä panon jälkeen. Joskus olen malttamaton – tiedän kyllä, että pääsen tyydyttämään itseni uuteen orjatyttööni vielä monen monta kertaa.

Aamulla ruokin Minnin ja päästän hänet vessaan ja pesulle. Pesen hänet jälleen oikein kunnolla käyttäen hyväntuoksuista pesuainetta, jotta hän on kunnon käyttökunnossa sitten illalla. Sitten lähden töihin, missä menee tänään myöhään.

Illalla palatessani kotiin astelen saman tien orjakammarin luokse. Minni makaa paikallaan siinä mihin jätin hänet, käsiraudat kahlittuna lattiassa olevaan koukkuun. Plugi on kuin onkin edelleen paikallaan, minnepä Minni olisi sen pepustaan omin voimin saanut. Käännän hänet vatsalleen ja tarkistan plugin, tiukasti se on edelleen paikallaan. Taputan Minniä muutaman kerran lujaa pepulle ja irrotan sitten käsiraudat lattiassa olevasta koukusta. Lähden taluttamaan tyttöä kohti leikkihuonetta.

Leikkihuoneessa irrotan käsiraudat ja jätän Minnin keskelle leikkihuoneen lattiaa. Leikkihuoneen ovi on lukossa ja piiska lähellä, joten arvelen, ettei häntä tällä kertaa tarvitse kahlita. Sekin on kuitenkin helposti mahdollista, jos niikseen tulee.

“Lattialle istumaan. Levitä jalkasi, että näen pillusi.” Minni käy pepulleen istumaan lattialle ja levittää jalkansa kunnolla levälleen, niin että voin helposti nähdä hänen pimppinsä. Kerrankin hän tottelee. Pillun huulet avautuvat edessäni suloisesti kuin kukan nuppu.

“Hiero pilluasi”, käsken ponnekkaasti. “Heti!” huudan, kun Minni ei heti tee työtä käskettyä.

Minni työntää arasti kätensä pimpilleen ja alkaa hivellä sitä säälittävästi.

“Kunnolla”, käsken. “Ja jalat enemmän haralleen, että näen kunnolla, miten runkkaat huorapilluasi.”

Minni alkaa hieroa klitoristaan nyt vähän voimakkaammin.  Sitten hän siirtyy runkkaamaan kahdella sormella pillunreikäänsä niin, että kämmen hieroo klitorista. Hänen runkkausasentonsa on täydellinen, ja nautinkin näystä täysin rinnoin. Paikalleen jätetty plugi pilkistää esiin tytön pakaroiden välistä. Sen täytyy hieroa myös tytön pillun seinämiä, halusi tämä tai ei. Viimein hän alkaa myös hiukan voihkia hieman häveliäästi, voihkettaan peitellen, mutta kyllä pieni voihke silti karkaa hänen huuliltaan. Onkohan hän tehnyt tätä paljonkin? pohdin. Hän vaikuttaa niin kiltiltä tytöltä, että tuskin. Omistajalta en ole vielä kysynyt, onko hän antanut Minnin runkata tai ehkä tuottanut tälle orgasmiakaan. Epäilen, että ei – Minni on niiltä osin melko puhdas, eikä omistaja paljonkaan välitä muusta kuin omasta nautinnostaan, vaikka onkin hellämielinen mies.

”Jatka hieromista”, käsken, kun Minni epävarmana on lopettamassa. Nyt nähdään, miten tämä pikku lutka tuottaa itselleen nautintoa.

Annan Minnin leikkiä rauhassa pillullaan ja katselen rauhassa tätä upeaa esitystä. Nyt hän runkkaa tosissaan.

“Sano minulle, jos olet laukeamassa”, muistutan.

Minni jatkaa pimppinsä hieromista ja alkaa jo nopeuttaa kätensä liikettä, hän on selvästikin kiihottunut – hän huohottaa ja huokailee. Huomaan, miten hänen päänsä kääntyy takakenoon ja kuulen, miten pimppi litisee hänen sormiensa työskennellessä.

“Sir, minä… taidan… l…”

Kiireesti minä astelen Minnin luo ja tartun hänen käteensä vetäen sen pois pillusta. Sitten painan käteni Minnin suulle ja puristan samalla peukalolla ja etusormella tytön nenän kiinni, ettei hän saa lainkaan happea. Tämä rangaistukseksi pienelle orjalle kovasta kiimasta. Työnnän tyttöä tukahduttaessani toisen käteni hänen pilluunsa ja alan runkata häntä niin kuin hän äsken runkkasi itseään – etu- ja keskisormi pillun sisällä, kämmen hieromassa klitorista. Liikutan sormiani nopeasti tytön litimärässä pillussa. Ei mene kuin hetki, kun pimppi alkaa sykähdellä, joten lopetan hieromisen juuri kun Minni on saamassa orgasmin. Samalla päästän irti hänen suustaan ja nenästään, ja hän alkaa haukkoa happea. Hän lysähtää syliini.

”Minni, sinä olet melkoinen lutka. Tiesin heti sinut nähdessäni, että olet kova runkkari, ja sen juuri todistit.”

Minni voihkaisee alentuvasti.

”Mutta te käskitte minun hieroa itseäni.”

”Kyllä, mutta hieroit niin innostuneena, että näen selvästi, millainen lutka olet. Plugi taitaa kiihottaa sinua.”

”Ottakaa tuo tappi pois minusta, se tuntuu kauhealta.”

”Höpö höpö. Alat pian nauttia plugista enemmän kuin mistään muusta.  Mutta nyt on aika poistaa se tältä päivältä. Älä kuitenkaan huoli – saat sen takaisin ennen pitkää.”

Pitelen Minniä edelleen sylissäni. Alan irrottaa plugia. Se on tiukasti Minnin pepussa. Levitän hiukan liukuvoidetta, jolla saan autettua plugia ulospäin. Se tuntuu kuin juuttuneen, mutta saan lopulta vedettyä sen hitaasti ulos. Jätän plugin hetkeksi paikalleen sulkijalihasta vasten, niin että peppu venyy edelleen. Se onkin venynyt mukavasti, ja näen hiukan Minnin peräsuoleen sisään. Kun leikimme tarpeeksi, hänen anuksensa on venynyt mukavasti niin, että sinne on helppo työntyä isommallakin kalulla. Silittelen vähän kovia kokenutta pikku reikää.

Minni istuu selin sylissäni. Alan suukotella hänen tukkaansa takaapäin ja silitellä hänen upeita pikku tisujaan, jotka ovat juuri sopivasti tarjolla. Minni ei enää vastustele, vaan istuu rauhassa paikallaan, kun käyn käsiksi hänen suloisiin tisuihinsa. Hyväilen tisuja ja pieniä nännejä sormillani kaikessa rauhassa. Minni murahtelee jotain, kenties vastalauseita, mutta ne eivät minua kiinnosta. Lopulta puristan tissit kunnolla kasaan nyrkkieni sisälle ja suutelen samalla Minnin niskaa ja kaulaa. Haluan olla tytölle mahdollisimman hellä sen jälkeen, mitä hän eilen ja toissa päivänä joutui kestämään – myös hän ansaitsee hiukan hellyyttä.

Lopulta lasken tytön paikalleen ja valmistaudun nussimaan häntä kunnolla. Käännän hänet ympäri niin, että pääsen mukavasti hänen jalkojensa väliin.

”Minni, nyt päästään naimaan oikein kunnolla. Oletko valmiina?”

”Eih”, hän parahtaa. ”Ettekö voisi tämän kerran jättää tämän tekemättä? Tämä on kolmas kerta vuorokauden sisällä!”

”Orja ei koskaan kyseenalaista sitä, mitä hänen isäntänsä haluaa”, muistutan. ”Sinulla on vaan niin kiihottava pikku viivapimppa, että en malta olla naimatta sitä vaikka monta kertaa putkeen. Ja entä sitten kaikki se muu, jonka olemme yhdessä kokeneet…”

”En ole koskaan kokenut kauheampaa kuin se eilinen.”

”Voi kulta, sinä et ole kokenut vielä puoliakaan. Kaikki sinussa, sinun suusi, pillusi, peppusi, kaikki niistä tulevat kyllä kunnolla vielä käyttöön tässä näiden muutaman viikon aikana, jotka vietät luonani.”

Levitän Minnin jalkoja yhä leveämmälle ja työnnyn hellävaraisesti sisään tytön kireään pimppireikään. Alan ensin hitaasti naida Minniä. Hänen pillunsa tuntuu aivan yhtä ihanalta ja tiukalta kuin aiemmillakin kerroilla. Häntä naidessani ajattelen eilistä ja pikku Minnin pientä peräaukkoa, johon vielä tulisin työntymään ja laukeamaan monia kertoja. Pillukin tuntuu kyllä vastustamattomalta, ja alan naida sitä entistä kovempaa. Minnin omistaja oli kuvaillut, miten tunsi ensimmäisellä kerralla immenkalvon venyvän kalunsa tieltä. Immenkalvo on edelleen tiukka, mutta venyy kyllä käytössä. Minnin pillu hyväilee kaikessa rauhassa isoa ja sykkivää kaluani.

”Pillusi on aivan ihana, kerta kaikkiaan”, huokailen.

Minni vaikeroi, kun työstän hänen mehukasta pilluaan. Minäkin huohotan, kun tunnen pillun seinämät hieromassa kaluani. En pidä mitään kiirettä vaan keskityn nauttimaan kaikessa rauhassa tästä pikku ihmeestä, jota nyt pääsen todistamaan. Hänen pillunsakin sykkii mukavasti kaluni ympärillä.

Kiristän lopulta tahtia ja alan naida Minniä kovempaa tarkoituksenani laueta pian. Kiihdytän tahdin todella kovaksi niin, että Minni alkaa vaikeroida kivusta. Hän vääntelehtii allani, mutta painan häntä tiukasti lattiaa vasten. Kohta en enää kestä, vaan räjäytän lastini suoraan sisälle Minnin kiihottavaan pikku teinipilluun. Annan lastini kaikessa rauhassa purkautua sykäys sykäykseltä sisälle Minniin, joka vaikertaa allani. Vetäydyttyäni ulos hänestä jään makaamaan ja lepäämään hetkeksi hänen päälleen.

”Huomenna, Minni kulta, on suuri päivä. Sinä saat vihdoinkin laueta, nimittäin. Saat koko yön mietiskellä sitä.”

Minni ei sano mitään, mutta luulen, että hän, lutka kun on, odottaa jo huomista. Muistutan häntä kuitenkin: ”Mutta älä huoli, tulemme kyllä leikkimään myös pepullasi.”

Kaiken varalta lukitsen Minnin kädet selän taakse, jotta hän ei pysty vahingossakaan runkkaamaan – mikäli hän on jäänyt päiväisen runkkusessionsa jälkeen vähän nälkäiseksi.

7 kommenttia viestissä: “Minni, osa 6: Minni on pikku panolelu”

 1. noora says:

  Tosi hyviä nämä sun tarinat, tykkään paljon. Mielelläni luen lisää ja esim. skenaario jossa Minniä käytetään useamman kouluttajan toimesta voisi toimia 🙂

  • Prinsessa says:

   Kiitos paljon kivoista sanoista! Sellainen novelli on tulossa ns. loppuhuipennuksena 🙂

 2. Jussi says:

  Tässä oli sitä mistä minä pidän, nimittäin kunnon teinipillun naintia.

 3. Kyllästynyt says:

  Jokohan se spämmäys alkaisi riittämään?

  • Slavemaster says:

   Miksi? 🙂 Ei hyvin kirjoitettuja tarinoita ole koskaan liikaa, ja on täällä muutakin luettavaa jos tämä ei innosta. t. Moderaattori

  • lunta says:

   Ei ole pakko avata/lukea, jos ei kiinnosta.

   • Turpakiinni says:

    Juuri tätä tarvitaan lisää! Nimimerkki Kyllästynyt voi suksia suolle.

Kommentoi

top