search
top

Minni, osa 5: Minnin peräaukko joutuu koville

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Nimimerkki Slavemasterin novellisarja ”Elinan uusi elämä” on toiminut minulle inspiraationa.

 

Novellini löytyvät jatkossa myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

Yöllä en miltei saa nukuttua, kun ajattelen vain Minnin peppureikää, johon seuraavaksi aion käydä käsiksi. Koska aion alistaa Minnin anaaliorjaksi, huominen päivä on erittäin tärkeä, eikä missään nimessä vain ja ainoastaan oman nautintoni tähden. Pikemminkin päivästä on tulossa todellinen työpäivä, sillä alamme työstää Minnin peräaukkoa siihen kuntoon, että siitä pääsevät vielä nauttimaan minä ja Minnin omistaja – ja kenties orjabileissä joku kolmaskin, tai neljäs tai viides, osapuoli.
Minni konttaa jälleen perässäni leikkihuoneeseen, joka orjakammarin lailla sijaitsee kellarissa. Leikkihuoneesta löytyvät kaikki lelut, piiskat, köydet, kahleet ja muut tarvittavat. Tänään olen ottanut esiin peppulelut. Olen varannut päivää varten useita leluja, joilla työstän tänään Minnin peppua. Ilman muuta kokeilen häneen pientä ja kenties isompaakin plugia, mutta myös anaalihelminauhaa, jossa on erikokoisia peppuaukkoon työnnettäviä helmiä. Jos pepun työstäminen sujuu ongelmitta – mitä epäilen, onhan tytön pimppikin niin tiukka, että pepunkin on oltava – käytän häneen myös suurta lasista dildoa. Mutta ehkä se saa odottaa myöhempää sessiota.
Asetan Minnin työpöydälle kontilleen niin, että sidon kaulapannasta hänet kiinni pöytään. Käsiraudat sidon hänen jalkojensa välistä kiinni pöydän toiseen päähän. Nyt hän on pöydällä siten, että pää on vasten pöytää ja peppu komeasti ylhäällä valmiina käsittelyyn. Parempaa työskentelyasentoa ei ole. Minni yrittää kiskoa ketjua siten, että saisi kätensä pois jalkojensa välistä, mutta luonnollisesti turhaan. Hän pystyy korkeintaan liikuttamaan käsiä puolilta toisille, mutta luopuu lopulta siitäkin. Hänet on taas sidottu avuttomaksi paketiksi, eikä hän pysty asiaan paljon vaikuttamaan.
Kyykistyn Minnin pään tasolle pöydän toiseen päähän ja silittelen Minnin hentoista tukkaa. Sitten kaivan taskustani suukapulan, joka on parasta laittaa Minnille tänään, sillä juuri tänään hän tulee vaikeroimaan ja esittämään vastalauseita enemmän kuin muina päivinä.
“Suu auki”, käsken.
“Ei kai taas suuseksiä”, Minni parahtaa.
“Ei tällä kertaa. Jotain paljon hauskempaa. Suu auki.”
Minni avaa kuuliaisesti suunsa ja kiinnitän suupallon hänelle. Suupallo ei ole pelkkä suupallo, vaan nauhat kulkevat myös hänen päälakensa kautta pään yli niskaan. Näin hänen koko päänsä ympäri kiertää ikään kuin nauhamaski, jota on täysin mahdoton saada pois paikaltaan. Minni tietysti yrittää sylkeä suupallon pois, sen täytyy myös väsyttää poskipäitä, mutta pallo on tiukasti hänen suussaan. Hän ynisee jotain maskin läpi, erotan ehkä sanat ota tämä pois, mutta muutoin hän ei juuri pysty puhumaan vaikka kovasti yrittääkin.
Siirryn nyt työskentelemään tytön pepun parissa. Levitän kaksin käsin pyllyn posket erilleen niin, että näen kunnolla Minnin peräaukon ja myös pimppiaukon. Kaikki on tarjolla edessäni juuri täydellisesti. Kokeilen oikean käden sormellani varovasti pyllyaukkoa, joka tuntuu sormenpäässä miellyttävältä, iho on kimmoisaa ja liukasta. Reikä on oikein suloinen ja pieni, pilkistää poskien välistä vain hieman. Minni huohottaa suupallon läpi ihmettyneitä vastalauseita, anaaliseksiin aiemmin tutustumattomana hän varmasti ihmettelee, miksi käyn käsiksi juuri tähän reikään, vaikka juuri tämän reiän täydelliseen hallitsemiseen koko koulutus tähtää.
Silittelen pehmeää peräaukkoa varovasti peukalolla. Pyörittelen sormea varovasti reiän ympärillä. Sitten siirryn silittämään ja hieromaan aukkoa kahdella sormella. Hieron oikein pitkään, jotta aukko rentoutuisi penetraatiota varten. Merkkejä siitä se ei kuitenkaan näytä, päin vastoin, sillä Minni tuntuu oikein kiristävän sulkijalihastaan. Se on tyhmästi tehty, varsinkin jos hän jatkaa sitä silloinkin, kun ensimmäinen lelu tunkeutuu hänen sisäänsä. Hän taitaa arvata pelin luonteen, ja uliseekin vastalauseita suupallon takaa.
Hierottuani peräaukkoa tarpeeksi kauan kaivan esiin rasvapohjaisen, lämmittävän liukuvoiteen, jota hieron leviälti Minnin peppuposkille niin, että ne ovat kiiltävät ja liukkaat. Sitten hieron liukuvoidetta kunnolla sormiini, jotta sisään työntyminen ei sattuisi Minniin kohtuuttomasti, etenkin jos hän puristaa aukkoaan kiinni, minkä hän tekeekin, kun käyn uudelleen hieromaan kaikessa rauhassa hänen suloista reikäänsä.
“Sinulla on aivan upea peräaukko, ai että”, huokailen aidosti ihastuneena. Minni mumisee taas jotain, luultavasti ei. “Kyllä on, älä valehtele”, minä naurahdan hänelle ja jatkan aukon käsittelyä. “Minun on vaikea odottaa, että pääsen kunnolla työntymään sinne.”
Nyt Minni kauhistuu ja hermostuu ja alkaa sätkiä ja huutaa suupallon läpi. Olikohan virhe pelästyttää hänet tässä vaiheessa? Toisaalta kiihotun orjien pelosta. Kiltti pieni tyttö, joka ei ollenkaan osannut aavistaa, että tällaista on luvassa, oi.
Sormeni ovat aivan lämmittävässä liukuvoiteessa, joten alan nyt työstää peppua. Työnnän sisään ensin yhden sormen ainoastaan keskiniveleen asti. Minni jännittää sulkijalihastaan nyt toden teolla, mikä tekee vähän kipeääkin – peppuaukko on muutenkin niin pieni. Jännittäminen on kuitenkin turhaa, sillä sormeni ovat niin liukkaat, että ne läpäisevät tiukemmankin sisääntulon. Nyt otan toisen sormeni käyttöön ja työnnän senkin keskimmäiseen niveleen asti sisään. Alan levitellä sormiani reiässä niin, että reikä venyy vähän. Työnnän seuraavaksi sormet rystyseen asti sisälle ja liikutan niitä aivan vähän Minnin peräaukossa. Teen tätä liikettä hetken, kunnes vedän sormet ulos ja levitän sormillani peräaukkoa avoimeksi. Pieni reikä näkyy nyt vähän paremmin, muttei juurikaan. Jatkan sormityöskentelyä, nyt teen kovempaa naintiliikettä.
“Voit jo nyt alkaa totutella tähän”, ilmoitan. “Ihan vinkkinä, että kannattaa olla tappelematta vastaan sen sulkijalihaksesi kanssa. Sitten sattuu paljon vähemmän.”
Minni ei ota neuvoa onkeensa. No, omapa on asiansa.
Työntelen edelleen sormiani Minnin pepussa edes ja taas levitellen samalla toisella kädelläni aukkoa avoimemmaksi. Vedän sormet pois aukosta ja levitän sitten kahdella peukalolla peppureikää auki niin, että näen hiukan sisälle, mutta vaikeaa se on – peppu on tiukka, ja Minni panee edelleen vastaan.
Nyt otan pöydältä pienen plugin, jolla päätän harjoitella Minnin pepun käyttöä. Plugi on lasia ja muodoltaan melko suippo, sopii hyvin aloittelijalle. Hieron plugiin oikein kunnolla liukuvoidetta, ennen kuin ryhdyn käyttelemään sitä Minniin.
Painan plugin Minnin peppureikää vasten.
“Nyt sattuu, ole valmiina”, varoitan, vaikka plugi on melko pieni. Minni mumisee taas vastalauseita.
Pyörittelen plugia peppureiän ympärillä, ennen kuin alan työntää sitä hitaasti ja vain vähällä voimalla sisään. Voimaa pitää kuitenkin sittenkin käyttää vähän enemmän, koska Minni panee sulkijalihaksellaan edelleen vastaan.
“Minni, minä varoitan viimeisen kerran. Tämä sattuu paljon enemmän, jos panet vastaan. Et voi nyt välttyä tältä, vaikka kuinka haluaisit.”
“Lmmlopea”, saan Minnin muminasta selvää. Lopeta, hän taitaa sanoa.
“Mitä? En saa selvää?”
“Mmmmlopea”, hän saa sanottua, parempaan hän ei pysty.
“Pyysitkö minua juuri lopettamaan?”
“Mmm!”
“Paras on vasta tulossa, kullanmuru.”
Nyt painan plugia kovemmin sisään. En halua vaurioittaa Minnin sulkijalihasta, mutta voimaa on pakko käyttää, jotta pääsen lihaksen ohi. Nyt Minni rentouttaa lihaksensa hetkeksi, kenties häneltä alkavat loppua voimat.
“Noin juuri, hyvä tyttö”, kehaisen.
Plugi uppoaa hänen peppuunsa. Painelen sitä vielä sormella, jotta se on pidikettä myöten hänen sisässään.
Kävelen Minnin pään luokse ja painan hänen päätään hyvä tiukemmin kiinni pöytään.
“Miltäs tuntuu?” kysyn jälleen. “Toivottavasti pidät peppusi käytöstä, sillä sitä on luvassa enemmänkin. Tämä on vasta lämmittelyä.”
“Mmmmh!” Minni huudahtaa suupallon läpi. Kaiketi hän yrittää sanoa ei, mutta se on lähinnä säälittävää.
“Arvasin jo pilluasi käsitellessäni, että sinulla on aivan mielettömän ihana peräaukko, ja vihdoin me pääsemme yhdessä työstämään sitä. Teit fiksusti, kun rentoutit peppusi ja annoit sen kunnolla käyttööni. Leikki pääsee nyt kunnolla alkamaan.”
Painan Minnin suupallopannalla peitettyä päätä yhä voimakkaammin pöytää vasten ja silittelen hänen päätään, korvaansa ja kaulaansa.
“Älä suotta pelkää”, jatkan jutusteluani. “Kun olemme tarpeeksi käsitelleet peppuasi, sinusta on tullut oikea anaalihuora. Taidat jo arvata, mitä anaali tarkoittaa? Vielä eilen se oli sinulle epäselvää, mutta tulossa aivan tuota pikaa varsin selväksi.”
“Ammm”, Minni sanoo.
“Niin, tiedän, se sattuu aluksi, mutta opit rakastamaan sitä, usko pois.”
Nyt siirryn takaisin Minnin pepun pariin. Vedän plugia vähän pois, mutta plumpsautan sen uudelleen paikalleen. Teen saman muutaman kerran. Hetken pitelen plugia sulkijalihasta vasten niin, että peppureikä venyy vähän. Sitten irrotan plugin ja otan seuraavan – astetta isomman. Sekin on lasia ja tällä kertaa vähän pyöreämpi, sopii hyvin pepun venyttelyyn. Kun työnnän plugia paikalleen, Minni alkaa voihkia. Joudun painamaan plugia voimalla, ja lopulta se alkaa hitaasti valua sisään peppuun. Lopulta plugi on paikallaan ja tytön peräaukko lopulta avattu. Plugi ei ole suurimmasta päästä, mutta kuitenkin sen verran iso, että se venyttää peppureikää avoimemmaksi. Teen saman kuin pienemmällä plugilla – painelen sitä ja pyörittelen ja liikuttelen vähän, minkä pitäisi pitemmän päälle olla kiihottavaa, mutta pieni Minni kuitenkin voihkii suupallonsa läpi vastustuksesta ja ehkä kivustakin, sen verran tiukka Minnin neitsytpeppu on.
Alan naida tyttöä hitaasti ja varovasti plugilla. Vedän sitä ulospäin, sitten taas työnnän takaisin sisään.  Lopulta painan plugin oikein voimalla Minnin pyllyyn. Minni huutaa tuskasta ja suuttumuksesta ja ehkä pelostakin.
“Alatko jo katua, ettet käyttäytynyt paremmin omistajasi kanssa?” kysyn kiusoitellen. Sitten jätän Minnin hetkeksi nautiskelemaan plugistaan sillä välin, kun käyn pitämässä pienen tauon.
Taukoni kestää noin puolitoista tuntia. Sen aikana olen pohtinut, saako Minni itse puristettua plugin ulos pepustaan. Huoli on turha: peppu on epäilemättä niin tiukka, ettei Minnin voimakaskaan sulkijalihaksen puristus riitä poistamaan plugia. Ja tietysti hän olisi saanut sitten rangaistuksen, kuten vielä isomman plugin peppuunsa koko loppupäiväksi, ehkä yöksikin.
Alan irrottaa plugia. Tarvitsen voimaa myös sen vetämiseksi ulos. Seuraavaksi on vuorossa kunnon pepputreeni, nimittäin anaalihelmet, jotka tyttö saa peppunsa lihaksilla työntää ulos. Päätän olla rasvaamatta anaalihelmiä sen enempää, sillä tytön pepussa on jo runsaasti liukuvoidetta aiempien leikkiemme jäljiltä. Anaalihelmiä on useita eri kokoja: ensin todella pieni, sitten suurempi, yhteensä kuusi helmeä niin, että viimeinen on jo varsin suuri. Helmien päässä on pitkä lanka, jotta helmet eivät mene liian syvälle peppuun.
“No niin, Minni, nyt tulee se vaihe, jossa pääset käyttämään sulkijalihastasi oikein luvan kanssa.”
Työnnän sisään ensimmäisen, pienimmän helmen. Se sujahtaa Minnin peppuun melko sutjakkaasti, samoin toinen, vähän isompi; ilmeisesti aiempi leikkimme on auttanut ja peräaukko venynyt vähän. Kolmas ottaakin sitten jo vähän vastaan, ja saan käyttää enemmän voimaa; neljäs ja viides puolestaan ovat jo kovan työn ja tuskan takana niin minulle kuin varsinkin Minnille, joka huutaa kurkku suorana suupallonsa läpi. Kuudetta palloa en enää saa sisään, se on niin iso ja Minnin peräaukko niin pieni. Olkoon. Viideskin pallo oli niin iso, että ehkä tämä riittää näin ensimmäiseksi päiväksi.
“No niin, Minni, nyt on aika katsoa, millainen sinun puristus- ja työntövoimasi on. Alapas ponnistaa, että saadaan nämä ulos.”
Minni ei tee elettäkään. Se on kummallista, sillä juuri hän halusi plugit kovasti ulos itsestään. Ehkä tilanne hävettää häntä niin paljon, onhan hän tottunut puristamaan suolestaan ulos elämänsä aikana jotain muuta, ja nyt helmet ajavat saman asian.
“Pitääkö sinua auttaa?” kysyn ja vedän itse pallot ulos hitaasti yksi kerrallaan. Niin kuin arvata saattaa, viidennen ja neljännen pallon ulosvetäminen vaatii voimaa, mikä saa Minnin parkaisemaan. Kun pallot ovat ulkona, hieron hellästi hänen peppureikäänsä, jotta se rentoutuisi ja jotta hän saisi nauttia vähän – useista koulutetuista orjista peppureiän hierominen nimittäin tuntuu hyvältä, ainakin sitten kun heidät on opetettu tykkäämään peppujutuista. Minnin kohdalla sellaiseen on vielä pitkä matka, niin pahasti hän tuntuu suhtautuvan pepun käsittelyyn.
Työnnän anaalikuulat uudelleen Minnin pyllyyn.
“No niin, hommiin sitten”, käsken voimakkaammin. “Anna tulla.”
Nyt Minni alkaa työntää epävarmasti viidettä, isointa hänen sisäänsä mahtunutta kuulaa ulos. Kuula pilkistää ulos peppureiästä, mutta vaikka Minni nyt selvästi alkaa puskea voimakkaammin – hän alkaa puuskuttaa ja selvästi tekee pepullaan kovasti töitä, viides kuula ei tule ulos hänen pepustaan.
“Onko peräaukkosi liian tiukka?” pohdin. Annan Minnin yrittää vielä, – ja minusta tuntuu, että hän yrittää toden teolla – mutta ei millään saa puskettua viidettä kuulaa ulos pyllystään. Lopulta totean, että minun on autettava. Tartun anaalihelmien päähän ja vedän varovasti. Saan lopulta vedettyä kuulan ulos. Se plumpsahtaa pepusta kädelleni. Myös neljäs kuula tuottaa ongelmia, ja Minni tarvitseekin apua, jotta saamme sen ulos – vedän edelleen narusta. Kolmannen kuulan hän saa jo ponnistettua peräsuolestaan ulos itsenäisesti, samoin loput kuulat.
Toistamme harjoituksen useita kertoja. Minni hengähtelee ja puuskuttaa käyttäessään voimia sulkijalihaksensa käytössä, ja loppujen lopuksi onnistuu kuin onnistuukin työntämään neljännen, ison kuulan ulos itse! Se on päivän pieni voitto. Viidenteen kuulaan hän ei kuitenkaan pysty, vaan joudun itse vetämään sen ulos hänen pepustaan.
Leikin loputtua työnnän isomman anaaliplugin takaisin Minnin peppuun. Peppu on kaikesta treenistä huolimatta edelleen niin tiukka, että tarvitsen voimaa. Minni uikuttaa edelleen, mutta nyt jo vähemmän, hän on alkamassa antaa periksi vastalauseiden suhteen.
Päätän, että isoa dildoa käytämme myöhemmin, niin kovaa työtä Minni on saanut tehdä, jotta hänen peräaukkonsa venyisi, ja päätän tyydyttää itseni Minnin pilluun, joka on tässä asennossa mukavasti esillä. Anaaliplugin pidän kuitenkin paikallaan. Hieron liukuvoidetta hiukan Minnin pimppiin, jotta penetraatio olisi mahdollisimman mukava. Sitten työnnyn häneen takaapäin, jälleen pohjaan asti, ja tyydytän itseni hänen ihanaan pilluunsa. Lauettuani astelen taas Minnin luokse. Minni on painanut alistuneena päänsä vasten käsittelypöytää. Hän nielaisee ahdistuneena.
“Minni, pärjäsit ensikertalaiseksi kohtuullisen hyvin. Sulkijalihastasi käytit kuitenkin väärissä kohdissa, etkä onnistunut puristamaan palloja ulos. Siitä saat rangaistukseksi plugin peppuusi koko loppupäiväksi – ihan jo siksikin, että peppusi venyy vähän. En voi naida peppuasi ennen kuin sitä on venytetty riittävästi, kaluni ei vielä mahdu sinuun.”
Minni nyökäyttää arasti. Pelin henki on nyt käynyt hänelle selväksi. Se on merkittävä askel.
“Olet saanut viettää kamarissasi nyt melko paljon aikaa. Mitäs sanot, jos tehdään pieni kävelylenkki? Se voisi tehdä sinulle ihan hyvää.”
Irrotan Minnin siteistä ja käsiraudoista ja riisun hänen suupallonsa. Tartun kiinni kaulapannasta, jonka olen sitonut kiinni työpöydässä olevaan koukkuun. Nostan edelleen plugitetun Minnin pois työpöydältä ja lasken lattialle. Hän yrittää nousta seisomaan, mutta painan hänet alas ja hänen päänsä aina lattiaan asti.
“Orja kävelee kontallaan, aina”, muistutan.
Sitten kiskaisen talutushihnasta. Yllättäen Minni jääkin paikalleen eikä lähde seuraamaan. Tämän seurauksena kaulapanta kiristyy hieman, mutta Minni ei silti liikahda.
“Minni, mikä on? Ei nyt mitään temppuja. Muista totella kouluttajaasi.”
“Mutta… sir… se on… se on edelleen… siellä…”
“Mitä oikein tarkoitat? Peppuplugiako? Tietysti se on siellä. Minähän sanoin, että pidät sitä loppupäivän. Ja koska et tottele, saat pitää sitä nyt yönkin.”
“Mutta… kuinka…”
“Mitä oikein yrität sanoa? Että kuinka konttaat? Niin sinä konttaat kuin ennenkin.”
Minni nielaisee pelosta ja kauhusta. Lähden taluttamaan häntä kellarissa. Teemme pienen lenkin niin, että hän konttaa plugi pyllyssään ympäri kellaria minun perässäni. Lopulta talutan hänet orjakammariin. Varmuuden vuoksi kiinnitän hänen käsirautansa kiinni lattiassa olevaan koukkuun, etenkin siksi, ettei hän itse saisi otettua plugia pois pyllystään. Niin hän jää kyljelleen makaamaan patjalle kykenemättä liikkumaan paljonkaan.
“Hyvää yötä, lutkaseni. Huomenna pidämme jälleen kunnon pillubileet, voit jo valmiiksi totutella ajatukseen.”

6 kommenttia viestissä: “Minni, osa 5: Minnin peräaukko joutuu koville”

 1. Jussi says:

  Itse en halua panna anaaliin ketään, pillu ja suu riittää minulle oikein hyvin. Tiukka teinipillu on minun mieleen.

 2. pilalle mennyt sivusto says:

  Eikö täällä oikeasti ole kuin insesti ja sukustrutsaa tarjolla nykyään? Ei saatana mikä paskasivusto tää alakaa olla! 🙁

  • Prinsessa says:

   Kiitos palautteestasi. Tässä novellissa ei kuitenkaan ole insestiä eikä sukurutsausta, joten taisit kommentoida väärää novellia. 🙂

 3. Lukkolutka says:

  Lisää lisää!!

 4. joopa says:

  eiköhän nää ala riittämään jo….

Kommentoi

top