search
top

Minni, osa 4: Minnin suu pääsee mukaan leikkiin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Novellini löytyvät myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

 

Tänään on luvassa Minnin suun käsittely. Omistaja osasi kertoa suunainneista tarkan luvun: kolme. Lieneekö Minni niin haluton ottamaan suihin, ettei suihinotosta ole tullut juuri mitään? Ehkä Minniä tarvitsee vielä kouluttaa. Minulla on kuitenkin keinoni siihen, miten vastaan paneva orja saadaan aisoihin ja ottamaan kullia kunnolla kurkkuun asti. Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun olen pakottanut tyttöjä suihinottoon. Minni kuitenkin vaikuttaa sen verran vikuroivalta tapaukselta, että taitaa tarvita taas vähän piiskaa, kenties jopa sähköpiiskaa, ennen kuin ymmärtää paikkansa ja tämän päivän agendan.

Teemme Minnin kanssa yhdessä aamutoimet ennen kuin ryhdymme asiaan. Tyhjennän tytön käyttämän potan lavuaariin ja lasken sitten Minnille kylvyn ja pestäkseni hänet pesusienellä perusteellisesti. Kannan hänet hellästi kylpyammeeseen ja tiputan veteen. Hänen kätensä ovat kaiken varalta käsiraudoissa selän takana, jotta hän ei voi estellä, kun työnnän pesusienen hänen pimppiinsä ja pyllyynsä. Pesen hellästi tytön pimpin pesusienellä ja hieron vähän sormillakin. Tisuille levitän kunnolla saippuaa niin että ne kiiltävät. Tyttö on aivan kylpyvaahdon peitossa. Pesen myös hiukset ja nostan sitten tytön kylpyammeesta ja kuivaan perusteellisesti pyyhkeellä.

Myöhemmin kiinnitän Minnin kaulaan talutushihnan ja talutan hänet perässäni keittiöön, jossa olen tehnyt valmisteluja.

Istutan Minnin keittiön tuoliin, jossa on käsinojat, ja kaivan ilmastointiteippirullan esiin. Teippaan Minnin kädet tiukasti kiinni tuolin käsinojiin ja jalat tuolinjalkoihin. Minni panee edelleen vastaan, mutta siteet ovat niin tiukat, ettei hän saa käsiään ja jalkojaan liikutettua juurikaan.

Saatuani rimpuilevan Minnin kiinni tuoliin alan kuristaa häntä ensin hellästi, sitten kovemmin. Katson häntä kuristamisen aikana tiiviisti silmiin ja huomaan, miten pelko hiipii hänen ammottaviin silmiinsä. Hän tuijottaa minua anelevasti, mutta en irrota kuristusotettani ennen kuin hän alkaa jälleen taistella pelokkaana vastaan. Kun lopetan kuristamisen, Minni haukkoo helpottuneena mutta silti edelleen kauhuissaan henkeään.

”Miksi te teette minulle näin!” hän ulvahtaa, ja minä silittelen hänen tukkaansa.

”Jotta muistaisit paikkasi. Orjan pitää tottua tuntemaan kipua, ja pelkoakin.”

Seuraavaksi tartun sähköpiiskaan. Sähköpiiska on eläinten kesyttämisessä käytettävä muovinen kapine, joka antaa nopeita mutta melko kivuliaita sähköiskuja. Koska orjan oikeudet ovat eläinten oikeuksien tasolla, sähköpiiska sopii heidän kesyttämiseensä oikein hyvin.

Annan nopean mutta tehokkaan sähköiskun Minnin reiteen. Minni kavahtaa välittömästi ja kiljaisee. Annan toisen sähköiskun tytön tissille.

“Oletkos tyttö ennen nähnyt sähköpiiskaa?” kysyn, ja Minni puistaa arasti päätään.

“Tätä käytetään eläinten rankaisemiseen, mutta sopii myös orjien kesyttämiseen. Tänään me käyttelemme sinun vähään tätä piiskaa, ettei meille tule suurempia ongelmia.”

“Onko pakko?” Minni kysyy hiljaa. “Eikö eilinen kärsimys riitä? Onko teidän pakko satuttaa minua?”

“En minä sinua aio satuttaa. Minä vain näytän sinun paikkasi. Tänään huomautuksena” – annan Minnille uuden sähköiskun tissukalle, “sanoisin, että jos käyttäydyt huonosti, saat välittömästi sähköä.”

Annan pari uutta sähköiskua, toisen tissille, toisen käsivarteen. “Onko selvä? Onko?” tiukkaan.

“On…”

Tuikkaan taas sähköiskun.

“Mikä unohtui?”

“On, sir”, Minni korjaa alentuneesti.

Painan sähköpiiskan aivan vasten Minnin leukaa. Päähän annetut sähköiskut saattavat olla jopa vaarallisia, mutta aion lähinnä pelotella Minniä. Minni puristaa silmänsä kiinni peloissaan odottaen koko ajan sähköiskua, jota ei kuitenkaan tule. Iskun odotus on melkein yhtä pahaa kuin itse isku.

“Teet tänään kaiken niin kuin minä käsken, onko tämä selvä?”

Minni vastustelee, mutta nyökkää sitten.

“Saat välittömästi rangaistuksen, jos et tottele. Ymmärrätkö?”

“Ymmärrän, sir.”

“Siispä. Suusi auki.”

Nyt Minni epäröi.

“Minä inhoan suuseksiä.”

Minä laskeudun hänen tasolleen ja katson häntä syvälle silmiin. “Monet orjat inhoavat suuseksiä. Jotkut eivät opi koskaan rakastamaan sitä, mutta monet kyllä oppivat – oppivathan he senkin, että ainut heidän tarkoituksensa on tuottaa nautintoa omistajilleen. Siispä, suu auki.”

Minni raottaa varovasti huuliaan. Salamana tungen sormeni hänen suunsa sisään ja pakotan väkisin suupielet auki. Suu on melko pieni, joten hän joutuu avaamaan sen ammolleen, jotta kaluni mahtuisi kunnolla sisään. Ennen kunnon naintia kalulla tartun kuitenkin Minnin suupieliin ja pakotan suun kunnolla auki. Tunnen hänen vaivalloisen hengityksensä suun kautta. Sitten työnnän käteni syvälle Minnin suuhun ja alan naida sitä kädelläni oikein kunnolla. Minnin kakoo välittömästi, mutta suu alkaa myös kostua, niin kuin sillä on tapana, kun sinne työnnetään jotain. Nain Minnin suuta neljällä sormella niin syvälle kuin sormeni yltävät. Tunnen sormissani melkein kurkunpään.

“Tältä se tuntuu, tältä se tuntuu minun kanssani”, vinkkaan. Minni huokaisee minkä pystyy, sillä käteni on edelleen hänen suussaan. Tunnustelen sormella hänen pehmeää ja hieman karheaa kieltään.

“Työnnä kieli ulos.”

Minni työntää vastahakoisesti kieltä hiukan ulos suustaan. Tartun kieleen kädelläni ja vedän sen kunnolla ulos, sitten nuolaisen kieltä omallani. Leikittelen kielellä hetken, kunnes suutelen jälleen Minnin suuta. Hän ei taaskaan vastaa vaan alkaa jopa hieman taistella vastaan, kun työnnän käteni jälleen hänen suuhunsa.

Haen työhuoneestani kaulapannan, jonka avulla saan Minnin suun pysymään auki. Kaulapanta kiinnitetään orjan niskan taakse, ja edessä on metalliset kiinnittimet, jotka työnnetään poskien sisäpuolelle – nämä kiinnittimet pakottavat orjaa pitämään suutaan koko ajan auki, ja estävätpä ne melko tehokkaasti puhumisenkin. Kiinnitän pannan Minnin niskan taakse ja vedän kiinnittimet hänen suuhunsa – tällä kertaa hän ei vastustele, ei varmaankaan ymmärrä, mitä on edessä. Kun hän tajuaa, mistä on kysymys, on jo liian myöhäistä; panta on paikallaan ja suu väkisin auki. Minni yrittää välittömästi alkaa sulkea suutaan, mutta ei tietenkään onnistu siinä. Hän hönkii kiinnikkeiden ohi ja yrittää kenties puhuakin, mutta puheeksi sitä ei voi sanoa, kiinnikkeet pitävät siitä huolen. Kuulen hänen äänestään pelkoa, hänen olonsa on varmasti epämiellyttävä, sillä epäilemättä kiinnikkeet myös kiristävät ja venyttävät poskipäitä aika tavalla.

Nyt orja ei pysty sulkemaan suutaan, joten nyt on erinomainen mahdollisuus kokeilla kunnon suunaintia. Mikä tärkeintä, hän ei pysty ainakaan puraisemaan; tällaisesta kurittomasta lutkasta ei koskaan tiedä. Suukottelen Minnin kasvoja vielä vähän lisää ja silittelen sormella hänen kieltään, joka on nyt avuttomana ja velttona suussa.

“Eee, aaa, uhh, uu”, Minni mumisee suun avaavien metallikiinnikkeiden läpi.

“Niin, tiedän”, minä vastaan ilkikurisesti. “Olet aikamoinen lutka.”

“Ee, eeh, ei…” Minni läähättää,  mutta ei saa huulia yhteen muodostaakseen kunnolla sanoja.

Riisuudun. Minulla on nyt kunnollinen erektio, kaluni on valmiina sukeltamaan Minnin lämpimään, syljestä kosteaan, väkisin avoimeksi pakotettuun suuhun, joka ammottaa nyt edessäni.

Otan peniksestäni kiinni ja ohjaan sen Minnin huulille. Minni vastustelee ja kääntää päätään pois, mutta tartun voimalla hänen päähänsä ja käännän sitä oikeaan suuntaan niin että pystyn hyvin työntymään sisään. Ensin leikittelen penikselläni hieromalla sitä hänen kasvojaan vasten, sitten kosketellen sillä varovasti tytön kieltä ja poskien sisäpintaa. Tyttö yökkäilee minkä suun avaavalta kiinnityspannalta kykenee, sukuelimeni työntäminen hänen suuhunsa ei taida olla hänelle mieleen. Hieron kaluani varoen Minnin kieltä vasten, että hän pääsee kunnolla kullin makuun. Sitten tartun häntä tiukasti pään takaa ja vedän hänen päätään itseäni kohti niin, että kaluni uppoaa sisään hänen suuhunsa. Alan liikutella Minnin päätä sopivaan tahtiin liikkumatta itse lainkaan, niin että kaluni uppoaa hänen suuhunsa. Minnin suu alkaa väkisinkin kostua. Vedän kaluni pois hänen suustaan, ja huomaan, miten se on aivan tytön lämpimässä, juoksevassa kuolassa. Sylkeä on kertynyt hänen suuhunsa melkoinen määrä, sillä Minni ei ole suuta auki pitävien kiinnittimien vuoksi voinut nielaista. Nain edelleen Minnillä itseäni, kunnes päästän hänestä irti ja annan hänen päänsä retkahtaa tuolin selkänojaa vasten.

“Miltä tuntuu, huora, kun saa kunnon suunaintia?” kysyn. Minni ynähtelee suukahleidensa takaa jotain, sanoista ei luonnollisestikaan saa selvää.

Nyt käyn kunnolla Minnin päälle ja työnnän voimalla kaluni hänen suuhunsa. Minnin suu on juuri sopivalla korkeudella suunaintia varten – miten oivallista! Alan työnnellä itseäni yhä syvemmälle, kunnes tunnen kaluni kärjellä Minnin kurkunpään. Minni alkaa yökkäillä ja kakoa, mutta jatkan penikseni kiihottamista hänen kurkunpäätään vasten. Nyt minulta tipahtelee muutama kiihottumisen aiheuttama spermatippa terskani päästä. Taivutan Minnin päätä hieman taaksepäin niin että sperma valuu hänen kurkustaan alas. Minni yskähtelee ja yrittää taistella vastaan, liikuttaa päätäänkin, mutta minä pitelen tiukasti kiinni hänen päästään, eikä hän voi käytännössä tehdä yhtään mitään voittaakseen tässä kamppailussa.

Työnnyn nyt koko varren pituudelta sisään Minnin suuhun, aina kurkkuun asti. Kuulen, miten hänen suunsa litisee ja lotisee, kun alan työnnellä itseäni tottuneesti ja tasaisin liikkein syvemmälle hänen kurkkuunsa. Lopulta alan nussia hänen suutaan ja kurkkuaan kunnon voimalla. Hän melkein huutaa minkä nyt vain suu täynnä kullia kykenee, mutta joutuu silti vastaanottamaan kovan, sykkivän kaluni, joka nyt on hänen nielussaan.

Minnin hengitystiet tukkeutuvat, kun olen tarpeeksi syvällä. Varmuudeksi vielä puristan hänen nenänsä kiinni, ettei hän saa lainkaan happea. Pitäydyn hetken tässä asennossa, kunnes vetäydyn nopeasti ulos, ja Minni alkaa haukkoa henkeään kuin viimeistä päivää.

Tarpeeksi kauan Minnin suuta ja kurkkua naituani totean, että on aika opettaa tyttö imemään. Irrotan varovasti Minnin niskan taakse kiinnitetyn pannan, ja hänen suupielensä rentoutuvat. Otan kiinnittimet ulos hänen poskistaan, ja hän saa suunsa jälleen kiinni. Hän köhii ja yskii, sillä spermaani on vielä varmaankin hänen kurkussaan – en kuitenkaan vielä lauennut, vaan minulta pääsi panemisen tuoksinnassa pieni annos siemennestettä. Hänen suuhunsa on erittynyt myös melkoinen määrä sylkeä, jonka hän nyt saa nielaistua. Kuolaa on valunut myös hänen suupieliinsä. Hieraisen kädelläni kuolaa ja levitän sen hänen kasvoilleen.

“Herra… herra… ei enää…” hän valittaa.

“Voi kulta, enhän minä vielä edes lauennut. Nyt tämä tyttö opetetaan imemään kullia.”

Asetun uudelleen Minnin eteen ja työnnän tanassa sojottavaa kaluani lähemmäs Minnin suuta. En kuitenkaan työnnä kaluani vielä sisään. Minni suipistaa suunsa kiinni, joten joudun turvautumaan sähköpiiskaan. Minni saakin oikein monta sähköiskua, ennen kuin suostuu jälleen avaamaan suunsa. Pannasta oli selvästi apua.

“Ota, pikku Minni, ota se suuhusi”, maanittelen hiljaa. Minni kääntää päätään taas pois kuin iljetyksen vallassa, mikä on kovin huono idea, sillä nyt hän saa tissilleen uuden sähköiskun. Lopulta hän luovuttaa ja kääntää päänsä taas minua kohti.

“Ota kaluni suuhusi”, käsken ponnekkaammin. Nyt Minni kurottaa minua kohti niin, että saa kalun huulilleen, mutta yritys on säälittävä. Tartun hänen päähänsä ja vedän sitä lähemmäs niin, että kaluni on jälleen kunnolla sisällä – tunnen taas Minnin kurkunpään.

“Ala imeä, huora”, käsken, ja Minni alkaa varovasti imeä kovaa kaluani, joka kiihottuu entistä kovemmaksi tytön imemisyrityksistä. Sanon “yrityksistä” siksi, että imeminen ei todellakaan yllä todellisen huoran tasolle, mutta on toki silti kiihottavaa, etenkin tytön vastahakoisuuden ja alistumisen vuoksi. Siinä Minni istuu, teipattuna kiinni tuoliin, ainoastaan minun seksilelunani, jonka suu on tänään minulla ensimmäistä kertaa testissä.

Minnin imiessä kaluani puristan hänen nenänsä jälleen kiinni, niin ettei hän saa happea. Hän silminnähden pelästyy ja kavahtaa, mutta annan hänen olla hengittämättä hetken, ennen kuin päästän irti hänen nenästään. Niin hän saa jälleen happea, mutta suu on edelleen täynnä kullia.

Sitten päätän, että Minni on imenyt tarpeeksi. On aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen – tai tarkemmin ottaen seuraavaan asentoon.

Revin Minnin teipit irti. Minni nousee tuolista ja menee heti kontilleen lattialle, kenties odottaen, että taluttaisin hänet nyt orjakammariin.

“Luulitko, että olen jo valmis?” kysyn kiusoitellen. Ainakin sen tyttö näyttää jo oppineen, että orja kulkee aina neljällä jalalla. Samassa kaappaan Minnin jälleen syliini ja lasken hänet selälleen pöydälle. Silloin hän yrittää karata, mutta olen nopeampi ja istun kahareisin hänen päälleen niin, ettei hän pysty liikkumaan. Otan viereiseltä pöydältä käsiraudat, joilla kiinnitän hänen molemmat kätensä pöydänjalkoihin. Saman teen jaloille, jotka potkivat, mutta joista saan lopulta kunnon otteen. Nyt hän makaa pöydällä selällään siten, että pää roikkuu pöydänreunan yli – kunnon tähtiasennossa kaikki raajat levällään. Hän näyttää erittäin kiihottavalta, ja hetken harkitsen, että käyttäisinkin seuraavaksi hänen pilluaan. Päätän kuitenkin pysyä vanhassa suunnitelmassa ja laueta seuraavaksi hänen suuhunsa.

Sivelen tytön rintoja samalla, kun asetun eteensä ja survaisen kaluni sisään hänen märkään suuhunsa. Hän on nyt täysin avuton ja täysin minun armoillani.

“Alahan imeä, lutka.”

Minni imee jo vähän kovempaa, tietää ehkä, että siten kaikki on nopeiten ohi.

“Kieltäsi voisit käyttää vähän näppärämmin”, vinkkaan. Minni yrittää liikutella kieltään, mutta ei oikein onnistu siinä, kun kaluni täyttää käytännössä kokonaan hänen pikku suunsa.

Alan itsekin liikutella lantiotani niin, että kaluni liikkuu Minnin suussa. Tuntuu taivaalliselta – imu, liike, kielityöskentely, alistaminen – ja saavutan jälleen pian Minnin kurkun. Painaudun häneen jälleen niin, että olen hänen nielussaan. Siirrän käteni Minnin pään takaa hänen kaulalleen ja puristan niin että hengittäminen vaikeutuu entisestään. Irrotan otteeni, puristan taas. Irrotan, puristan, irrotan, puristan, irrotan. Minnin olo on taatusti tukala, sillä nain häntä kovin ottein suuhun ja välillä estän hänen hengityksensä, mikä kiihottaa minua vain lisää. Suu on kostunut vain entisestään, ja kun vetäydyn ulos Minnin suusta, vedän mukanani kunnon sylkivanan. Kaluni on aivan syljen peitossa, ja sylkeä valuu suusta myös Minnin alassuin oleville kasvoille.

Päätän, että nyt on aika laueta, ja alan tyydyttää itseäni nopeasti Minnin suuhun. Kurkku tulee vastaan, kun nain häntä kovaa ja voimakkaasti. Ei kestä kauankaan, kun orgasmi alkaa rakentua sisälläni ja tunnen, kuinka lasti lähtee liikkeelle. Laukean voimalla sisään Minnin suuhun, sperma purkautuu kovaa Minnin kurkkuun. Alan suorastaan täristä järisyttävän orgasmin voimasta. Pitelen Minnin päästä kiinni lauetessani. Kun vetäydyn ulos, Minni yrittää kakoa lastiani pois kurkustaan, mutta se päätyy vain valumaan hänen kasvoilleen – kuinka söpöä.

“Minni, orja nielee lastin eikä yritä mitään temppuja”, huomautan.

Tartun pöydällä olevaan sähköpiiskaan ja näpäytän pienen sähköiskun kummallekin nännille, ja johan Minni nielaisee lastin.

“Ja sen jälkeen, kun on saanut omistajansa lastin suuhunsa, pitää luonnollisesti kiittää!”

“Kiitos, sir”, Minni sanoo alentuvasti.

“Minä haluan kotiin”, Minni nyyhkyttää, kun käsittely on ohi ja talutan häntä taas kohti orjakammaria.

“Tämä on nyt sinun kotisi, Minni kulta. Mutta pääset kyllä takaisin omistajasi luo viimeistään kuukauden kuluttua, älä huoli.”

“Ei kun… kotiin… äidin luo.”

Kumarrun Minnin tasolle ja silittelen hänen tukkaansa. “Kyllä sinä vielä totut tähän”, lohduttelen. “Sinusta tulee oikein hyvä orja. Tämänpäiväinen meni jo oikein hyvin – vielä kun opit imemään vähän tarmokkaammin. Myös tottelemisessa on edelleen parantamisen varaa, mutta paljon paremminhan se meni kuin eilen. Kun koulutuksesi on ohi, olet oikea anaalihuora.”

“Mitä tarkoittaa anaali?” Minni kysyy epävarmana.

Minä en voi itselleni mitään, vaan purskahdan nauruun. Niinkö kiltti on pikku Minni, ettei ole kuullut ennen anaaliseksistä! Sitä hauskempaa huomisesta tulee, sillä huomenna on vuorossa henkilökohtainen suosikkini – ensimmäinen peräaukon käsittely.

Yksi kommentti viestissä: “Minni, osa 4: Minnin suu pääsee mukaan leikkiin”

  1. Jussi says:

    Tässä oli jo seksiä enemmän siitä minä pidän, niin kun minunkin pikku pillut.

Kommentoi

top