search
top

Oppia ja onnea Espanjassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (218 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Katso myös aiempi pitkä novellini: Saada ja menettää.

**Lähtö.**

Seurasin katseellani kuinka viisihenkinen perhe siirtyi kohti lähtöselvitystiskiä. Olimme olleet jonossa jo pitkään, eikä tarjolla ollut muuta tekemistä kuin tarkkailla perhettä. Perheen dynamiikka kävi nopeasti selväksi. Vanhin tyttö pyöritti showta, muut olivat avustajia, eivätkä aina edes sitäkään. Tytön vartalo oli kuin luotu luomaan vaikeuksia, ja luonne taas saattamaan toiset niihin.

– Olkaa hyvä, tuolle tiskille, palveluneuvoja sanoi.

Siirryin check-in tiskille ja selvitin sen nopeasti. Seuraavaksi turvatarkastus. Turvatarkastuksen jälkeen päätin mennä vielä kahville odottamaan lähtöportin aukeamista. Olin ottanut äkkilähdön etelän aurinkoon, koska halusin kokeilla josko väitöskirjani etenisi siellä nopeammin kuin kotona, kun ei olisi ketään tuttuja haittaamassa kirjoittamista.

Olin vuosia sitten valmistunut teologian maisteriksi ja valmistumisen jälkeen lähdin maailmalle. Ensin ihan lomareissulle, josta sattumuksien kautta päädyin kiertelemään kaiken maailman kriisipesäkkeitä. Olin nähnyt jotkut tämän pallon pahimmista paikoista ja ollut todella kiperissä tilanteissa. Niissä joko oppii hallitsemaan itsensä tai sekoaa. Nykyinen työni lähiökunnan pappina tuntui lomalle. Suurinta hupia oli seurata ihmisten luuloa siitä, että heillä olisi todellisia ongelmia. Kun työni oli enimmäkseen niin tylsää, niin aloitin työn ohella sivuprojektin. Väitöskirjan kirjoittamisen. Espanja taas valikoitui matkakohteeksi jo senkin takia, että olin ehtinyt oppia kielen matkoillani.

– Emmä siis ollenkaa tiedä ett’ miten se voi. Siis se oli sillee aivan daa ja mä aivan ett’ just joo.

Käännyin katsomaan teinixin puhujaa. Tsekkausjonosta tutun perheen vanhin tyttö oli äänessä. Perheessä oli vanhempien lisäksi kolme lasta, kaikki tyttöjä. Äänessä oleva tyttö oli ehkä seitsemäntoista. Vaaleatukkainen kaunotar, joka myös tiesi olevansa hyvännäköinen ja halusi kaikkien tietävän ja ennen kaikkea myöntävän, että hän on hyvännäköinen. Tyttö oli noin 170 senttiä pitkä ja mallin vartaloinen. Käsilaukku edessään, uusin iPhone käsissään hän varmaan kuvitteli olevansa TV-sarjan tähti. Tytöllä oli vähintäänkin keskivaikea prinsessasyndrooma.

Tummatukkainen tyttö hänen vieressään oli hänen nuorempi siskonsa. Noin pari vuotta nuorempi ja selvästi siskonsa statisti, jonka tehtävänä oli tarjota prinsessalle riittävä määrä ihailua. Todella hyvännäköinen naapurintyttö. Siskoaan noin viisi senttiä lyhyempi. Ja sporttisempi. Tytön vartalosta näki, että treenattu on ja tavasta, jolla hän vartaloaan kantoi näki, että myös menestystä on tullut. Hän oli vaatimaton, eikä tekisi itsestään koskaan numeroa ja hänessä oli jotain vastustamattoman suloista.

Kolmas tyttö ei välittänyt mitään muusta perheestä. Mustatukkainen pikkugootti oli vetäynyt omaan maailmaansa miettimään luciferiä, vampyyrejä tai mitä ne nykyään palvovatkaan.

– Siis Jannika ei, miten sä uskalsit?, keskimmäinen tyttö kuului kysyvän.

– Siis pakkohan mun oli. Ei se asshole ois muuten niinku mitään tajunnu. No, whatever.

Sain kahvit juotua ja lähdin kohti porttia.

– Tervetuloa Finnairin lomalennolle, ehdin kuulla, kun jo rynnivä ihmismassa peitti virkailijan äänen alleen.

Siirryin massan mukana koneeseen. Pääsin paikalleni, ja ihmisketju valui vierestäni, kunnes kohdalleni pysähtyi tuttu perhe. Vanhemmat tulivat istumaan minun viereen ja perheen lapset yhtä riviä edemmäs.

Miehistö hoiti rutiinit kunnialla ja pian nousimme vauhdilla kohti korkeuksia. Alkumatkan lueskelin lähdeteoksia ja näin luulin lennon sujuvankin. Muutos tähän saatiin, kun vieressäni istuvalla naisella putosi huulipuna lattialle. Nostin huulipunan ja ojensin sen naiselle.

– Kiitos, hän sanoi.

– Mä oon Sara ja tässä on mun mies Patrik. Ja noi on meidän lapset. Jannika, Emmi ja Unna.

– Hei, vastasin.

– Oletteko viikon vai kaksi lomalla?, kysyin.

– Viikon. Ei lapset saa nykyään koulusta enempää lomaa. Entäs sä? Vai ootsä jonkun kanssa?

– Viikon olen minäkin.

Lentohenkilökunta alkoi työhönsä ja lentokoneruoan tuoksu täytti pian matkustamon. Yritin syventyä kirjaani mutta edessäni olevan penkkirivin näkymät kiinnittivät huomioni. Jannikalla ja Emmillä oli päällään kireät topit, joita molempien rinnat pullistivat. Emmi ei voinut olla enempää kuin neljä- tai viisitoista ja hänen tissinsä olivatkin vasta aloittaneet kehityksen mutta ne olivat malliltaan aivan yhtä hienot kuin isomman siskon isommat rinnat.

– Tytöt, otatteks juomaa?, Sara kysyi.

– Mulle kokis, sanoi Jannika.

– Fanta, Unnallekin fanta, sanoi Emmi.

Tytöt saivat juomansa. Jannika sihautti omansa auki.

– Eiku emmä haluakaan kokista. Emmi ota sä tämä.

Sen suuremmin kyselemättä diiva vaihtoi juomat. Pelin henki alkoi tulla selväksi.

Seurasin samaa näytelmää vielä myöhemminkin. Emmi kampasi Jannikan tukan ja teki siihen jonkinlaiset päänmyötäiset letit, kuin pienen kruunun.

– Valmis. Mun vuoro, Emmi sanoi.

– Emmi hei. Emmä nyt jaksa.

– Okei, laitat sä sitten myöhemmin?

Diiva ei vastannut. Ei tainnut edes kuulla.

Juttelin Saran ja Patrikin kanssa niitä näitä. Perhe asui samassa nukkumalähiökunnassa, jossa minäkin. Molemmat olivat töissä läheisessä kaupungissa ja olivat ilmeisen menestyneitä omilla aloillaan. He olivat selvästi lukeneita tapauksia molemmat ja heidän kanssaan oli helppo jutella aiheesta kuin aiheesta.

Saavuimme perille myöhään ja päädyin perheen kanssa samaan hotelliin. Kirjauduimme sisään ja saimme huoneet samasta kerroksesta. Jannika ja Emmi saivat yhteisen huoneen omaani vastapäätä. Sara, Patrik ja Unna taas olivat toisessa huoneessa, käytävän toisessa päässä.

**1. päivä.**

Myöhäinen saapuminen tuntui seuraavana aamuna. Näin perheen pikaisesti aamupalalla, josta palasin saman tien elpymään huoneeseen. Lyhyen kirjoitussession jälkeen otin pitkät päikkärit ja sitten olikin jo ilta. Iltapalan jälkeen takaisin huoneeseen ja yöpuulle sillä toiveella, että seuraavana päivänä olisi jo enemmän virtaa.

**2. päivä.**

Aamupalalla katselin vapaata pöytää, kun näin salin perältä, ikkunan ääreltä heiluvan käden. Sara heilutti ja kutsui luokseen. Otin kutsun vastaan iloisena.

– Huomenta, sanoin kaikille.

Perheellä oli varattuna kuuden hengen pöytä, joten siitä jäi yksi paikka minua varten sopivasti vapaaksi. Istuin Saran viereen ja Emmiä vastapäätä. Emmillä ja Jannikalla oli hupparit päällään. Aamulla ei tosiaan tuntunut vielä hellelukemia. Aloin järjestelemään aamupalakasastani syötävää settiä, kun Jannika nousi pöydästä. Hänellä oli huppari yläkropan peittona mutta alapäässä pelkkä bikinien alaosa. Yhdistelmä oli erikoinen mutta hyvin eroottinen. Yritin katsella muualle mutta eihän tuollaisesta näystä silmät pysy irti. Seuraavaksi nousi Emmi ja Emmin perässä nousi alapääni. Pienen kiinteän pepun peittona oli syntisen pieni valkoinen bikinialaosa. En tiedä oliko perheen äiti itsekin lutka, vai miten hän antoi lastensa pitää noin pieniä lappuja alapään peittona.

– Mitäs sä ajattelit tänään tehdä?, Sara kysyi minulta.

– En kai mitään sen suurempia. Aamupäivällä ajattelin käydä kaupungilla, ja iltapäivän varmaan pyhitän kirjoittamiselle, sanoin.

– Meillä olis palvelus pyydettävänä. Voisitsä millään harkita?

– Me ollaan Patrikin ja Unnan kanssa lähdössä opastetulle retkelle, enkä mä haluaisi päästää Jannikaa ja Emmiä keskenään rannalle, kun se opaskin varoitteli niistä tummista miehistä. Voisitsä millään olla heidän seurana päivällä?

Kahden teinin, joista toinen oli hyvin angstinen, seurana oleminen ei ehkä ollut juuri sitä mitä lomalta hain, mutta en oikein kehdannut kieltäytyäkään.

– No, jos käyn aamupäivällä pikaisesti kaupungilla, ja jos tytöt lupaa olla kunnolla, niin mikäpä ettei.

– Siis kiitos. Oikeesti. Kiitos tosi paljon. Ja tytöt on tietysti kunnolla.

Aamupalan jälkeen lähdin tutustumaan ympäristöön. Suomen kylmyyden ja pimeyden jälkeen oli vaikea uskoa, että olin tullut keskelle kesää. Pieni kaupunki oli vilkas myös näin arkena. Paikallisten lisäksi sinne toivat väriä siirtolaiset Afrikasta. Kookkaat tummat miehet olivat selvästi tottuneet hankkimaan elantonsa turisteilta. Nopeasti katse katsasti kulkijan ja analysoi, että keneltä irtoaa lantti, kuka ostaisi mitäkin ja ketä on helppo kusettaa. Rannalla näitä kavereita oli vieläkin enemmän. Elämän korkeakoulun kasvatteja.

Pakollisten tarvikkeiden ostamisen jälkeen lähdin takaisin hotellille. Hotellilla kiersin allasosaston kautta. Se oli kuitenkin pettymys. Alue oli pieni ja viileä tuuli mereltä pääsi puhaltamaan suoraan alueelle. Rantabaarin kopio oli parhaat päivänsä nähnyt.

Siirryin huoneeni parvekkeelle ja olin jo syvällä kirjoittamisen maailmassa, kun ovelta kuului koputus. Oven takaa löytyi kaksi kaunista nuorta tyttöä bikineissä. Kun sain oven auki, purjehti Jannika ohitseni kiinnittämättä minuun minkäänlaista huomiota. Emmi jäi vielä ovelle.

– Siis onks tää perseestä vai what?, Jannika sanoi.

Emmi katsoi mua silmiin kuin anteeksiantoa anoen.

– Tulehan sisään, minä sanoin.

Jannikalla oli päällään bikineiden lisäksi noin kilo rannekoruja, suuri aurinkohattu ja koko kasvot peittävät aurinkolasit. Jalassaan hänellä oli korkkarit. Korkkarit nostivat pepun kuin tarjottimelle ja kävelytyylin ansiosta hänen perseensä pyöri kaikissa kolmessa ulottuvuudessa. Varmasti kaikki miehet jäivät katsomaan tuota pyöritystä, kaikilla mielessään yhteinen miete. Jannika oli kaunis. Niin kauan kun oli hiljaa.

Emmi näytti kauniilta naapurin tytöltä. Tumma tukka poninhännällä ja kirja kädessä. Bikinit ovat turhan pienet ikäiselleen mutta paljastivat sitä paremmin treenatun pienen takapuolen.

Palasin tyttöjen perässä parvekkeelle. Emmin kanssa aloitimme luku-urakan. Kuin taustalta kuulin kuinka Jannika alkoi tuskailla tylsyyttään. Yritin olla häntä kuulematta, vaikka tiesin, että tämä esiintyjä ei halua jäädä yleisöttä. Show alkoi.

– Vittu tää on tylsää. Siis Emmi, määhän sanoin.

– No oisit menny sinne rannalle, Emmi vastasi.

Emmin katse ei edes noussut kirjasta. Alkaako pikkusisko laittaa kampoihin?

– Emmi siis vittu ihan oikeesti. Eiks me voida lähtee beachille?

– Sinähän voit mennä.

Katse ei noussut edelleenkään. Mutta diiva nousi.

– No mä sit lähden yksin.

Marttyyrivaihe.

– Okei, Emmi vastasi.

Diiva lähti. Mutta palasi huoneesta vielä takaisin parvekkeelle.

– Sä siis jäät enemmin tänne ton vitun äijän kanssa?

– Joo.

– Voi vittu sä oot ärsyttävä!

Jannika pamautti oven lähtiessään.

Olimme pitkään hiljaa mutta kun juttelumme Emmin kanssa alkoi, se ei sitten päättynytkään. Juttelin hänen kanssaan yllättävän helposti melkein kaikesta, ja meillä oli samanlainen huumorintaju erilaisesta taustasta ja melkoisesta ikäerosta huolimatta. Nauroimme toistemme jutuille ja juttelimme kirjoista, jotka molemmat olimme lukeneet, tutuista paikoista, ihmistyypeistä, opiskelusta, treenaamisesta ja ihan kaikesta. Emmi kertoi lukemisen lisäksi treenaavansa taitoluistelua. Minä taas kerroin hänelle kuinka nuoruudessani treenasin tavoitteellisesti nyrkkeilyä. Hän ei meinannut uskoa sitä, toisaalta hänellä nauratti, että joku on halunnut menestyä nyrkkeilyssä. Laji ei kuulostanut olevan nuorten suosiossa.

Vietimme Emmin kanssa miellyttävän päivän lukien ja jutellen. Iltapäivällä rauha särkyi, kun oveen hakattiin. Jannika tuli sisään kuin myrsky. Päästin hänet sisälle ja menin itse vessaan. Kuulin kiihtyneet äänet.

– Te nussitte täällä!, hän huusi Emmille.

– No eikä nussita. Mitä sä höpötät?

– Kyllä mä näin. Se pani sua takaapäin, vitun lutka.

– Eikä oo pannut.

– Vittu sä et pyöris jonku vanhan pervon huoneessa jos teillä ei jotain ois. Sä et oo käyny edes rannalla ku oot vaan sen pervon kaa. Mä kerron iskälle mitä mä näin.

Emmin ääni alkoi kääntyä epätoivoiseksi.

– Etkä kerro!

– Eli se nussi sua. Voi vittu mä arvasin. Katotaas mitä iskä sanoo.

– Jannika ei. Miks sä aina oot tollanen?

Jannika lähti ja Emmi jäi. Emmi sohvalla istui ryhdittömänä sohvalla, kun tulin wc:stä.

– Olikos se tosissaan?, kysyin.

Emmi katsoi minua silmiin.

– Siis että se kertois iskälle?, hän kysyi.

– Kyllä se varmaan kertoo. Se on just tollanen. Ois pitänyt olla enemmän sen mieliksi.

– Jos mä käyn jututtamassa sitä?, kysyin Emmiltä.

– Ei se sua kuuntele.

– No jos käyn kokeilemassa. Ei kai se haittaakaan?

– Ole varovainen.

Pysähdyin ovelle.

– No?

– Jannika voi olla aika ilkeä.

– Kuinka ilkeä?

– No, sillä oli yks opettaja yläasteella, jonka kanssa se ei tullut toimeen, yks Jarmo. Mä en tarkkaan tiedä mitä siinä kävi, mutta se Jarmo sai lopulta potkut ja sille taisi tulla hankaluuksia poliisin kanssa. Mä epäilen, että Jannika sen jotenkin sai aikaan.

En oikein tiennyt kuinka paljon uskoa. Mietin ovella vielä hetken, kunnes päätin jatkaa. Ei yksi teinityttö mua pompottaisi.

Astuin sisään tyttöjen huoneeseen. Jannika istui nojatuolissa.

– Ai sä.

– Joo. Mä.

Jannika itse istui nojatuolissa sohvaa vastapäätä. Jannikan vaalea tukka oli laitettuna kahdelle letille jotka sojottivat alaviistoon molemmin puolin. Hän tuijotti minua silmiin ja painoi hampaillaan alahuultaan.

– Mitä sä tykkäät musta?, hän kysyi.

– Oonks mä sun mielestä kaunis?

Hän oli niin kaunis, että sydämeen koski. Hän oli niin kaunis, ettei sellaista kauneutta nähnyt edes jokaisena vuonna. Kaikista näkemistäni naisista Jannika oli kärkipäässä, ellei jopa kaunein. Kasvot olivat kuin veistos, täydellisen symmetriset ja iho virheetön. Mutta hänen katseestaan näki, että hän piittasi vain ja ainoastaan itsestään ja oman pienen peppunsa hyvinvoinnista. Hänen silmistään puuttui se säihke, joka valaisi Emmin silmiä, kun hän puhui toisten kanssa. Jannikan silmät lähes haalistuivat, kun hän joutui kuulemaan toisten asioita.

En vastannut mitään. Arvatenkin hän oli tottunut miesten palvontaan. Ehkä palvonnan puute saisi paremman reaktion.

Ainakin sain reaktion. Hän tarttui kämmenillä rinnoistaan ja nosti niitä ylös. Hän hieroi hetken nännejään ja ohuen kankaan läpi näin, kun ne jäivät pystyyn. Hän jatkoi hieromistaan, ja kääntyi katsomaan minua.

– Mitä sä pidät mun tisseistä?

Hän ei ollut oikeasti kiinnostunut minun mielipiteestäni, vaan hän halusi kuulla, että hänen rinnat olivat kauniit. Ja sitä ne olivat. En edelleenkään puhunut mitään. Kävelin hitaasti sohvalle, Jannikan nojatuolia vastapäätä, ja istuin. Yksikään mies, homo tai hetero, ei olisi voinut olla kiihottumatta hänen edessään. Nostin nilkan polven päälle, ettei nouseva erektioni paljastuisi.

Tyttö siirsi toisen käden rinnalta haarojen väliin, ja sormi alkoi vedellä ylös ja alas ohuen kangaslapun päältä. Silmät sulkeutuivat, selkä kaareutui, ja tyttö voihkaisi. Puna alkoi nousta hänen kasvoilleen. En tiennyt ottaako häntä tosissaan. Uskoin touhun olevan ainakin osaksi teatteria. Jannika avasi silmänsä ja kohdisti katseensa minuun. Hän katsoi minua silmiin ja otti bikinien yläosan pois. Kuinka pystyryhtiset hänen tissit olivatkaan. En voinut estää täysimittaista seisokkia. Jannikan kädet palasivat paikoilleen. Toinen hieroi rintoja ja toinen haaroja. Hän tuijotti edelleen minua, kieli kostutti välillä huulia, ja käsi siirtyi kankaan alle piiloon. Sormen liikkuminen aiheutti litinää.

Edelleen minua silmiin katsoen hän tarttui bikinien alaosan narusta ja samalla peppuaan hieman nostaen hän kiskaisi kangaskaistaleen yltään. Hän istui minua vastapäätä ilkialastomana, jalat rivosti harallaan. Minua silmiin katsoen hän sormetti itseään. Märkä pillu litisi hänen painallusten tahdissa. Hetken päästä Jannika lopetti runkkauksen, siirsi sormen suuhunsa ja teatraalisesti imi sen puhtaaksi.

Hän nousi seisomaan. Rauhallisesti ja määrätietoisesti hän käveli huoneen poikki luokseni ja istui ilkialastomana syliini. Hän painoi rintansa kasvojani vasten. Hän tuoksui pyörryttävän hyvälle. Nuoren neidin luonnollisen puhdas tuoksu yhdistyi nuoren kiimaisen pillun tuoksuun. Maailman suloisin yhdistelmä. En olisi enää voinut estellä vaikka hänen isänsä olisi tullut poliisien kanssa huoneeseen. Piste, josta ei ollut paluuta oli ylitetty. Otin Jannikan nännin suuhuni ja leikitin sitä kielelläni hetken, ja sama käsittely toisella puolen. Tyttö tanssi sylissäni.

– Ota mut rajusti, hän henkäisi korvaani.

Hän tarttui minua olkapäistäni ja koko kroppaansa hyväksi käyttäen löi ylävartaloni sohvan selkänojaa vasten. Hän loikkasi sylistäni ja lähes repi housut jalastani. Hän jäi polvilleen jalkojeni väliin, otti kiinni kyrvän varresta ja aloitti kaikkien aikojen härnäämisen. Jannika suukotteli joka puolelle, paitsi kyrpäni nuppiin. Kun hän sai minut vuotamaan vuolaasti, hän palasi takaisin syliini. Olin elänyt selibaatissa jo useamman kuukauden, joten tyttö ei tiennyt minkä voimien kanssa hän leikki.

– Ota mut väkisin, hän kuiskasi.

Jannika oli sylissäni, pillun huulet liukuivat kyrpääni vasten mutta hän ei päästänyt minua sisään. Yritin parhaani mukaan saada hänet lävistettyä mutta hänen lantio kääntyi kulmaan juuri sen verran, että liu’uin vain liukkaita huulia pitkin. Olin kuin teinipoika ensimmäisellä panolla ja koko touhu alkoi tuntua toivottamalle. Jannika otti kiinni hiuksistani ja veti minut suudelmaan, mutta juuri ennen kuin huulemme kohtasivat, hän vain näykkäisi huuliani ja vetäytyi hieman. Hän lähestyi uudestaan ja vetäytyi taas. Saatanan pikkupillu, ajattelin.

– Raiskaa mut, hän henkäisi korvaani.

Päässäni naksahti. Hyppäsin pystyyn, heitin tytön selälleen sohvalle ja ryntäsin hänen päälleen. Aloin sohimaan raivokkaasti kyrpääni kohti teinivittua. Vieläkin hän vain jatkoi pelleilyään, ja käänsi lantiotaan aina sen verran, että viilsin vain vitun kylkeä.

– Eksä osu?, hän nauraa kihersi.

Raivoni kohosi sellaiseen mittaan, että säikähdin itsekin. Olin niin suuren voiman vallassa, etten voinut sitä hallita itsekään. Mikään voima ei enää estäisi tyttöä kyrvältäni. Revin hänet irti sohvasta, ja paiskasin kontilleen sohvaa vasten. Tyttö lensi lattiaan aika kovasti ja parahti kivusta. Tartuin kädelläni kiinni kyrvän varresta ja ohjasin sen pillun aukolle. Tyttökin lopetti väistelyn. Märkä liukkaus oli vastassa, kun runttasin kyrvän kerralla sisään. Pitkän selibaatin jälkeen teinitytön vittu oli juuri sitä mitä kaipasin.

– Aihh, Jannika valitti.

– Älä, hän huusi.

– Ei vittu. Älä!

Tytön letit korostivat hänen nuoruuttaan, kun ne heiluvat naimisen tahdissa. Otin molemmista leteistä kiinni ja vedin tyttöä taaksepäin. Selkä kaarella Jannika valitti naimisen tahdissa. Naiminen tuntui aivan helvetin hyvälle. En piitannut tytöstä, enkä siitä miltä hänestä tuntui. Päinvastoin, päätin näyttää hänelle miten mies nussii ja päästä eroon pitkään pallejani painaneesta lastista. Näkeepähän tyttö mitä siitä seuraa, kun aikuista miestä härnää. Läimäytin tyttöä perseelle niin kovaa kuin kädestäni lähti.

– Auuh, Jannika huusi ääneen.

Kankulle jäi vitivalkea jälki muistoksi. Tytön kärsimys vain korosti nautintoa. Kova läimäys toistui, kun löin toista kankkua.

– Auuhh!

Pallini nousivat nivusiin. Hakkasin lantiolla Jannikan lantiota vasten, eikä minua haitannut, vaikka tyttöön olisi jäänyt vaikka mustelmat. Samalla kun seurasin, kuinka kyrpäni painuu nuoreen läpeen, muistin pyöreitä perseposkia vielä muutamalla läimäyksellä.

– Aih.

– Älä.

Näin kuinka tytön persereikä supisteli. Se alkoi näyttää houkuttelevalta. Käytin sormea suussani ja painoin sen reiälle.

– Ei. Ei saa väkisin!

Se oli kuin kutsu. Painoin sormen vakaasti sisälle. Tyttö yritti karata alta. Äänessä alkoi olla todellista hätää. Hätä vain paransi nautintoani. Vedin kyrvän tytön vitusta ja ohjasin sen pyllyä vasten.

– Ei!

– Lopeta!

Tyttö kuulosti kuin olisi oikeasti hädissään mutta en välittänyt siitä. Hän sai nyt sitä mitä tilasi. Aloin painaa kullia pientä reikää vasten. Vaikka tytön pillu oli voidellut kullini lähes kitkattomaksi, pylly oli niin tiukka ja Jannika lannistumaton, etten saanut kyrpääni menemään sisään.

– Saatanan huora, reikä auki tai tulen väkisin, ärähdin hänen korvaan.

Tytön vastustelu laantui. Hetki vielä ja kyrpäni alkoi hitaasti uppoamaan tiukkaakin tiukempaa teiniperseeseen. Perse oli ehkä liiankin tiukka. Rengasmainen puristus aukolla tuntui melkein kivulta, mutta syvemmällä tuntui miellyttävä paine. Saattoi olla, että olin ensimmäinen mies hänen perseessään. Otin ensimmäiset työnnöt rauhallisesti, enkä työntänyt kovin syvälle. En kuitenkaan voinut vetää koko terskaa ulos, koska sitten olisi mulahtanut koko kyrpä pihalle. Työnsin kerta kerralta syvemmälle. Tyttö ulisi allani. Lopulta pallini lepäsivät vitun huulia vasten, ja olin kahvaa myöten teinitytön pyllyssä. Tyttö varmaan oli jännityksessä, koska puristus kyrpäni juuressa oli niin tiukka, että se sattui. Kiihdytin vauhtia ja polvillaan naiminen kävi hankalaksi, joten nousin naimaan jalkapohjat lattiaa vasten, polvet koukussa. Asento kävi jalkoihin mutta sain paremman vauhdin ja ylsin vielä paremmin kourimaan tytön rintoja. Tyttö piti itkun ja yninän sekaista valitusta työntelyni tahdissa.

Nussin kiihtyvällä vauhdilla, kun samalla vääntelin rohkeasti tytön nännejä, kuin yrittäisin löytää radion kanavaa. Läiske voimistui ja aloin valua hikeä, joka tippui tytön selälle. Nain Jannikaan perseeseen kivun ja nautinnon rajalla, kunnes nautinto alkoi voittaa. Pidättelin purkautumistani mahdollisimman pitkään, kunnes en enää jaksanut vastustaa, vaan ruiskutin kaiken sperman kuukausien ajalta Jannikan pyllyyn. Kylmät väreet kulkivat selkäpiitäni pitkin, kun pumppasin spermat niin syvälle kuin vain pystyin. Laukeamisen jälkeen jäin röhnöttämään tytön selkään, ja annoin pallieni levätä tytön pillun suulla. Arvelin, että tyttö haluaisi altani pois mahdollisimman pian.

Irrottauduin tytöstä ja vedin shortseja jalkaan, kun ovi kävi ja Emmi astui sisään. Itkuinen Jannika laittoi juuri toppia paikalleen, kun Emmi käveli olkkariin ja jäi katsomaan suurin silmin siskoaan. Jannikan meikit olivat levinneet. Huoneessa haisi naiminen.

– Haista vittu, itkuinen Jannika sähähti siskolleen.

Hän meni pesuhuoneeseen ja veti oven lukkoon perässään. Avasin parvekkeen oven, jotta huone tuulettuisi.

Hetken päästä oveen koputettiin. Emmin vanhemmat ja Unna tulivat. Tutkimme juuri kahvinkeittomahdollisuutta vanhempien kanssa, kun vessasta kuului pitkä ja märkä pieru, jota seurasi kusemista muistuttava lorina.

– Jannika, onks sun vatsa kipee?, hänen äitinsä huusi.

Ei vastausta. Suihku käännettiin päälle.

– Emmi, onks sun maha sekaisin?, Sara kysyi toiselta tytöltään.

– Ei oo, Mut Jannikan oli pakko saada jäätelö katukojusta, se tuli varmaan siitä, Emmi sanoi.

**3. päivä.**

Uusi päivä saapui kuten edellinenkin. Olimme taas Emmin kanssa parvekkeella. Luin kaikessa rauhassa tekstiin syventyneenä, kun jokin nosti huomioni pintaan. Emmi tuijotti minua. Käännyin katsomaan häntä.

– Mitä sä teit eilen Jannikalle?

– Mmmm… en nyt juuri mitään. Sain hänet lupaamaan, ettei hän mene höpöttämään mitään typerää kenellekään.

– Mutta mitä sä teit sille? Se oli itkenyt, kun mä tulin sinne.

– No en mitään vakavaa, kyllä se siitä toipuu.

– Se oli pukemassa, kun mä tulin sinne?

– No okei. Mulla oli pakko ottaa siitä muutama alastonkuva. Että voidaan varmistaa, ettei se kerro mitään tyhmää. Ei se muuten uskois. Ja mä nykäsin ne bikinit pois niin nopeesti, että se varmaan vähän säikähti, ja sitten minä otin ne kuvat.

Emmi jäi tuijottamaan. Uskoako vai eikö. Olin muka kuin en huomaisi mutta Emmi ei tainnut uskoa mun selitystä ihan kokonaan.

– Ei se tainnut olla pelkästään sitä. Kyllä mä arvaan, että te panitte. Jannika osaa likaisen pelin.

– Mut mistä Jannika keksi alkaa uhkailemaan sua? Ja just sillä että, minä olisin pannut sua, jatkoin.

Tyttö punehtui syvästi. Hän kääntyi minusta pois päin. Katse kääntyi maahan.

– Emmi? Mistä Jannika keksi sen?

Pitkä hiljaisuus. Annoin tytön olla enkä hoputtanut häntä enempää. Lopulta hän avautui.

– No mä tyhmä menin kertomaan sille, että mä oon ihastunut suhun.

Jäin kuuntelemaan. Tyttö katsoi mua varovasti.

– Kerroitko sä sille vielä jotain muuta?, kysyin.

Katse vilahti taas maahan, ja hän punastui vielä lisää. Ääni muuttui lähes kuiskaavaksi.

– No mä sanoin sille että sä näytät lukiessa niin söpöltä, että mä haluasin pussata sua.

– Onko se totta?

– On.

– Mutta kyllähän sä tiedät ettei me voida mitään tuollaista tehdä. Sinä olet niin nuori ja minä niin vanha. Se olisi rikollista ja sitä paitsi mitä äitisi ja isäsi sanoisivat?

Hetken hiljaisuuden jälkeen hän vastasi.

– Ai ootko säkin aina ollut lainkuuliainen, ja oliko se Jannikan kohtelu nyt ihan oikein?

Hyviä pointteja.

– No kai me pussata voidaan. Mutta ei sitten sen pidemmälle.

Emmilla oli keltaiset narubikinit. Samaa mallia kuin ne, jotka Jannikalla oli edellisenä päivänä, kun raiskasin hänet. Hänen rintansa eivät olleet yhtä isot kuin siskollaan mutta ne olivat kuin marmoria tai alabasteria. Rinnat olivat niin ryhdikkäät, että tuskin kolmoistulppikaan olisi saanut niitä värähtämään. Hän nousi seisomaan selvästikin epävarmana miten edetään.

Hän katsoi minua silmiin ja minä katsoin häntä silmiin. Emmi tuli syliini tuoliin, jalat omieni ulkopuolelle, kasvot vastatusten. Hänen silmänsä olivat kiinni, ja hän piti lujasti tuolin käsinojista, kun huulemme varovasti kohtasivat. Hän henkäisi, kun otin häntä varovasti kiinni, toisella kädellä niskasta ja toisella selästä. Jatkoimme varovaista suutelua mutta ei kestänyt pitkään, kun vetäytyi irti.

– Tuntuu liian voimakkaasti.

Aloitimme hitaasti uudelleen. Tällä kertaa annoin hänen viedä. Hitaasti huulemme leikkivät, kunnes Emmikin rentoutui ja intoutui leikittelemään. Hän näykki huulillaan ja minä vastasin käyttäen hieman kieltä. Kieli antoi touhulle uutta voimaa ja havahduin huomaamaan, että Emmi kiemurteli sylissäni. Tuoli alkoi tuntumaan ahtaalta.

– Siirrytäänkö sisälle?, kysyin.

Sisällä huomasin, että huoneen ulko-ovi oli raollaan. Tarkistin, ettei käytävässä ollut ketään ja pukkasin oven kiinni. Mietin mihin voisimme asettua. Emmiä en uskaltaisi alleni laittaa, sillä pelkäsin, että en voisi olla naimatta häntä. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi ottaa tyttö päälleni ja mielellään minulle epämukavaan asentoon.

Menimme sohvalle, samaan asentoon kuin ulkonakin eli minä istuin ja Emmi tuli päälleni. Tyttö alkoi käydä jo kierroksilla. Hän otti molemmilla käsillään kiinni kasvoistani ja aloitti suudelman. Suutelimme jo intohimoisesti. Kohta tunsin, kun Emmi nosti paitaani päältäni. Homma sai huolestuttavia piirteitä mutta annoin sen vielä jatkua. Jatkoimme suutelua. Emmin lantio aloitti hinkkaamisen. Siirsin käden hänen niskalleen ja hän siirsi kädet harteilleni. Sivelin hänen selkäänsä, välillä käyden aina ristiselällä saakka. Selkä kaareutui kun tulin häntäluun läheisyyteen.

Aloimme lähestyä kiimaa. En ollut enää varma voisinko pysäyttää tätä junaa. Irrottauduin suudelmasta ja siirsin huulet Emmin kaulalle. Toisen käden siirsin hänen rinnalleen ja puristelin sitä hellästi. Emmi kiskaisi sulavalla vedolla narut irti ensin bikinien yläosasta ja sitten alaosasta. Lantio nousi hieman ja kohta nuori neiti oli ilman rihman kiertämää päälläni. Nyt aloin huolestua. Kerta kaikkiaan en saisi panna tyttöä. Nousin seisaalleni.

Se tapahtui nopeasti. Kun laskin tytön sylistäni alas, hän oli jo vetämässä housuja jalastani. Kun housut tippuivat lattialle, alaston tyttö pukkasi minut takaisin sohvalle ja kömpi syliini. Niin vain olimme alasti sylikkäin ja suutelemassa kiihkeästi. Pahaksi onneksi otin tietysti horjahtaessani tukea tytön alaselästä ja tunsin kädessäni alastoman, kiinteän pakaran. Olin myyty. Kullini seisoi äärimmillään.

Siirsin Emmin istumaan häpyluuni päälle ja käänsin seisovan mulkkuni hänen selän taakse. Emmi alkoi hieromaan pilluansa karvoitustani vasten. Emmin pillu oli lähes karvaton. Otin tytön pienet rinnat käsiini ja puristelin niitä varovasti. Seurasin kuinka tyttö hinkkautui yhä kovemmin minua vasten, hänen silmät olivat kiinni ja suu auki. Hän hengitti raskaasti. Kädet ottivat tukea selkänojasta.

Siirsin huuleni tytön tissille ja aloitin pelin kielelläni. Emmi hieroi itseään minua vasten niin kovasti, ettei hän meinannut pysyä sylissäni. Lantion liike oli niin rajua, että se meinasi repiä kullini mukanaan. Siirsin kädet hänen pakaroilleen. Se oli Emmille liikaa.

– Voitasko me tehdä jotain muutakin?

Nousin seisomaan ja laskeuduin lattialle selälleni.

– Tule, sanoin Emmille.

Hän katsoi kysyvänä. Toisaalta hän halusi mutta toisaalta pelkäsi mitä tulee tapahtumaan. Olin nyt varma, että tämä olisi hänen ensimmäinen kerta.

Tyttö tuli päälleni makaamaan. Aloitimme taas suutelemisen. Työnsin käden hänen hiuksiinsa ja silitin takaraivoa. Toisella kädellä tunnustelin hänen pakaroitaan. Tytön lantio yritti hakeutua käteni seuraan. Emmi yritti ohjata pillunsa kädelleni. Hän ei ehkä edes tietoisesti huomannut sitä. Siirsin kättäni hitaasti lähemmäs pillua. Pumppaus jatkui vaativana. Lopulta sormeni tulivat liukkaille pillun huulille. Tyttö irtautui suudelmasta. Levittelin huulien välistä kosteutta ympäriinsä. En painanut sormeani sisään, vaan liu’utin sitä vakoa pitkin ylös ja alas.

– Ihh.. ihh.., Emmi sopersi muissa maailmoissa.

Hän alkoi olla jo lähellä huippua.

Nostin tytön istumaan päälleni. Varmistin, että kullini oli vatsaani vasten. Lantiosta ohjasin tytön istumaan syliini siten, että pieni pillu laskeutui kullini varrelle. Emmin pillu oli kuuma ja liukas. Vaistomaisesti tyttö aloitti liikkeen. Hän liu’utti pilluaan pitkin varttani. Vedin hänet riittävän ylös, että terskani sai osuuden luistosta. En erottanut nussinko häntä vai en. Olin taivaassa.

Emmi jatkoi hinkkaamista kiihtyvällä vauhdilla. Hän otti tukea rinnastani. Hänen pillunsa oli niin liukas ja kiimassa, että pelkäsin hänen liukuvan liian eteen, ja että hän seivästäisi itsensä minuun. Rajoitin hänen lantionsa liikettä. Liike kävi niin rajuksi tytön voihkiessa kiimaisesti, että varalta vedin hänen yläruumiinsa päälleni ja aloitin hänen korvansa imemisen. Emmi nylkytti itseään kulliani vasten kuin kiimainen koira. Olin hyvin lähellä laukeamista. Kun lopulta henkäisin Emmin korvaan lauetessani, hän parahti orgasmiaan yhtäaikaisesti. Kouristaen hän pumppasi vielä viimeiset kerrat samalla, kun vuodatin spermani meidän väliimme.

Makasimme hikisinä ja alastomina päällekkäin vielä pitkään. Emmi värisi orgasmin voimasta. Jälkeenpäin huomasin, kuinka Emmin askeliin tuli rentoutta aktimme jälkeen. Mutta sitä en huomannut, että kamera oli laitettu kuvaamaan olohuonetta.

**4. päivä.**

Aamulla, hyvissä ajoin ennen aamupalaa oveeni koputettiin. Siirsin käsikirjoituksen sivuun ja meni ovelle. Emmi oli tulossa aamulenkiltä. Hän oli selvästi juossut kauas tai kovaa, koska oli niin hikinen. Päästin hymyilevän tytön sisään ja hänen kiitäessään ohitseni huomasin hänen kovin niukat shortsit, jotka päättyivät jo hieman ennen kuin pylly muuttui pakaraksi. Miten nämä tenavat voivat pukeutua näin pornosti, ilman että kenelläkään muulla tuntuu kiinnostavan?

Hän kääntyi, ja vasta sitten huomasin hänen ohuen teknisen urheilupaidan ja ennen kaikkea mitä sen alla ei ollut.

Siirsin kädet hänen selän taakse paidan alle ja nostin paidan kaulalle. Tässä vaiheessa Emmin toinen nänni oli jo suussani. Tytön pienet ja kiinteät rinnat eivät varmaan tärähtäneet edes juostessa. Tyttö hyppäsi nauraen syliini.

– No no tuhma setä.

Arvelin, että leikin jatkuessa joutuisin nussimaan tätä tyttöä. Laskin hänet maahan ja kouraisin vielä pyllyä.

– Nähdään kohta alhaalla.

Aamupalan jälkeen hän tupsahti taas huoneeseen. Jokin ei nyt ollut oikein.

– Voi ei. Jannika tulee kohta. Se on nähnyt meidät eilen.

Jannika tuli huoneeseen. Hän oli erityisen hyvällä tuulella. Hän tiesi, että hänellä oli kuuliainen yleisö.

– Vittu sää joudut ukko vankilaan. Sä joudut Espanjalaiseen vankilaan. Mutta vasta iskän käsittelyn jälkeen.

– Jos sä oot yhtään järjissäsi, ja teet niinku mä sanon, niin voi olla että mä kerron tän iskälle vasta suomessa. Ja sä pääset suomalaiseen vankilaan.

– Mitä sinä tyttö höpötät?, kysyin.

– Älä yritä äijä. Mulla nauhalla se toissapäiväinen ja sä itse oot kuvannut sen sun ja Emmin eilisen panon. Satuin vaan löytää sun kameran. Vitun raiskaaja pedofiili.

Tilanne vaati vakaata harkintaa. Sillä hetkellä emme oikein voineet muuta kuin totella.

– Emmi, me lähdetään nyt biitsille. Etkä muuten laita noita bibsuja. Laitat ne harmaat.

– Jä sä ukko jäät tänne. Jos mä nään sut tänään niin sä lähdet niin lusimaan.

Päivä meni hitaasti, eikä tekstikään oikein edennyt. Vasta nyt aloin ymmärtää, että se Jannikan pano oli ansa ja minä kävelin suoraan siihen. Tytön touhu oli pelkkää näytelmää, varmaan juuri samaa johon hänen opettajansakin oli kävellyt. Tiedä sitten kuinka moni muu. Ja ne kaikki sen kuiskauksetkin, eivät varmaan kuulu nauhalle, mutta mun kommentit ja Jannikan itku takuuvarmasti kuuluu. Tuskin olin ensimmäinen mies, joka päättyy kullinsa kanssa vaikeuksiin mutta tytön onnistumisen helppous pisti vituttamaan. En ollut miettinyt lainkaan, että miksi tuollaisella luonteella varustettu tyttö haluaisi naida minun kanssani.

En ollut varma uskaltaisiko Jannika toteuttaa uhkaustaan. Sen tiesin, ettei hän minun kohtalosta piitannut pätkän vertaa, mutta en tiennyt minkälaisiin vaikeuksiin hän uskaltaisi siskonsa asettaa. Illan jo pimennyttyä puhelimeni soi. Emmi.

– Tulisitko tänne baariin? Club cleopatra tässä pääkadun varrella.

Hän ei suostunut tai ehtinyt puhua enempää, kun puhelu lyötiin jo kiinni. Vaihdoin baarikelpoiset kamppeet päälle ja lähdin matkaan. Baari, tai klubi, löytyi helposti. Hotellilta ei ollut matkaa kuin muutama sata metriä. Sisällä ei vielä ollut paljoa porukkaa mutta jostain Jannika oli jo ehtinyt löytää kaksi nuorta miestä. He istuivat upottavilla sohvilla pöydän ympärillä. Emmi istui nojatuolissa muista hieman kauempana ja Jannika taas oli kahden miehen välissä. Jannikalla oli päällään joku huorahtava mekko. Todella lyhyt helma ja antava kaula-aukko. Pelkästään tuo asu olisi tuonut tuomion siveettömästä käytöksestä joissain maissa.

Toinen miehistä oli hintelä ja tyylikkäästi pukeutunut. Kehon kielen perusteella heräsi vahvat epäilyt kaverin suuntautumisesta. Toinen oli taas melkoinen korsto. Nuori, testoa täynnä ja täysin Jannikan pauloissa.

– No niin. Jes. Lompakko saapui. Sä muuten niin tarjoot tän illan.

Katsoimme Emmin kanssa toisiamme silmiin.

– No mitäs otatte?, kysyin.

Sain tilauksen ja lähdin tiskille. Emmille fanta, Jannikalle Smirnoff Ice, korstolle kalja ja homolle sininen enkeli. Tietysti. Kannoin tilausta tarjottimella pöytään.

– No ni. Jes, nyt päästään alkuun, Jannika kihersi.

Seurasin showta varsin vaitonaisena, Jannikan silmän välttäessä katselimme Emmin kanssa toisiamme.

Seurue alkoi juoda kiihtyvään tahtiin ja Jannikan jutut pahenivat sitä mukaa. Hänelle ei riittänyt suomeksi vittuilu vaan hän alkoi kertoa korstolle ja homolle, että mä olen nainut perheen pienokaista väkisin. Se ei nostanut sympatiapisteitä heidän silmissään.

Jannikan käskystä tytöt lähtivät wc:hen. Jannut mulkoilivat minua pahasti pöydän toiselta puolen.

– Fuckin’ child molester, hinuri kommentoi.

Arvasin, ettei totuus mene perille tässä seurassa. Tytöt tulivat wc:stä ja Jannika käveli jo horjuen. Emmi yritti tukea häntä mutta Jannika työnsi hänet pois. Työnnön myötä hän itse kaatui sohvan viereen lattialle. Pöllämystynyt ilme kertoi, että hän luuli Emmi pukanneen häntä.

– Lähde Emmi nyt vittuun täältä. Vitun penikka. Tää ei kuulu enää sulle. Ja menet nukkumaan porukoitten huoneeseen. Kato kun mulla voi olla tänään vaikka seuraa.

Emmi lähti ja minä hetken kuluttua hänen perässään. Kävelin vessaan mutta tarkistin vielä, ettei Emmiä näy baarissa. Kun palasi wc:stä, oli Jannika taas korston sylissä. Korston toinen käsi katosi mekon reunan alle ja toinen kouri rintaa. Jannikan silmät hakivat minua moneen kertaan ennenkuin tarkennus löysi kohteen. Hän puhui humalaisella äänellä.

– Mä lupasin pillua tolle isommalle jos se hakkaa sut.

– Ja toinen, tuo pienempi, se on homo. Se haluaa nussia sua.

– Vittu se jätkä nussii sua perseeseen. Tiäksä homo. Perseeseen.

Jannika suuteli korston kanssa pitkiä toveja. Mietin, että pitäisikö Jannika vaan jättää hänen käsittelyyn. Korsto varmaan ymmärtää maailman ainoan todellisen valuutan päälle. Kävin hakemassa tiskiltä kaikille vielä juomat. Otin Jannikalle Smirnoff Icen ja tilasin itselleni tuplavodkan. Join tiskillä Jannikan juoman puolilleen ja kaadoin vodkan tilalle. Pullon sisältö oli siis suurelta osin raakaa viinaa. Oli aika aloittaa. Vein juomat pöytään. Ei mennyt pitkään kun Jannikan pää valahti rentona sivulle. Tyttö sammui.

– Show’s over boys. Go home, sanoin miehille.

Kumpikaan ei tehnyt elettäkään lähteäkseen. Korsto jäi tuijottamaan.

– I’ll take the girl and we’ll leave now. You go home.

Korsto nousi pystyyn. Jannika oli jo sammunut. Taju ei aivan täysin ollut karannut mutta ei hän enää ollut tässä maailmassa. Korsto alkoi röyhistää rintaansa. Selvä merkki, että pian rytisisi. En jäänyt odottamaan suurempaa provosointia. Löin oikean suoran kaverin nenän varteen. Nokka poskella korsto lähti vyörymään päälle. Vielä vasen koukku ohimoon ja sälli tippui pöydälle. Homo lähti luikkimaan karkuun. Päätin lähteä ennen ikäviä kysymyksiä.

Nostin Jannikan olkapäälleni. Tyttö oli kevyt. Klubilta ei ollut pitkä matka hotellille, joten kannoin tytön hotellille ja edelleen tyttöjen huoneeseen. Huoneisto oli tyhjä. Emmi ei ollut paikalla.

Vedin päiväpeiton pois sängyltä ja nostin peiton toiselle sängylle. Laskin Jannikan selälleen makaamaan ja paljas pillu kurkisti mekon alta. Iloisesti pilkistäen ja mukavasti kiiltäen. Korsto oli sormettanut sen märäksi. Työnsin sormen sisään ja niin taas mulkkuni alkoi seisomaan. Käänsin Jannikan mahalleen. Tytöt retkahti rentona ympäri ja oli pudota lattialle. Viime hetkessä sain hänestä kiinni. Nostin hänet vyötäröltä takaisin sänkyyn mahalleen. Otin tytön korkkarit pois jaloista ja heitin ne ovelle. Vedin mekon vetoketjun niskasta ristiselkään ja käänsin tytön takaisin selälleen. Mekko ahdisti vähän lantiosta mutta sain sen helposti pois hänen päältään. Tyttö oli nyt täysin alasti.

Painoin sormen uudelleen hänen sametinpehmeään pilluun. Tunnustelin sitä muutamalla vedolla. Aivan se oli entisensä. Nostin Jannikan jalat polvista koukkuun ja laitoin toisen kämmenen hänen lonkan alle. Nostin lantiota vähän ylemmäs ja painoin sormen pyllyyn. Tyttö ei reagoinut mitenkään. Hän kuitenkin hengitti tasaisesti.

Riisuin vuorostaan itseni paljaaksi. Ikkunasta tuleva valo loi vartalostani varjon makuuhuoneen seinää vasten. Alhaalta tuleva valo sai varjokyrpäni näyttämään upealta. Laskeuduin tytön jalkojen väliin. Lähetyssaarnaajien tavoin työnnyin tiukkaan tavaraan. Mietin, että tämän voisi ottaa vaikka tavaksi. Laskin painon kyynärpäideni varaan ja aloitin rauhallisen naimisen. En tiennyt missä Emmi oli tai olivatko vanhemmat huomanneet tyttöjen katoamisen, joten takaraivossa kalvoi hienoinen pelko, että meidät voidaan yllättää tositoimissa. En ollut aiemmin nussinut sammunutta naista, joten sekin toi oman kiihkonsa tilanteeseen. Tiedottoman tytön naiminen oli yllättävän kiihottavaa. Koska tyttö oli täysin rento, pystyi reiän tiukkuudesta olemaa varma. Tässä ei hyvällä lihaskunnolla esitetty, että viiden lapsen äidin vittu olisi tiukka. Tämä oli todellista nuoren naisen tiukkaa tavaraa.

Nussin Jannikaa ilman minkäänlaista kiirettä, pidin alapääni rentona, enkä yritellyt pidätellä lastia. Jos naiminen alkoi tuntumaan liian hyvältä, pysähdyin hetkeksi paikalleni. Lopulta siirsin painon kokonaan toisen kyynärpään varaan ja toisella kämmenellä nostin Jannikan persettä, saaden sen optimaaliseen kulmaan. Tiedoton tyttö ei tiennyt kohtelustaan mitään, kun pumppasin siemenet paljaaseen pilluun. Tulppasin reiän mulkullani vielä hetkeksi, ja nautin samalla nuoren naisen sileästä ja virheettömästä ihosta. Suutelin tyttöä vielä suulle, ja vedin itseni maiskahduksen saattelemana Jannikan pillusta. Spermavuo turskahti heti kohti lakanaa. Jätin tytön makaamaan jalat levällään, spermaani valuvana ja yhtä alastomana kuin syntyessään. Peittelin hänet kuitenkin varalta, jos Emmi sattuisi huoneeseen tulemaan.

Tutkin tytön käsilaukun ennen kuin lähdin. Otin mukaani sieltä löytyneen kameran ja puhelimen. Tarkistin molemmat ja kamerastahan se löytyi. Jannika oli saanut minun ja Emmin touhut tallennettua. Puhelimen otin vain varalta, jos vaikka kertoisin whatsapissa, minkälainen tyttö Jannika on tänään ollut.

Ennen lähtöä vedin Jannikan peiton pois ja kuvasin tytön, kunnes palautin peiton paikalleen. Ei sitä koskaan tiedä.

Kun tulin hotellihuoneeseeni, Emmi oli sängyssäni odottamassa. Ilman vaatteita.

– Emmi, ei me voida. Sinä olet niin nuori, sanoin.

– Mutta en mä oo liian nuori. Mä selvitin. Mä katoin wikipediasta. Espanjassa jo kolmetoistavuotias saa sekstata laillisesti.

– Ei mun vanhemmat sitä ikinä hyväksy, mutta ei kerrota niille. Ei kerrota kellekään. Mutta lain mukaan sä saat naida mua.

– Ja mä haluan, että sä panet mua, hän jatkoi.

Painotus oli ‘haluan’ sanalla. Kulmat olivat vaativana kurtussa. Asia tuntui olevan hyvin tärkeä. En kuitenkaan ollut oikein innoissani. Ehkä siihen vaikutti se, että olin juuri lauennut hänen siskoonsa ja tiesin, ettei uusi lasti lähtisi ihan helposti. Ehkä myös siksi, että Emmi oli vielä osin lapsi, ja että yritin noudattaa lain henkeä eikä kirjainta.

Kullini oli kuitenkin vielä hänen siskon ja minun eritteissä, eikä oloni muutenkaan ollut erityisen puhdas. Päätin, että ihan ensimmäiseksi menen pesulle. Jätin Emmin odottamaan vastaustani ja menin pesuhuoneeseen. Vasta pesuhuoneeseen mentyäni muistin, että huoneessahan on erillinen amme. Päätin laskea oikein kunnon kylvyn. Säädin veden lämmön hieman liian kuumaksi ja jätin sen valumaan. Hain jääkaapista oluen. Emmi oli olohuoneessa ja hän oli pukenut nimellisesti vaatteita päälleen. Hän katsoi kysyvästi, kun kävelin hänen ohitseen.

Palasin kylpyhuoneeseen. Riisuin vaatteet ja astuin ammeeseen. Kuten aina kylvyssä, iho kertoi ristiriitaisia tuntemuksia, kuin ei osaisi päättää onko vesi kylmää vai kuumaa. Pääsin altaan pohjalle makaamaan, nostin pyyhkeen tyynyksi ja otin pitkän kulauksen olutta, miettien samalla, että mihin ihmeen kuseen olin taas ajautunut. Ainakaan väitöskirja ei ollut edennyt käytännössä lainkaan. Näissä ajatuksissa olin, kun ovi aukesi.

Emmi. Hän sammutti valot. Ainoastaan keittiöön antavan maitolasi-ikkunan läpi tuli hieman valoa. Määrätietoisesti tyttö käveli ammeen viereen. Koska hän seisoi aivan vieressäni ja oli pimeää, en nähnyt tarkasti mitä hän teki, mutta ensimmäinen silmäkulmassani käynyt vilaus taisi olla hänen t-paita ja toinen hänen mikroshortsit, koska seuraavaksi alaston neito kömpi ammeeseen istumaan syliini.

Jos olet koskaan ollut ammeessa noin viisitoistavuotiaan tytön kanssa, siis tytön, joka on aiemmin ilmaissut vankan halun olla kanssasi seksuaalisessa kanssakäymisessä, ja molemmat olette täysin alasti, niin tiedät sinäkin, että huolimatta siitä missä vaiheessa ja olosuhteissa olet edellisen kerran lauennut, saat melko varmasti erektion. Jos siis olet elossa. Näin kävi minullekin. Siitä huolimatta, että olin juuri äsken jo toistamiseen raiskannut hänen siskonsa, minulla oli raaka seisokki. Emmi nojasi selkänsä etumustani vasten, hänen pää makasi rintaani vasten. Hänen täytyi tuntea epämiellyttävä halko selkäänsä vasten.

Hän ei puhunut mitään. Alkoi vaan jalallaan leikkiä hanalla. Kuumaa, kylmää, kuumaa, kylmää. Pienellä viiveellä lämpötilan muutos tuntui pinnan alla. Kunnes hän sammutti hanan.

Tuli aivan hiljaista. Kuulimme yksittäisten vesitippojen osuvan ammeen pintaan. Kylpyhuoneen kauttaaltaan kiertävät kaakelit kovensivat kaikua.

– Mikset sä puhu mitään?, hän kysyi.

– Ei meidän tartte. On hyvä näin.

Aloin hieroa hänen niskaansa. Vaikka ei sitä olisi tarvinnut hieroa. Hänen niskansa lihakset olivat niin rennot kuin ne voivat vain olla. Niskalta siirsin kädet olkapäille, vieläkin rennosti hieroen. Olkapäiltä jatkoin matkaa pienille rinnoille. Hän värähti, kun koskin nänneihin. Aivan hetkessä niiden pinta muuttui rypyläiseksi, kuin pienen pienet korvasienet ja ne kasvoivat pituutta kilpaa. Jatkoin niiden näpläämistä. Kosketukseni kävi välillä niskalla ja välillä hivelin hänen hiuksiaan. Hivelin käsivartta kyynärpäihin ja takaisin. Vesi seurasi liikkeitäni ja kertoi äänimaailmallaan tapahtumista.

Makasimme siinä niin kauan, että vesi alkoi jäähtyä. Emmi oli jo kauttaaltaan kananlihalla. En olisi vielä halunnut nousta. Mutta päätin aloittaa. Kutkutin kevyesti kyljistä, ja lähdin juoksettamaan sormenpäitäni kylkiä pitkin. Tartuin huulillani häntä korvalehdestä, ja hengitin kuumaa ilmaa hänen korvaansa. Hän jäykistyi sylissäni ja iho nousi pienille pisteille, joka oli kuin sokeiden kirjoitusta. Hivelin rintoja, tutustuin napaan ja annoin tytön nauttia kosketuksesta, ja nautin itse koskettamisesta. Nousin sen verran, että ylsin tytön polviin. Otin molemmista polvista, juuri polven yläpuolelta otteen. Puristin kevyesti ja löysäsin. Siirryin hieman ylemmäs ja puristus ja löysäys. Pääsen reisin puoliväliin, kun Emmi ei kestänyt enempää vaan nousi ammeesta.

Emmi meni suihkuun ja käänsi sen päälle. Nousin itsekin ammeesta ja katsoin hetken hämärässä suihkussa olevaa tyttöä. Pimeässä suihku tuntui epätodelliselta. Siirryin tytön taakse. Kun hän huomasi minut, hän kääntyi ja kietoi kädet kaulani ympäri, vetäen minut kuumaan suudelmaan. Hän oppi nopeasti. Seisova kullini oli tiellä kun suutelimme. Otin saippuan hyllyltä ja hieroin sitä käsiini ja sammutin suihkun. Aloin levittämään saippuaa Emmin päälle, enkä unohtanut yhtään sopukkaa. Kokematon tyttö ei tarvinnut kuin pienimmän vihjeen herkän alueen koskettamisesta, ja hän oli valmis. En ehtinyt edes reisin väliin, kun Emmi jo lähestyi orgasmia. Tyttö nojasi seinään ja alkoi lantiollaan hakea kulliani. Muutaman kerran Emmi sai jo kullini pään häpyään vasten. Mutta en ollut vielä valmis.

Pyyhkäisin kullini saippuaisella kädellä liukkaaksi, siirsin jalallani Emmin jalkoja levälleen ja painoin hänet seinää vasten. Polvia koukisten painuin matalaksi, työnsin kullini avoimen reisien välistä, ja painoin etumukseni hänen pyllyä vasten. Nyt hän ei saisi varkain peruutettua aisaan. Emmi hieroi pyllyään minua vasten. Hänen pää painui alas, ja pyörintä voimistui. Nostin etupuolelta mulkkuni varren hänen häpyhuuliaan vasten.

– Paina jalat yhteen.

Saippuan liukastaman nuoren neidon reisien sileä iho ei eronnut aikuisen naisen pesästä. Ellen olisi tiennyt, niin olisin luullut naivani tyttöä. Emmin huokailusta päätellen hänkään ei enempää tarvinnut. Otin tytön rinnat käsiini ja aloitin seksisimulaation.

Tyttö nosti peppuaan korkeammalle ja vaistomaisesti hän alkoi työnnellä vastaan. Pesuhuoneen akustiikka korosti läiskettä. Läiskeestä kuitenkin kuuli, että pylly oli kiinteä. Kuin ääni olisi ollut mattapintainen. Aina kun lantiomme kohtasivat, Emmi huokasi juuri kuultavasti. Hän alkoi pyörittää pyllyään ja pyllyn posketkin alkoivat supistella. Emmin huippu oli lähellä. Hänen selkänsä kaareutui.

Otin tanakan otteen hänen lantiostaan ja vedin tytön voimakkaasti itseäni vasten. Huohotukseen tuli jo ääntä. Vielä kaksi voimakasta vetoa niin, että tyttö tärähti, ja hän alkoi väristä allani. Pidin varalta otteen hänestä, jos tytön polvet eivät kantaisikaan.

Suihkutin tytön puhtaaksi ja siirsin hänet ison pyyhkeen sisässä syrjemmälle.

Menimme yhdessä parvekkeen sohvalle. Koko huoneeni oli pimeä, eikä parvekkeella ollut valoja. Merellä näkyi muutamia laivoja kaukaisuudessa. Kääriydyimme yhdessä peiton alle kuuntelemaan merta ja katselemaan valoja. Mietin mistä laivat ovat tulossa ja minne ne olivat matkalla. Mietin, että vieläkö elämä laivalla on samanlaista kuin silloin kun jouduin itse sen näkemään.

Emmi hiveli ihoani ajatuksissaan. Käsi alkoi tuntua hyvälle sen käydessä herkillä alueilla. Pian seisoin taas täydellä voimalla. Emmi liikkui. Hän katosi kokonaan peiton alle. Arvelin tietäväni mitä olisi tulossa, enkä estänyt tyttöä.

Kostea suu tuntui alapäässäni. Ensin se suukotteli vatsaani, edeten kiusoitellen lähemmäksi nivusia. Arvelin, että tämä taitaa olla tytön ensimmäinen kerta. Tunsin uteliaan kielen nupin alapinnalla. Varovasti se kiersi koko kalun. Pian huulet koskettivat mulkkuni kärkeä. Empien huulet jatkoivat eteenpäin, kunnes koko terska oli hänen suussaan. Huulet pakittivat takaisin. Kieli kiersi ensin myötä- ja sitten vastapäivään.

Arasteleva suu löysi toistojen kautta lisää rohkeutta. Välillä suu kokeili mitä imeminen aiheuttaisi. Kun jouduin huokaamaan ääneen, rohkeus lisääntyi entisestään.

Kokeilin Emmin jalkojen väliä. Hän oli litimärkä ja kastellut peitonkin allaan. Sormetin tyttöä varovasti ja annoin hänen jatkaa harjoituksiaan suihinoton saralla. Lopulta olin varma, että olisimme valmiita.

– Tule mun syliin, sanoin.

Tyttö totteli. Olimme taas tutussa asennossa. Minä istuin sohvalla ja Emmi istui minun päälläni, jalat harallaan. Käärin peiton tiukasti meidän molempien ympärille ja vedin tytön suudelmaan. Suutelimme, ja tytön lantio alkoi hakemaan keinoa millä saisi sauvani sisäänsä. Lantio pyöri pystysuorassa seisovan mulkkuni päällä, oikeaa paikkaa ja oikeaa kulmaa hakien. Annoin tytön edetä hänen omaa tahtiaan. Kun terskani alkoi levittämään tytön häpyä, tartuin Emmiä tiukasti selästä ja vedin hänet itseäni vasten. Painoin huulet hänet kaulalle ja suutelin kaulaa kiihkeästi. Emmin lantio alkoi taas liikkua. Hitaasti. Pientä liikettä. Hitaasti ylös ja alas, enemmän alas ja vähän ylös.

Tyttö veti ilmaa hampaiden välistä kuin tekisi kipeää. Koko kärki oli jo sisällä. Emmin pillu puristi niin tiukasti, että epäilin, ettei hän saisi koko kulliani sisään. Tyttö varmasti jännitti koko kroppaansa, joka pahensi tilannetta entisestään. Pillu oli niin tiukka, ettei siellä olisi tilaa laueta.

Urheasti tyttö jatkoi matkaa alas. Hän oli päässyt noin puoliväliin, kun hän tarttui selkääni, riipien ihoa rikki. Laitoin kädet hänen pyllyposkille. Aloin käsilläni ohjata ja rytmittää lantion liikettä. Tyttö rentoutui vähän. Yhä alaspäin hän jatkoi laskeutumista, kunnes lopulta, uskomattomassa puristuksessa, tunsin, että hän oli ottanut minut kokonaan sisäänsä.

Pidin tyttöä lantiosta kiinni merkiksi, että pysytään hetki paikoillaan. Hän rentoutui lisää. Pienen pienellä liikkeellä aloitimme taas. Liike laajeni pikku hiljaa. Sametin pehmeä puristus alkoi vetää minua kohti huippua. Kallistin tyttöä pois itsestäni ja otin hänen nännin huulieni väliin. Pyöritin kieltäni sen ympäri ja kokeilin sitä varovasti hampailla. Tyttö voihki ja lantion liike laajeni entisestään.

Emmin pillu kutkutti juuri sopivasti terskani alta. Tyttö huomasi makeimman kohdat, kun henkäsin niiden osuessa kohdalleen. Hän keskittyi lantiollaan juuri siihen kohtaan, eikä aikaakaan, kun jouduin henkäisemään jokaisella lantion nousulla. Nautinto kasvoi sietämättömäksi ja vedin lopulta tytön itseäni vasten, kun samalla pumppasin ensimmäisenä miehenä siemennesteeni tytön pieneen paljaaseen pilluun.

Jäimme makaamaan siihen päällekkäin, molemmat hikisinä. Annoin kullini kutistua tytön sisällä, ennen kuin erkanimme. Käännyin selälleni makaamaan sohvalle. Emmi tuli päälleni painaen päänsä rintaani vasten ja tunsin kuinka siemenet tytöstä vuotivat reidelleni ja liimasivat meidät toisiimme.

Nouseva aurinko värjäsi merta, kun lopulta nukahdimme.

**5. päivä.**

Aamulla heräsin lokkien kirkunaan. Olimme parvekkeen sohvalla edelleen sylikkäin. Emme ehtineet nukkua kuin pari tuntia.

Emmi luikki omaan huoneeseensa. Pian Jannika tuli minun huoneeseen. Krapulaisena ja kauhuissaan. Hän kertoi, että hänen puhelin on varastettu, ja että häntä on nussittu paljaalla pilluun. Hän ei ollut varma kuka sen teki. Sanoin suoraan, että pari nuorta kloppia jäi hänen kanssaan huoneeseen, kun hän käski minut pois. Jannika oli kauhuissaan ja oli varma, että tulee raskaaksi.

En kertonut tytölle totuutta siitä kuka häntä yöllä nussi tai siitä, kuinka olin tehnyt vasektomian jo vuosia vuosia sitten. Sen sijaan lupasin viedä hänet lääkäriklinikalle ja järjestää hänelle jälkiehkäisypillerit. Ennen lähtöä käskin hänen vaihtaa päälleen ne valkeat, niukat bikinit. Tyttö ei tuntunut ymmärtävän miksi, mutta kerroin ettei ole aikaa miettiä, ellei halua synnyttää korston lasta.

Kävelimme lääkäriä kohti hiljaisuuden vallitessa. Jannikan sandaalit läpsyttivät tuttua säveltä. Tahtikin oli sama, jolla nussin häntä. Kuuntelin seksikästä ääntä liian pitkään ja loppumatkan keskityin puoliheijarin peittämiseen.

Pääsimme lääkärin puheille melkein heti. Lääkäri oli iso ja karvainen, lähes karhumainen mies. Pituutta hieman vajaat kaksi metriä ja painoa varmasti puolitoistasataa kiloa. Puhuin lääkärin kanssa espanjaa, jota Jannika ei ymmärtänyt. Kerroin lääkärille, että tarvitsemme jälkiehkäisypillerit ja viagraa. Lääkärin kulmat kohosivat. Ehdotin diiliä.

– Vähintään viidet katumuspillerit minulle suoraan tai resepti. Ja kasa viagraa. Maksan tytöllä.

Lääkäri katsoi silmät kaventuen.

– Siis maksat tytöllä?, hän kysyi ja kääntyi katsomaan tyttöä.

– Niin.

– Antaako hän itse vai pitääkö se ottaa?, hän kysyi, kääntyen taas minun puoleen.

– Tee kuten tahdot. Kunhan tulet sisään, etkä anna tytön siivota itseään panon jälkeen.

– Mitä te puhutte?, Jannika kysyi.

– Se tekee sulle ensin jotain testejä.

Kun poistuin huoneesta, lääkäri antoi minulle käteen rasian sinisiä pillereitä ja kätteli minut. Kun hän veti oven kiinni, näin kuinka lääkäri ohjasi tytön hoitopöydälle. Kohta lääkäri kävi sanomassa respan tytölle jotain ja respa poistui, lukiten ulko-oven perässään.

Istuin odottamaan. Äänten perusteella oli vaikea sanoa mitä huoneessa tapahtui. Metallinen astia tippui lattialle ja pomppi muutaman kerran. Sängyn natinasta oli vaikea erehtyä jo rytmin perusteella. Hetki natinan loppumisen jälkeen kuulin, kuinka huoneen ovelle juostiin, oven kahva painettiin alas mutta lukittu ovi ei suostunut aukenemaan. Hetken päästä huoneesta kuului vaimea läiske ja kuin pöytää olisi hiljalleen pukittu eteenpäin.

Puhelimeni soi taskussa. Sara.

– Moi Sara.

– No moi. Missäs te olette?

– Lääkärissä. Jannikan olo meni niin huonoksi, että päätin tuoda hänet varalta lääkäriin.

– Joo, Emmi kertoikin, että se oli alkanut oksentaa. Onko mitään tarkempaa tietoa?

Lääkärin huoneesta kuului nussimisen läiske ja Jannikan tukahtunut valitus. Olin melkein varma, että desinfiointiaineen hajun lisäksi odotushuoneessa haisi naiminen.

– Hän on just lääkärin hoidossa. Tekevät hänelle jotain testejä.

– Meillä olis lähtö sinne veneretkelle. Pärjäättäkö te siellä vai pitäskö meidänkin tulla sinne?

– Ei, ei, kyllä me pärjätään. Menkää te vaan. Mehän täältä päästään, kun lääkäri saa vaan Jannikan hoidettua.

Meni melkein kaksi tuntia, kunnes tyttö tuupattiin ulos huoneesta ja ovi vedettiin taas kiinni. Jannika jäi oven eteen katselemaan lattiaa. Hänen kädet olivat sylissään eikä hänellä ollut kiire minnekään. Kehon kieli kertoi, että suurin osa teinishowsta oli jäänyt tutkimuspöydälle. Kädessään hänellä oli useampia lääkepaketteja. Bikinien haarakiilassa oli märkä laikku joka hiljalleen kasvoi. Laikku alkoi tartuttamaan kangasta kiinni häpyhuuliin. Ja valkoinen materiaali alkoi muuttua läpinäkyväksi. Koskaan ei selvinnyt montako kertaa lääkäri tyttöä pani tai kävikö huoneessa takaovesta muitakin. Jannika ei kertonut ja minä en kysynyt.

Matkalla hotellille näin, kuinka viisi afrikkalaista poikaa pelasi futsalia rannalla. Kävelimme heidän ohitse ja pysähdyimme juttelemaan poikien kanssa. Jannikan haarapala oli jo läpimärkä ja häpyhuulet näkyivät selvästi läpi. Tyttö tiesi ja varmasti myös tunsi tämän.

Juttelin hymyilevien poikien kanssa ja kysyin heiltä mitä mieltä ovat tytöstä.

– Would you boys know how to treat this kind of lady?

Porukan johtaja mittasi tyttöä päästä varpaisiin, eikä voinut kätkeä leveää hymyään. Useimmat porukasta tuijottivat Jannikan haaraväliä, joka oli niin märkä, että oli juuri alkamassa tiputtamaan. Jannika painautui kiinni kylkeeni ja tarttui kädestäni, jolla hän yritti verhota alapäätään.

– Oh, we sure would, vastasi porukan johtaja leveästi hymyillen.

Jannika ymmärsi keskustelun ja alkoi tulla levottomaksi.

– Vittu et jätä mua tänne.

– Sano yksikin syy miksi en jättäisi?

Tummat jullit vaihtelivat levottomana painoa jalalta toiselle. Yhä useammin kieli livahti huulilla. He alkoivat nähdä tilanteen potentiaalin. Porukka alkoi kerääntyä meidän ympärille ja he alkoivat jo vähän tuuppia toisiaan, jokainen halusi päästä lähemmäs kuin toinen. Tunnelma oli tiivis ja tällaiset tilanteet ryöstäytyvät nopeasti käsistä.

– Okei, sä voitit. Mutta et jätä mua tänne.

Tiesin, että nyt oltiin lähellä ratkaisua. Enää tarvitsi varmistaa, ettei tyttö unohda oppimaansa heti. Lähdimme takaisin hotellille viimeistelemään tytön opinnot.

Menimme hotellilla tyttöjen huoneeseen. Huoneessa oli seinällä peili, ja nostin nojatuolin peiliä vastapäätä. Istuin tuoliin ja otin housut pois. Komensin Jannikan töihin. Alistuneen oloinen tyttö aloitti suihinoton. Seurasin peilistä spermasta märkien bikinien läpi näkyvää pientä pillua, jonka häpyhuulet muistuttivat kahta mandariinin siivua. Nautin rauhallisesta suihinotosta kauan. Annoin tytölle ohjeita rytminvaihdosta ja huulten käytöstä. Opetin hänelle miten käden ja pään yhteisliikkeellä saa aikaan enemmän nautintoa. Lopulta komensin tytön ottamaan bikinit pois. Alaosa oli täysin vettynyt tohtorin tavarasta.

Johdatin alastoman tytön parvekkeelle. Otin tietoisen riskin, että joku näkisi ja aloitin alastoman alaikäisen tytön naimisen. Valmiiksi voideltuun pilluun pääsi työntymään helposti, mutta se oli tiukka. Kuuma ja liukas teinipillu. Jos nuori nainen on valuuttaa, Jannika oli suurin ikinä painettu seteli. Panin häntä takaapäin parvekkeen kaidetta vasten, kunnes miesjoukko kadun reunasta huomasi tapahtumat ja jäivät seuraamaan suut auki. Odotin, että Jannikakin huomasi heidät ja häpäisin häntä vielä hetken, kunnes nostin kevyen tytön selälleen parvekkeen pöydälle.

Pöydän lasipinta oli viileä, ja Jannikan koko keho nousi kananlihalle. Nostin hänen jalat olkapäilleni ja aloitin jyystämisen. Teinitytön tissit olivat ryhdikkäät eivätkä juuri heiluneet naimisen tahdissa. Otin kisan itseni kanssa kuinka suureksi saisin liikkeen. En ehtinyt kisassa pitkälle, kun huoneesta kuului kolinaa.

– Hola!

Siivoja ilmestyi näkökenttääni.

– Hola! Buenos Diaz!, tervehdin siivoojaa hymyillen.

Hymy katosi siivojaan kasvolta nopeasti, kun hän ymmärsi mitä parvekkeella tapahtui. Hän katosi saman tien.

Hetken kuluttua pumppasin jo kolmannen lastini Jannikan sisuksiin. Pyyhin märän mulkkuni Jannikan reiteen ja menin huoneeseen. Pian tyttö tuli perässäni sisälle. Hänen katseessaan ei ollut enää ylimielisyyttä.

– Otat kaksi nyt ja kaksi 12 tunnin päästä, sanoin hänelle, kun ojensin pillerit.

– Pitääkö mun keskellä yötä nousta.

– Ei. Jos haluat synnyttää sen korston tai lääkärin tai mun lapsen.

Tyttö otti pillerit. Alastomuus ei tuntunut häntä vaivaavan mutta krapula hänellä näytti olevan. Hän joi puolen litran vesipullon kerralla. Hetken päästä hän kalpeni ja ei mennyt kauaa, kun hän alkoi yökkiä. Hän painui vessaan juosten. Yökkiminen jatkui vessassa niin pitkään, että päätin mennä katsomaan. Wc oli malliltaan hieman erikoinen. Pitkän käytävän päässä pönttö oli siten, että istujan kasvot katsoivat ovelle.

Alaston tyttö oli kontillaan pää pöntössä. Hänen alapäästään valui spermaa lattialle, jossa oli jo pieni lammikko. Näky oli yllättävän kiihottava. Että nuoren naisen kroppa voi olla kaunis. Sinisen pillerin teho vaikutti ja niinpä riisuin shortsini valmiina toimimaan. Viimeistään nyt sivuutin kaikki kohteliaisuussäännöt, eikä tämä olisi ollut edes enää aivan välttämätöntä. Kostutin mulkkuni spermaisessa pillussa ennen kuin ajoin sen tytön pyllyyn. Nain tyttöä perseeseen, kunnes sain idean. Hain olohuoneesta kameran ja laitoin sen kuvaamaan.

– Jannika, miks sulla on paha olo?

Tyttö ei vastannut. Läimäytin avokämmenellä häntä kankulle, johon jäi valkea jälki.

– Koska mulla on krapula.

– Ja?

– Niin?, kysyin uudelleen.

– Koska mä jouduin ottamaan katumuspillerin.

– Miksi?

– Koska yks mies nai mua eilen paljaalla ilman ehkäisyä.

– Yksi?

– No oli niitä ehkä useampiakin.

– Ketä?

– Emmä niitä tuntenu.

Laitoin kameran pois, ja menin polvilleni Jannikan taakse. Painoin mulkun pyllyreikää vasten ja katseellani seurasin kuinka pieni aukko hitaasti laajeni lähes mahdottoman tehtävän edessä. Mutta tehtävä ei ollut mahdoton; se oli tehty aiemminkin. Tuttu, voimakas, rengasmainen puristus tuntui kullissani, kun etenin määrätietoisesti pohjaan saakka Jannikan jännittyessä allani. Tyttö ei vieläkään ymmärtänyt, että mitä enemmän hän jännittyy, sitä enemmän se sattuu. No kaikkea ei voi opettaa kerralla.

Huono olo valtasi tytön aallon lailla, ja hänen kouristelunsa toi minulle uskomattoman puristuksen. Koin lähes huonoa omaatuntoa, kun nautintoni kasvoi tytön yökkiessä. Yritin nauttia mahdollisimman pitkään, mutta en onnistunut kovin hyvin. Vielä kerran tyhjensin pussini kaunottaren pyllyyn.

Jäin huoneeseen lukemaan siihen saakka, kun muu perhe saapui paikalle. Vanhemmat luulivat, että Jannikalla oli edelleen vatsa sekaisin, ja että käytin häntä ensin lääkärissä ja jäin häntä vielä hoivaamaan. Konnasta tehtiin taas sankari.

**Loppuloma.**

Jannika parantui lopulta. Ei pelkästään fyysisesti. Loppuloman hän oli enimmäkseen Unnan, mutta myös vanhempiensa kanssa. Ja mikä kohtelias tyttö hän olikaan!

Viimeiset lomavuorokaudet Emmi käytännössä asui huoneessani. Yöt hän oli siellä salaa muilta ja päivät muiden tietäen. Naimme kuin kanit. Otimme tosiaan ilon irti siitä, että voimme tehdä sen laillisesti. Toisin kuin kotona. Jos hän olisi ollut vanhempi, olisivat paikat olleet lujilla mutta nuorilla naisilla liukaste ei lopu naimalla.

**Kotimatka.**

Lentokoneessa istuin taas perheen vanhempien vieressä. Sara laski kätensä mun käsinojalla olevan käden päälle. Hänen puhe on enemmänkin henkimistä korvaani.

– Hei kiitos, kun pidit niin hyvän huolen mun tytöistä. Jannikakin tuntuu kuuntelevan paljon paremmin eikä ole enää niin itsekäs. Sä tosiaan olet mestarikasvattaja.

– No, eihän tuo nyt mitään. Nuoret tarvii muutaman selkeän säännön ja sitten vaan pidetään niistä kiinni.

– Tytöt tarvis kyllä just tollaista esikuvaa. Voisitko millään miettiä, ettet vaan katoaisi heidän elämästä? Emmin luistelujoukkueessa olisi varmaan käyttöä sinun taidoille ja voisit varmaan antaa Jannikalle lisäopetusta, kun sen koulumenestys ei ole aina ollut ihan parasta luokkaa.

– No en mä tiedä, tai siis mielellään kyllä, totta kai. Tytöthän on siis aivan mahtavia. Molemmat. Ja Unna myös. Mutta minulla ei kyllä oikein ole aikaa.

– Ois kyllä hienoa jos millään vaan voisit. Edes silloin tällöin. Me kyllä maksetaan.

– No mä mietin. Ehkä sitä jossain välissä ehtisi.

– Vaikka Emmiähän sä kyllä tuut näkemään. Se on soitellut koko taitoluistelujoukkueensa läpi ja saanut houkuteltua melkein kaikki sille sun pitämälle riparille.

– Ai jaa?
– On siinä sulla kestämistä, on ne niin energisiä tyttöjä.

10 kommenttia viestissä: “Oppia ja onnea Espanjassa”

 1. Ja se lopetus! says:

  Loistava!!

 2. Pikkukisuliini says:

  Ihan mahtava! Parasta mitä olen lukenut tällä sivustolla (tai muuallakaan) hetkeen! Kiitos.

 3. Vuonisluopa says:

  Voi hitto,olipas kiimaisia turisteja,pakko oli vatkata pussit roikuksiin,mut nyt pitää lopettaa naapuri tuli hakemaan,lähetään keräämään suppilovahveroita!

 4. Passion666 says:

  Huippu!

 5. Hula Hula says:

  Todella todella hyvin kirjoitettua tarina!

 6. Madclown says:

  Hyvää tekstiä

 7. Lukija says:

  Kirkkaasti paras tarina sivustolla!

 8. Asiantuntija says:

  Mestariteos!

 9. Valkyria says:

  Aivan paras tarina, piti lukea useampaan kertaan. Lisää tällaista…

 10. Huhhuh says:

  Aivan uskomattoman hyvä tarina, näitä lisää

Kommentoi

top