search
top

Orjatarten maitoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (53 votes, average: 2.55 out of 5)
Loading...

Retkikuntamme on viimein päässyt syvälle viidakon kätköihin. Yhtäkkiä kuulen vaimeaa kuminaa. Tuntuu kuin se tulisi maan alta. Etsimme mistä ääni kuuluisi ja yhtäkkiä koko seurue putoaa maan läpi. Pudotus tuntuu jatkuvan iät ja ajat. Sitten jättimäinen liukumäki ohjaa meidät kammioon. Sen reunoilla tulee lämpöä ja valoa palavasta öljystä.

Yhdeksän naisen mukana minä olen ainoa mies. Mukana on myös kuusi tyttöä, iältään 14-17 -vuotiaita. Äidit ottivat tyttärensä mukaan ja mikäpäs siinä kun retkikunnan järjestänyt taho kustansi matkan kaikille. Kuudentoista hengen joukkomme kuulee rummun kuminan kovempana.

Kävelemme syvällä maan alla sijaitsevassa luolastossa. Jostakin käy hento tuulenvire, mikä huolehtii ilman vaihtumisesta. Nousemme monen metrin levyisiä portaita pitkin tasanteelle. Rummun ääni lakkaa. Istahdamme kivestä kaiverretuille penkeille. Saman tien tunnemme, että jotakin kehoissamme muuttuu. Tunnen miten kaluni jäykistyy, ollen pidempi ja paksumpi kuin koskaan ennen. Housuni vaihtuvat rennompiin satiinisiin, joissa pystyssä jököttävällä kullillani on paremmin tilaa. Kalu ei osoita minkäänlaisia löystymisen merkkejä.

Eipä sitä kikkeli kyllä pääsisikään löysäilemään kun katsoo mitä tytöille ja naisille tapahtuu. Kaikkien rinnat suurenevat. Yllätys on melkoinen tytöillä, joiden rintaliivit olivat pienimmästä päästä. Nyt kaikkien tyttöjen ja naisten oli suosiolla otettava rintaliivinsä pois rintojen kasvaessa. Kulmakarvat ovat siistiytyneet, naisten hiukset kasvaneet heidän pituisikseen ja muut karvat kadonneet.

Penkkien vieressä on erilaisia kahleita, joilla sitoa kädet ja köyttää toiset letkaksi. Mitkään käsiraudat eivät suostu pysymään minun käsissäni, mutta aina kun katsonkin jotakuta tyttöä tai naista, lentää hänen käsiinsä automaattisesti käsiraudat. Lisäksi kauloihin asettautuu pannat. Jaloissa naisilla on mukavat kengät. Läpinäkyvät tosin, joten pystyn näkemään heidän kauniisti lakatut varpaankyntensä. Jokaisella on erilaisten jalokivien lailla hohtavat kynnet. Jottei kukaan kompastuisi kävellessään pitkiin hiuksiinsa, he sitovat ne erilaisille leteille ja nutturoille.

Lähdemme luolasta. Vedän kaikessa rauhassa löyhästi köysistä. Kaikki seuraavat kuuliaisesti perässä. Eteemme avautuu ovi, jonka takana sataa liukuvoidetta. Astumme sinne. Tulemme kuitenkin tilaan, jossa ei ole minkäänlaista ovea. Kymmenien metrien korkeudessa on pieniä luukkuja. Niihin ei ole mitään toivoa päästä. Ovi, josta tulimme katosi. Liukuvoide jatkaa satamistaan. Laskeudumme alemmas, ettemme liukastuisi. Katson maahan, jossa on kuvia. Kuvissa näkee, että mies työntää siittimensä monien naisten ja tyttöjen sisään ja sitten aukenee ovi. Kokeilen ensin kaikkein nuorinta tyttöä, reissulla 14-vuotta täyttänyttä Saaraa. Hänen vaginansa on tiukka, mutta liukuvoiteen avulla työnnöt alkavat hiljalleen painua syvemmälle. Toiset katselevat istuen monen metrin pituisessa uima-altaassa. Kaikki hymyilevät ja kertovat, miten odottavat omaa vuoroaan. Saara asettuu ratsastamaan kalullani. Hän nousee hitaasti ylös ja laskeutuu alas. Uima-altaassa syntyy poreita, jotka koskettavat naisten klitoriksia ja nännejä. Jostakin syystä liukuvoide ei liukene yhtään veteen. Puristan Saaran peppua. Lentokamera kuvaa yhdynnän ja naisten kylpemisen. Kun tarkemmin mietin, niin kuulin samanlaisen äänen siinä vaiheessa kun toisten vaatteet katosivat ja heidän rintansa kasvoivat.

Maistan Saaran tissiä ja yllätyn kun hänen nänneistään tulee maitoa. Paikassa täytyy olla jotakin ihmeellistä. Saara ottaa suihin. Tuntiessaan, että olen lähellä laukeamista hän ohjaa kullini pilluunsa. Siemennän hänet. Saaran vatsa kasvaa silminnähtävästi. Aivan äkkiarvaamatta hän synnyttää. Suutelen häntä suulle ja ohjaan sivummalle. Sinne muodostuu huone, jossa hän saa rauhassa levätä ja imettää vauvaa. Aivan kuten Saara, muutkin pääsevät kahleista irti yksi kerrallaan.

Sama toistuu muidenkin kohdalla. Syntyy useita kaksosia, kolmosia, jopa nelosia. Jokaisen synnytyksen myötä alkaa oviaukko leventyä. Vauvoille ilmestyy kankaiset vaipat ja joukko lastenrattaita, joissa työntää heitä. Maa on tasaista, joten kulkeminen on helppoa. Nousemme maan tasalle, jossa meitä odottaa yksityiskone. Sen ohjaajana oleva nainen luo silmäyksen edelleen kovana seisovaan kaluuni ja käy polvilleen imemään. Hän saa kullin kokonaan suuhunsa ja aloittaa hitaan imemisen. Vauvat vietiin ensin koneeseen. Muut tytöt ja naiset katsovat kun pelkkään sulkapäähineeseen ja kultakäätyihin pukeutunut nainen alkaa ratsastaa minulla. Vaikutus on yllättäen sama. Häneltäkin saan maitoa imettäväksi ja pian kuuluu vauvojen itkua. Nainen puhuu eri kielillä löytääkseen yhteisen kielen.
Nainen on seudun viimeinen asukas. Kaikki muut muuttivat ajat sitten pois. Meidänkään ei kannattaisi jäädä. Seudulla on vahvasti hedelmällisyyttä lisäävä ja monisataakertaisesti raskautta vauhdittava vaikutus. Jokaisella yhdynnällä on varma raskaus. Kansa ei voinut jäädä kun huomasi äkkiä, ettei kukaan nainen jaksa kun viikonkin aikana saattaa syntyä useita vauvoja. Toki metsissä on hedelmiä, jotka tarvittaessa nopeuttavat vauvojen kasvua sen verran, että heistä tulee omatoimisempia lapsia.

Levättyään vähän raskaudesta ja imetettyään yhteistä vauvaamme, vie nainen hänet koneeseen muiden joukkoon ja käskee kaikkia seuraamaan. Koneessa naisille ilmaantuu kahleet nilkkoihin.

“Jokainen nainen johon olet yhtynyt, on sitoutunut sinuun ja sinä häneen. Ette voi enää kukaan mennä omille teillenne. Jos joku yrittää vaikka lähteä kävelylle yksin, hän kaappautuu takaisin kotiin. Voimme lähteä vain joukolla. Meillä on jo sinun sukunimesi ja olemme virallisesti aviovaimojasi. Kartanossa, joka on uusi kotimme, on viralliset paperit asiasta. Jokainen tyttö ja nainen on valmis seksiin, aina kun haluat. Päänsärkyyn vetoaminen tarkoittaisi sitä, että nainen muuttuisi merenneidoksi ja hänen olisi pakko päästä uima-altaalle. Siellä hänen pitäisi yksikseen uida, kunnes on myöntyväinen.

Paikassa, johon muutamme ei vaimojen lukumäärää ole rajattu. Jos haluat voit toki etsiä lisääkin tyttöjä ja naisia. On kuitenkin muistettava, että jos jätät yhtymättä johonkin tytöistä tai naisista seitsemän vuorokauden ajan, hän saa vaatteet päälleen, löytää itsensä aivan toisesta paikasta maailmaa, eri näköisenä ja eri ikäisenä. Hänellä ei myöskään tule olemaan mitään mielikuvaa sinusta. Metsän vaikutus on myös sellainen, että joka on siellä tullut raskaaksi, voi tulla vain kerran raskaaksi muualla. Voit siis hedelmöittää meidät kutkin vain kerran. Maidontuotantoon riittää se, että siemennät meidät säännöllisesti. Jos siis haluat nähdä jonkun naisen useamman kerran raskaana ja nähdä muutoksen ihan ajan kanssa, on ihan suositeltavaa, että etsit tyttöjä täydentämään haaremiasi. Me emme voi enää tuntea mustasukkaisuutta. Sinun on kuitenkin pidettävä meistä hyvää huolta. Me pidämme kodista huolta. Sinun täytyy keksiä jotakin tekemistä, millä saada elantoa. Etätyötkin käyvät. Voit esimerkiksi kuvata meitä ja lähettää videota ja kuvaa. Niitä ei pystytä jäljittämään uuteen paikkaamme. Se on niin syrjässä, ettei sinne kukaan tuosta vain eksy. Myöskään mistään maailman levottomuuksista ei tarvitse murehtia. Jokainen yhdyntä lennättää maailmaan hyvää mieltä. Muut ihmiset eivät tiedä mistä on kyse, mutta he sopivat asioista paremmin ja elävät rauhallisemmin.

Vaatteista sen verran, että pystymme käyttämään niitä vain, jos sinä haluat esimerkiksi valokuvata meitä erilaisissa rooliasuissa. Muuten meidän täytyy olla alasti. Sana vain ja olemme kahlehdittuna. Kartanolla on tenniskentät, minigolfradat, oma elokuvateatteri ja paljon muuta, joten aika ei varmasti käy pitkäksi. Vaikka kovana jököttävästä jortikastasi päätellen haluat varmasti paljon naimista.”

“Tietysti. Hei, mitä jos lennettäisiin vähän siellä täällä ja otettaisiin saman tien muutama tyttö lisää matkaan.”

“Sopiihan se.”

Tahitilainen 15-vuotias tyttö lähtee mukaan alastonuinniltaan, pariisilainen 13-vuotias lähtee taidekurssin alastonmallin virasta, japanilainen 14 -vuotias lähtee nukkekaupasta, kenialainen 13-vuotias keskeyttää safarikierroksensa. Mukaan lähtee kaikkiaan kolmekymmentäkaksi uutta tyttöä, yksi jokaiselle ikävuodelleni. Iältään kaikki tytöt ovat 13-17-vuotiaita. Lopulta kartano häämöttää ja laskeudumme sen lentokentälle. Saman tien kun tytöt astuivat lentokoneeseen, heistäkin tuli ihania orjattariani. Hekin, joilla oli vaatteita huomasivat pian niiden kadonneen. Tietenkään rinnat eivät kasvaneet tai karvoitus muuttunut niin kuin viidakossa. Ihan ensimmäiseksi huolehdin kartanossa siitä, että siemennän uusimmatkin tulokkaat. Neitsyitä ovat hekin, niin kuin suuri osa jo viidakossa mukana olleista. Nyt saakin sitten jännityksellä odottaa, miten hyvin siemennykset johtavat raskauksiin.

 

2 kommenttia viestissä: “Orjatarten maitoa”

  1. Jussi says:

    Olihan fantasia tämä, mutta kiihottava!

  2. Slavemaster says:

    Paljon kiihottavia teemoja, mutta eteni vähän liian nopeasti ja tajunnanvirtamaisesti asiasta toiseen, syventymättä mihinkään. Tuntui olevan enemmän nopeasti etenevä uni kuin tarina.

Kommentoi

top