search
top

Terapeutti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.28 out of 5)
Loading...

Jestas, että osaa olla kuuma. Lämpöä riittää melkein kolmenkymmenen tienoilla. Kaivan avaimen esiin housujeni taskusta ja työnnän sen huoneen oven lukkopesään. Väännän oven auki ja astun omaan toimistooni, tarkemmin sanottuna oman terapeuttihuoneeni ovesta sisään. Pudotan repun nojaamaan seinään oikealle puolelle jonka jälkeen napsautan pienellä pöydällä seisovan pöytätuulettajan päälle. Se alkaa heti liikuttamaan ilmaa, joka hitusen helpottaa.

Astelen isohkon ruskean pöydän taakse ja istahdan tuolille. Huokaisten painan tietokoneen päälle. Kello on melkein kahdeksan aamulla. Avaan tietokoneelta kalenterin, josta tarkastan päivän ensimmäisen asiakkaan. ’’Aaah, tämä Riikka’’ ajattelen. Hän on tulossa ensimmäistä kertaa luokseni. Itseasiassa aivan kohta. Avaan vielä nopeasti sähköpostin. Uusia aikoja kysellään ja muutama valitus kun asiat eivät olleet menneet kuten asiakas olisi toivonut.

Vaikka meille ’’kallonkutistajille’’ tullaan vuodattamaan kaikki yli äyräiden niin emmemekään ihmeidentekijöitä ole. Vielä viisi minuuttia aikaa niin kello on tasan kahdeksan. Nousen tuolilta ja heitän lukemani autolehden piiloon tietokonepöydän laatikkoon. Minuuttia vaille. Astun ovesta pieneen vastaanottotilaan, jossa on muutama tuoli ja lehtiä luettavaksi. Tila muistuttaa lääkärin vastaanottoa vaikka yritän, ettei se muistuttaisi. Vilkaisen itseäni vielä huoneen peilistä kun oveen tehdään terävä kopautus. Asiakas on saapunut. Hän on ainakin täsmällinen. Pidän siitä. Inhoan myöhästelijöitä. Astelen ovelle.

’’Tervetuloa! Käy peremmälle.’’ ohjaan naista kädenojennuksella. Suljen oven perässäni. Nainen kävelee edelläni. Nenääni kantautuu väkisinkin voimakas, viettelevä hajuvesi. Se saa kehossani kulkemaan pienoisen väreen. Aistini avautuvat sille. Avaan naiselle oven huoneeseeni. Nainen astuu huoneeseen ja katselee ympärilleen.

’’Kiva huone’’ hän toteaa kohteliaasti. Ohjaan hänet istumaan kangasverhoilulla päällystetylle kolmenistuttavalle vuodesohvalle, jossa on petivaatteille laatikko alla. ’’No niin… Riikka’’ joudun nopeasti tarkistamaan nimen kun unohdin sen. Riikka hymyilee kauniisti ja näyttää hieman hermostuneelta. Istun itse parin metrin päässä sohvasta nuojatuolissa. Riikka alkaa kertomaan hitusen ontuvalla äänellä, kuinka hänellä ei mene elämässä hyvin. Kirjaan tärkeimpiä kohtia ylös tabletille muistiin. Riikka nostaa oikean jalan vasemman päälle. Katseeni vaeltaa hänen mustiin korkokenkiin joissa on pienet aukot päissä, joista on hitusen nähtävissä hänen punaiseksi lakattuja varpaankynsiään. Riikka nostaa kätensä puuskaan tissiensä alle samalla huomaamattaan korostaen niitä.

’’Niin aivan ja kuinka luulet, että päädyit tähän tilanteeseen?’’ kysyn Riikan kertoessaan hänen ja ystävänsä vaikeasta suhteesta. Riikka jatkaa yksityiskohtaista tarinaansa. ’’Anteeksi kun keskeytän mutta eihän tuuletin haittaa sinua?’’ kysyn kohteliaisuuttani kun huomaan Riikan pitkien hiusten hulmuavan hartioiden päällä tuulettimen aiheuttamasta ilmavirrasta. Riikka naurahtaa ja viittaa helvetilliseen kuumuuteen. Tarina jatkuu. Kello on jo 8.25. Kirjaan tabletille lisää muistiinpanoja. Kirjaan tablettiini näin: muistiinpanoja.

’’Miltä sinusta nyt tuntuu?’’ kysyn Riikalta. Riikka tirauttaa kyyneleen valumaan poskeaan pitkin samalla kun hän katsoo huoneen ainoasta ikkunasta ulos kohti pilviä. Kulmastani katsottuna hän näyttää uskomattoman seksikkäältä kyynel poskellaan. Silmäni liimaantuvat hänen kasvoille. Riikka tuo kielensä ulos suustaan kostuttaakseen huuliaan. Tajuan kuitenkin ojentaa hänelle pöydältä nenäliinan ja kertoa, että asioilla on tapana järjestyä. Riikka kuivaa kyyneleen ja siirtää katseensa syliinsä. Hän vie kämmenensä lepäämään reisiensä päälle, kireiden farkkujen päälle. Huoneessa on parin sekunnin hiljaista. Annan asiakkaan sulatella ajatuksiaan. Ajatuksessani käy, että kuinkahan kuuma noiden farkkujen alla on? Kuinka hänen pikkuhousunsa kostuvat hiestä noiden kireiden farkkujen alla… Kuinka ne hankautuvat jalkovälissä hänen kävellessä… Havahdun.

’’Valitettavasti meidän aika on nyt ohi. Mutta vain tällä kertaa. Tavataan uudestaan viikon kuluttua.’’ sanon Riikalle kun nousen tuolista. Riikka nousee hitaasti ja surullisena sohvalta. Menen hänen eteensä ja nostan käteni hänen hartoilleen. Tunnen kämmenissäni hänen rintaliivinsä ohuen paidan läpi. Sanon vielä kerran, että asiat korjaantuvat kyllä. Vien käteni hänen poskelleen lohduttaakseni häntä. Ele saattaa tuntua oudolta asiakasta kohden mutta en voi vastustaa. Ohjaan Riikan ulos ja suljen oven perässäni.

Kello 8.35. Palaan takaisin huoneeseeni. Voin yhä aistia tuon jumalaisen hajuveden tuoksun. Se saa kropassani aikaiseksi kylmiä väreitä kun kuvittelen hänen alastonta vartaloa. Herätän tietokoneen valmiustilasta ja alan kirjaamaan tietoja asiakkaasta valtavan erektion saattelemana. ’’Hoikka, parikymppinen nainen, Riikka saapuu vastaanotolle. Vaikeuksia ystäväsuhteessa. Kertoo haluavansa tehdä siitä lopun. Aikaa varattu vain puoli tuntia, jatkuu viikon kuluttua uudestaan. Uskomattoman seksikäs vartalo. Päällä tiukat farkut (pikkuhousut?) ja korkokengät. Ohut paita, jonka alla luultavasti mustat rintaliivit. Pitkät hiukset, jotka heiluivat tuulettimen voimasta. =PANO’’

Kirjaan muistiin. Mielikuva hikisistä pikkuhousuista saa minut jäykistymään entisestään. Suljen silmäni ja kuvittelen, kuinka hän laskee pikkuhousut nilkkoihinsa… Noukin ne lattialta ja nuuhkaisen niitä… Sitten puhelin soi. Uusi asiakas on halukas varaamaan ajan.

VIIKON KULUTTUA

Viikko on kulunut hitaasti. En saa Riikka mielestäni. Olen kaksi kertaa päästellyt paineita runkkaamalla ja kuvittelemalla Riikkaa. Onneksi tänään hän tulee toisen kerran luokseni. Pääsen näkemään hänet suoraan edessäni. Elävänä.

Tunnit kuluvat. Kello näyttää 14.50. Riikan aika olisi tasan kolmelta. Valmistelen huonetta siivoamalla pöydältä lehtiä pois. Nostan kaatuneet sohvatyynyn pystyyn. Kokonaisuus on täydellisyys. Näin olen aina ajatellut. Ei ne pienet virheet vaan ne suuret saavutukset. Yksi toivottavasti suurimmista saavutuksistani saapui juuri oven taakse. Oveen koputetaan hennolla mutta napakalla otteella. Astelen tietokoneeni takaa ovelle. Avaan lukituksen ja tempaisen oven auki. Kello on 15.01.

’’Hyvää päivää, Riikka’’ sanon oven avattuani iloisella äänellä. Edessäni seisoo iloinen nainen. Aivan kuin toinen ihminen sitten viimenäkemän. Riikka antaa minulle leveän hymyn, joka korostaa jännästi hänen poskiaan.

’’Käy sisään!’’ tokaisen. Riikka kiittää ja astuu huoneeseen sisään. Suljen oven perässäni. Katselen nopeasti Riikan vartaloa ja huomaan, että nyt on vaatteidenkin osalta toinen ääni kellossa. Hänellä on reisien puoliväliin asti ulottuva vaaleansininen mekko. Nielaisen näyn nähtyäni ja käsken häntä istumaan sohvalle. Itse nappaan tablettini tietokoneen viereltä ja istun sohvaa vastapäätä nojatuolille.

’’No niin. Mikäs on neidillä tilanne? Anteeksi kun neidittelen mutta näytätte tänään oikein…’’ Meinasin sanoa uskomattoman pantavalta; ’’viehättävältä ja hyvinvoivalta’’.

’’Minulla menee nyt oikein hyvin. Sain sovittua ystäväni kanssa riitamme ja… Olis yks toinenkin juttu…’’ Riikka katsoo häpeilevästi huoneen lattialla olevaa siivoajan imuroimaa mattoa. ’’En saa erästä mielestäni’’ Riikka sanoo niin varovasti kuin osaa. Nielaisen jälleen. Katson häntä sanomatta mitään. Riikka siirtää vasemman jalan oikean jalkansa päälle. Hameen helma nousee väkisinkin. En voi olla vilkaisematta. Hänen paljas reitensä paistattelee edessäni. Riikka siirtää oikealla kädellään hiuksiaan oikean korva taakse. Se saa hänen sileän posken korostumaan ja paljastamaan isohkot korvakorut.

’’Vai niin. Kukahan se mahtaa olla?’’ sanon ammattimaisella äänellä. Toivon koko sydämeni pohjasta, että hän mainitsee minut. Sykkeeni nousee. Riikka vei oikean etusormensa suuhunsa. Hän imaisee kerran sormeaan. Katson hiljaa ja tuijottaen. Silmänikin jähmettyvät paikoilleen häntä katsellessa. Riikka nostaa jalkansa pois toisen päältä ja levittää ne. Hänen mekkonsa helma peittää juuri ja juuri jalkovälin jalkojen ollessa leveillään.

’’Voin menettää toimilupani jos me…’’ Yritän esittää ammattilaista.

’’Ei minua kiinnosta. Haluan vain naida’’ Riikka sanoo. Päässäni pyörii pelko lupien menettämisestä mutta taas toisaalta, haluan naida tätä nuorta naista nyt ja heti. Vaistomaisesti vilkaisen kelloa. 15.10. Ympäröivä maailma sumenee kiiman tieltä. Nousen tuolista ja menen Riikan eteen. Riikka nousee ylös.

’’Nai mua! Ota mut!’’ Hän sanoo katsoen minua suoraan silmiin. Puoliväkisin ohjaan Riikan tietokonepöydän luokse. Matto menee hieman rullalle askeleideni ansiosta. Suorastaan tönäisen Riikan pöytää vasten. Musta mappi putoaa lattialle tuon voimasta. Riikka nojaa käsillään pöydän kanteen, jalat haara-asennossa pyllistäen minua kohti. Siirryn hänen taakseen. Otan hameen helmoista kiinni ja nostan sen lantion yläpuolelle. Hänellä on lähes samaa sävyä mekon kanssa olevat stringit jalassa. Tarraan stringeistä kiinni ja kiskaisen ne yhden vedolla polvien korkeudelle. Nenääni kantautuu uudestaan tuo jumalainen hajuveden tuoksu.

’’Työnny muhun!’’ Kuuluu huohottava ääni pöydän päältä. Sylkäisen sormilleni ja vien käteni hänen jalkoväliinsä. Parilla liikkeellä vien sormiani hänen häpyhuulilla. Sitten avaan nopeasti housujeni vyön ja vetoketjun ja pudotan ne nilkkoihini. Bokserini pudottua myös kumarrun antamaan suudelman noille tiukoille pakaroille. Läimäytän häntä kevyesti pakaralle, vedän esinahan taakse ja lähestyn pillua. Kaluni sykkii kämmentäni vasten kun se etsii lämmintä syleilyä mihin uppoutua. Koukistan hieman polviani kun tunnen olevani lähellä. Terskani kärki liukuu häpyä pitkin suunnistaen kohti reikää. Riikka jännittää alapäätään juuri sillä hetkellä kun saan työnnettyä terskan häneen sisään. Otan molemmilla käsilläni lantiosta kiinni ja työnnyn sisään. Riikka voihkaisee työntymisen saattelemana. Työnnyn sisään minkä pääsen. Nojaan koko painollani Riikkaa vasten kun kaluni on syvällä sisällä. Pysähdyn hetkeksi ensimmäisen työnnön aiheuttaman järisyttävän nautinnon takia ja puhallan huokauksen ulos pitäen silmiäni kiinni ja keskittäen kaiken tuntemuksen alapäähäni. Riikka yrittää nytkyttää lantiotaan minua vasten minkä allani pystyy. Tarraan uudelleen hänen lantiosta kiinni ja alan työntymään häneen uudelleen ja uudelleen.

Riikka kiljaisee äkisti työntöjen voimasta. ’’Hysss’’ sanon äänen jälkeen ja vien oikean käteni Riikan suun eteen ettei vaan kukaan kuulisi ylimääräisä ääniä. Sormiani vasten tunnen hänen kiivaan hengityksen. Lämpöisen hengityksen. Kumarrus eteenpäin ja nostan kädelläni hänen hiuksiaan nuuhkaistakseni niitä. Hento tuoksu leijailee nenääni muistutuksena suihkusta. Pöytää vasten nojautuneena hänen upeaa lämmintä vartaloaan vasten vien käteni Riikan alle ja puristelen hänen tissejään. Kaluni sykkii paikoillaan hänen tiukassa pillun puristuksessa. Kuinka taivaallinen tunne voi naisen lämmin vartalo ollakaan. Hieron etusormilla ja peukalolla koviksi kiimasta muuttuneita nännejä. Ne tuntuvat kovilta pehmeän ympäristön antautuessa kämmeneni syleilyyn.

Nostan Riikkaa pöydältä ylös. Kaluni tulee hänestä ulos kun Riikka kääntyy ympäri minuun. Otan käsilläni hänen poskistaan kiinni ja suutelen häntä noille punaisille huulille. Riikka suutelee takaisin voihkaisujen saattelemana. Katselen hänen kauniita silmiä ja kädelläni sivelen upeita hiuksia. Riikka siirtyy eteeni kyykyyn. Hän vetää oikealla kädellään esinahkani taakse ja pitää sen siellä pitäen kiinni kaluni tyvestä. Hän sylkäisee vasemmalle kämmenelleen ja alkaa runkkaamaan terskaani. Hyvänolon aalto lähtee heti vaeltamaan lantiollani. Hengittelen syvään ja katselen hänen vartaloaan. Kaluani valtaa uskomaton paine, joka aiheutuu hänen tiukan puristuksen aiheuttamasta käsityöstä.

Riikan syljestä ja kiimatipoista liukastamat sormet liukuivat kaluni varrella helposti. Hänen peukalonsa hiveli terskani alapuolta kun etusormi stimuloi yläpuolta. Käsi liukui nopeasti tyveen ja kärkeen. Pidin oikealla kädelläni kiinni Riikan päästä ja keskityin nautintoon. Tuijotin eteeni tyhjyyteen kun aloin huokailla kiivaampaa tahtia.

’’Odota…’’ Ehdin sanoa ja vetäytyä hieman kauemmas. Kaluni sykki kovempaa kuin koskaan. Olin laukeamisen partaalla. Riikka päästi otteen kalustani. Sykäyksen saattelemana kaluni päästä pulpahti kiimatippa.

’’Meinasko sulta tulla?’’ Riikka kysyy nätisti. Nyökkään yrittäen pidätellä vartalossani tapahtuvaa räjähdystä. Riikka nousee seisomaan. Hän astuu askeleen lähemmäs minua ja suutelee. Kielemme osuvat toisiinsa kiimaisen suudelman saattelemana.

’’Mitäs jos mä ratsastan sut nautinnon huipulle? Jos lupaat, etten laukea mun sisään…’’ Riikka sanoo hennolla äänellä. Lupaan olla laukeamatta sisään. Katson samalla häntä silmiin. Niin viattomat ja viettelevät samaan aikaan.

Siirryn lattialle makaamaan selälleni. Selkäni alla tuntuu kova lattia selvästi mutta en välitä siitä. Paljon mukavampia tunteita on tulossa. Riikka siirtyy seisomaan ylleni. Hän laskeutuu kyykkyyn lantioni kohdalla. Riikka tarraa oikealla kädellään kiinni kalustani ja ohjaa sen pillua kohti. Yritän rentouttaa itseni kun työnnyn sisään. Katson huoneen tylsää valkoista kattoa kun Riikka istuu lantioni päällä, kaluni ollessa kokonaan sisällä. Riikka nojautuu käsillään jalkoihini ja alkaa lantiollaan nylkyttämään. Voihkinta saa huoneeseen jälleen kiiman voimistumaan. Kuuluu pieni lätinä kun ihomme koskettelevat toisiaan.

’’Anna kätes…’’ Käsken kuiskaavalla äänellä että Riikka ojentaisi kätensä, jotta voisimme kietoa kämmenemme yhteen. Puristan hänen käsistään kun Riikka pumppaa itseään minua vasten kyykkyasennossa. Hänen tissinsä pomppivat tahdissa. Kaluni uppoaan häneen koko mitalla uudestaan ja uudestaan. Vaikka kuinka yritän pitkittää nautintoa tunnen, että en kohta enää kestä tuota ihanaa puristavaa voimaa. Jännitän pakarilihaksianikin tunteen vallassa.

’’Kohta mä laukeen…’’ Sanon kuiskaavalla äänellä varoitukseksi. Riikka katsoo minua silmiin ja virnistää kuin merkiksi, että hän on valmis vastaanottamaan lastin. Virnistän tahtomattani kasvojani kun yritän viimeiseen asti estää laukeamista. Puristan Riikan käsiä kovaa, huomaamattani. Riikka katsoo minua kuin odottaakseen, että kauanko vielä. Sykkeeni pomppii pilvissä. Kaluni kovettuu hitusen vaikka se on jo ennestään kivikova. Vikisen ja hingun hengitykselläni kun yritän pidätellä viimeiseen asti. Syvä voihkinta Riikan huulten välistä ei auta yhtään. Sitten syvältä sisältäni alkaa hyökyaalto lähestymään rantaa.

’’Multa tulee ihan just!’’ Huudahdan Riikalle joka nostaa äkisti itseään niin, että kaluni tulee ulos. Riikka istahtaa leveillään olevien jalkojeni väliin hänen jalkansa ollessa kyljissäni kiinni. Kaluni alkaa sykkimään voimalla ampuen ensimmäisen lastin samalla sekunnilla päälleni kun Riikka aloittaa vauhdikkaan runkkaamiseni. Irvistelen ja nostelen päätäni lattiasta kun sykäyksiä alkaa pulputa ulos Riikan runkatessa kivikovaa kaluani. Tärisen orgasmin räjäyttävästä voimasta. Riikka puristelee kassejani samalla kuin pisteenä iin päälle. Hänen sormensa vaeltavat kiimasta liukkaalla terskallani kun sormet peittyvät paksuun spermatippaan. Päästän pitkän ja syvällisen huokaisun kun viimeisiä sperman tippoja tulee.

Riikka päästää kaluni lepäämään alavatsani päälle sen hitusen jo veltostuttua ja kapuaa päälleni. Hän suutelee minua kerran ja jää koko hennon vartalonsa painolla päälleni makaamaan. Hänen alavatsansa painaa kaluani minua vasten. Tunnen kuinka hänen nänninsä painautuvat minua vasten hänen kääntäessään oikean poskensa rintakehääni vasten lepäämään. Nautimme molemmat seksin jälkitunnelmasta. Mieltäni valtaa uskomaton miehinen tunne Riikan rentoutuessa päälläni. Suljen silmäni ja huokailen syvään kun oikealla kädelläni hivelen Riikan selkää josta vien käteni hänen tiukalle pakaralle ja pyörittelen kämmentäni siinä. On kuin olisin voittanut jonkin kilpailun, jossa pääpalkintona on päästä viettämään upea rakasteluhetki unelmiensa naisen kanssa. Vedän syvään henkeä ja päästän ilman ulos pitkän huokauksen merkiksi.

’’Mitähän kello on?’’ Kuuluu hiljaisuuden jälkeen. Riikka nostaa päätään ja katsoo kelloa. 15.29. Riikka alkaa nousta pois päältäni. Puristan vielä kerran tissiä. Hän nousee yläpuolelleni seisomaan. Hymy kasvoilla silmäni vaeltavat tuolla uskomattomalla vartalolla. Nousen istumaan lattialle selkä sohvaa kohti. Pyyhin silmästäni roskaa kun helvetti pääsee valloilleen. Kuulen äkkinäisen pienen kiljahduksen ja kovan tömähdyksen rusahtavan äänen kera.

Käännyn äkisti katsomaan taakseni ja näen Riikan makaavan oikealla kyljellään sohvan edesssä. Mitä helvettiä tapahtui? Kutsun Riikkaa kysyvällä äänellä. Ei vastausta. Nousen nopeasti ylös ja ryntään kohti Riikkaa. Hänen silmänsä ovat auki ja tuijottavat tyhjyyteen. Sykkeni nousee paniikista. Riikka on kompastunut mattoon ja lyönyt päänsä kohtalokkain seurauksian sohvan puiseen kulmaan. Kokeilen pulssia. Ei sykettä. Puhelin. Äkkiä ambulanssi. Mutta kuinka selittäisin alastoman naisen luonani… Menettäisin kaiken… Mieleni sumenee äkisti. Kokeilen hänen kaulaltaan pulssia uudelleen. Ei mitään. Ajattelen, että hän on kuollut. Katselen hänen alastonta vartaloaan ja mietin.

Katson kelloa. 15.40. Siinä samassa muistan, kuinka kirjanpidon tarkastajan pitäisi tulla tasalta käymään. En tajua edes surra tilannetta kun katseeni jähmettyy vuodesohvaan. Ryntään sohvan eteen ja nostan istuinosan ylös. Sen alla on tyhjä tila kun siirrän peiton sivuun. Peiton heitänlattialle. Siirryn Riikan luo ja alan nostamaan häntä lattialta. Käteni tahriintuu vereen kun vien käteni hänen alleen ja nostan. Lasken hänet hennosti lepäämään säilytystilan pohjalle. Kerään hänen vaatteensa lattialta ja vien ne laatikkoon myös. Nostan vielä peiton lattialta ja asettelen sen hänen alastoman vartalonsa päälle. Suljen hänen silmänsä ja suutelen vielä kerran suulle. Suljen kannen ja asettelen sohvatyynyt omille paikoilleen. Katson seinälle. 15.51. Tulee kiire. Kerään omat vaatteeni lattialta ja puen ne ylleni. Asettelen paikan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Sitten oveen koputetaan. Tarkastaja on saapunut hieman aikaisemmin. Vilkuilen ympärilleni, että onko kaikki kunnossa. Menen avaamaan oven ja toivotan hikikarpaloita otsalla valuen hänet tervetulleeksi. Siirrymme istumaan niin, että minä istun nojatuolissa ja tarkastaja päättää istahtaa vuodesohvalle. Silmäni jähmettyvät paikoilleen kun huomaan, että tarkastajan oikean jalan vieressä, sohvassa näkyy selvästi verta.

Yksi kommentti viestissä: “Terapeutti”

  1. Fantasia says:

    Metta sisko on terapeutti. Kävin hänen vastaanotollaan ja me nussimme kiimassa.

Kommentoi

top